משחקי 2015

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: משחקי 2015

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 ספטמבר 2015, 20:43

היטמן נדחה למרץ 2016.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 ספטמבר 2015, 19:55

Laskin כתב:ברור שמדכא.
מטאל גיר בלי קוג'ימה?
גם אם יקבל ציונים מטורפים זה לא ייחשב MG בעיניי, אחרי כל הסאגה הזאת.
על SH וCASTLEVANIA פחות אכפת לי :)

לא צריך להיות פנאטיים, ציונים מטורפים זה אומר ששווה לתת ניסיון בכל מקרה.
אבל הסיכוי שמשחק מגס שיצא תחת קונאמי וללא קוג׳ימה יקבל ציונים כאלו הוא שואף לאפס, זה לא רק מגס, הם חברה די זבל מחוץ ל Kojipro והצוות של סיבאס בפרו אבולושן כבר לא מעט שנים, שני הצוותים הללו הם הנכסים היחידים שנשארו להם מימי הזוהר של הפס1-2, קשה להאמין שאחרי שהורידו כל סדרה שהיתה להם לקרשים הם יצליחו דווקא עם הפקה גדולה כמו מגס.

בקשר לדחייה של היטמן, זה נראה ש 2016 הולכת להיות השנה הכי מטורפת שהיתה בעשור האחרון אם הכל יצא כמתוכנן :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 ספטמבר 2015, 20:05

האמת? באה לי בטוב הדחיה של היטמן :). עוד צריך לסיים את הוויצ'ר 3 ו MGS V עד אז. :D
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 ספטמבר 2015, 21:34

הוא גורם ללהיות מעריץ MGS להשמע ממש מבאס:
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 ספטמבר 2015, 18:30

בלאק אופס 3 לדור הישן לא יכלול את מצב הSP של המשחק. עדיין יעלה 50דולר lol

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2015, 18:56

Nucleus_Dawn כתב:הוא גורם ללהיות מעריץ MGS להשמע ממש מבאס:

נראה את זה אחרי שאני אסיים אותו :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2015, 18:57

Nucleus_Dawn כתב:הוא גורם ללהיות מעריץ MGS להשמע ממש מבאס:

נראה את זה אחרי שאני אסיים אותו :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 25 ספטמבר 2015, 19:07

אני יכול להרגיע שזה נקי לגמרי מספוילרים :)
סתם תלונות נכונות שערוכות ומוגשות בצורה משעשעת על כל מה שקרה עם קונאמי ועל כך שmgs5 לעולם לא יהיה שלם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 ספטמבר 2015, 14:01

שמעתם על הקטע הזה שלא יהיה קמפיין השנה לגרסאות הדור הקודם של BLOPS3?
http://www.eurogamer.net/articles/2015-09-25-call-of-duty-black-ops-3-wont-have-a-campaign-on-xbox-360-ps3

לדבריהם הן לא יכולות להריץ אותו, הן כן יגיעו עם קוד ל BLOPS כפיצוי ויעלו 50$ במקום 60, אני משער שהדור הקודם לא יכל להתמודד עם אלמנט ה CO-OP של הקמפיין החדש תוך כדי כל ה SET-PIECES הבומבסטיים שהסדרה ידועה בהם ואת כל זה גם להריץ ב 60 FPS, כנראה גדול עליהן.

גם יהיו פשרות במצבי המולטי, זה לא רק שלא יהיה קמפיין, יאללה מספיק, שיוותרו כבר על הדור הקודם, קצת פאתטי העניין הזה של להוציא בכח גרסה מסורסת רק כדי לסחוט כמה דולרים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 ספטמבר 2015, 14:09

כן קאזז כתב על זה פה לפני יום-יומיים.. עלוב.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 ספטמבר 2015, 14:24

מילא שיוציאו אבל 50 דולר בשביל משחק שחתכו ממנו את הקמפיין, החלק הכי יקר לפיתוח?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 ספטמבר 2015, 14:28

היו צריכים להוציא רק את המולטי אם הוא היה ללא פשרות, ב20$.. הבנתי שגם שם יש פשרות אז פשוט לא היו צריכים להוציא אותו וזהו.
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 ספטמבר 2015, 19:05

Kazz כתב:בלאק אופס 3 לדור הישן לא יכלול את מצב הSP של המשחק. עדיין יעלה 50דולר lol

לא נראה לי שמשהו משלם על המשחק תמורת הקמפיין שלו, אחרת זה עשרה דולר לשעה. דרך אגב, מצב הזומבים ישאר ביחד עם המולטי.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 ספטמבר 2015, 22:30

אז כנראה אקטיויז'ן לא יודעים מה הם עושים כשהם שופכים מילונים על הקמפניים, כולל להביא אושיות כמו קווין ספייסי.

למי שתהה או קיווה, אין לR6 קמפיין לשחקן יחיד.
http://www.dsogaming.com/news/tom-clanc ... -campaign/

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 ספטמבר 2015, 00:22

Kazz כתב:אז כנראה אקטיויז'ן לא יודעים מה הם עושים כשהם שופכים מילונים על הקמפניים, כולל להביא אושיות כמו קווין ספייסי.

למי שתהה או קיווה, אין לR6 קמפיין לשחקן יחיד.
http://www.dsogaming.com/news/tom-clanc ... -campaign/

מאחר והוא בילה משהו כמו 10 דקות בטוטאל זמן מסך שלו בAW, אם הם שילמו לו המון הם באמת סתם זרקו את הכסף. מי בכלל קונה את המשחק הזה בשביל הסינגל? כל הסינגל של הסדרה הזאת מאז 4 זה ממבו ג'מבו אחד גדול של בולשיט, התוכן האמיתי מצוי במולטי.

הסינגלים אומנם סבילים (לא במצב של Battlefield שאי אפשר בכלל לשחק בסינגל של המשחקים השונים מרוב שהם ג'אנק), אבל זה לא בדיוק Half life או אפילו היילו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 ספטמבר 2015, 10:33

DF עשו סיקור טכני להיילו 5 (אני חושב שזו הפעם הראשונה שניתנה גישה כל כך חופשית למשחק שלא יצא עדין. בטח ובטח אחד כזה חשוב) על בסיס אירוע HANDS ON שהיה:

אמ;לק - נדב צדק. הדגש על 60 FPS, על אחת כמה וכמה בקמפיין, אידיוטית ולא שווה את זה. 343 ממשיכים בחוסר היכולת המפורסם של באנג'י לדאוג לסדר עדיפויות סביר בפן הטכני של המשחק.
מרגיש כמו פספוס. הוא מעוצב יפה, מבחינה אומנותית. אם הוא היה 30 FPS בקמפיין, הוא היה יכול להראות גם יותר מ"נו... מספיק בסדר".

מצד שני, ההצלחה של 343 בלהשיג 60 FPS קבוע בהחלט מרשימה מבחינה טכנית. כנראה האימפלמנטציה הטובה ביותר של רזולוציה דינמית שראינו עד היום.

נ.ב.
מוזר שאין למשחק נושא משלו. יש פה מספיק מעריצים של הסדרה, לא? נראה לי שאם יש שניים וחצי מעריצים לAC וזה מספיק לנושא לסינדיקט, מישהו מלפחות ארבע המעריצים הגדולים של היילו פה היה צריך להרים את הכפפה. צק צק צק (עם הלשון כזה).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 ספטמבר 2015, 11:52

יש גם המון גיימפליי מהקמפיין ששוחרר אבל לא פרסמתי פה כי נראה שאין הרבה עניין.

בכל אופן אני חושב שאתה מפספס את הניתוח של DF, לפחות לדעתם המשחק מרשים מאוד טכנית, פשוט המטרות שלו שונות מ EYE CANDY טהור, הוא סכ"ה מציג אחלה גראפיקה וביצועים מרשימים ככה שהוא עומד ביעדים של המפתחת, ואל תשכח שהוא מציג סקופ הרבה יותר מרשים מהקמפיין של COD ושל וולפנשטיין לדוגמא (משחקים אחרים שרצים ב 60) ככה שמבחינה טכנית מדובר באחלה חבילה, ואני אומר את זה כמישהו שגם היה מעדיף 30 אבל צריך להעריך את מה שהשיגו פה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 ספטמבר 2015, 12:52

bling כתב:יש גם המון גיימפליי מהקמפיין ששוחרר אבל לא פרסמתי פה כי נראה שאין הרבה עניין.

בכל אופן אני חושב שאתה מפספס את הניתוח של DF, לפחות לדעתם המשחק מרשים מאוד טכנית, פשוט המטרות שלו שונות מ EYE CANDY טהור, הוא סכ"ה מציג אחלה גראפיקה וביצועים מרשימים ככה שהוא עומד ביעדים של המפתחת, ואל תשכח שהוא מציג סקופ הרבה יותר מרשים מהקמפיין של COD ושל וולפנשטיין לדוגמא (משחקים אחרים שרצים ב 60) ככה שמבחינה טכנית מדובר באחלה חבילה, ואני אומר את זה כמישהו שגם היה מעדיף 30 אבל צריך להעריך את מה שהשיגו פה.

אבל רשמתי בעצמי שלמרות שהוא נראה פחות טוב הוא בהחלט מרשים טכנית, אז כנראה שלא פספסתי שום דבר מהניתוח שלהם.
גם היילו 3 היה מרשים טכנית, עם מנוע התאורה הכפול והמגניב שלו. לא הפריע לו להיות כעור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2015, 13:12

Nucleus_Dawn כתב:
bling כתב:יש גם המון גיימפליי מהקמפיין ששוחרר אבל לא פרסמתי פה כי נראה שאין הרבה עניין.

אבל רשמתי בעצמי שלמרות שהוא נראה פחות טוב הוא בהחלט מרשים טכנית, אז כנראה שלא פספסתי שום דבר מהניתוח שלהם.
גם היילו 3 היה מרשים טכנית, עם מנוע התאורה הכפול והמגניב שלו. לא הפריע לו להיות כעור.

את האמת הגבתי על פי מה שהוא אמר בסרטון ולא שמתי לב לניתוח הכתוב עצמו, אחרי שעברתי עליו ברפרוף אני חוזר ממה שאמרתי ומסכים איתך, הם משתמשים במילים די קשות כמו ״נראה לפרקים כמו דור קודם״ או היילו 4 משודרג קלות וכו׳, למרות שהמסקנה שלהם היא בכל זאת שמדובר במשהו חיובי כי הם לקחו עדיפות על הגיימפליי כביכול, אני לא יכול להסכים עם זה, אם הם מתארים את הטרייד אוף כמשהו כל כך חמור שגורם למשחק להראות לא מרשים במיוחד כדבריהם אז ההחלטה בהחלט היתה שגויה מכל בחינה לטעמי, זה לא שהיילו סדרה שלא נשענת על פרזנטציה, זה היה חלק גדול מההייפ שליווה כל משחק בסדרה, 60 פריימים- דווקא לא.
הם יכלו ללכת על פשרה שהקמפיין ירוץ על 30 והמולטי על 60, טוב נו.

מה שכן, כמו שאמרתי בעבר, גם משחקי דור קודם ברזולוציה גבוהה ו AA נורמלי ושיפורים נוספים שמאפיינים רימאסטרים כמו טקסטורות וכו׳ יכולים להראות טוב, מעטים המשחקים היום שאפשר לאמר שהם כעורים, אני יכול לחשוב רק על 2 בשוק ה AAA- גודזילה לפס4 וטוני הוק 5, כל השאר, גם אם לא מדהימים טכנית, נעים מבסדר גמור עד מדהים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ספטמבר 2015, 13:19

האמת היא שעד לאחרונה הייתי בטוח שהם קצת "עובדים עלינו" ולא מראים בכוונה קטעים מהסינגל פלייר, שדמיינתי שנראה פשוט מדהים, ויפוצץ לנו את הראש מבחינה ויזואלית.
ואז הם הראו את השלב הזה עם המכונות הגדולות... והוא ממש נראה כמו דור קודם, אולי רק "חד" יותר.
קצת מאכזב, אבל גם ככה הסדרה לא ממש מעניינת לדעתי.
אומרים שמצב הWAR ZONE ממש מעולה... זה כנראה יהיה ההיילייט של המשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2015, 14:07

כמו שאמרתי אז, 30FPS טעות ענקית. והרי זה לא צוות חסר יכולת, מדובר בצוות מאוד מוכשר טכנית. פשוט ה60FPS האלה במשחק יחסית רחב ומלא אוייבים זאת טעות גדולה. בכלליות 60FPS במשחק שהוא לא מירוץ או מכות בסינגל זאת טעות קריטית. הלוואי ו-MGS5 היה 30FPS אבל לפחות כאן זה משהו מובן, משחק קרוס ג'ן אז עשו לדור הבא שדרוגים מתבקשים שידרשו כמה שפחות עבודה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 ספטמבר 2015, 15:58

bling כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

את האמת הגבתי על פי מה שהוא אמר בסרטון ולא שמתי לב לניתוח הכתוב עצמו, אחרי שעברתי עליו ברפרוף אני חוזר ממה שאמרתי ומסכים איתך, הם משתמשים במילים די קשות כמו ״נראה לפרקים כמו דור קודם״ או היילו 4 משודרג קלות וכו׳, למרות שהמסקנה שלהם היא בכל זאת שמדובר במשהו חיובי כי הם לקחו עדיפות על הגיימפליי כביכול, אני לא יכול להסכים עם זה, אם הם מתארים את הטרייד אוף כמשהו כל כך חמור שגורם למשחק להראות לא מרשים במיוחד כדבריהם אז ההחלטה בהחלט היתה שגויה מכל בחינה לטעמי, זה לא שהיילו סדרה שלא נשענת על פרזנטציה, זה היה חלק גדול מההייפ שליווה כל משחק בסדרה, 60 פריימים- דווקא לא.
הם יכלו ללכת על פשרה שהקמפיין ירוץ על 30 והמולטי על 60, טוב נו.

מה שכן, כמו שאמרתי בעבר, גם משחקי דור קודם ברזולוציה גבוהה ו AA נורמלי ושיפורים נוספים שמאפיינים רימאסטרים כמו טקסטורות וכו׳ יכולים להראות טוב, מעטים המשחקים היום שאפשר לאמר שהם כעורים, אני יכול לחשוב רק על 2 בשוק ה AAA- גודזילה לפס4 וטוני הוק 5, כל השאר, גם אם לא מדהימים טכנית, נעים מבסדר גמור עד מדהים.

הסרטון באמת נשמע הרבה יותר חיובי ממה שכתוב בכתבה.

הפתרון של 60 במולטי ו30 בסינגל, עם שיפורים גרפיים, הוא הכי מוצלח פה, לפי דעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2015, 16:38

ועוד צריך לציין שDF תמיד מנסים להיות כמה שיותר חיוביים ואופטימים כי הם רוצים לקבל גישה מוקדמת ולראיונות עם החבר'ה הטכנים. לא משנה כמה משחק הוא קטסטרופה טכנית, הם ינסו להגיד דברים עדינים יחסית.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2015, 17:07

הם אנגלים, דיבור באנדרסטייטמנט זה בילט אין :)

אבל זה קצת מוזר כל הדגש על ביצועים שנהיה בדור הזה, ש DF אומרים שמשחק הוא די חלש גראפית אבל מהללים את הביצועים על פני הכל וגם המון תגובות תומכות בגישה הזו, לא יודע מה קרה בדור הזה שלאנשים, במיוחד שחקני קונסולות זה נהיה כל כך חשוב, לא זכור לי דברים כאלו בעבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2015, 17:14

זה לא ברור בעליל אבל בסופו של דבר לא יותר מדי משחקי AAA שמים דגש על 60. זה היה ממש הזוי כשנוטידוג אמרו את זה בזמנו על U4 וכבר אז אמרתי שזה מטומטם ברמות ואז כשאמרו את זה על היילו 5 אמרתי אותו דבר וכנ"ל על MGS5 (שטיפה הגיוני בגלל הCROSS GEN שלו, עניין של מגבלות). כל הקונספט הזה מפגר ברמות. משחק סינגל פליי צריך להרגיש חלק, זה הכל. 30FPS זה פצצה, לא צריך פריים יותר בקונסולה ששם זה טריידאוף בין גרפיקה/AI/דמויות על המסך לבין FPS. כל העניין לא ברור לי, הלוואי וגם COD ו-BF ישחררו כבר את ה60FPS. גם בתחום המירוצים רואים מה קורה כשמשחררים את ה60FPS, יוצא משחק שנראה כמו DC, למרות ששם מדובר בסגנון משחק שבו קצת יותר הגיוני ללכת על 60.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים