Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Fanta » 09 נובמבר 2013, 21:42

אז אני טוען לBS של יושידה, או שבאמת אין להם שום דבר כבר להסתיר ולעבוד עליו
הסוני בכלל יוצא עוד יומים לא? אז בטח שלא יחטפו באן כי אין מה לעוד שם בשונה מהONE
כי שום חברה לא הייתה רוצה שיחשפו את הכל בצורה חופשית
הוא קיבל את באן זמני ובצדק, אין עליו שום הסכם ורק שמורשה יכול להכנס לרשת כי יש סיבה שהוא יכנס
ככה שבמצב הזה שהוא יכול לעשות מה שבזין שלו ברשת
והוא עשה בחלק, לפי מה שזכור לי הוא קנה את המשחק ספארי הזה
ברור למה הוא הוגבל

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 09 נובמבר 2013, 21:44

אני מאוד מקווה שמי שאלו פה שרוצים לקנות סוני יודעים שביום שהם מקבלים את הקונסולה הם צריכים לעשות את עדכון ה-DAY ONE,אז אתם יודעים בשביל מה אתם צריכים לעשות אותו? אני אתן לכם שניה לחשוב.....

DRM

סוני תכננו לעשות בדיוק אותו הדבר כמו מייקרוסופט וגם יש מסמכים שמעידים על רישום פטנטים של מערכת DRM של סוני שבסופו של דבר לא יצאה לפועל כי הם ראו איזו תגובה רעה מייקרוסופט קיבלו על זה אז עכשיו הם צריכים לעשות עדכון שימחק את כול הבנייה של מערכת הDRM, הם פשוט החליקו את זה מתחת לשולחן ואמרו "אנחנו בשביל הגיימרים".
אני רק מנסה להגיד ששני החברות פה רוצות כסף וזה ברור..

ואני באמת לא מבין על מה הוויכוח כאן.. אתם יודעים מה אתם מקבלים שאתם קונים Xbox one. אז על מה אנשים פה מתווכחים אני לא מבין.

ודרך אגב הבן אדם הזה הוגבל עד ה22 לנובמבר.. זה לא באן תמידי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 נובמבר 2013, 21:51

פאנטה לא הבנתי איזה נזק הוא יכול לעשות,הוא כבר פרסם בערך הכל בת'רד ששמתי פה.לפחות משחקי סינגל עובדים לו לא?

יהל,איך הגעת למסקנה הזו? העדכון של סוני של היום הראשון מלא בפטיצ'רים שלא הוכנסו עדיין ל OS,אתה יכול לשחק גם בלעדיו אם בא לך בניגוד לעדכון של MS שהודיעו שבגלל המערכת הקודמת חייבים להוריד אותו על מנת שהמכשיר יעבוד חופשי.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 09 נובמבר 2013, 21:53

חסר עוד דברים שמייקרוסופט יכולים לעלות לפני ההשקה?
יכול להיות עוד פרטים ושינוים, אבל אתה בעצמך מראה כמה נזק הוא כבר עשה להם
אז תחשוב מה הוא יכול לעשות להמשך

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 09 נובמבר 2013, 21:55

bling כתב:פאנטה לא הבנתי איזה נזק הוא יכול לעשות,הוא כבר פרסם בערך הכל בת'רד ששמתי פה.לפחות משחקי סינגל עובדים לו לא?

יהל,איך הגעת למסקנה הזו? העדכון של סוני של היום הראשון מלא בפטיצ'רים שלא הוכנסו עדיין ל OS,אתה יכול לשחק גם בלעדיו אם בא לך בניגוד לעדכון של MS שהודיעו שבגלל המערכת הקודמת חייבים להוריד אותו על מנת שהמכשיר יעבוד חופשי.

אני יכול לשלוח לך המון מקורות וסרטונים שמצולמים בהם המסמכים ומסבירים שרצו לעשות בדיוק את אותו הדבר, הם גם רצו לכלול מצלמה בפנים אני מניח שאת זה אתה יודע כבר וגם אם לא אז הנה ( :

לגבי הDRM יכול להיות שיש לקויות במה שכתבתי מכיוון שזה לא רשמי (כי הם לא יודו בזה) אבל לפני הם רצו לעשות בדיוק אותו הדבר, פשוט בדקה האחרונה החליקו את זה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 נובמבר 2013, 22:03

Fanta כתב:חסר עוד דברים שמייקרוסופט יכולים לעלות לפני ההשקה?
יכול להיות עוד פרטים ושינוים, אבל אתה בעצמך מראה כמה נזק הוא כבר עשה להם
אז תחשוב מה הוא יכול לעשות להמשך

לא ראיתי שום נזק,רק דברים טובים ומחמיאים תוך כדי שמהלל את המכשיר מכל בחינה חוץ מ DVR מקרטע בשלב הזה.

יהל,כן תראה לי הוכחות,אני גולש באתרים בדיוק כמוך ואם הסיפור הזה היה מוצק הוא היה מתפרסם,המצלמה זה ברור שרצו לשים בהתחלה,הם אפילו מודים בזה בין השורות,DRM אין עדות ועובדה שאתה יכול לשחק במכשיר בלי לעדכן אותו לעולם,רק לא תוכל לצפות בבלו ריי,כל המשחקים יעבדו על היום הראשון ללא חיבור אינטרנט,לא צריך יותר מזה כדי לדעת שזה קשקוש.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 נובמבר 2013, 22:10

bling כתב:-מה? זה לא מה שהיה,מה שקרה זה שהם לא הוציאו הודעה על ההדלפה למרות שהיא כבר קרתה,זה לא אותו דבר,הם פשוט לא ידעו איך לגשת לאסון PR הזה,ואסונות PR שתופסים חברה מתחת לחגורה זה שונה מהמקרה הנ"ל
-זה הכי קרוב לשקר,למרות שהם תמיד יוכלו לאמר לך שהם התכוונו ל target או שהבינו אותם לא נכון,זאת אומרת זו פחות עובדה יבשה מ "יהיה עדכון לאחר ההשקה לפונקציית ההשהיה שדיברנו עליה עוד מפברואר" אבל נזרום איתך בנושא הזה,אפשר לקוות שהאש שהם חטפו מאותו מקרה לימד אותם לקח.
-שוב,היו פריצות למערכת והחליטו להסיר,זה בכלל לא אותו דבר כמו להוריד פיטצ'ר פשוט כמו שאנו מדברים עליו,הרי אין להם סיבה להסיר את פיטצ'ר ההשהיה.אולי אם היית מעלה דאגות דומות לגבי ה DVR הייתי זורם איתך (שאנשים יעשו abuse וסוני תסיר את זה על סמך ההסטוריה עם ה otherOS)
-זה שהם חרטטו למה אין רטט זה שטויות,זו לא עובדה יבשה כמו על עדכון עתידי,וזה שהוסיפו אחרי זה זה רק דבר חיובי ולזכותם,כמו שעם MS לא צריך להחזיק כנגדה שהיא חזרה בה מה DRM למרות שאמרה שאי אפשר כחלק מהתגוננות PR,אז עכשיו אני לא אאמין לה שתבטיח לי שהיילו 5 יגיע ב 2014 בגלל הקטע עם ה DRM ששיקרה? או כשהיא מבטיחה 15 בלעדיים בשנה הראשונה של המכשיר? זה ההיגיון שלך בערך.

אתה תמיד יכול למצוא קשקושים בסגנון,הנה נזרוק לך עוד אחד- הם אמרו גם שה MOVE לא קשור לנינטנדו בכלל! זה היה בתכנון עוד לפני! נו תגיד ששיקרו,זה סתם קשקושי PR ולא קרוב להודעה לגבי עדכון עתידי שיתרחש.

נחזור לתחילת הנושא,אמרת שאתה שזה לא יתווסף,אתה לא מאמין לסוני,בוא תשים התערבות מה אכפת לך? לדבר באינטרנט זה קל,את הדיון הזה אפשר לפתור בצורה יותר פיקנטית,אני אשלח לך באימייל קוד של PSN בשויי 20 דולר אם תהיה צודק,זו גם התערבות שמאוד קל לעקוב אחריה ככה שלא יהיו בעיות של זיכרון בנושא כמו מה אמר X או Y.
-----------------------------------------------------
פאנטה גם אם יסירו לו את הבאן זה עדיין לא דרך להתייחס לבנאדם שקנה מוצר חוקית ורק שיבח אותו ועשה להם שירות מדהים באינטרנט,ה PR הכי טוב בערך שהיה להם ואם אתה שואל אז שאלו את יושידה האם גם הם יתנו באן במקרה שכזה והוא אמר שמי שיקבל מכשיר מוקדם יוכל לחבר אותו ללא חשש,אז כנראה שלא כל אחד היה נותן באן.

על מה יש לי להתערב איתך? שנינו כבר יודעים שאני צודק (זה לא אומר שאתה טועה, כמובן. לא בכל מקרה של חוסר הסכמה חייב להיות אחד צודק ואחד טועה). אין לי סיבה לסמוך על סוני, כי הם תאגיד ענק שלא רוצה בטובתך, או טובתי, אלא אך ורק בהעברת הכסף שלנו אליהם, בכל אמצעי כשר, או לא כשר-כל-עוד-אף-אחד-לא-מגלה.
ההיסטוריה שלהם מראה שאני צודק. אין בכלל ספק בנוגע לזה, גם אם אתה בוחר לחלק את השקרים שלהם ל"קרוב לשקר" ו"קשקושי PR שלא נחשבים".

אתה לא חושב שהם שיקרו והסתירו מספיק מידע בשביל לסמוך עליהם? זה גם אחלה לגמרי. אין בעיה עם זה שיש לנו סטנדרטים שונים בעניין הזה. זה גם בסדר גמור שאתה לא חושב שחלק מהשקרים שלהם בעיתיים. זו רק דעתי, בסופו של דבר.
ההתנהלות שלהם גרמה לך לחשוב שאפשר לסמוך עליהם בדברים מסוימים? מגניב. אני לא נותן להם את הפריבילגיה הזאת, בדיוק כמו שאני לא מאמין לMS, כשהם אומרים שהם ישקיעו יותר במשחקי צד א' וב' בדור הזה. חובת ההוכחה עליהם.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 09 נובמבר 2013, 22:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 09 נובמבר 2013, 22:13

bling כתב:לא ראיתי שום נזק,רק דברים טובים ומחמיאים תוך כדי שמהלל את המכשיר מכל בחינה חוץ מ DVR מקרטע בשלב הזה.

יהל,כן תראה לי הוכחות,אני גולש באתרים בדיוק כמוך ואם הסיפור הזה היה מוצק הוא היה מתפרסם,המצלמה זה ברור שרצו לשים בהתחלה,הם אפילו מודים בזה בין השורות,DRM אין עדות ועובדה שאתה יכול לשחק במכשיר בלי לעדכן אותו לעולם,רק לא תוכל לצפות בבלו ריי,כל המשחקים יעבדו על היום הראשון ללא חיבור אינטרנט,לא צריך יותר מזה כדי לדעת שזה קשקוש.

אני לא נכנס לוויכוחים האלו כי אני חושב שזה מיותר ואני ממש שונא לעשות השוואות, כול אחד יקנה מה שטוב לו מה שמתאים לו מה שהוא מרגיש טוב איתו ועם זה הוא יהיה מרוצה וזהו, אני רק מנסה להסביר ששתי החברות האלו הן בדיוק אותו דבר- תאגיד כסף שרוצה שרק תשלם לו.. אתה לא באמת מעניין אותם.

http://www.ibtimes.com/sony-files-paten ... es-1005876

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 09 נובמבר 2013, 22:44

bling כתב:לא ראיתי שום נזק,רק דברים טובים ומחמיאים תוך כדי שמהלל את המכשיר מכל בחינה חוץ מ DVR מקרטע בשלב הזה.

אבל תבין, גם הדברים הטובים והמחמיאים העלו הם דברים שמייקרוסופט שומרים להשקה ולא רוצים שיחשפו אותם פתאום
זה לא טוב להם שדבר כזה נחשף קודם

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 09 נובמבר 2013, 22:49

היה צפוי, אבל עדין שאלתי את עצמי האם KSI יקבל אקסבוקס ONE
בטח EA דאגו שיהיה לו בגלל הלג'אנדס

אבל זה לא אומר שאי אפשר לחגוג על הסרטונים שלו!
DR3 נראה כלכך מגניב!!! אני כלכך רוצה לבדוק את הגוקו הזה!!!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 נובמבר 2013, 22:55

קאוטיק- אני חושב שלא צריך להיות גאון כדי להבדיל מתי יש פוטנציאל ל PR והטעיה ומתי זה עובדתי וברור,אתה לא מבין? סבבה שיהיה.

יהל-זה פטנט ידוע וישן,חברות מגישות ורושמות פטנטים כל הזמן משלל סיבות וזה לא אומר שיהיה להם שימוש. יכול להיות שלסוני היה פטנט בעניין ומיהרה לרשום אותו כדי שלא ילקח למרות שאין לה תוכניות לגביו לעתיד הקרוב,אבל למה שלא יהיו לה זכויות עליו למי שירצה לעשות משהו דומה?
זה שטויות בשביל תאגיד להגיש בקשה שכזו,אפס מאמץ,בקיצור זו לא עדות על כך שרצו לעשות משהו דומה בפס4. יכול להיות שהיתה כוונה כזו,אבל אין עדות או הוכחה,מה לעשות.

פאנטה- אבל בדיוק הם חשפו סרטון ארוך שהראה בערך הכל,הדברים הנוספים רק הרחיבו ושפכו אור חיובי יותר,אבל נגיד וזה דופק אותה איכשהו,לא יכלה ליצור איתו קשר בצורה נעימה ולבקש יפה שיחדל? למה לעשות משהו כוחני שמוציא להם דימוי רע,לטעמי התנהלו פה לא טוב אבל כבר נעשה.לפחות אני מקווה שלא ישכחו אותו בהשקה.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 09 נובמבר 2013, 23:03

הם חשפו סרטון, סרטון שהם תכננו מראש וערכו מראש, לא סרטון שלא נמצא תחת בקרה
אתה רואה אתה מה אתה אומר? לבקש יפה? ממשתמש שלא נמצא תחת חוזה
אין להם דרך להגיד לדעת שהוא יעשה את זה חוץ מקטע של " אנחנו מבקשים ממך "
הם פשוט פעלו בצורה של למנוע נזק, נכון שזה נראה נזק תדמיתי, אבל אם מסתכלים על זה ברור למה הם עשו את זה
כי הם פשוט חייבים לדעת להגן על המערכת, הם לא יכולים לדעת שהמשתמש שהעלה סרטון ליוטיוב לא יעלה שוב
לך תדע עם שאר ה149 אנשים שקבלו את המכשיר ( כן יש עוד ) גם חטפו, יכול להיות שהם לא בגלל שהם לא העלו סרטונים
אבל בכל מקרה מייקורסופט פעלו בצורה של להבטיח את הרשת סגורה למי שלא צריך להיות שם בהתאם לזמנים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 נובמבר 2013, 23:24

לא ידעתי שהיו עוד הרבה אנשים שקיבלו את המכשיר,יכול להיות שבמקרה כזה זה אכן מוצדק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 נובמבר 2013, 00:00

bling כתב:קאוטיק- אני חושב שלא צריך להיות גאון כדי להבדיל מתי יש פוטנציאל ל PR והטעיה ומתי זה עובדתי וברור,אתה לא מבין? סבבה שיהיה.

זה ממש לא עניין של הבנה. זה אך ורק עניין של לתת להם להנות מהספק. אתה בחרת לתת להם. אני לא. באמת סבבה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2013, 09:43

Nucleus_Dawn כתב:
סוני לא חברה שקרנית?
- טענו שבפריצה לPSN לא נגנבו הקבצים עם פרטי האשראי ולא הודו באמת, למרות שהיא דלפה, במשך כמה שבועות.
- טענו שהטריילר המקורי של קילזון לPS3 רץ בזמן אמת.
- טענו שבPS3 אפשר להשתמש במערכות הפעלה אחרות ואחרי זה הורידו את הפיטצ'ר הזה.
- טענו שבלתי אפשרי להכניס רטט לסיקסאקסיס בגלל סיבות טכניות והכחישו מכל וכל שיש קשר בין זה ובין התביעה (שאחרי סיומה, הם הכניסו רטט לסיקסאקסיס).

זה סתם הדברים שאני זוכר. לסוני אין היסטוריה מספיק טובה, שאסמוך עליה. זה פשוט לא מגיע לה.

שכחת גם:
הבטיחו תאימות לאחור והורידו את האפשרות אחרי כמה חודשים בגירסא "חדשה" של המכשיר.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 10 נובמבר 2013, 12:28

דרך אגב, בקשר לבאן, הוא בוטל והעניינים הוסדרו
https://twitter.com/majornelson/status/ ... 4767807488

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 נובמבר 2013, 12:58

Laskin כתב:
שכחת גם:
הבטיחו תאימות לאחור והורידו את האפשרות אחרי כמה חודשים בגירסא "חדשה" של המכשיר.

כמו שאמרתי, אלו רק הדברים שאני זכרתי.
אם הם יכלו לתת תאימות לאחור בשביל פרסום חיובי בתחילת הדור הקודם ואז לקחת אותו, הם יכולים גם לאפשר לכמה משחקי F2P להיות בלי PS+ בשביל פרסום חיובי ולא לאשר את זה למשחקים שיצאו בעוד שנה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 נובמבר 2013, 16:35

Nucleus_Dawn כתב:
כמו שאמרתי, אלו רק הדברים שאני זכרתי.
אם הם יכלו לתת תאימות לאחור בשביל פרסום חיובי בתחילת הדור הקודם ואז לקחת אותו, הם יכולים גם לאפשר לכמה משחקי F2P להיות בלי PS+ בשביל פרסום חיובי ולא לאשר את זה למשחקים שיצאו בעוד שנה.

נו רואה,עם האבחנה הזו שלך אין לי בעיה להסכים שסבירה,רק שבמקרה המדובר זה לא דומה למה שתיארת עם ה F2P.

ד״א סוני הורידה תאימות לאחור אבל גם חתכה 100 דולר מהמחיר בתקופה שהוא עוד היה חדש וקונסולות בחיים לא יורדות ככה,אפילו כושלות יותר כמו ה WiiU ועוד סוני הפסידה המון על כל אחת בניגוד לנינטנדו,מבחינתי הטרייד אין לגמרי היה שווה את זה וקפצתי על הקונסולה,ככה שלא כולם רואים זאת באור בשלילי במקרה הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2013, 17:51

לפי מה שאתה אומר - אפשר לחשוב שהורידו את התאימות לאחור כי זה עלה להם 100 דולר, ורק אחרי שהורידו את "הרכיב הסודי" היה ניתן להוריד את המחיר.

שום דבר לא הפריע להם גם להשאיר את התאימות, וגם להוריד מאה דולר. הם לא עשו זאת כנראה בגלל שהPS2 עדיין מכרה טוב, או כל סיבה לא הגיונית אחרת (בעיניי), או שכבר אז תכננו להוציא כל מיני HD REMAKES או למכור את המשחקים כפי שהם דרך החנות הדיגיטלית. אבל הסיבה להוריד את התאימות היא לא כדי שיוכלו להוריד את המחיר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 נובמבר 2013, 17:57

לא מסכים ההיגיון אומר שקשור ועוד איך למחיר,זה היה צ׳יפ נוסף שהיה צריך להכניס למכשיר וברור לי שהם הסירו אותו כשראו את המכירות החלשות וחיפשו מאיפה להוריד משקל עודף כדי להוזיל את המחיר.
הם גם הורידו עוד פורטים של usb באותו מהלך ועוד קשקושים כדי לאפשר את זה כי הם כבר הפסידו עוד לפני המון כסף.

אם התמיכה לאחור לא היתה עולה להם כמעט כסף הם היו משאירים אותה,הרי הם היו בשפל מבחינה תדמיתית ותקשורתית וזה רק מביא להם שם רע להוריד את הפיטצ׳ר הזה,משהו שבכיף היו מונעים אם היה אפשר להוזיל את המכשיר וההפסדים שלהם ממנו בלי זה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 נובמבר 2013, 18:30

Laskin כתב:לפי מה שאתה אומר - אפשר לחשוב שהורידו את התאימות לאחור כי זה עלה להם 100 דולר, ורק אחרי שהורידו את "הרכיב הסודי" היה ניתן להוריד את המחיר.

שום דבר לא הפריע להם גם להשאיר את התאימות, וגם להוריד מאה דולר. הם לא עשו זאת כנראה בגלל שהPS2 עדיין מכרה טוב, או כל סיבה לא הגיונית אחרת (בעיניי), או שכבר אז תכננו להוציא כל מיני HD REMAKES או למכור את המשחקים כפי שהם דרך החנות הדיגיטלית. אבל הסיבה להוריד את התאימות היא לא כדי שיוכלו להוריד את המחיר.

זה עלה להם יחסית הרבה
למעשה היה להם 2 סוגים ,אחד זול יותר

היה מודל עם כל הרכיבי חומרה להריץ משחקי PS2 ,והיה מודל שחלק היה חומרה וחלק תוכנה
לאומתם MS עשתה מהלך אחר ,MS פיתחה אמולטור שהריץ 400+ משחקי XBOX ,אבל גם MS זנחה את זה
וכבר שנים שהאמולטור הזה לא יתקדם יותר

למזלם בגלל הדימיון של הXBOX לXBO ,צריך להיות להם קל מאוד לעשות תאימות כזאת ,למרות שאני מעריך שימכרו אותם רק דיגיטלית ,או בדיסקים מחודשים
לא חושב שיתנו להכניס דיסק מקורי של XBOX ולשחק ככה

בעניין נינטנדו ,עד הWII היא לא נתנה תאימות לאחור לניחות שלה
היה אומנם את הסופר גימבוי וסופר גימבוי 2 ,אבל זה מניחת לנידת

בנידות לאומת זאת חוץ מהווירטואל בוי ,תמיד היתה תאימות לאחור לפחות בשנים הראשונות
וזה למרות שזה הגביל אותם מבחינת הצורך להתאים את החומרה גם אחורה
לדוגמה בDS ,היה גם את המעבד של הGBA ,חוץ ממעבד נוסף ,שינו את זה בDSI
לא יודע איך עשו תאימות לאחור ב3DS ,אני מעריך גם חומרה בגלל ה100% תאימות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2013, 18:43

בנושא ההתקנות, זאת לא בדיוק פיזיקה גרעינית. מקירוסופט וסוני הלכו בדרכים שונות. סוני הלכו בדרך של קונסולה, הם הקדישו 50 גיגה להתקנות קאש והמשחק עדין רץ מהכונן דיסקים. כלומר סוני עדין מבוססת דיסקים ואומרת שאם יש כבר דיסק קשיח אז נשים עליו כמה דברים שימושיים כדי להעלות את המהירות של הטעינה. מקירוסופט הלכו בגישה של PC (ביחוד בגלל הDRM הישן שלהם שירד כבר), משחקים משוחקים מהדיסק הקשיח בלבד והדיסקים הם סתם עוד מנגנון של העברה של מידע לדיסק הקשיח בדיוק כמו קניה בXBLA של המשחק.

אצל סוני תכניס את הדיסק, הוא יעשה התקנה קלה נחוצה ויתחיל לעבוד. אם המפתחת הצליחה לגרום לכל המשחק לעבוד נורמאלי מהדיסק בלבד אז אפילו את הזמן הזה לא צריך לחכות. שאר הדברים הפחות חשובים יכולים לעבור לדיסק הקשיח לאט לאט כשאפשר. אצל מיקרוסופט פשוט מעתיקים הכל על ההתחלה, בשניה שיש מספיק מידע בשביל להתחיל לשחק אפשר להתחיל לשחק בדיוק כמו שאצל סוני אפשר להתחיל לשחק במשחק הורדה באמצע.

כמה זמן זה לוקח? לONE יש כונן בלוריי 6X. אם הכונן הוא CLV אז מדובר ב27 מגה לשניה. כלומר במקרה הכי גרוע שיכול להיות, כלומר דיסק בלוריי שלם שלא נותן לך לשחק עד שיש 100% מהמשחק על הHDD אז יקח טיפה פחות מ29 דקות של המתנה. אבל אם נסתכל על המציאות, שרוב המשחקים יהיו שחיקים אחרי סביבות ה10GB של התקנה, מדובר ב6 דקות. אם אפשר בזמן ההתקנה גם להוריד את הפאטצ' יום ראשון של המשחק אני חושב שזה סביר לגמרי בשביל צמצום זמני הטעינה ושכל המשחקים יהיו עם אופטימיזציה למשחק מהדיסק הקשיח.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 נובמבר 2013, 19:18

KEO ההוא שקיבל את ה ONE מוקדם יכל להתחיל לשחק ב COD רק ב 50 אחוז כשהמשחק שוקל בערך 45 ג׳יגה ככה שזמן ההמתנה כרגע ארוך ממה שתיארת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2013, 19:35

bling כתב:KEO ההוא שקיבל את ה ONE מוקדם יכל להתחיל לשחק ב COD רק ב 50 אחוז כשהמשחק שוקל בערך 45 ג׳יגה ככה שזמן ההמתנה כרגע ארוך ממה שתיארת.

Assassin’s Creed IV: Black Flag - 20GB
Battlefield 4 - 33GB (Source)
Call of Duty: Ghosts - 39GB
Crimson Dragon
Dead Rising 3 - 19GB
FIFA 14 - 8GB
Fighter Within - 9.2GB (Source)
Forza Motorsport 5 - 31GB
Just Dance 2014 - 22GB
Killer Instinct - 2.4GB (Source) // 3.4GB for full install, can play after downloading 2.4GB (Source)
Lego Marvel Super Heroes
Lococycle - 13GB
Madden NFL 25 - 12GB
NBA 2K14 - 43GB
NBA Live 14 - 9GB
Need for Speed: Rivals
Powerstar Golf - 3.9GB (Source)
Ryse: Son of Rome - 34GB
Skylanders: Swap Force - 15GB
Xbox Fitness - 246MB (Source)
Zoo Tycoon - 2.6GB (Source)
Zumba: World Party - 24GB

אבל הוא חריג. תסתכל על הליינאפ שיגור והגדלים שלהם ותראה משחקים כמו פיפא שבכלל תופסים 8GB סך הכל ובטח אפשר להתחיל לשחק אותם אחרי 3-4 דקות של התקנה, משחקים כמו KI שאפשר
להתחיל לשחק אותם אחרי שניות, AC4 הוא 20 גיגה כך שהוא בטוח נופל לקטגוריה של ה10 גיגה וכו'. מן הסתם זה ממוצע, אם את RYSE אפשר להתחיל לשחק אחרי 50% אז זה למשל 10:30 דקות. אבל אני בטוח בזה שCOD, כישלון טכני טוטאלי, הוא יוצא דופן קיצוני. אני בטוח שמשחקים אחרים אפשר להתחיל לשחק לפני ה50%, למשל על הפס4 אפשר להתחיל לשחק בKZ4 כבר אחרי 7.5GB של הורדה בPSN בזמן שמדובר במשחק של כמעט 40GB. כלומר רק 8% מהמשחק ירד והוא כבר שחיק. אז כן, הצוות של COD הוא כישלון טכני וצריך להוריד 50% אבל לא כל משחק הוא 45 גיגה (רייז הוא 37, KZ4 הוא 39 כך ששוב COD הכושל מצליח להיות הכי מכוער מכולם והכי גדול מכולם) ולא כל משחק צריך 50% התקנה לפני שתוכל לשחק.

אם היינו קצת יותר הגיוניים היינו אומרים שרוב המשחקים ידרשו 30GB בזמן הקרוב ורובם ידרשו 30% התקנה לפני שתוכל לשחק אם לא אפילו פחות. מן הסתם שינויים באחד או בשני ישפיעו אבל כך או כך מדובר בזמן די זניח. בתחילת MGS4 המתנת 20+ דקות, זוכר את זה? KZ4 הוא כמעט 40 גיגה ואם הוא היה על הONE היית צריך להמתין 4.5 דקות בלבד להתקנה שלו, זה מפתיע אותך אחרי כל הכישלון הטכני של COD שדווקא לו צריך לחכות 14 דקות?
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 נובמבר 2013, 20:54

גם בפס4 יש התקנות חובה. הם משתמשים במונח caching בצורה מבלבלת. ממה שידוע אז כנראה בפס4 תוכל להתחיל לשחק כבר בשלב מוקדם של ההתקנה ובXB1 תאלץ לחכות יותר.

"משחקים משוחקים מהדיסק הקשיח בלבד והדיסקים הם סתם עוד מנגנון של העברה של מידע לדיסק הקשיח בדיוק כמו קניה בXBLA של המשחק." - הדיסק גם בשביל DRM. אי אפשר לשחק בלי שהדיסק בפנים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 14 אורחים