להפוך חוט אחד עבה לחוט אחד דק זה נחמד, אבל זה לא אלחוטי. אם יש את התוסף הסיני הזה שעולה 200$ שהופך את הVIVE לאלחוטית, לא ברור לי למה הם לא משלבים את זה לתוך הקסדה עצמה וזהו. כלומר המגדלורים הם אלחוטיים (חוץ מחוט חשמל כמובן), יש תוסף סיני שהוא תחת החסות של HTC כי הוא פותח באינקובטור שלהם, אני לא ממש מבין למה לא לעשות את הצעד האחרון. תקשיבו, הSETUP הזה הוא פשוט שואה של חוטים, טרוף. בבוקר חברתי את הSETUP על המחשב, בשטח של בערך 1.5 על 1.5 מטר למטרות גיימינג אמיתי וזה פשוט לא יאומן מה שהSETUP עשה לי לעמדה. שני מגדלורים, כל אחד עם חוט חשמל משלו. הVIVE עצמה עם שלושה חוטים שהולכים ל-HUB ומשם השלושה מתפצלים לחשמל, USB ול-HDMI (וכמובן שעדין יש את ה-HDMI של המסך) ומעבר לכל זה האוזיניות HYPER X שלי מתחברות אל הקסדה כך שנוצר חוט נוסף.
הם חייבים לפתור את זה, הלוגיסטיקה לבד תהפוך את המוצר הזה ללא רלוונטי אצלי בבית אחרי כמה שבועות כשההתלהבות תרד. מהנסיון שצברתי עד עכשיו, ה-VR המושלם הוא:
1) מינימום 4K, אבל מינימום. רואים קטסטרופה.
2) מעקב INSIDE OUT.
3) קסדה אלחוטית.
אם עושים את שלושת אלה, באמת שמדובר במשהו שכל גיימר צריך בבית. אה, וכמובן משחקים כי למרות שיש לנו פה רשימה חמודה של דברים לשחק, אם אני באמת אשחק אותם אז הכל יגמר תוך חודשיים וזה תוכן שלקח שנתיים וחצי ליצור. כלומר פשוט לא יהיה לי מה לעשות עם הVIVE.
אגב, FUN FACT על הלבלייד, הדרישות מינימום ל-VR הן 1080GTX ולי יש 1070GTX כך שהוא יהיה גם מטושטש וגם בהגדרות גרפיות נמוכות במקום לשחק אותו על המוניטור ב-1440P ב-60FPS בהגדרות הכי גבוהות, יש

We're just normal men. We're just innocent men