Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: Metal Gear Solid V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 25 ספטמבר 2013, 21:34

שיחקתי רק ב1 ו 2 לפני הרבה שנים, על המחשב. ומאוד מאוד נהנתי. לא מבין מה ההתנגדות הגדולה להוציא את 3 ו 4 גם למחשב, היום בגרסאות HD או משהו. די, הרי הבלעדיות שלהם לא באמת משנה יותר. ובכלל, להוציא את 5 למחשב בלי השאר, זה עוד יותר טיפשי.

אני לא אקנה PS3 כדי לשחק ב3 ו 4 עכשיו :P...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ספטמבר 2013, 13:51

Yahel12 כתב:שאלה, אם לא שיחקתי אף פעם באחד ממשחקי Metal Gear Solid ואני ארצה לקנות את החדש ולהתחיל לשחק בו, אני מפסיד המון פרטים על העלילה?

תצפה באינטרנט באיזה RETROSPECTIVE או סיכום של הקודמים, כך תדע פחות או יותר מה קרה... פלאי האינטרנט

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 ספטמבר 2013, 13:52

Klayman כתב:שיחקתי רק ב1 ו 2 לפני הרבה שנים, על המחשב. ומאוד מאוד נהנתי. לא מבין מה ההתנגדות הגדולה להוציא את 3 ו 4 גם למחשב, היום בגרסאות HD או משהו. די, הרי הבלעדיות שלהם לא באמת משנה יותר. ובכלל, להוציא את 5 למחשב בלי השאר, זה עוד יותר טיפשי.

אין אמולטור טוב למחשב שמריץ משחקי ps2?
אתה צריך למצוא דרך לשחק ב 3 :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 ספטמבר 2013, 17:41

bling כתב:הנה סרטון הפתיחה בדיבובים החדשים באנגלית:

בבקשה תגידו לי שזו בדיחה,מה זה ה VO הנוראי הזה!
האויב הראשי (Skull Face האיש המצולק) במקום שיהיה לו קול בס וקשה כיאה למי שעבר כל כך הרבה זוועות,עם עור חרוך ועישון סיגריות נשמע כמו עובד במוקדן לקוחות של הוט,נורא.
וקיפר גם נשמע על הפנים,זה לא זה בלי הייטר וזה מרגיש כמו כוכב הוליוודי גדול שמחלטר.

הטריילר המקורי ביפנית היה כל כך BAD ASS,פה כל הפתיחה הרוסה עם הדיבוב הנוראי הזה.

בעיקרון כן...אבל זה נראה ש MGS5 הולך להביא המון אנשים חדשים למותג,הגיימפליי שלו נראה לי אפילו מרשים יותר אנשים שלא אוהבים את הסדרה מאשר כאלו שכן :)
זה ברור שיהיו הרבה אנשים כמוך שיקפצו על העגלה במשחק הזה ולכן יש לקוות שקוג'ימה יבנה רקע מתאים עם מספיק הסברים כדי שגם חדשים יוכלו להנות כמו שצריך.

פשוט נורא. לפחות קמפבל נשאר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ספטמבר 2013, 03:59

Klayman כתב:שיחקתי רק ב1 ו 2 לפני הרבה שנים, על המחשב. ומאוד מאוד נהנתי. לא מבין מה ההתנגדות הגדולה להוציא את 3 ו 4 גם למחשב, היום בגרסאות HD או משהו. די, הרי הבלעדיות שלהם לא באמת משנה יותר. ובכלל, להוציא את 5 למחשב בלי השאר, זה עוד יותר טיפשי.

אין לך 360?
לדעתי אם צריך אך ורק משחק אחד לשחק לפני 5 אז זה 3 שנמצא באוסף של מטאל גיר ל360 ולפס3. גם יש שם את peace walker אבל עדין לא שחקתי בו בעצמי בכדי להעיד על החשיבות של העלילה שלו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2013, 01:16

הפתעה הגיעה :mrgreen:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 אוקטובר 2013, 08:27

DrKeo כתב:הפתעה הגיעה :mrgreen:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

מגניב לגמרי!!!!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2013, 13:02

תתחדש KEO,נראה מעולה.

מה שצד את עיניי זה שרשום על האריזה "מעל 60 שעות של גיימפליי" שזו בערך עבודה של 25 שנה של קוג'ימה שנפרשת על פני מספר משחקים לעומת GTA 5 אחד שמספק יותר שעות מכל זה ביחד :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 אוקטובר 2013, 14:21

מתוך ה-60, 55 שעות סרטים!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2013, 18:28

bozeman כתב:מתוך ה-60, 55 שעות סרטים!

האמת ש3 הוא היוצא דופן. כלומר הוא עדין שעות על שעות של סרטים אבל יש בו המון גיימפליי ביחס לסדרה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 אוקטובר 2013, 11:27

אני עוד זוכר שראינו את ההתחלה של 4 ששחקנו ביחד, ישבנו 40 דקות, מתוכם 32 סרטים... משחק 2 דקות, 10 דקות סרט...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2013, 11:44

האמת שהובטח שב5 יהיו הרבה פחות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 אוקטובר 2013, 12:56

bozeman כתב:אני עוד זוכר שראינו את ההתחלה של 4 ששחקנו ביחד, ישבנו 40 דקות, מתוכם 32 סרטים... משחק 2 דקות, 10 דקות סרט...

זו הסיבה שמעולם לא נכנסתי לסדרה. ניסיתי לשחק בMGS 2. התלהבתי מאוד מהגרפיקה היפה. אז היו סרטונים של שעה ופשוט השתעממתי.
אחרי זה שיחקתי בMGS3. המצלמה היתה הדבר הנוראי ביותר בצד הזה של קו המשווה (זולת בתי הכלא של צפון קוריאה, אולי?) וגם היו מלא סרטונים ושיחות מפגרות בטלפון.

פשוט לא מבין איך אנשים נהנים מהמשחקים האלה. מצד שני, לא חסרים אנשים שלא מבינים למה אני כל כך נהניתי מFFX, שסבל מבעיות דומות (אם כי, לטעמי, בתדירות הרבה יותר מוצלחת).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוקטובר 2013, 13:07

תשמע, לפחות התסריט של MGS משעשע לפעמים, והעלילה אמנם משונה, אבל לא נכתבה ע"י בן 5 שרק לפני רבע שעה התעורר (או - ככה FFX מרגיש, או כל FF בערך... ואת זה אומר לך מעריץ של הסדרה).
בקיצור - משונה שאדם שמסוגל "לסבול" את הסרטים של FF X באמת סבל מפאקינג MGS, אפילו אם זה MGS 2 :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2013, 15:07

Nucleus_Dawn כתב:
זו הסיבה שמעולם לא נכנסתי לסדרה. ניסיתי לשחק בMGS 2. התלהבתי מאוד מהגרפיקה היפה. אז היו סרטונים של שעה ופשוט השתעממתי.
אחרי זה שיחקתי בMGS3. המצלמה היתה הדבר הנוראי ביותר בצד הזה של קו המשווה (זולת בתי הכלא של צפון קוריאה, אולי?) וגם היו מלא סרטונים ושיחות מפגרות בטלפון.

פשוט לא מבין איך אנשים נהנים מהמשחקים האלה. מצד שני, לא חסרים אנשים שלא מבינים למה אני כל כך נהניתי מFFX, שסבל מבעיות דומות (אם כי, לטעמי, בתדירות הרבה יותר מוצלחת).

2 סובל הכי הרבה משיחות ארוכות ומשעממות בין ג׳ק לרוז, 3 הרבה פחות וכך גם 4. יצאה מאוחר יותר גרסת סבסיסטנס לmgs3 עם מצלמה חופשית ונורמאלית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוקטובר 2013, 02:18

ובאותו נושא (או שלא) - הרגע האייפון אמר לי שטום קלנסי מת היום :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2013, 22:59

הזוי, אפילו לא שמעתי את זה בשום מקום אחר עדין :|

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אוקטובר 2013, 02:50

Nucleus_Dawn כתב:

אתה יכול לאמר של MGS הרבה דברים,אבל לטנף על הרדיו של 3?

אין מצב,הרדיו זה אחד הדברים הכי מגניבים בסדרה וחבל לי שעוד משחקים לא עשו זאת כמו שצריך (כולל GTA5 שכל הזמן אנשים לא עונים לך אלא אם כן אתה מזמין אותם לבילויים המשעממים של רוקסטאר),זה אדיר בסדרה כשאתה עושה משהו מגניב ומתקשר לדמויות וכמעט ב 90 אחוז מהמקרים הם אשכרה מגיבים למה שאתה מצפה שיגיבו,או להתקשר אליהם בזמן בוס ולשמוע את העיצות שלהם או סתם אחרי טוויסט במשחק אתה מתקשר ושומע את התגובה של הקולונל או דמות אחרת שקשורה גם בטוויסט (או שלא),יש שם כמויות ענקיות של דיאלוגים לרמה שאלא אם כן אתה עושה שם abuse וכל שנייה מטריד את הדמויות אתה מרגיש כאילו באמת מדובר ברדיו אמיתי עם דמויות אנושיות.

חבל שב MGS4 הקודק לא היה מושקע בכלל,אני מקווה שב 5 הוא יהיה אדיר כמו ברוב הסדרה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אוקטובר 2013, 20:47

bling כתב:
אתה יכול לאמר של MGS הרבה דברים,אבל לטנף על הרדיו של 3?

אין מצב,הרדיו זה אחד הדברים הכי מגניבים בסדרה וחבל לי שעוד משחקים לא עשו זאת כמו שצריך (כולל GTA5 שכל הזמן אנשים לא עונים לך אלא אם כן אתה מזמין אותם לבילויים המשעממים של רוקסטאר),זה אדיר בסדרה כשאתה עושה משהו מגניב ומתקשר לדמויות וכמעט ב 90 אחוז מהמקרים הם אשכרה מגיבים למה שאתה מצפה שיגיבו,או להתקשר אליהם בזמן בוס ולשמוע את העיצות שלהם או סתם אחרי טוויסט במשחק אתה מתקשר ושומע את התגובה של הקולונל או דמות אחרת שקשורה גם בטוויסט (או שלא),יש שם כמויות ענקיות של דיאלוגים לרמה שאלא אם כן אתה עושה שם abuse וכל שנייה מטריד את הדמויות אתה מרגיש כאילו באמת מדובר ברדיו אמיתי עם דמויות אנושיות.

חבל שב MGS4 הקודק לא היה מושקע בכלל,אני מקווה שב 5 הוא יהיה אדיר כמו ברוב הסדרה.

הרדיו הזה הוא אולי גימיק מגניב, שמוסיף קצת לסיפור ולדמויות, כשאתה בוחר לעשות שיחה. אבל כשאתה הולך חצי מטר ואז יש לך שיחה חסרת פואנטה של חצי שעה ואחרי זה אתה הולך שני מטרים, רק כדי לסבול עוד שיחה אידיוטית, הוא זוועת עולם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 אוקטובר 2013, 21:00

Nucleus_Dawn כתב:
הרדיו הזה הוא אולי גימיק מגניב, שמוסיף קצת לסיפור ולדמויות, כשאתה בוחר לעשות שיחה. אבל כשאתה הולך חצי מטר ואז יש לך שיחה חסרת פואנטה של חצי שעה ואחרי זה אתה הולך שני מטרים, רק כדי לסבול עוד שיחה אידיוטית, הוא זוועת עולם.

זה לא שהוא מוסיף רק לסיפור ולדמויות אלא לחוויה עצמה מהמשחק ולהנאה מהעולם שלו,זה לא שכל שיחה מתרכזת בעלילה אתה יכול לצוד נחש ולהתקשר למישהי והיא תגעל,זה כלי מגניב לאינטרקציה עם העולם.

בנוגע להטרדות,ב 2 אולי זה היה נכון בגלל רוז הזוועיתית אבל ב 3? רק בהתחלה יש הרבה רדיו חופר בתור הטוטוריאל של המשחק (ונראה לי שכמה שיחות ברדיו עדיפות על 8 שעות טוטוריאל סטייל GTA4 או AC3...) אחרי זה הוא סביר ביותר מבחינת כמות ההטרדות,אפילו בסרטונים הוא יחסית מתון,יש הרבה זמן גיימפליי ללא הפרעות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אוקטובר 2013, 10:22

bling כתב:(ונראה לי שכמה שיחות ברדיו עדיפות על 8 שעות טוטוריאל סטייל GTA4 או AC3...)

אני חושב שאתה טועה.
אגב, אפרופו הטלפון ה"מעפן" בGTA V, אם אתה יורה על הבית של מייקל עם אחת הדמויות האחרות עם RPG, הוא מתקשר אליך אחרי שני טילים בערך, צועק עליך "תפסיק לירות טילים על הבית שלי!!!" ומנתק לך בפנים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוקטובר 2013, 21:14

הייתי נורא רוצה לנהל דיון אנטלקטואלי על הנושא הזה אבל סוג של יצר קדמוני בתוכי רוצה להגיד "שחר, תסתום את הפה ולך שחק בMGS3".

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 אוקטובר 2013, 05:33

DrKeo כתב:הייתי נורא רוצה לנהל דיון אנטלקטואלי על הנושא הזה אבל סוג של יצר קדמוני בתוכי רוצה להגיד "שחר, תסתום את הפה ולך שחק בMGS3".

נכוותי יותר מדי מהסדרה הזאת. פספסתי את הרכבת, כי אין לי מספיק נוסטלגיה בשביל לסבול את המשחקים הישנים והמיושנים שלה.
התגנבות זה גם לא הז'אנר שלי.

בכל מקרה, אתה תמשיך להתרגש לך מאוסף של MGS. אני אמשיך להתרגש לי מהרימייק HD של FFX :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוקטובר 2013, 15:40

Nucleus_Dawn כתב:
נכוותי יותר מדי מהסדרה הזאת. פספסתי את הרכבת, כי אין לי מספיק נוסטלגיה בשביל לסבול את המשחקים הישנים והמיושנים שלה.
התגנבות זה גם לא הז'אנר שלי.

בכל מקרה, אתה תמשיך להתרגש לך מאוסף של MGS. אני אמשיך להתרגש לי מהרימייק HD של FFX :D

אני עדין חושב שאתה צריך לשחק בMGS3 לקראת 5. אני יודע שאתה מתרגש ל5, אתה חייב...
אגב, כמו שכבר אמרתי, בגרסת הסבסיסטנס של המשחק (שזה מה שיש כשקונים את הHD REMAKE ל360 או לפס3) יש את המערכת מצלמה של MGS4 שהיא המערכת שיש בכל משחק גוף שלישי סטנדרטי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 אוקטובר 2013, 00:27

DrKeo כתב:אני עדין חושב שאתה צריך לשחק בMGS3 לקראת 5. אני יודע שאתה מתרגש ל5, אתה חייב...
אגב, כמו שכבר אמרתי, בגרסת הסבסיסטנס של המשחק (שזה מה שיש כשקונים את הHD REMAKE ל360 או לפס3) יש את המערכת מצלמה של MGS4 שהיא המערכת שיש בכל משחק גוף שלישי סטנדרטי.

כן. אני יודע שיש גירסא חדשה, שתיקנה את המצלמה השבורה של הגירסא המקורית.
לא נראה לי שאשחק ב3. באמת שאין לי סבלנות לזה.

5 נראה מגניב לגמרי, אבל בכלל לא בטוח שאשחק בו.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 22 אורחים