הודעהעל ידי kririn » 15 פברואר 2014, 18:13
זה לא גדול על MS ,אבל החטיבה הזאת כוללת עוד מוצרים ,ובשורה התחתונה החטיבה הזאת בדרך כלל בהפסדים
שכחתם את הZONE ? -היה באותה חטיבה
הסורפס ? -באותה החטיבה
הXBOX האורגינלי ,הפסיד כספים כל הזמן
הXBOX 360 היו לו תקופות כאלו ותקופות כאלו -לא בדיוק השקעה מוצלחת למשקיע לטווח ארוך
הXBO -התחיל מצוין ,רק שאנחנו לא יודעים כמה עלה לפתח אותו ,ולא יודעים כמה MS מרוויחה או מפסידה אליו כרגע
מה גם שהמכירות צנחו אחרי ההשקה ,ויש המון זמינות של XBO בחנויות
יש דבר שקשור גם בעקיפין לXBOX ,MS נכשלה עם החנות הדיגיטלית שלה ,עכשיו תחשבו מה היה קורה עם כל הבילעדים של הXBOX ,לדורותיו
היו זמינים לויטה\WIN7\WIN8 -אבל רק לחנות של MS (ריטיל היה מחיב התקנה של תוכנת חנות שהיתה מגיעה על הדיסק ,ויצירת חשבון ,אפילו עם זה אופ לין "
וMS היתה מעודדת יצרניות ליצר מחשבי משחקים דוגמת סטים בוקס ,רק עם WIN כמובן
כל הזכיונות כמו גירס\הילו\פרוזה\פיבד \וכו
אז נכון גם מתחרות היו יכולות להצמיד חנויות דיגיטליות למחשביקונסולות האלו
אבל זה רק היה עוזר למכירות של הWIN ואופיס ,וחוסך המון מהעלויות של יצור ושיווק של MS
זה שאנשים כמוני קנו את אחד מהמוצרים הריווחים של MS ,שזה WIN8 ,ולא מקבלים גירסאות של גירס\הילו\וכו בגרסאות הרלוונטיות
זה לטעמי טעות גדולה של MS
הרוב אני קונה בסטים ,כי גם ככה הרבה ממשחקי הXBOX המודרנים לא זמינים לPC
בעניין אמזון ,למה להם ליכנס לתחום קונסולות הקור בכלל ? ,ניראה לי שטויות
אמזון מוכרת אומנם טאבלטים ,אבל יותר לעודד את קנית הספרים האלקטרונים ,ספרים שלא אמזון מיצרת ,לפחות את רובם המוחץ עם לא כולם
במילים אחרות -אמזון מיתמקדת במכירה ,לא ביצור ,הם מוכרים גם משחקי PC \קונסולות של נינטנדו\קונסולות של סוני\וכן קונסולות של MS
למה להם לוותר על מכירות המשחקים האלו ? או להחזיק צוותי פיתוח גדולים לבילעדים ?
אני חושב שזה סתם שמועה
ולא חושב שלפחות בשנתים הקרובות עם לא לאורך הדור ניראה משהו כזה ,MS השקיעה המון כסף בקידום הXBO ,רק לאחרונה רכשו את הזכויות של גירס
מה ההגיון דווקא בשלב הזה למכור את החטיבה הזאת ? ועוד לאמזון ? ,לMS להזכיר לכולם יש מספיק כסף בקופה
אני חושב שבדטר הבא ,פשוט ימזגו את הXBOX עם חלונות ,מה שחבל שלא קרה מזמן
למכור עכשיו חטיבה כזאת עם כל הזיכיונות שהשקיעו בהם טונות כסף ניראה לי מטופש ,חוץ ממצב של סכום ענקי ,אבל לא רואה אף אחד שישלם להם סכום ענק על הXBOX
חוץ מזה לפי השמועות אמזון רוצה בכלל להוציא קונסולה מבוססת אנדרואיד ,עם כמובן שינוים של אמזון למערכת
אני מעריך שכמו הטבלטים ,קונסולה יחסית זולה ,שתעודד קניה מאמזון