DrKeo כתב:אני דווקא חושב שאוריג׳נס סבבה לגמרי. כן, עוד מאותו דבר, אבל עוד איכותי. הקטעי חקירת זירת רצח היא תוספת מבורכת ולדעתי העיר יותר טובה משל סיטי חוץ מאשר הגשר המעצבן.
ShiTDemoN כתב:אחרי שהפסקתי לפני כמה חודשים לשחק בFC3 אחרי שעתיים, חזרתי אליו אתמול. כבר 4 שעות נוספות ששיחקתי עד עכשיו והוא פשוט מצויין! המשימות כלכך מגוונות! הוא יפה גראפית בטירוף, גם על הכ. מסך המעפן שלי.
אני גם מאוד אוהב להסתובב בג'ונגל ולמצוא חיות מסתובבות להן (עד שהן מתחילות לתקוף אותי $#@!)
Nucleus_Dawn כתב:
המשחק הכי טוב של 2012, לפי דעתי.
לא קיבל את הקרדיט שהגיע לו, כי הוא יצא בדצמבר. פשוט שילוב אדיר של מכאניקות ירי מלוטשות ועולם פתוח מרהיב.
Laskin כתב:
גם אני חושב ככה, קצת יותר מJOURNEY
Laskin כתב:לסדר העדיפויות שלי זה לא אומר הרבה... ומקס פיין במקום השלישי באותה שנה
Nucleus_Dawn כתב:
הרגשתי שהוא היה משחק פעולה מגוף שלישי ממש מצוין, שלא היה צריך להיות מקס פיין. אם הכל היה אותו הדבר, רק שלדמות היה שם אחר ולא היה בולט טיים, אני חושב שהמשחק היה באמת נהדר.
Yahel12 כתב:משחק עכשיו במטרו 2033, משחק ענק לדעתי וגם אקנה את Last light
Death_119 כתב:אכן, גם אני מאוד נהנתי ממנו. הבנתי שLast light אפילו טוב ממנו.
Klayman כתב:סיימתי את Watch_Dogs. היה כיף. קצת לא היה לי זמן לשבת עליו לאחרונה, אבל ואללה, שיחקו אותה. סה''כ הייתי נותן לו 83 ככה..
Nucleus_Dawn כתב:
כדאי לי לחזור אליו? שיחקתי בו איזה 4 שעות, אבל משהו בו לא מתחבר לי.
כל המכאניקות עשויות נהדר. העיר בנויה טוב. הנהיגה משונה, אבל עובדת היטב. עם כל זה, איכשהו, מרגיש שזה לא מתחבר ביחד כל כך.
Death_119 כתב:הוא משחק טוב, אבל לי אישית אחרי אקט 1 ומשהו כמו 15 שעות הייתי צריך קצת הפסקה (שנמרכה כבר לחודש), אבל אין לי ספק שאני אחזור איליו. המשימות של אקט 1 היו חביבות, אבל הכוכב האמיתי היה החופש לעשות שטויות, ממש כיף להסתובב בעיר. דווקא לסיפור לא כל כך התחברתי.
Nucleus_Dawn כתב:
הסיפור באמת די נוראי. איידן עצמו דמות נוראית והacting בכל המקרים פרט לבחור הסיני המגניב, די גרוע.
יש לי עוד הרבה דמויות לפגוש והבנתי שיש עוד כמה נחמדות מאוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים