Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 18 נובמבר 2013, 15:34

bling כתב:לא חושב שיש ויכוח שההשקה של ה ONE עדיפה מהפס4, כמובן שלא בהפרשים של לקנות קונסולה אחת על פני השנייה בגלל ליינאפ השקה טוב יותר, אבל אין ספק שיש לה יתרון.

תראה, אם KI יקבל כמו KNACK וFORZA יקבל פחות מקודמו, אז דווקא RESOGUN יהיה כותר ההשקה הטוב ביותר :)
אבל הוא יותר כמו KI ולא פורצה, אז מבחינת "משחק מלא"/ריטייל - כן, פורצה ככל הנראה יהיה המוביל, אבל זה ממש לא סגור ונעול. וגם NFS עלול לעבור אותו, וזה יהיה קצת פאדיחה. למרות שהוא אדיר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 נובמבר 2013, 16:00

ביקורות יחלו לזרום בדקות הקרובות.

קרימסון דרגון - 6 מגיימאינפורמר. http://www.gameinformer.com/games/crims ... n-fun.aspx

דד רייזינג - 7 מיורוגיימר. http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... g-3-review

לוקוסייקל - 4 מיורוגיימר. http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... cle-review

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 נובמבר 2013, 16:19

באמת לוקוסייקל תמיד היה נראה גרוע... כנראה היה גדול עליהם לעשות משחק "ריטייל"
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 נובמבר 2013, 16:21

swiss-the-engine כתב:באמת לוקוסייקל תמיד היה נראה גרוע... כנראה היה גדול עליהם לעשות משחק "ריטייל"

הוא משחק ריטייל?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 נובמבר 2013, 16:30

לפחות כשהוא עוד יועד ל360
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 נובמבר 2013, 16:31

swiss-the-engine כתב:לפחות כשהוא עוד יועד ל360

לפי וויקיפדיה הוא מופץ אך ורק דיגיטלית.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 נובמבר 2013, 00:44

Laskin כתב:
תראה, אם KI יקבל כמו KNACK וFORZA יקבל פחות מקודמו, אז דווקא RESOGUN יהיה כותר ההשקה הטוב ביותר :)
אבל הוא יותר כמו KI ולא פורצה, אז מבחינת "משחק מלא"/ריטייל - כן, פורצה ככל הנראה יהיה המוביל, אבל זה ממש לא סגור ונעול. וגם NFS עלול לעבור אותו, וזה יהיה קצת פאדיחה. למרות שהוא אדיר.

להתחשב בזה שהציונים של סדרת פורצה היא 92, 90, 92 ו-91 בהתאמה, אם הוא יקבל פחות מרזוגאן (כלומר מפחות מ82) אז כנראה שהוא יהיה בזיון לסדרה. ההגיון הבריא אומר שפורצה 5 יקבל בין 86 ל94 פחות או יותר, זה הטווח ההגיוני. בקשר לשאר כותרי השיגור, לגמרי באויר, יכול להיות 9+ ויכול להיות 4+.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2013, 17:34

מתחיל להסתמן שKI הוא 7 נמוך, DR3 הוא 7 גבוה או אפילו ישפשף את 8 אם יהיה לו מזל ולוקוסייקל הוא סוג של בזיון קנאק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 נובמבר 2013, 18:05

Kazz כתב:ביקורות יחלו לזרום בדקות הקרובות.

קרימסון דרגון - 6 מגיימאינפורמר. http://www.gameinformer.com/games/crims ... n-fun.aspx

דד רייזינג - 7 מיורוגיימר. http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... g-3-review

לוקוסייקל - 4 מיורוגיימר. http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... cle-review

למה ציפיתם?
חוץ מפרוזה ,שגם לא בדיוק עשה קפיצה ענקית
לא ראיתי איזה בילעדי ענק בהשקה של הXBO

MS זרקו את פרוזה לשיגור וסוני את קילזון

רוב המשחקים הטובים הם בכלל מולטיפלטפורם ,שיצאו גם לדור הקודם ולPC
תנו לי אססין קריד או למולטי באטלפילד 4 ,על כל משחק השקה אחר של הקונסולות האלו

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 נובמבר 2013, 18:25

DrKeo כתב:מתחיל להסתמן שKI הוא 7 נמוך, DR3 הוא 7 גבוה או אפילו ישפשף את 8 אם יהיה לו מזל ולוקוסייקל הוא סוג של בזיון קנאק.

קצת הוספתי ל KI אבל סכ"ה עד עכשיו אני לא רחוק.

ryse לדעתי אם לא יהיו הפתעות יקבל 6 גבוה, 7 נמוך.
פורזה 8 גבוה.

נראה לי די צפוי.

קרירין, אתה צודק המשחקים הטובים הם מצד שלישי, הליינאפים די חלשים, לא בדיוק שובר קרקעות בהשקות של קונסולות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 נובמבר 2013, 04:36

קרירין, אתה צודק המשחקים הטובים הם מצד שלישי, הליינאפים די חלשים, לא בדיוק שובר קרקעות בהשקות של קונסולות

בכל ההשקות האלו של ה3DS \ויטה\WIIU\PS4\XBO
לא ראינו אף דבר בקנה מידה של מאריו 64 ,מבחינת הWOW של ההשקה
ולא חושב שניראה משהו כזה ,מבחינת שחקני הקור לפחות ,עד קפיצה מאוד משמעותית בטכנולוגיה
מעבר לעוד פוליגנים \טקסטורות \וכו

כרגע מעבר לאולגרמות ניראה עדין רחוק מאוד מבחינת מחיר ואיכות לקהל הרחב
אנחנו בגדול מקבלים שיפור של הדור הקודם בינתים

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 18 נובמבר 2013, 21:55

כלל לא מופתע מהביקורות לדד רייסינג והן אפילו חוזרות על מה שכתבתי בימים האחרונים, רק מלצפות בסרטון הדגמה: נראה שיש למשחק לא מעט בעיות טכניות.

ביטלתי את ההזמנה של ה-PS4. תחילה אראה שההשקה האירופית עוברת חלק ללא תקלות, ואחכה קצת, אינני לחוץ לאף משחק ששוחרר. אפילו אקנה את ניד־פור־ספיד ואססינג קריד מוזלים.

במקומו הזמנתי את זלדה ל-3DS שבעל ממוצע 91.30 :D

Yahel12 כתב:כמה מתעסקים בנושא של הגרפיקה זה פשוט נורא.. תמיד שאני חושב שעל כול האנשים האלו שעוסקים בנושא של ירידות פריימים ושל רזולוציה אני באמת תמיד שואל את עצמי אם הם בכלל משחקים במשחק כי הם כול כך עסוקים בעד כמה המשחק נראה טוב שהם בכלל לא משחקים בו,אני די בטוח שההבדלי גרפיקה האלו הם ממש לא הבדלים,ושהמשחקים נראים מעולה.

אשריך. תמיד אמרתי זאת ונחמד שיש קולות נוספים כאלה.

DrKeo כתב:לא בטוח שהבנתי את כל הטעון פה. אז בטוח שזה מגניב לגמרי לראות ולשמוע חדשות בזמן שאתה משחק ג'אומטרי וורס 3 או להריץ משחק כדורגל בזמן משחק פיפא.

מה 'מגניב' בזה? מילא 'לשמוע', אבל גם 'לצפות'? אתה באמת חושב שאתה יכול לשחק במשחק כמו גאומטרי וורז (ולא רק) ולצפות בחדשות במקביל? בהצלחה עם זה.

וחשבתי שהחיתוך הקטן ב-The Order מפריע. אם אתה רוצה לצפות במשחק כדורגל, צפה בו כמו בן אדם. אם אתה רוצה לשחק במשחק טלוויזיה, שחק בו כמו בן אדם. תן תשומת לב לכל אחד מהם בנפרד. זה פחות נוח להתרכז במשחק שדורש ממך לעתים קרובות תיאום עין־יד בזמן שאתה מנסה להתרכז גם בחדשות או במשחק כדורגל. במילים אחרות, גימיק.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 נובמבר 2013, 06:42

כמה מתעסקים בנושא של הגרפיקה זה פשוט נורא.. תמיד שאני חושב שעל כול האנשים האלו שעוסקים בנושא של ירידות פריימים ושל רזולוציה אני באמת תמיד שואל את עצמי אם הם בכלל משחקים במשחק כי הם כול כך עסוקים בעד כמה המשחק נראה טוב שהם בכלל לא משחקים בו,אני די בטוח שההבדלי גרפיקה האלו הם ממש לא הבדלים,ושהמשחקים נראים מעולה.

אני חושב שזה מאוד תלוי במשחק עצמו ,וגם עם הם משווים מה החומרה מסוגלת לעשות ,או לא מסוגלת לעשות
לי לדוגמה זה מאוד מוריד חשק לקנות קונסולות במחיר הזה ,שלא נותנות 1080P ו60 פרימים לשניה ,בכל משחק מולטיפלטפורם שיצא גם לדור הקודם
פשוט כי אני מתחיל לחשוב מה יקרה שיצאו המשחקים הבאמת כבדים ?

רזולוציה זה לא הכל -נכון מאוד ,ויוצא לי לשחק בהרבה משחקי רטרו
אבל פרימים לשניה ,זה מאוד חשוב בהרבה משחקים
ובמשחקי קונסולות ,ברוב המקרים ,אין אפשרות להגדרות מתקדמות כמו בPC

בPC מבחינתי קודם כל אני מגדיר רזולוציה טבעית למסך ,ובנוסף מוריד הגדרות שדופקות לי תנועות חלקות
בקונסולות אתה תלוי במפתחים ,שחלקם יזרקו לך כל מיני צללים ותאורה מתקדמת ,כי זה טוב לטרילרים משחקיות
אבל זה ידפוק פרימים לשניה ,שיש הרבה אקשן

בגלל זה יש חשיבות גדולה לחומרה

את הWIIU קניתי בעיקר בגלל בלעדים של נינטנדו ,שרוב הזמן משתמשת בגרפיקה צבעונית ולא מציאותית
ככה שזה היה הרבה פחות חשוב לי

בPS4\XBO ,רוב המשחקי קור עם גרפיקה ראליסטית ,ככה שזה מאוד חשוב

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 נובמבר 2013, 22:50

דד רייזינג אכן לא מיצה את הפוטנציאל שלו. חבל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 נובמבר 2013, 01:26

רונן כתב:כלל לא מופתע מהביקורות לדד רייסינג והן אפילו חוזרות על מה שכתבתי בימים האחרונים, רק מלצפות בסרטון הדגמה: נראה שיש למשחק לא מעט בעיות טכניות.

ביטלתי את ההזמנה של ה-PS4. תחילה אראה שההשקה האירופית עוברת חלק ללא תקלות, ואחכה קצת, אינני לחוץ לאף משחק ששוחרר. אפילו אקנה את ניד־פור־ספיד ואססינג קריד מוזלים.

במקומו הזמנתי את זלדה ל-3DS שבעל ממוצע 91.30 :D

אשריך. תמיד אמרתי זאת ונחמד שיש קולות נוספים כאלה.

מה 'מגניב' בזה? מילא 'לשמוע', אבל גם 'לצפות'? אתה באמת חושב שאתה יכול לשחק במשחק כמו גאומטרי וורז (ולא רק) ולצפות בחדשות במקביל? בהצלחה עם זה.

וחשבתי שהחיתוך הקטן ב-The Order מפריע. אם אתה רוצה לצפות במשחק כדורגל, צפה בו כמו בן אדם. אם אתה רוצה לשחק במשחק טלוויזיה, שחק בו כמו בן אדם. תן תשומת לב לכל אחד מהם בנפרד. זה פחות נוח להתרכז במשחק שדורש ממך לעתים קרובות תיאום עין־יד בזמן שאתה מנסה להתרכז גם בחדשות או במשחק כדורגל. במילים אחרות, גימיק.

זה ממש לא גימיק, כשאני משחק במחשב שלי במשחקים שלא דורשים אמרסיה או סאונד אני הרבה פעמים שומע תוך כדי חדשות או תוכניות אחרות (המחשב שלי תמוד לטלביזיה). מן הסתם אני לא אעשה את זה תוך כדי אנצ׳רטד אבל תוך כדי פיקסל ג׳נק מונסטרס? למה לא? זה אחלה של דבר.

אגב, בנתיים dr3 עם ממוצע 78 (העצוב הוא שבנתיים הוא משחק השיגור המלא עם הממוצע הכי טוב), ki עם 74 ושניהם מעל kz שדרדר בנתיים ל73. מה שמעניין בביקורות של ki הוא שאומרים שיש לו גיימפליי משחק מכות פשוט מעולה פשוט הוא ריק מדי מתוכן כי רובו הולך להגיע בפאטצ׳ים בזמןה קרוב כולל שתי דמויות (מתוך 8, משמעותי) ו -story mode כך שכרגע הוא מרגיש די ריק. נשמע דווקא כמו קניה חביבה ל20$.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 19 נובמבר 2013, 02:46

זה דיי הבעיה של KI, שהוא יצא קצת ריק מתוכן
אבל לפי הציונים שלו ומה שאומרים עליו זה נראה טוב
הסיבה שזה יצא חסר סיפור זה שהמתכננים פשוט מאוד התמקדו על הדמויות והאיזון של המשחק
רק כדאי להחזיר את המשחק הזה לרשת בעצם, לתחום משחקי המכות
למי שמתעניין במשחק

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 נובמבר 2013, 06:28

KI קיבל ציונים כאלו ,פשוט כי זה משחק הורדה זול
גירסת האספנים עולה 60$ הגרסה הרגילה 20$

ככה שלהשוות אותו למשחק במחיר מלא זה מגוכח

בכל מקרה עוד לא הגיע הביקורת לפרוזה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 19 נובמבר 2013, 08:34

kririn כתב:
אני חושב שזה מאוד תלוי במשחק עצמו ,וגם עם הם משווים מה החומרה מסוגלת לעשות ,או לא מסוגלת לעשות
לי לדוגמה זה מאוד מוריד חשק לקנות קונסולות במחיר הזה ,שלא נותנות 1080P ו60 פרימים לשניה ,בכל משחק מולטיפלטפורם שיצא גם לדור הקודם
פשוט כי אני מתחיל לחשוב מה יקרה שיצאו המשחקים הבאמת כבדים ?

רזולוציה זה לא הכל -נכון מאוד ,ויוצא לי לשחק בהרבה משחקי רטרו
אבל פרימים לשניה ,זה מאוד חשוב בהרבה משחקים
ובמשחקי קונסולות ,ברוב המקרים ,אין אפשרות להגדרות מתקדמות כמו בPC

בPC מבחינתי קודם כל אני מגדיר רזולוציה טבעית למסך ,ובנוסף מוריד הגדרות שדופקות לי תנועות חלקות
בקונסולות אתה תלוי במפתחים ,שחלקם יזרקו לך כל מיני צללים ותאורה מתקדמת ,כי זה טוב לטרילרים משחקיות
אבל זה ידפוק פרימים לשניה ,שיש הרבה אקשן

בגלל זה יש חשיבות גדולה לחומרה

את הWIIU קניתי בעיקר בגלל בלעדים של נינטנדו ,שרוב הזמן משתמשת בגרפיקה צבעונית ולא מציאותית
ככה שזה היה הרבה פחות חשוב לי

בPS4\XBO ,רוב המשחקי קור עם גרפיקה ראליסטית ,ככה שזה מאוד חשוב

אני מבין שזה חשוב לאנשים שהמספרים האלו כן יהיו על הקונסולות החדשות, כי הן לא באמת "דור הבא" אבל זה לא אומר שהגרפיקה לא השתפרה.
ואתה יודע מה? זה בכלל לא משנה כי אם זה מה שחשוב לך (וכנראה שהרבה) אז למה בכלל לקנות קונסולה? אם אתה רוצה את החוויה הגרפית הכי טובה שאפשר לקבל, תקנה מחשב טוב.קונסולה קונים מסיבות כמו נוחות,מחיר זול יותר של החומרה,משחקים בלעדיים, או שפשוט הרבה חברים משחקים על אותה הקונסולה.
אני לא אומר שאתה לא צריך לצפות מהקונסולות החדשות ועוד שנקראות "דור הבא" שירוצו ב60 פריימים בשניה וב1080P, אבל זה מה שיש, וזה לא שהגרפיקה לא השתפרה, היא לא מביישת מחשב גיימינג ממוצע.. אז אני חושב שככה כדאי להתייחס אל הדברים ( : ברור שאתה לא חייב להסכים איתי אבל אני רק נותן לך זווית אחרת.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 נובמבר 2013, 09:39

תיראה בארצות הברית PS4ה עולה 400$ וXBO 500$
ומשכורות שם בערך פי 2 יותר גבהות מבישראל

שם היתי קונה את שניהם בהשקה ,אבל אני חי בישראל -הPC פשוט הרבה יותר משתלם בישראל בגלל סטים וGOG וכו
בישראל אין גם שוק השכרות ומשומשים מפותח לקונסולות כמו בארצות הברית

יש הרבה משחקים שהיתי רוצה להשכיר ליומים שלושה וזהו ,אבל זה לא אופציה כל כך בישראל

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 19 נובמבר 2013, 10:04

kririn כתב:תיראה בארצות הברית PS4ה עולה 400$ וXBO 500$
ומשכורות שם בערך פי 2 יותר גבהות מבישראל

שם היתי קונה את שניהם בהשקה ,אבל אני חי בישראל -הPC פשוט הרבה יותר משתלם בישראל בגלל סטים וGOG וכו
בישראל אין גם שוק השכרות ומשומשים מפותח לקונסולות כמו בארצות הברית

יש הרבה משחקים שהיתי רוצה להשכיר ליומים שלושה וזהו ,אבל זה לא אופציה כל כך בישראל

מבין אותך, אבל אני יותר התכוונתי לקטע של ההבדלים בין קונסולה ומחשב,גם בקטע הכספי כן, אבל יותר בהתייחסות לפרטים שבעיני שחקני PC יותר משמעותיים ביחס לקונסולות.
אבל כן הכול פה פחות מתקדם בארץ לעומת ארצות הברית,אירופה..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 נובמבר 2013, 10:12

DrKeo כתב:להתחשב בזה שהציונים של סדרת פורצה היא 92, 90, 92 ו-91 בהתאמה, אם הוא יקבל פחות מרזוגאן (כלומר מפחות מ82) אז כנראה שהוא יהיה בזיון לסדרה. ההגיון הבריא אומר שפורצה 5 יקבל בין 86 ל94 פחות או יותר, זה הטווח ההגיוני. בקשר לשאר כותרי השיגור, לגמרי באויר, יכול להיות 9+ ויכול להיות 4+.

אני לא יודע אם בסוף יקבל פחות מRESOGUN, אבל אני לא מאמין שפורצה יעבור את ממוצע ה-85. כמו KI - גם הוא קצת לוקה בתוכן, וגם מחידושים משמעותיים (אלא אם הענן זה הדור הבא-הבא), אז כמו GT אני צופה הדרדרות, אבל הכל פתוח מן הסתם.

כך או כך - נראה שההשקה של הONE תקבל ממני ציון של 7.5, ושל סוני 6.5. בתנאי שלא יהיו בעיות מיוחדות, כמובן.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 נובמבר 2013, 10:24

למה מה כבר היה בפורצה 4 שלא היה ב3 שכן מצדיק המשך ציונים של 90+?

לי אישית (ובלינג נראה לי מסכים איתי) נראה שסוף סוף ביקורות של מ שחקים מתחילים לרדת מהסקאלה הזאת שכל משחק טוב/מהנה/וואטאבר צריך לקבל 9 כאילו הוא איזו יצירת מופת ככה שלא אופתע באמת אם פורצה יקבל פחות מ90. עם זאת ממה שאני קורא ושומע הAI של המשחק הוא ללא ספק השדרוג הכי משמעותי שראיתי למשחק מירוצים (אני חושב) מאז הPS2
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 נובמבר 2013, 10:36

swiss-the-engine כתב:למה מה כבר היה בפורצה 4 שלא היה ב3 שכן מצדיק המשך ציונים של 90+?

לי אישית (ובלינג נראה לי מסכים איתי) נראה שסוף סוף ביקורות של מ שחקים מתחילים לרדת מהסקאלה הזאת שכל משחק טוב/מהנה/וואטאבר צריך לקבל 9 כאילו הוא איזו יצירת מופת ככה שלא אופתע באמת אם פורצה יקבל פחות מ90. עם זאת ממה שאני קורא ושומע הAI של המשחק הוא ללא ספק השדרוג הכי משמעותי שראיתי למשחק מירוצים (אני חושב) מאז הPS2

אתה יכול לשאול את זה גם על שני ה-GT האחרונים, שהוסיפו פה ושם אבל בתכל'ס לא חידשו מספיק ולכן קיבלו ציונים נמוכים בהרבה מבעבר. זו הייתה סדרה של 95 שרק נהייתה יותר ויותר טובה, אבל בשלב מסויים זה לא הספיק.
בעבר היו יותר קלים על ההדק שיורה ציונים של 95, היום פחות. כמו שאמרת.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 נובמבר 2013, 10:58

מתי היו שני gt?

אני מניח שההשוואה בין השניים קצת בעייתית... פורצה היה אנדרדוג וgt סבל מציפייה בשמיים אחרי שנים של פיתוח.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 נובמבר 2013, 11:47

swiss-the-engine כתב:מתי היו שני gt?

אני מניח שההשוואה בין השניים קצת בעייתית... פורצה היה אנדרדוג וgt סבל מציפייה בשמיים אחרי שנים של פיתוח.

יצאו 3 בדור האחרון: אחד HD-לא-בדיוק-משחק, השני PROLOGUE, והשלישי 5 המלא. עוד שנייה השישי יוצא, והוא בעצם יהיה ה-GT הרביעי בדור הזה, שלישי כמשחק מלא.
בכל מקרה, עכשיו כשפורצה כבר לא אנדרדוג, ואולי בדיוק ההפך - אני לא חושב שיקלו עליו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 48 אורחים