מסיבת E3 של סוני - 2015

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: מסיבת E3 של סוני - 2015

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 22:54

הופתעתי גם מהגיימפליי שלו אפילו, לא רק גראפיקה ועיצוב שגם היו ברמות הכי גבוהות (כצפוי עם הסטודיו הזה)

הקרב נראה ממש כיפי והיו הרבה מכניקות מעניינות שם, זה נראה שלכל יצור יש דרך שונה להביס ואתה לא סתם יורה בו בלי לחשוב, גם המכניקה שמרסנים אותו עם החבלים נראתה מגניב.

בקיצור הם שיחקו אותה בענק, ויש גם סיבות להיות אופטימיים כי אנשים מ CDP לשעבר עובדים שם וגם אחד היוצרים של פולאאוט ניו ווגאס מאובסידן עבר לשם ועובד על המשחק, מאוד מקווה שזה יהיה הכותר שיכניס אותם לרשימה של הגדולים, מבחינה טכנית הם תמיד היו שם, רק צריך מישהו שם שיודע לעשות גם משחק טוב :P

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 יוני 2015, 22:59

swym כתב:איזה ליטוש ראית שם? קצת יריות בשוק ואז קצת מרדף שכולל שתי מכוניות בירידה. היו לי כאלו הרבה מאד בירידות של לוס סנטוס אפילו מחוץ למשימות המתוסרטות, שלא נדבר על אלו שכן שכללו אפילו קטע דומה של זינוק מהאוטו על משאית שסוחבת יאכטה...

אה, ובGTA אני לפחות יודע שאפילו במשימות המתוסרטות יש לא מעט חופש פעולה ככה שהאשליה נשמרת. אבל במקרה של אנצרטד אלא אם כן נוטי דוג משנים את הנוסחא מהמשחקים הקודמים למשהו באמת פתוח (נניח כמו שקוג'ימה עשה עם MGS), אז כאן אני כבר יכול לנחש שכל סטייה הכי קטנה מהמסלול שהם טוו תחזיר אותי למסך טעינה מחדש.

כנראה שלא שיחקנו באותו המשחק, או שאתה לא זוכר מאז ה 360... בGTA V, לפחות בגרסא שהגיעה למחשב, כל סטיה הכי קטנה מהמסלול/מבט/כיוון של המשימה= insta fail. ''החופש'' הוא מינימלי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 16 יוני 2015, 23:00

פרסונה 5 הוכרז ל 2015 גם מחוץ ליפן.

סוני היו יכולים להכריז על זה במסיבה שלהם ולו רק בשביל שהם יוכלו להגיד שיש להם משהו ב 2015.
גם לא ברור למה ראצ'ט וקלאנק לא היה במסיבה שלהם, או אפילו האוסף של אנצרטד שהם אמרו שיהיה בו יותר שיפורים מאשר הסטנדרט של 1080p ו 60 fps. זה לא שהם שמרו את כל זה לאירוע אחר כמו מייקרוסופט, הם סתם הכריזו על זה לפני או אחרי התערוכה שלהם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 23:04

Klayman כתב:
swym כתב:איזה ליטוש ראית שם? קצת יריות בשוק ואז קצת מרדף שכולל שתי מכוניות בירידה. היו לי כאלו הרבה מאד בירידות של לוס סנטוס אפילו מחוץ למשימות המתוסרטות, שלא נדבר על אלו שכן שכללו אפילו קטע דומה של זינוק מהאוטו על משאית שסוחבת יאכטה...

אה, ובGTA אני לפחות יודע שאפילו במשימות המתוסרטות יש לא מעט חופש פעולה ככה שהאשליה נשמרת. אבל במקרה של אנצרטד אלא אם כן נוטי דוג משנים את הנוסחא מהמשחקים הקודמים למשהו באמת פתוח (נניח כמו שקוג'ימה עשה עם MGS), אז כאן אני כבר יכול לנחש שכל סטייה הכי קטנה מהמסלול שהם טוו תחזיר אותי למסך טעינה מחדש.

כנראה שלא שיחקנו באותו המשחק, או שאתה לא זוכר מאז ה 360... בGTA V, לפחות בגרסא שהגיעה למחשב, כל סטיה הכי קטנה מהמסלול/מבט/כיוון של המשימה= insta fail. ''החופש'' הוא מינימלי.

יש מצב אפילו שבדמו של אנצ'רטד יש יותר חופש מהבחינה הזו, יש שם כמה מסלולים שאפשר לעלות עליהם בזמן הנסיעה, ככה שלפחות נותנים לך סוג של בחירה איך להגיע ליעד :)

עידן, הם חשפו את ראטצ'ט כמה ימים לפני עם גיימפליי די ארוך, כנראה לא היה לו זמן בליינאפ של המסיבה, אי אפשר להגיד שבלי סיבה אחרי שראינו אותה, היו לא מעט דברים להציג ולדבר עליהם, וכן לפני שתתחיל גם אתה, כולל צד ג' שהם מקדמים על הקונסולה.
נכון שראטצ'ט יותר מעניין מ COD אבל הוא גם הרבה פחות חשוב.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 יוני 2015, 23:44

Klayman כתב:כנראה שלא שיחקנו באותו המשחק, או שאתה לא זוכר מאז ה 360... בGTA V, לפחות בגרסא שהגיעה למחשב, כל סטיה הכי קטנה מהמסלול/מבט/כיוון של המשימה= insta fail. ''החופש'' הוא מינימלי.

הסטיה=כישלון בדרך כלל מתבטאת רק במרדפים שבהם אתה לא עוקב מספיק קרוב אחרי מטרה מסוימת. אבל כשמדובר במשימות הפוכות שבהן אתה צריך להתחמק (כמו שראינו בדמו הזה)? החופש שלך מאד גדול לברוח לבערך כל נקודה במפה שתרצה, וברוב המשימות גם להחליף רכבים על הדרך. הרבה מאד מרדפים בGTA אתה יודע איפה תתחיל אותם אבל לא איפה תסיים אותם, אבל פה אתה יכול להיות בטוח שמדובר במשהו 100% מתוסרט בדיוק עד לאותה נקודה על הגשר ושלא תוכל אפילו לצאת מהרכב בשום נקודה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 יוני 2015, 00:11

לא רק במרדפים. גם בעוד משימות כמו ''התגלית=נכשלת'' ו ''השארת את החבר שלך מאחור'' ועוד הרבה סיבות מעצבנות ומציקות לכשלונות במשימות בGTA V. אבל מילא, זה בכלל לא אותו סוג של משחק, והמרדף הכי ''מטורף'' שם עם הסירה והגרר לא מתקרב, לדעתי, למה שראינו פה. :)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 17 יוני 2015, 00:16

swym כתב:
Klayman כתב:כנראה שלא שיחקנו באותו המשחק, או שאתה לא זוכר מאז ה 360... בGTA V, לפחות בגרסא שהגיעה למחשב, כל סטיה הכי קטנה מהמסלול/מבט/כיוון של המשימה= insta fail. ''החופש'' הוא מינימלי.

הסטיה=כישלון בדרך כלל מתבטאת רק במרדפים שבהם אתה לא עוקב מספיק קרוב אחרי מטרה מסוימת. אבל כשמדובר במשימות הפוכות שבהן אתה צריך להתחמק (כמו שראינו בדמו הזה)? החופש שלך מאד גדול לברוח לבערך כל נקודה במפה שתרצה, וברוב המשימות גם להחליף רכבים על הדרך. הרבה מאד מרדפים בGTA אתה יודע איפה תתחיל אותם אבל לא איפה תסיים אותם, אבל פה אתה יכול להיות בטוח שמדובר במשהו 100% מתוסרט בדיוק עד לאותה נקודה על הגשר ושלא תוכל אפילו לצאת מהרכב בשום נקודה.

אוקי, ובדיוק בגלל זה אין שום בסיס להשוואה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2015, 00:39

DrKeo כתב:כן, זאת לא הייתה הכוונה שלי. התכוונתי בSF משנית כי הראשית זאת קאפקום. כאן מדובר במשחק עצמאי אז אם סוני לא קבלה בלעדיות אמיתית והמשחק גם רץ לקיקסטארטר (מה שלא מתאים לסוני לשלוח אותם) אז כנראה שיש מפיצה אחרת שהיא השחקן הראשי. האמת, זאת לא אמורה להיות סגה? אין להם את הזכויות?

עכשיו מישהו מסוני התארח ביחד עם יו סוזוקי בסטרים.
הוא אמר שמאז שהוא עובד אצל סוני אחת הבקשות הכי נפוצות שחוזרת על עצמה שוב ושוב מצד מעריצים זה שנמו 3, ב GDC האחרון נציגים מסוני נפגשו עם סוזוקי והם ניסו למצוא פתרון איך הופכים את המשחק הזה למציאות, לדבריו המסקנה היתה שהם יעלו קיקסטארטר לראות עד כמה יש ביקוש בשבילו מצד המעריצים ובמידה ואכן יש עניין הם יתמכו במשחק בתוכנית צד ג' שלהם והנה הם היום.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2015, 00:45

bling כתב:
DrKeo כתב:כן, זאת לא הייתה הכוונה שלי. התכוונתי בSF משנית כי הראשית זאת קאפקום. כאן מדובר במשחק עצמאי אז אם סוני לא קבלה בלעדיות אמיתית והמשחק גם רץ לקיקסטארטר (מה שלא מתאים לסוני לשלוח אותם) אז כנראה שיש מפיצה אחרת שהיא השחקן הראשי. האמת, זאת לא אמורה להיות סגה? אין להם את הזכויות?

הוא אמר שמאז שהוא עובד אצל סוני אחת הבקשות הכי נפוצות שחוזרת על עצמה שוב ושוב מצד מעריצים זה שנמו 3, ב GDC האחרון נציגים מסוני נפגשו עם סוזוקי והם ניסו למצוא פתרון איך הופכים את המשחק הזה למציאות, לדבריו המסקנה היתה שהם יעלו קיקסטארטר לראות עד כמה יש ביקוש בשבילו מצד המעריצים ובמידה ואכן יש עניין הם יתמכו במשחק בתוכנית צד ג' שלהם והנה הם היום.

כן... זה היה די ברור מאליו שזה מה שקרה, לפי דעתי.
חבל שהם לא היו ישרים בנוגע לזה והסבירו שהמטרה של הקיקסטארטר היא לא בהכרח לדאוג לתקציב, אלא יותר למדוד ביקוש. זה לא הפריע למשחק של יוצר קסלווניה להפוך למשחק הכי מצליח בקיקסטארטר. לא חושב שזה היה מפריע גם במקרה הזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 יוני 2015, 00:51

Klayman כתב:לא רק במרדפים. גם בעוד משימות כמו ''התגלית=נכשלת'' ו ''השארת את החבר שלך מאחור'' ועוד הרבה סיבות מעצבנות ומציקות לכשלונות במשימות בGTA V. אבל מילא, זה בכלל לא אותו סוג של משחק, והמרדף הכי ''מטורף'' שם עם הסירה והגרר לא מתקרב, לדעתי, למה שראינו פה. :)

לדעתי המרדף הכי מטורף שם הוא זה שאתה נוחת בו עם מטוס בתוך מטוס יותר גדול ואז מתחמק מג'יפים שנופלים עליך תוך כדי טיסה :)
אבל נו, ההשוואה לא היתה לסוג המשחק אלא פשוט לכך שמדובר בסצינה שהיא די בנאלית של מדרף בתוך עיר וכבר ראינו אותה אינספור פעמים בכל משחק עם מרדפים מתוסרטים. זה לא מתקרב לעצירת הנשימה בחשיפת גיימפליי קודמים בסדרה - עם המסוק והרכבת למשל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2015, 01:10

swym כתב:
Klayman כתב:לא רק במרדפים. גם בעוד משימות כמו ''התגלית=נכשלת'' ו ''השארת את החבר שלך מאחור'' ועוד הרבה סיבות מעצבנות ומציקות לכשלונות במשימות בGTA V. אבל מילא, זה בכלל לא אותו סוג של משחק, והמרדף הכי ''מטורף'' שם עם הסירה והגרר לא מתקרב, לדעתי, למה שראינו פה. :)

לדעתי המרדף הכי מטורף שם הוא זה שאתה נוחת בו עם מטוס בתוך מטוס יותר גדול ואז מתחמק מג'יפים שנופלים עליך תוך כדי טיסה :)
אבל נו, ההשוואה לא היתה לסוג המשחק אלא פשוט לכך שמדובר בסצינה שהיא די בנאלית של מדרף בתוך עיר וכבר ראינו אותה אינספור פעמים בכל משחק עם מרדפים מתוסרטים. זה לא מתקרב לעצירת הנשימה בחשיפת גיימפליי קודמים בסדרה - עם המסוק והרכבת למשל.

לא ראינו אף פעם מרדף בתור עיר שנראה *ככה*, שמתחיל בקרב יריות בשוק הומה אדם שהכל מתפרק לרסיסים, ממשיך במרדף מדהים מול רכב משוריין שגם בו הכל מתפרק לרסיסים, כולל קטעי מכות שגם שם הכל מתפרק לרסיסים, והכל בגראפיקה פסיכית.

הנקודת מבט שלך משעשעת, אפשר לאמר שמאיזשהי סיבה לא התלהבת כי נגיד זה מתוסרט או משהו ודברים כאלו כבר לא מלהיבים אותך (למרות שזה הרבה יותר חופשי ממשחקים קודמים בסדרה) אבל לאמר "לא מרשים כי היו כבר מרדפים במשחקים אחרים" זה קצת הזוי, כאילו מרדף שעשוי טוב בכמה רמות מעל כל מה שנראה במדיום הוא לא מרשים כי עשו אותו בעבר במשהו שנראה כמו סרט סטודנטים בהשוואה. אוקיי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2015, 03:43

bling כתב:

אם זה נכון, אני לא מאמין שסוני אשרו משחק ככה על בסיס קיקסטארטר ונתנו לקהל לשפוך כסף ככה. WTF? הם רציניים? זה גם חצי בדיחה לראות אם יש לשאנמו קור קטן של מעריצים מטורפים בעזרת קיקסטארטר, הרי המשחק הזה הוא פחות או יותר ההגדרה של קור קטן של מעריצים מטורפים. אני משער שקוראים לזה תעלול יחצנות, הרי מי לא ידע ששאנמו ימומן בקיקסטארטר ממש מהר ועוד כשמכריזים על זה מול מליון+ אנשים בלייב? היה סיכוי יותר גדול שיגאל אמיר יתחתן עם זהבה גלאון מאשר שהקיקסטארטר הזה לא ימומן תוך 3 דקות.

בכל מקרה, משהו לגמרי דפוק בסיפור הזה. יש אנשים ששלמו 10,000$ בקיקסטארטר, יש מעל לאלף אנשים ששמו 5$ רק בשביל לתרום כסף לפיתוח. כל זה כדי שסוני תעשה תעלול יחצנות.

בנושא ההשוואה בין GTA לאנצ'רטד, אני אפילו לא יודע איפה להתחיל עם זה. איך אפשר להשוואת אותם בכלל?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 יוני 2015, 03:49

קצת מצחיק שtlg עדיין נראה אותו דבר ובכל זאת מראה לא מעט נפילות פריימים... ולחשוב שניסו למכור את זה בתור משהו שרץ על פס3
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2015, 11:34

DrKeo כתב:
bling כתב:

אם זה נכון, אני לא מאמין שסוני אשרו משחק ככה על בסיס קיקסטארטר ונתנו לקהל לשפוך כסף ככה. WTF? הם רציניים? זה גם חצי בדיחה לראות אם יש לשאנמו קור קטן של מעריצים מטורפים בעזרת קיקסטארטר, הרי המשחק הזה הוא פחות או יותר ההגדרה של קור קטן של מעריצים מטורפים. אני משער שקוראים לזה תעלול יחצנות, הרי מי לא ידע ששאנמו ימומן בקיקסטארטר ממש מהר ועוד כשמכריזים על זה מול מליון+ אנשים בלייב? היה סיכוי יותר גדול שיגאל אמיר יתחתן עם זהבה גלאון מאשר שהקיקסטארטר הזה לא ימומן תוך 3 דקות.

בכל מקרה, משהו לגמרי דפוק בסיפור הזה. יש אנשים ששלמו 10,000$ בקיקסטארטר, יש מעל לאלף אנשים ששמו 5$ רק בשביל לתרום כסף לפיתוח. כל זה כדי שסוני תעשה תעלול יחצנות.

בנושא ההשוואה בין GTA לאנצ'רטד, אני אפילו לא יודע איפה להתחיל עם זה. איך אפשר להשוואת אותם בכלל?

KEO, אתה עושה מזה כאילו זו פרקטיקה חדשה, זה לא הפרויקט הראשון שנשלח ע"י המממן שלה לקיקסטארטר לבדוק התעניינות, זה כבר קורה לא מעט לאחרונה.
וכן בדיעבד ברור שהיה עניין, אבל היי, אתה לא יודע עד כמה הרעש של הקהל הזה מתרגם למעשים בשטח, בדקו, ראו שכן, והחליטו לתרום למימון, זה לא כל כך חריג ששומעים את הסיפור מאחורי זה, ראית שגם קאוטיק לא הופתע שזה מה שקרה.

SWISS ל TLG היו בעיות פריימרייט? וואלה לא ראיתי, אני ממש גרוע בלהבחין בדברים האלה, ואם הוא היה יוצא ככה לפס3 לדעתי הוא היה בין המשחקים היפים שם, אולי באמת זה היה גדול מדי בשביל טים איקו על ה PS3.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 יוני 2015, 12:47

כן, די הרבה אפילו והירידה הייתה חדה... סאב 20 לטעמי.

אגב TLG... אומנם המתורגמן הוא מסוני אז כנראה זה מייצג נאמנה את מה שהוא אמר אבל תמיד יכול להיות פה משהו lost in translation.
"We very much appreciate it… We’re working very, very hard to get this done. We hope to release this in 2016"

לא נשמע מבטיח.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2015, 15:22

זאת לא פרקטיקה חדשה אבל זה פאקינג שאנמו, המשחק עם המיעוט מעריצים הכי קולני בעולם. כל מה שהם עשו זה נתנו דרך ל50-100 אלף המעריצים החולים עליו להביע את דעתם עם כסף. אין פה שום בדיקה, הרי המיעוט הקולני הוא גם זה ששם את הכסף כרגע וידענו מראש שהוא קיים. זה תרגיל יחצנות וזה הוכרז במסיבת עיתונאים כחשיפה גדולה. מי לעזאזל חושף קיקסטארטר במסיבת עיתונאים בe3? זה בהחלט חדש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יוני 2015, 15:27

מי עושה את זה?
כנראה מי שרוצה בלעדיות לקונסולה שלו :P
בכל אופן אתה נתפס לקטנות. התצוגה הייתה עם הרבה דברים משונים, כמו בערך כל תצוגה אי פעם. עם זאת - ההכרזות המשונות עדיין היו דברים שכל הקהילה בערך חיכתה להם, במשך למעלה מעשור... אז זה כמו פטריית הזייה משובחת, בעוד ששאר ההזיות בE3 היו יותר כמו LSD מקולקל ;)
ראית כבר שיש גיימפליי להורייזון? :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2015, 15:33

אני רק אומר, אם מיקרוסופט הייתה עושה את זה עם אלן ווייק 2 היו קוברים אותה חיה. ועדין לא ראיתי, אני בים המלח :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2015, 15:41

DrKeo כתב:אני רק אומר, אם מיקרוסופט הייתה עושה את זה עם אלן ווייק 2 היו קוברים אותה חיה. ועדין לא ראיתי, אני בים המלח :)

אם זה היה בלעדי לקונסולה אחרי שנים של העדרות כשהמעריצים כבר הרימו ידיים שהם אי פעם יראו את זה, ממש לא.
לא נמאס מתחושת הרדיפה כלפי מיקרוסופט? שנמו זה פרויקט שאנשים מתחרפנים עליו שנים, אין קשר לאהבת סוני פה כשחוגגים את זה והתגובות היו זהות אם מייק היא זו שהיתה עושה את אותו מהלך.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 17 יוני 2015, 16:04

אבל שאנמו יוצא גם לPC, לא?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2015, 16:09

יוצא ל PC, בלעדי לפס4 על הקונסולות, כמו עם SF5 שסוני גם עוזרת לממן.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 יוני 2015, 17:04

bling כתב:לא ראינו אף פעם מרדף בתור עיר שנראה *ככה*, שמתחיל בקרב יריות בשוק הומה אדם שהכל מתפרק לרסיסים, ממשיך במרדף מדהים מול רכב משוריין שגם בו הכל מתפרק לרסיסים, כולל קטעי מכות שגם שם הכל מתפרק לרסיסים, והכל בגראפיקה פסיכית.

הנקודת מבט שלך משעשעת, אפשר לאמר שמאיזשהי סיבה לא התלהבת כי נגיד זה מתוסרט או משהו ודברים כאלו כבר לא מלהיבים אותך (למרות שזה הרבה יותר חופשי ממשחקים קודמים בסדרה) אבל לאמר "לא מרשים כי היו כבר מרדפים במשחקים אחרים" זה קצת הזוי, כאילו מרדף שעשוי טוב בכמה רמות מעל כל מה שנראה במדיום הוא לא מרשים כי עשו אותו בעבר במשהו שנראה כמו סרט סטודנטים בהשוואה. אוקיי.

אבל זו בדיוק הנקודה, לא? שהכל כן מתוסרט עד לעייפה. אין שם שום רמת הרס או "עומס ויזואלי" שלא ראינו במשחקים אחרים - פשוט במסגרת הסצינה הסופר מתוסרטת אתה יורה ופוגע בדיוק בכל אותם אייטמים שהמפתחים כן איפשרו לפרק, והורס אותם רק לנקודה שבה ירי נוסף לא יעשה שום הבדל.
כנ"ל סצינת המרדף הכביכול פתוחה, שבה המפתחים עוברים בדיוק בנתיב המוגדר מראש, וכבר מהתבוננות שניה בטריילר אפשר לראות איך כמעט בכל נקודה יש במקרה הטוב שתי התפצלויות שאחת מהן נחסמת בדיעבד ע"י הטנק ומאלצת אותך להמשיך מהנתיב השני. זוכר את המרדף עם השומרים בתחילת אנצטרד 3? אז ככה זה מרגיש גם פה.

האם ראיתי מרדף בתוך עיר שנראה בדיוק ככה? בטח שלא, אבל ראיתי סצינות שוק עמוסות הרבה יותר מצד אחד עם שלל דברים שאפשר להרוס (למשל בהיטמן) מצד אחד וראיתי מרדפי רכב הרבה יותר מרשימים במשחקים אחרים מצד שני, וראיתי משחקים שעושים את שני הדברים פחות טוב - אבל אלו היו משחקים בדור הקודם ככה שהם היו הרבה יותר מוגבלים במה שהם יכלו להציג (וגם בדרך כלל הציגו עולם משחק פתוח).
יש פה יתרון למשחק מהדור החדש כי אחרי הכל כמה משחקים בדור החדש אתה מכיר שבכלל מציגים setting דומה (משחק לינארי עם עיר מודרנית). להגיד שאף פעם לא ראיתי מרדף בתוך עיר שנראה *ככה* זה כמו להגיד אחרי הדמו הראשון של Dead Rising 3 שלא ראיתי אף מרדף זומבים בלילה שנראה *ככה* או להגיד אחרי ההדגמה של טומב ריידר שלא ראיתי אף משחק עם טיפוס בשלג שנראה *ככה*. אבל אף אחד לא רץ להלל את Dead Rising 3 או את טומב ריידר כאילו מדובר באיזה עילויים יוצאי דופן (וזה דווקא מזכיר כמובן את אנצרטד 2 שהשאיר כמה טביעות אצבע בשלג ונחשב להתגלמות רוח הקודש בזמנו).

אנצרטד נהדר בלזגזג בין סגנונות עוד מהמשחק הראשון ונוטי דוג אשפים טכניים אחרי הכל. אבל סצינת המרדף הזו היא שום דבר מיוחד, ולא מרשימה כמו סצינות שנחשפו מהמשחק בעבר גם אם ממש מתאמצים לנסות להציג אותה ככזו. אתה מוזמן להוריד את סרטון המשחק המלא באיכות טובה ולעצור את התמונה על כל סצינה שתבחר - ואז תסתכל על רמת הפירוט בלי מצלמה שמזגזגת לך מהר ותגיד לי שזה באמת נראה כמו משהו שלא ראית קודם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2015, 19:17

מה!? מה יכול להיות מתוסרט בהרס, הרס זה הרס, הם יורים עליך והכל מתפרק, שקי חול מתחוררים ויוצא חול מהחור וכו' יש שם תשומת לב מדהימה לפרטים.
ברור שעכשיו זה לא המשחק הזה שכולו מבוסס על הרס (גרילה) אבל הוא מציג הרס ברמת פירוט מדהימה.

בסצינת המרדף מן הסתם יש רגעים שהרכב המשוריין חוסם אבל גם יש רגעים שלא ואתה יכול לבחור דרך אחרת, היי, זה כבר יותר חופש ממה שמקובל בז'אנר בדברים הללו, ואני לא ראיתי שום מרדף מרשים ככה, באמת אני אשמח, תדביק פה את המשימה של GTA עם היאכטה ותראה איך חצי פורום צוחק מההשוואה.

ויפה שאתה אומר על משחקים שעשו את זה פחות טוב אבל בגלל שהדור הקודם הגביל אותם, זה חלק מהנקודה כאילו, שאתה מקבל פה תצוגה שלא היתה אפשרית בעבר בסקייל הזה ובפירוט הזה ובבימוי המושלם הזה ועם הרס שנראה כל כך טוב, תיאורתית אתה יכול לשדר את הקטע הזה לאנשים והם יהנו ממנו כאילו זה סרטון אנימציה קולנועי גם בלי להבין במשחקים, זה עד כדי כך היה עשוי טוב לדעתי.
זה לא מרגיש כמו התצוגה הקצת מאכזבת של גירס ו TR שראינו דברים כאלו בדיוק בעבר ובאותה רמת ביצוע פחות או יותר רק עם גראפיקה פחות טובה, פה פשוט נדהמתי ולפי חלק מהתגובות פה כך גם אחרים.

DR הראשון הביא קטע של WOW והנה הדור הבא כשהוא הראה את הזומבים, DR3 פחות, אפילו גראפית הוא לא היה מרשים במיוחד, זו לא היתה קפיצה גדולה מספיק מקודמו כדי שנתלהב ממנו ככה.
אני הורדתי את הסרטון באיכות הגבוהה עוד ממזמן, וראיתי אותו כמה פעמים והוא עדיין מדהים אותי כל פעם מחדש.

אני חושב שהטיעונים שלך קצת מגוחכים, כמו ש KEO אמר כשזרקת את GTA בהשוואה, באמת לא ברור מאיפה להתחיל בכלל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 יוני 2015, 20:13

אני מניח שהוא מתכוון להרס שבלוני כזה... נניח גדר תמיד תתפרק לאותם חלקים ונגיד רק התנועה של החלקים קצת משתנה בהתאם למהירות שאתה נכנס בגדר
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2015, 20:15

bling כתב:
DrKeo כתב:אני רק אומר, אם מיקרוסופט הייתה עושה את זה עם אלן ווייק 2 היו קוברים אותה חיה. ועדין לא ראיתי, אני בים המלח :)

אם זה היה בלעדי לקונסולה אחרי שנים של העדרות כשהמעריצים כבר הרימו ידיים שהם אי פעם יראו את זה, ממש לא.
לא נמאס מתחושת הרדיפה כלפי מיקרוסופט? שנמו זה פרויקט שאנשים מתחרפנים עליו שנים, אין קשר לאהבת סוני פה כשחוגגים את זה והתגובות היו זהות אם מייק היא זו שהיתה עושה את אותו מהלך.

הבעיה היא לא שזה שאנמו או שזה בלעדי לסוני אלה תצוגה במסיבת עיתונאים שבמקום להכריז על משחק הם מכריזים על קיקסטארטר ש״אולי יהיה אם תשפכו את הכסף חבר׳ה״. לא יודע, זה מוזר ברמות. אני חושב שההקבלה לאלן ווייק 2 דווקא די טובה, משחק קאלט עם המון מעריצים שאבדו תקווה להמשך ומיקרוסופט לא הבעלים של הפרנצ׳יז והוא משותף עם המחשב.

סוויס, לא ככה עובד הרס בכל משחק קיים פחות או יותר? אנחנו עדין לא בדור של הרס פרוצידוראלי במשחקים סטנדרטים. לפחות לא בנתיים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים