Kazz כתב:מתי אתה חושב שקונאמי החליטו על איזה פלטפורמות לשחרר את MGS 5 והתקבעו על הרמה הגרפית של המשחק? ואז אחרי שהם רואים את המכירות של משחקים אחרים רצית שהם יגידו סטופ ויתחילו לעצב מחדש את המשחק על סמך פלטפורמות דור הבא בלבד? אתה רואה שכבר ככה היה להם בעיות עם התקציב.
DrKeo כתב:נראה לי שאם הניידת שלה נכשלת היא עושה סגה למרות שרזרבות המזומנים שלהם די אדירות. צריך לזכור שלסגה הייתה קונסולה מצליחה אחת בחייה, לנינטנדו היו הרבה יותר ובנוסף שוק ניידות שבו היא שולטת ביד רמה. לא מצב דומה, אבל באמת שעוד כישלון לא בה בחשבון.
Laskin כתב:אני בהחלט אשמח אם הם יפסיקו לעשות חומרה, ואז אוכל פשוט לרכוש משחקים שלהם בסטים או משהו... זה יהיה די מושלם
DrKeo כתב:יש רע ויש רע. אף אחד לפני שנתיים לא חשב שגרסאות דור קודם שיש להן בסיס משתמשים של איזה 160 מליון ימכרו בקושי 100,000 חתיכות.
Laskin כתב:אני לא חושב, שחר.
משחק כמו מריו קארט לבדו, אם היה מולטיפלאטפורם - היה מוכר בערך 50 מליון יחידות100 מליון אם גם היה מגיע למובייל ^_^
גם זלדה היה מוכר בכיף מעל 20 מליון, סמאש, מריו גלקסי/וואטאבר... הכל משחקים שהיו מוכרים כמה עשרות מליונים, בסבירות מאוד גבוהה.
בנוסף - פורטים. לראשונה על מכשיר שאינו של נינטנדו? PAPER MARIO המקורי יכול למכור כמו לחמניות ב-10 דולר, משחקי פוקימון ישנים, זלדה המקורי או 64, סטאר פוקס... הפוטנציאל חסר תקדים.
bling כתב:אם זה תלוי בניידת אז ברור שזה יהיה כישלון, אני באמת חושב שגם עבור נינטנדו השוק הזה כמעט מת מחוץ ליפן, אבל אני מקווה שאם ה NX תהיה חזקה שאכן נינטנדו תזכה להצלחה, זה באמת מרגיש כמו רגע קריטי במיוחד עבורה, למרות שאני מאמין שגם אחרי ה NX תהיה עוד קונסולה ואם גם היא תכשל נינטנדו תאמר שלום.
וכמו שאמרנו כבר פעם, המכירות של הדרימקאסט לא היו כאלו גרועות לזמנו ביחס לזמן שהיה בשוק, זה פשוט שסגה היתה במצב גמור והיא לא יכלה להמשיך לסחוב את הדור אלא אם הדרימקאסט היה הצלחה אדירה, מה שהוא לא כמובן.
DrKeo כתב:bling כתב:אם זה תלוי בניידת אז ברור שזה יהיה כישלון, אני באמת חושב שגם עבור נינטנדו השוק הזה כמעט מת מחוץ ליפן, אבל אני מקווה שאם ה NX תהיה חזקה שאכן נינטנדו תזכה להצלחה, זה באמת מרגיש כמו רגע קריטי במיוחד עבורה, למרות שאני מאמין שגם אחרי ה NX תהיה עוד קונסולה ואם גם היא תכשל נינטנדו תאמר שלום.
וכמו שאמרנו כבר פעם, המכירות של הדרימקאסט לא היו כאלו גרועות לזמנו ביחס לזמן שהיה בשוק, זה פשוט שסגה היתה במצב גמור והיא לא יכלה להמשיך לסחוב את הדור אלא אם הדרימקאסט היה הצלחה אדירה, מה שהוא לא כמובן.
אבל נינטנדו לא צריכה הצלחה אדירה, רק הצלחה מתונה. אם הNX תסיים את חייה ב40 מליון יחידות אני בטוח שנינטנדו תהיה מרוצה למדי. הם יודעים לעשות כסף מהקונסולות שלהם בניגוד למיקרוסופט וסוני, עם בסיס משתמשים סביר פתאום מריו קארט עושה 15+ מליון יחידות ומשחקי מריו הדו מימדיים, AC (לא אסאסין קריד!), נינטנדוגדס ועוד כל מני פרנצ'ייז שטות. נינטנדו היא היצרנית קונסולות היחידה שיש להם המון פרנצ'ייזים שחוצים את ה10 מליון ועוד כמות יפה של פרנצ'ייזים שחוצים את ה5-6 מליון. למיקרוסופט וסוני יש בקושי אחד מכל סוג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 36 אורחים