PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

SgtDonowitz
Warrior

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 18 נובמבר 2013, 12:51

DrKeo כתב:סוני מוציאה מדריך לBlinking blue light of death:
http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-4-Support/INFO-Blinking-Blue-Light-PS4-Issues/td-p/42154071

זה נראה ממש רע... אני עוד שקלתי אולי לקנות אותה בזמן הקרוב אבל ככל הנראה זה לא יקרה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 18 נובמבר 2013, 12:58

חחחח, זה פשוט עצוב שיש אשכרה מדריך לזה. אני מאד מקווה שלפחות לאקסבון אין שטויות מהסוג הזה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 נובמבר 2013, 13:07

אתם נסחפים שניכם, זה פשוט פלט לבעיות ממגוון סוגים ממסך הטלוויזיה שלכם, עד להארדיסק וכן גם לבעיות חומרה למעטים חסרי המזל שבינינו, מה בין זה ל RROD אלוהים יודע.
נחמד האינטרנט שאוהב למצוא כינויים מגניבים וסנסציוניים כדי לזרוע פאניקה וכמובן רייטינג, בין זה למציאות אין שום דבר.

זה שיש מדריך שנועד לחסוך כאב ראש (גם לשירות הלקוחות של סוני וגם ללקוח עצמו) במידה וזה סתם חיבור רופף או משהו שטחי עם מסך הטלויזיה שהלקוח יכול לבדוק לפני שהוא נכנס לפאניקה זה אמור להדאיג? אל תהיו מגוחכים.
מה שמלחיץ קצת זה שהרבה מהתקלות קרו בחנות של אמאזון, אבל אפשר לשער שזה צרוף מקרים.

ואומנם לחכות זה תמיד הכי אידיאלי, אבל בדור הקודם זה לא היה מציל אתכם, לא מטבעת מוות ולא מ YLOD, מדברים כאלו אתם צריכים לפחד...

ד.א יש כבר מישהו ראשון בארץ (שידוע עליו) עם פס4, משתמש בפורום תפוז שהוא ללא ספק הבנאדם הכי שרוף בארץ לגבי קונסולות, הוא קונה עשרות משחקים בשנה מחנויות בחו"ל, כמעט כל שטות אפשרית, לא מפתיע שהוא גם הביא את המכשיר ראשון :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 נובמבר 2013, 13:50

וואו אתה משתמש בתפוז? :shock: זה הפורום הכי מסורבל שראיתי מימי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 נובמבר 2013, 14:06

אני יותר קורא מאשר משתתף.
זה לא שיש פה קהילות בגודל של חו״ל, אתה יכול פעם ב 4 ימים להכנס וב 10 דקות לעבור על כל ההודעות המעניינות שהיו שם.
וכן הוא באמת בנוי רע, אי אפשר אפילו לערוך הודעות.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 18 נובמבר 2013, 14:24

bling כתב:אתם נסחפים שניכם, זה פשוט פלט לבעיות ממגוון סוגים ממסך הטלוויזיה שלכם, עד להארדיסק וכן גם לבעיות חומרה למעטים חסרי המזל שבינינו, מה בין זה ל RROD אלוהים יודע.
נחמד האינטרנט שאוהב למצוא כינויים מגניבים וסנסציוניים כדי לזרוע פאניקה וכמובן רייטינג, בין זה למציאות אין שום דבר.

זה שיש מדריך שנועד לחסוך כאב ראש (גם לשירות הלקוחות של סוני וגם ללקוח עצמו) במידה וזה סתם חיבור רופף או משהו שטחי עם מסך הטלויזיה שהלקוח יכול לבדוק לפני שהוא נכנס לפאניקה זה אמור להדאיג? אל תהיו מגוחכים.
מה שמלחיץ קצת זה שהרבה מהתקלות קרו בחנות של אמאזון, אבל אפשר לשער שזה צרוף מקרים.

ואומנם לחכות זה תמיד הכי אידיאלי, אבל בדור הקודם זה לא היה מציל אתכם, לא מטבעת מוות ולא מ YLOD, מדברים כאלו אתם צריכים לפחד...

ד.א יש כבר מישהו ראשון בארץ (שידוע עליו) עם פס4, משתמש בפורום תפוז שהוא ללא ספק הבנאדם הכי שרוף בארץ לגבי קונסולות, הוא קונה עשרות משחקים בשנה מחנויות בחו"ל, כמעט כל שטות אפשרית, לא מפתיע שהוא גם הביא את המכשיר ראשון :)

אני אומר פשוט שזה נראה רע כי המדריך הזה כל כך מסורבל ולא באמת יודע לתת לך מענה על הבעיה מה שאני הבנתי מזה היה:
יכול להיות שיש בעיה ב:
יציאות הטלוויזיה
בעיות עם ספק הכוח
בעיות עם החומרה

זה נראה כאילו יכול להיות שיש בעיה מכל אחד ואחד מחלקי ה-PS4, בגלל זה זה נראה רע, זה לא ממש פתרון אלא כי אם ניסיון פשוט לאתחל את כל הרכיבים שאפשר, טוב שהם לא אומרים גם לפתוח את הלוח אם. זאת הבעיה שלי.
בכלל, בתור אדם למוד בעיות מהדור הקודם, אחרי הבעיה הזאת וה"פתרון" כביכול הזה, אני אחכה טיפה עד שאקנה קונסולה כלשהי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2013, 22:33

מעניין מה יהיה בשיגור של מקירוסופט עם נסיון החומרה שלנו איתם בדור הקודם...
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 נובמבר 2013, 23:19

SgtDonowitz כתב:אני אומר פשוט שזה נראה רע כי המדריך הזה כל כך מסורבל ולא באמת יודע לתת לך מענה על הבעיה מה שאני הבנתי מזה היה:
יכול להיות שיש בעיה ב:
יציאות הטלוויזיה
בעיות עם ספק הכוח
בעיות עם החומרה

זה נראה כאילו יכול להיות שיש בעיה מכל אחד ואחד מחלקי ה-PS4, בגלל זה זה נראה רע, זה לא ממש פתרון אלא כי אם ניסיון פשוט לאתחל את כל הרכיבים שאפשר, טוב שהם לא אומרים גם לפתוח את הלוח אם. זאת הבעיה שלי.
בכלל, בתור אדם למוד בעיות מהדור הקודם, אחרי הבעיה הזאת וה"פתרון" כביכול הזה, אני אחכה טיפה עד שאקנה קונסולה כלשהי.

אני לא מבין, חשבת שבמכשיר אלקטרוני לא יכולות להיות מגוון תקלות שונות מספק כח ועד נורת חיווי שמודיעה שהקונסולה לא מקבלת אות מהטלויזיה בין אם באשמת הטלויזיה או סתם כבל Hdmi תקול? מה בדיוק מפתיע שקיים המנגנון הזה ושיכולות לקרות מגוון בעיות?

אין לי בעיה אם תהיה מודאג בגלל דיווחים מאמאזון או פוסטים בגאף, נגיד שזה מלחיץ, אבל ממדריך שהיה יכול גם להיות כתוב ב manual של הפס4 עוד לפני שהתגלתה תקלה אחת?
אין קשר וזה שקיים המדריך זה לא הדבר שמעיד שמדובר באיזו מגיפה, גם אם מצאו לזה שם מפחיד כמו נורת המוות הכחול או וואטאבר.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 19 נובמבר 2013, 05:45

סרטון מצחיק, רק חבל שהמגיש ממש מעצבן

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 19 נובמבר 2013, 12:55

bling כתב:אני לא מבין, חשבת שבמכשיר אלקטרוני לא יכולות להיות מגוון תקלות שונות מספק כח ועד נורת חיווי שמודיעה שהקונסולה לא מקבלת אות מהטלויזיה בין אם באשמת הטלויזיה או סתם כבל Hdmi תקול? מה בדיוק מפתיע שקיים המנגנון הזה ושיכולות לקרות מגוון בעיות?

אין לי בעיה אם תהיה מודאג בגלל דיווחים מאמאזון או פוסטים בגאף, נגיד שזה מלחיץ, אבל ממדריך שהיה יכול גם להיות כתוב ב manual של הפס4 עוד לפני שהתגלתה תקלה אחת?
אין קשר וזה שקיים המדריך זה לא הדבר שמעיד שמדובר באיזו מגיפה, גם אם מצאו לזה שם מפחיד כמו נורת המוות הכחול או וואטאבר.

אני יסביר לך למה זה נראה רע, כי כשאתה אומר שיש לך בעיה במכשיר והיא יכולה לנבוע מכל וחלק וחלק בו ואין לך פיתרון ממשי זה משדר על פאניקה.
לראות פוסט כזה זה בשבילי פאניקה. שוב, אני לא אומר שמדובר בקונסולה רעה או משהו כזה אלא שזה פשוט נראה רע, רע מאוד שהם לא יודעים בדיוק מה הבעיה ורע עוד יותר אחרי הדור הקודם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 נובמבר 2013, 12:57

השאלה היא רק אם זה "נראה רע" כי המצב רע, או כי גורמים לו להראות רע, או כי הוא באמת רע.
את זה נדע בעוד חודש, בערך.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 נובמבר 2013, 13:24

סהר מה שאתה אומר לא קשור... זה (האור) סך הכל נותן אינדיקציה שזו בעיה כללית... כמו שיש ב360 את ה3 נורות האדומות שמצביעים על בעיה כללית לעומת 2 נורות שמצביעות על בעיית התחממות. ברור ש הMANUAL יתן לך כל מיני אפשרויות שונות על מנת לבצע אלימינציה. לא מבין מה קשור "פאניקה" וכדומה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 19 נובמבר 2013, 13:59

swiss-the-engine כתב:סהר מה שאתה אומר לא קשור... זה (האור) סך הכל נותן אינדיקציה שזו בעיה כללית... כמו שיש ב360 את ה3 נורות האדומות שמצביעים על בעיה כללית לעומת 2 נורות שמצביעות על בעיית התחממות. ברור ש הMANUAL יתן לך כל מיני אפשרויות שונות על מנת לבצע אלימינציה. לא מבין מה קשור "פאניקה" וכדומה.

אריק, אתה משווה את ה- RROD לזה זה בדיוק הנקודה שלי, אם מדובר בתקלה כללית בשבילי זה פאניקה. שוב, אני לא טוען שהקונסולה לא טובה אלא שאולי עדיף לחכות טיפה נוכח הדור הקודם ומה שהיה בהתחלתו. יכול להיות שבסוף יתברר שזאת סתם מהומה על לא מאומה, אני לא שולל שום דבר.
מה שאני אומר זה, שאם יש הרבה קונסולות שמדווחות כבעלי תקלה כללית כבר בשלב זה זה נראה רע, לא יותר מזה, אבל מה אני יודע, יכול להיות שבעוד חודש יתברר שהייתה בעיה במשלוח של אמאזון, בינתיים אני מוותר על זה עד שהמצב יתברר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 נובמבר 2013, 14:15

אבל אני לא באמת משווה את זה לRROD... RROD זה שם שהאינטרנט נתן לתקלה שהתבררה (או לפחות ברובה המוחלט) כעיווט של הPCB בגלל הכרטיס מסך.

אתה רומז על כך שMANUAL שבו מוסבר לך על כל מיני תקלות אפשריות הם סיבה לדאגה אבל דבר כזה (תוציא את הכבל, תעשה ריסטרט וכו...) הוא משהו שקיים לכל מכשיר אלקטרוני וזה לא אומר כלום לגבי טיב המוצר.

בסופו של יום כיום יש פייסבוק וטוויטר וגוגל + ועוד.... תהיה בטוח שאפ זה היה יותר משבריר של אחוז של אנשים או יותר גרוע, משהו דומה RROD היית שומע על עשרות אלפים שמתלוננים על התקלה הזאת.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 19 נובמבר 2013, 16:00

swiss-the-engine כתב:אבל אני לא באמת משווה את זה לRROD... RROD זה שם שהאינטרנט נתן לתקלה שהתבררה (או לפחות ברובה המוחלט) כעיווט של הPCB בגלל הכרטיס מסך.

אתה רומז על כך שMANUAL שבו מוסבר לך על כל מיני תקלות אפשריות הם סיבה לדאגה אבל דבר כזה (תוציא את הכבל, תעשה ריסטרט וכו...) הוא משהו שקיים לכל מכשיר אלקטרוני וזה לא אומר כלום לגבי טיב המוצר.

בסופו של יום כיום יש פייסבוק וטוויטר וגוגל + ועוד.... תהיה בטוח שאפ זה היה יותר משבריר של אחוז של אנשים או יותר גרוע, משהו דומה RROD היית שומע על עשרות אלפים שמתלוננים על התקלה הזאת.

אפילו לא. יותר מהכל, ה-RRoD הוכיחה שקונסולות הן מכשירים מורכבים שעלולים להתקלקל במורד הדרך, בניגוד לרוב הקונסולות של שנות ה-90 שהיו יכולות לפעול כמו סוסים בלי בעיות בכלל במשך כל ימי חייהן. הטבעת של מיקרוסופט לא התגלתה בימים הראשונים לאחר השקת הקונסולה - היא התגלתה חודשים ושנים לאחר מכן.

התקלה של הפלייסטיישן 4, ככל הנראה, שונה. אם היא אמיתית ולא המצאה של פאנבויז מהצד השני של המתרס, היא בסך הכל אומרת שיש אחוז מסויים של קונסולות שמגיע doa. שזה מבאס, אבל בתכל'ס גם לא כזה נורא, במיוחד אם קונים בארץ בה אפשר להחזיר את המכשיר לחנות ולהגיד למוכרים "תקשיבו, זה לא עובד, תחליפו לי לחדש". אם מזמינים קונסולה מחו"ל כמו במקרה שלנו זה כבר יותר בעייתי כמובן, אבל זה תמיד סיכון שיש כשקונים מכשיר אלקטרוני מורכב מחו"ל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 נובמבר 2013, 16:08

האמברגו על NBA LIVE וכעת אפשר להמשיך ולהשתאות כיצד EA ממשיכה להרוס זכיונות.

4.3 אצל IGN:
http://www.ign.com/articles/2013/11/19/ ... -14-review

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 נובמבר 2013, 16:23

אאוץ', זה היה צפוי עם כל החשאיות שלהם לגבי המשחק, בעוד שלפיפ"א 14 היו כבר סרטוני גיימפליי דיירקט פיד שבועות לפני יציאת הקונסולות על LIVE לא שמענו מילה.
רק כשאנשים עשו לו סטרים על הפס4 כולם ראו את התועבה אבל הביקורות לא שוחררו כדי שכמה פראיירים יתבלבלו בינו ל 2K ואולי יקנו אותו בטעות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 נובמבר 2013, 16:30

וואו. מגיע להם התואר ״החברה הגרועה ביותר״ שוב (;
באמת, לא מוציאים שנתיים משחק כדי להגיע לתוצאה הזוועתית הזו?
סוג של בדיחה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 נובמבר 2013, 16:32

רצה שמועה די חזקה שהסיבה לפס4 שמגיעות DOA היא חבלה מכוונת של עובדי FOXCONN כמחאה על עומס יתר שיש עליהם כרגע בגלל הפס4, האייפדים והאייפונים החדשים שהתחילו יצור כמעט באותו זמן.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 19 נובמבר 2013, 16:37

ואני עוד זוכר שבשנה שעברה הם אמרו שהם לא רוצים להוציא את המשחק בגלל שהוא "פשוט לא טוב מספיק" אם המשחק נראה ככה, אני לא רוצה לדעת בכלל איך המשחק שנה שעברה היה אמור להיראות אם הוא היה יוצא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 נובמבר 2013, 17:24

גם NFL השנה נפילה גדולה, במיוחד בדור הבא, שם ממליצים בביקורות פשוט לקנות את גירסת הדור הקודם.
אני ממש שונא את החברה הזו, בכל דור שנחשף הם שמים לנו וידאו עלאק-אין-גיים ומסבירים כמה טוב הפוטבול הולך להיות הפעם, ואיזה גרפיקה מדהימה ושיפורים מהעתיד הם עשו בו... והמשחק אשכרה נהיה פחות ופחות טוב.
זה במיוחד מעצבן כשהם גם דואגים שלא יהיו להם מתחרים, והם היחידים עם הזיכיונות. אסור לשום חברה לפתח משחק על הליגה הטובה ביותר של הספורט (פוטבול אמריקאי) מלבד EA. גם בכדורגל המצב לא מאוד רחוק מזה, ויש בלעדיות מסוימת לEA.
אבל מאוד נחמד לי לדעת שאפילו כשבידיהם בלעדיות חשובה - המתחרים יכולים לאכול אותם בלי מלח.
כמו כל מונופול - כשאין מתחרים, אין צורך בשינויים. אין צורך בחידושים, בהשקעה, בצוות מוכר יותר...

כולי תקווה שההסכמים שלהם עם התאחדויות ספורט למיניהן תתפוגג ולא תחודש אף פעם.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 20 נובמבר 2013, 01:51

אני ציפיתי לצערי לביקורות כאלה מצד LIVE 14. אני לא מבין איך בזמן שFIFA הצליח להיכנס לדור הבא בצורה די חלקה וטובה,NBA נכשל לעשות זאת.. נראה לי שזה מה שהיה אמור להיות ELITE 11 או LIVE 13 לPS3... עוד שנה ועוד פעם בלי משחק כדורסל... :(
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 נובמבר 2013, 17:52

עד כמה שאני זוכר ביטלו את LIVE בשנה הקודמת
והזיכיון הזה מרגיש מת גם ככה

מי בכלל רוצה לשחק כדורסל סטנדרטי כמשחק ווידיאו ?
גם שיש משחק טוב כזה ,לי זה ניראה משעמם מאוד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 נובמבר 2013, 01:55

הערכה אחרת לעלות הפס4 אומרת שהיא עולה 382$ ליצר, הם טוענים שהצ'יפ של הCPU+CPU עולה 100$ (לעומת ההערכה קודמת שאמרה בערך 70$+) והזיכרון 88$. הערכה על השלט אגב היא 18$ ליצר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 נובמבר 2013, 02:00

לי כל משחק ספורט נראה משעמם, אלא אם הוא ממש אקסטרים.
אני בכללי לא אוהב לעשות דברים שאני יכול לעשות עם חברים בחיים האמיתיים, בעולם הוירטואלי.
למרות שאני ממש גרוע בכדורגל, ולא משהו בכלל בכדורסל - זה הרבה יותר מהנה.
אני אוהב לחוות דברים שמעולם לא אחווה משהו דומה להם בחיים האמיתיים, זו המטרה, בעיניי, של משחקי וידאו.
(או דברים שאני אולי כן אחווה, אבל היה עדיף שלא, או שהם פשוט מסוכנים מאוד:)

נדב, לי זה נשמע יותר הגיוני. אבל בוא נלך על הממוצע של 2 ההערכות, סבבה? (;

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים