נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי swym » 15 יוני 2015, 11:24

bling כתב:הם אמרו כבר שאין מה לדבר על סייברפאנק עוד המון זמן, יש מצב שזה משחק שיצא על הקצה של הדור הבא, יקחו שנים לדבריהם עד שיהיה ממנו משהו קונקרטי, עד אז הם מתרכזים בתמיכה בוויטצ'ר ובחבילות ההרחבה שלו.

אבל הסיבה שהם אמרו את זה היא כי הם רצו להתרכז בשיווק של הWitcher. עכשיו הוא כבר בחוץ אז אפשר לדבר על Cyberpunk (שנמצא בפיתוח מקביל כבר כמה שנים טובות) :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 יוני 2015, 13:52

קאז, הבעיה הראשונה אצלך לא היתה רק שפיספת את המכירות של ביושוק אינפיניט ב-5 מיליון עותקים שלא ידעת עליהם עדיין (למרות שראוי היה שתזכיר שהמספר שכן הזכרת היה כשהמשחק היה בסך הכל בן שנה), אלא שגם שיקרת לגבי המשחקים של ביושוק הראשון ולא טרחת אפילו לבדוק שהמצאת לו תוספת של 50%. ואז כשאתה כן בוחר לדבר על פער של 50% אתה ממשיך לשלוף מספרים מהתחת על עלויות פיתוח כביכול שאין לך מושג לגביהן כשאתה משווה בין מכירות המשחק הראשון אחרי 3 שנים בשוק לעומת המשחק השלישי אחרי שנה בשוק.

אתה נמצא בדיון על מכירות, דיון שמטבעו מדבר על מספרים. ועם כל ההתבטאויות האלו פשוט הבאת את עצמך לנקודה שבה כל התבטאות מספרית שלך היא בחזקת שקר עד שתאומת.
אז מילא להתחיל לדחוף ספקולציות שמצריכות ממך mental gymnastics מפה ועד להודעה חדשה (המספרים של PS+ גם חייבים להיות כלולים בנתוני מכירות, גם חייבים להיות מדווחים ברבעון הלא נכון, וגם צריכים להצדיק קפיצה של 5 מליון עותקים - שינוי שלא ראינו באף נתון מכירות של משחק אחר שניתן בPS+). מילא לעשות שמיניות באוויר כדי להסביר למה טבלת hi-score היא בעצם מולטיפלייר תחרותי ולכן לטעון שאנשים קנו את ביושוק אינפיניט בשביל המולטיפלייר. מילא לנסות להצדיק מספרים עם זה שהDLC היה Standalone (הוא לא. צריך את המשחק המקורי). אבל להנפיץ מספרים? אין לזה מקום בדיון הזה. אני מבקש שלהבא כל הודעה שלך כאן שמתייחסת לאיזשהו נתון מספרי תהיה מגובה בקישור.

...
לא פספסתי דבר. נתתי את המספר האחרון הרשמי שפורסם לגבי המשחק. אתה עד כדי כך הזוי שאתה מאשים אותי באי הגעתי מהעתיד? התגובה שלי נכתבה לפני פרסום המספר החדש של ה11 מילון. שפל חדש ברמת הטיעונים בווקסלים.

כל ההשוואה של אינפינייט לעומת ביושוק 1 הייתה על בסיס המספרים שהיו ידועים בזמן כתיבת ההודעה, כלומר 6 מיליון עותקים לאינפינייט. זכרתי שקראתי שביושוק 1 מכר יותר מהמספר הזה אבל אמרתי בעצמי מיד אחר כך שאני לא מוצא את המקור לידיעה הזו ולכן עזבתי את הנקודה הזו. המספר האחרון הרשמי שראיתי לגבי ביושוק 1 הוא 4 מליון. 4 מליון זו לא תוספת של 50% לעומת 6 מליון. אבל לך נוח יותר להאשים אותי בשקרים ובאי יכולתי לנסוע בזמן כדי להמשיך בשלך. אז אתה לוקח את ה 4 מליון ומשווה אותו ל11 מליון, כאשר הנתון של 11 מילון לא היה קיים כשההודעה המקורית שלי נכתבה.

mental gymnastics? אתה עושה פה תמרונים במרחב האוויר והזמן.

תמשיך להתעלם מהעובדות ומהסטטיסטיקות. משחק קונסולה (או כמעט כל משחק שהוא) לא סתם אוסף פי 2 עותקים בשנה השנייה שלו לעומת השנה הראשונה שלו. ההסבר הכי הגיוני לקפיצה הזו הוא קמפיין ה PS+. ראינו את זה בעבר. זה הרבה יותר משכנע מטיעון של מבצעים שגרמו לו להכפיל את הLTD.

לסיום, עזות המצח שלך חסרת תקדים. אתה בא לנושא מכירות ומאשים אחרים ב'פספוס'. אתה מאשים אחרים ב'הנפצת מספרים'. אתה מאשים אחרים ב'שקרים'. אתה. אתה הוא שציטט בלי הרף מספרים מ VGCHARTZ, אתה הוא זה שגוננת בחירוף נפש על היותם אמינים, אתה זה שהשתמשת במספרים שלהם כבסיס לתגובות וטיעונים כאשר בפני כל הגורמים בתעשייה האתר ומספריו הם ללעג ולקלס.

כבר אין לי מילים לתאר את מה שהולך פה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2015, 14:26

bling כתב:הם אמרו כבר שאין מה לדבר על סייברפאנק עוד המון זמן, יש מצב שזה משחק שיצא על הקצה של הדור הבא, יקחו שנים לדבריהם עד שיהיה ממנו משהו קונקרטי, עד אז הם מתרכזים בתמיכה בוויטצ'ר ובחבילות ההרחבה שלו.

הנשיא של cdp אמר לפני כמה ימים בראיון שזה משחק 2017/2018, שהצוות core עובד על הdlc אבל חלק גדול מהצוות פריפריה כבר עמוק בסייסרפאנק. הוא גם אשר שהמערכת קרב שם מבוססת אקדחים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 יוני 2015, 16:16

DrKeo כתב:

הנשיא של cdp אמר לפני כמה ימים בראיון שזה משחק 2017/2018, שהצוות core עובד על הdlc אבל חלק גדול מהצוות פריפריה כבר עמוק בסייסרפאנק. הוא גם אשר שהמערכת קרב שם מבוססת אקדחים.

זה אכן המון זמן ועל תפר הדור הבא כמו שאמרתי (אם יצא ב 2018)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2015, 16:20

אני עדין מאמין שיש לנו דור של 7-8 שנים ו-2018 זה עדין שנתיים או שלוש לפני הדור הבא. הוא יותר בין אנצ׳רטד 2 ל3 מאשר tlou בתאריך יציאה שלו ביחס לדור לדעתי :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 יוני 2015, 16:23

יש לי הרגשה שלא נראה את סייברפאנק לפני סוף 2017/תחילת 2018. ואם להגיד את האמת, לפי איך שהוויצ'ר 3 יצא עם כל הדחיות, אני ממש בסדר עם זה. תן להם זמן :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2015, 16:30

Klayman כתב:יש לי הרגשה שלא נראה את סייברפאנק לפני סוף 2017/תחילת 2018. ואם להגיד את האמת, לפי איך שהוויצ'ר 3 יצא עם כל הדחיות, אני ממש בסדר עם זה. תן להם זמן :).

זאת לא הרגשה, זה מה שהם אומרים מפורשות :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 יוני 2015, 16:34

DrKeo כתב:אני עדין מאמין שיש לנו דור של 7-8 שנים ו-2018 זה עדין שנתיים או שלוש לפני הדור הבא. הוא יותר בין אנצ׳רטד 2 ל3 מאשר tlou בתאריך יציאה שלו ביחס לדור לדעתי :)

ראינו מה קרה בדור הקודם לקראת הסוף שלה ושהיה גם חזק יותר באופן יחסי, אנשים פשוט הפסיקו לקנות משחקים (חוץ מהמותגים הגדולים יחסית), ובגלל החולשות היחסיות של הקונסולות הזמן הזה יגיע מהר יותר.

לא נראה לי שהחברות ירצו להכניס את השוק שוב למצב קיפאון, במיוחד שהן לא הפסידו הרבה כמו בדור הקודם, הן לא צריכות לסחוב שנים כדי לכסות הפסדים כמו דור שעבר.

חוץ מזה אם ה PS4 תמשיך לשלוט ככה, מייק עוד תיזום בעצמה דור חדש כמו שעשתה עם ה 360.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2015, 16:36

יכול להיות, אבל עדין אני לא רואה קונסולות לפני 2019-20 ככה. 2018 זה עוד 3 שנים למען השם, בקושי תספיק לקבל משחק שני מנוטי דוג בדור הזה אם הדור הבא יצא ב2018.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 יוני 2015, 16:38

נראה לי באמת נוטידוג תספיק להוציא רק שני משחקים בדור הזה בגלל TLOU שיצא ב 2013 :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2015, 16:40

אני חושב שנקבל מהם ב2016, 2018 ו-2020 שתהיה גם שנת השיגור של הפס5.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 יוני 2015, 13:47

Kazz כתב:
קאז, הבעיה הראשונה אצלך לא היתה רק שפיספת את המכירות של ביושוק אינפיניט ב-5 מיליון עותקים שלא ידעת עליהם עדיין (למרות שראוי היה שתזכיר שהמספר שכן הזכרת היה כשהמשחק היה בסך הכל בן שנה), אלא שגם שיקרת לגבי המשחקים של ביושוק הראשון ולא טרחת אפילו לבדוק שהמצאת לו תוספת של 50%. ואז כשאתה כן בוחר לדבר על פער של 50% אתה ממשיך לשלוף מספרים מהתחת על עלויות פיתוח כביכול שאין לך מושג לגביהן כשאתה משווה בין מכירות המשחק הראשון אחרי 3 שנים בשוק לעומת המשחק השלישי אחרי שנה בשוק.

אתה נמצא בדיון על מכירות, דיון שמטבעו מדבר על מספרים. ועם כל ההתבטאויות האלו פשוט הבאת את עצמך לנקודה שבה כל התבטאות מספרית שלך היא בחזקת שקר עד שתאומת.
אז מילא להתחיל לדחוף ספקולציות שמצריכות ממך mental gymnastics מפה ועד להודעה חדשה (המספרים של PS+ גם חייבים להיות כלולים בנתוני מכירות, גם חייבים להיות מדווחים ברבעון הלא נכון, וגם צריכים להצדיק קפיצה של 5 מליון עותקים - שינוי שלא ראינו באף נתון מכירות של משחק אחר שניתן בPS+). מילא לעשות שמיניות באוויר כדי להסביר למה טבלת hi-score היא בעצם מולטיפלייר תחרותי ולכן לטעון שאנשים קנו את ביושוק אינפיניט בשביל המולטיפלייר. מילא לנסות להצדיק מספרים עם זה שהDLC היה Standalone (הוא לא. צריך את המשחק המקורי). אבל להנפיץ מספרים? אין לזה מקום בדיון הזה. אני מבקש שלהבא כל הודעה שלך כאן שמתייחסת לאיזשהו נתון מספרי תהיה מגובה בקישור.

...
לא פספסתי דבר. נתתי את המספר האחרון הרשמי שפורסם לגבי המשחק. אתה עד כדי כך הזוי שאתה מאשים אותי באי הגעתי מהעתיד? התגובה שלי נכתבה לפני פרסום המספר החדש של ה11 מילון. שפל חדש ברמת הטיעונים בווקסלים.

כל ההשוואה של אינפינייט לעומת ביושוק 1 הייתה על בסיס המספרים שהיו ידועים בזמן כתיבת ההודעה, כלומר 6 מיליון עותקים לאינפינייט. זכרתי שקראתי שביושוק 1 מכר יותר מהמספר הזה אבל אמרתי בעצמי מיד אחר כך שאני לא מוצא את המקור לידיעה הזו ולכן עזבתי את הנקודה הזו. המספר האחרון הרשמי שראיתי לגבי ביושוק 1 הוא 4 מליון. 4 מליון זו לא תוספת של 50% לעומת 6 מליון. אבל לך נוח יותר להאשים אותי בשקרים ובאי יכולתי לנסוע בזמן כדי להמשיך בשלך. אז אתה לוקח את ה 4 מליון ומשווה אותו ל11 מליון, כאשר הנתון של 11 מילון לא היה קיים כשההודעה המקורית שלי נכתבה.

mental gymnastics? אתה עושה פה תמרונים במרחב האוויר והזמן.

תמשיך להתעלם מהעובדות ומהסטטיסטיקות. משחק קונסולה (או כמעט כל משחק שהוא) לא סתם אוסף פי 2 עותקים בשנה השנייה שלו לעומת השנה הראשונה שלו. ההסבר הכי הגיוני לקפיצה הזו הוא קמפיין ה PS+. ראינו את זה בעבר. זה הרבה יותר משכנע מטיעון של מבצעים שגרמו לו להכפיל את הLTD.

לסיום, עזות המצח שלך חסרת תקדים. אתה בא לנושא מכירות ומאשים אחרים ב'פספוס'. אתה מאשים אחרים ב'הנפצת מספרים'. אתה מאשים אחרים ב'שקרים'. אתה. אתה הוא שציטט בלי הרף מספרים מ VGCHARTZ, אתה הוא זה שגוננת בחירוף נפש על היותם אמינים, אתה זה שהשתמשת במספרים שלהם כבסיס לתגובות וטיעונים כאשר בפני כל הגורמים בתעשייה האתר ומספריו הם ללעג ולקלס.

כבר אין לי מילים לתאר את מה שהולך פה.

אני מאשים בהנפצת מספרים אנשים שממציאים מספרים. מאחר ואתה המצאת מספרים למכירות של ביושוק 1 כדי להגיד שהוא מכר יותר טוב מאינפיניט - אתה בהחלט אשם בדבר הזה גם אם בדיעבד אתה מתעלם מהנתון הזה שעליו הרי ביססת את כל הטיעון שלך, ומנסה במקום זה להמציא תירוצים למכירות טובות עם סיבות שאפילו לא מתוארכות נכון. אני אפילו לא נכנס למתמטיקה המוזרה שלך שמנסה להסביר לי ש-4 מליון זה לא 50% יותר מ-6 מליון... איך עדיין לא הבנת שמדובר על פער הפוך: 6 מליון זה 50% יותר מ-4 מליון, והנתון הזה בהחלט היה קיים כשההודעה המקורית שלך נכתבה - אתה פשוט בחרת להתעלם ממנו לטובת נתונים שלא ברור מאיפה המצאת.
בהקשר של ה-11 מליון אפשר לעשות גם אקסטרפולציה מנתוני המכירות המשותפים לביושוק 1 ו-2, וגם שם נראה שמדובר על פער של עשרות אחוזים.

אני לעומת זאת אמרתי תמיד שמספרי VGC אינם אמינים אלא רק מהווים אמדן גס ביותר. לא ברור לי אם אתה מבין את מהות המילה "אמדן", אבל אמדן הוא פחות ממספרים אמיתיים אבל עדיין יותר מכלום: הוא בטח יותר מלשקר לגבי מספרים שאין לך איך לגבות, ושקרים כאלו הם בדיוק הסיבה שאתה מתבקש לספק מהיום רפרנס לכל נתון מספרי שאתה מביא לכאן.
לדוגמא: כשאתה בא וטוען "שראינו דברים כאלו בעבר" בהקשר של קמפיין PS+, אתה צריך להמחיש איפה בדיוק ראינו משחק שקופץ מ-6 מליון עותקים ל-11 מליון עותקים בזכות קמפיין PS+, ואז להראות איך זה מסתדר עם זה שקמפיין הPS+ עצמו בכלל התקיים בתקופה שבה המשחק עוד היה בדרך ל-6 מליון עותקים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 יוני 2015, 17:22

חש את עצמך? הא? להזכירך, אתה לא מנהל ואין לך שום סיי להציב דרישות. איזו עזות מצח. מי שביסס טיעונים וציטט מספרים מVGC לא ינהל דיוני מכירות.

אני השוואתי בין נתוני ה 6 מיליון ל 4 מיליון. כי רק הנתונים האלו היו קיימים כשפירסתמי את ההודעה. ובכל זאת, אתה מנסה לנגח אותי על בסיס זה שאתה משווה את ה 6 מילון לנתון חדש שפורסם רק אחרי שכתבתי את ההודעה. מפעים.

הכי מצחיק זה שאתה מנסה להעמיד אותי במקומי על משהו שאני הייתי הראשון להבהיר. כשנתון ה6 מיליון היה עדיין רלוונטי לאינפינייט כתבתי שזכרתי שקראתי שביושוק 1 מכר יותר מזה נכון לאותו רגע. הודעה אחרי כתבתי שלא מצאתי את המקור לכך וירדתי מן הסוגיה הזו. אז לא, לא 'תפסת' אותי בכלום.

פשוט מביך איזה עיוותים אתה עושה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 יוני 2015, 17:35

אני מציע שכולם ירגיעו, זה לא תורם לדיון
(וגיא גם מנהל פה)
תמונה

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 24 יוני 2015, 21:06

DrKeo כתב:יכול להיות, אבל עדין אני לא רואה קונסולות לפני 2019-20 ככה. 2018 זה עוד 3 שנים למען השם, בקושי תספיק לקבל משחק שני מנוטי דוג בדור הזה אם הדור הבא יצא ב2018.

מה רע בדור של 5-6 שנים? זה מה שהיה נהוג עד הפס3 (הפס והפס2 החזיקו כ"א 6 שנים). 5 שנים לדור קונסולה זה המספר האידיאלי, במיוחד בדור שמלכתחילה יצא נחות משמעותית, ובטח לנוכח העובדה שכיום הטכנולוגיה מתפתחת בקצב מהיר משמעותית לעומת 15-10 שנים, ומוצרי חשמל וחומרה מתיישנים מהר מאוד.
לא בטוח שכל דור הולך להיות כמו הקור הקודם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יוני 2015, 00:09

התנין כתב:
DrKeo כתב:יכול להיות, אבל עדין אני לא רואה קונסולות לפני 2019-20 ככה. 2018 זה עוד 3 שנים למען השם, בקושי תספיק לקבל משחק שני מנוטי דוג בדור הזה אם הדור הבא יצא ב2018.

מה רע בדור של 5-6 שנים? זה מה שהיה נהוג עד הפס3 (הפס והפס2 החזיקו כ"א 6 שנים). 5 שנים לדור קונסולה זה המספר האידיאלי, במיוחד בדור שמלכתחילה יצא נחות משמעותית, ובטח לנוכח העובדה שכיום הטכנולוגיה מתפתחת בקצב מהיר משמעותית לעומת 15-10 שנים, ומוצרי חשמל וחומרה מתיישנים מהר מאוד.

אין לי בעיה עם דור של 5 שנים, כן יש לי בעיה עם דור שלוקח לו שנתיים וחצי רק להתניע. אם זורקים את הפס4 לפח רק שנתיים וחצי אחרי המשחק הAAA הראשון שלה, אנצ'רטד 4, אז סוני יוצאת ממש אבל ממש רע.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 יוני 2015, 07:52

לא רואה את הדור הנוכחי רץ פחות מ7 שנים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יוני 2015, 10:55

Klayman כתב:לא רואה את הדור הנוכחי רץ פחות מ7 שנים.

כנ"ל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 יוני 2015, 10:57

DrKeo כתב:
התנין כתב:

אין לי בעיה עם דור של 5 שנים, כן יש לי בעיה עם דור שלוקח לו שנתיים וחצי רק להתניע. אם זורקים את הפס4 לפח רק שנתיים וחצי אחרי המשחק הAAA הראשון שלה, אנצ'רטד 4, אז סוני יוצאת ממש אבל ממש רע.

Death יתעצבן שאתה לא מחשיב את BB כ AAA גדול ומצויין...טוב הוא באמת נחשב אבל גם איתו בתכל׳ס זה בזיון מה שקורה עם צד א׳ של סוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יוני 2015, 11:18

נישה וזה, אתה יודע :)
אפילו אם נגיד שמדובר במשחק הכי גדול בהסטוריה של הקונסולות, מדובר במשחק אחד בשנתיים וחצי. אם הדור הזה ימות שנתיים וקצת אחרי שהוא בעצם התחיל, זה יהיה חתיכת ביזיון.

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 25 יוני 2015, 12:41

אני לא בטוח שהלקוחות של סוני, לפחות רובם, קונים פלייסטיישן בגלל הבלעדיים בלבד. מבחינתם שיהיה להם במה לשחק במשך 5-6 שנים (והרי יצאו משחקי AAA של חברות צד ג') והם יהיה מבסוטים. אני פשוט חושב שגם אם הם ירצו להאריך את הדור מעבר לתקופה שציינתי, לא בטוח שזה יהיה פרקטי, כי עד אז משחקים ירוצו על 15 - 20 פריימים לשניה, ובדומה לדור הקודם אנשים יפסיקו לקנות משחקים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יוני 2015, 13:05

התנין כתב:אני לא בטוח שהלקוחות של סוני, לפחות רובם, קונים פלייסטיישן בגלל הבלעדיים בלבד. מבחינתם שיהיה להם במה לשחק במשך 5-6 שנים (והרי יצאו משחקי AAA של חברות צד ג') והם יהיה מבסוטים. אני פשוט חושב שגם אם הם ירצו להאריך את הדור מעבר לתקופה שציינתי, לא בטוח שזה יהיה פרקטי, כי עד אז משחקים ירוצו על 15 - 20 פריימים לשניה, ובדומה לדור הקודם אנשים יפסיקו לקנות משחקים.

לא רק שהם לא ירוצו ב15FPS, הם ירוצו יותר יציב מהמשחקים של השנה האחרונה כי המפתחות יכירו את הקונסולות יותר טוב. משחקים זה לא איזה כוח בלתי ניתן לעצירה שמפתח את עצמו, חברות מפתחות אותם. הן מתפחות אותם בהתאם לפס4 ולONE כבסיס ומיומן הראשון ועד יומן האחרון משחקים ירוצו עליהן יופי, גם אם יחליטו לתת לדור הזה לרוץ 15 שנים.

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 25 יוני 2015, 13:11

תראה איך משחקים מסוימים רצו על הפלייסטיישן 3 אחריי 7 שנים, עם 20 - 25 פריימים לשניה. ובין אם זה יבוא לידי ביטוי בפריימרייט נמוך או בכך שהמשחק יראה על הפרצוף, זה לא כזה משנה, כי המיצוי בין כה וכה יורגש מאוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יוני 2015, 13:22

התנין כתב:תראה איך משחקים מסוימים רצו על הפלייסטיישן 3 אחריי 7 שנים, עם 20 - 25 פריימים לשניה. ובין אם זה יבוא לידי ביטוי בפריימרייט נמוך או בכך שהמשחק יראה על הפרצוף, זה לא כזה משנה, כי המיצוי בין כה וכה יורגש מאוד.

אתה מדבר על TLOU? כי כשהפס3 הייתה רק בת 3 למשל KZ2 רץ עליה ב20FPS גם כן. אבל GT6 רץ ב60FPS, ביונד רץ נעול 30, GOW רץ מעל ל30 וכך הלאה. משחקים רצים נהדר על הפס3 לכל אורך 8 שנותיה עם תקלות פה ושם, אין מה לעשות. משחקים מפותחים בהתאם לפלטפורמה, אין שום דבר שונה בפס4 מהפס3 למשל ואיך שהיא תתפקד בשנה השביעית לחייה. כן, הPC רץ קדימה, ראית את BF3 על הPC שנראה כמו משחק פס4 לעומת גרסת הפס3? נכון, היה הפרש ענק וגם בגיל 7 עם הפס4 יהיה הפרש כזה. אלה החיים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 יוני 2015, 14:36

DrKeo כתב:
התנין כתב:תראה איך משחקים מסוימים רצו על הפלייסטיישן 3 אחריי 7 שנים, עם 20 - 25 פריימים לשניה. ובין אם זה יבוא לידי ביטוי בפריימרייט נמוך או בכך שהמשחק יראה על הפרצוף, זה לא כזה משנה, כי המיצוי בין כה וכה יורגש מאוד.

אתה מדבר על TLOU? כי כשהפס3 הייתה רק בת 3 למשל KZ2 רץ עליה ב20FPS גם כן. אבל GT6 רץ ב60FPS, ביונד רץ נעול 30, GOW רץ מעל ל30 וכך הלאה. משחקים רצים נהדר על הפס3 לכל אורך 8 שנותיה עם תקלות פה ושם, אין מה לעשות. משחקים מפותחים בהתאם לפלטפורמה, אין שום דבר שונה בפס4 מהפס3 למשל ואיך שהיא תתפקד בשנה השביעית לחייה. כן, הPC רץ קדימה, ראית את BF3 על הPC שנראה כמו משחק פס4 לעומת גרסת הפס3? נכון, היה הפרש ענק וגם בגיל 7 עם הפס4 יהיה הפרש כזה. אלה החיים.

ביונד לא רץ נעול על 30, יש לו לא מעט ירידות ויש קטע תובעני במיוחד שמפיל את הסוני ל 20+, ככה מדיווחים כמובן לא שיחקתי (וגם אם הייתי משחק בטח הייתי מפספס את זה)

בכלל משחקי עולם פתוח במיוחד לקראת סוף הדור (אבל אפשר לאמר שלכל אורכו פחות או יותר) רצו זוועה, גם TLOU זה דוגמא למשחק שסחטו את המנוע שלו יותר מדי על פלטפורמה חלשה וקיבלנו משחק עם IQ רע ו FPS לא טוב.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 28 אורחים