PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2013, 19:37

swiss-the-engine כתב:בלינג אני לא הצגתי דבר כזה ואני מניח שאתה מתכוון לשחר וזה מה שהוא כתב

אין פה שום נקודה שהוא מציג את זה כאיזה "קלף מנצח" כדברייך.

תחזור ותראה מה אתה בעצמך רשמת אחרי שראיתי את הסרטון... באמת אני לא יודע מה הויכוח.
תמונות דירקט פיד לא מעניינות... לפי כל הסימנים זה בולשוטס... הסרטון מציג גרפיקה לא טובה בכלל ואני מבין שאתה לא מסכים איתי אבל זה מה שאני רואה.

מה, הוא הציג זאת של MS יש V על העולם הפתוח בניגוד לסוני, סכ"ה זאת שטות לדעתי להציג זאת כ V גם אם הוא עושה אלמנטים מסויימים של עולם פתוח בצורה מרשימה יותר, בינוניות זו בינוניות ואין טעם בסימון שום V כל עוד המוצר שלך בינוני.

ואני אומר פה לאורך כל הדרך שהסרטון שהראו בינוני, פשוט אין למתחרים גם מענה ואני חושב שיש תקוות גדולות יותר לאינפיימוס כמה חודשים לפני ההשקה בכל זאת לקפוץ לליגה של הגדולים, אולי קלוש אבל יש יותר סיכוי ממשהו שיוצא עוד שבוע וראינו הרבה ממנו ושנראה רמה ב' מאשר עוד כמה חודשים ושראינו קצת גיימפליי שנראה רמה ב'.

קאוטיק, אין בעיה שתאמר שרייז מרשים יותר אבל כמו שהעירו לך כבר אתה גורם לזה להשמע "פרשני" ולא אישי סובייקטיבי, זאת אומרת אתה מציין זאת כאילו זו עובדה ידועה לכל דיכפין שלבוקס יש את ה V בויז'ואל ולא שזו דעתך שלך כמו שבנאדם אומר שלפס3 יש יותר משחקים טובים מול WII שזה משהו שיחסית קונצנזוס גם אם תמצא נינטנדופיל שיאמר שמריו אחד שווה כל המשחקים שיצאו לפס3 ביחד, זה שרייז לדעתך מציג קפיצה אמיתית ממה שאנו מכירים ומשחקים אחרים לא זו בסכ"ה דעתך ולא מדובר בקונצנזוס כמו קרייסיס 3 (או אפילו הראשון) בזמנו שבנאדם יכל לבוא ולאמר שלמחשב יש את קלף הגראפיקה ואף אחד לא יכול להתווכח.
במילים אחרות לאף אחד פה אין את הקלף של הויז'ואל על פני המתחרה בשלב הזה כמו שאין לאף אחד את קלף העולם הפתוח, ואני מנסה להסתכל על זה אובייקטיבית ככל שניתן, לא הדיעה האישית שלי.

Death, הבעיה האישית שלי עם אינפיימס זה שהיו לי תקוות ש SP תקפוץ לליגה של הגדולות עם המשחק הזה, זה שאותך לא מאכזב לקבל אינפיימוס של הפס3 בגראפיקה חדשה זה יופי, אני קיוויתי שיעשו קפיצה גדולה יותר ויתקרבו לאיכויות של אולפן AAA מהרמות הגבוהות, ואני סיימתי את הראשון.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 נובמבר 2013, 20:43

bling כתב:מה, הוא הציג זאת של MS יש V על העולם הפתוח בניגוד לסוני, סכ"ה זאת שטות לדעתי להציג זאת כ V גם אם הוא עושה אלמנטים מסויימים של עולם פתוח בצורה מרשימה יותר, בינוניות זו בינוניות ואין טעם בסימון שום V כל עוד המוצר שלך בינוני.

ואני אומר פה לאורך כל הדרך שהסרטון שהראו בינוני, פשוט אין למתחרים גם מענה ואני חושב שיש תקוות גדולות יותר לאינפיימוס כמה חודשים לפני ההשקה בכל זאת לקפוץ לליגה של הגדולים, אולי קלוש אבל יש יותר סיכוי ממשהו שיוצא עוד שבוע וראינו הרבה ממנו ושנראה רמה ב' מאשר עוד כמה חודשים ושראינו קצת גיימפליי שנראה רמה ב'.

קאוטיק, אין בעיה שתאמר שרייז מרשים יותר אבל כמו שהעירו לך כבר אתה גורם לזה להשמע "פרשני" ולא אישי סובייקטיבי, זאת אומרת אתה מציין זאת כאילו זו עובדה ידועה לכל דיכפין שלבוקס יש את ה V בויז'ואל ולא שזו דעתך שלך כמו שבנאדם אומר שלפס3 יש יותר משחקים טובים מול WII שזה משהו שיחסית קונצנזוס גם אם תמצא נינטנדופיל שיאמר שמריו אחד שווה כל המשחקים שיצאו לפס3 ביחד, זה שרייז לדעתך מציג קפיצה אמיתית ממה שאנו מכירים ומשחקים אחרים לא זו בסכ"ה דעתך ולא מדובר בקונצנזוס כמו קרייסיס 3 (או אפילו הראשון) בזמנו שבנאדם יכל לבוא ולאמר שלמחשב יש את קלף הגראפיקה ואף אחד לא יכול להתווכח.
במילים אחרות לאף אחד פה אין את הקלף של הויז'ואל על פני המתחרה בשלב הזה כמו שאין לאף אחד את קלף העולם הפתוח, ואני מנסה להסתכל על זה אובייקטיבית ככל שניתן, לא הדיעה האישית שלי.

Death, הבעיה האישית שלי עם אינפיימס זה שהיו לי תקוות ש SP תקפוץ לליגה של הגדולות עם המשחק הזה, זה שאותך לא מאכזב לקבל אינפיימוס של הפס3 בגראפיקה חדשה זה יופי, אני קיוויתי שיעשו קפיצה גדולה יותר ויתקרבו לאיכויות של אולפן AAA מהרמות הגבוהות, ואני סיימתי את הראשון.

אז אני מניח שBatman AC היה אכזבה עם הגישה הזאת. כאילו, בוא נהיה כנים, לבאטמן יש גיימפליי יותר חלש מאינפיימוס, בשניהם יש את האלמנט הממכר של איסוף דברים ואין ספור משימות מגוונות. רק שבאחד יש באטמן ובאחר גיבור על לא מוכר. ובכל זאת אף אחד לא מתלונן שAC הציג עיר ריקה ולמעשה שום שדרוג חוץ מהעובדה שהעולם הפך להיות גדול יותר לעומת Arkham asylum ובכל זאת כולנו אוהבים אותו.

מעבר לכל אילו, אנחנו עדיין לא יודעים כמעט כלום על המשחק, אנחנו רק יודעים איך הוא נראה בצד הגראפי וקצת על היכולות החדשות. אבל אין ספק שעבורי כל עוד אקבל אינפיימוס 2 עם גראפיקה משופרת אני אהיה מרוצה עד הגג.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 נובמבר 2013, 20:54

[quote="bling"][/quote]

אני אומר את זה, כמו שזה נראה לי. אין לי דרך להציג את זה בצורה אחרת. אני בטח ובטח לא מתכוון להתיימר, כמוך, לדעת מה הקונצנזוס, או מה הרוב חושבים על בסיס אנקדוטות חסרות משמעות.
אתה רוצה לדמיין שמה שאני כותב זו לא דעתי, אלא דעתי על מה שכולם חושבים? תדמיין. אני פשוט אתקן אותך גם בפעם הבאה ואבהיר לך שהמחשבה שאני טוען שככה כולם רואים את המצב, היא רק בראש שלך ולא במה שאני כותב.

אתה מסתכל על זה בצורה הכי אובייקטיבית שאתה יכול ומגיע למסקנה X. אני מסתכל על זה בצורה הכי אובייקטיבית שאני יכול ומגיע למסקנה Y. המשמעות היא ששנינו אובייקטיבים (או לא אובייקטיביים) באותה המידה בדיוק ולא שאתה אובייקטיבי יותר ממני.

זה שרייז מציג גרפיקה יותר מרשימה מכל דבר אחר שראינו בקונסולות, זו באמת רק דעתי. בדיוק כמו שזה שרייז לא מציג גרפיקה מרשימה יותר מכל דבר אחר שראינו בקונסולות, זו באמת רק דעתך.
אני לא טענתי לרגע שלדעתי יש איזה יתרון על שלך. אני לא אמרתי שקיים קונצנזוס לגבי דעתי. אני לא אמרתי שכל מי שחושב אחרת טועה. אני לא יודע למה אתה מתייחס למה שאני כותב כמו שאתה מתייחס. פשוט תבין את הדבר הפשוט במיוחד - מה שאני כותב, זו דעתי. מה שדודי כותב, זו דעתו. מה שאתה כותב, זו דעתך. לאף אחד מאיתנו אין מונפול על הקונצנזוס או על להיות צודק.

אני מדבר על הנושא, ומתאר איך אני רואה אותו. זה הכל. אני לא מתאר איך כולם רואים אותו, או מה הקונצזוס לגבי איך שהמצב נראה (אני לא יכול לדעת את הדברים האלה וגם אתה לא). אני כותב את נקודת המבט שלי. תפסיק לחפש משמעות אחרת במה שאני כותב, כי היא לא שם.

דודי, לדעתי בטמן לא נמצא בכלל באותה הליגה של אינפיימוס. אינפיימוס כל כך נחות לו בכל התחומים, שאפילו אין טעם להשוואה ביניהם.

מעבר לזה, מדובר במשחקים מאוד שונים. בעוד שבטמן הוא משחק מטרוידווניה עם סוג של overworld, אינפיימוס הוא משחק עולם פתוח. העולם הפתוח בבטמן הוא בסה"כ האזור שבו אנחנו עוברים בין השלבים של המשחק. העולם הפתוח באינפיימס אמור להיות המשחק כולו, כמו במשחקי עולם פתוח אחרים, שעושים עבודה הרבה יותר טובה ממנו לתאר עיר שמרגישה חיה ונושמת.
מהסיבה הזאת, אין בעיה עם זה שהoverworld בבטמן קצת ריק (למרות שבמשחק האחרון הוא מלא בערך כמו זה של אינפיימס, בחלק לא קטן מהאזורים), בעוד שבאינפיימס זה הופך את המשחק למשעמם וחד גוני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2013, 22:04

אינפמס משחק עם בעיות בכל כך הרבה תחומים ובכל כך הרבה מכניקות שלהפוך אותו באמת למשחק AAA צריך להעביר אותו סוג של ריבוט טוטאלי ולחשוב מחדש על כל מערכת. השני הצליח להעלות את הצד הטכני והרמת הפקה אבל זה לא עשה את זה למשחק טוב יותר כי כשהבסיס שלך רקוב אין באמת מה לבנות עליו הרים וגבעות. הבעיה של אינפמס 3 היא שהוא בונה עוד קצת רמות הפקה ושיפורים טכנים על הקודם אבל השאר עדין נשאר רקוב לגמרי. אתה מסתכל על הסרטון גיימפליי הזה ופשוט רוצה ללכת לישון, אי אפשר לעשות סרטון גיימפליי משעמם מזה ואם ככה הם מיחצנים את המשחק אז מה זה אומר עליו?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2013, 22:05

סליחה קאוטיק יכול להיות שאני ודת' סתם מתבלבלים ויכול להיות שאתה מציג את זה בצורה מבלבלת וכביכול פרשנית ולא סובייקטיבית כמו שאתה טוען שזה.
כשאתה בא ואומר "לX1 יש את סעיף הגראפיקה ויש לו את הסעיף של העולם הפתוח וכו'" זה כן נשמע כמו ניסיון שלך לנתח את המציאות ולא מה שנכון לגביך, אם התבלבלנו (כמו פעם שעברה שאמרת שהנה סוני סוגרת את הפער וכו') אז טעות שלנו ויכול להיות שהצגת את זה בצורה מבלבלת.

ולמה לעזאזל אי אפשר לנסות לנתח מציאות או קונצנזוס, רוצה לראות איך ההודעה שלך נהיית יותר קרובה למציאות? בקלות: אם ל X1 היה יוצא בקרוב GTA6 אקסלוסיבי ובנוסף לזה משחק ההשקה שלו היה הדרקון מהדמו הטכני של קאפקום או ה Infiltrator של EPIC, מבטיח לך שהיית קולע יפה מאוד למציאות עם "סעיף העולם הפתוח וסעיף הגראפיקה" ומי שהיה מתווכח איתך שקילזון לא פחות מרשים או שאינפיימוס יותר מבטיח או באותה דרגת איכות היה בדעת מיעוט קיצונית.

למה לעזאזל לחשוב שאי אפשר לנסות לנתח את זה? זה מה שאנשים עושים בפורומים חצי מהזמן בין אם אני טועה בניתוח שלי או לא.
אני גם יכול לחשוב שאנצ'רטד משחק פי 100 יותר טוב מהיילו אבל אם בעל אקס בוקס יביא לי את היילו כקונטרה למשחק איכותי שיוצא לקונסולה שלו באותה דרגה של אנצ'רטד בדיון על רמת הליינאפ של כל מכשיר אין לי מה להתווכח, אובייקטיבית שניהם שמות ענקיים ומפוצצים, אם זה יהיה דיון על איזו סדרה טובה יותר (עד כמה שאפשר להשוות) אז הדיון ילבש גוון סובייקטיבי ואני אומר שלדעתי היילו שוטר רפטטיבי ומשעמם לעומת אנצ'רטד וכו' (סתם דוגמא), אבל אין בעיה להפריד בין הסובייקטיביות שלי לבין המציאות בשטח שהיילו נחשב לרמת האיכות הגבוהה ביותר והוא עומד שווה מול משחק מקביל ענק של סוני, אפשר בכיף לנסות להיות אובייקטיבי ולנתח דברים, זה חלק מהקטע של דיון.

KEO, אתה צודק שהגיימפליי עשה רושם רע אבל המכניקות עצמן נראות סולידיות, כמו ה traversal והירי עצמו, למה אי אפשר לבנות עליהן משחק טוב? לתכנן איתן משימות מגניבות ומקוריות וכו'
ברור שאם המשימות יהיו כמו הגיימפליי שראינו אז הם זורקים את זה לפח אבל זה לא אומר שאין שם בסיס פוטנציאלי טוב.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 15 נובמבר 2013, 22:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 15 נובמבר 2013, 22:09

הגיימפליי לדעתי ממש אחלה.
מה שחסר במשחק זה מוזיקה לדעתי. במשחק כזה אמורה להיות מוזיקה חזקה ומגניבה בזמן קרבות אבל כאן המוזיקה מאוד חלשה וגרועה.
אני חושב שאם הייתה משולבת מוזיקה בגיימפליי הזה ובמשחק עצמו, לא הייתם כל-כך משתעממים.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 15 נובמבר 2013, 22:17

ShiTDemoN כתב:הגיימפליי לדעתי ממש אחלה.
מה שחסר במשחק זה מוזיקה לדעתי. במשחק כזה אמורה להיות מוזיקה חזקה ומגניבה בזמן קרבות אבל כאן המוזיקה מאוד חלשה וגרועה.
אני חושב שאם הייתה משולבת מוזיקה בגיימפליי הזה ובמשחק עצמו, לא הייתם כל-כך משתעממים.

עשיתי דיון כזה פעם בויגיימס. תכלס למשחק יש עוד כמה חודשים טובים ואני בטוח שכן יהיה משהו קליט. אני מקווה שזה יהיה כמו זה (כמובן שמשהו שמתאים לאינפיימוס ולא למאס אפקט כה :lol: )

נדב אתה יכול להגיד שאינפיימוס הוא משחק רקוב כמה פעמים שאתה רוצה,זה לא מנע ממנו לקבל קהל מעריצים ועוד כאלה שרוצים PS4 במיוחד כדי לשחק במשחק הרקוב הזה.
אני אישית שיחקתי בשני המשחקים של אינפיימוס ואת הראשון סיימתי 10 פעמים (לא צוחק) ואת השני סיימתי לפחות 4 פעמים.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 נובמבר 2013, 22:56

ובנתיים הטרנד ההזוי ממשיך. AC4 רץ על 900P אך יקבל עדכון 'בקרוב' שיעלה את הרזולוציה ל1080. אם אני לא טועה בעבר נאמר שהמשחק רץ 1080 על הפס4. מדובר בפרסום כוזב ורמאות. שלא נדבר ששוב הביקורות כבר לא רלוונטיות מההיבט הזה ושאנשים שמשום מה לא יתחברו לרשת לא יוכלו לשחק את המשחק כפי שפורסם. ומה זה 'בקרוב'. למה הסתרם את המידע הזה עד שהמשחק והקונסולה יצאו ואנשים קנו אותו? לבטח יש אנשים שלנוכח המידע הזה גם היו קונים את המשחק 'בקרוב' ולא עכשיו. באמת שפל חדש.

זוכרים את הימים שאנשים היו מעלים טיעונים הזוי לטובת הקונסולות כמו שהעובדה שמשחקי מחשב יכולים להשתמש בעדכונים אומר שהם משוגרים לא שלמים בעוד שאצל הקונסולות הכל פיקס מהרגע הראשון ושעדכונים מעודדים 'עצלות' של המפתחים? האירוניה. בגלל הקונסולות התרבה השימוש באפקטי פוסט-פרוססינג שמכערים את התמונה ומסתירים את הפרטים והפירוט הגרפי; בגללם פתרונות AA כמו FXAA שמטשטשים את התמונה נהפכו לפופלארים ומהווים כה-פתרון במקום שזה יהיה מפלט אחרון ועכשיו משחקים שצריכים לקבל עדכונים כדי להעלות רזולוציה שיוצאים בזמן אחר מיציאת המשחק.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 15 נובמבר 2013, 23:10

סוני הסתירה את המערכת הפעלה שלה כי מיקרוסופט מוחצת אותה בתחום הזה...

זה לא העניין כי זה ידוע, ספר לי משהו חדש. אתה הצגת את ה"חשאיות" כ"משהו מפחיד" שסוני מסתירה. חשבתי שאתה דרמטי מדי כאילו יש משהו חדש שאנחנו לא יודעים, והנה יש רשמים והצגה של המערכת על־ידי עיתונאים, והכל בסדר, נדב, היא אפילו מערכת הרבה יותר טובה מקודמתה שגם היא לא הרסה את חיי, עשתה את עבודתה.

בנושא אינפמס, עיר ריקה זה עיר ריקה, זה משמיד חצי מכל הקטע של העולם הפתוח.

איפה כתוב שעולם פתוח חייב להיות עמוס? ב-GTAV זה הגיוני מבחינת הקשר. פחות ב'אינפיימס'. חשבתי שזה די אידיוטי שהעולם הרוס ובמשבר רציני מתמיד והאזרחים מטיילים בחופשיות בעיר במקום להיות ספונים במקלטים. שלא לדבר על הכבישים הסואנים.

אבל מילא. אני חשבתי שהעיר חיה היטב, לא עצרתי וספרתי אנשים ומכוניות אלא הייתי עסוק במשימות ולא לפגוע באזרחים בטעות, מרוב שגדשו את הרחובות. אני באמת חושב שאתה מפספס משחקים מסוימים כשמוסח מזוטות (לאו דווקא 'אינפיימס' כי הבעיה לא באמת נעצרת בגישתך על־אודות משחק אחד, אתה אפילו "סובל" מ-GTAV המדהים בקונסולה. הבעיה רחבה).

אינפמס הצליח לשכנע אותי שגם במרץ אין מה לקנות פלייסטיישן. חסר לסוני אם the order לא ממש חזק.

למה אתה חד צדדי, נדב? יש רשמים חיוביים מאוד, אפילו אומרים שהוא הכי מרשים ויזואלית מבין שלל משחקי הדור הבא שראו, ושהמשחקיות זורמת וכיפית כפי שהוא נראה ויזואלית, אך נוח לך להיות יותר משוכנע ולחרוץ דין בגלל סרטון רשלני ולא איכותי בעליל. כמה נוח. מדוע אינך נותן לרשמים הטובים משקל, לפחות מסוים? אני אגיד לך: כי באת עם תבנית מקובעת לנושא הזה, כמו כמעט לכל נושא.

הנה, הסרטון שדודי הביא מ-inFAMOUS 2 לא עושה חסד בעליל עם המשחק. נראה חיוור, דל, משעמם (בעיניי!), אך כמה שזה מטעה, הוא היה אחד המשחקים הכיפיים ביותר ששיחקתי בקונסולה, וגם נראה הרבה יותר טוב מכפי שנראה בסרטון. אתה, בתור מישהו שאינו טירון בתעשייה, מצופה ממך לקחת דברים אלה בחשבון. אך אתה מתבטא כטירון באופן מגמתי.

matan כתב:נדב אתה יכול להגיד שאינפיימוס הוא משחק רקוב כמה פעמים שאתה רוצה,זה לא מנע ממנו לקבל קהל מעריצים ועוד כאלה שרוצים PS4 במיוחד כדי לשחק במשחק הרקוב הזה.
אני אישית שיחקתי בשני המשחקים של אינפיימוס ואת הראשון סיימתי 10 פעמים (לא צוחק) ואת השני סיימתי לפחות 4 פעמים.

'אינפיימס' הראשון היה המשחק היחיד שהשקעתי בו כל־כך ב-PS3, מצאתי שם הכל, מרוב שהיה "משעמם". המשחק היחיד שהשגתי בו גביע פלטינה. וזה למרות כל הביקורות שלי עליו מבחינה טכנית, זה בקושי הפריע למשחקיות המהנה שלו. 'אינפיימס 2' היה אולי פי 3 יותר טוב, רק הסוף נחשב נחות, למרות שגם־כן היה מוצלח למיטב זיכרוני.

אנשים מנתחים סרטון של מספר דקות מתוך משחק ורואים בו חזות הכול, לא מבינים שההקשר רחב יותר ורק הוא יקבע אם המשחק יהיה טוב או לאו. לעתים קרובות אני לא מאמין לדברים שקורא כאן, ואני "הזוי".

גם 'קילזון 4' נראה מרשים בטריילרים, אפילו נדב כמעט שוכנע לרגע, ותראו כיצד גמר. סרטונים לא תמיד מעידים, לטוב או לרע.

Death_119 כתב:אני לא מבין את הדאגות, גם בקודמים הייתה עיר שוקקת עם עשרות רבות של תושבים בכל רגע נתון ומכוניות וקרבות רחוב היו מתרחשים בכל פינה. אין סיבה שזה ישתנה. ההפך, המחשק נראה כל כך טוב.

אני גם לא מבין. מעבר לכך שזה לא נכון, יש אנשים שהפסיקו ליהנות. מחפשים בציציות בצורה אובססיבית עד שזה כבר גולש לדמיונות.

גם המחשבה שהכתבים "התפכחו" (נו, באמת!) לגבי סדרת Killzone היא הזויה. האם לא יותר הגיוני לראות את האמת והיא שהמשחק הרביעי פשוט נסוג בהיבטים מסוימים במקום לפרוץ דרך ולקדם את הנוסחה קדימה בדרכים טובות?

Nigga כתב:עם כל השטויות האלה סביב מערכת ההפעלה לפעמים שוכחים שזו סך הכל קונסולת משחקים, המערכת הפעלה צריכה להיות מסביב לעובדה הזו.
למיקרוספט יש מערכת הפעלה טובה יותר? שאפו. את מי זה בדיוק אמור לעניין? בטח לא אותנו.

נכון, זה גם מה שאמרתי. זו בסה"כ מערכת משחקים, לא תחנת עבודה. גם כמערכת הפעלה "מפגרת" כמו שהייתה ל-PS3, חייתי אִתה היטב. היא בסה"כ כלי שהריץ לי משחקים, ואת זה עשתה.

laskin כתב:בסה"כ - קילזון מצליח יותר ממה שחשבתי ביקורות, לפחות בינתיים. הייתי משוכנע שיהיה מדובר במשחק של 5-6 שעות לפי הקטעים ששוחררו עד היום, יותר נכון חששתי. מסתבר שהוא 10 שעות, שזה באמת סביר.

לא שותף לדעה הזו, כי המשחקים הקודמים נשקו ל-9 והוא כרגע עומד על 74. אז זה הרבה יותר נמוך מכפי שהיה מצופה שיקבל.

וגם לקודמים היה קמפיין של כ-10 שעות.

מקווה שהפרויקט האחר שלהם מטופל בידיים יותר טובות, או שסוני תצטרך לארגן את הצוות הזה מחדש, לאייש אותו באנשי מפתח כישרוניים יותר כי הצוות הזה אכן מסתמן כצוות החלש ביותר בארסנל של סוני.

Golan כתב:ג'ף קילי בן זונה.

למה, הוא הבטיח הכרזה על משחק גדול אחד ולא שיקר. אני חושב שמשחק של נוטי הוא משחק מספיק גדול ומסקרן. ואחלה קול יש לקריין בגַריָין (טיזר) חחח.

קוג'ימה, לעומת זאת...

ואני לא דואג לגבי משחקה הבא של נוטי. זו נוטי. לא משנה איך נקרא המשחק :)

וזין על הגרפיקה. מתי תבינו שזה לא הדבר הכי חשוב?

מי אתה ומה עשית לגולן? גולן, זה אתה? אתה לא נשמע כתמול שלשום.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 16 נובמבר 2013, 02:19, נערך 12 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2013, 23:49

Kazz כתב:ובנתיים הטרנד ההזוי ממשיך. AC4 רץ על 900P אך יקבל עדכון 'בקרוב' שיעלה את הרזולוציה ל1080. אם אני לא טועה בעבר נאמר שהמשחק רץ 1080 על הפס4. מדובר בפרסום כוזב ורמאות. שלא נדבר ששוב הביקורות כבר לא רלוונטיות מההיבט הזה ושאנשים שמשום מה לא יתחברו לרשת לא יוכלו לשחק את המשחק כפי שפורסם. ומה זה 'בקרוב'. למה הסתרם את המידע הזה עד שהמשחק והקונסולה יצאו ואנשים קנו אותו? לבטח יש אנשים שלנוכח המידע הזה גם היו קונים את המשחק 'בקרוב' ולא עכשיו. באמת שפל חדש.

זוכרים את הימים שאנשים היו מעלים טיעונים הזוי לטובת הקונסולות כמו שהעובדה שמשחקי מחשב יכולים להשתמש בעדכונים אומר שהם משוגרים לא שלמים בעוד שאצל הקונסולות הכל פיקס מהרגע הראשון ושעדכונים מעודדים 'עצלות' של המפתחים? האירוניה. בגלל הקונסולות התרבה השימוש באפקטי פוסט-פרוססינג שמכערים את התמונה ומסתירים את הפרטים והפירוט הגרפי; בגללם פתרונות AA כמו FXAA שמטשטשים את התמונה נהפכו לפופלארים ומהווים כה-פתרון במקום שזה יהיה מפלט אחרון ועכשיו משחקים שצריכים לקבל עדכונים כדי להעלות רזולוציה שיוצאים בזמן אחר מיציאת המשחק.

זה די ביזיון לא בגלל שהמשחק שוגר עם 900P וקיבל פאטצ', ההסבר שלהם נשמע סביר, הביזיון זה חוסר השקיפות מצידם היות שהם כיוונו את הפיתוח מראש שיעבוד בצורה הזה (לסיים את המשחק על 900P ולהוציא עדכון מאוחר יותר).

ומה הקשר ל FXAA ופוסט פרוססינג לעצלנות פיתוח על קונסולות? FXAA זו לא שיטה אידיאלית אבל מה לעשות שלפעמים המכשירים לא חזקים מספיק ל MSAA ומפתחים מעדיפים לפגוע טיפה בחדות ולא שכל המסך יהיה מפוצץ לך בקווים רועדים? הם עושים מה שנראה להם יביא לתוצאה הויזואלית הטובה ביותר.

אפקטים של פוסט פרוססינג זו בכלל העדפה אומנותית, כל המראה של קילזון 2 שאנשים התלהבו כל כך ממנו נובע מהאפקטים האלה ובכלל גרילה מאוד מחבבת את השימוש בהם, למה אתה חושב שזו שיטה כלשהי? יכולים להסיר אותם אבל התמונה תראה הרבה פחות מושכת וחסרת חיים, שוב עניין של העדפה, לא מבין מה אתה רוצה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 16 נובמבר 2013, 00:02

רונן כתב:מי אתה ומה עשית לגולן? גולן, זה אתה? אתה לא נשמע כתמול שלשום.

חחחח, למה? ככה אתה מכיר אותי? תמיד טענתי שגרפיקה טובה זה כיף, אבל לא העיקר. מה איתך? אתה לא יודע שאני נינטנדופיל? :)

ואם תרצה להעלות את הדוגמה של Ryse, אז כעיקרון בגלל שהוא יחיד במינו הגרפיקה שלו סינוורה אותי. אבל אתה רואה שהביקורות זוועתיות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 נובמבר 2013, 00:14

bling כתב:סליחה קאוטיק יכול להיות שאני ודת' סתם מתבלבלים ויכול להיות שאתה מציג את זה בצורה מבלבלת וכביכול פרשנית ולא סובייקטיבית כמו שאתה טוען שזה.
כשאתה בא ואומר "לX1 יש את סעיף הגראפיקה ויש לו את הסעיף של העולם הפתוח וכו'" זה כן נשמע כמו ניסיון שלך לנתח את המציאות ולא מה שנכון לגביך, אם התבלבלנו (כמו פעם שעברה שאמרת שהנה סוני סוגרת את הפער וכו') אז טעות שלנו ויכול להיות שהצגת את זה בצורה מבלבלת.

ולמה לעזאזל אי אפשר לנסות לנתח מציאות או קונצנזוס, רוצה לראות איך ההודעה שלך נהיית יותר קרובה למציאות? בקלות: אם ל X1 היה יוצא בקרוב GTA6 אקסלוסיבי ובנוסף לזה משחק ההשקה שלו היה הדרקון מהדמו הטכני של קאפקום או ה Infiltrator של EPIC, מבטיח לך שהיית קולע יפה מאוד למציאות עם "סעיף העולם הפתוח וסעיף הגראפיקה" ומי שהיה מתווכח איתך שקילזון לא פחות מרשים או שאינפיימוס יותר מבטיח או באותה דרגת איכות היה בדעת מיעוט קיצונית.

למה לעזאזל לחשוב שאי אפשר לנסות לנתח את זה? זה מה שאנשים עושים בפורומים חצי מהזמן בין אם אני טועה בניתוח שלי או לא.
אני גם יכול לחשוב שאנצ'רטד משחק פי 100 יותר טוב מהיילו אבל אם בעל אקס בוקס יביא לי את היילו כקונטרה למשחק איכותי שיוצא לקונסולה שלו באותה דרגה של אנצ'רטד בדיון על רמת הליינאפ של כל מכשיר אין לי מה להתווכח, אובייקטיבית שניהם שמות ענקיים ומפוצצים, אם זה יהיה דיון על איזו סדרה טובה יותר (עד כמה שאפשר להשוות) אז הדיון ילבש גוון סובייקטיבי ואני אומר שלדעתי היילו שוטר רפטטיבי ומשעמם לעומת אנצ'רטד וכו' (סתם דוגמא), אבל אין בעיה להפריד בין הסובייקטיביות שלי לבין המציאות בשטח שהיילו נחשב לרמת האיכות הגבוהה ביותר והוא עומד שווה מול משחק מקביל ענק של סוני, אפשר בכיף לנסות להיות אובייקטיבי ולנתח דברים, זה חלק מהקטע של דיון.

KEO, אתה צודק שהגיימפליי עשה רושם רע אבל המכניקות עצמן נראות סולידיות, כמו ה traversal והירי עצמו, למה אי אפשר לבנות עליהן משחק טוב? לתכנן איתן משימות מגניבות ומקוריות וכו'
ברור שאם המשימות יהיו כמו הגיימפליי שראינו אז הם זורקים את זה לפח אבל זה לא אומר שאין שם בסיס פוטנציאלי טוב.

אני מתאר את המציאות איך שאני רואה אותה. אני לא מנסה לגבות את זה בטיעונים לא מבוססים על מה הקונצנזוס או מה כולם חושבים.
אתה יכול לנסות לנתח מציאות או קונצנזוס כמה שאתה רוצה. רק תבין שהניתוח שלך לא אובייקטיבי. אתה לא אובייקטיבי כאשר אתה טוען שיש קונצנזוס לגבי כמה משחק מסוים מוצלח או לא. אתה לא אובייקטיבי. אתה בסה"כ מביע את העמדות שלך.
לא אמרתי שזה לא אפשרי. ההפך. אמרתי שזה בדיוק מה שאני עושה. אתה לא יכול לתאר את המציאות בצורה יותר אובייקטיבית ממני. אני לא יכול לעשות את זה יותר טוב ממך. לכן ה"WTF" שלך וההתפעלות שלך משונה. מה אתה יוצא מגדרך בגלל שמישהו רואה את הדברים אחרת ממך? למה בכלל ללכת לכיוון הזה בדיון?

אני לא מבין למה אתה מנסה לטעון לאובייקטיביות, כאשר אתה מביע אך ורק את התפיסה הסובייקטיבית שלך. אתה לא חושב שלONE יש יתרון בולט בגלל מערכת ההפעלה שלה? סובייקטיבי. אתה לא חושב שקילזון נראה פחות טוב בהרבה מרייז? סובייקטיבי. אתה חושב שיש קונצנזוס לגבי האיכות של היילו? סובייקטיבי.
כל הטענות שלך סובייקטיביות. גם של דודי סובייקטיביות. אין לי מושג למה הוא מנסה לצייר אותם בגוון של היגיון טהור, או במקרה היותר שכיח, סתם אד הומינום, כי אין לו את היכולת או הרצון להתמודד עם הטענות.

אתה לא אובייקטיבי. כאשר אתה לועג לזה שאני חושב שלסוני יש פער שהם צריכים לסגור מול מייקרוסופט. אתה לא אובייקטיבי. גם אני לא. אף אחד מאיתנו לא. זה לא רע. זה לא מונע דיונים או פוגע בהם.
זו כל המטרה של הדיונים פה - שכל אחד יוכל לשתף איך הוא רואה את הדברים וככה אנחנו מפרים אחד את השני. זו לפחות הסיבה שאני משתתף בדיונים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 16 נובמבר 2013, 01:13

Golan כתב:חחחח, למה? ככה אתה מכיר אותי? תמיד טענתי שגרפיקה טובה זה כיף, אבל לא העיקר. מה איתך? אתה לא יודע שאני נינטנדופיל? :)

כן, ככה אני מכיר אותך, לפחות בחודשים האחרונים, טחנת במוח על־אודות הטכנולוגיה של הדור הבא וכמה שהיא מחפירה :)

ואם תרצה להעלות את הדוגמה של Ryse, אז כעיקרון בגלל שהוא יחיד במינו הגרפיקה שלו סינוורה אותי. אבל אתה רואה שהביקורות זוועתיות.

עוד אין ביקורות, ולא כל הרשמים זוועתיים, אבל כן, לא בגלל הגרפיקה המשחק יהיה מעולה או כושל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 נובמבר 2013, 12:36

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 נובמבר 2013, 13:22

צפיתי בכמה סרטוני גיימפליי מקילזון (בעיקר השלב עם הבני ערובה בבניין) והמשחק נראה פאקינג מגניב. הקטע שהם נותנים לך לעשות מה שאתה רוצה ולגשת לפתרון הבעיה איך שאתה רוצה כל כך מגניב. מעניין מה באמת היו הבעיות של הסינגל כי מהמעט שצפיתי הוא נראה כמו גישה אחרת לגמרי מהקודמים ואחת מעניינת מאוד. ממש הפכו אותו לקרייסס הראשון בחלק מהשלבים (החצי הטוב).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2013, 14:43

לא ברור אם זה ציני או לא, אבל זה הופיע על הWALL של מיקרוסופט בפייסבוק:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152002504111023&set=a.91876221022.119453.16547831022&type=1&relevant_count=1&ref=nf

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 נובמבר 2013, 15:15

DrKeo כתב:לא ברור אם זה ציני או לא, אבל זה הופיע על הWALL של מיקרוסופט בפייסבוק:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152002504111023&set=a.91876221022.119453.16547831022&type=1&relevant_count=1&ref=nf

אני לא חושב שזה ציני. זה גם היה בטוויטר קודם וסוני אמרו להם תודה ובהצלחה עם ההשקה של הONE.

בניגוד לפאנבואים, לאנשים בחברות עצמן יש את היכולת להיות נחמדים אחד לשני, כנראה. בסופו שלדבר, אף חברה לא רוצה שהמתחרה תכשל, כי כשגובה המים עולה, כל הספינות צפות גבוה יותר. כשלון של אחת, לא מבטיח הצלחה של האחרת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 16 נובמבר 2013, 17:09

בסופו של דבר פאנבוים זה רק קהל של אנשים שמקציין את התחרות
תחרות בופו דבר היא טובה וסתם הפאנבוים לא מבינים את זה
הפרק של סאות פארק פשוט מראה כמה כל הקטע של הפאנבוים זה טמטום

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 נובמבר 2013, 18:05

DF פרסמו כתבה על הביצועים של שלוש משחקים. KNACK ממשיך להיות הבדיחה של השיגור הזה. קילזון הוא 30-40FPS בסינגל ולכן לא ברור למה הם לא נעלו את הFPS על 30 ולמה הם לא נותנים אפשרות למי שרוצה לנעול. הMP של המשחק בין 40-60 ורחוק מלהיות 60FPS יציב.

http://www.youtube.com/watch?v=DlAYu_Vs-js

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2013, 18:10

חברות הערכה העריכו את הפס4 ב296$:
תמונה

גם אושר שהמעבד הוא שני מעבדי יגואר במהירות 1.6 ושיש מיני מעבד נוסף עם ddr3 בנפח 256mb בשביל המערכת הפעלה לדברים כמו הקלטת וידאו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 נובמבר 2013, 18:54

DrKeo כתב:חברות הערכה העריכו את הפס4 ב296$:
תמונה

גם אושר שהמעבד הוא שני מעבדי יגואר במהירות 1.6 ושיש מיני מעבד נוסף עם ddr3 בנפח 256mb בשביל המערכת הפעלה לדברים כמו הקלטת וידאו.

מעניין... אז זה אומר שהלוגיסטיקה עולה לכל יחידה בערך 100$, כי סוני הצהירו שהם מפסידים ממש מעט על כל מכשיר, או שיש עוד עלות חבויה שהם הוסיפו?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2013, 19:52

או שסוני אמרה את זה בשביל להתחבב עוד קצת על הגיימרים. הרי לכולנו היה ברור שמדובר בחומרת LOW END, כלומר למען השם הCPU והGPU יחד עולים 85$ ראבק. למה שהם יפסידו על קונסולה ב400$? זוכר שלפני שדברו על מחירים חשבתי שהקונסולות יעלו 300$? זאת הסיבה, הן עם מעבד LOW END של לפטופ וכרטיס מסך שהוא רבע מהכוח של כרטיס LOW END מודרני.

אם משלוח וכל המסביב עולה 100$ אז איך שווה בכלל למכור WII ב99$ או פס2 ב99$ כשהפס3 יצאה? אין חיה כזאת, טיפול ומשלוח לא עולה 100$.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 נובמבר 2013, 20:44

DrKeo כתב:או שסוני אמרה את זה בשביל להתחבב עוד קצת על הגיימרים. הרי לכולנו היה ברור שמדובר בחומרת LOW END, כלומר למען השם הCPU והGPU יחד עולים 85$ ראבק. למה שהם יפסידו על קונסולה ב400$? זוכר שלפני שדברו על מחירים חשבתי שהקונסולות יעלו 300$? זאת הסיבה, הן עם מעבד LOW END של לפטופ וכרטיס מסך שהוא רבע מהכוח של כרטיס LOW END מודרני.

אם משלוח וכל המסביב עולה 100$ אז איך שווה בכלל למכור WII ב99$ או פס2 ב99$ כשהפס3 יצאה? אין חיה כזאת, טיפול ומשלוח לא עולה 100$.

תקנה אתה 60 מיליון יחידות מATI וגם תקבל מחיר טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 16 נובמבר 2013, 20:45

האמירות האלה זה הנדסת מספרים.
סוני יכולה לכמת את הפיתוח, השיווק, התשתיות וכל המסביב לתוך המחיר של הקונסולות והיא יכולה לעשות את זה על איזה כמות קונסולות שהיא בוחרת. הם יכולים למשל להגיד שהם מצפים להחזיר את עלויות הפיתוח בשנה הראשונה של הקונסולה ואז לחלק את העלות לפי הצפי שלהם למכירות. הם יכולים גם להגיד שהם מצפים להחזיר את העלויות האלה תוך חודש ואז יוצא שהם מפסידים על כל קונסולה עשרות אלפי דולרים...
בקיצור, הנדסת מספרים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 נובמבר 2013, 21:01

חח הבעיות של באטלפילד4 על הפס4 ממשיכות. EA ממשיכה להוציא משחקים שפשוט אי אפשר לשחק בהם בהשקה. אני מתפלא למה אנשים ממשיכים לקנות משחקים ב60דולר ביום הראשון.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים