bling כתב:פאנטה לא הבנתי איזה נזק הוא יכול לעשות,הוא כבר פרסם בערך הכל בת'רד ששמתי פה.לפחות משחקי סינגל עובדים לו לא?
יהל,איך הגעת למסקנה הזו? העדכון של סוני של היום הראשון מלא בפטיצ'רים שלא הוכנסו עדיין ל OS,אתה יכול לשחק גם בלעדיו אם בא לך בניגוד לעדכון של MS שהודיעו שבגלל המערכת הקודמת חייבים להוריד אותו על מנת שהמכשיר יעבוד חופשי.
Fanta כתב:חסר עוד דברים שמייקרוסופט יכולים לעלות לפני ההשקה?
יכול להיות עוד פרטים ושינוים, אבל אתה בעצמך מראה כמה נזק הוא כבר עשה להם
אז תחשוב מה הוא יכול לעשות להמשך
bling כתב:-מה? זה לא מה שהיה,מה שקרה זה שהם לא הוציאו הודעה על ההדלפה למרות שהיא כבר קרתה,זה לא אותו דבר,הם פשוט לא ידעו איך לגשת לאסון PR הזה,ואסונות PR שתופסים חברה מתחת לחגורה זה שונה מהמקרה הנ"ל
-זה הכי קרוב לשקר,למרות שהם תמיד יוכלו לאמר לך שהם התכוונו ל target או שהבינו אותם לא נכון,זאת אומרת זו פחות עובדה יבשה מ "יהיה עדכון לאחר ההשקה לפונקציית ההשהיה שדיברנו עליה עוד מפברואר" אבל נזרום איתך בנושא הזה,אפשר לקוות שהאש שהם חטפו מאותו מקרה לימד אותם לקח.
-שוב,היו פריצות למערכת והחליטו להסיר,זה בכלל לא אותו דבר כמו להוריד פיטצ'ר פשוט כמו שאנו מדברים עליו,הרי אין להם סיבה להסיר את פיטצ'ר ההשהיה.אולי אם היית מעלה דאגות דומות לגבי ה DVR הייתי זורם איתך (שאנשים יעשו abuse וסוני תסיר את זה על סמך ההסטוריה עם ה otherOS)
-זה שהם חרטטו למה אין רטט זה שטויות,זו לא עובדה יבשה כמו על עדכון עתידי,וזה שהוסיפו אחרי זה זה רק דבר חיובי ולזכותם,כמו שעם MS לא צריך להחזיק כנגדה שהיא חזרה בה מה DRM למרות שאמרה שאי אפשר כחלק מהתגוננות PR,אז עכשיו אני לא אאמין לה שתבטיח לי שהיילו 5 יגיע ב 2014 בגלל הקטע עם ה DRM ששיקרה? או כשהיא מבטיחה 15 בלעדיים בשנה הראשונה של המכשיר? זה ההיגיון שלך בערך.
אתה תמיד יכול למצוא קשקושים בסגנון,הנה נזרוק לך עוד אחד- הם אמרו גם שה MOVE לא קשור לנינטנדו בכלל! זה היה בתכנון עוד לפני! נו תגיד ששיקרו,זה סתם קשקושי PR ולא קרוב להודעה לגבי עדכון עתידי שיתרחש.
נחזור לתחילת הנושא,אמרת שאתה שזה לא יתווסף,אתה לא מאמין לסוני,בוא תשים התערבות מה אכפת לך? לדבר באינטרנט זה קל,את הדיון הזה אפשר לפתור בצורה יותר פיקנטית,אני אשלח לך באימייל קוד של PSN בשויי 20 דולר אם תהיה צודק,זו גם התערבות שמאוד קל לעקוב אחריה ככה שלא יהיו בעיות של זיכרון בנושא כמו מה אמר X או Y.
-----------------------------------------------------
פאנטה גם אם יסירו לו את הבאן זה עדיין לא דרך להתייחס לבנאדם שקנה מוצר חוקית ורק שיבח אותו ועשה להם שירות מדהים באינטרנט,ה PR הכי טוב בערך שהיה להם ואם אתה שואל אז שאלו את יושידה האם גם הם יתנו באן במקרה שכזה והוא אמר שמי שיקבל מכשיר מוקדם יוכל לחבר אותו ללא חשש,אז כנראה שלא כל אחד היה נותן באן.
bling כתב:לא ראיתי שום נזק,רק דברים טובים ומחמיאים תוך כדי שמהלל את המכשיר מכל בחינה חוץ מ DVR מקרטע בשלב הזה.
יהל,כן תראה לי הוכחות,אני גולש באתרים בדיוק כמוך ואם הסיפור הזה היה מוצק הוא היה מתפרסם,המצלמה זה ברור שרצו לשים בהתחלה,הם אפילו מודים בזה בין השורות,DRM אין עדות ועובדה שאתה יכול לשחק במכשיר בלי לעדכן אותו לעולם,רק לא תוכל לצפות בבלו ריי,כל המשחקים יעבדו על היום הראשון ללא חיבור אינטרנט,לא צריך יותר מזה כדי לדעת שזה קשקוש.
bling כתב:לא ראיתי שום נזק,רק דברים טובים ומחמיאים תוך כדי שמהלל את המכשיר מכל בחינה חוץ מ DVR מקרטע בשלב הזה.
יהל,כן תראה לי הוכחות,אני גולש באתרים בדיוק כמוך ואם הסיפור הזה היה מוצק הוא היה מתפרסם,המצלמה זה ברור שרצו לשים בהתחלה,הם אפילו מודים בזה בין השורות,DRM אין עדות ועובדה שאתה יכול לשחק במכשיר בלי לעדכן אותו לעולם,רק לא תוכל לצפות בבלו ריי,כל המשחקים יעבדו על היום הראשון ללא חיבור אינטרנט,לא צריך יותר מזה כדי לדעת שזה קשקוש.
bling כתב:קאוטיק- אני חושב שלא צריך להיות גאון כדי להבדיל מתי יש פוטנציאל ל PR והטעיה ומתי זה עובדתי וברור,אתה לא מבין? סבבה שיהיה.
Nucleus_Dawn כתב:
סוני לא חברה שקרנית?
- טענו שבפריצה לPSN לא נגנבו הקבצים עם פרטי האשראי ולא הודו באמת, למרות שהיא דלפה, במשך כמה שבועות.
- טענו שהטריילר המקורי של קילזון לPS3 רץ בזמן אמת.
- טענו שבPS3 אפשר להשתמש במערכות הפעלה אחרות ואחרי זה הורידו את הפיטצ'ר הזה.
- טענו שבלתי אפשרי להכניס רטט לסיקסאקסיס בגלל סיבות טכניות והכחישו מכל וכל שיש קשר בין זה ובין התביעה (שאחרי סיומה, הם הכניסו רטט לסיקסאקסיס).
זה סתם הדברים שאני זוכר. לסוני אין היסטוריה מספיק טובה, שאסמוך עליה. זה פשוט לא מגיע לה.
Laskin כתב:
שכחת גם:
הבטיחו תאימות לאחור והורידו את האפשרות אחרי כמה חודשים בגירסא "חדשה" של המכשיר.
Nucleus_Dawn כתב:
כמו שאמרתי, אלו רק הדברים שאני זכרתי.
אם הם יכלו לתת תאימות לאחור בשביל פרסום חיובי בתחילת הדור הקודם ואז לקחת אותו, הם יכולים גם לאפשר לכמה משחקי F2P להיות בלי PS+ בשביל פרסום חיובי ולא לאשר את זה למשחקים שיצאו בעוד שנה.
Laskin כתב:לפי מה שאתה אומר - אפשר לחשוב שהורידו את התאימות לאחור כי זה עלה להם 100 דולר, ורק אחרי שהורידו את "הרכיב הסודי" היה ניתן להוריד את המחיר.
שום דבר לא הפריע להם גם להשאיר את התאימות, וגם להוריד מאה דולר. הם לא עשו זאת כנראה בגלל שהPS2 עדיין מכרה טוב, או כל סיבה לא הגיונית אחרת (בעיניי), או שכבר אז תכננו להוציא כל מיני HD REMAKES או למכור את המשחקים כפי שהם דרך החנות הדיגיטלית. אבל הסיבה להוריד את התאימות היא לא כדי שיוכלו להוריד את המחיר.
bling כתב:KEO ההוא שקיבל את ה ONE מוקדם יכל להתחיל לשחק ב COD רק ב 50 אחוז כשהמשחק שוקל בערך 45 ג׳יגה ככה שזמן ההמתנה כרגע ארוך ממה שתיארת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 14 אורחים