glass man כתב:אבל קרירין מה שאתה מציע= שתי גרסאות שונות לאותו המשחק.
דורש שני צוותי פיתוח נפרדים, ובסוף מי שמשחק בגרסה הנחותה עם העיצוב המעפן מימלא יוצא לא מסופק. זה בזבוז זמן לכולם דבר כזה.
Klayman כתב:חד משמעית המשחק לא במצב לשיגור... כ''כ הרבה באגים, נפילות ביצועים ופשוט חוסר בפוליש שזה זועק לשמיים.. הממשק עצמו גם נורא מסורבל, לא בנוי בשיט למקלדת ועכבר כמו שצריך... מאוד הפריע לי גם בהיבט הסיפור והבחירות שלך כדמות בעולם.. בחרתי להתחצף ולהיות מניאק כמה פעמים, ולא היו שום השלכות, אפילו לא קלות. מרגיש שהמשחק מוביל אותי באף. בוויצ'ר 3, אפילו בהתחלה, אם הייתי אגרסיבי מדי, איזה איכר החליט שהוא לא נותן לי את החוזה.
כל מי שמתנצל עבור CDPR, מאיזו תחושת נאמנות ופטריוטיות פולנית, צריך להבין שלא אכפת להם. הם היו צריכים להוציא את המשחק הזה עם תגית של Early Access. באמת. פאקינג עשרים שוטרים פשוט נוצרו למולנו במסדרון שבקושי יכול להכיל 10 אנשים.. בושה. הם שיקרו פה לאורך הדרך, ביודעין. כדאי להפסיק לתת להם להינות מהספק. יתקנו בעתיד? אחלה, גם יקבלו ממני כסף בעתיד. הרבה הרבה פחות ממחיר מלא. לא חסר מה לשחק בינתיים.
glass man כתב:יותר כמו זה שהPs5 זה איזה יונדאי i20 והפס4 זה איזה יונדאי 99 שצריך מזמן לרדת מהכביש
וההפרשים יותר גדולים בהרבה מזה סתם זרקתי משהו שיהיה סימטרי.
Kazz כתב:זוכרים את מורדור על 360/פס3?
glass man כתב:אביב באמת אתה משווה לבאטמן? לבאטמן! ??! כאילו באטמן לא עבד טוב על פלטפורמה אחת (PC ) מתוך שלושה הוא עבד מושלם על הפס4 והוואן ואם אני זוכר נכון היו גם כרטיסים על הPC שעבד עליהם.
פה שום פלטפורמה לא עובדת כמובטח.
יש לך הגדרה יותר טובה למה שCDPR עשו? כי כרגע מי שקנה עותק פיזי יש לו חתיכת פלסטיק שאין לו מה לעשות איתה, ומי שקנה עותק דיגיטלי זה כאילו שהוא קנה אוויר, כי הוא לא קיבל כלום.
וקאז איך בכלל מורדור נכנס לעניין? כשמורדור יצא היה ברור לכל ילד בן 7 שזו גירסה מסורסת לחלוטין, ומי שרכש אותה למרות זאת, צריך ללכת לרופא עינים שיבדקו את עצב הראיה שלו כי הבעיה אצלו, לא היה שום עוקץ, כולם ידעו שמוכרים להם גירסא נחותה והמכירות היו בהתאם.
כאן מדובר בחברה שיצרה לעצמה תדמית של "For gamers " הם רצו ממוצע גבוה בMC והיו מוכנים לעקוץ בשביל זה,למה אנחנו צריכים להתנהג כאילו זה דבר מקובל שבשגרה, הם גורמים לEA להיראות כמו אמא תרזה.
DrKeo כתב:מורדור כן יצא בשתי גרסאות, ב-360 ובפס3 לא הייתה מערכת הנמסיס שהייתה בלעדית לדור הבא.
kririn כתב:DrKeo כתב:מורדור כן יצא בשתי גרסאות, ב-360 ובפס3 לא הייתה מערכת הנמסיס שהייתה בלעדית לדור הבא.
לא זכרתי את המחסור בזה
מה שאני זוכר זה שעיצוב השלבים / גרפיקה וכו וכו
היתה גרסה נכה לאומת הדור של הps4/xbo
גרסאות שונות של אותו המשחק ,היו קימות עוד בהתחלת התעשיה
עם ה2600 ומתחריו
וpc ביתים לאותה התקופה ,למעשה הבעיה של סיברפאנק לא מיוחדת
ודוגמאות כאלו היו כבר אז בגלל הבדלים משמעותים בפלטפורמות
וזה למעשה בדרך כלל נגרם שמנסים לעשות את אותו הגרסה
+- ,לכל הפלטפורמות ,בלי להתחשב במגבלות החומרות השונות
יש כל מיני גישות לאותה בעיה
אפשר לעשות גרסאות לא קשורות ישירות אחת לשניה
כדי לתמוך בכל חומרה בצורה טובה ,באותה התקופה
גם המצעי השליטה היו שונים ,אז זה גם חשוב
יש גישה של גרסאות די דומות רק עם שינוים
להתאים לחומרה
ויש את הגישה הגרועה לעשות את אותה גרסה
רק עם שינמוכים לחומרה החלשה
DrKeo כתב:אנשים בהסטריה כי זאת CDPR וזה המשחק הכי מצופה בערך EVER. אם זה היה GODFALL לאף אחד לא היה אכפת. היו לא מעט משחקים שעבדו כמו סייברפאנק בימיה האחרונים של הפס3 וה-360, אפילו GTAV רץ באיזה 20FPS כשהוא יצא. ומה עם סקיירים? קלאנקי, מלא באגים ומשפשף את ה-20FPS על הפס3. אני פשוט חושב שהקונספט של משחק שגדול על הדור לא ממש קיים יותר כי הכל מפותח קודם לדור הנוכחי, אבל זה היה נפוץ בהרבה בדור הקודם.
בכל מקרה, גרסאות הפס4/X1 כנראה לא היו צריכות להיות קיימות ואם הן לא היו קיימות, גרסת ה-PC יכלה לקבל יותר תשומת לב ולצאת נקיה יותר ממה שהיא. גם הוויצ'ר 3 כלל באגים שוברי משחק ובעיות ביצועים בשיגור ולקח ל-CDPR כמה חודשים להחליק הכל. אני משער שאז היינו יותר סלחנים כי זה היה המשחק קונסולה הראשון שהם שגרו בשיגור של המשחק (הוויצ'ר 2 הגיע ל-360 באיחור אלגנטי) ועכשיו הציפיות מ-CDPR גבוהות יותר.
glass man כתב:DrKeo כתב:אנשים בהסטריה כי זאת CDPR וזה המשחק הכי מצופה בערך EVER. אם זה היה GODFALL לאף אחד לא היה אכפת. היו לא מעט משחקים שעבדו כמו סייברפאנק בימיה האחרונים של הפס3 וה-360, אפילו GTAV רץ באיזה 20FPS כשהוא יצא. ומה עם סקיירים? קלאנקי, מלא באגים ומשפשף את ה-20FPS על הפס3. אני פשוט חושב שהקונספט של משחק שגדול על הדור לא ממש קיים יותר כי הכל מפותח קודם לדור הנוכחי, אבל זה היה נפוץ בהרבה בדור הקודם.
בכל מקרה, גרסאות הפס4/X1 כנראה לא היו צריכות להיות קיימות ואם הן לא היו קיימות, גרסת ה-PC יכלה לקבל יותר תשומת לב ולצאת נקיה יותר ממה שהיא. גם הוויצ'ר 3 כלל באגים שוברי משחק ובעיות ביצועים בשיגור ולקח ל-CDPR כמה חודשים להחליק הכל. אני משער שאז היינו יותר סלחנים כי זה היה המשחק קונסולה הראשון שהם שגרו בשיגור של המשחק (הוויצ'ר 2 הגיע ל-360 באיחור אלגנטי) ועכשיו הציפיות מ-CDPR גבוהות יותר.
כן, אני גם זוכר שסייברפאנק נחשף הם אמרו שהוא ממש רחוק בעתיד
וזה היה לא ברור אם הכוונה לקרוס ג'ן או דור הבא.
אם מראש הם היו אומרים שזה לדור הבא הכל היה נראה אחרת והם היו נתפסים כחברה שלא מתפשרת בשביל חזון דור הבא שלה.
אבל הם העדיפו לעשות קופה מהקהל שלהם... שהרים אותם בדור הקודם וזה מגעיל מצידם.
אם עכשיו הם יוציאו ברצף שני משחקי 94 בMC מודה שאסלח להם אבל וואלה חתיכת עבודה יש להם ... מי מאיתנו יסתפק רק בתיקון של סייברפאנק? ומההודעות של CDPR עושה רושם שהם מאמינים שאחרי הפאצ'ים רובנו נסלח.
Laskin כתב:כן אבל הדמויות עדיין מגיבות בצורה מטופשת לדברים שקורים, סה״כ יש יותר צפיפות של אותו דבר - שהוא לא מאוד אינטראקטיבי.
חבל, באמת קיוויתי שיהיה משחק עולם פתוח שאיכשהו יתקרב למה שיש בGTA3 מהבחינה הזו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 24 אורחים