Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 14 פברואר 2014, 15:17

Kazz כתב:CBOAT בתגובה על האפשרות שהקונסולה תקבל גרסה בלי קינקט ב400דולר פלוס משחק עד הקיץ: כן, האפשרות קיימת. מיקרוסופט מחכים למספרים של חודש מאי.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=768791

כלומר אותו אחד שהוא גם ככה לא המקור של השמועה הרצינית הקודמת, אומר שיכול להיות שאחרי מאי, מיקרוסופט יחליטו שאולי ואולי לא להוציא גרסא של X1 בלי קינקט ב400 דולר. מה אני אגיד לך - אני מרגיש את רוח הקודש פשוט בכל פעם שאני קורא ''נבואה'' שלו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 פברואר 2014, 15:22

Klayman כתב:
כלומר אותו אחד שהוא גם ככה לא המקור של השמועה הרצינית הקודמת, אומר שיכול להיות שאחרי מאי, מיקרוסופט יחליטו שאולי ואולי לא להוציא גרסא של X1 בלי קינקט ב400 דולר. מה אני אגיד לך - אני מרגיש את רוח הקודש פשוט בכל פעם שאני קורא ''נבואה'' שלו.

אשכרה, מבחינתי הוא לא הוכיח את עצמו ואני מתייחס אליו כאל עוד חרטטן.
היה לו עוד סיכוי עם ההדלפה של הסורס 2 אבל בסוף מתברר שזה מישהו אחר שהעביר לו את המידע (שאחרי זה חשף את עצמו בבקשה שיעזבו אותו לנפשו אחרי שנכשל לטשטש עקבות דרך CBOAT) והוא לא המקור.

אני רוצה לראות ממנו משהו חד וחלק כמו הבנאדם פה שבא ואמר
1) יהיה היילו 2 אניברסרי השנה
2)היילו 5 נדחה ל 2015
וכו' וכו'

ולראות אחרי כמה זמן- וואו זה אשכרה קרה ואין סיכוי שיכל לנחש את זה!
אז נתחיל לקחת אותו ברצינות, עד אז שיספק קבלות או שישתוק.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 14 פברואר 2014, 22:24

Nigga כתב:לאף אחד בפורום הזה אין Xbox One? ברצינות?

ליהל וSwiss יש. אני חושב שלרוב הפורום יש פס4. אתה,ארז,mega,שון,דודי ובקרוב אני ובלינג גם משיגים.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 פברואר 2014, 00:19

חחח מיקרוסופט האלה..

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=769268

הורו לאתר שפרסם את הראיון עם המדובב של צ'יף לשנות את מה שנכתב לגבי היילו 2 אניברסרי באמתלה שכאילו דברי המדובב הובנו לא נכון וכאילו מיקרוסופט יודעים יותר טוב את מה שהוא אמר לאתר בראיון. הבנו, הרסו לכם את ההפתעה ואת האופן לבשר את דחיית היילו5 איך שרציתם לספר על זה אבל לעשות דברים כאלה בנסיון די ילדותי וחסר טעם 'להחזיר את השד לבקבוק' זה דבילי.

IGN has received the original email interview with Steve Downes from GameZone, where the website asks, "Looking forward, Halo 5 has obviously been announced and likely will hit this fall. I know you can’t go too in-depth with this, but where are you with your process in the development cycle? How much of the game has been voiced? Have you even gone in [to the voice-over booth] yet?" To which Downes replies, "I think you may be ahead of yourself on H5. I wouldn’t expect anything until 2015. What you can [Ed. note: underlined emphasis left intact from the original document] look forward to this year is an anniversary edition of HALO 2."

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 פברואר 2014, 12:09

אתמול בלילה יצא העדכון הגדול הראשון לקונסולה שמשפר ומשנה מספר דברים. אחד מהשינויים המבורכים הוא ביטול פילטר החידוד שהאפסקיילר של הקונסולה היה עושה למשחקים שהם לא 1080פ ושבכך היה הורס את איכות התמונה.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 15 פברואר 2014, 16:58

Nigga כתב:לפי אינסיידר של גאף (famousmortimer), יש מצב שאמאזון קונה את חטיבת ה Xbox ממיקרוסופט.
הוא אומר שמיקרוסופט מעוניינת להעיף את כל העסק של ה Xbox ואמאזון מחפשת לקנות נכסי משחקים.
מעניין אם יש דברים בגו.

את האמת שזה נשמע הגיוני.. אני חשבתי ועדיין חושב שה-ONE תהיה הקונסולה האחרונה של מייקרוסופט.. נראה קצת גדול עליהם כול העסק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2014, 01:10

באיזה מובן "גדול עליהם"?
הם נכנסו לתחום חדש לחלוטין עבורם וכבר בדור השני שלהם - הצליחו להגיע להישגים מאוד מרשימים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 פברואר 2014, 17:14

Yahel12 כתב:
את האמת שזה נשמע הגיוני.. אני חשבתי ועדיין חושב שה-ONE תהיה הקונסולה האחרונה של מייקרוסופט.. נראה קצת גדול עליהם כול העסק.

יש מעט מאוד תחומים שגדולים על מייקרוסופט. לייצר קונסולה מצליחה ורווחית זה ממש לא אחד מהדברים האלה.
הם הצליחו להכנס לשוק עם הקונסולה הראשונה שלהם ולתפוס נתח שוק עצום עם הקונסולה השנייה ואפילו להרוויח לא מעט כסף.
הקונסולה השלישית שלהם כנראה תהייה הצלחה לא קטנה.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 15 פברואר 2014, 17:34

Nucleus_Dawn כתב:
יש מעט מאוד תחומים שגדולים על מייקרוסופט. לייצר קונסולה מצליחה ורווחית זה ממש לא אחד מהדברים האלה.
הם הצליחו להכנס לשוק עם הקונסולה הראשונה שלהם ולתפוס נתח שוק עצום עם הקונסולה השנייה ואפילו להרוויח לא מעט כסף.
הקונסולה השלישית שלהם כנראה תהייה הצלחה לא קטנה.

אני די בטוח שהם לא סתם רוצים להיפטר מחטיבת ה-XBOX.. הרבה התעסקויות בשביל Microsoft,למרות הרווח שזה מכניס להם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 פברואר 2014, 18:13

זה לא גדול על MS ,אבל החטיבה הזאת כוללת עוד מוצרים ,ובשורה התחתונה החטיבה הזאת בדרך כלל בהפסדים
שכחתם את הZONE ? -היה באותה חטיבה
הסורפס ? -באותה החטיבה

הXBOX האורגינלי ,הפסיד כספים כל הזמן
הXBOX 360 היו לו תקופות כאלו ותקופות כאלו -לא בדיוק השקעה מוצלחת למשקיע לטווח ארוך
הXBO -התחיל מצוין ,רק שאנחנו לא יודעים כמה עלה לפתח אותו ,ולא יודעים כמה MS מרוויחה או מפסידה אליו כרגע
מה גם שהמכירות צנחו אחרי ההשקה ,ויש המון זמינות של XBO בחנויות

יש דבר שקשור גם בעקיפין לXBOX ,MS נכשלה עם החנות הדיגיטלית שלה ,עכשיו תחשבו מה היה קורה עם כל הבילעדים של הXBOX ,לדורותיו
היו זמינים לויטה\WIN7\WIN8 -אבל רק לחנות של MS (ריטיל היה מחיב התקנה של תוכנת חנות שהיתה מגיעה על הדיסק ,ויצירת חשבון ,אפילו עם זה אופ לין "

וMS היתה מעודדת יצרניות ליצר מחשבי משחקים דוגמת סטים בוקס ,רק עם WIN כמובן

כל הזכיונות כמו גירס\הילו\פרוזה\פיבד \וכו

אז נכון גם מתחרות היו יכולות להצמיד חנויות דיגיטליות למחשביקונסולות האלו
אבל זה רק היה עוזר למכירות של הWIN ואופיס ,וחוסך המון מהעלויות של יצור ושיווק של MS

זה שאנשים כמוני קנו את אחד מהמוצרים הריווחים של MS ,שזה WIN8 ,ולא מקבלים גירסאות של גירס\הילו\וכו בגרסאות הרלוונטיות
זה לטעמי טעות גדולה של MS
הרוב אני קונה בסטים ,כי גם ככה הרבה ממשחקי הXBOX המודרנים לא זמינים לPC

בעניין אמזון ,למה להם ליכנס לתחום קונסולות הקור בכלל ? ,ניראה לי שטויות
אמזון מוכרת אומנם טאבלטים ,אבל יותר לעודד את קנית הספרים האלקטרונים ,ספרים שלא אמזון מיצרת ,לפחות את רובם המוחץ עם לא כולם
במילים אחרות -אמזון מיתמקדת במכירה ,לא ביצור ,הם מוכרים גם משחקי PC \קונסולות של נינטנדו\קונסולות של סוני\וכן קונסולות של MS
למה להם לוותר על מכירות המשחקים האלו ? או להחזיק צוותי פיתוח גדולים לבילעדים ?

אני חושב שזה סתם שמועה

ולא חושב שלפחות בשנתים הקרובות עם לא לאורך הדור ניראה משהו כזה ,MS השקיעה המון כסף בקידום הXBO ,רק לאחרונה רכשו את הזכויות של גירס
מה ההגיון דווקא בשלב הזה למכור את החטיבה הזאת ? ועוד לאמזון ? ,לMS להזכיר לכולם יש מספיק כסף בקופה
אני חושב שבדטר הבא ,פשוט ימזגו את הXBOX עם חלונות ,מה שחבל שלא קרה מזמן
למכור עכשיו חטיבה כזאת עם כל הזיכיונות שהשקיעו בהם טונות כסף ניראה לי מטופש ,חוץ ממצב של סכום ענקי ,אבל לא רואה אף אחד שישלם להם סכום ענק על הXBOX

חוץ מזה לפי השמועות אמזון רוצה בכלל להוציא קונסולה מבוססת אנדרואיד ,עם כמובן שינוים של אמזון למערכת
אני מעריך שכמו הטבלטים ,קונסולה יחסית זולה ,שתעודד קניה מאמזון

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 15 פברואר 2014, 18:25

העדכון החדש שעשו, מה הוא משנה? ראיתי רק שעכשיו סוף סוף אפשר לראות כמה מקום נשאר לך בHDD ושתבינו, יש לי 3 משחקים שמותקנים על הXBOX ונשארו לי 265 ג'יגה.. על מה הלכו כול השאר? אין לי מושג...

קיבלתי קוד לבטא של Titanfall, אעלה רשמים איך הוא נראה על הXbox בקרוב. ( :

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2014, 00:10

נו באמת, תעשו לי טובה. אחד העסקים הכי מצליחים של מיקרוסופט, העסק בידור הכי מצליח של מיקרוסופט ב10 שנים האחרונות ורק השבוע הם שינו את השירות SKY DRIVE שלהם להיות ONE DRIVE אז... נשמע לי הזוי ברמות. מיקרוסופט עשתה מליארדים בדור האחרון, נינטנדו מפסידה המון בשלוש שנים האחרונות , סוני הפסידה לאורך כל הדור האחרון ודווקא על מיקרוסופט מפיצים את השמועה ההזויה הזאת?
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2014, 18:08

Yahel12 כתב:

אני די בטוח שהם לא סתם רוצים להיפטר מחטיבת ה-XBOX.. הרבה התעסקויות בשביל Microsoft,למרות הרווח שזה מכניס להם.

אין דבר כזה "למרות הרווח שזה מכניס להם" בעולם העסקים ;)
אם זה מכניס כסף - אתה לומד להתמודד עם "הרבה התעסקויות" ^_^

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 פברואר 2014, 10:29

DrKeo כתב:נו באמת, תעשו לי טובה. אחד העסקים הכי מצליחים של מיקרוסופט, העסק בידור הכי מצליח של מיקרוסופט ב10 שנים האחרונות ורק השבוע הם שינו את השירות SKY DRIVE שלהם להיות ONE DRIVE אז... נשמע לי הזוי ברמות. מיקרוסופט עשתה מליארדים בדור האחרון, נינטנדו מפסידה המון בשלוש שנים האחרונות , סוני הפסידה לאורך כל הדור האחרון ודווקא על מיקרוסופט מפיצים את השמועה ההזויה הזאת?

השמועה מטומטמת ,אבל החטיבה הזאת של MS בהפסדים בשורה התחתונה

הXBOX המקורית ,הZONE,התחלת הXBOX360,הסורפס
ה360 הרוויחה רק חלק מהזמן ,לא כל הזמן ,היו לה גם הפסדים גדולים

הXBO אני מעריך כרגע ריווחית ,אבל לכמה זמן ? ,ראיתה מישהו עם סורפס לאחרונה ? ,אני מכיר רק אדם בודד כזה
לאחרים או איפד או מבוסס אנדרואיד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2014, 11:38

kririn כתב:

השמועה מטומטמת ,אבל החטיבה הזאת של MS בהפסדים בשורה התחתונה

הXBOX המקורית ,הZONE,התחלת הXBOX360,הסורפס
ה360 הרוויחה רק חלק מהזמן ,לא כל הזמן ,היו לה גם הפסדים גדולים

הXBO אני מעריך כרגע ריווחית ,אבל לכמה זמן ? ,ראיתה מישהו עם סורפס לאחרונה ? ,אני מכיר רק אדם בודד כזה
לאחרים או איפד או מבוסס אנדרואיד

נו, סאת בדיוק הנקודה. הסרפס כושל, טלפונים עם חלונות 8 לא מוכרים ורק האקסבוקס מצליחה. הone כרגע יותר מצליחה מה360 והיא עשתה להם מליארדים אז איפה הטיפת הגיון בזה שמיקרוסופט תרצה לקחת חטיבה שעלתה להם מליארדים בפיתוח וחדירה לשוק ודווקא כשהם הגיעו לרווחים מצויינים אז למכור אותה? נו באמת, הדבר הכי מפגר ששמעתי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 פברואר 2014, 19:54

DrKeo כתב:נו, סאת בדיוק הנקודה. הסרפס כושל, טלפונים עם חלונות 8 לא מוכרים ורק האקסבוקס מצליחה. הone כרגע יותר מצליחה מה360 והיא עשתה להם מליארדים אז איפה הטיפת הגיון בזה שמיקרוסופט תרצה לקחת חטיבה שעלתה להם מליארדים בפיתוח וחדירה לשוק ודווקא כשהם הגיעו לרווחים מצויינים אז למכור אותה? נו באמת, הדבר הכי מפגר ששמעתי.

זו שמועה שרצה בערך מאז שהכריזו על הXBOX המקורית. סתם בולשיט שמגיע מזה שיש מיעוט זניח של בעלי מניות ששואלים מידי פעם במפגשי בעלי מניות האם נבדקה האפשרות למכור את חטיבת הבידור של מייקרוסופט.
לא יותר מכלום ושום דבר. כשהXBOX הראשונה היתה הקונסולה היחידה של מייקרוסופט, עוד היה בזה שבריר קטנטן של היגיון. עכשיו, כשהם מרוויחים מיליארדים בזכות הXBOX, זה מגוחך לחלוטין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 פברואר 2014, 12:15

הרווחים של ה XBOX הם שוליים מאוד ביחס למה ש MS רוצה לראות מפלטפורמה שכזו, אני חושב שאף פעם המטרה לא היתה להיות קונסולת משחקים והם רואים במכשיר פלטפורמה ל ECO SYSTEM שלם של החברה בסלון, לעמוד ראש בראש מול גוגל, אפל וכו' דרך הפלטפורמה.

אם הם לא רואים ב XBOX אפשרות לעשות את זה אני לא חושב שהם יחזיקו את הפלטפורמה הזו בשביל להיות מכשיר משחקים, אני משער שאם המשקיעים רוצים למכור את הבוקס זה רק בגלל שהם לא רואים רווחים גדולים ביחס להשקעה והמכשיר לא ממלא את הפוטנציאל שקיוו לו, בזמן האחרון השמועות על רצון המשקיעים במכירה הן עקשניות כמו שלא היה הרבה זמן, בהחלט יתכן שיש לחץ חזק בכיוון אבל זה לא אומר מן הסתם שהמנכ"ל החדש יעתר לכך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2014, 13:06

נכון, כרגע הרווחים שוליים יחסית למה שהיו רוצים, אבל בכל דור חל שיפור ניכר והם מבססים עצמם בתעשייה והתעשייה הפכה בתקופתם להרבה יותר גדולה מכל תחום בידורי אחר, כך שיש לצפות שזו רק ההתחלה, ומדובר בהשקעה ארוכת טווח.
אם וכאשר הXBOX יתחיל לדשדש ולא ייראו עתיד בתעשייה - אז אולי ימכרו.
אבל זה משחק ארוך טווח.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 פברואר 2014, 13:59

אני לא חושב שזה קשור לאם הבוקס תדשדש, גם אם ה ONE יצליח כמו ה 360 (מינוס RROD והפסדי חומרה של תחילת הדור) יש מצב שזה לא מספיק עבורם.
אני חושב שהשוק הזה הוא משחק ילדים עבור חברת ענק כמו MS, ראיתי איזה גרף שמשווה את הרווחים שלהם וחטיבת הבוקס כל כך קטנה ומסכנה ביחס ל WIN ו OFFICE וכל הדברים הענקיים שהיא עושה שאפשר להבין למה משקיע יחשוב שעדיף לרכז כספים ואנרגיות באפיקים אחרים, זה פשוט בוטנים בשבילם ו MS לא באה בשביל בוטנים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 פברואר 2014, 15:29

DrKeo כתב:נו, סאת בדיוק הנקודה. הסרפס כושל, טלפונים עם חלונות 8 לא מוכרים ורק האקסבוקס מצליחה. הone כרגע יותר מצליחה מה360 והיא עשתה להם מליארדים אז איפה הטיפת הגיון בזה שמיקרוסופט תרצה לקחת חטיבה שעלתה להם מליארדים בפיתוח וחדירה לשוק ודווקא כשהם הגיעו לרווחים מצויינים אז למכור אותה? נו באמת, הדבר הכי מפגר ששמעתי.

לפי מה שהבנתי -השמועה מדברת בכלל על גישושים ,ולא משהו שיקרה בקרוב
כמו שכבר כתבתי ,בקרוב זה יהיה טימטום ,השקיעו ומשקעים המון כסף על הXBO, אז מצפים לרווחים

אבל אני כן חושב שיש הגיון למכור את כל החטיבה הזאת ,מינוס הזכיונות והפטנטים ,(זכיונות משחקים לחזק את WIN מבחינת גימרים )
כמובן לא בשנים הקרובות

בכל מקרה בגלל שגם ככה לא מדובר על משהו קרוב -לא ניראה לי שזה צריך לענין אותנו כרגע

אני גם לא חושב שMS תירצה לעזור בעקיפין לסוני ליתעושש ,בלי XBO,הPS4 תימכור אפילו הרבה יותר מהמכירות ענק כרגע

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 פברואר 2014, 15:38

אם אני זוכר נכון (עשיתי בדיקות שיטחיות עכשיו) מיק' עושה הכנסות של בערך 20 וטיפה מיליארד. החלק של הDEVICES עושה 4 וקצת מיליארד. האקס בוקס הוא היחידי (אני חושב, אולי ווינפון גם כבר עושה רווח אחרי שהמכירות של ווינפון עברו את האייפון בכמה מדינות בינוניות) שעושה רווח בסגמנט הזה של החברה. ככה שלאמר שהאקס בוקס זה בוטנים זה קצת לא קשור למציאות לדעתי.... זה כן היה נכון אם כל השאר ההכנסות נובעות מאיזה מוצר אחד או 2 אבל זה ממש לא המצב של מיק' ויש לה חלק מהחברה שהיא לעסקים וחלק שהיא לאונליין וחלק שהיא לצרכנים ובתוך כל אחד מהחלקים האלה יש מחלקות אחרות עם מוצרים אחרים...
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 פברואר 2014, 00:15

swiss-the-engine כתב:אם אני זוכר נכון (עשיתי בדיקות שיטחיות עכשיו) מיק' עושה הכנסות של בערך 20 וטיפה מיליארד. החלק של הDEVICES עושה 4 וקצת מיליארד. האקס בוקס הוא היחידי (אני חושב, אולי ווינפון גם כבר עושה רווח אחרי שהמכירות של ווינפון עברו את האייפון בכמה מדינות בינוניות) שעושה רווח בסגמנט הזה של החברה. ככה שלאמר שהאקס בוקס זה בוטנים זה קצת לא קשור למציאות לדעתי.... זה כן היה נכון אם כל השאר ההכנסות נובעות מאיזה מוצר אחד או 2 אבל זה ממש לא המצב של מיק' ויש לה חלק מהחברה שהיא לעסקים וחלק שהיא לאונליין וחלק שהיא לצרכנים ובתוך כל אחד מהחלקים האלה יש מחלקות אחרות עם מוצרים אחרים...

מדובר על מספרים לרבעון?

אני חושב שבחישוב הכי פסימי, המחלקה כולה מהווה משהו כמו 10% מהרווחים של מייקרוסופט. האם קיימת חברה שמוכנה למכור מחלקה שתורמת ל10% מהרווחים, בגלל שה90% האחרים מהווים חלק יותר גדול?
מעבר לעובדה שמדובר בכמויות עצומות של כסף (עצומות פחות מאופיס, אבל עצומות בהחלט), גם לא נראה לי הגיוני שאחרי שMS השקיעו כל כך הרבה זמן, כסף וכשרון בלגוון את המוצרים שברשותם, הם יחליטו להפוך את השירותים והמוצרים שלהם לפחות מגוונים, ולהרוויח פחות כסף.

פשוט תמוהה. זה הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2014, 16:53

נו באמת, משהו פה מדבר ברצינות על זה שחברה שיש לה מאות מליארדים במזומן תמכור חטיבה שעושה 10% מההכנסות שלה בשביל כסף מזומן? ברצינות? אם כבר סוני תעשה את זה הרבה קודם וגם זה לא יקרה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 פברואר 2014, 17:13

שחר כן, דיברתי על רבעון.

נדב אין קשר למזומנים, יש קשר להשקעה של משאבים (זה מן הסתם לא כולל רק כסף אלא בני אדם איכותיים שעובדים על המוצרים האלו ועל השיווק שלהם) במה שיניב הכי הרבה רווחים לחברה.

הדוגמא הכי פשוטה שאני יכול להביא זה אופיס לIOS או לאנדרויד. למה אין את זה? כי יש ווינפון וברוב טיפשותם (לדעתי) הם חושבים שאקסקלוסיביות לווינפון היא כדאית. למה לא היה ZUNE לIOS? אותו דבר, כי רצו מתחרה לאייפוד.

לא קשה למצוא דוגמאות כאלה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 פברואר 2014, 09:53

swiss-the-engine כתב:שחר כן, דיברתי על רבעון.

נדב אין קשר למזומנים, יש קשר להשקעה של משאבים (זה מן הסתם לא כולל רק כסף אלא בני אדם איכותיים שעובדים על המוצרים האלו ועל השיווק שלהם) במה שיניב הכי הרבה רווחים לחברה.

הדוגמא הכי פשוטה שאני יכול להביא זה אופיס לIOS או לאנדרויד. למה אין את זה? כי יש ווינפון וברוב טיפשותם (לדעתי) הם חושבים שאקסקלוסיביות לווינפון היא כדאית. למה לא היה ZUNE לIOS? אותו דבר, כי רצו מתחרה לאייפוד.

לא קשה למצוא דוגמאות כאלה.

הגיוני... אני זוכר שהם מרוויחים משהו כמו 75 מיליארד בשנה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים