סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swym » 07 ינואר 2016, 09:50

אוקי, ניסיתי לעשות באקטראק ולראות איפה הטעות. זוכר שכתבתי בהתחלה שהביצועים הם כמו 7850m או 960m? אז כבר שם היית צריך לעצור אותי כי ה960m וה-7850m הם בכלל לא באותו ballpark.
אז לצערנו הסתכלתי מחדש והביצועים הם באזור של ה-8750m ולא ה-960m. או שמלכתחילה בלבלתי לגמרי בין ה-960m לבין ה-740m שאמור להיות המקביל, או שהיה שם איזה מבחן ספציפי שדווקא בו ה-960m לא תפקד משהו ודווקא עליו נתפסתי.
בקיצור, אל תתחיל אפילו לצפות על המובייל לביצועים של קונסולות הדור הזה (וזה עוד לפני שלוקחים בחשבון את הoverhead של אנדרואיד על פני מערכת סגורה של קונסולות), אבל כן למשהו באזור של קונסולות הדור הקודם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ינואר 2016, 15:09

אוקיי, עשינו סלט, לא נורא. בכל מקרה בניידים אנחנו לא הולכים לקבל איזה TLOU2 אפילו אם הצ'יפים שלהם היו חזקים פי 2 מהפס4 :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ינואר 2016, 13:50

מרשמלו עומדת על 0.8%, IOS9 על 75%.
http://www.geektime.co.il/android-marshmallow-vs-ios9/

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 ינואר 2016, 18:08

עלוב. אבל אין לי שום סיבה להאמין שזה ישתנה מתישהו,אז זה לא רלוונטי כבר. יצרניות לא מעדכנות, אנשים נשארים עם המכשיר שלהם כי הוא די סבבה סה"כ - ואלה האחוזים. אין שום סיכוי שגוגל תשנה את זה, כי היא לא מסוגלת לכך.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ינואר 2016, 19:39

זה לא יכול להשתנות כל עוד הם נותנים ליצרניות לעשות וריאנטים למערכת. באמת חבל לי שיצרניות עושות את כל הזבל הזה, סתם מעצבן אנשים עם פיצ'רים חסרי יכולת ואפליקציות חסרות תוכן. כולם ממילא רודפים אחרי ה"אנדרואיד הכי נקי" אז למה לא פשוט להשתמש באנדרואיד הנקי? גם נותן מערכת נקיה וגם עדכונים יגיעו מידית. זה כנראה גם יעזור להם לעשות יותר תמיכה לאחור. אני לא יודע מה המצב בשוק האנדרואיד היום אבל לפחות עד לפני כמה זמן חברות היו תומכות בעדכונים החדשים למכשירים פחות או יותר בני שנתיים. אני משער שמהלך כזה גם יתן תמיכה לאחור רחבה יותר, בIOS9 למשל יש תמיכה לאחור של 4 שנים (עד ה4S) שזה שווה ערך לתמיכה של מרשמלו לגלקסי S2. בלי לבדוק אני אהמר שאין מרשמלו אפילו לגלקסי S3, שלא נדבר על S2.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 ינואר 2016, 19:52

ממש לא כולם רודפים אחרי האנדרואיד הכי נקי. לרוב המכריע של האנשים בכלל אין מושג מה גרסת האנדרואיד על המכשיר שלהם. זה לא מעניין אותם. כל עוד המכשיר עובד טוב, דיינו.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ינואר 2016, 20:05

Klayman כתב:ממש לא כולם רודפים אחרי האנדרואיד הכי נקי. לרוב המכריע של האנשים בכלל אין מושג מה גרסת האנדרואיד על המכשיר שלהם. זה לא מעניין אותם. כל עוד המכשיר עובד טוב, דיינו.

ברור, עוד יותר סיבה לשים אנדרואיד נקי. לג'ון דו לא אכפת מאפליקציות נלוואת של סמסונג או קירות מידע של HTC, הם רוצים שזה יהיה פשוט, נקי, חלק ועובד. זה פחות או יותר מה שאני אומר, לאדם הפשוט אין מושג מה אומר כל השיט ששמים והאדם המקצועי שונא את כל השיט ששמים. אז למה לשים את כל השיט הזה?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 ינואר 2016, 06:41

הקטע הוא שאין באמת מה לעשות עם זה... גוגל לא ישנו את המדיניות שלהם ויסגרו את אנדרואיד. לכן מי שחשוב לו להיות מעודכן, קונה נקסוס או מוטורולה. לכל השאר גם ככה לא אכפת מצד אחד, אבל הם גם כבר התרגלו לסקינים מצד שני.מצד שלישי, היצרניות השונות לא ממש רוצות לתת חוויית סטוק, כי אז מה יבדיל ביניהן? החומרה? בקושי.

אגב, היו לי הרהורי "כפירה" בנוגע למעבר ל ios, אבל אם אפל באמת הולכת להרוג את חיבור האוזניות הנוכחי, אין סיכוי שאני מתקרב לאייפון. שילמתי יותר מדי כסף על אוזניות טובות בשביל להתחיל להסתובב עם מתאמים לחיבור flimsy כמו הברק כדי לשמוע מוזיקה, או לרכוש אוזניות בלוטות' שאצטרך להטעין כל לילה (או כל לילה שני). כמובן שלא ארכוש אוזניות עם חיבור ברק בלבד, כי למה לעזאזל לעשות דבר כזה? הרי אאוזניות כאלה לא טובות אפילו לשימוש במקבוק,אז....
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 ינואר 2016, 09:57

Klayman כתב:הקטע הוא שאין באמת מה לעשות עם זה... גוגל לא ישנו את המדיניות שלהם ויסגרו את אנדרואיד. לכן מי שחשוב לו להיות מעודכן, קונה נקסוס או מוטורולה. לכל השאר גם ככה לא אכפת מצד אחד, אבל הם גם כבר התרגלו לסקינים מצד שני.מצד שלישי, היצרניות השונות לא ממש רוצות לתת חוויית סטוק, כי אז מה יבדיל ביניהן? החומרה? בקושי.

אגב, היו לי הרהורי "כפירה" בנוגע למעבר ל ios, אבל אם אפל באמת הולכת להרוג את חיבור האוזניות הנוכחי, אין סיכוי שאני מתקרב לאייפון. שילמתי יותר מדי כסף על אוזניות טובות בשביל להתחיל להסתובב עם מתאמים לחיבור flimsy כמו הברק כדי לשמוע מוזיקה, או לרכוש אוזניות בלוטות' שאצטרך להטעין כל לילה (או כל לילה שני). כמובן שלא ארכוש אוזניות עם חיבור ברק בלבד, כי למה לעזאזל לעשות דבר כזה? הרי אאוזניות כאלה לא טובות אפילו לשימוש במקבוק,אז....

ראשית, זה רק שמועה (עם כמה שזה באמת מדאיג).
שנית, חלק מהשמועה זה שיגיעו עם המכשיר אוזניות בלוטות' חדשות של אפל (מצטער, נדב).
שלישית, אני לא חושב שזה נכון. זה יהיה צעד מחורבן. לא יודע אם מספיק מחורבן בשביל לגרום לי לא לקנות את האייפון הבא (אני ממש אוהב את אוזניות הiSPORT שלי), אבל זה בהחלט יגרום לי להרהר באפשרות.

---

יצא קלון פוקימון של ריק ומורטי, בו אתה ריק שתופס מורטים מכל מיני סוגים. אפילו יש את כל הקטע של אבן נייר ומספריים של סוגי המורטים. ברצינות - יש מורטי שפם שהוא סוג מספריים ומורטי feral שהוא סוג אבן.
במקום פוקדור יש שבב שריק מתכנת ככה שהוא גורם לwild מורטי לחשוב שהוא הריק שלו. משיגים badges על ידי זה שמנצחים מורטי של כל מימד.

בקיצור, זה הדבר הכי נהדר אי פעם. חינמי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ינואר 2016, 10:32

Klayman כתב:ממש לא כולם רודפים אחרי האנדרואיד הכי נקי. לרוב המכריע של האנשים בכלל אין מושג מה גרסת האנדרואיד על המכשיר שלהם. זה לא מעניין אותם. כל עוד המכשיר עובד טוב, דיינו.

מסכים, ובנוסף - יש הרבה מאוד צרכנים שלא מבינים כל כך מה זה אומר, ודווקא מעדיפים את אלו עם הפיצ'רים ה"מיוחדים", כי הרי "עוד" זה תמיד יותר טוב... למה שיהיה פחות?
זה סוג החשיבה של רוב הצרכנים לדעתי. רק הצרכנים הנבונים או הטכניים יותר יודעים להתרחק מזה, ועוד כמה שאשכרה מקשיבים לחברים שיותר מבינים מהם, אבל הם גם מעטים יחסית, אני מניח :)

שחר, המשחק של ריק ומורטי נראה כמו משהו להעביר את הזמן, אבל מה-20 דקות שצפיתי - הוא לא כזה מצחיק או כזה מהנה... בכל מקרה אנסה אותו כי פאקינג ריק ומורטי, אבל נראה לי שאת הזמן הפנוי שלי עם הנייד אני אמשיך לבזבז על HS :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 ינואר 2016, 10:39

Laskin כתב:

מסכים, ובנוסף - יש הרבה מאוד צרכנים שלא מבינים כל כך מה זה אומר, ודווקא מעדיפים את אלו עם הפיצ'רים ה"מיוחדים", כי הרי "עוד" זה תמיד יותר טוב... למה שיהיה פחות?
זה סוג החשיבה של רוב הצרכנים לדעתי. רק הצרכנים הנבונים או הטכניים יותר יודעים להתרחק מזה, ועוד כמה שאשכרה מקשיבים לחברים שיותר מבינים מהם, אבל הם גם מעטים יחסית, אני מניח :)

שחר, המשחק של ריק ומורטי נראה כמו משהו להעביר את הזמן, אבל מה-20 דקות שצפיתי - הוא לא כזה מצחיק או כזה מהנה... בכל מקרה אנסה אותו כי פאקינג ריק ומורטי, אבל נראה לי שאת הזמן הפנוי שלי עם הנייד אני אמשיך לבזבז על HS :)

יש כ80 מורטים לאסוף!!! אני מתרגש, באופן אישי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ינואר 2016, 10:40

כן, גם אני באמת התרגשתי כשזה הוכרז. עצם הרעיון הוא ממש מצחיק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ינואר 2016, 14:57

אני מסכים שזה לא יקרה, אבל אני חושב שזה צריך לקרות.

בנושא האייפון והחיבור ברק, באמת שאני לא מבין את הקטסטרופה הזאת:
1) לא מעניין אף אחד סאונד באיכות כל כך גבוהה שדורשת חיבור ברק. כלומר באמת, איזה חבורה קטנטנה של פנאטים באמת מחפשים את זה? וגם אם יש לקוחות לנושא, חיבור ברק יש ממילא אז אפשר לעשות אוזניות חיבור ברק כבר היום על האייפון 6. כלומר לא צריך להסיר את החיבור אוזניות
2) אוזניות בלוטות'? ברצינות? אני צריך עכשיו להטעין גם את האוזניות שלי? נו באמת.
3) למה לשנות לי את האוזניות המושלמות שיש כרגע??? :(

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 ינואר 2016, 15:19

Klayman כתב:עלוב. אבל אין לי שום סיבה להאמין שזה ישתנה מתישהו,אז זה לא רלוונטי כבר. יצרניות לא מעדכנות, אנשים נשארים עם המכשיר שלהם כי הוא די סבבה סה"כ - ואלה האחוזים. אין שום סיכוי שגוגל תשנה את זה, כי היא לא מסוגלת לכך.

האחוזים תמיד ישארו דומים (מערכת הפעלה של גוגל מתחילה לתפוס רק שנה אחרי שיצאה והופכת דומיננטית שנתיים אחרי), אבל התזוזה קדימה תהיה קבועה כי גם היצרניות שלא מעדכנות מכשירים ישנים ( מתוך פילוסופיית "כשמשהו עובד לא נוגעים") כן יוציאו מכשירים חדשים עם גרסאות עדכניות יותר של מערכת ההפעלה - והצרכנים בסופו של דבר יחליפו מכשיר אחרי מחזור חיים של שנתיים שלוש.
לזכותם של גוגל, הם מקדימים את אפל בהרבה היבטים של מערכת הפעלה בורסיה או שתיים, אז יש יחסית ישור קו בין הפונקציונליות של השתיים למרות פערי האימוץ :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ינואר 2016, 16:32

אז בעצם אתה אומר שזה סבבה כי אתה יכול לקנות מכשיר חדש עם המערכת הפעלה החדשה? כן, זאת פחות או יותר הייתה הנקודה, חוסר תמיכה לאחור עם הOS שלהם. אם אין לך מכשיר חדש, אין לך מערכת הפעלה חדשה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 ינואר 2016, 18:31

Nucleus_Dawn כתב:
Klayman כתב:הקטע הוא שאין באמת מה לעשות עם זה... גוגל לא ישנו את המדיניות שלהם ויסגרו את אנדרואיד. לכן מי שחשוב לו להיות מעודכן, קונה נקסוס או מוטורולה. לכל השאר גם ככה לא אכפת מצד אחד, אבל הם גם כבר התרגלו לסקינים מצד שני.מצד שלישי, היצרניות השונות לא ממש רוצות לתת חוויית סטוק, כי אז מה יבדיל ביניהן? החומרה? בקושי.

שנית, חלק מהשמועה זה שיגיעו עם המכשיר אוזניות בלוטות' חדשות של אפל (מצטער, נדב).
שלישית, אני לא חושב שזה נכון. זה יהיה צעד מחורבן. לא יודע אם מספיק מחורבן בשביל לגרום לי לא לקנות את האייפון הבא (אני ממש אוהב את אוזניות הiSPORT שלי), אבל זה בהחלט יגרום לי להרהר באפשרות.

---

יצא קלון פוקימון של ריק ומורטי, בו אתה ריק שתופס מורטים מכל מיני סוגים. אפילו יש את כל הקטע של אבן נייר ומספריים של סוגי המורטים. ברצינות - יש מורטי שפם שהוא סוג מספריים ומורטי feral שהוא סוג אבן.
במקום פוקדור יש שבב שריק מתכנת ככה שהוא גורם לwild מורטי לחשוב שהוא הריק שלו. משיגים badges על ידי זה שמנצחים מורטי של כל מימד.

השמועה מדברת על אוזניות ברק בקופסא. לא אלחוטיות. האחרונות מוערכות בתג מחיר של 300$.
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 ינואר 2016, 20:05

דרקו תזכור שאפל תומכת אומנם יותר דורות אחורה ,הבעיה שחלק מהמכשירים הישנים מתפקדים לאט יותר במערכת החדשה
ולמעשה יש כרגע תביעה על הנושא

אני לא חושב שלא גוגול ולא אפל קרובות למשהו מושלם בOS ,לכל אחת החרא שלה ,את MS אני אפילו לא רוצה לדבר ,כי השוק שלהם בתחום ממש נישה קטנטנה כרגע

בעניין האוזניות ,יהיה ממש חבל עם זה אמיתי ,אני לא אנטי אפל ,אני לא רוכש איפון ,בגלל דברים בדיוק כאלו ,סוגרים את המכשיר בעיקר למוצרי אפל וזכיניות אפל
ואני לא רואה את אפל ,מתחילה למכור אוזניות יעודיות ,במחיר זול
אני לא אוהב ליסתובב עם סמארטפון יקר מידי ,ולא עם אוזניות יקרות מידי

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 ינואר 2016, 00:51

Klayman כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

---

השמועה מדברת על אוזניות ברק בקופסא. לא אלחוטיות. האחרונות מוערכות בתג מחיר של 300$.

תלוי רק בשמועה שבמקרה קראת. כבר ראיתי בשני אתרים שמועה שמדברת על אוזניות אלחוטיות שיגיעו עם האייפון החדש.
כל זה ישנה רק אם השמועה המשונה הזאת תתברר כנכונה. כשהיא הופיעה לפני ה6 וה6S, היא התבררה כלא נכונה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2016, 17:27

אם הן אלחוטיות אז מה המטרה? אין מצב, זאת אפל, לא קונה את זה. אני כן קונה אוזניות high def שמתחברות לחיבור ברק והסרה של החיבור אוזניות. זה אפל עד בחילה.

אני מוכן לזרום עם זה אך ורק אם העיצוב של האוזניה עצמה נשאר כמו שהוא, ממודל בצורה מושלמת לאוזן שלי :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 ינואר 2016, 17:34

מוכן להתערב על כך (ת'רד ההתערבויות שומם), שאם אפל מורידה את חיבור ה3.5 מ''מ, היא מצרפת אוזניות עם חיבור ברק ולא אלחוטיות. :). כולה התערבות לעוד 8 חודשים קדימה (בערך).
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2016, 17:37

אני מצטרף אליך קליימן. זה כל כך לא אפל לתקוע לך מוצר בלוטות׳ שכזה. לגמרי אוזניות ברק. תוסיף לזה את העובדה שעכשיו יצרניות צד ג׳ יצטרכו לשלם לאפל תמלוגים על אוזניות כי הן משתמשות בחיבור ברק ובכלל קבלת אפל קלאסית.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 ינואר 2016, 17:46

ולא לשכוח שאפל מוציאה את הDAC והמגבר מהמכשיר ובכך חוסכת עוד כסף :). כל האוזניות הקיימות עם חיבור ברק כיום, מחזיקות את הרכיבים האלה עליהן, כי החיבור עצמו לא תומך בהוצאת אות אנלוגי.
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 ינואר 2016, 18:18

תחשבו על הבעיה של טעינה של המכשיר ולשמועה מוזיקה ביחד ,זה כבר לא יהיה אפשרי ,חוץ ממצב של אלחוטית
ממש טימטום
רוב מערכות הסאונד יצתרכו מתאם מיוחד לחבר איפון חדש ,עם זה נכון
ונכון שאיפון זה לא בדיוק נגן מיקצועי

אבל לשימוש ביתי וחגיגות קטנות ,הרבה משתמשים בסמארטפון כנגן אודיו ,כי זה קל וזמין ,לישתמש בחיבור אוזניות ,לחבר למערכת
וגם קל לארגן שירים

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 ינואר 2016, 10:16

Star Wars: Heroes of the Galaxy אחלה משחק מובייל. קליל, ממכר, מאפשר לשחק חצי דקה, או חצי שעה ברצף. אלמנט חלול, רדוד ומאוד מאוד אפקטיבי של איסוף.
מומלץ למי שאוהב מלחמת הכוכבים ונחמד לו לשמוע את המנגינה של הסרטים בזמן שהוא רואה אפקטים חביבים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ינואר 2016, 12:50

שמעתי את TOTAL BISCUIT מדבר על המשחק הזה במובן של PAY TO WIN, לכאורה, והוא ממש קטל אותו. אמר שיש דברים שאתה יכול להשיג רק באמצעות GEMS או משהו כזה, שאותם רק ניתן לקנות, וזה מביא לך דמויות הכי חזקות וכו'... אז אלא אם הם שינו משהו במודל - אני בחוץ

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider] ו־ 21 אורחים