DrKeo כתב:יש בהחלט סיכוי מאוד גבוה של-NX תהיה הספריה הבלעדית הכי טובה, ביחוד אם היא תתמוך לאחור בWIIU כך שכולנו (לפחות רובנו, כי לך יש WIIU) נוכל להשלים פערים, אבל יהיה לי מאוד חבל אם שוב נינטנדו תהיה חצי דור מאחורי התחרות.
DrKeo כתב:איפה ראית את זה? אם זה נכון אז ה-NX פח טכני טוטאלי.
DrKeo כתב:להתחשב בזה שאין את זה בשום מקום באינטרנט, יש לך קישור לדבר הספציפי? אם היה אישור רשמי כזה כל האינטרנט היה מרוח בזה. הדבר היחיד שמצאתי שהבמאי של המשחק אמר הוא:
"The users will be able to have the same experience with the NX version as they will with the Wii U version"
משפט כזה אפשר לקחת להמון כיוונים, אפילו לכיוון נניח של שדרוג גרפי קל מסויים (אפקטים, טקסטורות וכו') ב-1080P ב60FPS נניח שזה כבר חתיכת הבדל מגרסת הWIIU שרצה ב720P בבקושי 30FPS ובלי שיפורים גרפים. גם יכול להיות שהוא מדבר על גיימפליי בלבד.
זלדה TP יצא על הקיוב והWII שהייתה קיוב מואץ (נקרא לה הניאו של הגיימקיוב?) ועדין היו שיפורים גרפים ועליה ברזולוציה בזלדה TP על הWII. אבל אפילו אם נניח שיש פה מקרה TP, זאת בדיוק העדות לכך שהNX קונסולה קסטרופלית מבחינת כוח, פי 2 מה-WIIU? זה פאקינג 360 מואץ בתקופה שהפס4 מרגישה מיושנת.
DrKeo כתב:אני בדיוק שומע את הפודקאסט הזה (אתה מדבר על הפודקאסט או שידורים לייב?) אז אני משער שאני אגיע לקטע הזה. מן הסתם זלדה לא יהיה מהפך גרפי טוטאלי מגרסת הWIIU, בסופו של דבר זה אמור להיות פורט משודרג. אבל אם הNX מתחרה בפס4 או אפילו בניאו/סקורפיו, הם אמורים להצליח במינימום של המינימום לגרום למשחק לרוץ ב1080P אם לא ב-1080P ב-60FPS. כל חברת hd remaster סוג ג' מצליחה במינימום להגיע ל1080P אז נינטנדו עם הצוות הפנימי שלהם, שנתיים לפחות של פיתוח ויכולת לשנות כל דבר במשחק שיתאים לקונסולה כי הוא עדין בתהליך פיתוח לא יכולה?
אם זה נכון וזלדה על הNX הולך להיות משחק 720P ב30FPS אז המצב של הNX ממש רע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 27 אורחים