מסיבת E3 של סוני - 2015

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: מסיבת E3 של סוני - 2015

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 יוני 2015, 20:19

אחי אני לא בא להגן על ההשוואות פה :) רק כתבתי מה נראה לי הוא התכוון אליו ובלינג התפלא. וכן, פחות או יותר כל משחק, בוודאות כל הaaa. אולי בגלל זה גיא לא התלהב? :twisted:
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2015, 20:30

DrKeo כתב:
bling כתב:
DrKeo כתב:אני רק אומר, אם מיקרוסופט הייתה עושה את זה עם אלן ווייק 2 היו קוברים אותה חיה. ועדין לא ראיתי, אני בים המלח :)

אם זה היה בלעדי לקונסולה אחרי שנים של העדרות כשהמעריצים כבר הרימו ידיים שהם אי פעם יראו את זה, ממש לא.
לא נמאס מתחושת הרדיפה כלפי מיקרוסופט? שנמו זה פרויקט שאנשים מתחרפנים עליו שנים, אין קשר לאהבת סוני פה כשחוגגים את זה והתגובות היו זהות אם מייק היא זו שהיתה עושה את אותו מהלך.

הבעיה היא לא שזה שאנמו או שזה בלעדי לסוני אלה תצוגה במסיבת עיתונאים שבמקום להכריז על משחק הם מכריזים על קיקסטארטר ש״אולי יהיה אם תשפכו את הכסף חבר׳ה״. לא יודע, זה מוזר ברמות. אני חושב שההקבלה לאלן ווייק 2 דווקא די טובה, משחק קאלט עם המון מעריצים שאבדו תקווה להמשך ומיקרוסופט לא הבעלים של הפרנצ׳יז והוא משותף עם המחשב.

סוויס, לא ככה עובד הרס בכל משחק קיים פחות או יותר? אנחנו עדין לא בדור של הרס פרוצידוראלי במשחקים סטנדרטים. לפחות לא בנתיים.

מסכים שזה קצת מוזר, אבל זה לא שאין להם קשר לפיתוח והם נטו רכבו על הייפ פה. ו AW2 השוואה לא משהו כי אתה לא קרוב אפילו לרמת הייאוש שחשים מעריצי שאנמו ולך יש יותר תקווה מהם שיצא המשך מתישהו במיוחד שגם רמדי מביעה רצון לכך.

ואני זוכר רק את רד פאקשן שהביא מנוע הרס מקיף, הוא היה גם נראה בהפרש של דור פחות טוב מהתחרות, אבל כן הוא התבסס נטו על זה.

ELENA מאושרת שתהיה במשחק:
תמונה

עוד משהו, ואני יודע שזה משהו שמאוד רונני לעשות, אבל לא מדובר פה במגיב אקראי מ IGN אלא באחד הכתבים הבכירים של DF שעשה הרגע את הסיקור FPS של הרימאסטר של גירס וכבר רבנו כמה וכמה פעמים בפורום הזה על מסקנות שפרסם בדוח"ות שלו :P וגם הוא רשם את דעתו על התצוגה, אומנם לא במסגרת רשמית אלא כתגובה ב GAF אבל אין ממש הבדל בתכל'ס
Mind is blown. The original demo, while interesting from a gameplay point of view, didn't impress me that much on a technical level.

This? Wow.

Their engine is clearly capable of delivering much larger expanses than I had expected. The fact that you could drive all the way across that area is just insane. I expect this capability will find its way into the game design as a whole.

Then there are the physics interactions which are simply first rate. The way everything moves and reacts to real actions is really impressive. Possibly the best example of in-game physics I've seen yet. Makes the whole world feel alive.

Honestly, they're doing SO much in this game that I cannot possibly imagine them actually hitting 60fps. I mean, I hope they do it, but it just seems impossible for the PS4 hardware to actually support that.

In some ways, this takes me back to that original MGS2 reveal only fifteen years later. They don't explicitly focus on minor details but those details are EVERYWHERE. This looks soooooo expensive to make too.

אבל כל אחד ודעתו כנראה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2015, 21:41

אני חושב שהדוגמא הכי מרשימה למה שהם עושים שם עם פיזיקה זה בשק חול.
לא רק שהשק מתחורר וקטן כשיורים בו, גם יש חול שזורם מהחורים, במקומות שבהם הוא נפגע והחול אפילו מתאסף בערימות קטנות על הקרקע. אפקט מדהים.
יש שם כל כך הרבה אפקטים קטנים ומדהימים. העקבות שהג'יפ יוצר בבוץ, או חבל הכביסה שנתפס בג'יפ. אפשר לדבר על הדברים האלו עד אינסוף.
כל הדברים האלו, אגב, גורמים לדבר אחד מסוים להראות רע באופן חריג - האפקטים של המים. נראה כאילו הם עדין עובדים על זה, אז זה פשוט לא הוכנס לבילד הנוכחי. המים בקושי מגיבים, מעבר לאיזה שפריץ דו מימדי מעפן בקדימה של הג'יפ. זה לא באמת נורא ואיום. זה בולט רק בגלל שזה ברמה נמוכה, בזמן שכל השאר עשוי כל כך טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2015, 22:11

Nucleus_Dawn כתב:אני חושב שהדוגמא הכי מרשימה למה שהם עושים שם עם פיזיקה זה בשק חול.
לא רק שהשק מתחורר וקטן כשיורים בו, גם יש חול שזורם מהחורים, במקומות שבהם הוא נפגע והחול אפילו מתאסף בערימות קטנות על הקרקע. אפקט מדהים.
יש שם כל כך הרבה אפקטים קטנים ומדהימים. העקבות שהג'יפ יוצר בבוץ, או חבל הכביסה שנתפס בג'יפ. אפשר לדבר על הדברים האלו עד אינסוף.
כל הדברים האלו, אגב, גורמים לדבר אחד מסוים להראות רע באופן חריג - האפקטים של המים. נראה כאילו הם עדין עובדים על זה, אז זה פשוט לא הוכנס לבילד הנוכחי. המים בקושי מגיבים, מעבר לאיזה שפריץ דו מימדי מעפן בקדימה של הג'יפ. זה לא באמת נורא ואיום. זה בולט רק בגלל שזה ברמה נמוכה, בזמן שכל השאר עשוי כל כך טוב.

נכון, אני משער שאכן יוסיפו אפקט כלשהו, גם אם לא יהיה ברמה גבוהה זה עדיף מכמעט 0 תגובה כמו עכשיו.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 18 יוני 2015, 00:20

אם לא יצא לכם לראות את התגובות באולפן של GT במהלך מסיבת העיתונאים של סוני אז הנה 2 סרטונים הם פשוט משתגעים שם חחח

רגע ההכרזה של FFVII Remake:

רגע ההכרזה של Shenmue 3:

מישהו מהקהל אחרי החשיפה:
תמונה

הנה עוד אחד אחרי FFVII Remake, חחחחח כמה צחקתי

מדהים לראות מה משחקים יכולים לגרום לאנשים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יוני 2015, 00:43

We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 יוני 2015, 00:54

וולי שמתי את התגובה המעולה של GT בנושא הכללי :)

גם יוסוזוקי ראה אותה והתלהב והוא צייץ לה מחווה:
תמונה

חדשה נוספת ל U4, כרגע ND הודיעו בסטרים של גיימספוט שהמשחק ירוץ בסינגל על 30 ובמולטי על 60.
החלטה מצוינת לטעמי, במולטי באמת קודם כל חשוב גיימפליי מגיב וחלק, בסינגל כשהמשאבים מוגבלים במשחק שנשען על ספקטקל כמו U4, אין בכלל מה להתלבט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יוני 2015, 10:26

מעולה! מעניין מתי יראו את המולטי..

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 יוני 2015, 10:51

מסתבר שבתערוכה עצמה מוצג ההמשך של הדמו שראינו מ E3, חלק מהעיתונאים ואנשי התעשייה שראו אותו מדווחים על דמו מטורף וסצינת האקשן הכי מדהימה שראו:

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

DAMN!
לא יודע אם אני רוצה לראות ולהרוס לעצמי, ראיתי נראה לי מספיק.
------
YOSHIDA התראיין לקוטאקו על TLG, הוא פירט מה בדיוק קרה איתו ונראה שקלעתי בול, המשחק היה גדול מדי על הפס3 שלא הצליח להריץ אותו כמו שצריך, הטריילר מואץ מלאכותית ובמציאות הוא רץ בפריימרייט נמוך מאוד:
Yoshida said that when the game was announced in 2009 for PS3, they thought they were making good progress.

“But in 2011 the progress became super slow. There were lots of technical issues. The game was not performing at speed. The video we showed, the trailer on PS3, was specced up. The game was running at a much lower frame rate. Some features were still missing.

“So it was clear that the team had to make a compromise in terms of features and number of characters so while they were taking time, the engineering team ported the code on the SPU [processors of the PS3] to improve the performance, but it was taking lots of time.

“But, in the meantime PS4 arrived, the development environment was available. So in 2012 it became apparent we should move it to PS4 to achieve the visual [ideal.]”

http://kotaku.com/what-happened-to-the-last-guardian-1711835457

אני עוד בדמו חשבתי שזה נראה לי קצת גדול על ה PS3, בטח בשביל מפתחת יחסית קטנה כמו טים איקו, למרות שהם עשו דברים מדהימים על ה PS2 אבל כמובן שההפקות היו אז הרבה יותר קטנות ועם סקייל קטן יותר, TLG הוא די בקלות אחד ממשחקי ה PS3 הכי יפים שראיתי לטעמי וגם על ה PS4 הוא עדיין נראה טוב.

אבל הקטע הוא שהם עובדים עליו מ 2012 על ה PS4, והדמו הראה גיימפליי ישיר מהטריילר ההוא, זה כאילו שהם לא זזו במילמטר לפי הדמו שהם הביאו, אם באמת הוא בשלב כזה מתקדם הם היו חייבים להביא משהו חדש שלא ראו ממנו כדי להרגיע אנשים שהוא אכן יצא שנה הבאה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 יוני 2015, 11:20

כן התכוונתי במקרה שהם ישחררו אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יוני 2015, 11:41

ממתי צוות ici מפחד להוציא משחק שרץ ב15fps. לא שחקת בsotc? :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 יוני 2015, 11:51

יכול להיות הוא היה אפילו מתחת ל 15.
גם אם הדמו של TLG באמת היה עם ירידות פריימים יכול להיות ש 15 זה הטארגט הנוכחי שלהם לגרסת הפס4 :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יוני 2015, 12:10

אני סתם צוחק. רק טיפה מבאס שהוא לא הטופ הגרפי בקונסולה כמו שsotc היה בזמנו.

בנושא אנצ׳רטד, אני שוקל להתחמק ממנו לגמרי מעכשיו. חבל לראות את הסצנות החזקות לפני שהוא יוצא בכלל. למרות שאני עדין חושב שהם לא יצליחו להתעלות על הסצנת מטוס מ3 :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יוני 2015, 12:36

אני חושב שלפי הרשמים - הם כבר הצליחו.
אני גם נמנע מלראות עוד ממנו. רק מולטי וטריילרים, בלי קטעי גיימפליי ארוכים.

אגב, רואים קטעים מהמשך המרדף הזה בטריילר שהם שיחררו. לפחות, נראה כמו ההמשך של זה, לפי הרכב והסביבה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 יוני 2015, 12:38

DrKeo כתב:אני סתם צוחק. רק טיפה מבאס שהוא לא הטופ הגרפי בקונסולה כמו שsotc היה בזמנו.

בנושא אנצ׳רטד, אני שוקל להתחמק ממנו לגמרי מעכשיו. חבל לראות את הסצנות החזקות לפני שהוא יוצא בכלל. למרות שאני עדין חושב שהם לא יצליחו להתעלות על הסצנת מטוס מ3 :)

אתה עף על הקטע של המטוס יותר מדי, אפילו באנצ'רטד 3 הקטע של הספינה מגניב יותר, המטוס זו עוד וריאציית set piece די סטנדרטית סטייל הבניין המתמוטט, שמשלב גם את הקטע של הפתיחה של אנצ'רטד 2 שאתה מטפס על הרכבת, לא רואה פה משהו מדהים במיוחד, זה גם לא שאנצ'רטד 3 כל כך נראה הרבה יותר טוב מ 2 שהגראפיקה לבד עושה את ההבדל או משהו.

לאסקין, כן הטריילר הקצר נראה כמו ההמשך של זה, רואים את האופנוע של אח שלו שם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 יוני 2015, 13:55

דמו גיימפליי חדש ל UNTIL DAWN:

זה רק אני או שסוני שולחת את המשחק הזה למות, הוא יוצא השנה ולא זכה אפילו לאזכור במסיבה שלהם, לא ראיתי דבר כזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 יוני 2015, 14:34

אולי הוא... אתה יודע. כמו שהוא נראה, כזה. מעפן?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יוני 2015, 15:03

ביחס לז׳אנר הוא דווקא נראה מהיותר מרשימים.
מצד שני, רוב המשחקים בז׳אנר עולים משהו כמו 30 דולר

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 יוני 2015, 15:11

Nucleus_Dawn כתב:אולי הוא... אתה יודע. כמו שהוא נראה, כזה. מעפן?

זה לא מנע מסוני להציג את האורדר :D
(למרות שגם שם היו סימנים לאיכות שלו כשהיא בקושי נתנה לו דקה במסיבות שלה...)

וזה לגמרי האבי ריין ב THEME של סלאשר, כולל דמויות שיכולות למות והשלכות משמעותיות בניגוד ל 90% מהז'אנר, לא כזה קונספט רע למרות שאני מסכים שקשה לבלוע 60$ על זה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 18 יוני 2015, 15:24

מה bling מה
סצינת המטוס מאנצ'רטד 3 היא הסצינה הבודדה הכי טובה בסדרת אנצ'רטד לטעמי. אני זוכר שפשוט התפוצצתי כששיחקתי אותה לראשונה.
יותר גדולה מסצינת הספינה ואפילו מסצינת הרכבת או המסוק ב2

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 יוני 2015, 15:46

Stick כתב:מה bling מה
סצינת המטוס מאנצ'רטד 3 היא הסצינה הבודדה הכי טובה בסדרת אנצ'רטד לטעמי. אני זוכר שפשוט התפוצצתי כששיחקתי אותה לראשונה.
יותר גדולה מסצינת הספינה ואפילו מסצינת הרכבת או המסוק ב2

אני אתן לך את הקטע שהוא נתלה בהתחלה כרגע הגראפי הכי יפה בתולדות הסדרה (עד U4 מן הסתם), אבל מרגע שאתה עולה בחזרה למטוס זה לגמרי כמו הקטע של הבניין המתמוטט כשהסביבה אינטרקטיבית ועצמים זזים מצד לצד וכו' וזה כולה נמשך 2 וחצי דקות, אחרי זה אתה עף מהמטוס ושוב יש קטע מרהיב גראפית אבל בלי גיימפליי וזהו, נגמרת כבר הסצינה.

הספינה היתה קטע ממש מקורי שכל הסביבה המוכרת שראית מקודם השתנתה.

אני אישית הרגשתי ש U3 לא הדהים מספיק כדי להצדיק המשך, הרגשתי ממש עייפות מהסדרה במשחק הזה (ובניגוד לקודמים סיימתי אותו פעם אחת עם איזה 20% גביעים מינימלי והמשכתי הלאה), U4 עושה את כל השינויים הנדרשים וגם מביא SET PIECES ברמת הפקה פסיכית מספיק כדי שאני שוב אתרגש מדברים מתפוצצים סביבי :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 18 יוני 2015, 15:59

U3 היה פחות מוצלח כמשחק שלם מU2 בזה אני לא מתווכח, אבל הסצינה של המטוס, ואני אגדיל להגיד שכל השלב מהרגע שעלית על המטוס עד לרגע שיוצאים מהמדבר, לטעמי הוא הקטע הבודד הכי טוב בסדרה כרגע.
מצד שני אם הגיימפלי הזה באמת משקף משהו, אין לי ספק שזה ישתנה :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 יוני 2015, 16:26

bling כתב:
Stick כתב:אני אישית הרגשתי ש U3 לא הדהים מספיק כדי להצדיק המשך, הרגשתי ממש עייפות מהסדרה במשחק הזה (ובניגוד לקודמים סיימתי אותו פעם אחת עם איזה 20% גביעים מינימלי והמשכתי הלאה), U4 עושה את כל השינויים הנדרשים וגם מביא SET PIECES ברמת הפקה פסיכית מספיק כדי שאני שוב אתרגש מדברים מתפוצצים סביבי :)

תיזהר... בסוף תהיה כמוני...
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 יוני 2015, 16:47

Stick כתב:U3 היה פחות מוצלח כמשחק שלם מU2 בזה אני לא מתווכח, אבל הסצינה של המטוס, ואני אגדיל להגיד שכל השלב מהרגע שעלית על המטוס עד לרגע שיוצאים מהמדבר, לטעמי הוא הקטע הבודד הכי טוב בסדרה כרגע.
מצד שני אם הגיימפלי הזה באמת משקף משהו, אין לי ספק שזה ישתנה :)

המדבר לא נחשב כחלק מהמטוס, זה קטע אחר :)
וגם אני אהבתי אותו למרות שהמון תיעבו את זה, הרגשתי שממש העבירו את תחושת הייאוש של להיות בסיטואציה כזו, עד שפתאום הגעתי לאויבים ודרייק חזר להיות סופרמן למרות שלפני רגע כמעט התמוטט.

אני לא מבין למה הקטע של המטוס הוא הכי טוב בסדרה חוץ מרגע גראפי מדהים כשאתה נתלה באוויר בהתחלה שלו, המסוק ב 2 לדעתי היה יותר מוצלח כי היה לו בילד אפ שלם שהוא רודף אחריך ואז הקליימקס בבניין שגם היה ארוך יותר מהירי במטוס והיה לו את אותו השטיק של סביבה זזה (רק שעשה את זה ב 2009 ולא ב 2011) וזה לא שהוא היה נראה פחות טוב בהרבה מ 3, להפך, ב 2009 זה היה מפוצץ ראשים עוד יותר ביחס למה שהיה עד אז.

swiss-the-engine כתב:
bling כתב:
Stick כתב:אני אישית הרגשתי ש U3 לא הדהים מספיק כדי להצדיק המשך, הרגשתי ממש עייפות מהסדרה במשחק הזה (ובניגוד לקודמים סיימתי אותו פעם אחת עם איזה 20% גביעים מינימלי והמשכתי הלאה), U4 עושה את כל השינויים הנדרשים וגם מביא SET PIECES ברמת הפקה פסיכית מספיק כדי שאני שוב אתרגש מדברים מתפוצצים סביבי :)

תיזהר... בסוף תהיה כמוני...

למען האמת אני הייתי שנתיים כמוך כשזה הגיע ל AAA, אבל אני חושב שיש סיבות לאופטימיות, הוויטצ'ר למשל הפתיע אותי מאוד לטובה, נקווה שגם באטמן יעמוד בציפיות אבל אני לא שולל שאני ארגיש גם כלפיו את מה שהרגשתי כלפי רוב המשחקים ששיחקתי עד הוויטצ'ר...

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 יוני 2015, 17:10

אההההההה.... גם אני נהנתי מDA החדש. לא שיחקתי בRPG (לא שהוא כזה RPG אבל בכל זאת) כבר כמה שנים טובות ואתה זה נראה בכלל לא שיחקת לא? אני אומר הוואו שלך בוזבז על אנצ'רטד 2. 4 כבר לא יעשה לך את זה אם 3 לא עשה.

אולי נתערב על זה? :) סתם סתם :)
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים