swym כתב:על מה אתה מדבר? האכזבה כאן היא ספציפית ממיקרוסופט שבחרה לא להציג כמעט שום משחק אקסלוסיבי (למרות טענות על 15 כאלו)...
לא נכון. תעלה קצת למעלה, מעל אותה הודעה שלי, תראה שרשרת של אנשים שלא התלהבו מהוויזואליות.
בתצוגה של סוני אנשים כן התמוגגו מהחידושים שהטכנולוגיה מביאה, בין אם זה הגיע מסוני עצמה או מחברות כמו קאפקום...
כן, בתצוגה של סוני נראו מדהימים יותר, בפרט המנוע החדש של קפקום, ואני חושב שגם של סקוור. אבל שים לב מה כתבתי, שנראה בעיקר ויזואליות יותר טובה. זה היה עיקר דבריי.
האכזבה מהויזואליות בתצוגה של מייקרוסופט זה רק תוספת לעניין העיקרי, כי רוב המשחקים לא הצליחו להרשים, מלבד בודדים.
אבל אני לא ממש דואג, כי אלה בסה"כ משחקים ראשונים, ויהיו כמה שממש ירשימו, אבל זה בטווח היותר רחוק.
עדיין, אני תוהה האם נראה מהפכה מעבר לפן הוויזואלי. בינתיים דבריי בעבר זוכים לתמיכה בחשיפות האחרונות. אנו מקבלים עוד מאותו הדבר מבחינת משחקיות, או ההבדל אינו ניכר.
לא ראיתי שום אישור לכך שהסצינה הקצרצרה מQuantum Break היא In Engine, אבל אם כן (ואני עדיין סקפטי) אז זה כשלעצמו מצדיק קפיצה של דור שלם. אף פעם לא ראיתי שום סצינה מתוסרטת ממשחק שאפילו מתקרבת להרס העצום שהסצינה הזו מציגה. פשוט גורם לי לרצות לראות משחק Red Faction מוכרז לדור הבא.
קודם שיתקבל אישור רשמי לכך.
ושוב, אני בטוח שמבחינה ויזואלית עוד נקבל בומבה למוח. אני לא דואג.
ובקשר ל-RF: אחרי הכישלונות שהיו הקודמים, בפרט האחרון, לא כל כך הייתי רוצה שדווקא Red Faction ישוויץ בטכנולוגיה הזו...
אמרו מה המימדים שלה? או שהציגו אותה לצד משהו שמאפשר לנו לראות מה המימדים שלה?
לא, אבל הראו אותה על שולחן שלידו עומד אדם, אז אתה מבין פחות או יותר מה היחסים, והיא נראתה ענקית מאוד ומסורבלת. גם הקינקט הענק שמיתוסף לקונסולה לא מפשט את כל העסק. חשבתי שיהיה מובנה. 
אבל בוא נחכה למידות הרשמיות. אולי לפחות בגודל של הקונסולה עצמה אני טועה...
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').