דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדש

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 21:35

Kazz כתב:אני מניח שה8GB ראם הוא DDR3 כי הם לא ציינו במפורשות?

לא מבין למה אנשים ציפו להרבה משחקים. יש E3. והם אמרו שב E3 יהיו 'טונות' של בלעדיים. אז אני אמתין לאז. בכלל, ההחלטה שלי לגבי הקונסולה תלוייה ב15 הבלעדיים בשנה הראשונה לקונסולה.

הנה הטריילר לקוונטום ברייק: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 64IZNgxPKs

אני מקווה שאף אחד לא התפתה וחשב שזה משהו אחר מ CGI.

ברור שהקטע פתיחה עם הגשר זה CGI אבל בהמשך יש snaps קטנים כאלו שנראים מתוך המנוע ושוב,לא מרשים במיוחד.
אם גם זה CGI אז ראיתי כבר גיימפליי מרשים יותר מה שעושה זאת רשמית ל CGI הכי גרוע אי פעם בערך...

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 21:37

תמונות של הקונסולה,השלטים והכל:

http://www.wired.com/gadgetlab/2013/05/ ... eid-138536

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 מאי 2013, 21:37

א. אם סוני לא פישלה בחומרה בסגנון הפישולים של הPS3 וקשה לי להאמין שהיא יכלה לפשל בחומרה כל כך סטנדרטית, אז מערכת הפעלה זה משהו שאפשר לסדר תוך כדי.
ב. תאימות לאחור קשה לעשות כשמצד אחד החומרה שונה לחלוטין ומהצד השני, המערכת לא מספיק חזקה בשביל לעשות אמולציה.
ג. תמיד יהיה לנו PC.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 21 מאי 2013, 21:37

Nigga כתב:XboxOne blocks used games. Offline Pass confirmed
http://kotaku.com/the-xbox-is-not-alway ... -509077987

חחחחחחחח

נו, מעכשיו אני קורא לה 'מייקרושחוט' (ציווי של לשחוט).

והקונסולה ממש ענקית, יותר ענקית ממכשירי הוידאו הישנים. אני אוהב את זה קומפקטי.

מעניין מה גודלה של ה-PS4...
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 21:39

Kazz כתב:WAT.

הקונסולה כנראה חוסמת משחקי יד-שנייה. המשחקים קשורים לחשבון הלייב שלך ואם אתה מנסה לשחק במשחק שכבול לחשבון אחר תדרש לשלם אם אתה מעוניין לשחק בו בחשבון הזה.

http://kotaku.com/the-xbox-is-not-alway ... -509077987

גם נראה שהקונסולה תאפשר למשחקים להעביר חלק מחישובי המשחק לענן. כך שאם המפיצה רוצה משחק שידרוש חיבור אונליין היא כנראה תוכל לעשות זאת.

מה!?
חלק מחישובי המשחק?
איך זה יכול לעבוד בכלל במצב כזה? אם האינטרנט שלי חרא (וממש לא נראה לי שאפשר לסמוך על ענן) אז מה בדיוק יקרה,המשחק לא יעבוד?
זה לא נשמע ריאלי בכלל שנגיד דברים שקשורים לגראפיקה וכח יהיו תלויים בענן,אולי מידע אחר שלא תלוי בהכרח בחיבור טוב במיוחד?

והקטע עם היד-2 מאוד מפתיע,חשבתי זה בכלל אין סיכוי שיקרה כי אני זוכר שמנהל גיימסטופ הוזמן להציץ על הקונסולה החדשה והוא די פרגן ככה שמוזר לי שבכלל הזמינו אותו אם עומדים לפתוח איתו במלחמת עולם...

omerkot כתב:א. אם סוני לא פישלה בחומרה בסגנון הפישולים של הPS3 וקשה לי להאמין שהיא יכלה לפשל בחומרה כל כך סטנדרטית, אז מערכת הפעלה זה משהו שאפשר לסדר תוך כדי.
ב. תאימות לאחור קשה לעשות כשמצד אחד החומרה שונה לחלוטין ומהצד השני, המערכת לא מספיק חזקה בשביל לעשות אמולציה.
ג. תמיד יהיה לנו PC.

יכול להיות שבעקבות ה OS המרשים של MS סוני לא תרצה להשאר מאחור מה שיגרום לה להקצות גם יותר כח לקשקושים בסטייל הזה,לך תדע אולי בסוף נשאר עם 5 GB למשחקים ויקחו עוד איזה 2 CORES מה CPU,אני לגמרי רואה את זה קורה אם סוני ירצו להציג פיצ'רים ברמה של המתחרה וזה לגמרי יהיה מסריח :(
נערך לאחרונה על ידי bling ב 21 מאי 2013, 21:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 מאי 2013, 21:41

בהחלט לא משהו ואני לא רק שלא באתי בציפיה למשחק קוד שנראה טוב יותר מבאטלפילד (למען השם מי חשב דבר כזה? ועוד ב60 fps) ולא להרבה דיבורים על משחקים (יש את e3ככה שאין סיכוי לחשיפות רציניות) ולי אישית לא מעניין את הביצה איזה מפרט יש למי ואני כנראה משתמש בקונסולה שלי הכי הרבה פה (מבחינת כל האפשרויות ע"ע טלוויזיה חיה, סטרימינג, סמארטגלאס, קינקט) וזה הי לא משהו בכלל. לזרוק מילה על היילו בלי להראות כלום? לא להראות פונקציונליות חדשה למעט הסנאפ ושיחת סקייפ? שום המחשה מעניינת של הקינקט? שלט חדש שכל מה שחדש בוא זה הרטט? לדבר כרגיל אך ורק על שירותים,לאמריקאיים?

לא משהו. ועוד הפ יכולים,פאקינג לעשות תצוגה גם של עשר שעות אם א להם
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 מאי 2013, 21:42

חישובי הענן יהיו כנראה כמו בדיאבלו 3. כלמיני סטטיסטיקות וLOOT ושיט כזה. בכל מקרה, חשיפה לא מרשימה בכלל. דווקא אהבתי את העיצוב של הקופסא יחסית.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 מאי 2013, 21:43

רונן כתב:לפני כמה חודשים אמרתי בוויכוח שאני מחכה לחשיפות של הקונסולות הבאות, שכל מה שתראנה בעיקר זו ויזואלית יותר טובה, ושום מהפכה. ועכשיו הן נחשפו, ולפי התגובות המאוכזבות שלכם, אתם רואים שזה נכון. אפילו הקפיצה הוויזואלית אכזבה יחסית.

על מה אתה מדבר? האכזבה כאן היא ספציפית ממיקרוסופט שבחרה לא להציג כמעט שום משחק אקסלוסיבי (למרות טענות על 15 כאלו), לא חשפה כמעט שום פרטים על הטכנולוגיה, לא מחיר או תאריך יציאה, לא הצהרה על כל סימני השאלה שנוגעים למשחקים משומשים, אונליין תמידי וכדומה. בתצוגה של סוני אנשים כן התמוגגו מהחידושים שהטכנולוגיה מביאה, בין אם זה הגיע מסוני עצמה או מחברות כמו קאפקום.
והאמת היא שגם פה, המעט שכן הראו נראה מדהים. לא ראיתי שום אישור לכך שהסצינה הקצרצרה מQuantum Break היא In Engine, אבל אם כן (ואני עדיין סקפטי) אז זה כשלעצמו מצדיק קפיצה של דור שלם. אף פעם לא ראיתי שום סצינה מתוסרטת ממשחק שאפילו מתקרבת להרס העצום שהסצינה הזו מציגה. פשוט גורם לי לרצות לראות משחק Red Faction מוכרז לדור הבא.

רונן כתב:הקונסולה ענקית ומכוערת. אם הייתי שוקל לקנות אחת בנוסף ל-PS4, זה היה יורד מהפרק. אני מקווה שה-PS4 לא ענקית, אך אני כבר יכול לומר שלא אהבתי את העיצוב המרובע שלה (אך יהיה מושלם בעמידה).

אמרו מה המימדים שלה? או שהציגו אותה לצד משהו שמאפשר לנו לראות מה המימדים שלה?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 מאי 2013, 21:44

swiss-the-engine כתב: לדבר כרגיל אך ורק על שירותים,לאמריקאיים?

זה מה שאמרתי קודם. זאת קונסולה שמאוד מאוד מאודדדד ממוקדת בארה''ב כרגע. לפחות עם השירותים שהראו בהצגה ''העולמית'' הזאת. איך מיקרוסופט רוצה לקחת את אירופה מהידיים של סוני? שאלה נהדרת.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
SHAPIRA500
Trainee

הודעהעל ידי SHAPIRA500 » 21 מאי 2013, 21:44

http://www.zavvi.com/xbox-one-console/x ... 07959.html
זאבי שמו לONE תג מחיר של 400 פאונד. קצת קפצו מעל הפופיק.
"It wasn't impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible to build it anywhere else."
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 21:45

אני לא ממש מאוכזב. אני יותר בכיוון הmeh.

אני מבין לגמרי למה הם דיברו על הNFL ועל כל החיבור עם הטלויזיה. זה נראה לי מגניב בטירוף ואם הייתי גר בארה"ב, זה בהחלט היה שיקול משמעותי, עבורי.
הם ביססו בצורה מאוד טובה את המסר שאם אתה אוהב ספורט, אז הONE היא הקונסולוה בשבילך. חכם מאוד, למרות שלא הכי מעניין.
כל הפיטצ'רים של הטלויזיה נראים ממש מגניבים. הם פשוט לקחו את מה שנינטנדו הראו בחשיפה של הWIIU והראו לכולם איך אמורים לעשות את זה. באמת מרשים. אם תהייה להם עסקה דומה עם הפריימרליג, אני אקפוץ כמו ילדה קטנה. בלי קשר לעסקה אפשרית עם עוד ליגות, אני חושב שהפיטצ'רים יהיו נהדרים. אני אשמח מאוד לבדוק מה קורה בפייסבוק, בזמן שאני צופה באיזה משחק. למעשה, בזמן שראיתי אותם מראים את הפיטצ'רים האלה, חשבתי לעצמי שיהיה ממש מגניב אם אוכל להשתמש בהם באותו הרגע, בשביל להגיב פה בפורום. זה באמת יכול להיות מגניב אם אוכל לעשות סנאפ לדפדפן ולכתוב בעזרת מקלדת באייפון תגובה, בזמן שאני צופה בE3 2015. רעיונות מגניבים.
אחד הדברים שאני מצטער שהם לא הראו, זה את המחוות שיהיה אפשר לעשות, כאשר אנחנו שוכבים על הספה, מתחת לשמיכה. אם כל המחוות גדולות וארוכות כמו אלו שהם הראו, זה לא ממש מוצלח, לדעתי.
גם זה שהם הראו את סקייפ בצורה כל כך בולטת זה חכם מאוד. זה אולי לא נראה ככה לנו, אבל זה כן פיטצ'ר חשוב ואנשים יתלהבו מזה שהם יכולים לדבר אחד עם השני בקלות.

זה שהכריזו על 15 משחקים בלעדיים (8 IP חדשים) זה מצוין. אני מצפה לE3, כדי לדעת עוד פרטים על זה, אבל גם אם הם יוציאו חמישה משחקי AAA, חמישה משחקי קינקט (שאולי אפילו יהיו מוצלחים, עם הקינקט 2) וחמישה משחקי ארייד, זה יהיה ממש אדיר, בטח ובטח ביחס לשנה ראשונה של קונסולה בשוק (בהנחה ששום דבר לא יתבטל/ידחה, שזו הנחה לא סבירה כל כך).
משחק חדש של רמדי זו תמיד חדשה מוצלחת. אני בהחלט מעוניין לראות עוד.
פורזה 5 לא הראה שום דבר, בעצם. אני אחכה לגיימפליי.
COD נראה אחלה לגמרי. הוא לא נראה לי יותר מרשים מBF3 או קרייסיס 3 על המחשב, אבל זה צפוי, בהתחשב בזה שמדובר במשחק שיוצא גם לקונסולות הדור הנוכחי. אהבתי מאוד את הרעיונות של סביבות דינמיות במפות מולטיפלייר והקטע עם הכלב יכול לעבווד אחלה לגמרי.
הכי אהבתי את הרעיון של COD פוסט-אפוקליפטי. שינוי מעניין מאוד בסטינג. אני מסכים עם דודי שאמר שזה מרגיש לו כמו בתקופה שלפני היציאה של MW הראשון. גם נראה שיהיה שם דגש מסוים עם התגנבות (הקטע עם ההריגה השקטה וגרירת הגופה לצללים). אני מצפה מאוד לראות עוד מCOD, למרות שגרפית, הוא לא הרשים.

למרות שאני לא ממעריצי היילו, נורא התלהבתי מההכרזה על סדרה. סדרה ברמה גבוהה יכולה להכניס אותי לעולם ואז אולי אזכה סוף סוף (לצד השיפורים ש343 ככל הנראה עושים לסדרה) להכנס יותר לעניינים עם הכותר הזה. אני מתאר לעצמי שהסדרה תהייה מאחורי חומת תשלום, אבל אם זה סוג התוכן הפרימיום שנקבל ממנוי לייב, זה יכול להיות ממש מגניב.

עדין נותרו המון סימני שאלה. זה יכול להתגלות כצעד שיווקי מוצלח, או כצעד שיווקי גרוע (תלוי בתשובות לאותן שאלות).
השאלות הכי גדולות, לדעתי הן:
- האם משחק און ליין זה בתשלום?
- האם הקונסולה חייבת להיות מחוברת לאינטרנט כל הזמן (הם השתמשו במילים "connected" יותר מדי פעמים, לטעמי)?

אם התשובות חיוביות, אז זה צעד שיווקי גרוע, כי חוסר הוודאות יבעבע לאט לאט, עד ההכרזה ויתפוצץ להם בפנים.
אם התשובות שליליות, אז זה צעד שיווקי מאוד חכם. חוסר הוודאות יבעבע לאט לאט ואז כולם יצפו לגרוע ביותר. כשהם יודיעו בE3 שהתשובות שליליות, כולם יהיו מאוד מרוצים.

השלט החדש נראה פשוט נהדר. אהבתי גם את עיצוב הקונסולה. קצת מגושמת, בגלל הגודל, אבל הם הצליחו להסתיר את זה בצורה טובה. השם סבבה לגמרי, לדעתי. הוא לא מטופש במיוחד ולא גאוני במיוחד. הבעיה היחידה שיכולה לעלות היא כשאנשים יבקשו לקנות "את הONE" ויביאו להם את הטלפון של HTC.

לא הייתי ממהר להניח שהחומרה תהייה כל כך נוראית. לא ראינו מספיק, בשביל לדעת משהו כזה. 8 GB RAM זה מצוין. הם לא אמרו כלום על כרטיס המסך וזה באמת יכול להיות בגלל שהם לא רוצים שישוו אותו לזה של הPS4, אבל תשובה הרבה יותר פשוטה היא שהם פשוט רוצים לגלות עליו פרטים בE3.
אני מתאר לעצמי שאת התשובות לשאלות הכי חשובות נקבל בE3. אם הם ישקיעו בתוכן מעבר לסדרה של היילו ויהפכו את זה למה שמקבלים במנוי זהב, זה יכול להיות צעד מאוד מעניין ובהחלט יהפוך את המנוי לשווה. אם הם ינעלו את המולטיפלייר מאחורי חומת תשלום שוב, זה יהיה מצער.

לסיכום, הקונסולה יפה בעיני. השלט החדש נראה מגניב. הפיטצ'רים של הטלויזיה והמולטי-טאסקינג נראים נהדרים ושימושיים. יש המון שאלות, אבל אני אופטימי.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 21:46

סווים, קוונטום ברייק היה CGI. אושר שחיבור לרשת אינו חובה.

סמל אישי של המשתמש
vorse3
Minion

הודעהעל ידי vorse3 » 21 מאי 2013, 21:46

bling כתב:
מה!?
חלק מחישובי המשחק?
איך זה יכול לעבוד בכלל במצב כזה? אם האינטרנט שלי חרא (וממש לא נראה לי שאפשר לסמוך על ענן) אז מה בדיוק יקרה,המשחק לא יעבוד?
זה לא נשמע ריאלי בכלל שנגיד דברים שקשורים לגראפיקה וכח יהיו תלויים בענן,אולי מידע אחר שלא תלוי בהכרח בחיבור טוב במיוחד?

דיאבלו 3 עובד ככה...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 21:46

גאלמר,GET REAL,הקטע עם הגשר זה CG,אחרי זה רואים קטעי מנוע וזה נראה כמו דור מתחת ממה שראינו על הגשר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 21:50

תמונה
תמונה

LOL

סמל אישי של המשתמש
vorse3
Minion

הודעהעל ידי vorse3 » 21 מאי 2013, 21:52

לפי ג'ויסטיק, יהיה ניתן לבצע סוג של מסויים של טריידינג של משחקים בין חשבונות שונים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 21:59

Update: In a post answering "top questions" about the Xbox One, the official Microsoft page notes the system "does not have to be always connected, but Xbox One does require a connection to the Internet." Additionally Microsoft notes that in the case of pre-owned software, the Xbox one is designed "to enable customers to trade in and resell games. We'll have more details to share later." The Q&A makes no mention of the fees confirmed by Microsoft to Wired.

Update 2: The Q&A post from Microsoft's official page appears to have been removed, we are investigating.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 21 מאי 2013, 21:59

swym כתב:על מה אתה מדבר? האכזבה כאן היא ספציפית ממיקרוסופט שבחרה לא להציג כמעט שום משחק אקסלוסיבי (למרות טענות על 15 כאלו)...

לא נכון. תעלה קצת למעלה, מעל אותה הודעה שלי, תראה שרשרת של אנשים שלא התלהבו מהוויזואליות.

בתצוגה של סוני אנשים כן התמוגגו מהחידושים שהטכנולוגיה מביאה, בין אם זה הגיע מסוני עצמה או מחברות כמו קאפקום...

כן, בתצוגה של סוני נראו מדהימים יותר, בפרט המנוע החדש של קפקום, ואני חושב שגם של סקוור. אבל שים לב מה כתבתי, שנראה בעיקר ויזואליות יותר טובה. זה היה עיקר דבריי.

האכזבה מהויזואליות בתצוגה של מייקרוסופט זה רק תוספת לעניין העיקרי, כי רוב המשחקים לא הצליחו להרשים, מלבד בודדים.

אבל אני לא ממש דואג, כי אלה בסה"כ משחקים ראשונים, ויהיו כמה שממש ירשימו, אבל זה בטווח היותר רחוק.

עדיין, אני תוהה האם נראה מהפכה מעבר לפן הוויזואלי. בינתיים דבריי בעבר זוכים לתמיכה בחשיפות האחרונות. אנו מקבלים עוד מאותו הדבר מבחינת משחקיות, או ההבדל אינו ניכר.

לא ראיתי שום אישור לכך שהסצינה הקצרצרה מQuantum Break היא In Engine, אבל אם כן (ואני עדיין סקפטי) אז זה כשלעצמו מצדיק קפיצה של דור שלם. אף פעם לא ראיתי שום סצינה מתוסרטת ממשחק שאפילו מתקרבת להרס העצום שהסצינה הזו מציגה. פשוט גורם לי לרצות לראות משחק Red Faction מוכרז לדור הבא.

קודם שיתקבל אישור רשמי לכך.

ושוב, אני בטוח שמבחינה ויזואלית עוד נקבל בומבה למוח. אני לא דואג.

ובקשר ל-RF: אחרי הכישלונות שהיו הקודמים, בפרט האחרון, לא כל כך הייתי רוצה שדווקא Red Faction ישוויץ בטכנולוגיה הזו...

אמרו מה המימדים שלה? או שהציגו אותה לצד משהו שמאפשר לנו לראות מה המימדים שלה?

לא, אבל הראו אותה על שולחן שלידו עומד אדם, אז אתה מבין פחות או יותר מה היחסים, והיא נראתה ענקית מאוד ומסורבלת. גם הקינקט הענק שמיתוסף לקונסולה לא מפשט את כל העסק. חשבתי שיהיה מובנה.

אבל בוא נחכה למידות הרשמיות. אולי לפחות בגודל של הקונסולה עצמה אני טועה...
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 21 מאי 2013, 22:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 22:02

פאנל של מיקרוסופט על הארכיטקטורה של האקסבוקס החדשה. זה לייב:

http://he.twitch.tv/xbox?utm_campaign=l ... nelson.com

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 22:04

בנוגע למשחקים משומשים/התקנה על הHDD/חיבור למשתמש - זה לא מפריע לי כבר שנים בסטים. לא רואה סיבה שזה יתחיל להפריע לי עכשיו. אני מוכן להקריב את זה, בשביל היכולת לשחק בהכל בלי דיסקים, אבל זו לא ממש הקרבה גדולה מצידי, בהתחשב בזה שאני אספן ולא מוכר את המשחקים שלי ובהתחשב בזה שאני קונה רק משחקים חדשים.
יהיה מגניב אם הם יאפשרו את הקטע של העברת משחקים לאנשים אחרים ואין לי באמת בעיה עם זה שצריך לשלם כדי לשחק משחקי יד שניה. אם יהיה צריך לשלם 10 דולר, אז גיימסטופ תמכור את משחקי היד השניה שלה ב45 דולר, במקום ב55 ותרוויח קצת פחות. מייקרוסופט בטח תעשה מזה בחזרה איזה 3 דולר וה7 דולר הנותרים בטח יעברו למפיצה/מפתחת (או 50-50. גם זה ישמח את המפיצות, לעוומת המצב היום). כלומר, משחקים משומשים עדין יעלו אותו הדבר. אם גיימסטופ וחבריהם לא יספגו את התשלום הנוסף הזה, אז לא תהייה סיבה לאנשים לקנות משומשים והם פשוט ישלמו עוד 5 דולר, בשביל משחקים חדשים.
אני באמת חושב שהמפסידים היחידים מזה יהיו החנויות ובאמת שאין לי בעיה עם זה.

בנוגע לתאימות לאחור - זה צפוי, אבל מצער. הייתי שמח מאוד אם היתה לי גישה (לכל הפחות) לכל משחקי הארקייד שיש לי. זה יתרון שכרגע נשמר אצל סטים - אני אוכל לשחק ב99% מהמשחקים שאני קונה בסטים, גם במחשב הבא וגם בזה שאחריו. אני מקוווה שיצרניות הקונסולה ידאגו לתקן את הסוגיה הזאת, החל מהדור הנוכחי.

אני אחכה ואראה את המשחקים, לפני שאחליט אם הקונסולה חלשה, או לא. היא בטח לא מרשימה כמו המחשב שיש לי היום, אבל גם הPS4 לא הולכת להיות מרשימה כמוהו, אז זו לא אינדיקציה לכלום. נחכה ונראה. אם ההבדל באמת יהיה כמו זה שבין הגיימקיוב/XBOX והPS2, אז הוא יהיה לא משמעותי בעליל עבורי.

לא ברורה לי בכלל הביקורת על מראה הקונסולה והשלט. הם נראים נהדר, לדעתי. הקונסולה נראית קצת גדולה, אבל זה לא מפריע לי בכלל.

נ.ב.
אני כל כך נהנה מההתמוגגות של NIGGA. כיף לראות פאנבוי מתפטל ומנסה להראות כמה הוא שמח על דברים כל כך לא משמעותיים, כמו זה שהקינקט צריך להיות מחובר לקונסולה. מה עוד הם יצפו מאיתנו? שנחבר ל360 ספק כוח, כדי שהיא תעבוד?!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 21 מאי 2013, 22:05

לא הבנתי משהו. לא יהיו יותר דיסקים?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 מאי 2013, 22:06

bling כתב:גאלמר,GET REAL,הקטע עם הגשר זה CG,אחרי זה רואים קטעי מנוע וזה נראה כמו דור מתחת ממה שראינו על הגשר.

האמת היא שמבחינת תאורה והכל זה נראה באופן מחשיד כמו מה שראינו על הגשר. בנוסף, כל האפקטים של השפריצים של המים בסצינה על הגשר עדיין נראים כמו משהו שיוצר במנוע של משחק מחשב ולא כמו CGI "אמיתי" ככה שיש לי נטיה לחשוד.
שים לב שלא הנחתי לרגע שזו תהיה סצינה בreal-time - אבל מאד אפשרי שמדובר בבולשוט סטייל אנצ'רטד עם סצינה שנבנתה במנוע אבל רונדרה מראש ומוצגת במשחק כסרטון וידאו. למעשה רמדי עצמם כבר עשו בAlan Wake בדיוק את אותו הדבר וסצינות המעבר שלו.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 21 מאי 2013, 22:06

Nigga כתב:Xbox One: Requires Kinect plugged in to operate
https://twitter.com/kevin__lynch/status ... 2129281024

חחחחחחחחח

FACEPALM

ואני עוד רציתי להציע שהקינקט יישאר בארון, כדי לפשט את כל העסק, אך מסתבר שגם זה לא ניתן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 22:07

GolanBerlin כתב:לא הבנתי משהו. לא יהיו יותר דיסקים?

יהיו, אבל יהיה צריך להתקין את המשחקים על הקונסולה, לפני שמשחקים (ואני מניח שיהיה צריך לאשר אותם און-ליין, בפעם הראשונה שמתקינים).
אם זה אומר שלא יהיה צורך בהם, כדי לשחק במשחקים, זה אחלה trade-off לדעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 22:11

Nigga כתב:רוצה להתערב שאני נהנה יותר? :)

אין לי ספק שאתה נהנה יותר. לפאנבואיים יש קשר רגשי הרבה יותר משמעותי עם חתיכות פלסטיק וסיליקון מאנשים הגיוניים.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים