Uncle Pey'j כתב:לגמרי אחד הימים היותר מפתיעים בהקשר לחדשות גיימינג שאני זוכר בשנים האחרונות,הפרוייקט של האוונג'רס זה משהו שלא ראיתי מגיע בכלל בכלל.
ולפי השמועות EIDOS MONTREAL עובדים גם הם על פרוייקט של מארוול,וביחד עם הכמעט עובדה מאושרת שהם מפתחים את Shadow of the Tomb Raider אני כמעט בטוח שלמרבה הצער דאוס אקס מת כרגע. מבאס לאללה.
DrKeo כתב:עוד חדשה, ACE COMBAT 7 שהיה בלעדי עד עכשיו לפס4 יצא גם ל-PC ולאקסבוקס. אני מזכיר שזה משחק תומך VR. מעניין שבאותו יום באנדאי נאמקו מבטלת לסוני בלעדיות על שני משחקים, מעניין מה קרה בין החברות.
DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:לגמרי אחד הימים היותר מפתיעים בהקשר לחדשות גיימינג שאני זוכר בשנים האחרונות,הפרוייקט של האוונג'רס זה משהו שלא ראיתי מגיע בכלל בכלל.
ולפי השמועות EIDOS MONTREAL עובדים גם הם על פרוייקט של מארוול,וביחד עם הכמעט עובדה מאושרת שהם מפתחים את Shadow of the Tomb Raider אני כמעט בטוח שלמרבה הצער דאוס אקס מת כרגע. מבאס לאללה.
שמועות? הם מופיעים בטריילר
BiA כתב:אמנם לא משחקי 2017, אבל הקמפיין של פילארס 2 עלה. תרמתי את חלקי והזמנתי הורדה דיגיטלית בסיסית, 25 דולר.
bozeman כתב:מי השחקן שמדובב את פילר 2? נשמע לי מוכר מדי...
Walle כתב:אחרי שהשתלטו על שוק הסרטים Marvel עכשיו מתחילים להשקיע גם במשחקים.
תחילה בשיתוף עם סוני וסאקר פאנצ' בפיתוח ספיידרמן ועכשיו עם סקוור אניקס וקריסטל דינמיקס לגבי משחק הנוקמים.
ועוד יש שמועות כמו שנדב אמר על עוד משחק בשיתוף עם סקוור אניקס וסטודיו מונטריאול.
אני חייב להגיד שלפחות על פי ההשקעה הגדולה של ספיידרמן בטח ההשקעה לא פחות גדולה על המשחקים האחרים ומארוול לא חוסכת.
צעד מבורך לדעתי.
DrKeo כתב:זה די מדהים שאין מליארד משחקי קומיקס. כלומר מה הולך יותר יד ביד מאשר משחקי וידאו וגיבורי על? שלא נדבר על החתך הענקי בדמוגרפיות.
Nucleus_Dawn כתב:נראה שמה שלאסקין הזכיר בנוגע למה שקורה בBIOWARE יחשף די בקרוב. למעשה, הוא ייצא כבר בשנה הפיסקלית הנוכחית (עד סוף מרץ 2018). זה משחק אקשן ולא RPG, אבל יהיו בו כל סימני ההיכר של החברה. הוא גם הולך להיות IP חדש (כלומר, לא מלחמת הכוכבים).
bozeman כתב:Nucleus_Dawn כתב:נראה שמה שלאסקין הזכיר בנוגע למה שקורה בBIOWARE יחשף די בקרוב. למעשה, הוא ייצא כבר בשנה הפיסקלית הנוכחית (עד סוף מרץ 2018). זה משחק אקשן ולא RPG, אבל יהיו בו כל סימני ההיכר של החברה. הוא גם הולך להיות IP חדש (כלומר, לא מלחמת הכוכבים).
מכיוון שאני לא דואג למשחקי SW, אני שמח שיש דברים חדשים מחברה כמו ביווור.
"Please note that we always position our Anti-Tamper solution as hard to crack, not as uncrackable," Denuvo marketing director Thomas Goebl told me. "So far only one piracy group has been able to bypass it.
"As always, we continue working to improve our solution to create security updates for upcoming Anti-Tamper versions. We will do the same with the learning from this bypass. It's correct that the title in question was cracked some days after release. Given the fact that every unprotected title is cracked on the day of release - as well as every update of games - our solution made a difference for this title."
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים