E3 2019 - הנושא הרשמי (לו"ז מסיבות עיתונאים בהודעה הראשונה)

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Baba Yaga
Warrior

Re: E3 2019 - הנושא הרשמי (לו"ז מסיבות עיתונאים בהודעה הראשונה)

הודעהעל ידי Baba Yaga » 06 יוני 2019, 21:03

bling כתב:יום חדש, הדלפה חדשה והפעם אמזון אחראית על זה.

קבלו את Darksiders: Genesis, או בקיצור, ספינאוף של דיאבלו עם דארקסיידרס שיגיע לפס4/וואן/סוויץ׳/סטאדיה/פיסי]
דווקא כיוון טוב לדעתי לסדרה, המשחקי גוף שלישי די מיצו את עצמם והסגנון הזה מאוד מתאים לאווירה ולעולם, מקווה שילך להם טוב הפעם.

לא ממש אוהב את סגנון הגיימפליי סטייל דיאבלו החדש אבל מגיע לסדרה הזאת סגירה טובה...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 06 יוני 2019, 21:47

הפוסטר

תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2019, 23:20

מצחיק שהבן של מארקוס שהיה הדמות הראשית ב4 הוא הכי קטן בפוסטר של 5.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יוני 2019, 01:38

DrKeo כתב:בכל פעם שמשחק מקבל הרחבה גדולה שעומדת בפני עצמה איפשהו בעולם יש לאסקין שמקבל זוג כנפיים.

לא כנפיים, קסדת VR ב-250 דולר :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2019, 09:21

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 יוני 2019, 18:06

כמו תמיד, מי שרוצה לראות E3 מלאת הפתעות וללא הדלפות צריך להתרחק מאתרי גיימינג ופורומים שבוע לפחות מראש.

עכשיו הפרויקט הבא של נינג׳ה ת׳יאורי דלף, משחק בשם BLEEDING EDGE, מדובר במשחק מכות אונליין 4 נגד 4, סוג של סמאש אבל במולטי וקבוצות, נשמע אחלה של קונספט אבל זה לא משהו שמדבר אלי. הנה גיימפליי קצר:

https://xboxer.sk/wp-content/uploads/2019/06/Bleeding-Edge-E3-trailer-leaked-XboxerSK.mp4

חבל על הדליפה אבל מה לעשות. נקווה שיש למייקרוסופט עוד הרבה הכרזות :)
נערך לאחרונה על ידי bling ב 07 יוני 2019, 18:28, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 יוני 2019, 18:13

אתם מבינים מה זה אומר נכון? הדליפה ההיא על הדור הבא,זו מינואר 2019? היא נכונה כמעט בוודאות. יש לנו את ה-SPECS של אנקונדה ולוקהארט.
https://imgur.com/gallery/i3TnTKk

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יוני 2019, 18:18

נראה מדליק לאללה...
עיצוב דמויות ברמה הגבוהה ביותר, יכול להיות כיף.
אבל מצד שני קצת באסה על NT (אגב כתבת טים נינג׳ה בטעות), הקטע שלהם זה יותר אווירה וסיפור. נקווה שהנסיון עם dmc יביא לתוצאה מספקת, כי מלבדו - החלק של הגיימפליי תמיד היה משני ביצירות שלהם.

פייג׳, אם הוא צודק (וקשה לחשוב אחרת עכשיו) - אז מצפה לנו קונסולת ״הדור הבא״ (החלשה מביניהן) ב-249 דולר. זה מעניין מאוד.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 יוני 2019, 18:24

הולי שיט פייג׳, זה אשכרה ה specs ככל הנראה! המשחק הזה של NT יצא גם ל X בהשקה.

אבל אם הוא צדק לגבי הפס5 זה הולך להיות אסון עבור סוני, רק 8 TF לעומת ה 12 של האנקונדה עם כל הקוסטמזציות המטורפות שהוא תיאר שם?? סוני טוסט מבחינת כח אם זה נכון ואני אגדיל ואומר שאני ארצה אנקונדה כמכונה הראשית שלי אם זה נכון. אולי באמצע הדור אשדרג לפס5 פרו עם כח נורמלי, ביזיון אם זה באמת הכח של הפס5.

לאסקין, צודק טעות שלי, וכן גם אני מבואס מהכיוון שלהם אבל כמוך אני מפרגן להם על קונספט ועיצוב טובים מאוד, עושה רושם של משחק איכותי גם אם הוא לא בסטייל שלנו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יוני 2019, 18:25

הוא כתב שם אבל שסוני שינתה תכניות והוא לא יודע כבר מה קורה שם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 יוני 2019, 19:25

לאסקין הוא אומר שם בקטע של הפס5 שהוא יודע מה המפרט אבל רק באופן כללי, לא יודע על ריי טרייסינג וטכנולוגיות אחרות. הוא אומר שהמכשיר 8 TF. אני מקווה שזה מקרה של אינסיידר שכן יודע דברים אבל חלק מהמידע שיש לו הוא לא מדוייק, ספציפית המידע לגבי הפס5 במקרה הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יוני 2019, 19:52

אה צודק.
לי קשה להאמין שזה המצב אבל... הוא לדעתי מעודכן רק כלפי מה שהם רצו בהתחלה לעשות, אם המכשיר היה יוצא בסוף השנה הנכחית.

בינתיים, יצא לי לראות תגובות על bleeding edge ברשת והן מאוד שליליות, בקטע של ״זה לא מה שאנחנו רוצים מNT” ו״חבל שמיקרוסופט מחייבת אותם לעשות משחק מולטי״, כאילו הם לא עבדו עליו הרבה לפני הרכישה.
תכלס ברור שעדיף למיקרוסופט איזה סיפור טוב מצד שלישי, שיחזק את הצד הבלעדי שלהם מול סוני שידועה בז׳אנר הזה, אבל שיתנו לNT יד חופשית ותקציב ואני מרוצה (:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 יוני 2019, 20:11

צפוי שיאמרו את זה, הרי הסטודיו מזוהה עם משחקי גוף שלישי עם אלמנט סינמטי חזק וברור שאלו שאוהבים את האולפן הזה לא בדיוק יעופו על הכיוון החדש שלהם.

אני גם לא עף על זה אבל הפרויקט עצמו נראה טוב.

אגב העלו את השמועה הזו מחדש גם ב Era ואנשים שם אומרים שזה לא אומר כלום כי הטייטל הזה (Bleeding Edge) כבר רץ לא מעט זמן כשם החדש של המשחק שלהם, נראה לי הוציאו אותו ממודעה בלינקדין או משהו בסגנון. בקיצור הנקודה היא שהאינסיידר כביכול לא חידש עם השם הזה, הוא הכיר אותו משמועות אחרות אז יש מצב טוב שההדלפה הזו פחות מבוססת ממה שחשבנו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יוני 2019, 20:24

לפחות עדיין הם ממשיכים עם שמות שקשורים ל״חרב״ (:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 יוני 2019, 20:40

לפחות זה :/

וכמו שנאמר מייקרוסופט לא ״אשמים״ בשינוי הכייון הזה של NT:

באמת מבאס עבור NT שככה הרגע שלהם ב E3 נהרס. איזה קקה מי שצילם והדליף את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2019, 20:55

באסה שדלף, התצוגה של מיקרוסופט מחרתיים.

בנוגע לדליפה שפייג׳ הביא, היא מאוד בעייתית:
1) navi יעיל מvega, הטענה של amd היא 25% כך ש12TF אומר מקביל ל15TF. זה כמובן יותר חזק מכל gpu של amd בשוק כיום והשמועות מדברות על זה שnavi עם 10TF שיוכרז רשמית ביום שני יעלה 499$, יעני חזק ב20% מכרטיס של 500$? אני בספק. ב2012, שנה לפני הפס4 היה לamd כרטיס 550$ בכוח 3.8TF, יעני בערך פרו. אנקונדה 12TF מבוסס Navi יהיה בערך מקביל לזה. אפילו יותר קיצוני מזה כי אין לamd אפילו gpu בכוח הזה בשוק, ב2012 היו לamd כרטיסים חזקים מה-X.
2) 250$ ללוקהארט? אני לא חושב שאפשר לחתוך 250$ רק בעזרת הקטנת הgpu והסרת 4GB של gddr6. כלומר זה אפשרי, אם מוכנים לבלוע הפסד גדול אפילו יותר אבל ההגיון אומר שמיקרוסופט תעדיף להפסיד יותר על האנקונדה כי המשתמשים האלה יעשו להם המון כסף עם הזמן.
3) הוא קרא ללוקהארט ״stream״, מה זה אמור להביע? למה שקונסולה בכוח דומה לx ועם מעברד וזיכרון מהירים הרבה יותר תהיה קונסולת סטרימיניג? זה נוגד הגיון, קונסולת סטרימינג צריכה להיות דומה יותר לדונגל או סוג של סטרימר שיומי.
4) 12GB זיכרון אומר ממשק 382 ביט, זיכרון 16GB אומר ממשק 256 ביט. מן הסתם האנקונדה צריכה יותר רוחב פס ואני לא ממש רואה איך מגיעים עם 256 ביט לזיכרון מהיר מ382 ביט אלה אם עושים underclocking למהירות שעון כל כך נמוכה שהgddr6 יהיה במהירות שמזכירה gddr5 מה שלא הגיוני בעליל. ואם זה המצב, למה לא להשתמש בgddr5 שעולה היום חצי מgddr6?

בקיצור, טכנית הקונסולות האלה לא הגיוניות. ניסיתי לפרש בזמן שקראתי את זה לאיך הן כן, אולי הוא לא מבין טכנית והתבלבל באלמנטים מסויימים, הרי איך הוא ידע את שם המשחק של נינג׳ה ת׳אורי? אבל ברגע שבלינג אמר שזה שם שמסתובב באינטרנט כבר הרבה זמן אז אני יכול להגיד בלב שלם שזה מזוייף.

אבל אתם יודעים מה? שמעתי שיש שמועה על xbox infinite ו-xbox infinite value שמסתובבת באינטרנט ולי היא נשמעת ממש אמינה :mrgreen:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יוני 2019, 22:52

הצצה קטנה ממה שנקבל מחר
נראה שהכיוון הוא 60fps, למרות שיכול להיות שפשוט מדובר בגירסת המחשב או הדור הבא

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2019, 03:44

בואו נתחיל לשים דליפות בטאג ספויילר כדי לא להרוס את E3 למי שלא רוצה. דליפת באנדאי נמקו (כולל FROM):
ספויילר: הצג
Eldan Ring - המשחק של FROM עם ג'ורג' RR מרטין.

ומשחק טיילז חדש בשם Tales of Arise:
תמונה

וגם רימאסטר לנינו קוני.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 יוני 2019, 06:54

DrKeo כתב:באסה שדלף, התצוגה של מיקרוסופט מחרתיים.

בנוגע לדליפה שפייג׳ הביא, היא מאוד בעייתית:
1) navi יעיל מvega, הטענה של amd היא 25% כך ש12TF אומר מקביל ל15TF. זה כמובן יותר חזק מכל gpu של amd בשוק כיום והשמועות מדברות על זה שnavi עם 10TF שיוכרז רשמית ביום שני יעלה 499$, יעני חזק ב20% מכרטיס של 500$? אני בספק. ב2012, שנה לפני הפס4 היה לamd כרטיס 550$ בכוח 3.8TF, יעני בערך פרו. אנקונדה 12TF מבוסס Navi יהיה בערך מקביל לזה. אפילו יותר קיצוני מזה כי אין לamd אפילו gpu בכוח הזה בשוק, ב2012 היו לamd כרטיסים חזקים מה-X.
2) 250$ ללוקהארט? אני לא חושב שאפשר לחתוך 250$ רק בעזרת הקטנת הgpu והסרת 4GB של gddr6. כלומר זה אפשרי, אם מוכנים לבלוע הפסד גדול אפילו יותר אבל ההגיון אומר שמיקרוסופט תעדיף להפסיד יותר על האנקונדה כי המשתמשים האלה יעשו להם המון כסף עם הזמן.
3) הוא קרא ללוקהארט ״stream״, מה זה אמור להביע? למה שקונסולה בכוח דומה לx ועם מעברד וזיכרון מהירים הרבה יותר תהיה קונסולת סטרימיניג? זה נוגד הגיון, קונסולת סטרימינג צריכה להיות דומה יותר לדונגל או סוג של סטרימר שיומי.
4) 12GB זיכרון אומר ממשק 382 ביט, זיכרון 16GB אומר ממשק 256 ביט. מן הסתם האנקונדה צריכה יותר רוחב פס ואני לא ממש רואה איך מגיעים עם 256 ביט לזיכרון מהיר מ382 ביט אלה אם עושים underclocking למהירות שעון כל כך נמוכה שהgddr6 יהיה במהירות שמזכירה gddr5 מה שלא הגיוני בעליל. ואם זה המצב, למה לא להשתמש בgddr5 שעולה היום חצי מgddr6?

בקיצור, טכנית הקונסולות האלה לא הגיוניות. ניסיתי לפרש בזמן שקראתי את זה לאיך הן כן, אולי הוא לא מבין טכנית והתבלבל באלמנטים מסויימים, הרי איך הוא ידע את שם המשחק של נינג׳ה ת׳אורי? אבל ברגע שבלינג אמר שזה שם שמסתובב באינטרנט כבר הרבה זמן אז אני יכול להגיד בלב שלם שזה מזוייף.

אבל אתם יודעים מה? שמעתי שיש שמועה על xbox infinite ו-xbox infinite value שמסתובבת באינטרנט ולי היא נשמעת ממש אמינה :mrgreen:

יופי טוב לדעת שיש גם צידוק טכני לכך שה״הדלפה״ לא נכונה, עכשיו אפשר באמת להעיף אותה סופית.

בהמשך להודעה של קיאו:

ספויילר: הצג
תמונה

והנה התיאור של הפרויקט:
ELDEN RING, developed by FromSoftware, Inc. and BANDAI NAMCO Entertainment Inc., is a fantasy action-RPG adventure set within a world created by Hidetaka Miyazaki – creator of the influential DARK SOULS video game series; and George R.R. Martin – author of The New York Times best-selling fantasy series, A Song of Ice and Fire. Danger and discovery lurk around every corner in FromSoftware’s largest game to-date. Hidetaka Miyazaki, President and Game Director of FromSoftware Inc. known for directing critically-acclaimed games in beloved franchises including Armored Core, Dark Souls, and Sekiro: Shadows Die Twice. George R.R. Martin is the #1 New York Times bestselling author of many novels, including the acclaimed series A Song of Ice and Fire - A Game of Thrones, A Clash of Kings, A Storm of Swords, A Feast For Crows, and A Dance with Dragons. As a writer-producer, he has worked on The Twilight Zone, Beauty and the Beast, and various feature films and pilots that were never made.

נראה שזה סוג של פרויקט חלומות למעריצי FROM, מיאזאקי הוא הבמאי ככה שזה לא פרויקט צוות ב׳.

וכנראה שגם המהדורה הסטנדרטית של סייברפאנק דלפה ע״י מקור פולני ולכן גם הכיתוב של הכל בפולנית, ואפשר לאמר שאצל CDP כהרגלם זה לפנק לפנק לפנק, מי נותן כזו חבילה עוד במשחק הריטייל שלו?

https://m.imgur.com/ApRVBtw?r

אגב כל ERA שונא את הקאבר שהם בחרו אבל כנראה ש CDP אוהבים (או שחושבים שהוא יותר מסחרי כנראה) את הסגנון הזה של הדמות הראשית (שכמובן אצל ERA מתרגם ל״בחור לבן״) במרכז כמו שעשו בוויצ׳ר גם. אבל כן אני מסכים שהיה נחמד לקבל קאבר בסגנון העולם העשיר של סייברפאנק עם הרבה דמויות או לפחות משהו שמתאר את העולם והאווירה ולא משהו גנרי שכזה יחסית.

ותתעלמו מהכיתוב של 2020 למרות שזה כנראה תאריך היציאה של המשחק אבל פה ספציפית הוא מתייחס למשהו שקשור למשחק העט ונייר המקורי.

עושה חשק לקנות את המהדורה הפיזית.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 יוני 2019, 09:30

bling כתב:הטייטל הזה (Bleeding Edge) כבר רץ לא מעט זמן כשם החדש של המשחק שלהם

זה נכון אגב. המשחק נרשם כסימן מסחרי של נוטי דוג מאז אפריל שנה שעברה (מה שאומר הרבה מאד גורמים בשרשרת שיכלו להדליף אותו), והחל מחודש מרץ זה כבר היה גלוי לכולם שזה המשחק הבא של החברה:
http://tmsearch.uspto.gov/bin/showfield ... 5j36vm.2.4

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 יוני 2019, 09:51

הלינק לא עובד אבל אני מנחש שהתכוונת ל NT. לא יודע מה קורה שאנחנו מתבלבלים עם השם שלהם פה פתאום :)

בכל אופן טוב שיש הוכחה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 יוני 2019, 10:34

דלף גם רימאסטר של ני נו קוני 1 לפס4 ולמחשב. המשחק ייצא גם לסוויץ'. לא משהו ששווה להסתיר בטאג.
וגם לא המשחק של FROM. בסך הכל מאשר את השמועות שהיו אז גם ככה האימפקט של ההכרזה הזו נפגע.

מה שאמור להיות חשוב זה תצוגות גיימפליי ולא הכרזות יבשות. אם עושים תצוגה אחת בשנה אז לזה צריך לכוון. ההתרבות של דליפות צריכה לגרום למפתחים ולמפיצות להבין את זה. לאשר קיום משחקים מתי שהם רוצים ולהדגים אותם באמת ב E3.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 יוני 2019, 12:56

מה שאתה אומר הוא בסכ״ה הגיוני קאז, הרי בכל תעשייה אחרת כולל קולנוע, טלוויזיה ואפילו רכבים אין בעיה לאמר מראש על מה עובדים שנים מראש ורגע החשיפה עצמו בין אם זה טריילר או סרטון פרסומי/תמונות של הרכב החדש עם ה specs שלו הוא הרגע הגדול (מה שמקביל לגיימפליי בגיימינג)

ועדיין. משום מה בתעשיית המשחקים זה חלק חזק מהתרבות שלה לשמור גם על רגע ההכרזה עצמו כחלק גדול ומשמעותי ב PR, אני לא אומר שזה חייב להיות ככה אבל בפועל כולנו רגילים להיות מופתעים כשיש הכרזה גדולה אפילו אם זה משחק שאנחנו יודעים שיצא לו המשך (נגיד קאפקום תכריז על רזי 8 ב E3 הקרוב ואנחנו כולנו נתלהב כאילו לא ידענו שזה בדרך), כל עוד זה עובד עלינו ככה אני לא רואה סיבה שהמפיצות יפסיקו עם זה.

אבל כאמור זו דיעה לגיטימית וגם ג׳ייסון והאנימטור של נוטי דוג שמגיבים על ההדלפות האחרונות (ובעיקר על מה שקרה ל NT) מסכימים איתך:

בא לי לאמר אגב לאנימטור של נוטי דוג שאם זו אכן הדעה שלו אז אנחנו מוכנים בכיף לשמוע ממנו על כל הפרויקטים הבאים הידועים לו של נוטידוג :)

עריכה: התפתח דיון של ממש מהציוץ של ג׳ייסון, קורי ברלוג למשל לא מסכים איתו:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2019, 16:17

אני מסכים עם קורי. מעבר לזה, סרטים נעשים במעגל פיתוח של שנתיים, יש תמיד חריגים אבל רובם נעשים במעגל של שנתיים. משחקי AAA גדולים ואיכותיים נעשים ב-3+ שנים אם לא 5 ו-6 שנים. להכריז על משחק לפני שהוא מתחיל פיתוח יכול להוביל לתקופה של 5 שנים של המתנה בניגוד לסרטים שמוכרזים לעוד שנתיים פחות או יותר אלה אם אלה פרוייקטי גהינום מתעכבים כמו אווטאר 2-5.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 יוני 2019, 19:25

זה נחמד אם יכולים להפתיע בהכרזה אבל אם זה מודלף זה לא סוף העולם. אין מה להתרעם על ההדלפה של המשחק של FROM. זו הייתה השמועה ובסך הכל נתנו שם ולוגו.
אם הקמפיין השיווקי שלך שם משקל רב על הכרזה יבשה של לוגו אז משהו עקום אצלכם.

כמו NIOH2 שנה שעברה. טיזר סתמי שרק מודיע שהמשחק (איזה שוק) בפיתוח. ל E3 באים להציג לא להקריא. הנה אני מדליף את המשחק הבא של בארלוג : הסטודיו שלו עובד על משחק המשך ל GoW 2018!

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים