באסה שדלף, התצוגה של מיקרוסופט מחרתיים.
בנוגע לדליפה שפייג׳ הביא, היא מאוד בעייתית:
1) navi יעיל מvega, הטענה של amd היא 25% כך ש12TF אומר מקביל ל15TF. זה כמובן יותר חזק מכל gpu של amd בשוק כיום והשמועות מדברות על זה שnavi עם 10TF שיוכרז רשמית ביום שני יעלה 499$, יעני חזק ב20% מכרטיס של 500$? אני בספק. ב2012, שנה לפני הפס4 היה לamd כרטיס 550$ בכוח 3.8TF, יעני בערך פרו. אנקונדה 12TF מבוסס Navi יהיה בערך מקביל לזה. אפילו יותר קיצוני מזה כי אין לamd אפילו gpu בכוח הזה בשוק, ב2012 היו לamd כרטיסים חזקים מה-X.
2) 250$ ללוקהארט? אני לא חושב שאפשר לחתוך 250$ רק בעזרת הקטנת הgpu והסרת 4GB של gddr6. כלומר זה אפשרי, אם מוכנים לבלוע הפסד גדול אפילו יותר אבל ההגיון אומר שמיקרוסופט תעדיף להפסיד יותר על האנקונדה כי המשתמשים האלה יעשו להם המון כסף עם הזמן.
3) הוא קרא ללוקהארט ״stream״, מה זה אמור להביע? למה שקונסולה בכוח דומה לx ועם מעברד וזיכרון מהירים הרבה יותר תהיה קונסולת סטרימיניג? זה נוגד הגיון, קונסולת סטרימינג צריכה להיות דומה יותר לדונגל או סוג של סטרימר שיומי.
4) 12GB זיכרון אומר ממשק 382 ביט, זיכרון 16GB אומר ממשק 256 ביט. מן הסתם האנקונדה צריכה יותר רוחב פס ואני לא ממש רואה איך מגיעים עם 256 ביט לזיכרון מהיר מ382 ביט אלה אם עושים underclocking למהירות שעון כל כך נמוכה שהgddr6 יהיה במהירות שמזכירה gddr5 מה שלא הגיוני בעליל. ואם זה המצב, למה לא להשתמש בgddr5 שעולה היום חצי מgddr6?
בקיצור, טכנית הקונסולות האלה לא הגיוניות. ניסיתי לפרש בזמן שקראתי את זה לאיך הן כן, אולי הוא לא מבין טכנית והתבלבל באלמנטים מסויימים, הרי איך הוא ידע את שם המשחק של נינג׳ה ת׳אורי? אבל ברגע שבלינג אמר שזה שם שמסתובב באינטרנט כבר הרבה זמן אז אני יכול להגיד בלב שלם שזה מזוייף.
אבל אתם יודעים מה? שמעתי שיש שמועה על xbox infinite ו-xbox infinite value שמסתובבת באינטרנט ולי היא נשמעת ממש אמינה

We're just normal men. We're just innocent men