נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי Death_119 » 02 דצמבר 2014, 16:25

DrKeo כתב:יום שישי השחור היה באנדלים מטורפים, זה לא ספטמבר. בניגוד לספטמבר כל דיווח אומר שהONE מכר יותר. אולי סוני תפתיע, מי יודע, אבל ההגיון אומר שהONE מכר יותר בנובמבר.

אין עם זה בעייה, אבל העבר מלמד אחרת. אני מתבסס רק על שקרה ולא על ספקולציה. במידה וNPD יתפרסם והאקסבוקס לראשונה תנצח בארה"ב וקנדה מה טוב, אז נדע שנה הבאה להתייחס לנתון, נכון להיום ובמיוחד לאור מה שהלך בספטמבר אין שום דבר שיחזק.

וממש אין באנדלים מטורפים, יש הורדת מחיר של 50$ ובאנדל אחד של 330$ שכולל בתוכו משחק בעל איכות ז'. תדמיין מה היית עושה כצרכן, רואה באנדל של GTA5 וTLOU ב-400$ עם קונסולה כשם הפס4 שבמשך שנה למדת שהיא עדיפה משמעותית על האקסבוקס, או לחילופין לקנות באנדל של AC ב-330$ שכולל משחק שנכשל בביקורות וקונסולה שחוטפת קיטונות כבר שנה. עבורי כצרכן הבחירה היתה מאוד קלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 דצמבר 2014, 16:35

Death_119 כתב:אין עם זה בעייה, אבל העבר מלמד אחרת. אני מתבסס רק על שקרה ולא על ספקולציה. במידה וNPD יתפרסם והאקסבוקס לראשונה תנצח בארה"ב וקנדה מה טוב, אז נדע שנה הבאה להתייחס לנתון, נכון להיום ובמיוחד לאור מה שהלך בספטמבר אין שום דבר שיחזק.

וממש אין באנדלים מטורפים, יש הורדת מחיר של 50$ ובאנדל אחד של 330$ שכולל בתוכו משחק בעל איכות ז'. תדמיין מה היית עושה כצרכן, רואה באנדל של GTA5 וTLOU ב-400$ עם קונסולה כשם הפס4 שבמשך שנה למדת שהיא עדיפה משמעותית על האקסבוקס, או לחילופין לקנות באנדל של AC ב-330$ שכולל משחק שנכשל בביקורות וקונסולה שחוטפת קיטונות כבר שנה. עבורי כצרכן הבחירה היתה מאוד קלה.

עובדתית הONE מכרה הרבה יותר טוב בשישי השחור, למה אתה משחק על "תתאר לך"? ומה הייתי עושה כצרכן עם פס3 ששחק בTLOU לפני שנה וחצי וב-GTA5 לפני שנה? קונה את הבאנדל עם ה3 משחקים ב70$ פחות שלא שחקת עדין, ביחוד שהמון מהקניות של התקופה הזאת נעשת על ידי הורים ונותנתי מתנות שונים ותהיה בטוח שהם יעדיפו לקנות את AC לנכד מאשר משחק שבו יורים בראש לזונות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 דצמבר 2014, 16:40

DrKeo כתב:עובדתית הONE מכרה הרבה יותר טוב בשישי השחור, למה אתה משחק על "תתאר לך"? ומה הייתי עושה כצרכן עם פס3 ששחק בTLOU לפני שנה וחצי וב-GTA5 לפני שנה? קונה את הבאנדל עם ה3 משחקים ב70$ פחות שלא שחקת עדין, ביחוד שהמון מהקניות של התקופה הזאת נעשת על ידי הורים ונותנתי מתנות שונים ותהיה בטוח שהם יעדיפו לקנות את AC לנכד מאשר משחק שבו יורים בראש לזונות.

ברור שקונה את הגרסה החדשה ומשחק בהם שוב. למה, לא קניתי את MGS Collection רק בשביל ההזדמנות לשחק את זה שוב עם טרופיס? או את האוסף של GOW מאותה סיבה? ולא חסרים עוד דוגמאות. במיוחד שמדובר כנראה בשני המשחקים הכי טובים בעשור האחרון.

אני יכל לדבר רק בשם עצמי, אבל הבאנדל של סוני מטורף, אם מייקרוסופט היתה מביאה באנדל שכולל את Dragon Age וFar cry 4 או אפילו את הCollection של היילו וBF במקום הבולשיט של Unity הייתי מתחרפן ורץ לקנות. אבל הבאנדל שלה הוא חתיכת צואה מלבד המחיר, אתה מחוייב להוציא את ההפרש של ה-60$ רק בשביל שיהיה לך עוד משחק לשחק מלבד Black flag.

צריך להיות חתיכת מזוכיסט או לא גיימר (בראיה שלא מודע למה אמרו הביקורות הטכניות) כדי לרצות לשחק את Unity על משהי מהקונסולות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 דצמבר 2014, 16:45

Death_119 כתב:ברור שקונה את הגרסה החדשה ומשחק בהם שוב. למה, לא קניתי את MGS Collection רק בשביל ההזדמנות לשחק את זה שוב עם טרופיס? או את האוסף של GOW מאותה סיבה? ולא חסרים עוד דוגמאות. במיוחד שמדובר כנראה בשני המשחקים הכי טובים בעשור האחרון.

אני יכל לדבר רק בשם עצמי, אבל הבאנדל של סוני מטורף, אם מייקרוסופט היתה מביאה באנדל שכולל את Dragon Age וFar cry 4 או אפילו את הCollection של היילו וBF במקום הבולשיט של Unity הייתי מתחרפן ורץ לקנות. אבל הבאנדל שלה הוא חתיכת צואה מלבד המחיר, אתה מחוייב להוציא את ההפרש של ה-60$ רק בשביל שיהיה לך עוד משחק לשחק מלבד Black flag.

צריך להיות חתיכת מזוכיסט או לא גיימר (בראיה שלא מודע למה אמרו הביקורות הטכניות) כדי לרצות לשחק את Unity על משהי מהקונסולות.

UNITY פלוס BLACK FLAG פלוס כל משחק שרק תרצה (היילו, FC4, COD, פורצה הורייזן 2, מה שבא לך) זה פחות טוב מהאוסף של היילו? אה? ראית בכלל את הבאנדלים? בכולם מקבלים את BLACK FLAG ואת UNITY ומשם זה רק משתפר בהתאם לחנות שקנית בה. מ50$ החזר, לייב חינם לשנה, כל משחק שרק תרצה וכדומה.

שלושה משחקים חינם ב330$, איך אתה לא רואה שזה מבצע מטורף זה לגמרי נשגב ממני.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 דצמבר 2014, 16:52

DrKeo כתב:UNITY פלוס BLACK FLAG פלוס כל משחק שרק תרצה (היילו, FC4, COD, פורצה הורייזן 2, מה שבא לך) זה פחות טוב מהאוסף של היילו? אה? ראית בכלל את הבאנדלים? בכולם מקבלים את BLACK FLAG ואת UNITY ומשם זה רק משתפר בהתאם לחנות שקנית בה. מ50$ החזר, לייב חינם לשנה, כל משחק שרק תרצה וכדומה.

שלושה משחקים חינם ב330$, איך אתה לא רואה שזה מבצע מטורף זה לגמרי נשגב ממני.

תבדיל מבצע בחנות של מייקרוסופט שמחייבת אותך להגיע פיסית כדי לממש את המבצע הנ"ל (מלאי אונליין מוגבל) שממוקמות רק בערים הממש גדולות או בפיזור של חנות למדינה. המבצע הרגיל שהיה זמין בWallmart וBestBuy (המקומות מהסקר) הוא הבאנדל של יוניטי+BF ב-330$ או 50$ הנחה על כל באנדל אחר. אז יוניטי לא שווה משחק אז אתה חייב להוציא עוד 60$ כדי לצאת עם שני משחקים (לעומת הבאנדל של סוני שנמכר ב-400$ ונותן לך שני משחקים נהדרים). הבאנדל הוא גרוע כי הם עשו בחירת משחק נוראית שהורסת את ההנחה במחיר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 דצמבר 2014, 17:05

Death_119 כתב:האם יש לי ספק? כן, כי בספטמבר היה אותם מבצעים וזה לא הזיז לאיש. וגם אז סיפרתם איזה מבצעים מטורפים אילו וכולם יקנו One ואז הNPD דיווח שהפס4 מכרה פי 2 בארה"ב. אז תרשה לי להביע פקפוק. במיוחד שמדובר היה בבאנדל דיי גרוע של AC בלבד שהגיע ל-330$ (זה של COD לדוגמא נמכר ב-450$). הבאנדל של הפס4 קורץ פי כמה לגיימרים אמיתיים (GTA5+TLOU). אם הייתי צריך לבחור בין השניים זה אפילו לא שאלה.

ואם הNPD הוא באמת לא אמין אז אני מסיר את ידיי מנתוני המכירות. מאחר וגם סוני וגם מייקרוסופט מתייחסים איליו אני מניח שיש דברים בגו. מצד שני סקר אחר שטוען שהוא תפס 180,000 לקוחות נשמע לי מונפץ. הוא גייס צבא של 30,000 סוקרים? באמת? באיזה עלות ולשם מה? והכריח גיימרים לשלוח לו קבלות או לצלם אותן בשטח? נשמע הזוי ומועד לזיופים. אם היו שואלים אותי מה קניתי ולהראות קבלה הייתי ממשיך ללכת ומתרחק (לא שונה מ"צדיק בוא תניח תפילין").

אני הייתי מחכה לNPD לפני שהייתי מספיד את סוני החודש, כמו שעשו פה בפורום כל חודש וחודש בשנה האחרונה וטעו פעם אחר פעם.

ספטמבר היו אותם מבצעים? על מה אתה מדבר? לא היו מבצעים שמדגדגים את מה שהיה החודש (איפה ראית בספטמבר ONE ב330$, כולל שני משחקים מאוד פופולאריים, אחד מהם רק יצא עכשיו ומשחק בחינם לבחירתך? 330$ בשביל שני משחקי AC סופר פופולאריים ובחירה בין פורזה הורייזן, פאר קריי 4, COD, SO וכל משחק אחר לONE שיש בחנות במלאי. חתיכת value proposition).
בפורום כל חודש וחודשו בשנה האחרונה אמרו שהONE ימכור יותר? על מה אתה מדבר? הדבר היחיד שמדברים עליו זה מה הפער בין הPS4 והONE. פרט לחודש אחד, שבו הONE באמת מכרה באופן משמעותי יותר מחודש קודם ופאכטר העריך שהיא תמכור יותר מהPS4, היה ברור בכל חודש וחודש שהONE תמכור פחות ואף אחד לא חשב אחרת - בטח ובטח כאשר ברוב השנה הזאת, הONE עלתה 100$ יותר.
הרי אפילו כשהONE השתוותה במחיר לPS4, אף אחד לא טען שהיא הולכת למכור יותר מהPS4. דיברו רק על עלייה במכירות של הONE, אבל אף אחד לא יצא בהצהרות שהעלייה הזאת, משמעותה שהONE תמכור יותר מהPS4.

אתה מוזמן לפקפק בסקר ובאמינות שלו, כמובן. גם אני לא ידוע כמה הוא מדויק, או כמה אפשר לסמוך עליו. בגלל זה מלכתחילה אמרתי שאי אפשר להסיק ממנו יותר מידי.
לעומת זאת, הנתונים משנה שעברה מראים משהו מאוד ברור. הסקר אמר שהONE מכרה יותר ביום שישי השחור. הONE מכרה יותר, בממוצע, בכל יום במהלך החודש, שבו היא היתה על המדף, במקביל לPS4 (לא ניחוש שלי - נתונים ידועים). אין שמץ של ויכוח בנוגע לעובדה שביום שישי השחור הONE מכרה מעל הממוצע שלה (שהיה גבוה יותר מהממוצע של סוני).
בהחלט סביר שהיא מכרה יותר מהPS4 ביום שישי השחור, לפני שנה. זה לא באמת ניחוש. זו הערכה על בסיס הנתונים שיש לנו והיא סבירה ביותר. האם יכול להיות שזה לא היה המצב? כמובן. זה פשוט אומר שיום שישי השחור היה חריג, שכן הONE מכרה יותר מהPS4 במהלך תשעת הימים שהיא היתה על המדפים.

עם כמה שאתה בטוח שAC:U הוא משחק מחורבן, הוא מוכר היטב, לפי כל נתון שיש לנו עד עכשיו (החל מכך שהוא כבר כמה שבועות בחלק העליון של טבלת המכירות האנגלית וכלה בכך שהבאנדל הנמכר ביותר ביום שישי השחור היה שלו ולא זה עם שני הפורטים של משחקי PS3 מצוינים לPS4). אז כשאתה מתייחס להשפעה של היותו משחק דרג ז' על המכירות, חשוב שתתייחס גם לכך שכנראה שהמחשבה שהוא כזה, איננה נחלת הכלל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 דצמבר 2014, 17:08

Death מניסיון איתך לא משנה איזה דיל נותנים לך על הוואן אתה עושה לו downplay ומנסה להוציא אותו לא אטרקטיבי, הפעם גם אם תעשה שמיניות זה לא ישכנע אף אחד, הדילים על הוואן היו מטורפים.
משום מה אתה חושב שההמונים שהסתערו על החנויות בנובמבר מודעים לכל הבעיות הטכניות של יוניטי וההשקה הרעה שלו, אתה שוכח שהמון מהם זה לא הקהל שקנה את הקונסולות במשך כל השנה, הרבה מהם קז׳ואלים יחסית שהיו מבסוטים לקבל AC חדש ולקנות על הדרך את קוד ופיפ״א במחיר מגוחך ביחס לתחרות.

גם ההילה של הפס4 נסדקה מעט, יש לו תדמית של מכשיר עם ליינאפ חלש יותר משל מייקרוסופט, הרבה בזכות החלטה חכמה של מייק לרכז את השמות הגדולים לחגים כשסוני ממול נתקעת עם ליטלביגפלאנט 3.

וגם ברשתות הריטייל הגדולות הציעו בונוס בסגנון 50$ מתנה נוספים וכו׳, ב NEWEGG מכרו גם ב 300$ בלי כלום, כולם התחרו אחד בשני כמו מטורפים והעסקה הכי גרועה שיכלת לקבל היתה ב 330$, ולא רק זה אלא שאפילו עכשיו עדיין רצים הבאנדלים עם המחיר של שישי השחור ובחנות של מיקרוסופט חזר המבצע של המשחק חינם למלאי, אין ספק שהיא הולכת על החגים בכל הכח וברמה הרבה יותר גבוהה מבעבר כשמכרה במחיר זהה לפס4 רק עם בונוסים מסביב כמו משחק חינם וכו׳, התפיסה של מחיר זול יותר חשובה בהרבה שלא לדבר על כך שהתחילו גם את ה BF מוקדם יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 דצמבר 2014, 17:23

Death_119 כתב:תבדיל מבצע בחנות של מייקרוסופט שמחייבת אותך להגיע פיסית כדי לממש את המבצע הנ"ל (מלאי אונליין מוגבל) שממוקמות רק בערים הממש גדולות או בפיזור של חנות למדינה. המבצע הרגיל שהיה זמין בWallmart וBestBuy (המקומות מהסקר) הוא הבאנדל של יוניטי+BF ב-330$ או 50$ הנחה על כל באנדל אחר. אז יוניטי לא שווה משחק אז אתה חייב להוציא עוד 60$ כדי לצאת עם שני משחקים (לעומת הבאנדל של סוני שנמכר ב-400$ ונותן לך שני משחקים נהדרים). הבאנדל הוא גרוע כי הם עשו בחירת משחק נוראית שהורסת את ההנחה במחיר.

נו באמת דודי, אל תעשה פה צחוק. UNITY עם בעיות פריימים? כן. הוא כנראה המשחק AC הכי טוב שיצא אי פעם ואתה אפילו לא מחשיב אותו כמשחק, ברצינות? ה330$ עם יוניטי ו-BF זה המבצע בסיס, זה מה שמיקרוסופט נתנה. על גבי המבצע הזה בכל חנות היה משהו נוסף. בחנות מיקרוסופט היה משחק נוסף, בגיימסטופ היה 50$ לקנות מה שבא, באמזון היה לייב חינם וראיתי איפשהו שלט נוסף חינם. 330$ לשני שלטים ושני משחקים זה לא באנדל טוב? אתה רציני?

אשכרה נשמע שלא משנה כמה יתנו לך זה לא מספיק. אתה מודע לזה שב330$ אתה אפילו יכול לקנות את GTA5 ועדין לצאת יותר זול מהפס4, אולי אפילו פחות כי גם על GTA והיילו למשל היו מבצעי שישי השחור.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 02 דצמבר 2014, 20:57

metacritic של 70-74 , תלוי בפלטפורמה. לפי המדד הזה הוא די רחוק מלהיות ה AC הכי טוב אי פעם.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 02 דצמבר 2014, 20:58

קשה לי להאמין שהוא לא ראה את המבצעים המדוברים (דחפו לנו אותם בפנים בלי סוף)... סתם ככה דוגמאות לבאנדלים שראיתי ולא בחנות של מייקרוסופט:
אקסבוקס ואן + יוניטי + בלאק פלאג + ג'יטיאיי 5 (או כל משחק אחר) ב-330$.
אקסבוקס וואן לבן + סאנסט + ג'יטיאיי 5 (או כל משחק אחר) ב-330$.

הדגשתי את ג'יטיאיי כי משום מה לדעת דודי הבאנדל של סוני הוא הבשורה, והבאנדלים של מייקרוסופט שווים לתחת.

מגיע צרכן פשוט, שלא קורא את הטראש טוק של כל הפאנבויז ההזויים של סוני, שואל את עצמו למה לשלם יותר על פיאס 4 ולקבל בדיוק אותה תמורה? ב-330$ הוא יכול לשחק ג'יטיאיי 5 בדיוק באותה רמה טכנית (סליחה, יש יותר דשא בפיאס) ועדיין לשלם פחות 70$... למה זה נראה לך כל כך לא סביר?

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 02 דצמבר 2014, 21:02

idan כתב:metacritic של 70-74 , תלוי בפלטפורמה. לפי המדד הזה הוא די רחוק מלהיות ה AC הכי טוב אי פעם.

שמע, אני ועוד הרבה משתמשים בעולם, לא מצליחים להבין את הביקורת כלפי המשחק... היתה פה קטילה מוחלטת ולא בצדק. אחרי פאטש 3, אין לי בכלל בעיות, אין גליצ'ים, אין בעיות פריימרייט (לפחות בוואן) והמשחק אליפות.
נראה שדעת הקהל הפוכה מדעת המבקרים ולפעמים לא ברור לי איך זה קורה. ווטשדוגס הוא דוגמא הפוכה... משחק חרא, ביקורות טובות. לא ברור.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 02 דצמבר 2014, 21:17

Wan7ed כתב:
שמע, אני ועוד הרבה משתמשים בעולם, לא מצליחים להבין את הביקורת כלפי המשחק... היתה פה קטילה מוחלטת ולא בצדק. אחרי פאטש 3, אין לי בכלל בעיות, אין גליצ'ים, אין בעיות פריימרייט (לפחות בוואן) והמשחק אליפות.
נראה שדעת הקהל הפוכה מדעת המבקרים ולפעמים לא ברור לי איך זה קורה. ווטשדוגס הוא דוגמא הפוכה... משחק חרא, ביקורות טובות. לא ברור.

אבל הביקורות לא באו אחרי פאטץ' 3. וגם ביקורות הגולשים שליליות ברובן: 3.5 במטהקריטיק, 49% בסטים, 6.2 בגיימספוט.

לגבי WD, הוא לא חרא, הוא משחק סביר לחלוטין שקיבל ביקורות פושרות יחסית (ממוצע 77-80, תלוי בפלטפורמה).

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 דצמבר 2014, 21:54

Wan7ed כתב:

נראה לי אתה פשוט לא רגיש לבעיות פריימרייט כי הוא עדיין חרא גם אחרי הפאטץ׳ והוא בכלל לא תיקן וגם לא התיימר לתקן את הפריימרייט, DF גם בדקו ואין שום שינוי בפריימרייט על אף גרסה והוא עדיין רע.

הם כן תיקנו באגים שהיו מתבטאים בפריימרייט כמו למשל בכנסייה שהמשחק היה כמעט קופא ויורד ל 2 פריימים, אבל זה היה באג ואת בעיות הביצועים הם לא תיקנו, מה שכן כנראה שאכן יש פחות באגים וגליצ׳ים אחרי פאטץ׳ 3 וזו היתה המטרה העיקרית שלו.

ואני לא מבין איך אפשר לקרוא למשחק הטוב בסדרה כשבכל מדד אפשרי כמו שאינטר אמר יש לו ציונים בינוניים עד רעים, ואני בטוח שהממוצע שלו מצד המבקרים לא נובע רק מביצועים אלא גם מאיכות המשחק עצמה שהרוב היו רחוקים מלהתלהב ממנו במיוחד, יכול להיות שפשוט ציפו ליותר מהגיימפליי של המשחק על הדור הבא, אבל אין הרבה ביקורות שקראו לו הטוב בסדרה, רחוק מזה.

ו WD לא יצירת מופת אבל הוא לא רע, באמת לא מבין מה זוועה בו, הוא בטח מאכזב ביחס לציפיות ויש לו חרא עלילה אבל סכ״ה הגיימפליי נחמד ויש לו כמה רעיונות לא רעים ובסיס טוב להמשכים, אנשים מגזימים כי הוא פשוט אכזב והם עושים ממנו משחק של 50 בגלל זה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 דצמבר 2014, 22:17

WD הוא אחלה, והעלילה שלו דווקא סבבה. הדמות הראשית נוראית.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 02 דצמבר 2014, 23:20

זה לא שאססין קריד יוניטי יצירת מופת, אבל הוא לא פחות טוב מהמשחקים הטובים בסדרה...

והאמת ששיחקתי אחרי פאטש 3... ובוואן הוא עובד אחלה. על ה- ps4 הוא באמת זוועה, אבל אני יכול לעבוד עם 28-30 FPS.

ואני הכי זונת fps (באתי ממשחקים תחרותיים במחשב), אבל אססין קריד הוא גוף שלישי ושחיק לחלוטין בקופסה. הייתי מעדיף 60 fps, אבל זה מה יש, לא קניתי מחשב עוצמתי (מודע למגבלות החומרה).

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 דצמבר 2014, 10:37

Wan7ed כתב:זה לא שאססין קריד יוניטי יצירת מופת, אבל הוא לא פחות טוב מהמשחקים הטובים בסדרה...

והאמת ששיחקתי אחרי פאטש 3... ובוואן הוא עובד אחלה. על ה- ps4 הוא באמת זוועה, אבל אני יכול לעבוד עם 28-30 FPS.

ואני הכי זונת fps (באתי ממשחקים תחרותיים במחשב), אבל אססין קריד הוא גוף שלישי ושחיק לחלוטין בקופסה. הייתי מעדיף 60 fps, אבל זה מה יש, לא קניתי מחשב עוצמתי (מודע למגבלות החומרה).

זה לא נשמע שאתה זונת fps אחרת היית שם לב שאתה משחק על 25 לא מעט זמן ועוד יותר כשזה גם יכול לרדת לעיתים ל 22-23 (כשבפס4 זה מגיע גם ל 19), זה לא בדיוק פתוח לדיון לך ל DF ותראה את הסרטונים שם. אם לדעתך זה מקובל אז סבבה אבל אתה בטח לא רגיש במיוחד לפריימרייט.
וזה אם שיחקת רק בסינגל, בקואופ שתי גרסאות הקונסולות יכולות לרדת לחד ספרתי אבל אולי גם זה באג שתוקן אז לא יודע אם זה קיים עכשיו, אבל מה שלא קשור לבאגים כמו פריימרייט נמוך בגלל ביצועים ללא ספק קיים עדיין גם אחרי פאטץ׳ 3 ללא שינוי.

דרך אגב גם אני עם ניסיון לא קטן יחסית בפיסי תחרותי ויוצא שאני לא שם לב תמיד ל fps, בזמנו כשיצא tlou על הפס3 קיאו התלונן על פריימרייט גרוע ואמרתי לו שהוא מגזים והמשחק רץ בסדר גמור והבעיה היא רק ב iq ובסוף התברר שהוא צודק ולמשחק יש נפילות לא קטנטת שבכלל לא שמתי לב אליהן, אין קשר בין הדברים, היום עם כל המודעות לנושא ואחרי שיצא לשחק כבר לא מעט ב 60 וב 30 נעול גם אני קצת יותר רגיש לכך ושמתי לב לכך ב TEW שהוא ללא ספק סובל מנפילות (וגם הוא במצב חלומי ביחס ל AC)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2014, 12:26

מישהו גם קרא את הביקורות? כולם אומרים אותו דבר, כנראה הAC הכי טוב ששחקנו, מלא בבאגים ובעיות פריימים וכולם התלוננו שמקפיצה לדור הבא הם ציפו ליותר. הוא הרגיש להם יותר מדי כמו הקודמים, אבל זה לא סותר את זה שהוא כנראה הAC הכי טוב שיצא או לפחות קרוב לזה. אין מה לעשות, דברים שונים משפיעים על ביקורות, תראו את AW עם ממוצע 83 וחצי מהפורום הזה יקרא לו אולי המשחק הכי טוב של הדור הקודם. ציפיות שונות, ציונים שונים, מבקרים לא חיים בוואקום.

קטסטרופה טכנית? כן, אבל זה לא סותר שהוא כנראה בטופ של הסדרה ו-99% מהקונים היו מאוד שמחים לקבל אותו עם הONE.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 דצמבר 2014, 13:59

לא מדוייק, הביקורות גם התלוננו על העלילה החלשה. לפחות רוב הביקורות...
אבל זה לא רלוונטי, מדובר בדיעה ותו לא.
בסופו של דבר - זה לא יחשב לAC הכי טוב בסדרה, למרות שגם לפי דעתי הוא בטח יותר טוב מהאחרים ששיחקתי, אבל לא שיחקתי ב-4 :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2014, 15:07

Laskin כתב:לא מדוייק, הביקורות גם התלוננו על העלילה החלשה. לפחות רוב הביקורות...
אבל זה לא רלוונטי, מדובר בדיעה ותו לא.
בסופו של דבר - זה לא יחשב לAC הכי טוב בסדרה, למרות שגם לפי דעתי הוא בטח יותר טוב מהאחרים ששיחקתי, אבל לא שיחקתי ב-4 :/

ובכל מקרה, אני מזכיר שבכלל דברנו על זה כי דודי אפילו לא החשיב אותו כמשחק (!).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 דצמבר 2014, 15:18

טוב, אין ספק ש... :/

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 דצמבר 2014, 15:27

DrKeo כתב:ובכל מקרה, אני מזכיר שבכלל דברנו על זה כי דודי אפילו לא החשיב אותו כמשחק (!).

את Unity? מתי כתבתי שהוא לא משחק? כתבתי שהוא משחק גרוע ואני מרחם על מי שקנה את הבאנדל שבגללו הוא הפסיד פוטנציאל לקבל עוד משחק מצויין (GTA5 או TLOU, תבחר) לעומת החתיכת צואה הזאת. ויסלחו לי כל האנשים שלא מפריע להם לשחק במשחקים מתחת ל-30 והסרטים האהובים עליהם רצים במחברות שהם מדפדפים בהן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2014, 15:56

Death_119 כתב:את Unity? מתי כתבתי שהוא לא משחק? כתבתי שהוא משחק גרוע ואני מרחם על מי שקנה את הבאנדל שבגללו הוא הפסיד פוטנציאל לקבל עוד משחק מצויין (GTA5 או TLOU, תבחר) לעומת החתיכת צואה הזאת. ויסלחו לי כל האנשים שלא מפריע להם לשחק במשחקים מתחת ל-30 והסרטים האהובים עליהם רצים במחברות שהם מדפדפים בהן.

כן יופי של תגובה, ביחוד שזה בה ממעריץ של KZ2 שרץ כל הזמן על 24FPS...
צריך להבדיל בין בעיות טכניות למשחק רע, עם כמה שבוכים פה יש איזה 8 מליון אנשים שממש נהנים מהמשחק כרגע ואין להם אפילו מושג שהFPS נפל להם ל25.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 דצמבר 2014, 16:04

KZ2 רץ ב 24 fps? אני יודע שהוא סובל מלאג אבל לא זכורות לי בעיות פריימרייט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2014, 16:10

bling כתב:KZ2 רץ ב 24 fps? אני יודע שהוא סובל מלאג אבל לא זכורות לי בעיות פריימרייט.

תסתכל פעם על אנליזה, המשחק הזה משחק בין ה17FPS ל30FPS כל הזמן, חצי מהזמן הוא רץ על 24. הכובד, איטיות והטשטוש תמונה הכבדים מסתירים את זה חלקית.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 דצמבר 2014, 16:16

DrKeo כתב:כן יופי של תגובה, ביחוד שזה בה ממעריץ של KZ2 שרץ כל הזמן על 24FPS...
צריך להבדיל בין בעיות טכניות למשחק רע, עם כמה שבוכים פה יש איזה 8 מליון אנשים שממש נהנים מהמשחק כרגע ואין להם אפילו מושג שהFPS נפל להם ל25.

יש הבדל בין להעריץ את המשחק ולהודות שהוא רץ נוראי, KZ2 הוא שואת גיימפליי, המשחק רץ כל כך גרוע ביחד עם דיליי מטורף בשלט שזה היה גורם לי להרדם בשל ההרגשה של slow motion.

מי שרוצה שיהנה ממה שהוא רוצה, אני מדבר בשם עצמי בלבד, אני חושב שהבאנדל של יוניטי גרוע, כי יש שם יוניטי. הסברתי גם למה לקנות באנדל של 330$ עם משחק גרוע ומשחק טוב זה פחות טוב מלקנות באנדל של 400$ עם משחק מדהים ומשחק מדהים.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 23 אורחים