GTA V - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: GTA V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אוגוסט 2013, 18:28

ShiTDemoN כתב:אני אסביר את עצמי יותר טוב (אני מקווה): במקרה של ביושוק - גם אם עוד תוכננו חבילות ההרחבה, הם עדיין פרסמו את הסיזן פאס בדרך לגיטימית לחלוטין, כי הם ידעו שהם ירצו להוסיף תוכן למשחק באיזהשהוא שלב.
במקרה של מקס פיין הDLC כבר היו מתוכננים עם פירוט עוד לפני היציאה של המשחק. למה לא להכניס אותם למשחק אם אתם כבר יודעים מה אתם רוצים להוסיף לו?

ואחי, אתה באמת חושב שאיזהשהיא חברה מוציאה DLC בתשלום כתמיכה במשחק ולא כעוד דרך לעשות כסף? אם הם היו רוצים לתמוך במשחק - שישחררו את הDLC בחינם.

הא? זה בסדר שמכרו לאנשים מוצר, בלי לספר להם בכלל מה המוצר, אבל זה לא בסדר שמכרו לאנשים מוצר והסבירו להם מה הם קונים? זה שיש תוכנית לDLC, לא אומר שהוא כבר מפותח ואפשר להוסיף אותו למשחק.

אני לא חושב שאיזושהי חברה מוציאה DLC בתשלום, במטרה שהיא מעבר ללהרוויח כסף. בדיוק כמו שאין שום חברה שמוציאה משחק, במטרה שהיא איננה להרוויח כסף. זה לא משהו רע. זה משהו טוב מאוד. אם חברות לא היו מכניסות כסף מהמשחקים, אז הן לא היו מפתחות אותם ואז לא היו לנו משחקים.
זה שחברות מוציאות חבילות תוספות למשחקים שלהן, זו לא תופעה שלילית והיא בטח לא חדשה. היא איתנו כבר שנים ארוכות ואין בה שום דבר רע. הבעיה היחידה היא, האם התוספות טובות ושוות את הכסף, או לא. במקרה של רוקסטאר, התוספות שוות את הכסף הזה באופן קבוע ונותנות עבורו תמורה ממש טובה. לעיתים קרובות, יותר טובה מכל DLC של כל חברה אחרת.

אפרופו DLC חינמי, רוקסטאר שיחררו כמה וכמה כאלה לRDR, ככה שאולי הם דווקא מתאימים יותר להגדרה שלך של פעילות עסקית מוסרית מחברות אחרות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 20 אוגוסט 2013, 20:10

DrKeo כתב:לא הבנתי מה בדיוק MMO פה. כלומר מה קונסיסטנטי בעולם? ההתקדמות של הדמות שלך?

גם אני לא. זה מרגיש פשוט כמו המשך מתבקש של הכיוון של המולטיפלייר בRed Dead (שבתורו היה המשך טבעי של המולטיפלייר מ-GTA IV): גם שם התקדמת עם הזמן ופתחת לאט לאט עוד דברים. אולי פה משקיעים קצת יותר במשימות עם תסרוט שיפתחו עם הזמן (סטייל היילו 4 נניח), אבל זה בהחלט לא MMO.

DrKeo כתב:רוקסטאר עושים עלילות מזעזעות. הערכי הפקה שלהם מטורפים, הם מביאים אחלה של שחקנים אבל הם כותבים טקסטים ארוכים, מיגעים ומאוד נמוכים וכל המחוות גוף של הדמויות שלהם (כל הנפנופי ידיים והקיפוצים שהם עושים בשיחה) נראים כמו בדיחה רעה. בGTA4 זה רק נעשה גרוע יותר כשהם ניסו לעשות עלילה רצינית יותר.

פה אתה לדעתי מבלבל. העלילה מעולה, והכתיבה מיליון דולר גם אם הדמויות מגוחכות (הקצנה סטריאוטיפית אחרי הכל - אבל את זה אתה יכול להגיד גם על דמויות של האחים כהן) והמניעים של חלקן לא הגיוניים.
הבעיה היחידה היא שהאנימציה של הדמויות היא זוועתית ברמה של תאטרון פנטומימה מוגזם. אבל אנימצה != עלילה. הלוואי ואפילו עשירית מהמשחקים בתעשייה היו מצליחים להציג כתיבה מושחזת כמו זול של רוקסטאר - אולי חברת המשחקים היחידה שמצליחה לייצר באופן עקבי סאטירה בועטת על החברה האמריקאית.

bling כתב:הדיסוננס נוצר מפעולות שהשחקן בוחר לבצע כמו לדרוס אזרחים או ממשימות בגיימפליי שהמשחק מכריח לעשות כמו להרוג איזה פושע זוטר שהציק לחברה שלך או שאר מעשי אלימות לא הכרחיים?
כי אם זה הראשון אז זה בכלל לא נורא

גם המשימות עצמן בעייתיות בקטע הזה ויש שם לא מעט דיסוננס, למרות שהדגש של הבעיות הוא על סתם סנדבוקס ומשימות צד: אתה יכול למשל לעשות משימות צד שנותנות לך עשרות אלפי דולרים בעבור התנקשות המונית בסתם אזרחים ואז לעבור למשימה עיקרית שבה ניקו מראה שהוא לא מרוצה מוסרית מזה שרוצים שהוא יחבוט באיזה גנגסטר בשביל לאיים עליו ומתבכיין על זה שהוא בא לארה"ב כדי לפתוח דף חדש, אבל אין לו ברירה כי הוא יענו צריך את ה-500$ של המשימה כדי לעזור לרומן עם חברת המוניות שלו או משהו כזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2013, 21:07

swym כתב:גם אני לא. זה מרגיש פשוט כמו המשך מתבקש של הכיוון של המולטיפלייר בRed Dead (שבתורו היה המשך טבעי של המולטיפלייר מ-GTA IV): גם שם התקדמת עם הזמן ופתחת לאט לאט עוד דברים. אולי פה משקיעים קצת יותר במשימות עם תסרוט שיפתחו עם הזמן (סטייל היילו 4 נניח), אבל זה בהחלט לא MMO.

פה אתה לדעתי מבלבל. העלילה מעולה, והכתיבה מיליון דולר גם אם הדמויות מגוחכות (הקצנה סטריאוטיפית אחרי הכל - אבל את זה אתה יכול להגיד גם על דמויות של האחים כהן) והמניעים של חלקן לא הגיוניים.
הבעיה היחידה היא שהאנימציה של הדמויות היא זוועתית ברמה של תאטרון פנטומימה מוגזם. אבל אנימצה != עלילה. הלוואי ואפילו עשירית מהמשחקים בתעשייה היו מצליחים להציג כתיבה מושחזת כמו זול של רוקסטאר - אולי חברת המשחקים היחידה שמצליחה לייצר באופן עקבי סאטירה בועטת על החברה האמריקאית.

גם המשימות עצמן בעייתיות בקטע הזה ויש שם לא מעט דיסוננס, למרות שהדגש של הבעיות הוא על סתם סנדבוקס ומשימות צד: אתה יכול למשל לעשות משימות צד שנותנות לך עשרות אלפי דולרים בעבור התנקשות המונית בסתם אזרחים ואז לעבור למשימה עיקרית שבה ניקו מראה שהוא לא מרוצה מוסרית מזה שרוצים שהוא יחבוט באיזה גנגסטר בשביל לאיים עליו ומתבכיין על זה שהוא בא לארה"ב כדי לפתוח דף חדש, אבל אין לו ברירה כי הוא יענו צריך את ה-500$ של המשימה כדי לעזור לרומן עם חברת המוניות שלו או משהו כזה.

התוכניות רדיו שם גאוניות, הכתיבה של הסצנות מעבר לא. 90% ממה שהולך בסצנות מעבר זאת כתיבה ילדותית ולא טובה במיוחד, ה10% האחרים מצויינים אבל בדיוק כמו המשימות של gta4, היה צריך לסנן איזה 90 אחוז כדי שזה יהיה באמת טוב.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2013, 21:20

swym כתב:גם אני לא. זה מרגיש פשוט כמו המשך מתבקש של הכיוון של המולטיפלייר בRed Dead (שבתורו היה המשך טבעי של המולטיפלייר מ-GTA IV): גם שם התקדמת עם הזמן ופתחת לאט לאט עוד דברים. אולי פה משקיעים קצת יותר במשימות עם תסרוט שיפתחו עם הזמן (סטייל היילו 4 נניח), אבל זה בהחלט לא MMO.

כשאתה מתאר את זה ככה זה באמת נשמע קצת מגוכח,אני יכול להבין למה הדיסוננס הזה הציק לאנשים.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 21 אוגוסט 2013, 04:16

Nucleus_Dawn כתב:
הא? זה בסדר שמכרו לאנשים מוצר, בלי לספר להם בכלל מה המוצר, אבל זה לא בסדר שמכרו לאנשים מוצר והסבירו להם מה הם קונים? זה שיש תוכנית לDLC, לא אומר שהוא כבר מפותח ואפשר להוסיף אותו למשחק.

אני לא חושב שאיזושהי חברה מוציאה DLC בתשלום, במטרה שהיא מעבר ללהרוויח כסף. בדיוק כמו שאין שום חברה שמוציאה משחק, במטרה שהיא איננה להרוויח כסף. זה לא משהו רע. זה משהו טוב מאוד. אם חברות לא היו מכניסות כסף מהמשחקים, אז הן לא היו מפתחות אותם ואז לא היו לנו משחקים.
זה שחברות מוציאות חבילות תוספות למשחקים שלהן, זו לא תופעה שלילית והיא בטח לא חדשה. היא איתנו כבר שנים ארוכות ואין בה שום דבר רע. הבעיה היחידה היא, האם התוספות טובות ושוות את הכסף, או לא. במקרה של רוקסטאר, התוספות שוות את הכסף הזה באופן קבוע ונותנות עבורו תמורה ממש טובה. לעיתים קרובות, יותר טובה מכל DLC של כל חברה אחרת.

אפרופו DLC חינמי, רוקסטאר שיחררו כמה וכמה כאלה לRDR, ככה שאולי הם דווקא מתאימים יותר להגדרה שלך של פעילות עסקית מוסרית מחברות אחרות.

כן זה בסדר, כי זכותך לסמוך או לא לסמוך על המפתחת.
לדעתי זה כן משהו רע אם חברה יודעת מה היא הולכת להכניס למשחק בתשלום חיצוני עוד כשהמשחק בפיתוח. אני, וכל אדם עם הגיון, היה מעדיף לחכות עוד חודשיים עד שיצא המשחק ולקבל את כל התוספות בחינם.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 08:54

ShiTDemoN כתב:כן זה בסדר, כי זכותך לסמוך או לא לסמוך על המפתחת.
לדעתי זה כן משהו רע אם חברה יודעת מה היא הולכת להכניס למשחק בתשלום חיצוני עוד כשהמשחק בפיתוח. אני, וכל אדם עם הגיון, היה מעדיף לחכות עוד חודשיים עד שיצא המשחק ולקבל את כל התוספות בחינם.

אבל עוד חודשיים זה עוד כסף לשלם למפתחים וכל שאר האנשים בסטודיו כולל המנקה. עם הגיון כזה תגיד שאתה מעדיף לחכות עוד 3 שנים ולקבל גם את המשחק הבא בסדרה ביחד עם המשחק הנוכחי ושאתה רוצה אותו באותו מחיר של 60 דולר :|
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 09:23

ShiTDemoN כתב:כן זה בסדר, כי זכותך לסמוך או לא לסמוך על המפתחת.

אז סדרת ME היא רוע מוחלט, כי הם תיכננו טרילוגיה מההתחלה?
כל משחק שיוצא היום, ויוצא לו DLC, הוא משחק שהDLC שלו תוכנן עוד לפני היציאה של המשחק. אם הם לא יתכננו, אז הם לא אחראיים והם מנהלים את הפרויקט בצורה רשלנית.

אם מה שקרה עם ביושוק זה בסדר, כי זכותך לסמוך על חברה, למה מה שקרה עם מקס פיין 3 זה לא בסדר? כל ההבדל בין שני המקרים הוא שבאחד מהם, לא פירטו לך מה תקבל במוצר שעליו אתה משלם ובאחד פירטו מה תקבל במוצר שעליו אתה משלם.
גם במקרה של ביושוק, הDLC תוכנן במהלך פיתוח המשחק והפיתוח החל אחריו. זה לא שונה בכלום.

אני עדין לא מצליח להבין ממך, מה שלילי בלתכנן פרויקט מתחילתו ועד סופו? מה לא תקין בזה שחברה דואגת לשקיפות מול הלקוחות שלה ואומרת להם על מה הם משלמים? איך זו דרך רעה להתייחס ללקוחות שלך ואיך זה יוצר למישהו שם רע?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 21 אוגוסט 2013, 16:35

Nucleus_Dawn כתב:
אז סדרת ME היא רוע מוחלט, כי הם תיכננו טרילוגיה מההתחלה?
כל משחק שיוצא היום, ויוצא לו DLC, הוא משחק שהDLC שלו תוכנן עוד לפני היציאה של המשחק. אם הם לא יתכננו, אז הם לא אחראיים והם מנהלים את הפרויקט בצורה רשלנית.

אם מה שקרה עם ביושוק זה בסדר, כי זכותך לסמוך על חברה, למה מה שקרה עם מקס פיין 3 זה לא בסדר? כל ההבדל בין שני המקרים הוא שבאחד מהם, לא פירטו לך מה תקבל במוצר שעליו אתה משלם ובאחד פירטו מה תקבל במוצר שעליו אתה משלם.
גם במקרה של ביושוק, הDLC תוכנן במהלך פיתוח המשחק והפיתוח החל אחריו. זה לא שונה בכלום.

אני עדין לא מצליח להבין ממך, מה שלילי בלתכנן פרויקט מתחילתו ועד סופו? מה לא תקין בזה שחברה דואגת לשקיפות מול הלקוחות שלה ואומרת להם על מה הם משלמים? איך זו דרך רעה להתייחס ללקוחות שלך ואיך זה יוצר למישהו שם רע?

טוב, אני מבין את מה שאתה אומר ואני מסכים איתך, אם זה לא עובד כמו שאני חושב; החברה מפוצלת לכמה מחלקות, נגיד מחלקת סינגל, מחלקת מולטי, ומחלקת DLCs. כל מחלקה עובדת על הנושאים שלה (כמובן בשיתוף עם שאר המחלקות), וככה יוצא שכל חלק מפותח בו זמנית. וכולם מוכנים באותו זמן פחות או יותר.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 18:15

ShiTDemoN כתב:טוב, אני מבין את מה שאתה אומר ואני מסכים איתך, אם זה לא עובד כמו שאני חושב; החברה מפוצלת לכמה מחלקות, נגיד מחלקת סינגל, מחלקת מולטי, ומחלקת DLCs. כל מחלקה עובדת על הנושאים שלה (כמובן בשיתוף עם שאר המחלקות), וככה יוצא שכל חלק מפותח בו זמנית. וכולם מוכנים באותו זמן פחות או יותר.

זה לא בדיוק עובד ככה. הDLC זה משהו שעובדים עליו אנשים שונים, בחברות שונות.
במקרה של ביושוק, לדוגמא, עובדים על הDLC אותו הצוות שפיתח את המשחק.
במקרה של COD, הDLC מפותח ע"י חברות קבלן חיצוניות.

זה משתנה מחברה לחברה, ומפרויקט לפרויקט, אבל הDLC בכל מקרה מפותח אחרי פיתוח המשחק עצמו (פרט למקרים של DLC ביום ההשקה, כמובן).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 אוגוסט 2013, 02:45

DrKeo כתב:התוכניות רדיו שם גאוניות, הכתיבה של הסצנות מעבר לא. 90% ממה שהולך בסצנות מעבר זאת כתיבה ילדותית ולא טובה במיוחד, ה10% האחרים מצויינים אבל בדיוק כמו המשימות של gta4, היה צריך לסנן איזה 90 אחוז כדי שזה יהיה באמת טוב.

גם ה-90 אחוז האלו שכביכול היה צריך לסנן הם עדיין יותר טובים מ-99% הדיאלוגים ברוב המוחלט של כל שאר המשחקים. גם תוכניות הטלוויזיה מצויינות, חלק לא מבוטל מסצינות המעבר בGTA IV הן פשוט זהב קומי, אבל החלק הכי חזק שם לדעתי הוא בכלל אתרי האינטרנט.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2013, 18:46

תמונה

אנשים כבר מורידים את GTA5 מהחנות האירופאית,מן הסתם הוא יפתח להם עוד 3 שבועות בספטמבר אבל נחמד שלקראת סוף הדור סוף סוף נזכרו להביא פיטצ'רים שבעלי ה PC נהנים מהם :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2013, 13:06

אין על הרגע הזה שהמשחק שעשית לו pre load פתאום קופץ לך ברשימת הורדות למטה בסטים, מוריד את ה20 מגה שנשארו ונפתח. אני זוכר שישבתי כמו כלב מורעב על המחשב כשיצא ביושוק והמתנתי להורדה הזאת שתקפוץ.

סווים, אתם מדבר עדין על ה10%, מעטים המשחקים שמסוגלים להביא את התת רמה שgta מביא רוב הזמן. המשחק הזה נע בין גאונות ב10% מהזמן לטמטום שנראה כאילו ילד בן 11 כתב אותו. היוצא דופןהוא התוכניות רדיו שמלאות בסטירה פוליטית טובה, הסרטוני מעבר ברובם פשוט תת רמה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוגוסט 2013, 14:45

bling כתב:תמונה

אנשים כבר מורידים את GTA5 מהחנות האירופאית,מן הסתם הוא יפתח להם עוד 3 שבועות בספטמבר אבל נחמד שלקראת סוף הדור סוף סוף נזכרו להביא פיטצ'רים שבעלי ה PC נהנים מהם :)

זו הפעם הראשונה שיש pre load בקונסולות?
סוף סוף. נקווה שזה יהיה סטנדרט בדור הבא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2013, 14:56

Nucleus_Dawn כתב:
זו הפעם הראשונה שיש pre load בקונסולות?
סוף סוף. נקווה שזה יהיה סטנדרט בדור הבא.

זה לא שזה קיים בPC מאז 2004, אני זוכר עדין את הPRELOAD של HL2. פאק, חרבנתי במכנס רק מהPRE LOAD מרוב התרגשות וזה היה שלושה שבועות לפני שהוא יצא :)

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 24 אוגוסט 2013, 15:21

בגלל הPRE LOAD בPS3 מישהו הצליח לפצח חלק מהOST של המשחק. פשוט אדירות,במיוחד שבמשחק יש תחנת רדיו אם שירי ראפ משנות ה90 (שמזכירים את הOST של GTA SA). שיצא כבר!!! :cry:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2013, 12:32

טוב,אז החגיגות על ה pre-load שהגיע לקונסולות סוף סוף היו מוקדמות,מסתבר שאנשים שהורידו את הקבצים הצליחו לעבור עליהם ולקבל גישה לשלל פרטי מידע ודברים סודיים,מן הסתם הם הפיצו את הספוילרים הללו,בעקבות הפדיחה סוני התנצלה בפני רוקסטאר והסירה את הקבצים ככה שלא ניתן עוד לעשות pre-load,רוסקטאר הוציאה הודעה שקוראת למעריצים להזהר מספוילרים,חבל :(

הודעה של סוני על הסרת הקבצים:
Regrettably, some people who downloaded the digital pre-order of Grand Theft Auto V through the PlayStation Store in Europe were able to access certain GTA V assets. These assets were posted online. We have since removed the digital pre-order file from the PlayStation Store in Europe. We sincerely apologize to Rockstar and GTA fans across the world who were exposed to the spoiler content. GTA V is one of the most highly anticipated games of the year with a very passionate following, and we’re looking forward to a historic launch on September 17.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2013, 12:34

איפה VALVE איפה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2013, 13:06

DrKeo כתב:איפה VALVE איפה.

איך באמת VALVE מונעת מדברים כאלו לקרות?
סוני באמת פדחנים :?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2013, 13:07

bling כתב:איך באמת VALVE מונעת מדברים כאלו לקרות?
סוני באמת פדחנים :?

מהרבה ניסיון רע, אני מניח. בכל זאת, גנבו להם קוד ממשחק שלא יצא, שנה וחצי, לפני שהוא יצא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2013, 13:12

Nucleus_Dawn כתב:
מהרבה ניסיון רע, אני מניח. בכל זאת, גנבו להם קוד ממשחק שלא יצא, שנה וחצי, לפני שהוא יצא.

טוב אז אני מנחש שזה ניסיון גם בשביל סוני,רק חבל שהם התגלחו על חשבון רוקסטאר עם הניסוי הזה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2013, 13:25

bling כתב:
טוב אז אני מנחש שזה ניסיון גם בשביל סוני,רק חבל שהם התגלחו על חשבון רוקסטאר עם הניסוי הזה :)

חבל עוד יותר שהם לא יכלו ללמוד מאנשים שעושים את זה כבר עשור בצורה טובה.
אם VALVE היו עושים את זה, אז זה היה מובן. אף אחד לא עשה את זה לפניהם. כשאתה עושה את זה אחרי שמישהו עושה את זה מושלם כבר שנים, זה סתם נראה כאילו התעצלת. קצת כמו הפיתוח של נינטנדו לHD.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 25 אוגוסט 2013, 23:22

ראיתי את הסרטון המודלף של הפתיחה. אני לא יהרוס לאף אחד פה חוץ מזה שאני אומר לכם שGTA חזר לשורשים שלו מ :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 25 אוגוסט 2013, 15:55

DrKeo כתב:אתם מדבר עדין על ה10%, מעטים המשחקים שמסוגלים להביא את התת רמה שgta מביא רוב הזמן. המשחק הזה נע בין גאונות ב10% מהזמן לטמטום שנראה כאילו ילד בן 11 כתב אותו. היוצא דופןהוא התוכניות רדיו שמלאות בסטירה פוליטית טובה, הסרטוני מעבר ברובם פשוט תת רמה.

לא, אני עדיין מדבר על ה-90%. ה"טמטמום שנראה כאילו ילד בן 11 כתב" עדיף על 99% מכל מה שנכתב בכל שאר המשחקים הקיימים, בניכוי אולי כמה עילויים בעולם הRPG והקווסטים של פעם. כל הפרטים הקטנים בעולם המשחק כתובים יותר טוב מעלילות ראשיות במשחקים. הסאטירה שם נמצאת בכל פינה במשחק מהדיאלוגים ועד לשמות המקומות.
ורק כדי לאשש את זה שרוקסטאר הם גאונים שעדיין לא איבדו את זה, בדיוק עלה האתר הפרסומי הגאוני של לוס סאנטוס.
http://www.rockstargames.com/V/
משרד התיירות יכול ללמוד מהם משהו או שניים

בית החולים "הר זונה" :D :
תמונה
The kind of hospital you choose says a lot about you.
So make sure you pick the one with the largest advertising budget. You'll see ads for the legendary Mt. Zonah Medical Center all around town. Thanks to recent legislation, if you receive something as harmless as a scratch or as serious as a bullet wound, any of our state certified medical centers will patch you up and make sure the healthy bill is picked up by taxpayers.

להירגע עם יוגה:
תמונה
Lucky Triangle
This deeply spiritual pose frequently begins with salutations with a potential partner to see if they are interested in stretching their mind and spirits after consuming some. Often requires a safe word.

לסחור בבורסה:
תמונה
Every day the stock exchange is minting millionaires who know how to play the market. Thanks to online trading with the BAWSAQ stock exchange, you can lay it all on the line by betting on a stock that you read was going to be a sure thing. Or do like many hedge fund managers and embrace the time honored tradition of insider trading and corporate espionage.

Then take your gains and invest in the volatile Los Santos commercial real estate market. To go big in this town, you just might need to buy a building.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 26 אוגוסט 2013, 00:15

לא, זה ענק, הם גאונים. בי"ח זונה...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2013, 18:59

באותה הודעה שאתה מנסה לדבר איתי על זה שהכתיבה שלהם לא של ילדים בני 11 אתה מביא את "בית חולים זונה", תנוחות יוגה סוטות ומדד מניות בשם "שק ביצים"? כלומר אני צוחק מהומור סופר נמוך כמו כל אחד אבל אי אפשר לקרא לזה כתיבה טובה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 54 אורחים