Laskin כתב:ברור שמדכא.
מטאל גיר בלי קוג'ימה?
גם אם יקבל ציונים מטורפים זה לא ייחשב MG בעיניי, אחרי כל הסאגה הזאת.
על SH וCASTLEVANIA פחות אכפת לי
Nucleus_Dawn כתב:הוא גורם ללהיות מעריץ MGS להשמע ממש מבאס:
Nucleus_Dawn כתב:הוא גורם ללהיות מעריץ MGS להשמע ממש מבאס:
Kazz כתב:בלאק אופס 3 לדור הישן לא יכלול את מצב הSP של המשחק. עדיין יעלה 50דולר lol
Kazz כתב:אז כנראה אקטיויז'ן לא יודעים מה הם עושים כשהם שופכים מילונים על הקמפניים, כולל להביא אושיות כמו קווין ספייסי.
למי שתהה או קיווה, אין לR6 קמפיין לשחקן יחיד.
http://www.dsogaming.com/news/tom-clanc ... -campaign/
bling כתב:יש גם המון גיימפליי מהקמפיין ששוחרר אבל לא פרסמתי פה כי נראה שאין הרבה עניין.
בכל אופן אני חושב שאתה מפספס את הניתוח של DF, לפחות לדעתם המשחק מרשים מאוד טכנית, פשוט המטרות שלו שונות מ EYE CANDY טהור, הוא סכ"ה מציג אחלה גראפיקה וביצועים מרשימים ככה שהוא עומד ביעדים של המפתחת, ואל תשכח שהוא מציג סקופ הרבה יותר מרשים מהקמפיין של COD ושל וולפנשטיין לדוגמא (משחקים אחרים שרצים ב 60) ככה שמבחינה טכנית מדובר באחלה חבילה, ואני אומר את זה כמישהו שגם היה מעדיף 30 אבל צריך להעריך את מה שהשיגו פה.
Nucleus_Dawn כתב:bling כתב:יש גם המון גיימפליי מהקמפיין ששוחרר אבל לא פרסמתי פה כי נראה שאין הרבה עניין.
בכל אופן אני חושב שאתה מפספס את הניתוח של DF, לפחות לדעתם המשחק מרשים מאוד טכנית, פשוט המטרות שלו שונות מ EYE CANDY טהור, הוא סכ"ה מציג אחלה גראפיקה וביצועים מרשימים ככה שהוא עומד ביעדים של המפתחת, ואל תשכח שהוא מציג סקופ הרבה יותר מרשים מהקמפיין של COD ושל וולפנשטיין לדוגמא (משחקים אחרים שרצים ב 60) ככה שמבחינה טכנית מדובר באחלה חבילה, ואני אומר את זה כמישהו שגם היה מעדיף 30 אבל צריך להעריך את מה שהשיגו פה.
אבל רשמתי בעצמי שלמרות שהוא נראה פחות טוב הוא בהחלט מרשים טכנית, אז כנראה שלא פספסתי שום דבר מהניתוח שלהם.
גם היילו 3 היה מרשים טכנית, עם מנוע התאורה הכפול והמגניב שלו. לא הפריע לו להיות כעור.
bling כתב:Nucleus_Dawn כתב:bling כתב:יש גם המון גיימפליי מהקמפיין ששוחרר אבל לא פרסמתי פה כי נראה שאין הרבה עניין.
אבל רשמתי בעצמי שלמרות שהוא נראה פחות טוב הוא בהחלט מרשים טכנית, אז כנראה שלא פספסתי שום דבר מהניתוח שלהם.
גם היילו 3 היה מרשים טכנית, עם מנוע התאורה הכפול והמגניב שלו. לא הפריע לו להיות כעור.
את האמת הגבתי על פי מה שהוא אמר בסרטון ולא שמתי לב לניתוח הכתוב עצמו, אחרי שעברתי עליו ברפרוף אני חוזר ממה שאמרתי ומסכים איתך, הם משתמשים במילים די קשות כמו ״נראה לפרקים כמו דור קודם״ או היילו 4 משודרג קלות וכו׳, למרות שהמסקנה שלהם היא בכל זאת שמדובר במשהו חיובי כי הם לקחו עדיפות על הגיימפליי כביכול, אני לא יכול להסכים עם זה, אם הם מתארים את הטרייד אוף כמשהו כל כך חמור שגורם למשחק להראות לא מרשים במיוחד כדבריהם אז ההחלטה בהחלט היתה שגויה מכל בחינה לטעמי, זה לא שהיילו סדרה שלא נשענת על פרזנטציה, זה היה חלק גדול מההייפ שליווה כל משחק בסדרה, 60 פריימים- דווקא לא.
הם יכלו ללכת על פשרה שהקמפיין ירוץ על 30 והמולטי על 60, טוב נו.
מה שכן, כמו שאמרתי בעבר, גם משחקי דור קודם ברזולוציה גבוהה ו AA נורמלי ושיפורים נוספים שמאפיינים רימאסטרים כמו טקסטורות וכו׳ יכולים להראות טוב, מעטים המשחקים היום שאפשר לאמר שהם כעורים, אני יכול לחשוב רק על 2 בשוק ה AAA- גודזילה לפס4 וטוני הוק 5, כל השאר, גם אם לא מדהימים טכנית, נעים מבסדר גמור עד מדהים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים