הודעהעל ידי bling » 30 אוגוסט 2018, 01:52
מייקרוסופט רצתה בסך הכל לשמור על העקרונות של הסדרה, להכניס שלבי סאנדבוקס גדולים וכו׳ וזה נכשל, אגב היילו 4 לא היה יותר לניארי וסינמטי? והוא נחשב למאוד מעורר מחלוקת אם לא שנוא בקרב הקהילה, היילו 5 נפתח יותר אבל גם הוא היה בינוני מבחינת reception, מרגיש כאילו לא יצא בכלל מרוב שהיה חסר משמעות. בדור הקודם לא היית יכול להתעלם מיציאה של היילו חדש, בין אם אהבת או שנאת את הסדרה כל משחק חדש היה מאורע והוא גם נמכר בהתאם.
רק תראה איך העניינים התדרדרו מאז העזיבה של באנג׳י.
אבל את האמת אין לי ניסיון עם הסדרה ואני מדבר רק מתוך קריאה באינטרנט ומתוך הנתונים היבשים (מכירות, ציונים), יכול להיות שדסטיני מזכיר את היילו, לפחות בגאנפליי, אבל עדיין הוא לא התקבל בצורה טובה כמו היילו אז כנראה שמשהו בלור ובעלילה (שצריך להתאים לפורמט החדש של האונליין) ובבנייה של הקמפיין וכו׳ פשוט לא עבד להם טוב. בגלל זה אני אומר שהם צריכים לחזור לעשות מה שהם יודעים שזה קמפיין מסורתי יותר סטייל היילו, בלי לוט ובלי כל המשימות ריידים ועם עלילה נורמלית.
בגלל זה בדיעבד אולי היה עדיף להם להשאר עם מייקרוסופט כי וואלה, אם דסטיני ימשיך להכשל ככה זה דבר שיש לו את הפוטנציאל לפרק את החברה, למרות שאני מאמין שזה לא יקרה כי יש להם מספיק טאלנט כדי לשרוד.