לדעתי אם אתה משחק מנקודה צהובה במפה לנקודה צהובה אתה לא עושה את זה נכון. כל פעם שאני רואה עשן (מדורה) באופק אני רוכב לשם ובכלל מאוד אוהב את כל האירועים הקטנים שיש בדרך, אני חושב שכבר ראיתי איזה 30 יחודיים, כמה מהם היו ממש טובים. קשה לי להאמין שרוקסטאר איכשהו יצליחו לשמור על גיוון של האירועים האלה עד סוף המשחק במיוחד למי שמשחק בקצב שלי ולא רץ עם הסיפור, אבל אם מישהו יכול לעשות את זה זו כנראה החברה שנראה לי עשתה אנימציה ייחודית לכל חיה שאתה פושט לה את העור ? ויש איזה מאתיים כאלה, מטורף.
בגלל שהרבה מהאירועים נפתחים בצורה מאוד טבעית זה מרגיש שאתה יכול לפספס הרבה - אם לא הייתי מציל איזה npc מחיה טורפת ביער באחד מהאירועים הרנדומליים האלה לא הייתי נתקל בו במקרה כמה ימים אחרי זה בעיר והוא לא היה מכיר לי טובה ומזמין לי איזה נשק שבא לי בחנות המקומית על חשבונו, אם לא הייתי משחק דומינו עם אחת הבנות במחנה שלי היא אולי לא הייתה מספרת לי בדרך אגב על איזה מקום שנראה לה חשוד, מה שהביא אותי לחקור אותו ובסופו של דבר לגלות שאפשר לשדוד אותו מה שהניב עבורי פרסים יפים, או איזה מישהו בצד הדרך שזרמתי עם השטויות שלו ויצא לי מזה מפה לאוצר (שאשכרה גם הצלחתי למצוא,אני בדר"כ גרוע בדברים האלה). ואלה אפילו לא נחשבים סיידקווסטים, עשיתי סיידקווסט אחד וזה היה ארוך ורב אירועים משחשבתי, עם דמויות מגניבות שכתובות טוב.
ומאז ששיניתי את ההגדרות ל free aim לפי הסרטון שלאסקין הביא גם הגיימפלי השתפר ומרגיש הרבה יותר טוב עכשיו, הטריק בשביל ליהנות יותר זה להיות כמה שפחות מאחורי מחסה ולא לנסות לשחק את זה כמו גירס. בקיצור, אני מאוד נהנה מהמשחק

אגב הפס4 הרגיל מתפקד כמו גיבור, המשחק נראה טוב ורץ טוב ובאופן מפתיע לחלוטין גם די שקט.. יעני הפס 4 שלי בדר"כ עושה רעשים של מטוס במשחקי טריפל A כבדים, אפילו שאתה סתם ב idle בתפריטים של משחקים כמו אנצ'רטד וכו'
אבל ברד דד משום מה הגיימפלי שקט יותר ובתפריטים המכשיר שקט לגמרי. שזה אמנם לא קריטי במיוחד, אבל למה לא נפרגן לרוקסטאר.