bling כתב:למיינקראפט יש DLC של תוכן בתשלום?
Laskin כתב:ושוב, יש סימוכין שהם הבטיחו שלא יהיה DLC בתשלום או לפחות לא בשנה הראשונה?
וכן, לא רק באטלפילד וCOD הם המדד.
אגב, GTA V גם בקטגוריה של הענקים-שאינם-חמדנים.
גם שם אין ממש DLC, רק אפשרות לקנות כסף וירטואלי, ומעטים עושים זאת אני מניח.
כל התוכן שהם יצרו מאז שיגור המשחק פתוח לכולם ואין בעייה להשיג את הכסף לקנות דברים יקרים אם משחקים במטרה להרוויח כסף.
אני עדיין בהלם שהם לא חולבים את המוצר הזה "כמו שצריך". אין שום משחק כרגע בשוק עם +50 מליון עותקים שנמכרו שעדיין פופולרי ולא יצא לו DLC אחד בתשלום, וגם לא היה כזה אי פעם לדעתי
Stick כתב:בקיצור, בדיוק כמו בבאטלפורנטס הקודמים למי ששיחק, הם יהיו OP ברמות אבל לזמן מוגבל שמתמלא קצת עם כל הריגה.
זה עבד די טוב שם, אבל עבד די טוב מבחינת ההנאה של להיות ג'דיי לצד הכרח של מי שג'דיי בקבוצה להיות אגרסיבי ולא "לבזבז" את זה לכל שאר השחקנים בקבוצה, אבל זה בדיוק מה שהיו הבאטלפורנטס הקודמים, משחקים שסתם ניסו להיות כיפיים בעולם של SW. הפעם הלכו עם DICE ונראה שהם מנסים לעשות משחק "רציני" שיהיה מאוזן ויעבוד כמה שאפשר על סקיל (כמו באטלפילד למשל) אז אני לא יודע עד כמה זה יעבוד הפעם.
bling כתב:אין לי מושג מה הולך בבאטלפרונט אבל חשבתי שכל משחקי המולטי הגדולים באים בגישה של משחק רציני שנשען על סקיל, רק ככה הקהילה יכולה להתפתח ולגדול.
אני חושב שכמעט לכל משחק מולטי יש שאיפה שתגדל סביבו קהילה כבדה ושיכנס לתחרויות וטורנירים וכו', ממשהו שנראה על פניו די שטותי כמו רוקט ליג (שכבר רץ חזק בטורנירים) עד ל DOTA2 ו COD.
bling כתב:TF2 זה לא משחק שנשען על סקיל? אין לו רשימה קבועה של שחקנים/קלאנים שנמצאים בטופ העולמי? ממה ששיחקתי קצת התרשמתי שזה דומה ל ET קארטוני, ו ET בטח היה משחק עם סקיל, אני עדיין זוכר את השמות שהיו של השחקנים הכי טובים בארץ ובחו"ל בזמנו
לא מזמן גם הודלפו 10 דקות של גיימפליי מהאלפא על ה PC והבנאדם שם כותש את כולם (היה לו מאזן של איזה 30-3) והם קוראים לו צ'יטר בצ'אט, ככה שברור שיש פה עניין של סקיל, אבל יכול להיות שלא הבנתי אותך ואתה מתכוון למשהו אחר.
bling כתב:בדר"כ גם כשמשחק מאבד איזון בפאבליק יש מודים תחרותיים שמסדרים את זה, אני חושב שמראש הם כן יבנו את באטלפרונט בצורה מאוזנת גם בפאבליק, לפחות בהתחלה, כמו שבאטלפילד מאוזן למרות שיש רכבים, כלי טיס, קלאסים שונים וכו'.
Konami has ceased all triple-A console game production on everything but Pro Evolution Soccer and there are currently no plans for a big new Metal Gear game, while worldwide technology directr Julien Merceron has left the company. That's according to a pair of reports on French site Gameblog. Eurogamer understands both reports to be true.
Gameblog wrote yesterday that Merceron was apparently unhappy with Konami's transition away from the console market towards mobile games.
Beyond Metal Gear Online - the separate online component to Metal Gear Solid 5 that is currently being finished - and Pro Evolution Soccer 2016, Konami has a blank triple-A slate. It does however have the licence to the football tournament Euro 2016, so we'd expect it to make use of that.
Problems at Konami were highlighted earlier in the year when Metal Gear creator Hideo Kojima left the company and his Kojima Productions studio was dissolved. He had reportedly fallen out with Konami's big bosses who refused to bankroll his long and lavish productions any longer. Metal Gear Solid 5 reportedly cost $80m to make. Any new Metal Gear Solid game Konami produces will presumably be made without Kojima involved.
Further problems at Konami were highlighted when respected financial Japanese newspaper Nikkei ran an article about a deteriorating company culture at Konami's game division. Employees "deemed useless" were apparently given menial and degrading tasks, and communication with outsiders was restricted and lunch breaks monitored.
What comes next for Konami, and for Kojima, we'll have to wait and see.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים