Death_119 כתב:בביקורת בGT הן טענו שהם לא הצליחו לראות הבדלים בין גרסאת הפיסי לגרסאת הפס4 מלבד הצללות פחות טובות בפס4. הגרסאת נראו להם זהות לחלוטין.
bling כתב:כן ראיתי גם עוד מקומות שאומרים את זה,גם IGN אם אני לא טועה,יכול להיות שבאירוע של DICE על טלוויזיות גדולות ההבדלים בין ה PC ל PS4 היו פחות מודגשים מאשר מוניטורים קטנים וקרובים לבנאדם?
לא יודע,אבל לפחות DF שאמור להיות מקצועי שם את ה PC במדרגה מעל ה PS4.
Walle כתב:ובעניין COD לפי קמפיין הפרסום של המותג עם מייקרוסופט נראה שזה עובד גם על הXBOX ONE, ברשימת הPRE ORDER כל המשחקים מובילים על הPS4 אבל COD החדש הוא המשחק היחיד שמוביל על הXBOX ONE.
Fanta כתב:אני ממש מקווה שהFIFA של הXBOX ONE יגיע עם עדכון ההרכבים
ההרכבים כרגע לא מעודכנים בחלק מהמצבים בחילופי היום האחרון
דברים נורא חשובים לא מעודכנים שם כמו אוזיל בארסנל, בייל בריאל, קאקה במילאן
פליאני במנצ'סטר ועוד
זה פוגע בחלק מהמשחקיות
אבל קודם כל, אני מקווה שהם יתעלו את הבעיות החזקות ביותר של פיפא 14 בנוגע להגבהות כדור לדוגמה
אני מרגיש שזה פגע לי לגמרי בחווית המשחק
DrKeo כתב:עובדה שגרסת הPC רצה בהגדרות גבוהות יותר מאלה של הפס4 (צמחיה, טקסטורות, אלפה של אפקטים ועוד), עובדה שהיא רצה באיזה רזולוציה שאתה רוצה ולא רק בSUB FHD, עובדה שיש בה AA איכותי יותר ועובדה שאם יש לך מחשב טוב עם נניח 7870 או 660GTX היא גם רצה יציב יותר מגרסת הפס4 והONE. כבר ראינו את גרסת הפס4 והONE מזגזגות בין 60 ל-30 כשיש פיצוצים על המסך. לא יכול להיות שאדם יצחק על גרסת הONE שהיא זהה לפס4 בכל צורה חוץ מאשר הרזולוציה ובו בזמן יטען ש"אם תשים את גרסת הפס4 והPC אחת ליד השניה לא תדע", זאת סתם צביעות.
bling כתב:גרסת הפס4 מכילה גם AO בניגוד ל ONE,וגם הצללה הבנתי יותר טובה,בנוסף גם ה AA שלה יותר טוב,וגם הפריימירייט יותר יציב,תוסיף לזה רזולוציה גבוהה יותר ויוצא IQ משופר במידה שאנשים כנראה כן מבחינים בה.
חלק מהאנשים שהיו באירוע לא סתם אמרו שהמולטיפלייר נראה יותר טוב לדעתם מהסינגל של ה ONE,זה נטו בגלל IQ.
ולפי מה שהבנתי דווקא הביצועים שלה זהים ל 7870,גם לא שמעתי שיש הבדלים בצמחיה או בטקסטורות ובאפקטים בין הגרסאות,כולל ה ONE (חוץ מ AO שאמרו שיתווסף לגרסה הסופית וקצת בהצללה בשתי הגרסאות ביחס ל PC),מה שכן שמעתי שיש POP IN בולטים בקונסולות לעומת ה PC במולטיפלייר.
ברור לי בסופו של דבר שה IQ ב PC שם אותו בדרגה מעל ה PS4,כמו שגם ה PS4 בגלל זה בדרגה מעל ה DF,X1 אמרו את זה בניתוח וזה באמת הכי פשוט שיש,ואפשר לראות את זה לפי התגובות של אנשים שמורידים את הסרטונים של יורוגיימר וחוזרים על המסקנה הזו בלי קשר ל DF.
bling כתב:היי את המשפט על המולטי מול הסינגל אמר Jack frag שבכלל לא אכפת לו מהשטויות הללו ויש לו את כל הפלטפורמות ואם תשאל אותו אז PC שולט.
הוא גם אמר שהוא שאל עיתונאים נוספים והם שותפים לדעתו ושבתכל'ס מבחינתו זה שטויות כל ההתעסקות בזה.
למה קשה לך לקבל זאת שיש הבדלים בולטים? לפחות תקבל את העמדה של DF שגם בכתבה האחרונה על תופעת הרזולוציה חזרה ואמרה שיש הבדלים בולטים בין הגרסאות,הם גם אמרו שה PC מעל ה PS4 ולא ניסו לייפות את זה או לאמר שהם כמעט זהים,אותו דבר שהפס4 מעל ה X1,אין סיבה שכולם ישקרו.
התמונה שקאז הביא באמת מגוחכת,גם אני פקפקתי בה.
DrKeo כתב:אף אחד לא מכחיש שגרסת הONE נחותה לזאת של הפס4, מצד שני יש הקצנה הזויה שמתבטאת בתמונות כמו שקאז הביא. אפילו DF אמרו שלמרות ההפרשים על הנייר שהיו אמורים לעשות הבדל גדול בסוף גרסת הONE והפס4 מאוד קרובות ורק גרסת הPC באמת בעלת הפרש. מה שאני אומר הוא פשווט, אם משהו יורד על גרסת הONE לעומת הפס4 הוא לא יכול להגיד באותה נשימה שאין הבדל בין גרסת הפס4 והPC, זה הכל. ובכלליות הייתי שמח להשוואה כמו שצריך ולא סרטונים סוג ב' מיוטיוב אבל את זה נקבל אך ורק ששתי הקונסולות יהיו אצל העיתונאים ומאחר וסוני מיקרוסופט פחדניות, זה יהיה רק בשיגור שלהן פחות או יותר.
bling כתב:כנראה שאתה צודק בקשר לזה שמי שראה הבדלים בין ה X1 והפס4 אמור לראות גם בין ה PC,לא יודע יכול להיות שה IQ באמת מספיק טוב בפס4 שאנשים לא מיומנים מתבלבלים לעומת ה X1 שנמצאת ברף מסוים שקל לראות.
שמע DF אמרו שה X1 עשתה עבודה יפה יחסית אבל עדיין הם שמו אותה במדרגה שונה בדיוק כמו עם הפס4 ביחס ל PC.
אני אישית עכשיו ראיתי את הסרטונים של גרסת הפס4 והיא נראית נפלא,אני לא אומר שהIQ שלה ברמה של ה GIF שקאז הביא מה PC אבל פאק! זה ממש חלק ועולם אחר ממה שאני מכיר מהפס3.
הפריימרייט גם יציב מאוד KEO,אני לא מכיר רמה כזו של חלקות כי מן הסתם כל הדור הזה לא היה משחק AAA ברמת הפקה שכזו על 60,ההבדל מאוד בולט והנפילות הן נורא מעטות ככה שלשלול את זה שהגרסה הזו לא מקבילה ל 7870 (שאנשים אומרים שהיא כן) רק בגלל נפילות פריימים שבקושי מתרחשות זה מוגזם.
סכ"ה אני באמת מופתע לטובה,במיוחד מהמולטי פלייר שם אני רגיל מהפס3 לזוועות עולם בכל הבטות ששיחקתי,שחקני הקונסולות הולכים לקבל במולטי ממתק אמיתי,בחיים לא ראיתי כזה IQ במשחק אונליין. (ובתכל'ס גם בסינגל של משחקי פס3 מורכבים,רק הרימייקים של משחקי הפס2 מתקרבים ל IQ כזה או דברים פשוטים כמו ריימן אוריג'ינס וכו')
הדבר היחיד שאכזב ואפילו אני שמתי לב אליו זה אכן POP INS במולטי,ציפיתי שדברים כאלו יעלמו עם דור חדש ו 8 ג'יגה אבל זה היה בולט אפילו בשביל שחקן קונסולות כמוני.
אני ממליץ לך להוריד את גרסת הפס4 ולנגן אותה על הטלויזיה שלך ולשפוט בעצמך,האיכות מספיק טובה בגרסה הזו כמו שאתה מבקש,מעניין יהיה לשמוע מה שחקן PC אומר,רק אל תהיה bias
bling כתב:את האמת ניסוי מעניין,הייתי רוצה לראות את כל האלטיסטים בגאף ששמים לב לכל ג'אגיז או הצללה טיפה פחות חדה עוברים אותו.
יש מצב שעל טלויזיה במרחק סביר הרבה באמת לא היו מצליחים לראות.
נראה לי גם המון שחקני קונסולות ברמה היותר קז'ואלית כמו שחקני פיפ"א למיניהם וקוד לא יראו הבדלים מהותיים בין הדור הקודם לבא,בטח בגרסה של קוד.
אנשים שוכחים איזה IQ נוראי יש למשחקים שלהם כשמראים להם משהו שאמור להיות דור הבא,הם חושבים שהם יראו סרט של פיקסאר וכל דבר מתחת זה "זהה".
Nucleus_Dawn כתב:
אצלי הכל מעודכן בPC. פשוט צריך לבחור להשתמש בהרכבים מעודכנים ולא בהרכבי ברירת המחדל.
Nigga כתב:זה פשוט מדהים לראות חלק מהאנשים כאן מגיעים למסקנות בעקבות משחק אחד (ועוד משחק CROSS GEN).
בתור אחד שיצא לו לשחק במולטיפלייר של באטלפילד 4 וקרייסיס 3 על אולטרה, אני יכול להגיד בלי צל של ספק שהמולטיפלייר של קילזון נראה הרבה יותר טוב. ונדב נחש מה, הוא רץ ב 1080p 60fps.
עכשיו כשאני חושב על זה, אני לא יודע אם קיים משחק על ה PC שנראה טוב יותר מקילזון בכל מה שנוגע למולטיפלייר. (אולי אפילו גם הסינגלפלייר אבל לא יצא לנו לראות ממנו מספיק).
ברור שיש מחשבים שיכולים להריץ את באטלפילד 4 וקרייסיס 3 באולטרה עם רזולוציה 4k ו 64x AA. אבל תאכלס, כאן זה נגמר. אין יותר איפה לשפר.
גם אם יש לך את ה PC הכי חזק בעולם, כל מה שאתה יכול לקבל במשחקים זה רזולוציה גבוהה יותר, fps גבוה יותר, AA טוב יותר וכו' וכו' וכו'.
אבל אתה יודע מה אתה לא מקבל? משחק שבו כל העולם מרונדר עם soft body physics כמו ב The Order 1866.
כך לדוגמה את באטלפילד 4, אילו דברים מיוחדים המשחק הזה עושה מבחינה גרפית? אילו דברים חדשניים ראינו? נאדה.
כל עוד המשחקים מבוססים על scalable engines (שזה כולם, אין ברירה אחרת על ה PC), השיפורים היחידים שאתה תראה זה רזולוציה fps ו AA.
לעומת זאת, ב PS4 יש לך סטודיואים כמו נוטי דוג, גארילה ו SSM שבונים לך מנוע שמיועד לחומרה אחת בלבד. אין scalability, אין פשרות, אין חוסר תאימות.
בגלל הסיבות האלה, המשחק הראשון שהולך לעשות שימוש נרחב ב soft body physics זה משחק PS4.
ואני בטוח ש soft body physics זו רק ההתחלה, אנחנו הולכים לראות עוד הרבה טכניקות על ה PS4 שעוד לא ראינו על ה PC (כחלק ממשחקים כמובן).
אבל אל תקשיבו לי, תקשיבו לבחור הזה:
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים