kririn כתב:
DS LITE בזמנו אני חושב יצא אחרי שנתים מההשקה
לGBA גם יצא מודל משופר ,ואז גם עברו לבטריה ניטענת
בעניין ה3DS יש מספיק מה לשפר
איכות המצלמות ,איכות המסך 3D ,זמן בטריה ארוך יותר
ואנלוגית נוספת גם יוכלו להכניס ,במקום שאנשים יקנו את התוסף למשחקים שכן תומכים בזה
סך הכל חומרתית ה3DS כבר בהשקה היתה מיושנת ,ונינטנדו צריכה שיפורים להמשיך למכור בכמויות
בגלל שזה קונסולה הם לא ישפרו את החומרה למשחקים עד דור הבא ,אבל יש מספיק שיפורים מסביב שאפשר לעשות
DS לייט יצא שנה וחצי אחרי ההשקה, השיפורים לא היו מרחיקי לכת חוץ מרמות תאורה ואחיזה נוחה במכשיר.
והתכוונתי שלGBA כן יצא מכשיר משופר וזה היה מקרה מוצדק, GBA יצא ביוני 2001 וGBA SP יצא במרץ 2003 סך הכל הפרש של שנה ו9 חודשים
אנחנו כמעט כבר שנתיים אחרי ההשקה ויש לנו XL ולא צפוי עוד משהו חדש בקרוב
הדבר היחיד שלא חשבתי עליו זה זמן בטריה ארוך, כן זה משהו שצריך לשפר
אבל במצלמות אין צורך לשפר הן רק נועדו לצרכי משחקים... אתה מדמיין את עצמך יוצא לטיול באוסטרליה ומצלם עם 3DS? לא.. עדיף כבר לקנות מצלמה איכותית במחיר שפוי וחוץ מזה לויטה יש אותה מצלמה בדיוק כמו שיש ל3DS
מסך 3D ללא משקפיים זה תחום שמתפתח בקושי, אין עוד הרבה פריצות דרך בתחום הזה. נסיתי את הטלפון HTC 3D Evo והיה לו איכות כמו שיש ב3DS
אם זה היה משהו באמת איכותי ופורץ דרך אז אין ספק שהיה יוצא מודל משופר עם 3D איכותי אבל בינתיים אני לא רואה טלפונים חדשים ולא רואה טלוויזיות שתומכות ב3D ללא משקפיים.
אנלוג סטיק נוסף סתם ייקר את 3DS ויהיה חסר שימוש למעט איזה 5 משחקים שתומכים בו.. עדיף כבר לשמור אותו ליורש של 3DS
נכון ש3DS יחסית מיושן ומשתמש בחומרה של גיימקיוב אבל אני חושב של3DS צפוי עוד הרבה דברים גדולים ממנו, תשחק בResident Evil Revelations שנחשב למשחק בעל גרפיקה הכי טובה והוא רק יצא בשנה הראשונה אז ככה שצריכים לצאת אולי פרויקטים גדולים כמו של מונולית' או רטרו (מקווה שזה לא דונקי קונג) מי יודע מה עוד יהיה..
בינתיים לא נראה לי שיהיה מכשיר חדש השנה, יוצאים בקרוב פוקימון XY וMonster Hunter 4 בחגים וה3DS יימכר כמו לחמניות חמות.
לנינטנדו יש בטח עוד קלפים מתחת לשרוול שייחשפו אחרי 2 התותחים הגדולים יצאו.