Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Fanta » 09 נובמבר 2013, 11:12

Nucleus_Dawn כתב:
רק תקח בחשבון שתצטרך איזה דיסק קשיח חיצוני, אחרי 7-8 משחקים. זה לא באמת נורא כל כך (בכל זאת, שני טרה עולים היום איזה 500 שקל), אבל זה משהו שאתה צריך לזכור.
כמובן שאם לא אכפת לך שיהיו לך "רק" 7 משחקים מלאים (וכמה משחקי ארקייד) מותקנים בכל רגע נתון, אז אתה אפילו לא צריך את זה.

אני במלא בטח יקנה מכשיר שיצא כבר דגמים יותר גדולים
ועד שאגיע למילוי כונן כבר אדע להיערך לכונן נוסף לעוד משחקים

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 נובמבר 2013, 11:42

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 09 נובמבר 2013, 12:48

איך הגעתה שהוא היה צריך לחכות חצי שעה?
הוא אפילו לא רושם שהוא מחכה חצי שעה!
וזה ידוע שצריך להתקין את המשחק לפני שמשחקים בו, מה אתה מופתע פתאום?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 נובמבר 2013, 12:56

מה אתם מצפים ?
"דור הבא" =PC משחקים בינוני
עם החולשות והיתרונות של הPC פחות או יותר

פה ושם דברים קצת שונים -כמו התאימות חומרה של הקונסולה כיתרון לקונסולה
אבל חסרונות כמו אין שרות זול כמו סטים לדוגמה

לPS4 יש גם יתרון בגודל ,אפשר לבנות מחשב משחקים חזק יותר וקטן יותר -אבל העלות תיהיה הרבה יותר גבוה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 נובמבר 2013, 12:56

הוא גם כתב (אם תסתכל על כל הציוצים, ולא רק סלקטיבית), שאפשר להתחיל לשחק לאחר 50% התקנה של המשחק.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 נובמבר 2013, 13:08

Nigga כתב:תמונה
תמונה

רשום פה שלקח לו 25 דקות. אני משער שזה בשביל התקנה מלאה.
במידה ואפשר לשחק אחרי 50% (אנחנו לא יודעים אם זה ככה בכל משחק) זמן ההמתנה המינימלי הוא 12.5 דקות.

זה היה ידוע בדור של ה PS3 וה 360, לא ב Xbox One.
ב PS4 לדוגמה אתה לא צריך להמתין אפילו דקה, אתה פשוט מכניס את הדיסק ומתחיל לשחק. המשחק מתקין את עצמו באופן אוטומטי ברקע.

ובדיוק עכשיו פורסם:
Xbox One: Games Can Only Be In Standby Mode for 20 Minutes

במאת שאני לא מבין את המגבלת זמן הזו. אם המשחק יכול להיות ב standby במשך 20 דקות אז אין שום סיבה שבעולם שהוא לא יוכל להיות שעה/שעתיים/יומיים.

הממממ לא ממש מדוייק (מה שהדגשתי בתגובה שלך) מתוך http://blog.us.playstation.com/2013/10/ ... h-america/
When playing disc-based games on PS4, do I need to install data to the hard drive?

Yes, all PS4 Blu-ray Disc games must be cached to the hard drive to ensure a smooth gaming experience. However, certain titles may not require you to wait for the game data to be fully cached before starting gameplay. In order to start playing disc-based games, users will need to insert the game disc into PS4 just like on the PS3 system.
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 נובמבר 2013, 13:26

עד כמה שאני יודע, הFAQ התפרסם לאחר הראיון הזה... והFAQ, באנגלית מאוד פשוטה ובסיסית, אומר שיש תהליך התקנה ראשוני (או Caching, בעצם) , ללא זמן מפורט כלשהו, ושישנם כותרים שלא ידרשו להמתין זמן כלשהו. כשיש שני מקורות, שאחד מהם מעודכן יותר, ומהווה הצהרה רשמית של החברה, למה להתווכח איתו?

בעוד כמה ימים נהיה יותר חכמים, אבל אני חושב שלא להמתין אפילו דקה זה תסריט מאוד אופטימי - אבל אם זה אכן המצב, אז יש להוריד בפני סוני את הכובע :).
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 נובמבר 2013, 13:42

Nucleus_Dawn כתב:
אני לא מאמין לסוני.
הם הכריזו על זה, אחרי שMS הכריזו על אותו הפיטצ'ר. יכול מאוד להיות שזה אפילו לא עלה על דעתם עד אותו הרגע. הם הרגישו צורך להשוות לMS, אז הם הכריזו שזה יהיה פיטצ'ר גם אצלם.
לא מאמין להם. לא סומך עליהם. כשהפיטצ'ר יגיע, אאמין. עד אז, זו הבטחה מתאגיד ענק שכבר הבטיח דברים דומים בעבר ולא עמד בהבטחות שלו בגלל תכנון לקוי וחוסר כשרון בפיתוח תוכנה.

נו באמת,כשחברה בסדר הגודל הזה אומרת שיעלה פיטצ'ר מסויים אז הוא יעלה,אולי לא יעבוד ברמת החלקות של ה ONE אבל אין דבר כזה,ואני לא זוכר שזה משהו שהם החליטו עליו אחרי MS,למיטב זכרוני דיבורים על השהייה וחזרה מיידית למשחקים היו כלפי הקונסולות עוד לפני שנחשפו,יש מצב שאפילו באירוע של פברואר סוני דיברה על זה.
כמו שסוויס אוהב לאמר,אם אתה כל כך בטוח שלא יהיה בוא נתערב על זה :)
swiss-the-engine כתב:@בלינג... הגזמת, לקרוא לתצוגה הזאת "מדהים" זה ממש מוגזם. זה אחלה וזה התקדמות ממה שיש ב360 (למרות שאני חושב שהעובדה שהעיפו את הOVERLAY של הGUIDE מוטעית) אבל "מדהים" זה בטח לא. נגיד אם היו מציגים שימוש במכשיר עם שפה טבעית הייתי אומר שזה אלמנט "מדהים". לא נראה שכך הדבר (לדוגמא הוא אומר כל הזמן "xbox play forza motorsport 5 מתי שברור שכל אחד בטבעיות היה אומר FORZA 5 ככה שאם לא הראו לי הפעלה של המשחק בדרך הזאת והזאת אני יוצא מנקודת הנחה שהפקודות מאוד RIGID וזה על הפנים) וחבל.

אני לא מבין איך אפשר שיעבוד יותר טוב,הכל חלק ומגיב במהירות הבזק כמו שהבטיחו,הקינקט מגיב בול לפקודות,להחליף FORZA5 במקום המשפט הארוך זו לא נראית לי בעיה אבל מן הסתם יש מחשבה מאחורי ההחלטה שלהם כדי שלא תפעיל את המכשיר בטעות כשאתה לא מתכוון לכך.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 09 נובמבר 2013, 14:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 09 נובמבר 2013, 13:52

לג'אנדס מתקרבים!!!

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 נובמבר 2013, 14:15

אני לא חושב שמדובר במגבלה של 20דקות להשהיית המשחק. למערכת ההפעלה יש queue של 6 מקומות ברגע שאתה מריץ יותר מ6 דברים\אפליקציות אז זה סוגר באופן אוטומטי דברים שהרצת קודם. כך שאם אתה באמצע משחק ומשהה אותו ומריץ כל מיני דברים אחרים אז מתישהו ההשהייה תסגר ותצטרך לטעון את המשחק מחדש אם תרצה לחזור לשחק.

השאלה היא למה אין למשחקים עדיפות במערכת הפעלה כדי שלא ייסגרו אף פעם ולמה אפליקציות אחרות צריכות לקחת משאבים מהשהיית המשחק. הפואנטה בלהקדיש 5GB למשחקים ו3 למערכת ההפעלה זה לא כדי למנוע מגבלות שכאלה?

http://www.joystiq.com/2013/11/08/xbox- ... g-forza-5/

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 נובמבר 2013, 14:16

זו נגיד מגבלה שלגמרי תוכל להפטר בעדכון תוכנה עתידי. לא מדאיג במיוחד, אבל אני יודע שיש כאלה שחוגגים על דברים כאלה, אז יאללה, חגיגה :).
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 נובמבר 2013, 14:19

Klayman כתב:זו נגיד מגבלה שלגמרי תוכל להפטר בעדכון תוכנה עתידי. לא מדאיג במיוחד, אבל אני יודע שיש כאלה שחוגגים על דברים כאלה, אז יאללה, חגיגה :).

מייקרוסופט קקייייייי!!!! :P

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 נובמבר 2013, 14:34

:lol: :lol:
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 נובמבר 2013, 14:48

bling כתב:נו באמת,כשחברה בסדר הגודל הזה אומרת שיעלה פיטצ'ר מסויים אז הוא יעלה,אולי לא יעבוד ברמת החלקות של ה ONE אבל אין דבר כזה,ואני לא זוכר שזה משהו שהם החליטו עליו אחרי MS,למיטב זכרוני דיבורים על השהייה וחזרה מיידית למשחקים היו כלפי הקונסולות עוד לפני שנחשפו,יש מצב שאפילו באירוע של פברואר סוני דיברה על זה.
כמו שסוויס אוהב לאמר,אם אתה כל כך בטוח שלא יהיה בוא נתערב על זה :)

אני לא מבין איך אפשר שיעבוד יותר טוב,הכל חלק ומגיב במהירות הבזק כמו שהבטיחו,הקינקט מגיב בול לפקודות,להחליף FORZA5 במקום המשפט הארוך זו לא נראית לי בעיה אבל מן הסתם יש מחשבה מאחורי ההחלטה שלהם כדי שלא תפעיל את המכשיר בטעות כשאתה לא מתכוון לכך.

כשחברה בסדר הגודל הזה אומר שיהיה cross game chat, אז בטוח יהיה, נכון? זה עובד גם הפוך. כשהם אומרים שבטוח לא יהיה רטט בשלטים, כי זה פשוט לא עובד עם חיישני התנועה ובגלל שזה בכל מקרה פיטצ'ר דור קודם ושאין לזה שמץ של קשר לתביעה שמישהו הגיש נגדם, אז לעולם לא יהיה רטט בשלטים שלהם.
לא סומך על סוני. כשזה יקרה, אאמין. עד אז, אין לי סיבה לבנות על זה.
אני מאוד מקווה שזה יהיה, כי תהייה לי PS4 ויהיה נחמד אם היא לא תהייה מכונת בלעדיים, כמו הPS3, בגלל מערכת הפעלה מחורבנת ולא נוחה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 נובמבר 2013, 14:57

Nucleus_Dawn כתב:
כשחברה בסדר הגודל הזה אומר שיהיה cross game chat, אז בטוח יהיה, נכון? זה עובד גם הפוך. כשהם אומרים שבטוח לא יהיה רטט בשלטים, כי זה פשוט לא עובד עם חיישני התנועה ובגלל שזה בכל מקרה פיטצ'ר דור קודם ושאין לזה שמץ של קשר לתביעה שמישהו הגיש נגדם, אז לעולם לא יהיה רטט בשלטים שלהם.
לא סומך על סוני. כשזה יקרה, אאמין. עד אז, אין לי סיבה לבנות על זה.
אני מאוד מקווה שזה יהיה, כי תהייה לי PS4 ויהיה נחמד אם היא לא תהייה מכונת בלעדיים, כמו הPS3, בגלל מערכת הפעלה מחורבנת ולא נוחה.

אני אשמח לראות הבטחה מפורשת של סוני ל cross game chat על הפס3.
מקסימום ראיון עם חליפה שהבטיח שהחברה מנסה לבדוק את זה,לא קרוב אפילו להודעות עיתונות ולגיימרים שפיטצ'ר מסויים יעלה בקרוב.
מגוחך לחשוב שחברה כזו תשקר לך.
מקרים הפוכים הם תמיד מבורכים,לא הייתי נותן אותם כדוגמא,גם MS בילבלה את השכל שלעשות 180 לפוליסות שלה זה לא אפשרי ולא יקרה,לא ראיתי אותך "לא סומך עליהם" אחרי שחזרו בהם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 נובמבר 2013, 15:17

bling כתב:אני אשמח לראות הבטחה מפורשת של סוני ל cross game chat על הפס3.
מקסימום ראיון עם חליפה שהבטיח שהחברה מנסה לבדוק את זה,לא קרוב אפילו להודעות עיתונות ולגיימרים שפיטצ'ר מסויים יעלה בקרוב.
מגוחך לחשוב שחברה כזו תשקר לך.
מקרים הפוכים הם תמיד מבורכים,לא הייתי נותן אותם כדוגמא,גם MS בילבלה את השכל שלעשות 180 לפוליסות שלה זה לא אפשרי ולא יקרה,לא ראיתי אותך "לא סומך עליהם" אחרי שחזרו בהם.

ברור שאני לא סומך על MS. למה שאסמוך עליהם? בדיוק כמו סוני, הם תאגיד ענק שכל מטרתו זה להרוויח ממני כמה שיותר כסף, תוך השקעת כמה שפחות משאבים.
בניגוד לכמה אנשים (לא אתה, כמובן) שחיים ביקומים מקבילים, בהם חוקי ההיגיון לא מתקיימים, לי אין קשר רגשי הדוק עם תאגיד ענק שהמחויבות שלו אליי תגמר בהינף החלטת פקיד או החלפת מנהל זוטר.

לא סומך על סוני שתעמוד בהבטחות שלה. לא סומך על MS שתעמוד בהבטחות שלה. זו אחת הסיבות שאני לא קונה קונסולה בהשקה, או אפילו קרוב להשקה. רק אחרי שאני אדע איך הקונסולות פועלות באמת ולא איך החברות מצהירות שהן עובדות, אחליט כמה שווה לי לשלם על קונסולה. בדיוק כמו שאני לא מאמין להן כשהן אומרות שיהיו המון משחקים נהדרים על הקונסולות שלהן. אקנה את הקונסולה, רק אחרי שמספיק משחקים כאלו ייצאו.
לא סמכתי על סוני לגבי LAIR ולא קניתי את הPS3 בהתבסס על כמה נהדר הם טענו שהמשחק הזה הולך להיות. אותו הדבר אני עושה עם MS וRYSE.

לעומת סוני וMS, כמובן שיש חברות שהרוויחו את האמונה שלי. כנראה שאזמין מראש את המשחק הבא של VALVE ועשיתי גם מנוי DLC לביושוק אינפיניט. כל חברה והפריבילגיות/חשדות שהיא הרוויחה ממני. לא סומך על הONE שתעבוד כמו שצריך בגזרת החומרה בשנה-שנתיים הראשונות. לא סומך על הPS4 שמערכת ההפעלה שלה תהייה פחות ממחורבנת.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 נובמבר 2013, 18:57

מישהו בכלל הולך לקנות פה XBO בהשקה ?
יכול להבין PS4 ,ניראת הרבה יותר בשלה

אבל XBO בהשקה ,עולה 500$ בחול (בישראל בטח הרבה יותר ) ,זה בלי להחשיב אפילו LIVE גולד ,שב360 היה חובה אפילו ליוטיוב
ואולי יהיה גם בXBO
הקונסולה עצמה ניראת כמו VCR משנות ה80 ,יותר גדולה אפילו מה 360 השמן
הקינקט 2 גם יתפוס הרבה מקום ,והוא לא אלחוטי

אני באמת מגרד בראש למה לקנות בהשקה ?

תנו לזה שנה -שנתים ,המחיר בטח יצנח ,וניראה גירסה בגודל נורמלי ,ומערכת הפעלה בשלה בהרבה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 09 נובמבר 2013, 19:36

kririn כתב:מישהו בכלל הולך לקנות פה XBO בהשקה ?
יכול להבין PS4 ,ניראת הרבה יותר בשלה

אבל XBO בהשקה ,עולה 500$ בחול (בישראל בטח הרבה יותר ) ,זה בלי להחשיב אפילו LIVE גולד ,שב360 היה חובה אפילו ליוטיוב
ואולי יהיה גם בXBO
הקונסולה עצמה ניראת כמו VCR משנות ה80 ,יותר גדולה אפילו מה 360 השמן
הקינקט 2 גם יתפוס הרבה מקום ,והוא לא אלחוטי

אני באמת מגרד בראש למה לקנות בהשקה ?

תנו לזה שנה -שנתים ,המחיר בטח יצנח ,וניראה גירסה בגודל נורמלי ,ומערכת הפעלה בשלה בהרבה

אני קונה, אולי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 נובמבר 2013, 19:42

מעניין אם המכשיר יוכל לתמוך בכוננים על גבי רשת... אם כן זה יהיה ממש ממש טוב כי גם אם זה לא יתאים (בגלל לאג או משהו בסגנון) להרצת משחקים ישירות ממנו זה יאפשר שימור של כל הקבצים שאנחנו רוצים על גבי כונן שיכול ברגע שרוצים להעביר גיגות באופן מאוד מאוד מהיר אל הכונן הפנימי של הבוקס וככה אני לא אצתרך לסבול מתוספים לקונסולה (למעט הספק כוח... גרררררררר).
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 נובמבר 2013, 20:04

Nucleus_Dawn כתב:
ברור שאני לא סומך על MS. למה שאסמוך עליהם? בדיוק כמו סוני, הם תאגיד ענק שכל מטרתו זה להרוויח ממני כמה שיותר כסף, תוך השקעת כמה שפחות משאבים.
בניגוד לכמה אנשים (לא אתה, כמובן) שחיים ביקומים מקבילים, בהם חוקי ההיגיון לא מתקיימים, לי אין קשר רגשי הדוק עם תאגיד ענק שהמחויבות שלו אליי תגמר בהינף החלטת פקיד או החלפת מנהל זוטר.

לא סומך על סוני שתעמוד בהבטחות שלה. לא סומך על MS שתעמוד בהבטחות שלה. זו אחת הסיבות שאני לא קונה קונסולה בהשקה, או אפילו קרוב להשקה. רק אחרי שאני אדע איך הקונסולות פועלות באמת ולא איך החברות מצהירות שהן עובדות, אחליט כמה שווה לי לשלם על קונסולה. בדיוק כמו שאני לא מאמין להן כשהן אומרות שיהיו המון משחקים נהדרים על הקונסולות שלהן. אקנה את הקונסולה, רק אחרי שמספיק משחקים כאלו ייצאו.
לא סמכתי על סוני לגבי LAIR ולא קניתי את הPS3 בהתבסס על כמה נהדר הם טענו שהמשחק הזה הולך להיות. אותו הדבר אני עושה עם MS וRYSE.

לעומת סוני וMS, כמובן שיש חברות שהרוויחו את האמונה שלי. כנראה שאזמין מראש את המשחק הבא של VALVE ועשיתי גם מנוי DLC לביושוק אינפיניט. כל חברה והפריבילגיות/חשדות שהיא הרוויחה ממני. לא סומך על הONE שתעבוד כמו שצריך בגזרת החומרה בשנה-שנתיים הראשונות. לא סומך על הPS4 שמערכת ההפעלה שלה תהייה פחות ממחורבנת.

אוקיי ו?
לא אמרתי שלסוני תהיה מערכת הפעלה לא מחורבנת,אפילו הדגשתי שאולי הפיטצ'ר לא ירוץ חלק כמו בבוקס וכו'

אבל תבדיל בין דברים שהם בעלי פרשנות וסובייקטיבים מטבעם כמו "LAIR יהיה משחק מדהים!" לבין דברים עובדתיים כמו "בעתיד נעלה את אפשרות ההשהייה ובנוסף ב 2014 צפוי לעלות שירות GAIKAI",בראשון יש מרחב תמרון ו"חרטוט",בשני זו עובדה יבשה שחברה מתחייבת אליה ובדר"כ אלא אם כן קורה משהו חריג היא לא באמת יכולה לשקר לגבי זה כי מן הסתם זה יפגע קשות באמינותה בעיני הצרכנים,אני לא מכיר בכך שלסוני יש תדמית של שקרנית.

ד.א אני מקווה שכולם נכנסו לת'רד הזה שקאז קישר לפני:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=711880

הרבה מידע כולל תמונות מודלפות והתרשמויות של זה שקיבל את ה ONE מוקדם (וחטף בהמשך באן),חובה לבדוק לרוכשי ה ONE,ההתרשמויות שלו מהמכשיר ו ה OS מעולות ואין לו שום מילה רעה מלבד ה DVR שמקרטע,הוא ממליץ לכולם לרכוש את המכשיר (למרות שהאינטרס שלו אחרי הבאן של MS זה לאחל להם שישרפו אבל יפה ששומר על אובייקטיביות)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 נובמבר 2013, 20:30

bling כתב:אוקיי ו?
לא אמרתי שלסוני תהיה מערכת הפעלה לא מחורבנת,אפילו הדגשתי שאולי הפיטצ'ר לא ירוץ חלק כמו בבוקס וכו'

אבל תבדיל בין דברים שהם בעלי פרשנות וסובייקטיבים מטבעם כמו "LAIR יהיה משחק מדהים!" לבין דברים עובדתיים כמו "בעתיד נעלה את אפשרות ההשהייה ובנוסף ב 2014 צפוי לעלות שירות GAIKAI",בראשון יש מרחב תמרון ו"חרטוט",בשני זו עובדה יבשה שחברה מתחייבת אליה ובדר"כ אלא אם כן קורה משהו חריג היא לא באמת יכולה לשקר לגבי זה כי מן הסתם זה יפגע קשות באמינותה בעיני הצרכנים,אני לא מכיר בכך שלסוני יש תדמית של שקרנית.

ד.א אני מקווה שכולם נכנסו לת'רד הזה שקאז קישר לפני:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=711880

הרבה מידע כולל תמונות מודלפות והתרשמויות של זה שקיבל את ה ONE מוקדם (וחטף בהמשך באן),חובה לבדוק לרוכשי ה ONE,ההתרשמויות שלו מהמכשיר ו ה OS מעולות ואין לו שום מילה רעה מלבד ה DVR שמקרטע,הוא ממליץ לכולם לרכוש את המכשיר (למרות שהאינטרס שלו אחרי הבאן של MS זה לאחל להם שישרפו אבל יפה ששומר על אובייקטיביות)

סוני לא חברה שקרנית?
- טענו שבפריצה לPSN לא נגנבו הקבצים עם פרטי האשראי ולא הודו באמת, למרות שהיא דלפה, במשך כמה שבועות.
- טענו שהטריילר המקורי של קילזון לPS3 רץ בזמן אמת.
- טענו שבPS3 אפשר להשתמש במערכות הפעלה אחרות ואחרי זה הורידו את הפיטצ'ר הזה.
- טענו שבלתי אפשרי להכניס רטט לסיקסאקסיס בגלל סיבות טכניות והכחישו מכל וכל שיש קשר בין זה ובין התביעה (שאחרי סיומה, הם הכניסו רטט לסיקסאקסיס).

זה סתם הדברים שאני זוכר. לסוני אין היסטוריה מספיק טובה, שאסמוך עליה. זה פשוט לא מגיע לה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 09 נובמבר 2013, 20:41

bling - אם אתה כבר מלכלך על משהו שמישהו אומר לפחות תגיד את הכל
הוא קיבל באן, זה נכון, אבל מייקרוסופט אמרו שהבאן יוסר בתאריך שחרור של המכשיר
ולפי מה שהבנתי מיג'ר נלסון אמר לו את זה בעצמו בציטוט בטוויטר
אז לא פלא שהוא שומר על אבקטביות
והכל בגלל טעות של חנות שמשווקת את המכשיר ששלחה 150 יחידות
אז לא פלא שהוא קיבל באן, זה צעד לגיטמי במקרה כזה
אתה חושב שמייקרוסופט או כל חברה אחרת רוצה משתמש שלא נמצא תחת חוזה עם המכשיר הזה חופשי לעלות מה שהוא רוצה?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 נובמבר 2013, 21:01

אז לא פלא שהוא קיבל באן, זה צעד לגיטמי במקרה כזה
אתה חושב שמייקרוסופט או כל חברה אחרת רוצה משתמש שלא נמצא תחת חוזה עם המכשיר הזה חופשי לעלות מה שהוא רוצה?

בכלל בכלל לא לגיטימי
זה מכשיר שהוא קנה חוקי מחנות ,משחקים חוקים ,וקונסולה על סף השקה
אפילו העדכון תוכנה כבר נימצא ,ככה שזה לא סיבה לתת באן ,גם לא זמני

זה יתנהגות מגעילה לצרכנים ,אין מה לעשות ,היום חלק מהמכשירים מגעים לפני המועד הרישמי
זה לא איזה דגם מוקדם או משהו
זה הדבר שכולם יקבלו בהשקה ,חומרה ותוכנה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 09 נובמבר 2013, 21:03

אף אחד לא אמר לו לא לשחק
אף אחד לא מנע ממנו
שירותי הלייב הם משהו שאמור להפתח לקהל הרגיל בתאריך ההשקה
הוא לא נמצא תחת חוזה ולכן אין עליו שום דבר שיכול למנוע ממנו להגיד מה יש שם
ככה שכן, יש סיבה לבאן זמני, הוא יכול להרוס הרבה ממה שמייקוסופט מתכננים שם

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 נובמבר 2013, 21:29

Nucleus_Dawn כתב:
סוני לא חברה שקרנית?
- טענו שבפריצה לPSN לא נגנבו הקבצים עם פרטי האשראי ולא הודו באמת, למרות שהיא דלפה, במשך כמה שבועות.
- טענו שהטריילר המקורי של קילזון לPS3 רץ בזמן אמת.
- טענו שבPS3 אפשר להשתמש במערכות הפעלה אחרות ואחרי זה הורידו את הפיטצ'ר הזה.
- טענו שבלתי אפשרי להכניס רטט לסיקסאקסיס בגלל סיבות טכניות והכחישו מכל וכל שיש קשר בין זה ובין התביעה (שאחרי סיומה, הם הכניסו רטט לסיקסאקסיס).

זה סתם הדברים שאני זוכר. לסוני אין היסטוריה מספיק טובה, שאסמוך עליה. זה פשוט לא מגיע לה.

-מה? זה לא מה שהיה,מה שקרה זה שהם לא הוציאו הודעה על ההדלפה למרות שהיא כבר קרתה,זה לא אותו דבר,הם פשוט לא ידעו איך לגשת לאסון PR הזה,ואסונות PR שתופסים חברה מתחת לחגורה זה שונה מהמקרה הנ"ל
-זה הכי קרוב לשקר,למרות שהם תמיד יוכלו לאמר לך שהם התכוונו ל target או שהבינו אותם לא נכון,זאת אומרת זו פחות עובדה יבשה מ "יהיה עדכון לאחר ההשקה לפונקציית ההשהיה שדיברנו עליה עוד מפברואר" אבל נזרום איתך בנושא הזה,אפשר לקוות שהאש שהם חטפו מאותו מקרה לימד אותם לקח.
-שוב,היו פריצות למערכת והחליטו להסיר,זה בכלל לא אותו דבר כמו להוריד פיטצ'ר פשוט כמו שאנו מדברים עליו,הרי אין להם סיבה להסיר את פיטצ'ר ההשהיה.אולי אם היית מעלה דאגות דומות לגבי ה DVR הייתי זורם איתך (שאנשים יעשו abuse וסוני תסיר את זה על סמך ההסטוריה עם ה otherOS)
-זה שהם חרטטו למה אין רטט זה שטויות,זו לא עובדה יבשה כמו על עדכון עתידי,וזה שהוסיפו אחרי זה זה רק דבר חיובי ולזכותם,כמו שעם MS לא צריך להחזיק כנגדה שהיא חזרה בה מה DRM למרות שאמרה שאי אפשר כחלק מהתגוננות PR,אז עכשיו אני לא אאמין לה שתבטיח לי שהיילו 5 יגיע ב 2014 בגלל הקטע עם ה DRM ששיקרה? או כשהיא מבטיחה 15 בלעדיים בשנה הראשונה של המכשיר? זה ההיגיון שלך בערך.

אתה תמיד יכול למצוא קשקושים בסגנון,הנה נזרוק לך עוד אחד- הם אמרו גם שה MOVE לא קשור לנינטנדו בכלל! זה היה בתכנון עוד לפני! נו תגיד ששיקרו,זה סתם קשקושי PR ולא קרוב להודעה לגבי עדכון עתידי שיתרחש.

נחזור לתחילת הנושא,אמרת שאתה שזה לא יתווסף,אתה לא מאמין לסוני,בוא תשים התערבות מה אכפת לך? לדבר באינטרנט זה קל,את הדיון הזה אפשר לפתור בצורה יותר פיקנטית,אני אשלח לך באימייל קוד של PSN בשויי 20 דולר אם תהיה צודק,זו גם התערבות שמאוד קל לעקוב אחריה ככה שלא יהיו בעיות של זיכרון בנושא כמו מה אמר X או Y.
-----------------------------------------------------
פאנטה גם אם יסירו לו את הבאן זה עדיין לא דרך להתייחס לבנאדם שקנה מוצר חוקית ורק שיבח אותו ועשה להם שירות מדהים באינטרנט,ה PR הכי טוב בערך שהיה להם ואם אתה שואל אז שאלו את יושידה האם גם הם יתנו באן במקרה שכזה והוא אמר שמי שיקבל מכשיר מוקדם יוכל לחבר אותו ללא חשש,אז כנראה שלא כל אחד היה נותן באן.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים