PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי InterAl » 10 אוגוסט 2018, 16:58

Stick כתב:טריילר טוב, המשחק נראה נהדר וגרפית הוא באמת בטופ.
אבל זה לא טריילר מפוצץ ראשים שגרם לי להגיד וואו 7 פעמים במהלכו כמו שאפשר לחשוב משיטוט זריז באינטרנט. תכלס לא ראינו כלום חוץ מזה שהוא נראה טוב.

רמת הפירוט בו לחלוטין מפוצצת ראשים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אוגוסט 2018, 16:59

איפה? באיזה מובן?
באמת אני שואל כי אני לגמרי מרגיש שאני מפספס משהו, אני במיעוט מגוחך..

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 אוגוסט 2018, 17:25

במעין שילוב בין הדעות למה זה מדהים, כי מה שהראו נראה מדהים, אבל גם מה שאמרו מדהים - ומכיוון שזאת רוקסטאר וגם רואים שיש כיסוי להבטחות - זה מה שמעלה מאוד את הציפיה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 אוגוסט 2018, 18:00

Stick כתב:איפה? באיזה מובן?
באמת אני שואל כי אני לגמרי מרגיש שאני מפספס משהו, אני במיעוט מגוחך..

בכל מקום אפשרי. למשל, התנועה של הסוס: הוא מסוגל לנוע גם לצדדים (strafing) בתנועה עדינה, הוא יכול לרוץ סביב עצמו ולצאת ישר לספרינט - אני לא ראיתי רמת תנועה כזאת באף משחק שמערב סוסים. בנוסף, האנימציה שלו: מהאנימציה של הזנב ועד לשרירים ולתזוזת הראש שלו בזמן הדהירה - מדהים. הקטע שהוא מנקה את הסוס עם אפקט האבק - מדהים. הנוף (במיוחד הרחוק) מפורט בצורה מדהימה. המידול של האקדחים, הטעינה של הכדורים, הקלוזאפ על החגורה והקימוט של הבגדים תוך כדי הליכה - כולם דברים שנעשו אינספור פעמים בעבר, אבל לא ברמת הפירוט הזאת.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 אוגוסט 2018, 18:13

נו ו? המשחק ויז'ואלית נראה טוב אבל לא היה בטריילר שום דבר שאמור להצדיק התלהבות מאיך המשחק עובד. אולי למעט בחירת תגובה אגריסיבית/רכה לאירועים. הרוב נראה שיפורים והעמקה שמצופים ממשחק עולם פתוח מתקדם.

לזכות רוקסטאר ייאמר שהוידאו הזה מראה שהם אכן כנראה יוצרים עולם חי ומקיף מאשר רק שטח משחק גדול כמו במרבית המשחקים בז'אנר.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 אוגוסט 2018, 18:15

Kazz כתב:נו ו? המשחק ויז'ואלית נראה טוב אבל לא היה בטריילר שום דבר שאמור להצדיק התלהבות מאיך המשחק עובד. אולי למעט בחירת תגובה אגריסיבית/רכה לאירועים. הרוב נראה שיפורים והעמקה שמצופים ממשחק עולם פתוח מתקדם.

לזכות רוקסטאר ייאמר שהוידאו הזה מראה שהם אכן כנראה יוצרים עולם חי ומקיף מאשר רק שטח משחק גדול כמו במרבית המשחקים בז'אנר.

ההתלהבות היא ממה שהראו. לא ממה שלא הראו. ממה שלא הראו אני לא יכול להתלהב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 אוגוסט 2018, 18:24

לא יודע מה אתכם אבל אני לא הייתי מדבר אחרת אם זו היתה יוביסופט, אלא אם אחרת זה “WTF מאיפה יוביסופט הביאה את הדבר הזה!?” במידה והייתי מאמין שככה המשחק באמת יראה כי חשיפה כזו מצד יובי היתה מעלה סקפטיות מסויימת מצידי.

זה נראה די מפוצץ ראשים מהסיבות שאינטר ובוזמן ציינו, רמה אחרת מעולמות פתוחים שראינו עד היום.

כאילו לעזאזל, ככה נראה גיימפליי של משחק חדש שיוצא השנה מיוביסופט:

זה רחוק שנות אור בכל מובן שלא תרצו, מרגיש כמו דור אחורה ממה שראינו בטריילר של RDR2, ובלי קשר מרגיש גם די גרוע בפני עצמו (סורי בוזמן וקאוטיק)

כשיובי הציגה רמה גבוהה במיוחד בתקופה שכולנו היינו תמימים יותר אז האינטרנט גם התפוצץ (Watch Dogs) ככה שלאמר שזה רק בגלל רוקסטאר (ולא שיש בזה רע, המוניטין שלהם מצדיק את זה) זה לא נראה לי רציני.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 אוגוסט 2018, 18:34

אני משחק באססין קריד לא רק בגלל איך שהוא נראה - אלא כי הוא היסטורי בראש ובראשונה ואח"כ כי יחסית אני אוהב את המשחקיות והעולם הפתוח שלו (למרות משימות רפטטיביות לעיתים). אבל אין ספק שמה שרוקסטאר הראו זאת רמה אחת מעל - ולא רק איך שהוא נראה אלא גם איך המשחק מתנהג (לפי ההבטחות). באותה מידה אני מתלהב גם מסייברפאנק - גם מהם אני יודע שנקבל RPG מעולה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2018, 18:48

אבל גם עם wd או הדיוויז׳ן התבדנו בלינג. כלומר אם יובי הייתה מראה את זה, אוטומטית היית מבטל את זה תת הכרתית בגלל ההסטוריה שלהם והיית כנראה אוטומטית מתלהב פחות או במינימום מתלהב אבל שם כוכבית גדולה ליד זה.

הטריילר הזה ממש יפה ויזואלית, מבחינת אנימציות והפירוט של העולם. אנחנו לוקחים את מילות ההייפ שהקריינית אומרת ברקע כי זאת רוקסטאר, אם זאת הייתה יובי היינו קוראים לזה בבל״ת שיווקי.

אבל בסופו של דבר, אם נהיה כנים, אנחנו מתלהבים מגרפיקה וכמה חיי העולם נראה. בא לכולנו כבר לרכוב שם על ההרים ובמישורים וזה המקור האמיתי להתלהבות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 אוגוסט 2018, 21:16

כמו שאמרתי, אם זו היתה יובי שמציגה את זה בתנאי שאני מאמין שזה משקף את המוצר אז כן הייתי מתלהב, ברור שאם לא היתה הוכחה שכזו אז הייתי סקפטי ופחות נלהב כי וואלה, מוניטין האמינות שלהם נמוך וכל מה שהיה עובר לי בראש זה שאי אפשר באמת להאמין לזה כי זה של יובי.

מן הסתם שצורת מחשבה שכזו מורידה את הרוח מהמפרשים, אבל זה לא אומר שהטריילר בפני עצמו הוא לא מדהים, זה רק מעיד על יובי עצמה.

בסופו של דבר ברור שחלק מהאפקט של הטריילר זה שהוא מגובה ע״י מוניטין של מפתחת אמינה, אבל זה רק אפקט משלים שלא באמת יכול להחזיק את העסק לבדו, אם זה היה נראה מבאס אז זה היה מבאס ועובדה שהרבה אנשים התאכזבו מהתמונות ששוחררו לא מזמן שבהם המשחק נראה כמו שדרוג קטן ל GTA5 למרות שזו רוקסטאר.

אתה יכול להדביק על הטריילר הזה גם כל מפתחת מוכחת ואמינה כמו נוטידוג או סנטה מוניקה או אפילו רייר (פשוט אנשים היו חוגגים שרייר חזרהההה!!! או משהו אחרי טריילר שכזה) וזה היה עובד טוב מספיק.

הטענה הזו בסופו של דבר די ריקה, יובי אכזבה בעבר אז קשה להאמין למשהו מדהים שתראה, רוקסטאר לא אז כן מאמינים למשהו מדהים שמראים, אבל המסקנה מזה זה לא שהטריילר לא מדהים, זו קצת חשיבה עקומה.

וכן אני מסכים שלגראפיקה ול details ולעולם החי יש אפקט ענקי פה בהייפ, זה תמיד מלהיב לראות שקובעים סטנדרטים חדשים בז׳אנר כזה מרכזי, זה היה מלהיב ב WD כשהיינו אהבלים וזה מדהים גם עכשיו כשזה אשכרה לגיטימי :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אוגוסט 2018, 21:20

הטריילר של WD היה מלהיב פי כמה וכמה.
ברור שהמשחק אכזב, וברור לי לגמרי שrdr2 הולך להיות מוצלח ממנו באופן מוחלט, אבל כטריילר?
שוב, פה יש עולם יפה. שם ראינו מכניקות משחק שנראו מדהימות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 אוגוסט 2018, 21:31

לא מסכים, זה לא המכניקות שכל כך הלהיבו, אולי הרעיון של ההאקינג היה נראה נחמד ומקורי יחסית אבל ההתלהבות בעיקר נבעה מסטנדרטים חדשים לעולם פתוח, מבחינת איך שזה נראה, איך שזה מרגיש ואיך שזה משחק מבחינת הליטוש של המכניקות והאנימציות בעולם פתוח (שזה שונה מהרעיון של ההאקינג וזה משהו שכן ראינו ממנו בטריילר של RDR2, מכניקות של רכיבה ברמה מדהימה למשל). אנשים לא האמינו שעולם פתוח יכול להיות ברמה שכזו שמתעלה בכזה הפרש אפילו על משחקי הסינגל הכי מרשימים על הקונסולות עד אז, שלא לדבר על משחקי עולם פתוח אחרים.

זה שהוא השתמש באיזה האק כדי ליצור תאונת דרכים זה היה נחמד אבל לא הדבר שבגללו כולם השתגעו. אם המשחק היה נראה כמו תחת והיית רואה את מכניקות ההאקינג לא היתה לזה מאית מההתלהבות.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אוגוסט 2018, 21:45

ברור שהעובדה שהמשחק נראה טוב גורמת להתלהבות יותר ממשחק שנראה רע, בזכות זה גם הטריילר של RDR2 הוא לחלוטין טריילר טוב למרות שתכלס אין בו כלום.
אבל בהדגמה של WD היה ממש משחק שנראה ייחודי ומעניין, בהדגמה של RDR2 יש שברירי שניות שקופצות כל הזמן ולא נותנת לך באמת להבין מה קורה פה. העריכה עצמה והעובדה שזה 'חשיפת גיימפלי' בלי שיש באמת גיימפלי רציף ואיזה סיקוונס שלם שמשוחק, זו הבעיה העיקרית.

העובדה שבסופו של דבר RDR2 יהיה משחק ייחודי ומעניין וWD היה משחק עם שברירי רגעים ממה שראינו בהדגמה, היא כבר נושא אחר.. אבל כטריילר נטו? זו דעתי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 אוגוסט 2018, 21:55

WD הלהיב בעיקר בגלל הגרפיקה. גם הגיימפליי הרשים, אבל הגרפיקה היתה עיקר ההתלהבות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2018, 21:57

בלינג, אני מרגיש שאתה קצת עונה על השאלה של עצמך. הגרפיקה מדהימה אז אנשים מתלהבים, לא צריך הרבה מעבר. העבודה שכל מה שקשור לגיימפליי והמערכות גם נראה טוב אז אנשים מתלהבים אפילו יותר והעובדה שמדובר ברוקסטאר מעלה את ההתלהבות אפילו יותר. זה למה התגובות הן מה שהן.

אני לא פאנבוי של rdr, לא טרחתי אפילו לשחק בו והיה לי גם פס3 וגם 360. אני לא פאנבוי של רוקסטאר, אני לא אהבתי את sa יותר מדי ואני די שונא את gta4. לא היה לי יותר מדי הייפ לrdr2, אבל הטריילר הזה לגמרי הדליק אותי. אז כנראה שהם עשו שם משהו נכון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוגוסט 2018, 23:04

בת׳זדה אומרים שהם לא ישחררו את המשחק קלפים של tes על הפס4 אם סוני לא תאפשר להם קרוס פליי וקרוס ביי (כלומר שחפצים יקנו איפה שהשחקן רוצה לקנות).

זה הציטוט המדוייק:
The Elder Scrolls Legends] is a strategy card game that encompasses both single and multiplayer. It is both cross-platform play and cross-platform progress,

it is our intention in order for the game to come out, it has to be those things on any system. We cannot have a game that works one way across everywhere else except for on this one thing.

The way the game works right now on Apple, Google, Steam, and Bethesda.net, it doesn't matter where you buy your stuff, if you play it on another platform that stuff is there. It doesn't matter what platform you play on, you play against everyone else who is playing at that moment.

those [terms] are essentially non-negotiable. We can't be talking about one version of Legends, where you take your progress with you, and another version where you stay within that ecosystem or its walled off from everything else. That is counter to what the game has been about.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 אוגוסט 2018, 00:09

הגרסא של תעשיית הגיימינג לסנקציות :) אם מהלכים כאלו הם מה שייצור לחץ על סוני,אני בעד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2018, 00:36

מעניין מי יתקפל, למרות שאני לא חושב שמשחק קלפים של TES זה באמת כוח השפעה גדול מספיק. אם זה היה COD או BF? ברור, אבל משחק קלפים? לא נראה לי שהם יתקפלו (חה חה, הומור קלפים).

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 אוגוסט 2018, 00:45

אין לי ספק שאם בת'סדה תבחר לא לשחרר את המשחק קלפים שלה על הפס4 זה לא יזיז לאף אחד בסוני,אבל אם היא תצליח ליצור כאן מגמה שבה מפתחות אחרות לא ישחררו או,אני מקווה,רק יאיימו לא לשחרר את המשחקים שלהן על הפס4,אז סוני תתעורר.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 13 אוגוסט 2018, 16:13

DrKeo כתב:לא נראה לי שהם יתקפלו (חה חה, הומור קלפים).

אין פה כפתור לייק שאני אוכל לא ללחוץ על הבדיחה הזאת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2018, 16:15

יש בדיחות שדורשות כפתור dislike.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 אוגוסט 2018, 12:43

DrKeo כתב:בלינג, אני מרגיש שאתה קצת עונה על השאלה של עצמך. הגרפיקה מדהימה אז אנשים מתלהבים, לא צריך הרבה מעבר. העבודה שכל מה שקשור לגיימפליי והמערכות גם נראה טוב אז אנשים מתלהבים אפילו יותר והעובדה שמדובר ברוקסטאר מעלה את ההתלהבות אפילו יותר. זה למה התגובות הן מה שהן.

אני לא פאנבוי של rdr, לא טרחתי אפילו לשחק בו והיה לי גם פס3 וגם 360. אני לא פאנבוי של רוקסטאר, אני לא אהבתי את sa יותר מדי ואני די שונא את gta4. לא היה לי יותר מדי הייפ לrdr2, אבל הטריילר הזה לגמרי הדליק אותי. אז כנראה שהם עשו שם משהו נכון.

כן נו אני מנחש שאפשר להתייחס לזה גם ככה :)

ואני מבסוט על הצעד של בת׳סדה נגד סוני אבל בתכלס זה לא באמת ישנה ואני גם לא רואה תנועה שתצמח מצד מפיצות גדולות כנגד המדיניות של סוני ככה שאלא אם כן תהיה התנגדות צרכנית גדולה ברמה של אובדן הכנסות זה כנראה משהו שסוני תמשיך לדבוק בו, ואני לא רואה מצב שהצרכן הממוצע יוותר על קנייה של פלייסטיישן חדש במידה וסוני עושה הכל נכון רק בגלל המדיניות הזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2018, 14:26

אבל זה כי מדובר במשחק קלפים, אם זה היה פורטנייט הם היו מתקפלים תוך שניה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 אוגוסט 2018, 14:31

אם זה היה RDR הם היו מתקפלים אחורה בזמן וקורסים לתוך חור שחור

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 אוגוסט 2018, 19:09

אם זה היה gta הם היו ביבי