PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Klayman » 24 ספטמבר 2018, 22:21

זה שטויות.. אפשר לשים סקין על הקונסולה, ברמה שקשה מאוד לדעת שהיא לא לבנה במקור.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 ספטמבר 2018, 16:13

הנה, בסוף גם arrogant סוני ממעמדה הרם כמנצחת הדור נכנעה:

הלחץ עבד, ואני מתאר לעצמי שבעיקר הלחץ של אפיק שמריצה אצלה את אחד הזכיונות הכי חזקים כרגע על הפלטפורמה (אם לא הכי חזק בתכלס) עבד.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 ספטמבר 2018, 16:55

זו הכרזה ענקית,וצעד חשוב בדרך לעולם שבו אנשים יכולים לשחק ביחד בלי קשר לפלטפורמה שלהם. אני מאוד מרוצה מהעניין כי אני סבלתי קצת מכל המדיניות הזו שלהם (ברמה של ריבים מצחיקים עם חברים עם מי אני אשחק פורטנייט הפעם כשחקן PC...) וכמובן שאין לי ספק שזה הולך להגיע למשחקים אחרים,כי הנזק התדמיתי של סוני יהיה אפילו גרוע יותר אם הן יפתחו את האופציה הזו רק לאפיק.
עריכה: והנה גם Major Nelson מרוצה :)
נערך לאחרונה על ידי Uncle Pey'j ב 26 ספטמבר 2018, 17:00, נערך 3 פעמים בסך הכל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 ספטמבר 2018, 16:58

bling כתב:הנה, בסוף גם arrogant סוני ממעמדה הרם כמנצחת הדור נכנעה:

הלחץ עבד, ואני מתאר לעצמי שבעיקר הלחץ של אפיק שמריצה אצלה את אחד הזכיונות הכי חזקים כרגע על הפלטפורמה (אם לא הכי חזק בתכלס) עבד.

אני יחושב שהם לא רצו לצאת כחברה נגד הלקוחות ,לקראת הדור הבא
ברגע שנינטנדו ,וms שיתפו פעולה ,התרוצים שלהם
לא עבדו טוב
כי הxbo ,הרבה יותר חזקה מהns

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 ספטמבר 2018, 19:14

מייג׳ור נלסון מאשר אבל בפנים הוא יותר בוכה שהם צריכים לזרוק עכשיו לפח את כל הקמפיינים הנוספים שעוד הספיקו להכין שעוקצים את סוני על העניין :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 ספטמבר 2018, 19:19

חודש פח לפלוס באוקטובר:

Friday the 13th: The Game (PS4)
Laser League (PS4)
Knowledge is Power (PS Plus bonus – PlayLink)
Master Reboot (PS3)
The Bridge (PS3, PS4, PS Vita)
Rocketbirds 2: Evolution (PS Vita, PS4)
2064: Read Only Memories (PS Vita, PS4)

אני מצטער שחידשתי את המנוי בגלל כמה חודשים רצופים שחילקו בהם AAA ושגרמו לי לחשוב שזו מדיניות של סוני מעכשיו לתת AAA אחד לפחות בכל חודש, אם הייתי יודע שנחזור לחודשים כאלו לא הייתי מחדש את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ספטמבר 2018, 20:49

bling כתב:מייג׳ור נלסון מאשר אבל בפנים הוא יותר בוכה שהם צריכים לזרוק עכשיו לפח את כל הקמפיינים הנוספים שעוד הספיקו להכין שעוקצים את סוני על העניין :)

לגמרי, תמיד יש ווייב צבוע בכל ההודעות האלה של החבר'ה ממיקרוסופט שאומרים "איזה יופי סוני, מפרגנים לכם". כאילו הם לא עושים את זה רק כדי להשמע האנדרדוג האדיב שרוצה להיות על הצד הטוב של הגיימרים :)

בנוגע ל-PS+, ואו, איזה מזל שלא עשיתי פלוס. הייתי בטוח שהולך להיות חודש מטורף מהדליפה שהייתה (שהתבררה כבולשיט מסתבר).
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 ספטמבר 2018, 20:55

כן, גם סוני זה 'עבור השחקנים' ולא 'עבור מחזיקי המניות' :).

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 26 ספטמבר 2018, 21:18

האנטישמי הזה? מגיע לו לבלוע קצת רוק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 ספטמבר 2018, 21:43

אנטישמי? :shock:

מה בדיוק פספסתי?

היום ה Outbreak Day הזה, לא משהו מעניין במיוחד אבל קיבלנו Theme דינאמי חדש ממש טוב בחינם שבטוח יהפך ל Theme הקבוע שלי לכמה חודשים הקרובים, שווה להתחבר לחנות ולהוריד:

https://store.playstation.com/en-us/pro ... IOUTBREAK1

וגם יש חבילת אוואטרים של אלי בחינם:

https://store.playstation.com/en-us/pro ... TOFUSAVATA

וגם יצא ART של ג׳ואל שנמכר כפוסטר שמצוייר ביד ב 45$ אם אני לא טועה:

תמונה

וגם החולצה הזו שנמכרת במחיר מופקע של 24 פאונד ועדיין איכשהו היא כבר נהייתה sold out בתוך 20 דקות מרגע שעלתה ולא ניתן לרכוש אותה:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 ספטמבר 2018, 21:57

omerkot כתב:האנטישמי הזה? מגיע לו לבלוע קצת רוק.

אתה יכול לפרט? זו פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה. הוא אצלי בפיד בטוויטר ואף פעם לא קלטתי התבטאות אנטישמית ממנו,אם כבר אז מניל דרוקמן,אבל זה לא היה אנטישמי,סתם בורות כלפי מדינה שהוא לא חי בה מגיל 10 בערך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ספטמבר 2018, 23:11

ה״דליפות״ לגבי משחקי הפלוס כמעט תמיד מפספסות

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 27 ספטמבר 2018, 00:07

Uncle Pey'j כתב:

אתה יכול לפרט? זו פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה. הוא אצלי בפיד בטוויטר ואף פעם לא קלטתי התבטאות אנטישמית ממנו,אם כבר אז מניל דרוקמן,אבל זה לא היה אנטישמי,סתם בורות כלפי מדינה שהוא לא חי בה מגיל 10 בערך.

קצת מסקרן.. מה דרוקמן אמר על ישראל?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 27 ספטמבר 2018, 00:22

bling כתב:אנטישמי? :shock:

מה בדיוק פספסתי?

Uncle Pey'j כתב:

סיפור קצת לעוס. יצא לי לפגוש אותו פנים מול פנים בCES של 2006. הוא הגיע לצורך מיצג של יכולות הסטרימינג/קולנוע ביתי של ה360, ראה אותי ואת אח שלי מחכים במקום, ניגש אלינו והתחיל בשיחת נימוסין אמריקקית. אחרי שניים שלושה משפטים, הוא שאל מאיפה אנחנו וברגע שאמרנו ישראל הוא פשוט הסתובב והלך, לא טרח אפילו לפלוט איזו מילת נימוסין שחוקה לפני.
יכול להיות שזה הגיע ממקום של תרבות ארגונית תועלתנית ודורסנית שלא מוכנה לבזבז שניה על קהל יעד לא מתאים (ומדובר על כמעט 7 שנים לפני שמיקרוסופט התחילה למכור את הקונסולה בישראל) אבל לcorporate america יש פרוטוקול נימוסין חלול וצבוע שמחייב חיוך חסר כוונה ומלמול של מילה/שתיים בזמן שאתה מתרחק. מהצד השני שם המשפחה שלו רוסי (Hryb=פטריה, כמובן בח' כי ברוסית אין ה') ותגובה כזו בהחלט עולה בקנה אחד עם מה שמצופה מפקידות סובייטית שממלמלת מתוך שינה את הפרוטוקולים של זקני הצאר ניקולאי.

בקיצור, i'm not a fan של הפטריה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 ספטמבר 2018, 00:43

omerkot כתב:

מה בדיוק פספסתי?

Uncle Pey'j כתב:

סיפור קצת לעוס. יצא לי לפגוש אותו פנים מול פנים בCES של 2006. הוא הגיע לצורך מיצג של יכולות הסטרימינג/קולנוע ביתי של ה360, ראה אותי ואת אח שלי מחכים במקום, ניגש אלינו והתחיל בשיחת נימוסין אמריקקית. אחרי שניים שלושה משפטים, הוא שאל מאיפה אנחנו וברגע שאמרנו ישראל הוא פשוט הסתובב והלך, לא טרח אפילו לפלוט איזו מילת נימוסין שחוקה לפני.
יכול להיות שזה הגיע ממקום של תרבות ארגונית תועלתנית ודורסנית שלא מוכנה לבזבז שניה על קהל יעד לא מתאים (ומדובר על כמעט 7 שנים לפני שמיקרוסופט התחילה למכור את הקונסולה בישראל) אבל לcorporate america יש פרוטוקול נימוסין חלול וצבוע שמחייב חיוך חסר כוונה ומלמול של מילה/שתיים בזמן שאתה מתרחק. מהצד השני שם המשפחה שלו רוסי (Hryb=פטריה, כמובן בח' כי ברוסית אין ה') ותגובה כזו בהחלט עולה בקנה אחד עם מה שמצופה מפקידות סובייטית שממלמלת מתוך שינה את הפרוטוקולים של זקני הצאר ניקולאי.

וואו,חתיכת סיפור. נשמע בנאדם די מגעיל עם התנהגות הזויה..חבל. טוב,לפחות הוא בצד המפסיד של הדור הזה :) אולי אני אשלח לו איזו הודעה עוקצנית בלייב סטרים הבא שלו :)

עידן לגבי דרוקמן,אני קצת אתקשה למצוא את הציוץ המדויק שלו אבל הכי בקצרה וממה שאני זוכר (ממש במעומעם)- הוא נשאל פעם האם המשחקים שלו מושפעים מפוליטיקה והוא אמר שכן,גם מהפוליטיקה באמריקה וגם מהפוליטיקה מהמדינה ממנה הוא מגיע,ישראל כמובן,והוא ממש לא התכוון לזה באופן חיובי לפי הניסוח שלו. מעבר לזה,בתחילת מרץ,עם כל עניין צעדות השיבה בצד השני ראיתי אותו עושה לייקים וretweets לכל מיני כתבות מסולפות מלאות בחצאי עובדות במקרה הטוב ובשקרים גמורים במקרה הרע וקצת צבט לי שאדם שאני בסך הכל מאוד מעריך את העבודה שלו ואחראי לכמה מהמשחקים הכי אהובים עלי אוכל את הבולשיט שם ועוד כשמדובר ביהודי וישראלי לשעבר. גם ממארק האמיל ראיתי דברים דומים אגב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 ספטמבר 2018, 08:10

יכול לאשר את העניין של דרוקמן לפחות, ממישהו שעבד תחתיו ישירות... הוא שמוק אמיתי :/
לא נורא, יש מספיק יוצרים שלוקחים את הצד של הפלסטינים בסכסוך, או שסתם לא אוהבים את ישראל או ישראלים, כל עוד הם עושים עבודה טובה בתחום שלהם ולא מערבבים את הדיעות הללו לתוך היצירות - זה לא יפריע לי לאהוב אותן (:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 ספטמבר 2018, 12:19

omerkot כתב:

מה בדיוק פספסתי?

Uncle Pey'j כתב:

הוא תמיד היה נראה לי פוץ עם אופי מזוייף ומתנשא, הסיפור שלך לא באמת מוכיח אנטישמיות אבל הוא מסריח מריח רע בכל מקרה, עכשיו יש לי סיבה יותר ממשית לא לחבב אותו מעבר להתרשמות חיצונית שטחית :)

בקשר לדרוקמן, הוא תמיד היה נראה לי מהזן של שמאל חזק בגבול ה BDS שכזה למרות שלא הייתי מודע לכל עניין הריטוויטים שתומכים בפלסתינים אבל רק מלראות אותו מתבטא בשלל נושאים כבר קלטתי בערך לאן נושבת הרוח.

אני גם תמיד תהיתי איך זה שמישהו שנמצא במעמד שלו לא זכה עדיין לריאיון באחד העיתונים בארץ, עכשיו בדיעבד אולי בעצם הוא מסרב לכאלה או מתעלם מהבקשות, או שסתם עד כדי כך המעמד התרבותי של משחקי הוידאו נמצא בפח בארץ, גם אפשרות לא רעה אבל האובססיה הישראלית להצמד לכל סיפור הצלחה ישראלי אמורה להיות גדולה יותר מאשר חוסר ההתעניינות בענף, נראה לי.

לאסקין, כשאתה אומר שהוא שמוק אמיתי אתה מתייחס לעמדות הפוליטיות שלו נגד ישראל (ובכלל כל מה שמתלווה לתפיסת ה SJW) או שגם כבנאדם הוא די דושבאג עם חרא של יחסי אנוש וכאלה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 ספטמבר 2018, 12:57

כאדם וכבוס... לא רוצה לתת דוגמאות כי זה לא עניין שלי, אבל מה ששמעתי היה די מזעזע, ברמת החלאה.
אגב, כן היה ראיון איתו בYNET או משהו כזה בעבר, אבל לא דיברו על פוליטיקה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 ספטמבר 2018, 15:01

לאסקין יא ממזר אתה לא יכול לזרוק כאלו תיאורים צבעוניים בלי לפרט D:

סתם, אני מבין אותך, למרות שמסקרן לדעת מה כבר עשה כי יש לו תדמית צחה בתעשייה.

ומצאתי את ה״ריאיון״ שדיברת עליו של ידיעות אחרונות, זה ממש בקטנה, איזו כתבה על גיימינג ובתוכה ציטוטים שלו כאילו בהתכתבות זרק להם במייל איזה ארבעה משפטים, זה אפילו לא עליו באופן ישיר. לא רציני.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 27 ספטמבר 2018, 15:43

אני לא חושב שהוא נחשב, או מחשיב את עצמו כל כך, כישראלי. כלומר בטח לא ברמה של 'גאווה ישראלית' שכל כך אוהבים פה.. זה נכון שהוא גדל פה עד גיל 10 ובעולם שלנו עצם העובדה שהוא יהודי מקרבת אותו, אבל המצב שלו הרבה יותר מזכיר את נטלי פורטמן מאשר גל גדות או משהו.
והיא עוד לפחות ביימה כאן סרט שלה וכן מתיחחסת לישראל ולשורשים יהודיים לא פעם (אם כי לאחרונה בצורה.. 'שערוריתית' כמו שכינו כאן בתקשורת) אבל כשהיא באוסקר ובפרופיל הרבה יותר גדול מכל מה שדרוקמן יעשה אי פעם, היא לא 'נציגה ישראלית' בעינינו או בעיני עצמה והעולם.

אנשים כמו גל גדות שחיו פה עד גיל בגרות אמיתי ומדברים אנגלית במבטא ישראלי כבד ומצליחים בגדול מעבר לים כן זוכים להערצה ישראלית כי כולם מזדהים איתם, אנשים שירתו איתה בצבא ואנשים 'גילו' אותה הרבה לפני שהיא למדה אנגלית, אנשים מזדהים עם מהלך החיים שלהם וכישראלים יכולים לראות משהו מהם באנשים האלו שהצליחו.
ילד שגדל כאן קצת ומהר מאוד עזב, מדבר אנגלית מושלמת ולא מראה איזשהו קשר מוחצן לשורשים הישראליים שלו.. זה לא מפתיע שהוא לא נכלל ב'גאווה הישראלית' הזו כי הוא באמת לא כל כך קשור לזה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 ספטמבר 2018, 16:03

bling כתב:לאסקין יא ממזר אתה לא יכול לזרוק כאלו תיאורים צבעוניים בלי לפרט D:

סתם, אני מבין אותך, למרות שמסקרן לדעת מה כבר עשה כי יש לו תדמית צחה בתעשייה.

ומצאתי את ה״ריאיון״ שדיברת עליו של ידיעות אחרונות, זה ממש בקטנה, איזו כתבה על גיימינג ובתוכה ציטוטים שלו כאילו בהתכתבות זרק להם במייל איזה ארבעה משפטים, זה אפילו לא עליו באופן ישיר. לא רציני.

לפחות לפי דיבורים שרצים,הוא היה אחד מהאנשים שדחפו את איימי הניג החוצה מאנצ'רטד 4. כשקראתי את הפרק על U4 בספר של ג'ייסון שרייר לא היה אישור לזה,אבל גם לא ממש הכחשה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 ספטמבר 2018, 16:34

סטיק אני לא מצפה מן הסתם לחפירות סטייל נטלי פורטמן ובטח שלא גל גדות.

ברור לי שהוא לא ישראלי קלאסי שמזדהים איתו אבל בכל זאת יש למדינה הזו מנטליות של לנכס לעצמה הצלחות, של וואלה יהודי שגדל בארץ ותראה איך מצליח בחו״ל, גם עם פורטמן עשו את זה במשך הרבה זמן גם אם היא לא יכולה להכנס לבבות כמו גל גדות.

אני לא מצפה למשהו גרנדיוזי, לא חייב עכשיו כתבת שער ראשית ב 7 ימים, אבל מה אפילו ריאיון נחמד בעיתון המחשבים בימי ראשון (ולא איזו עמודה מסכנה, אלא 2 דפים של ריאיון, כתבה לכל דבר) או סתם בעיתוני אמצע השבוע הוא לא שווה?

הבנאדם אחד מהיוצרים הכי נחשבים היום בתעשייה, קצת דוגמא מופרזת אבל גם אם קוג׳ימה היה גדל בישראל והיה עובר ליפן בגיל 10 ושם הצליח כמו שמצליח היום הוא לא היה שווה כתבה פה? אז כן קוג׳ימה יותר סלב ברור אבל העקרון לא כזה שונה.

—-

פייג׳, זה לא כבר בגדר meme כל העניין הזה שדרוקמן הוציא את איימי מהאולפן שנוצר בעקבות טעות של IGN שכולם נהנים לצחוק על זה מאז? לא באמת שמענו דיווחים אמיתיים לגבי זה.

חוץ מזה הוא בעמדה בכירה שם שכבר לוקחת החלטות שכאלה, יכול להיות שאיימי באמת לא עמדה בציפיות ולפי האנצ׳רטד 4 שנגנז זה באמת נשמע שהיא קצת איבדה את זה שם, זה לא אומר שיש לו יחסי אנוש גרועים כמו שלאסקין מרמז.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 ספטמבר 2018, 22:07

שון ליידן התארח בפודקסט הרשמי של הבלוג של סוני ושם הוא חשף שלא יהיה PSX השנה מהסיבה הבאה:

"Now that we have Spiderman out the door, we're looking down in 2019 to games like Dreams and Days Gone but we wouldn't have enough to bring people altogether in some location in North America to have that event. We don't want to set expectations really high and then not deliver on it."

נגמר להם הדלק כמו שאומרים, פשוט אין להם מה להראות, מה אפשר לעשות? קשה להאשים אותם בסיטואציה הזו כי הרי זה לא שאין משחקים טובים בפיתוח אבל אם המפתחים מעדיפים להתרכז בפיתוח במקום להכין עוד דמו לאירוע של סוני אז זה המצב.

אולי היו צריכים לנהל את התערוכות שלהם בצורה טובה יותר אבל זה לא שבדיוק היה מאיפה להוריד, זה לא ש E3 השנה היתה כזו טובה שהיא ייבשה את ה PSX למוות. נוצרה סיטואציה לא נעימה וזהו, נקווה ששנה הבאה יהיה הרבה יותר מה להראות ולחשוף.

כמובן שכל זה לא מוריד מרמת האכזבה, אבל כמו שאמרתי זה כנראה שבוע האכזבות השנתי או משהו :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 ספטמבר 2018, 22:10

טוב,אז אין PSX השנה. מאכזב,ממש אבל,יש לסוני המון מה להראות אבל אני מניח שזה בשילוב עם ה-E3 המוזר שהיה להם רק מעיד כמה הם עמוק בפיתוח לדור הבא.
שימו לב,להודעה שהם הוציאו לעיתונות,הם מזכירים רק את Days Gone ואת Dreams כמשחקים של 2019 ונכון שהם לא הכריזו על תאריכים לTLOU,GOT או DS אבל עדיין,אני חושב שזה מעיד על כך שלפחות שניים מהם משחקים של 2020:
"Now that we have Spiderman out the door, we're looking down in 2019 to games like Dreams and Days Gone but we wouldn't have enough to bring people altogether in some location in North America to have that event. We don't want to set expectations really high and then not deliver on it."

עריכה: בלינג,נינג'ה שכמוך,הקדמת אותי :D

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 ספטמבר 2018, 22:16

סליחה, יש לי תפקיד להביא אכזבות לפורום, בזה אני לא יכול לאכזב :)

מה אתה רומז, ש TLOU2 או/ו DS, GOT הם משחקים שיצאו גם לפס5?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים