Death_119 כתב:האם יש לי ספק? כן, כי בספטמבר היה אותם מבצעים וזה לא הזיז לאיש. וגם אז סיפרתם איזה מבצעים מטורפים אילו וכולם יקנו One ואז הNPD דיווח שהפס4 מכרה פי 2 בארה"ב. אז תרשה לי להביע פקפוק. במיוחד שמדובר היה בבאנדל דיי גרוע של AC בלבד שהגיע ל-330$ (זה של COD לדוגמא נמכר ב-450$). הבאנדל של הפס4 קורץ פי כמה לגיימרים אמיתיים (GTA5+TLOU). אם הייתי צריך לבחור בין השניים זה אפילו לא שאלה.
ואם הNPD הוא באמת לא אמין אז אני מסיר את ידיי מנתוני המכירות. מאחר וגם סוני וגם מייקרוסופט מתייחסים איליו אני מניח שיש דברים בגו. מצד שני סקר אחר שטוען שהוא תפס 180,000 לקוחות נשמע לי מונפץ. הוא גייס צבא של 30,000 סוקרים? באמת? באיזה עלות ולשם מה? והכריח גיימרים לשלוח לו קבלות או לצלם אותן בשטח? נשמע הזוי ומועד לזיופים. אם היו שואלים אותי מה קניתי ולהראות קבלה הייתי ממשיך ללכת ומתרחק (לא שונה מ"צדיק בוא תניח תפילין").
אני הייתי מחכה לNPD לפני שהייתי מספיד את סוני החודש, כמו שעשו פה בפורום כל חודש וחודש בשנה האחרונה וטעו פעם אחר פעם.
ספטמבר היו אותם מבצעים? על מה אתה מדבר? לא היו מבצעים שמדגדגים את מה שהיה החודש (איפה ראית בספטמבר ONE ב330$, כולל שני משחקים מאוד פופולאריים, אחד מהם רק יצא עכשיו ומשחק בחינם לבחירתך? 330$ בשביל שני משחקי AC סופר פופולאריים ובחירה בין פורזה הורייזן, פאר קריי 4, COD, SO וכל משחק אחר לONE שיש בחנות במלאי. חתיכת value proposition).
בפורום כל חודש וחודשו בשנה האחרונה אמרו שהONE ימכור יותר? על מה אתה מדבר? הדבר היחיד שמדברים עליו זה מה הפער בין הPS4 והONE. פרט לחודש אחד, שבו הONE באמת מכרה באופן משמעותי יותר מחודש קודם ופאכטר העריך שהיא תמכור יותר מהPS4, היה ברור בכל חודש וחודש שהONE תמכור פחות ואף אחד לא חשב אחרת - בטח ובטח כאשר ברוב השנה הזאת, הONE עלתה 100$ יותר.
הרי אפילו כשהONE השתוותה במחיר לPS4, אף אחד לא טען שהיא הולכת למכור יותר מהPS4. דיברו רק על עלייה במכירות של הONE, אבל אף אחד לא יצא בהצהרות שהעלייה הזאת, משמעותה שהONE תמכור יותר מהPS4.
אתה מוזמן לפקפק בסקר ובאמינות שלו, כמובן. גם אני לא ידוע כמה הוא מדויק, או כמה אפשר לסמוך עליו. בגלל זה מלכתחילה אמרתי שאי אפשר להסיק ממנו יותר מידי.
לעומת זאת, הנתונים משנה שעברה מראים משהו מאוד ברור. הסקר אמר שהONE מכרה יותר ביום שישי השחור. הONE מכרה יותר, בממוצע, בכל יום במהלך החודש, שבו היא היתה על המדף, במקביל לPS4 (לא ניחוש שלי - נתונים ידועים). אין שמץ של ויכוח בנוגע לעובדה שביום שישי השחור הONE מכרה מעל הממוצע שלה (שהיה גבוה יותר מהממוצע של סוני).
בהחלט סביר שהיא מכרה יותר מהPS4 ביום שישי השחור, לפני שנה. זה לא באמת ניחוש. זו הערכה על בסיס הנתונים שיש לנו והיא סבירה ביותר. האם יכול להיות שזה לא היה המצב? כמובן. זה פשוט אומר שיום שישי השחור היה חריג, שכן הONE מכרה יותר מהPS4 במהלך תשעת הימים שהיא היתה על המדפים.
עם כמה שאתה בטוח שAC:U הוא משחק מחורבן, הוא מוכר היטב, לפי כל נתון שיש לנו עד עכשיו (החל מכך שהוא כבר כמה שבועות בחלק העליון של טבלת המכירות האנגלית וכלה בכך שהבאנדל הנמכר ביותר ביום שישי השחור היה שלו ולא זה עם שני הפורטים של משחקי PS3 מצוינים לPS4). אז כשאתה מתייחס להשפעה של היותו משחק דרג ז' על המכירות, חשוב שתתייחס גם לכך שכנראה שהמחשבה שהוא כזה, איננה נחלת הכלל.