bling כתב:זה גם נראה תפל לעומת באטמן, לא רק מגס, הקרבות שם נראים כמו הצגת תיאטרון, אין שם פאנץ׳, הכל שם מרגיש בכאילו.
אבל בסדר, עוד מוקדם לשפוט בנחרצות על סמך גיימפליי קצר ולא הראו עדיין גיימפליי של העיר עצמה מבילד מתקדם, אבל כרגע זה מרגיש כמו ה AC עם הכי פחות הייפ שהיה, אולי זה גם בגלל יוניטי שפגע במוניטין, אם אני צריך להמר תהיה ירידה חדה במכירות השנה.
DrKeo כתב:צריכים להשכיב את הסדרה הזאת לנוח ל3 שנים. לשדרג הכל, פוליש מטורף, מנוע חדש, עולם פתוח וענקי, מערכות קרב והתגנבות חדשות ושפחות או יותר יעשו mgs.
Laskin כתב:כן, העולם של MGS הוא פחות או יותר שממה, ואין אינטראקציה של ממש עם הNPCs, ובכל זאת - זה מרגיש לי כמו עולם אותנטי יותר מאשר כל משחק AC
אבל יש מצב שזה סתם בגלל שאני פאנבוי ^_^
לגמרי בעד שיעברו למשחק כל שנתיים-שלוש ככה, ובין לבין יעשירו אותו בתוכן נוסף.
ואם כבר MGS - מאוד מתאים לAC שיהיה לך MOTHER BASE ותוכל לשדרג את האנשים שלך והבסיס ומה לא... בצורה יותר קרובה לMGS מאשר הINVENTORY המעפן של יוניטי
bling כתב:Mother Base זה רעיון מצויין ל AC, אפשר לבנות כביכול איזה hide out ולפתח אותו ולקבל ממנו גם ציוד מתקדם יותר, אני מאוד אוהב איך שהשדרוג עובד ב MGS, דרך ציוד שנפתח ושגם מביא יכולות גבוהות יותר לביג בוס (נגיד אפשרות לפתח חליפה שמפחיתה רעש וסופגת יותר נזק- במקום שתהיה נקודת שדרוג ל agility ול damage כמו בהרבה משחקים אחרים) וגם גאדג'טים חדשים ושיפור הנשקים והציוד הקיים, זה גם מתאים ל THEME של AC, הרי זו סוג של כת כזו של מתנקשים וגם במשחקים קודמים היו לך כמה כאלו שלחמו לצדך, אז למה לא לגייס כאלו עם יכולות פיתוח גבוהות סטייל מגס? יכול להיות מגניב וגם מתאים לקוסטומזציות שהסדרה בדר"כ מציעה רק שהן יבואו דרך פיתוח וגיוס.
וכמובן שצריך לעשות overhaul די גדול למכניקות כמו ש KEO אמר, עולם פתוח היום זה לא תירוץ עוד לחוסר ליטוש במכניקות אחרי משחקים כמו מגס ובאטמן, גם אם זה בעייתי להגיע לרמת הליטוש של מגס אפשר לשאוף ליותר מהמצב הקיים, הם צריכים לחשוב לאן הם רוצים לקחת את הסדרה הזו, מבחינת AI גם, עיצוב משימות (להתבסס יותר על חופש כמו מגס או תסרוט כמו GTA?) וכו'
bling כתב:היה גיוס אבל לא גייסת אנשים לפי יכולות פיתוח לא? זה היה בקטע שיעזרו לך במשימות ברגעים מסויימים, המערכת לא היתה מורכבת כמו במגס, ככה נראה לי ממה שראיתי אבל אולי אני טועה.
וכן ברור שמגס ובאטמן מבחינת עולם לא מנסים ליצור חוויה של עיר גדולה וחיה, למרות שבבאטמן כן יש עיר די גדולה עם לא מעט בריונים ומרדפי משטרה (ובמגס העולם ריק אבל מרגיש אותנטי לאפגניסטן הכבושה- הרבה בסיסים באמצע שממה, מה שאתה מצפה) אבל ברור לי שהם לא מתקרבים ל AC מהבחינה הזו, אבל לדעתי אם זה המחיר שצריך לשלם בשבילו ליטוש גבוה הרבה יותר כמו במשחקים בסגנון מגס ובאטמן אז זה שווה את זה, AC יותר קרוב באופי שלו אליהם מאשר נגיד לוויצ'ר 3 שמתבסס המון על עולם וסיפור עם בחירות ומערכת שמבוססת כמעט נטו על leveling וכו', AC מנסה להביא לך הרגשה של מתנקש מגניב עם גאדג'טים וזריזות, זה משחק שגיימפליי מלוטש יותר חשוב בו מאשר בוויצ'ר ששם כולם מרוצים אם המערכת קרב serviceable פחות או יותר, ל AC זה לא מספיק.
אם צריך לעצב מחדש את העולם בשביל זה אז שיהיה לדעתי.
DrKeo כתב:או במילים אחרות שיעשו את mgs5 עם עיר גדולה וחיה באמצע העולם הפתוח פלוס המערכת קרב של בטמן. בום, 97 במטקריטיק
bling כתב:הקרבות האלו נראים לי נוראים ומרגישים קלאנקים ברמות, הדבר האחרון שעולה לי לראש זה ליטוש כשאני רואה את זה, בטח לא כיף.
Laskin כתב:מצויין. זו דרך נפלאה לגרום למשחקים קצת יותר "חלשים" לקבל בוסט רציני במכירות. אחרת הם היו נבלעים בתוך התחרות הקשה.
אני יודע שעליי באופן אישי זה משפיע... למשחקים כאלו בשנים האחרונות יצאו המון DLC שהם די בגדר "חובה" אם אתה רוצה להנות ממולטי מגוון ועדכני, ולפעמים זה אומר להוציא מעל 100 דולר כדי להנות מהחוויה ה"שלמה" וזה משהו שאני לא מוכן לעשות, ב-99 אחוז מהמשחקים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים