PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2018, 16:20

מספיק זמן ;)

אני לא ממש סקרן לקראת האמברגו הזה, נראה די בבירור משחק בסביבות ה 8+ כמו רוב הדברים של אינסומניאק. לא שזה רע, אני בטוח שימכור מעולה ושיחשב לאהוב ביותר, שוב, כמו רוב הדברים הטובים שלהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוגוסט 2018, 16:39

אני כן סקרן כי יש תמיד את הסיכוי שמדובר בפלופ, ואני כן אשמח לקבל את הבונוסים של הפרי-אורדר במשחק הזה :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2018, 16:41

ספיידרמן זכה במשחק הטוב ביותר לקונסולות בגיימסקום!

גם ב E3 הוא זכה בפרס משחק הקונסולה הכי טוב וגם משחק הפעולה אם אני לא טועה, אני מתחיל לחשוב על כל הפרסים האלה שההערכה שלי לא נכונה ושאולי מדובר פה במשחק שיגיע ל 8 גבוה על סף ה 9...

לאסקין אחרי זה קשה לי להאמין שיהיה פה פלופ, לפחות על פי כל הפרסים הגיימפליי לופ צריך להיות ממש טוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2018, 20:03

אני חושב שבתערוכות משחקים רפטטיבים מתחמקים מהביקורת על רפטטיביות כי משחקים בהם רק 40 דקות. כלומר מה שמפחיד אותנו עדין לא הוכח או הופרך :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2018, 20:09

צודק :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 אוגוסט 2018, 20:12

טוב אז GOW קיבל את עדכון 1.30 לפני כמה ימים שהוסיף את הNG+ הכל כך מצופה בשעה טובה.
ביחד עם המוד החדש נוספו גם מספר שריונות חדשים להשיג ברצה השנייה שכמובן מתאימים לרמה הקשה יותר, משאב חדש שנותן סיבה לחזור לפתוח תיבות ולפי מה שהבנתי גם כמה התקפות חדשות לחלק מהאויבים שיהיו זמינות להם בNG+.
אז.. כמובן שלא עמדתי בפיתוי, וזה היה תירוץ מספיק טוב כדי לחזור ולתת נסיון לgive me god of war (הרמה הגבוה ביותר) :)
בקצרה, באופן מיידי נזכרתי כמה טוב המשחק הזה. איזה כיף היה לחזור להסתובב במידגארד המדהימה שבנו החברה מSM.
ניסיתי את הרמת קושי הזו לקצרה קצת אחרי שסיימתי אותו בזמנו, והבעיה הגדולה של המשחק הייתה בולטת מדי ברמה הזו כדי שאני אהנה להמשיך ככה - אתה כל כך חלש וחסר יכולות בהתחלה שאין באמת איך להתמודד עם האויבים חוץ מלשבת על כל אחד זמן רב של התקפה-הגנה-התקפה.. אבל עכשיו? הרבה יותר מהנה. הרמה כמובן עלתה כך שהוא עדיין מאוד מאתגר אבל לפחות יש לך את מלוא מערכת הקרב המצוינת לשירותך ויש עם מה לעבוד. לא תכננתי באמת לרוץ עליו שוב אבל מי יודע, עברתי כבר את הבוס הראשון ואמשיך עד שיימאס.

בכל מקרה הNG+ מרגיש מאוד מושקע, הרמת קושי בינתיים מצוינת ולא מרגישה כמו סתם עלייה רנדומלית בסטטס, והעובדה שנוספו מספר שריונות חדשים עם העדכון ללא איזה DLC כמקובל בתעשייה היא מבורכת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוגוסט 2018, 13:39

אני גם קורא דברים טובים על הרמת קודי החדשה אבל ההתרשמות שלך בכלל עשתה לי חשק... אני בטוח אעשה עליו עוד סיבוב מתישהו, בטח ב 4K עם הרמת קושי זה יתן לי מספיק תמריץ.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 אוגוסט 2018, 14:01

ספויילר: הצג
אני אחרי הביקור השני בגיהנום הקפוא, ובדיוק חזרתי למידגארד ושני האחים- הגמדים התאחדו.

עם כמה שאני נהנה, קשה לי נורא לחשוב על עוד סיבוב בו, בטח עכשיו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 אוגוסט 2018, 17:27

Klayman כתב:
ספויילר: הצג
אני אחרי הביקור השני בגיהנום הקפוא, ובדיוק חזרתי למידגארד ושני האחים- הגמדים התאחדו.

עם כמה שאני נהנה, קשה לי נורא לחשוב על עוד סיבוב בו, בטח עכשיו.

אני מתכנן ריצה שנייה 'אמיתית' בעתיד, עוד כמה שנים, כנראה כשכבר יהיה דיבור חזק על ההמשך וזה יעזור קצת להוריד את ההייפ. אם תהיה גרסאת PS5 משודרגת אז בכלל מה טוב.
הפעלתי אותו עכשיו סתם בשביל לראות את הNG+ ולתת עליו ישיבה קצרה, אבל מה אני אגיד, יש משהו די ממכר במערכת הקרב הזאת כשהיא פתוחה לגמרי, וזה בינתיים משאיר אותי עוד קצת עם המשחק. אבל אני לא מאמין שאסיים אותו שוב כבר עכשיו.
ככל שעובר הזמן, ובעיקר עם הNG+ שמבליט את זה אני רק מעריך יותר את המערכת קרב שהם בנו, ואני חושב שהפייסינג של המשחק בכל הקשור אליה הוא בעיה באמת מהותית.
לוקח לפחות עד אמצע המשחק אם לא יותר עד שהיא באמת נפתחת ואמנם החצי הראשון הוא באמת קצת יותר אקספלורישן והכרת העולם והדמויות החדשות, עדיין אני חושב שהיה אפשר לאזן את זה הרבה יותר טוב. ניסיתי בזמנו קצת את הרמה הקשה ביותר וזה היה לגמרי בלתי שחיק, לא בגלל הקושי אלא כי זה היה משעמם טילים להרביץ 2 דקות לאויבים בלי שום אופציה אחרת. הNG+ מצליח לשמור על המשחק קשה מאוד אבל גם מוכיח עד כמה המערכת כשהיא שלמה היא מוצלחת, וחבל שרק חצי מהמשחק אפשר להעביר איתה באמת בריצה רגילה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוגוסט 2018, 22:40

אני גם שומר את ריצת הNG+ לפני שההמשך שלו יגיע, ואז סוף סוף גם בטח אשחק בו 4k עם hdr שאמורים לספק לי באמת חוויה משודרגת, ואם תהיה גירסת פס5 משודרגת, ובטוח תהיה - אז גם ב60fps יציב, כמובן, ואולי עוד כמה שיפורים ובונוסים, מי יודע...

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 אוגוסט 2018, 22:44

מה שכן, לאסקין, אין לי מושג איך סיימת אותו ביומיים... גם אין לי כבר סבלנות שכזאת, גם למשחקים שאני מאוד אוהב, וגם הוא גדוש בתוכן ודברים לראות ולעשות.. רצת על הסיפור הראשי פשוט?
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2018, 14:28

לא, עשיתי כמעט את כל משימות הצד.
אבל שיחקתי על הרמה הרגילה, לא הארד, וישנתי ממש מעט.
אני מת מת מת על הסגנון, והמשחק הזה ספציפית הוא ממש סוג של חלום בשבילי. חבל קצת שהוא רק הקדמה לחלום האמיתי, אבל זה עדיין היה מספק מאוד.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 25 אוגוסט 2018, 16:22

אני גם סיימתי אותו ביומיים כשהוא יצא, אבל בגדול די רצתי על הקמפיין הראשי ואת כל התוכן צד עשיתי אחרי זה.
הוא פשוט הצליח לשאוב אותי כמו שכמעט אף משחק לא הצליח.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 אוגוסט 2018, 16:48

סיימתי את GOW 2018. חוויה מעולה, כנראה אחת הטובות שהיו לי בשנים האחרונות במשחקי AAA. מהתזוזה של הדמויות, מערכת הקרב, הגרפיקה, הסאונד ובערך הכל הרגיש לי בדיוק במקום.

רמת הקושי (נורמל), הרגישה לי לפעמים קשה מדי, ולפעמים קלה מדי, ואני חושב שהיא הדבר היחד שלא מאוזן באמת כמו שצריך במשחק. חוויה מעולה, אבל מרגישים שהם רוצים לעשות המשך... האם הוא יגיע לפני הPS5? אני בספק גדול מאוד.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 אוגוסט 2018, 17:24

שמח שנהנית קליימן, באמת משחק אדיר ואחד הבלעדיים הטובים שיצאו ממפתחת של סוני.

וברווור שיהיה המשך, והוא בטח יהיה פומפוזי וגדול יותר עם לא מעט אלים נורדיים להרוג, יש להם עוד כל כך הרבה מה לעשות, הם בקושי התחילו, רואים שהראשון הוא סוג של בסיס ו introduction שכזה לעולם החדש שהסדרה הזו הולכת לבלות בו בעשור הקרוב לפחות, ולהמשך יש פוטנציאל להיות עוד יותר בהכל, כולל במכירות. הם יצרו פה פרנצ׳ייז ענקי עם המשחק הזה, וכן אני בכוונה אומר יצרו ולא המשיכו כי מה ש GOW היה לפני המשחק הזה זה לא מה שהוא נהפך לאחרי. הוא נולד מחדש ובגודל הרבה יותר משמעותי ממה שהיה אי פעם וכל הקרדיט הולך לברלוג שאחראי גם על GOW הישן הכי טוב בסדרה :)

וכן ברור שלא נשחק בהמשך עד הפס5, כן ציפיתי ל DLC מעבר שכזה עד לדור הבא סטייל הוריזון אבל הם החליטו ללכת ישר על ההמשך, מקווה לפחות שזה אומר שלא נצטרך לחכות הרבה מדי ושכבר תחילת הדור של הפס5 הוא יצא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 אוגוסט 2018, 18:59

מהמר על 2023... עם יציאת הps5 pro (:
ומשחק המשך ממש בסוף הדור. הפעם הם פספסו בגלל הבלאגן שהיה בתחילת הפיתוח, אבל אין מצב שסוני יוותרו על 2 משחקים באותו דור מהם, אחרי ההצלחה של gow ל הפס4, שעוד ימכור בטח הרבה בעתיד.
אני גם מהמר שזה יהיה משחק של 80 שעות בערך, פי 2 מהמשחק הארוך בצורה מפתיעה שקיבלו עכשיו.
מעניין במיוחד לדעת אם הם גם ינסו לעשות שוב וואן-שוט אחד גדול. מצד אחד אני הכי אשמח, כי זה מדהים ומעורר התפעלות כל פעם שאני חושב על זה... אבל מצד שני זה די מגביל אותם. זה לא מורגש בgow כשמשחקים, וזה בעצם כל הקסם, אבל האם זה שווה את ההשקעה והקשיים שזה מפיל על המפתחים כדי להגיע לשם? אני לא יודע... וגם מבחינה עלילתית ואווירתית, זה אומר שזה שוב יהיה סיפור אישי מאוד ואולי הם ירצו ללכת על קו שונה. למרות שקשה לי להאמין. אנשים פשוט רוצים עוד ממה שכבר יש, אפילו אם המשחק הבא לא יציג יותר מדי שיפורים הוא תכל׳ס בטח יהיה לא פחות טוב... פאאאאק זה כל כך בהפרש עצום המשחק שאני הכי מצפה לו כרגע (:

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 26 אוגוסט 2018, 19:43

קורי אמר שיש לו בראש 5 המשכים מתוכננים.. ושהם שואפים להוציא את המשחקים הבאים מהר יותר. הם היו צריכים לעשות המון עבודה על המנוע שלהם וגם המערכת קרב ששונה לחלוטין מהמשחקים הקודמים, ככה שהמשך למשחק מ 2018 באותו סגנון אמור להיות קל יותר מהבחינות האלה.
יש גם את המשחק sci-fi ההוא שבוטל ולא ברור אם הם עבדו עליהם במקביל או שאחרי שהוא בוטל מתישהו ב 2014 הם התחילו לעבוד על gow, מה שתיאורטית מוריד כשנה מהזמן פיתוח שלו ואומר שתאריך של 2023 יהיה דומה או אפילו ארוך יותר מהפיתוח של המשחק הנוכחי מה שיעמוד בניגוד לשאיפה לעשות אותם מהר יותר.
קיצור אני רוצה להיות יחסית אופטימי ולדמיין המשך כבר ב 2022

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוגוסט 2018, 19:48

לקח להם 3 שנים ל-GOW המקורי, שנתיים ל-GOW2, שלוש שנים ל-GOW3, שלוש שנים ל-GOW אסנשן ו-3-4 שנים ל-GOW 2018, למה אתה חושב שיקח להם 5 לעשות את GOW הבא? אני עם עידן, בערך 3 שנים עבודה + כל הבלגן של דור חדש שבטח יגרור אותם ל-2022. האמת, אני אפילו יכול להיות חצוף ולהגיד שמרץ 2021 על הפס4 זאת לא מילה גסה. יש להם מנוע מוכן, זה 3 שנים של פיתוח שזה מספיק זמן להמשך ויש לסוני הסטוריה עם שחרור המשכי GOW בסביבת השיגור של הקונסולה הבאה (GOW אסנשן יצא קצת יותר מחצי שנה לשיגור של הפס4 ו-GOW2 יצא ארבעה חודשים אחרי הפס3).

אני לא רוצה שוב להכנס לויכוח על מה יצא לפס4 ומה ימשיך לפס5, אבל אני רק אומר שזאת לגמרי אופציה ש-GOW2 יצא בסביבות השיגור של הפס5 על פי ההסטוריה, מה שקורי אומר ומעגלי הפיתוח של סוני SM. אני לא אומר שזה יקרה, אבל זאת אופציה עם סיכוי לא רע.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 אוגוסט 2018, 20:00

הלוואי שזה יקרה. משחק gow חדש כבר בעוד שלוש שנים על מנוע קיים והכל, רק לשדרג טיפה ולבנות קמפיין חדש בלי התחכמויות זה הכי מנייה בטוחה שאפשר לקבל. קצת כמו gow2 המקורי.
אבל אני לא חושב שזה יקרה בעיקר כי אני חושב שהורייזן יתפוס את המקום הזה. הרבה יותר סביר שהוא יהיה משחק שסוני תוציא בתקופה הזו מאשר gow חדש שנמצא בפיתוח ראשוני אולי חודש-חודשיים, אם בכלל כבר התחיל.
אל תשכח שבמסגרת הכללית הזו גם נמצאים tlou2 וDS ככה ש.. משהו חייב להמשיך לps5 ולgow יש את הסבירות הכי גבוהה לעשות את זה כרגע.

ובכל זאת, הלוואי שהוא כבר בפיתוח ויצא עוד על הps4. יהיה גם ככה מספיק זמן לשני סיקוולים על הps5.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 אוגוסט 2018, 20:12

2023 ל-GOW נשמע זמן פיתוח ארוך בצורה קיצונית..אני מהמר על סוף 2021/תחילת 2022..ים זמן לפתח המשך ראוי,כמעט 4 שנים. בכל הראיונות איתו קורי אמר שאת המשחק הנוכחי לקח 5 שנים לפתח משלב הקונספט הראשוני ועד למוצר הסופי,לגמרי רואה פיתוח של 3 וחצי שנים/ארבע להמשך ראוי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 אוגוסט 2018, 20:35

האמת שלא חשבתי בכלל על האופציה הזאת ברצינות עד שהעלתם את זה, וכמובן שזה 100% דיבורי סרק לאוויר, אבל..
אם gow A יצא ב2013, ואנחנו יודעים שכמה חודשים אחרי זה קורי קיבל צוות קטן לבנות קונספט ראשוני ותאורתי שיבדקו מה לעשות איתח אחרי המשחק הבא שלהם, ושכמה חודשים אחרי זה המשחק בוטל, gow קיבל משהו כמו 4 שנים אמיתיות לפיתוח, כולל מנוע - קונספט סופי (אם כי קבוצה מצומצמת כבר הגתה את הבסיס) - מערכת קרב - ארט - וואן שוט - שחקנים - ו.. טוב, כל מה שיש במשחק :)
קורי דיבר הרבה על כך שזה היה פיתוח נוראי כי הם עבדו על הכל במקביל, ושגם כמה חודשים לפני היציאה המנוע ומערכת הקרב עוד לא היו מוכנים והרבה מזה היה אנשים שלא רואים כלום עובד ומפקפקים בו בעוד הוא מקווה מאוד שזה יצא כמו שהוא מדמיין.
בקיצור, אם הם עשו את כל זה ב4 שנים אמיתיות, זה פתאום נראה לי מאוד סביר לקבל סיקוול בתוך 3 שנים.

זה יכול גם להסביר את העובדה שהם מתעקשים לא להוציא שום dlc גדול או משחק ביניים למרות שבערך כולם מאוד ישמחו לזה (כלומר, זה ממש לא עניין של יח"צ).

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 אוגוסט 2018, 20:42

כמובן שאם מדובר על משחק שיצא לps5 אנחנו מדברים על פיתוח ארוך יותר, וכזה שיכול להתחיל באמת מבחינה טכנית רק עוד יותר בעתיד (מה ששוב, היה נותן להם זמן להוציא קמפיין dlc מספק), ככה שמשחק בסדר גודל כזה כמשחק השקה זה כמעט בלתי סביר. אולי שנה בתוך הps5.

אבל בעצם, למה שהם בכלל יעשו את זה? הרי בהתחשב בעובדה שgow2 שעמד בדיוק באותה צומת נחשב בידי רוב כמשחק המוצלח ביותר מבין השישה המקוריים, ושמי שעמד אז בעמדת מפתח לקבל את ההחלטה נמצא שוב, לפחות כרגע, באותה עמדה.. למה שלא ינסו ללכוד את הברק פעם נוספת?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוגוסט 2018, 22:20

אני לא חושב שהמשחקים שציינת סטיק סותרים כי לדעתי כבר ב2019 נראה את tlou2, got ואת dreams. מה שבאמת יש להם ל2020 זה רק ds, אני בכיף רואה את הורייזן 2 נכנס מתישהו ב2020 וזה משאיר לgow המון מקום בסוף 2020 או תחילת 2021. זה הכל ניחושים אבל אני בספק אם 2 בלעדיים מסוני ב2020 (וזה כולל הורייזן שלא הוכרז בכלל אבל אני די משוכנע שיש לנו משחק גרילה ב2020) זה צפוף מדי בשביל gow.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 אוגוסט 2018, 22:23

אחרי E3,ממש ממש לא נראה לי ש-TLOU2 הוא משחק של 2019.. ואני גם לא חושב שהם ישחררו אותו כל כך סמוך ל-Day's Gone.
אם אני צריך לנחש,ב-2019 סוני ישחררו את GoT (לא רואה אופציה אחרת,זה מספיק הזוי שהיו לסאקר פאנץ' 6 ומשהו שנים בלי אף שחרור) ואת Dreams והרימייק של Medievil ו-TLOU2 ו-DS הם משחקים של 2020.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוגוסט 2018, 22:34

הראו לו כבר שני טיזרים וטריילר גיימפליי, עוד כמה זמן אתם חושבים שהמשחק הזה יגרר בעין הציבורית? יראו אותו שוב בפריז? שוב בe3 הבא? שוב בפריז 2019? כמה אפשר? הוכרז ב2016 למען השם. למשחק הראשון חשפו את הסרטון גיימפליי הראשון 11 חודשים לפני שהוא יצא, אני לא רואה סיבה למה שהפעם יגררו את המשחק הזה לנצח. זה גם 4 שנים אחרי אנצ׳רטד 4 שלקח להם יחד עם מנוע דור הבא וריבוט מלא 4.5 שנים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים