משחקי 2015

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: משחקי 2015

הודעהעל ידי bling » 10 ספטמבר 2015, 12:36

זה גם נראה תפל לעומת באטמן, לא רק מגס, הקרבות שם נראים כמו הצגת תיאטרון, אין שם פאנץ׳, הכל שם מרגיש בכאילו.

אבל בסדר, עוד מוקדם לשפוט בנחרצות על סמך גיימפליי קצר ולא הראו עדיין גיימפליי של העיר עצמה מבילד מתקדם, אבל כרגע זה מרגיש כמו ה AC עם הכי פחות הייפ שהיה, אולי זה גם בגלל יוניטי שפגע במוניטין, אם אני צריך להמר תהיה ירידה חדה במכירות השנה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2015, 12:45

גם יוניטי וגם כי די נו... כל שנה משחק והרחבות, הם ממאיסים את עצמם והפורמולה חוזרת על עצמה.
הסדרה צריכה לעשות קפיצה ממש רצינית ולעשות כל משחק שירגיש באמת מיוחד ושונה מהקודמים... לי כולם הרגישו אותו דבר וזנחתי אותם אחרי כמה שעות בודדות של סיפור... בערך שעתיים אחרי הפרולוגים המגניבים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 13:43

bling כתב:זה גם נראה תפל לעומת באטמן, לא רק מגס, הקרבות שם נראים כמו הצגת תיאטרון, אין שם פאנץ׳, הכל שם מרגיש בכאילו.

אבל בסדר, עוד מוקדם לשפוט בנחרצות על סמך גיימפליי קצר ולא הראו עדיין גיימפליי של העיר עצמה מבילד מתקדם, אבל כרגע זה מרגיש כמו ה AC עם הכי פחות הייפ שהיה, אולי זה גם בגלל יוניטי שפגע במוניטין, אם אני צריך להמר תהיה ירידה חדה במכירות השנה.

יכול להיות שכבר ביוניטי היתה ירידה חדה במכירות. עם שני משחקים הם מכרו כמו שהם נהגו למכור משחק אחד, אז קשה לדעת מה המצב של המכירות של הסדרה.

אני חושב שיוניטי היא המשחק הכי טוב בסדרה, בכל הנוגע לגיימפליי והכי גרוע, בכל הנוגע לסיפור ובגלל שזו סדרה שמתבססת כל כך על הסיפור שלה כדי ליצור חיבור עם השחקן, זה פגע בהם מאוד.

אני חושב מה שחשבתי אחרי יוניטי - הם צריכים לקחת הפסקה של שנה-שנתיים ולחזור עם משהו מיוחד. אני מבין למה היה להם מאוד קשה לעשות את זה בתחילת הדור (היו חייבים AC דור הבא, כדי להכניס את הרגל לדלת) ואני מבין למה קשה להם השנה (היו חייבים לכפר על הבעיות הטכניות של יוניטי), אבל אני מאוד מקווה שהם ידעו לעשות את זה לפחות בשנה הבאה ואולי גם בזו שאחריה. כנראה יהיו להם בשנה-שנתיים הקרובות WD2 ואולי גם עוד FC (שניהם דור הבא בלבד, אז די בטוח שימכרו נהדר) והם יוכלו לספוג שנה-שנתיים בלי AC.
אפשר רק לקוות. הסדרה הזאת היתה גדולה פעם והיא יכולה להיות שוב הרבה יותר מבסדר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2015, 13:54

צריכים להשכיב את הסדרה הזאת לנוח ל3 שנים. לשדרג הכל, פוליש מטורף, מנוע חדש, עולם פתוח וענקי, מערכות קרב והתגנבות חדשות ושפחות או יותר יעשו mgs.

ולגמרי ההפך, הם ממש לא היו צריכים ״לדחוף רגל לדור החדש״. כל מה שהם עשו זה לגרום למשחקים על הפס4 להרגיש כמעט קרוס ג׳ן. הם היו צריכים לעשות בדיוק ההפך, לשלוח אותו לישון 3 שנים אחרי ac4 ולשגר ב2016 משחק שהוא מהפכה בסדרה כמו mgs5.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 13:56

DrKeo כתב:צריכים להשכיב את הסדרה הזאת לנוח ל3 שנים. לשדרג הכל, פוליש מטורף, מנוע חדש, עולם פתוח וענקי, מערכות קרב והתגנבות חדשות ושפחות או יותר יעשו mgs.

כן. שילמדו ממשחקים מובילים שעשו דברים דומים. MGS לקח המון מFC וAC. אין סיבה שAC לא יעשה אותו הדבר.
זה גם יאפשר להם לשבת ולסדר את הסיפור מחדש. לדאוג ליצור תוכנית לטווח ארוך יותר, עם דמויות שלא מתחלפות כל שנה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2015, 14:02

כן, העולם של MGS הוא פחות או יותר שממה, ואין אינטראקציה של ממש עם הNPCs, ובכל זאת - זה מרגיש לי כמו עולם אותנטי יותר מאשר כל משחק AC
:D
אבל יש מצב שזה סתם בגלל שאני פאנבוי ^_^

לגמרי בעד שיעברו למשחק כל שנתיים-שלוש ככה, ובין לבין יעשירו אותו בתוכן נוסף.
ואם כבר MGS - מאוד מתאים לAC שיהיה לך MOTHER BASE ותוכל לשדרג את האנשים שלך והבסיס ומה לא... בצורה יותר קרובה לMGS מאשר הINVENTORY המעפן של יוניטי :P

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 14:05

Laskin כתב:כן, העולם של MGS הוא פחות או יותר שממה, ואין אינטראקציה של ממש עם הNPCs, ובכל זאת - זה מרגיש לי כמו עולם אותנטי יותר מאשר כל משחק AC
:D
אבל יש מצב שזה סתם בגלל שאני פאנבוי ^_^

לגמרי בעד שיעברו למשחק כל שנתיים-שלוש ככה, ובין לבין יעשירו אותו בתוכן נוסף.
ואם כבר MGS - מאוד מתאים לAC שיהיה לך MOTHER BASE ותוכל לשדרג את האנשים שלך והבסיס ומה לא... בצורה יותר קרובה לMGS מאשר הINVENTORY המעפן של יוניטי :P

זה היה בAC2, בעצם. זה באמת אחלה פיטצ'ר ואני מקווה שהוא יחזור. אפילו את הקטע של לגייס חיילים כבר היה בAC, כולל לשלוח אותם למשימות כדי לעלות אותם ברמות.
זה היה גם ביוניטי, עם בית הקפה שאתה משדרג ומעצב, אבל זה היה מאוד after thought, לדעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 ספטמבר 2015, 14:21

Mother Base זה רעיון מצויין ל AC, אפשר לבנות כביכול איזה hide out ולפתח אותו ולקבל ממנו גם ציוד מתקדם יותר, אני מאוד אוהב איך שהשדרוג עובד ב MGS, דרך ציוד שנפתח ושגם מביא יכולות גבוהות יותר לביג בוס (נגיד אפשרות לפתח חליפה שמפחיתה רעש וסופגת יותר נזק- במקום שתהיה נקודת שדרוג ל agility ול damage כמו בהרבה משחקים אחרים) וגם גאדג'טים חדשים ושיפור הנשקים והציוד הקיים, זה גם מתאים ל THEME של AC, הרי זו סוג של כת כזו של מתנקשים וגם במשחקים קודמים היו לך כמה כאלו שלחמו לצדך, אז למה לא לגייס כאלו עם יכולות פיתוח גבוהות סטייל מגס? יכול להיות מגניב וגם מתאים לקוסטומזציות שהסדרה בדר"כ מציעה רק שהן יבואו דרך פיתוח וגיוס.

וכמובן שצריך לעשות overhaul די גדול למכניקות כמו ש KEO אמר, עולם פתוח היום זה לא תירוץ עוד לחוסר ליטוש במכניקות אחרי משחקים כמו מגס ובאטמן, גם אם זה בעייתי להגיע לרמת הליטוש של מגס אפשר לשאוף ליותר מהמצב הקיים, הם צריכים לחשוב לאן הם רוצים לקחת את הסדרה הזו, מבחינת AI גם, עיצוב משימות (להתבסס יותר על חופש כמו מגס או תסרוט כמו GTA?) וכו'

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 14:28

bling כתב:Mother Base זה רעיון מצויין ל AC, אפשר לבנות כביכול איזה hide out ולפתח אותו ולקבל ממנו גם ציוד מתקדם יותר, אני מאוד אוהב איך שהשדרוג עובד ב MGS, דרך ציוד שנפתח ושגם מביא יכולות גבוהות יותר לביג בוס (נגיד אפשרות לפתח חליפה שמפחיתה רעש וסופגת יותר נזק- במקום שתהיה נקודת שדרוג ל agility ול damage כמו בהרבה משחקים אחרים) וגם גאדג'טים חדשים ושיפור הנשקים והציוד הקיים, זה גם מתאים ל THEME של AC, הרי זו סוג של כת כזו של מתנקשים וגם במשחקים קודמים היו לך כמה כאלו שלחמו לצדך, אז למה לא לגייס כאלו עם יכולות פיתוח גבוהות סטייל מגס? יכול להיות מגניב וגם מתאים לקוסטומזציות שהסדרה בדר"כ מציעה רק שהן יבואו דרך פיתוח וגיוס.

וכמובן שצריך לעשות overhaul די גדול למכניקות כמו ש KEO אמר, עולם פתוח היום זה לא תירוץ עוד לחוסר ליטוש במכניקות אחרי משחקים כמו מגס ובאטמן, גם אם זה בעייתי להגיע לרמת הליטוש של מגס אפשר לשאוף ליותר מהמצב הקיים, הם צריכים לחשוב לאן הם רוצים לקחת את הסדרה הזו, מבחינת AI גם, עיצוב משימות (להתבסס יותר על חופש כמו מגס או תסרוט כמו GTA?) וכו'

כן. את כל מה שאתה מתאר כבר היה בכמה משחקי AC. השדרוג בה דרך זה שהרווחת כסף ויכלת לקנות ציוד יותר טוב. גם את הגיוס של אנשים כבר היה בbrotherhood (שם ה"בסיס" שלך היה רומא).

אני לא חושב שיש מקום להשוות בכלל את AC לMGS או בטמן. בכל זאת, העולם שלהם לא מתקרב למה שראינו במשחקי AC. הוא אולי גדול ויפה והכל מלוטש, אבל הוא הרבה פחות מורכב והרבה יותר ריק.
הליטוש צריך להיות ברמה דומה לשל הוויטצ'ר 3 (כמובן שעם יותר דגש על התנועה של הדמות, שממש לא היתה ברמה מספקת למשחק AC בוויטצ'ר 3), לפי דעתי. זה הסטנדרט. לא ראיתי מסינדיקט עדין משהו שמלמד שהמצב יותר גרוע מבוויטצ'ר 3, מבחינה טכנית. הבעיות, כאמור, קצת יותר עמוקות (ומורכבות לפתרון) מזה.

אולי סינדיקט באמת ימכור פחות טוב ואולי זה יהיה מה שישכנע אותם לעשות הפסקה ולכייל את הכל מחדש (אם כי לא יפתיע אם כרגע, מאחורי הקלעים, יש איזה צוות של 1000 איש שעובד על משהו חדש כבר 5 שנים).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 ספטמבר 2015, 14:39

היה גיוס אבל לא גייסת אנשים לפי יכולות פיתוח לא? זה היה בקטע שיעזרו לך במשימות ברגעים מסויימים, המערכת לא היתה מורכבת כמו במגס, ככה נראה לי ממה שראיתי אבל אולי אני טועה.

וכן ברור שמגס ובאטמן מבחינת עולם לא מנסים ליצור חוויה של עיר גדולה וחיה, למרות שבבאטמן כן יש עיר די גדולה עם לא מעט בריונים ומרדפי משטרה (ובמגס העולם ריק אבל מרגיש אותנטי לאפגניסטן הכבושה- הרבה בסיסים באמצע שממה, מה שאתה מצפה) אבל ברור לי שהם לא מתקרבים ל AC מהבחינה הזו, אבל לדעתי אם זה המחיר שצריך לשלם בשבילו ליטוש גבוה הרבה יותר כמו במשחקים בסגנון מגס ובאטמן אז זה שווה את זה, AC יותר קרוב באופי שלו אליהם מאשר נגיד לוויצ'ר 3 שמתבסס המון על עולם וסיפור עם בחירות ומערכת שמבוססת כמעט נטו על leveling וכו', AC מנסה להביא לך הרגשה של מתנקש מגניב עם גאדג'טים וזריזות, זה משחק שגיימפליי מלוטש יותר חשוב בו מאשר בוויצ'ר ששם כולם מרוצים אם המערכת קרב serviceable פחות או יותר, ל AC זה לא מספיק.

אם צריך לעצב מחדש את העולם בשביל זה אז שיהיה לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 14:43

bling כתב:היה גיוס אבל לא גייסת אנשים לפי יכולות פיתוח לא? זה היה בקטע שיעזרו לך במשימות ברגעים מסויימים, המערכת לא היתה מורכבת כמו במגס, ככה נראה לי ממה שראיתי אבל אולי אני טועה.

וכן ברור שמגס ובאטמן מבחינת עולם לא מנסים ליצור חוויה של עיר גדולה וחיה, למרות שבבאטמן כן יש עיר די גדולה עם לא מעט בריונים ומרדפי משטרה (ובמגס העולם ריק אבל מרגיש אותנטי לאפגניסטן הכבושה- הרבה בסיסים באמצע שממה, מה שאתה מצפה) אבל ברור לי שהם לא מתקרבים ל AC מהבחינה הזו, אבל לדעתי אם זה המחיר שצריך לשלם בשבילו ליטוש גבוה הרבה יותר כמו במשחקים בסגנון מגס ובאטמן אז זה שווה את זה, AC יותר קרוב באופי שלו אליהם מאשר נגיד לוויצ'ר 3 שמתבסס המון על עולם וסיפור עם בחירות ומערכת שמבוססת כמעט נטו על leveling וכו', AC מנסה להביא לך הרגשה של מתנקש מגניב עם גאדג'טים וזריזות, זה משחק שגיימפליי מלוטש יותר חשוב בו מאשר בוויצ'ר ששם כולם מרוצים אם המערכת קרב serviceable פחות או יותר, ל AC זה לא מספיק.

אם צריך לעצב מחדש את העולם בשביל זה אז שיהיה לדעתי.

מערכת הקרב בAC מעולם לא היתה יותר מserviceable וזה היה בהחלט מספיק בכל משחקי הסדרה.
לאבד את העולם החי והאותנטי ואת כל האנשים ברחובות (שהם גם חלק ממכניקת המשחק שהכי מזוהה עם הסדרה), זו ממש לא אפשרות בעיני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2015, 15:21

או במילים אחרות שיעשו את mgs5 עם עיר גדולה וחיה באמצע העולם הפתוח פלוס המערכת קרב של בטמן. בום, 97 במטקריטיק :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 15:50

DrKeo כתב:או במילים אחרות שיעשו את mgs5 עם עיר גדולה וחיה באמצע העולם הפתוח פלוס המערכת קרב של בטמן. בום, 97 במטקריטיק :)

תכלס... כל כך קל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2015, 16:02

לגמרי, מה יש למפתחים והשטויות שלהם? :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 ספטמבר 2015, 16:11

אפילו וורנר ברוס עצמה שחולקת באותם טכנולוגיות ואולפנים לא מצליחה לעשות את מערכת הקרב של באטמן באותה רמה כמו בבאטמן בשלל המשחקי עולם פתוח שלה אז אתה מצפה מיובי לעשות? :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2015, 18:10

זה כי היא מנסה לעשות את זה שונה, כאילו זאת לא באמת המערכת של בטמן. אני מדבר פה על חיקוי אחד לאחד, אם לא יצא כל כך קרוב לפחות זה יצא טוב כי עד עכשיו המערכת בAC די גרועה לפי הבנתי. גם בSOM, אפילו שלא הצליחו להגיע לרמה של בטמן, עדין נוצרה מערכת מאוד כיפית.

אצלי בספר משחק מושלם זה הוויצ'ר עם מערכת הקרב של בטמן עם רמות פוליש של MGS :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 ספטמבר 2015, 03:39

זה לא משחק בשום צורה, אבל אני כותב את זה פה, רק בגלל שאני חושב שחנן יהנה מזה.
הולכת לצאת loot crate של מאס אפקט. אם הייתי יכול, בהחלט הייתי נרשם לשירות הזה, גם אם רק לחודש של מאס אפקט :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 ספטמבר 2015, 05:39

ילד, אני כבר רשום
:ugeek:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 12 ספטמבר 2015, 01:33

bling כתב:הקרבות האלו נראים לי נוראים ומרגישים קלאנקים ברמות, הדבר האחרון שעולה לי לראש זה ליטוש כשאני רואה את זה, בטח לא כיף.

נכון, אבל לא ציפיתי לדבר אחר ממשחק בסדרה. המנוע כל כך מפגר. האוטומציה נוראית יותר מכל משחק אחר שמאשימים אותו באוטומציה. הדמות עושה בקלות דברים שאינך מתכוון לעשותם.

גם המשימות הן עלבון לאינטליגנצייה: משימות מעקב והאזנה לשיחות ועוד משימות משעממות וחסרות השראה. שילמדו מרוקסטאר, או אפילו מרוקסטדי, כיצד ליצור אותם. שיהיה יצירתי ומרגש. ואת זה לא רק אני אומר, קראתי את התלונה הזאת במקומות נוספים.

ככה זה כשממהרים להפיק משחק בסדרה פעם בשנה. לכן המשחקים של רוקסטאר ושל רוקסטדי נראים אחרת.

במילים אחרות, אם אתם בעניין של רעיונות ל־AC איכותי, אני ממליץ על משימות יצירתיות, מגוונות ומרתקות, ועל מנוע שליטה וקרבות משופר. זה בגדול.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 ספטמבר 2015, 12:21

כן אני מסכים עם מה שאמרת רונן, כמו שאמרתי יש להם 2 אופציות, או ללכת על המון חופש סביב התנקשויות (שזו נראית לי ההבטחה המקורית של הסדרה) ולהציע כמובן הרבה כלים ואפשרויות בביצוע המשימות הללו או שילכו על קמפיין סטייל באטמן, שזה אומר סיפור שלם שנבנה לאורך כל הקמפיין ושהחוויה של הקמפיין תהיה יותר לניארית ותכלול תסרוט סטייל באטמן.

אני חושב ששתי האופציות יכולות לעבוד, אבל אם ללכת על הבטוחה יותר או היותר קלה יחסית לביצוע אז כנראה שאופציית הבאטמן היא העדיפה, אבל מה שבטוח, לא משנה לאן הסדרה תלך, היא צריכה לעבור overhaul רציני במכניקות ובליטוש, כמו שנראה לי רובנו מסכימים פה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 ספטמבר 2015, 19:21

לא מתוכנן DLC בתשום לNFS כרגע ועדכונים חינמיים הם בראש סדר העדיפויות. וגם לא יהיה מסך מפוצל.

http://www.destructoid.com/-no-plans-fo ... 1055.phtml
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 ספטמבר 2015, 14:08

אוי לא! גם יוביסופט ממשיכים עם הצעדים האנטי צרכניים שלהם וכל המפות בריינבו 6 החדש יהיו בחינם!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 ספטמבר 2015, 14:15

מצויין. זו דרך נפלאה לגרום למשחקים קצת יותר "חלשים" לקבל בוסט רציני במכירות. אחרת הם היו נבלעים בתוך התחרות הקשה.
אני יודע שעליי באופן אישי זה משפיע... למשחקים כאלו בשנים האחרונות יצאו המון DLC שהם די בגדר "חובה" אם אתה רוצה להנות ממולטי מגוון ועדכני, ולפעמים זה אומר להוציא מעל 100 דולר כדי להנות מהחוויה ה"שלמה" וזה משהו שאני לא מוכן לעשות, ב-99 אחוז מהמשחקים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 ספטמבר 2015, 14:21

Laskin כתב:מצויין. זו דרך נפלאה לגרום למשחקים קצת יותר "חלשים" לקבל בוסט רציני במכירות. אחרת הם היו נבלעים בתוך התחרות הקשה.
אני יודע שעליי באופן אישי זה משפיע... למשחקים כאלו בשנים האחרונות יצאו המון DLC שהם די בגדר "חובה" אם אתה רוצה להנות ממולטי מגוון ועדכני, ולפעמים זה אומר להוציא מעל 100 דולר כדי להנות מהחוויה ה"שלמה" וזה משהו שאני לא מוכן לעשות, ב-99 אחוז מהמשחקים.

זה כבר מרגיש כמו מגמה עם NFS, ריינבו 6 והיילו 5. יש עוד שאני לא זוכר?
בכלל, לדאוג לכך שלא יהיה פיצול של הקהילה, זה חשוב במשחקים שהאונליין שלהם משמעותי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 ספטמבר 2015, 14:23

היילו 5 התחייב למשהו כזה?
דווקא זה כותר שלא צריך לצאת מגידרו כדי להיות "הוגן" יותר עם הצרכנים. מעניין...

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים