יש 3 משחקי I EXCEPT YOU TO DIE, ויש עוד כמה שהם גם פאזלים וגם אפשר להחשיב אותם כ"חדרי בריחה" לדעתי: THE ROOM RED MATTER 1+2 7TH GUEST THE HOUSE OF DA VINCI A FISHERMAN'S TALE 1+2 FLOOR PLAN 1+2 ויש גם קו-אופ: ROOMS OF REALITIES
Laskin כתב:אני עם משחק עדיין בקווסט, פשוט לא כמו פעם כי יש מלא משחקים טובים על המחשב לאחרונה… אבל כן, הPSVR2 כשלון של ממש, בטח לעומת הקווסט. אני עדיין לא מבין למה סוני לא עושים מצד של VR לכל המשחקים לפחות של הPS4. מבט שלישי כן נראה מצוין במציאות מדומה ויכול להיות ממש מגניב לשחק את GOW, TLOU, UNCHARTED וכו ככה, זה ייתן ערך מוסף לא קטן למי ששוקל לרכוש.
עידן - אין ספק שפינק פונג ומשחקי קצב וכושר זה הכי כיף כשרוצים משהו זריז, אבל בכל זאת חוויות כמו אלכס זה משהו שלא תשכח בחיים ואני כן ממליץ לך לשדרג את הראוטר אם זה משהו שאתה צריך לעשות כדי לשחק בו כמו שצריך, ורוב הסיכויים שזה לא יעלה לך יותר משיחת טלפון לספק האינטרנט שלך…. אני עם הנתב של בזק וזה עובד מושלם. אלכס הוא משחק ממש, ממש מטורף. הבנתי שגם באטמן האחרון ממש מעולה אבל אני ממתין למבצע שאף פעם לא מגיע משום מה :/ גם יש משחקי חידות ו״חדרי בריחה״ רבים מעולים על הקווסט.
אין לי ספק שאלכס יהיה טוב, אבל בלי קשר לראוטר התכנון תמיד היה לשחק בדברים אחרים על הקווסט והמחשב ולהגיע אליו מאוחר יותר כי הוא השיא של המדיום. הרי אין עוד משחקי AAA שנוצרו במיוחד ל VR, וכנראה שגם לא יהיה בעתיד הנראה לעין, אז הכל ירידה משם אני מניח.
זה לא שאין צדדים חיוביים, חשבתי ש SUPERHOT ממש עובד טוב ב VR והוא גם היה באורך המתאים (שעה-שעתיים בערך), וכשיש איזה בוס או סט פיס ב AW2 רואים את הפוטנציאל (הגיימפלי של הפאזלים ו'העולם הפתוח" זה בעיקר מה שמתיש אותי) ויכול להיות שאני באמת ינסה גם את באטמן בשביל למצות את העניין, אבל כעיקרון המשחקי קווסט שניסיתי עד עכשיו נראים בערך כמו משחקי פס2 ב VR, אז אני מרגיש שהם ממש חייבים לעשות לי את זה ברמה של המכניקות כי על אימרסיביות לבד זה כנראה לא יעבוד.
חוץ מזה VR זה גם מעייף, אחרי שעה נוח כמו מתקן עינויים סיני, ואפילו ה 20 שניות שלוקח להזיז את השולחן והכורסא בסלון בשביל להיות פחות מוגבל במרחב מוסיפים מימד של עצלנות פסיכולוגית. בסוף כשאני בא לשחק משחקי וידיאו - שזה באמת המדיום המועדף עלי - אני בעיקר מנסה להירגע. וכאמור יש כל כך הרבה משחקים שטוחי מסך טובים שאני עדיין מנסה להשלים מלפני שנתיים-שלוש וריאלית כנראה לעולם לא יגיע לכולם, וכל חודש יש משהו חדש שנכנס לרשימה הזאת (Clair Obscur החודש, דום חודש הבא, DS2 עוד חודשיים וכו'), שזו פשוט תחרות קשה מידי ביחס למה שיש לקווסט להציע.
קניתי היום קווסט 3 יד שניה ממישהו בפייסבוק מרקטפלייס. השוק ממש חלש לקווס 3, יצא בערך 1000₪ אז למי שמחפש המוכרים נואשים למדי.
אני משער שכל משחקי הvr בgamepass לא באמת יעבדו נכון? נניח טטריס אפקט? עשיתי את זה בהחלטה של רגע אז לא בררתי כלום לפני, אני מגיע בתול לגמרי. כלומר בתול יחסית, יש לי htc vive המקורית אבל זה עולם אחר.
בעיקרון יעבוד, אתה יכול להזרים כל משחק pcvr לקווסט. דרך התוכנה של מטא שפחות כדאי כי הביצועים לא משהו או virtual desktop שעולה 20 דולר אבל שווה את זה ויכול להזרים לך כל משחק steam vr .
DrKeo כתב:אה, הוא כבר לא בגיימפס. טוב, הגיע הזמן לרכוש אותו ואת rez.
יאללה, כל מי שיש לו VR מוזמן לזרוק את ההמלצות הכי חמות שלו
אני תמיד חוזר ואומר שהקווסט מושלם לכושר, ועבור זה אני ממליץ בחום על המשחק הכי טוב אי פעם:
ELEVEN TABLE TENNIS ייקח לך אולי חצי שעה להכנס לזה אבל אל תוותר על משחק אונליין אחרי שתכוון את הרגישות והכל כמו שנח לך, ותוודא אם צריך כמה פעמים שהריצפה בגובה הנכון... זה אשכרה פינג פונג אמיתי ואתה יכול להפוך לשחקן מקצועי אם תהיה אובססיבי כמוני כמובן שתאלץ לפנות הרבה מקום בשבילו. אני מזיז כל פעם רבע סלון כשאני רוצה לשחק, וזה לגמרי שווה את זה. לפני שנה ומשהו יצא העדכון שמאפשר לך לשחק בו בMR וזה ממש מומלץ, כדי לא לפגוע בילדים או בריהוט/קיר. זה באמת, אחלה כושר אבל אם תרצה *ממש* להזיע אז:
Les Mills Body Combat פשוט מעולה, מהנסיון שלי עם כמה וכמה בקווסט - זה הכי טוב שיש שם. אני נכנסתי לכושר ממש לא רע בשנתיים האחרונות, הרבה בזכותו... ואחרון לכושר:
Thrill of the Fight רבע שעה בערך וכולך מים. יש גם משחק המשך, אבל האמת היא שלא ניסיתי אותו עדיין למרות שרכשתי, אז אולי הוא יותר טוב, אולי לא, צריך לקרוא ביקורות כדי לדעת
את שלושתם תקנה על הקווסט עצמו, כי דרך המחשב זה הרבה פחות טוב, כל דיליי קטנטן יקלקל את החוויה.
* לפני המלצות על משחקים - קודם כל ההמלצה הכי חשובה - שטיח! זה עבור משחקים שאתה לא חייב לזוז הרבה מאוד עבורם, אז פחות מתאים לפינגפונג או אגרוף, אבל כן מתאים לLES MILLS ובערך כל שאר המשחקים. אין דבר יותר "מוציא מהחוויה" מאשר לראות פתאום את הגבולות שלך, ה"רשת" כשאתה מגיע לקצה. שטיח מונע את זה, אתה מרגיש איפה אתה נמצא בכל רגע נתון, וכשאתה יורד ממנו אתה לוקח צעד למרכז... אני ממליץ על שטיח עגול בקוטר של בערך 2 מטר. אפשר גם פחות. יש באיקאה ממש זול כזה, הוא לא זז כמעט גם על פרקט, ויש גם בקוטר קטן יותר (שלי בערך מטר וחצי), והוא מתגלגל בגלות.
* לפני שאתה משחק במחשב, בכל משחק - אתה *חייב* לבדוק את העניין הזה של ההגדרות:
אם תשנה את ההגדרות שם (אתה לא חייב באמת את האפליקציה של VIRTUAL DESKTOP) אתה תקבל איכות פי כמה וכמה יותר טובה. הבדל של שמיים וארץ לפני ואחרי השינויים האלה. יש אנשים שלא מודעים לזה והם משחקים ברבע מהאיכות האפשרית על המחשב. מקווה שהראוטר שלך קרוב לשטח שבו תשחק! מניח שכן. אם לא - תקנה עוד ראוטר, חשוב שיהיה 6 או 6E.
* אוזניות!!! אי אפשר בלי אם רוצים באמת להנות ולהכנס לזה. חייב באמצעות כבל, או באמצעות אזניות אלחוטיות ללא דיליי, שקשה למצוא אבל אני יכול להמליץ לך, גם במחיר ממש זול. אני מאוד ממליץ כי לשים אזניות גדולות על הSTRAP זה מאוד לא נח. אז אולי כדאי לקנות אפילו עם כבל אבל IN-EAR קלות שיושבות טוב באוזן ולא ייפלו, עם כבל ממש קצר. לי יש את האלחוטיות האלה שמגיעות עם מתאם לUSB-C שאתה גם יכול להשתמש בSTRAP עם סוללות במקביל איתן כי יש להם גם כניסת USB-C בצד השני: https://www.aliexpress.com/item/1005007485063537.html
* כיסויים / STRAP נורמלי! ולא משהו בסיסי. יש כל מני ממש מעולים בעליאקספרס, אם קנית בלי שום דבר כזה אני אמליץ לך גם כן על 2-3 סוגים. חובה. רצוי כולל סוללה, זה עולם אחר, אני לא צוחק. חובה!!! לי יש משהו כזה, רק גירסה קצת יותר ישנה ופחות טובה (בלי מאוורר וסוללות קטנות יותר): https://www.aliexpress.com/item/1005006781032450.html שים לב שיש פה 2 גרסאות, היקרה יותר כוללת את הסוללות וזה שווה את זה. ממליץ לא להתפשר פה. תוכל לעשות בעצמך מחקר ולמצוא משהו בסיסי יותר או מקביל לזה, אבל אני יכול להמליץ על זה בראש שקט. יש גם פדים לחלק שצמוד לפנים שלך, פה גם יש לי כל מני המלצות, זה באמת חשוב ובמקרה הזה גם לא יקר, זה מכשיר שמזיעים איתו וכדאי לקנות משהו שקל לנגב שנייה ולהמשיך ולא משהו שיספוג זיעה. חובה גם STRAPS לשלטים. גם להגנה וגם לנוחות. מה שמגיע בבסיס זה זבל. לא זוכר מה יש אצלי, בטוח הרבה יותר איכותי מזה, פשוט זה הכיוון, תחפש המלצות ותקנה משהו טוב, לא אמור להיות יותר מ-50-100 ש"ח, ישנה לגמרי את הנוחות וההגנה, אל תוותר אם לא קיבלת איתו משהו כזה: https://www.aliexpress.com/item/1005006959026370.html
* המלצה כללית אחרונה - מבצעים! יש מלא מלא מבצעים כל הזמן וכדאי להמתין למחירים טובים, גם בחנות של הקווסט וגם בסטים. בחנות של הקווסט יש קודים כל הזמן שקל למצוא באינטרנט, שנותנים הנחות משמעותיות. יש גם HUMBLE BUNDLES באתר של HUMBLE שכולל מלא משחקים מעולים במחיר מגוחך. ממליץ לך להכנס ולבדוק עכשיו, כי יש להם חבילה מעולה לשבועיים הקרובים, שכוללת גם את METRO VR שהוא ממש ממש טוב. לא סיימתי אותו עדיין אבל ההתחלה (שיחקתי חמש שעות בערך) ממש טובה ומאוד מזכיר את אלכס.
*המלצת בונוס - החנות של מטא קווסט במחשב: לא ממלית להרבה משחקים, אבל יש משחקים שכשאתה רוכש אותם בחנות הזו אתה גם מקבל את הגירסה הנייטיבית בקווסט עצמו בחינם, מה שנקרא CROSS BUY. אם יש משחק שנראה לך שתרצה לשחק גם לא בחיבור למחשב - תבדוק קודם שם לפני שאתה רוכש בסטים.
עכשיו משחקים רגילים, כמובן שאת כולם רצוי בגירסת המחשב:
ALYX - אני יודע שכבר שיחקת, אבל שחק שוב אלחוטית, זו חוויה הרבה יותר טובה, וגם בטח על המחשב החדש תקבל איכות טובה יותר. חוזר על המלצת השטיח, זה חובה. יש גם מלא מלא מודים שבטוח לא ניסית, חלקם ממש מעולים. זה הזמן!
THE WALKING DEAD 1+2 - משחק "אמיתי" לגמרי עם אחלה מכניקות ובאמת מרגיש מאוד "להיות בתוך WALKING DEAD". ארוך יחסית ומאוד מגניב, אבל גם די תובעני ופחות משחק להכנס לחצי שעה ולצאת. אם אתה רוצה לחוות חלק מהעולם הזה אז מעולים. לא שיחקתי בשני. אם אתה כן רוצה חוויה הרבה יותר קז'ואלית עם זומבים - אני נהנתי מאוד מARIZONA SUNSHINE 2. סיימתי אותו, משחק כיפי שאתה כן מאוד יכול להנות להכנס אליו לחצי שעה ולצאת. MINDLESS FUN. מאוד אלים. מצחיק.
SUPERHOT VR בטח שיחקת בו אבל שוב, כמו עם אלכס - אלחוטית זה אחרי לגמרי ופה אתה ממש יכול להסתובב בחדר שלך ואז זה ממש משחק אחר, רק תגדיר גבולות כמו שצריך בצורה מדוייקת.
ASGARD'S WRATH 2 - לא שיחקתי בראשון, קיבלתי את השני עם הקווסט 3, ושיחקתי בו, אבל אני רחוק *מאוד* מלסיים. בעיניי הוא תובעני מדי, וארוך מדי. זה משחק של מאה שעות לפחות, וההתקדמות בהתחלה איטית מדי, אבל הוא סופר מקורי במכניקות שלו, אז אם ממש תרצה להכנס ל-100-150 שעות...
ULTRAWINGS 2 ממליץ לשחק לא דרך המחשב, כי פה דיליי קטן יגביר את תחושת הבחילה... למשחק יש גרפיקה בסיסית אבל הוא באמת נותן לך להרגיש את החוויה של טיסה כמו ששום משחק כולל MSFS לא ייתן לך. כמעט מלמד אותך לטוס, אבל בצורה הכי קז'ואלית ומגניבה שיש, וכיף לשחק בו בכל מקום, בלי להתחיל את העניין של חיבור למחשב ולקבל חוויה רצינית מדי (שוב, כמו עם MSFS). קליל, מדהים, מדוייק. ממליץ בחום.
משחקים שלא שיחקתי ואתה בטח תאהב:
BATMAN: ARKHAM SHADOW למרות שלא שיחקתי בו בכלל אני מרשה לעצמי להמליץ לך עליו אולי לפני כל שאר המשחקים, כי כולם בערך אומרים שהוא אדיר ואתה חולה על סדרת ארקהם... אני ממתין למבצע כבר מלא זמן ולא הגיע או שפספסתי ויש לי יותר מדי משחקים כבר מלא זמן אז אני לא מגיע אליו.
Alien: Rogue Incursion כי אתה מת על הנוסע השמיני ואומרים שהוא סבבה לגמרי.
Resident Evil 4 VR כי אתה מת על RE4
LONE ECHO VR - כי אתה אוהב חלל, ותכל'ס מדובר בחוויה ממש ממש יוצאת דופן. לדעתי *חובה* לשחק בראשון.
KAYAK VR MIRAGE אולי המשחק עם הגרפיקה הכי טובה בPC VR והוא גם ממש מגניב ונחמד, במיוחד איזה 2 שלבים בתשלום שכוללים מים זורמים במהירות ומפלים. אולי המים הכי ריאליסטיים שראיתי בכל משחק אי פעם והם אשכרה אינטראקטיביים. זה אחד המשחקים הראשונים שאתה צריך לשים כשמגיע חבר הביתה ואתה רוצה להרשים אותו
יש לך הגה, לדעתי יש משחקי F1 בגיימפאס שלך, תנסה לשחק גם את זה. חוויה פחות "חדה" ומהודקת אבל ממש מגניב לשחק מירוץ ככה וזה ב"חינם" עבורך, אז... כנ"ל MSFS. זה ממש מגניב. ממש ממש אפילו. אבל תאלץ להוריד הגדרות
משחקי מולטי, משחקים למשחק בישיבה וקצת לילדים:
NO MAN'S SKY - אחלה מוד שמרגיש ממש כמו משחק שנבנה לזה ככה... הילד יעוף, יש גם אלמנט "מיינקראפטי" למשחק. אבל סתם לעוף מכוכב לכוכב מרגיש אחרת לגמרי בVR. חוויה מיוחד.
SUBNAUTICA - כנ"ל. אבל מלחיץ יותר. הרבה יותר. ובכל זאת אם אתה לא שיחקת בו אז חובה בVR.
WALKABOUT MINIGOLF - משחק מיניגולף *מצויין* וממש כיף למולטי עם חברים וזרים. אחד הטובים שם ומתאים לילדים.
BEAT SABRE - מניח שכבר שיחקת אולי, אבל עדיין חובה. במחשב גם אפשר באמצעות מודים וכד' לשים כל שיר שתרצה בערך. אני אל שיחקתי עם זה אבל הבנתי שזה המצב וזה פשוט יחסית ויש קהילה לזה. גם PISTOL WHIP ממש ממש נחמד.
MOSS 1+2 - אחלה פלטפורמרים ונותן חוויה מעניינת שאולי לא חווית עדיין. נדמה לי שהשני גם נמצא בHUMBLE האחרון.
POKER VR כשאתה בישיבה ורוצה קצת חוויה של לשבת בשולחן פוקר... אם תעבור את הילדים והמניאקים של השולחנות בסכומים הנמוכים - אתה תגיע לשולחנות של הרציניים עם אנשים נחמדים שיודעים לשחק, שלא סתם עושים ALL IN ביד הראשונה... וגם החוויה התקשורתית שם מעולה.
עוד כמה שנחשבים טובים אבל חלקם פחות התחברתי וחלקם לא ניסיתי: AC לא ניסיתי BONELAB פחות התחברתי IRON MAN VR בעיקר לילדים Ghosts of Tabor למולטי "רציני" Blade & Sorcery אנשים אוהבים, אני ממש פחות, אחלה מודים DEMEO אומרים שמעולה, למי שאוהב D&D. אני פחות אוהב אז לא ניסיתי, אבל הוא נחשב אחד הטובים. STAR WARS SQUADRONS פחות התחברתי. חביב. נראה לי יש אותו בחינם בגיימפאס, או היה...
עוד כמה קז'ואלים כיפים שתמיד תמצא גם בבאנדלים ומבצעים:
Puzzling Places Infinite Inside The Last Clockwinder Cubism
משחקי חדרי בריחה - מעתיק כאן מההודעה בתחילת העמוד:
יש 3 משחקי I EXCEPT YOU TO DIE, ויש עוד כמה שהם גם פאזלים וגם אפשר להחשיב אותם כ"חדרי בריחה" לדעתי: THE ROOM RED MATTER 1+2 7TH GUEST THE HOUSE OF DA VINCI A FISHERMAN'S TALE 1+2 FLOOR PLAN 1+2 ויש גם קו-אופ: ROOMS OF REALITIES
בטוח יש מלא ששכחתי, אפילו כמה חובה, אבל חפרתי מספיק פה ויש לך כאן חומר לחמש שנים לפחות. ועכשיו כל מי שאי פעם יקנה קווסט חייב לעבור על כל זה... מסכן.
תודה לאסקין! חלק מהמשחקים האלה יש לי בספריה ואני סופסוף אוכל לשחק בהם כמו שצריך (beat saber, כמה משחקי מירוץ, starwars squadrons ועוד כמה) וחלק לדעתי זמינים רק על ה-PSVR (כמו RE4 או איירונמן) אבל בנית לי פה חתיכת wish list.
אני חושב שמעבר למה שיש לי כבר כרגע בספריה, אני אתחיל בכמה משחקים של מיזוגוצ׳י כי הבן אדם יודע ליצור אוירה מעולה ונראה לי שב-VR זו חוויה. אז tetris effect, רז אינפנט ו-humanity נמצאים על הכוונת, ביחוד שהוא מוציא את לומינס החדש בסוף השנה. אני אתחיל עם tetris effect.
מטא הציגו 2 משקפיים חדשים שאמורים לצאת בשבועות הקרובים, הבעייה היא שב-2 (!!!) ההדגמות החיות הכי חשובות ומשמעותיות - הם נכשלו קשות. זה ממש מביך, מילא אם היה מדובר באבטיפוס, אבל מוצר יקר (אם כי הרבה פחות יקר ממה שהיה בעבר) שאמור לצאת אוטוטו? מרחם על צוקי.
דברים שאהבתי: אני מאוד אוהב את החזון. הקטע של מכשיר נייד שמוציאים מהכיס וצריך להסתכל עליו (אני מדבר על סמארטפון) היה נחמד והכל, הגיע הזמן להתקדם. גם הWRISTBAND החכם הוא המצאה נהדרת, ההדגמה שלו מקליד עם תנועות יד שבקושי ניתן להבחין בהם הייתה טובה, אולי היחידה שעבדה שם. המטען הנייד שנפתח לקייס זה די גאוני. התרגום לכבדי שמיעה ומקומות רועשים הוא מעולה. המנוע של הורייזון ולהפוך את הסביבה שלך לתלת מימדית - אני מת לחזור הביתה ולנסות את זה בקווסט. המחיר מצוין. לא רואים מסך קטן כשמסתכלים על מישהו שמשתמש בהם. אשכרה אי אפשר לדעת שאתם לא מסתכלים על מישהו שאתם מסתכלים עליו.
דברים שלא אהבתי: לא רואים מסך קטן כשמסתכלים על מישהו שמשתמש בהם. אשכרה אי אפשר לדעת שאתם לא מסתכלים על מישהו שאתם מסתכלים עליו. כן, העתקתי את זה שוב כי זה יתרון וחסרון מן הסתם זה עדיין "לא שם". מעבר לכשלונות של ההדגמות שהיו על הבמה (אם כי אחר כך הביאו לכתבים לנסות ורובם ממש נדהמו מכמה שזה עובד טוב!) - זה ממש לא מוצר שאני הולך לרכוש מחר. הסוללה עוד לא שם, הAI עובד אולי שעה ביום, המסגרות לא שם מבחינת נראות (עבורי)... וכמובן, למרות החזון שאני שותף לו - יש את עניין החזון הדיסטופי: מצלמה שאתה לא יודע מתי מצלמת אותך. ירגלו אחרי אנשים ויצוטטו להם. יהיו סוטים שישתמשו בזה בדרכים שונות. כל העולם פתאום עם משקפיים? לא שזה גרוע יותר מ"כל העולם מביא למטה על מסך קטן", לפחות הצוואר יהיה פחות תפוס מצד שני זה יכול לעזור אולי גם לצמצם מקרי אלימות, אם נקלעת לצרה תוכל עם תנועת אצבע לשדר מיד את מה שקורה לך... לא מאוד שונה מנייד אבל עדיין טיפה שונה, כי עוד לפני שמתחיל לקרות משהו אתה כבר צילמת ולא צריך להכניס חפץ שלך לפרצוף של מישהו אחר בצורה שעוד יותר מעצבנת אותו.
לסיכום: לא שם אבל אני חושב שבעוד עשור מהיום כבר נהיה במקום אחר (בתקווה שלא בגיהנום) וכולנו נהיה קרובים לרכוש דגם מתקדם של זה.
הבעיה עם המשקפיים של צוקרברג (ולכן הם לא יהיו מיינסטרים) היא שאתה לא יכול לשלוט לאיזה עין אתה משדר את התמונה הם משדרות את התמונה לעין הימנית בלבד. אם לבן אדם X אין ראיה תלת מימדית (ויש מליונים כאלה) והעין החלשה שלו היא העין הימנית, הוא לא יכול להשתמש במשקפיים האלה.
לדעתי AR יש לו את הפוטנציאל להתפוצץ במיינסטרים דווקא בגלל הסיבה הזו שבגלל שהוא מדלג על 3D הוא זמין בעצם לכל האוכלוסיה אבל צריך קודם שהטכנולוגיה תגיע למצב כזה שהמשתמש יכול לבחור על איזו עין הוא מקרין את כל העסק.
אני מאמין שזה יהיה פופלארי AR פשוט צריך את "קילר אפ שלו" פוקימון GO הוכיח שזה untapped market עם פוטנציאל להפוך למשהו שמליוני בני אדם משתמשים בו. פשוט אין לו מוצר טוב ואין לו תוכנה טובה שתגרום לאנשים להשתמש בו, אני מאמין שכשהחומרה תשתפר כמו שאמרת ושהתוכנה הנכונה תגיע, זו תהיה מהפכת הגיימינג המשמעותית ביותר שנחווה בעשורים הקרובים (ביחד עם AI ) כמו שכתבתי פה לא מזמן
רק לחשוב כמה תעשיות המשקפיים האלה יכולים לשנות, מאפלקציות פרה רפואיות ועד משחקים שמתממשקים ממש עם העולם המציאותי, אין לזה גבול.