DrKeo כתב:Killing Floor 2 ירוץ על הפרו ב-1800P עם אלגוריתם דמקה שיעלה אותו ל-4K + טקסטורות חדות יותר. למי ששם לב 1800P זה overkill לאלגוריתם דמקה, הוא זקוק רק ל-1526p כדי לרוץ (חצי מ-4K). ב-1800P יהיה חסר רק כל פיקסל חמישי (לעומת כל פקסל שני בשחמט רגיל) כך שאיכות התמונה אמורה להיות קרובה יותר ל-4K מאשר רוב משחקי הדמקה.
אני חושב שזה יהיה נכון לפרסם מה הרזולוציה המקורית מתחת לאלגוריתם הדמקה כי היא יכולה לנוע בין 1526P ועד 2160P (שזה 4K אמיתי) וזה יהיה נחמד לדעת את המספר האמיתי מאחורי הקלעים למרות שדי בטוח להגיד שכותרי AAA יהיו ברובם 1512P כי להגיע ללמשל 1800P מניצול מלא של הפס4 ב1080P זקוקים ליותר מהכוח שהפרו מציעה. כלומר נראה שרזולוציות כמו 1800P יהיו שמורות לאינדים ורימאסטרים שלא מצליחים להגיע ל-4K מלא, סוג של ה900P ל1080P של דור ה4K.
DrKeo כתב:לצערנו אני לא בטוח שDF יכולים לספור פיקסלים כשעושים רסטוריזציה עם אלגוריתם דמקה כך שיש מצב שנהיה בחסדי המפתחות בכדי לגלות מה הרזולוציה האמיתית מאחורי המשחק. אגב, המצחיק הוא ש-1800P ביחס ל-4K הוא בדיוק זהה ל-900P ביחס ל-1080P כך שאולי מיקרוסופט יכולה לרכב קצת על גל הדמקה ולהשתמש באלגוריתם בשביל להשוואת גרפיקה בין הONE המקורית והפס4 המקורית.
omerkot כתב:לPS2 היו ארבעה משחקים שתמכו ב1080i... אני זוכר שבדקתי את זה עם GT4 וזה אכן עבד.
הקונסולות האלה לא הולכות להכפיל פי 4 את הפרטים בתצוגה, הן בסה"כ הולכות למתוח בצורה יפה את ה1080P על 4K תוך שהן מספקות למסכים כאלה את הרזולוציה הטבעית שלהם.
Klayman כתב:העיקר לאסקין כבר הימר על 8k בps5.
Laskin כתב:רגע, אתה לא חושב של-PS5 יהיה מספיק כח להריץ משחקים פשוטים כמו ריימן או משחקי פס3 כמו FLOWER למשל, ב-8K? אני די בטוח שכן... אז אלו, והזרמת וידאו
Laskin כתב:איזה קונסולה בדיוק תומכת ברזולוציה של 16K בדיוק? או איזה כבל/התקן HDMI? בשביל שתהיה תמיכה ברזולוציה - צריך חומרה שתומכת, ואת זה אין לPS4, ולדעתי יש מצב טוב מאוד שיהיה בPS5 ומצב עוד יותר טוב בPS5 PRO... שאולי גם יריץ משחקי PS4 פחות מרשימים ברזולוציה הזאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 51 אורחים