Nucleus_Dawn כתב:האמת שגירס פחות מעניין אותי.
החדשה הבאמת גדולה ומשמחת עבור מייקרוסופט, זה שרוד פרגוסון עובד עבורם. יש לו חתיכת קורות חיים.
bling כתב:אבל הוא הולך לעבוד בדיוק על אותו הזיכיון לא?![]()
אני אישית לא התחברתי אף פעם לאופי של שוטר מסדרוני שכזה מצד שלישי, חסר קצת פאזלים פלטפורמה או עולם פתוח יותר שמאפשר חקירה כמו TR, לא יכול רק לירות ולירות ולירות בגלים כל הזמן, אלו השלבים הכי גרועים באנצ'רטד 2 לקראת הסוף שהמשחק נכנס לפרנזי הזה.
בתכל'ס אפילו מהנוסחה של אנצ'רטד שמגוונת בהרבה קצת נמאס ואני מקווה ליותר חדשנות או רענון ב 4.
מעניין אם ישנו קצת את הגיימפליי של גירס למשהו יותר מעניין, יש למשחק מסורת מולטי חזקה ובטח המעריצים ירצו שה CORE ישמר, אבל בסינגל אפשר לקחת סיכונים יותר מעניינים.
Klayman כתב:בחיי שרק אותך.. וגם חזרת על זה בכל הזדמנות, ואפילו היו פעמים שטיפ טיפה הראית שאכפת לך. כמובן שעכשיו הפרנצ'ייז איבד כל רלוונטיות.
ותודה על הכינוי המלבב. משער שהתכוונת לחמוד?
Klayman כתב:בחיי שרק אותך.. וגם חזרת על זה בכל הזדמנות, ואפילו היו פעמים שטיפ טיפה הראית שאכפת לך. כמובן שעכשיו הפרנצ'ייז איבד כל רלוונטיות.
ותודה על הכינוי המלבב. משער שהתכוונת לחמוד?
Nigga כתב:זו לא הייתה אמירה שלי, זו הייתה אמירה של כל בנאדם עם היגיון בריא. לאפיק לא הייתה שום סיבה להשאיר את הסדרה הזו בלעדית.
עכשיו כשמיקרוסופט קנתה את הזיכיון (באמת שהגיע הזמן) אפשר באמת לשים סוף לספקולציות.
רק חבל שהיא נזכרה לעשות את זה אחרי שהסדרה איבדה כל פיסת רלוונטיות שהייתה לה.
Nigga כתב:התכוונתי לחמור חמוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים