Stick כתב:טריילר טוב, המשחק נראה נהדר וגרפית הוא באמת בטופ.
אבל זה לא טריילר מפוצץ ראשים שגרם לי להגיד וואו 7 פעמים במהלכו כמו שאפשר לחשוב משיטוט זריז באינטרנט. תכלס לא ראינו כלום חוץ מזה שהוא נראה טוב.
רמת הפירוט בו לחלוטין מפוצצת ראשים.
Stick כתב:טריילר טוב, המשחק נראה נהדר וגרפית הוא באמת בטופ.
אבל זה לא טריילר מפוצץ ראשים שגרם לי להגיד וואו 7 פעמים במהלכו כמו שאפשר לחשוב משיטוט זריז באינטרנט. תכלס לא ראינו כלום חוץ מזה שהוא נראה טוב.
Stick כתב:איפה? באיזה מובן?
באמת אני שואל כי אני לגמרי מרגיש שאני מפספס משהו, אני במיעוט מגוחך..
Kazz כתב:נו ו? המשחק ויז'ואלית נראה טוב אבל לא היה בטריילר שום דבר שאמור להצדיק התלהבות מאיך המשחק עובד. אולי למעט בחירת תגובה אגריסיבית/רכה לאירועים. הרוב נראה שיפורים והעמקה שמצופים ממשחק עולם פתוח מתקדם.
לזכות רוקסטאר ייאמר שהוידאו הזה מראה שהם אכן כנראה יוצרים עולם חי ומקיף מאשר רק שטח משחק גדול כמו במרבית המשחקים בז'אנר.
The Elder Scrolls Legends] is a strategy card game that encompasses both single and multiplayer. It is both cross-platform play and cross-platform progress,
it is our intention in order for the game to come out, it has to be those things on any system. We cannot have a game that works one way across everywhere else except for on this one thing.
The way the game works right now on Apple, Google, Steam, and Bethesda.net, it doesn't matter where you buy your stuff, if you play it on another platform that stuff is there. It doesn't matter what platform you play on, you play against everyone else who is playing at that moment.
those [terms] are essentially non-negotiable. We can't be talking about one version of Legends, where you take your progress with you, and another version where you stay within that ecosystem or its walled off from everything else. That is counter to what the game has been about.
DrKeo כתב:לא נראה לי שהם יתקפלו (חה חה, הומור קלפים).
DrKeo כתב:בלינג, אני מרגיש שאתה קצת עונה על השאלה של עצמך. הגרפיקה מדהימה אז אנשים מתלהבים, לא צריך הרבה מעבר. העבודה שכל מה שקשור לגיימפליי והמערכות גם נראה טוב אז אנשים מתלהבים אפילו יותר והעובדה שמדובר ברוקסטאר מעלה את ההתלהבות אפילו יותר. זה למה התגובות הן מה שהן.
אני לא פאנבוי של rdr, לא טרחתי אפילו לשחק בו והיה לי גם פס3 וגם 360. אני לא פאנבוי של רוקסטאר, אני לא אהבתי את sa יותר מדי ואני די שונא את gta4. לא היה לי יותר מדי הייפ לrdr2, אבל הטריילר הזה לגמרי הדליק אותי. אז כנראה שהם עשו שם משהו נכון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 41 אורחים