Klayman כתב:ממש לא כולם רודפים אחרי האנדרואיד הכי נקי. לרוב המכריע של האנשים בכלל אין מושג מה גרסת האנדרואיד על המכשיר שלהם. זה לא מעניין אותם. כל עוד המכשיר עובד טוב, דיינו.
Klayman כתב:הקטע הוא שאין באמת מה לעשות עם זה... גוגל לא ישנו את המדיניות שלהם ויסגרו את אנדרואיד. לכן מי שחשוב לו להיות מעודכן, קונה נקסוס או מוטורולה. לכל השאר גם ככה לא אכפת מצד אחד, אבל הם גם כבר התרגלו לסקינים מצד שני.מצד שלישי, היצרניות השונות לא ממש רוצות לתת חוויית סטוק, כי אז מה יבדיל ביניהן? החומרה? בקושי.
אגב, היו לי הרהורי "כפירה" בנוגע למעבר ל ios, אבל אם אפל באמת הולכת להרוג את חיבור האוזניות הנוכחי, אין סיכוי שאני מתקרב לאייפון. שילמתי יותר מדי כסף על אוזניות טובות בשביל להתחיל להסתובב עם מתאמים לחיבור flimsy כמו הברק כדי לשמוע מוזיקה, או לרכוש אוזניות בלוטות' שאצטרך להטעין כל לילה (או כל לילה שני). כמובן שלא ארכוש אוזניות עם חיבור ברק בלבד, כי למה לעזאזל לעשות דבר כזה? הרי אאוזניות כאלה לא טובות אפילו לשימוש במקבוק,אז....
Klayman כתב:ממש לא כולם רודפים אחרי האנדרואיד הכי נקי. לרוב המכריע של האנשים בכלל אין מושג מה גרסת האנדרואיד על המכשיר שלהם. זה לא מעניין אותם. כל עוד המכשיר עובד טוב, דיינו.
Laskin כתב:Klayman כתב:ממש לא כולם רודפים אחרי האנדרואיד הכי נקי. לרוב המכריע של האנשים בכלל אין מושג מה גרסת האנדרואיד על המכשיר שלהם. זה לא מעניין אותם. כל עוד המכשיר עובד טוב, דיינו.
מסכים, ובנוסף - יש הרבה מאוד צרכנים שלא מבינים כל כך מה זה אומר, ודווקא מעדיפים את אלו עם הפיצ'רים ה"מיוחדים", כי הרי "עוד" זה תמיד יותר טוב... למה שיהיה פחות?
זה סוג החשיבה של רוב הצרכנים לדעתי. רק הצרכנים הנבונים או הטכניים יותר יודעים להתרחק מזה, ועוד כמה שאשכרה מקשיבים לחברים שיותר מבינים מהם, אבל הם גם מעטים יחסית, אני מניח![]()
שחר, המשחק של ריק ומורטי נראה כמו משהו להעביר את הזמן, אבל מה-20 דקות שצפיתי - הוא לא כזה מצחיק או כזה מהנה... בכל מקרה אנסה אותו כי פאקינג ריק ומורטי, אבל נראה לי שאת הזמן הפנוי שלי עם הנייד אני אמשיך לבזבז על HS
Klayman כתב:עלוב. אבל אין לי שום סיבה להאמין שזה ישתנה מתישהו,אז זה לא רלוונטי כבר. יצרניות לא מעדכנות, אנשים נשארים עם המכשיר שלהם כי הוא די סבבה סה"כ - ואלה האחוזים. אין שום סיכוי שגוגל תשנה את זה, כי היא לא מסוגלת לכך.
Nucleus_Dawn כתב:Klayman כתב:הקטע הוא שאין באמת מה לעשות עם זה... גוגל לא ישנו את המדיניות שלהם ויסגרו את אנדרואיד. לכן מי שחשוב לו להיות מעודכן, קונה נקסוס או מוטורולה. לכל השאר גם ככה לא אכפת מצד אחד, אבל הם גם כבר התרגלו לסקינים מצד שני.מצד שלישי, היצרניות השונות לא ממש רוצות לתת חוויית סטוק, כי אז מה יבדיל ביניהן? החומרה? בקושי.
אגב, היו לי הרהורי "כפירה" בנוגע למעבר ל ios, אבל אם אפל באמת הולכת להרוג את חיבור האוזניות הנוכחי, אין סיכוי שאני מתקרב לאייפון. שילמתי יותר מדי כסף על אוזניות טובות בשביל להתחיל להסתובב עם מתאמים לחיבור flimsy כמו הברק כדי לשמוע מוזיקה, או לרכוש אוזניות בלוטות' שאצטרך להטעין כל לילה (או כל לילה שני). כמובן שלא ארכוש אוזניות עם חיבור ברק בלבד, כי למה לעזאזל לעשות דבר כזה? הרי אאוזניות כאלה לא טובות אפילו לשימוש במקבוק,אז....
ראשית, זה רק שמועה (עם כמה שזה באמת מדאיג).
שנית, חלק מהשמועה זה שיגיעו עם המכשיר אוזניות בלוטות' חדשות של אפל (מצטער, נדב).
שלישית, אני לא חושב שזה נכון. זה יהיה צעד מחורבן. לא יודע אם מספיק מחורבן בשביל לגרום לי לא לקנות את האייפון הבא (אני ממש אוהב את אוזניות הiSPORT שלי), אבל זה בהחלט יגרום לי להרהר באפשרות.
---
יצא קלון פוקימון של ריק ומורטי, בו אתה ריק שתופס מורטים מכל מיני סוגים. אפילו יש את כל הקטע של אבן נייר ומספריים של סוגי המורטים. ברצינות - יש מורטי שפם שהוא סוג מספריים ומורטי feral שהוא סוג אבן.
במקום פוקדור יש שבב שריק מתכנת ככה שהוא גורם לwild מורטי לחשוב שהוא הריק שלו. משיגים badges על ידי זה שמנצחים מורטי של כל מימד.
בקיצור, זה הדבר הכי נהדר אי פעם. חינמי.
Klayman כתב:Nucleus_Dawn כתב:Klayman כתב:הקטע הוא שאין באמת מה לעשות עם זה... גוגל לא ישנו את המדיניות שלהם ויסגרו את אנדרואיד. לכן מי שחשוב לו להיות מעודכן, קונה נקסוס או מוטורולה. לכל השאר גם ככה לא אכפת מצד אחד, אבל הם גם כבר התרגלו לסקינים מצד שני.מצד שלישי, היצרניות השונות לא ממש רוצות לתת חוויית סטוק, כי אז מה יבדיל ביניהן? החומרה? בקושי.
ראשית, זה רק שמועה (עם כמה שזה באמת מדאיג).
שנית, חלק מהשמועה זה שיגיעו עם המכשיר אוזניות בלוטות' חדשות של אפל (מצטער, נדב).
שלישית, אני לא חושב שזה נכון. זה יהיה צעד מחורבן. לא יודע אם מספיק מחורבן בשביל לגרום לי לא לקנות את האייפון הבא (אני ממש אוהב את אוזניות הiSPORT שלי), אבל זה בהחלט יגרום לי להרהר באפשרות.
---
יצא קלון פוקימון של ריק ומורטי, בו אתה ריק שתופס מורטים מכל מיני סוגים. אפילו יש את כל הקטע של אבן נייר ומספריים של סוגי המורטים. ברצינות - יש מורטי שפם שהוא סוג מספריים ומורטי feral שהוא סוג אבן.
במקום פוקדור יש שבב שריק מתכנת ככה שהוא גורם לwild מורטי לחשוב שהוא הריק שלו. משיגים badges על ידי זה שמנצחים מורטי של כל מימד.
בקיצור, זה הדבר הכי נהדר אי פעם. חינמי.
השמועה מדברת על אוזניות ברק בקופסא. לא אלחוטיות. האחרונות מוערכות בתג מחיר של 300$.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים