avive כתב:DrKeo כתב:זוכרים שרציתי להפטר ממפתחות של משחקים שיש לי כבר או לא מעניינים אותי? אז עשיתי נסוי ומכרתי אחד ב-G2A, מערכת מאוד מעצבנת אבל אכן הגיעו אלי 10 יורו חדשים אחרי שמכרתי את המשחק ממש בקלות.
שאלה לגבי g2a, kinguin ואתרים דומים:
אחרי מכירה אתה יכול למשוך את הכסף שהרווחת אליך או שהוא נשאר שם לקניות בפלטפורמה?

בכל מקרה כן,משחק מצוין בעיניי (אם להיות כנה החלק ה'משחקי' שבו ממש לא משהו אבל האווירה,הסיפור וvoice acting המצויניםמחפים על זה לגמרי))  ומי שלא שיחק..shame on you.
  בכל מקרה כן,משחק מצוין בעיניי (אם להיות כנה החלק ה'משחקי' שבו ממש לא משהו אבל האווירה,הסיפור וvoice acting המצויניםמחפים על זה לגמרי))  ומי שלא שיחק..shame on you.
Laskin כתב:שחק THE WITNESS, זה בערך ייקח לך אותו זמן שייקח לסיים את FFXV
Uncle Pey'j כתב:FFXV מקבל הרבה שנאה שחלקה לא מוצדקת לטעמי. המשחק קיבל המון(!) עידכוני תוכן חינמיים במהלך השנה האחרונה,כולל מצב מולטי שבבטא כרגע שבאופן הזוי אומרים שדווקא חמוד. הוא משחק די שונה ממה ששוחרר ב-2016,ודי לטובה. אם אתה הולך עליו,אני בהחלט ממליץ לצפות בסרט פריקוול שלו kingsglaive- כשלעצמו,הסרט די גרוע,אבל הוא מסדר כמה דברים בעלילה המבולגנת של המשחק,וה-CGI שם הוא מהמדהימים שראיתי,פשוט מטורף. בנוגע לשאלת פרסונה 5 או FF: אני חושב שאפילו ששניהם JRPG הם די שונים וזה קצת השוואה לא הוגנת. בכנות,אני ממליץ לך לשחק בשניהם,אבל אם אתה צריך לבחור רק אחד אז התשובה היא כמובן פרסונה 5.
Stick כתב:מה זה בעצם פרסונה 5? עד כמה משמעותי ה5 בשם שלו? ראיתי רק שהוא קיבל ציונים מטורפים ושהוא JRPG, אבל מצפייה בסרטונים לא הצלחתי להבין לאן המשחק הזה מכוון.
שווה לנסות במצב כזה?
Stick כתב:מה זה בעצם פרסונה 5? עד כמה משמעותי ה5 בשם שלו? ראיתי רק שהוא קיבל ציונים מטורפים ושהוא JRPG, אבל מצפייה בסרטונים לא הצלחתי להבין לאן המשחק הזה מכוון.
שווה לנסות במצב כזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים