ShiTDemoN כתב:אני אסביר את עצמי יותר טוב (אני מקווה): במקרה של ביושוק - גם אם עוד תוכננו חבילות ההרחבה, הם עדיין פרסמו את הסיזן פאס בדרך לגיטימית לחלוטין, כי הם ידעו שהם ירצו להוסיף תוכן למשחק באיזהשהוא שלב.
במקרה של מקס פיין הDLC כבר היו מתוכננים עם פירוט עוד לפני היציאה של המשחק. למה לא להכניס אותם למשחק אם אתם כבר יודעים מה אתם רוצים להוסיף לו?
ואחי, אתה באמת חושב שאיזהשהיא חברה מוציאה DLC בתשלום כתמיכה במשחק ולא כעוד דרך לעשות כסף? אם הם היו רוצים לתמוך במשחק - שישחררו את הDLC בחינם.
הא? זה בסדר שמכרו לאנשים מוצר, בלי לספר להם בכלל מה המוצר, אבל זה לא בסדר שמכרו לאנשים מוצר והסבירו להם מה הם קונים? זה שיש תוכנית לDLC, לא אומר שהוא כבר מפותח ואפשר להוסיף אותו למשחק.
אני לא חושב שאיזושהי חברה מוציאה DLC בתשלום, במטרה שהיא מעבר ללהרוויח כסף. בדיוק כמו שאין שום חברה שמוציאה משחק, במטרה שהיא איננה להרוויח כסף. זה לא משהו רע. זה משהו טוב מאוד. אם חברות לא היו מכניסות כסף מהמשחקים, אז הן לא היו מפתחות אותם ואז לא היו לנו משחקים.
זה שחברות מוציאות חבילות תוספות למשחקים שלהן, זו לא תופעה שלילית והיא בטח לא חדשה. היא איתנו כבר שנים ארוכות ואין בה שום דבר רע. הבעיה היחידה היא, האם התוספות טובות ושוות את הכסף, או לא. במקרה של רוקסטאר, התוספות שוות את הכסף הזה באופן קבוע ונותנות עבורו תמורה ממש טובה. לעיתים קרובות, יותר טובה מכל DLC של כל חברה אחרת.
אפרופו DLC חינמי, רוקסטאר שיחררו כמה וכמה כאלה לRDR, ככה שאולי הם דווקא מתאימים יותר להגדרה שלך של פעילות עסקית מוסרית מחברות אחרות.