במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 מאי 2015, 12:40

Mandellla כתב:זהירות מהגדרות Ultra, זה שורף את המחשב גם על הכרטיס מסך הכי חזק, אני ניסיתי לאחרונה והמחשב התחמם בטירוף ומיד הורדתי להגדרות נמוכות יותר, וגם יהיו שלבים עם בעיה גרפית רצינית כתוצאה מהדרייבר של נווידיה, הפיתרון זה מחיקת הדרייבר והתקנת גרסה קודמת של הדרייבר, או שזה כבר נפתר ע"י נווידיה.

ליוניטי עדיין יש בעיות מינוריות והוא לא יוכל בחיים לפעול במחשבים עם כרטיסי מסך ישנים מדי (כמו GTX 570) , אבל המשחק טוב ומרשים וזה מה שחשוב.

צריך שאיזה מודר יעשה מוד למחשבים חלשים שיוכלו להפעיל את המשחק וגם יוביסופט חייבת להוציא עדכון נוסף ואולי אפילו אחרון ליוניטי בשביל לשפר את הבעיות שנשארו מאז כל העדכונים.

אני משחק בהגדרות הגבוהות ביותר + תוספת הגדרות מהקונטרול פאנל דל NVIDIA (למשל AAX8 ופילטר X16 לטקסטורות ועוד כמה) והמחשב לא התחמם באופן חריג בכלל, גם בסצינות עמוסות במיוחד (נניח במסיבה בהתחלה, או מול נוטרדאם, עם כל האנשים בהפגנה).

המשחק עובד לי כל כך חלק, שבטח יש לי גם עוד קצת מקום לשיפור. הייתי רוצה לשפר קצת את הDD של דברים מסוימים כמו דגלים וכאלה שמופיעים רק כשאתה קרוב יחסית.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 מאי 2015, 00:54

איזה כיף המשחק הזה :)
אני כבר שעות רבות בפנים ואני עדין מתלהב מכמה שהוא נראה מדהים.
סוף סוף תחושת ה"וואו. פאקינג דור קונסולות חדש".
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 30 מאי 2015, 14:01

Life is Strange תופס קצב. עוד מישהו שיחק בפרק השלישי?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 מאי 2015, 14:07

לא קונה יותר משחקי פרקים לפני שכל העונה יצאה. אבל הוא על הכוונת שלי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2015, 18:01

Klayman כתב:לא קונה יותר משחקי פרקים לפני שכל העונה יצאה. אבל הוא על הכוונת שלי.

גם על שלי, כשהכל בחוץ אני אחפש מבצע טוב. כמה פרקים הולכים להיות לו?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 30 מאי 2015, 18:05

DrKeo כתב:גם על שלי, כשהכל בחוץ אני אחפש מבצע טוב. כמה פרקים הולכים להיות לו?

אני חושב שהם אמרו שיהיהו לו 5 פרקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2015, 18:12

matangt8 כתב:אני חושב שהם אמרו שיהיהו לו 5 פרקים.

אם כך אז כנראה שנמתין לסייל של החורף :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 מאי 2015, 19:31

זה כבר די סטנדרטי שהעונות של המשחקים הללו נמשכות 5 פרקים, דרך אגב בהמלצת הפורום רכשתי בסייל האחרון את כל העונה של הזאב בינינו, עלה איזה 4$ ועוד ב PSN באיזה פלאש סייל, אני זוכר איך אנשים התבכיינו שלוקח לטייטייל זמן להוציא לו פרקים והנה אני הולך להנות ממנו במחיר של פחות מפרק אחד באופן רציף, זה נורא טיפשי לקנות משחקים עונתיים מראש, רק אם יש מקרה של חברה שסיימה הכל ומוציאה את הפרקים באופן מסודר בהפרש של שבוע מקסימום שבועיים (כמו שקאפקום עשתה עם REV2) אז זה בסדר, אם הם במודל של סדרות אז שיוציאו בזמנים של סדרות, אף אחד לא היה סובל מצב של פרק פעם בחודשיים של סדרה שהוא אוהב.

גם LIS על הכוונת שלי כשיהיה במבצע, הדמו היה ממש נחמד ובטח בערכי הפקה וליטוש גבוהים בהרבה משל טיילטייל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 מאי 2015, 19:34

יאפ. הוא הסיבה שאני לא אקנה משחק עונתי לפני שייצאו כל הפרקים. TWAU היה אחלה חווייה בתכלס! אבל בין הפרק הראשון לשני חיכינו ארבעה חודשים!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2015, 20:52

Klayman כתב:יאפ. הוא הסיבה שאני לא אקנה משחק עונתי לפני שייצאו כל הפרקים. TWAU היה אחלה חווייה בתכלס! אבל בין הפרק הראשון לשני חיכינו ארבעה חודשים!

ומדובר בשני פרקים הכי טובים :)

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 31 מאי 2015, 22:30

היום שיחקתי בGTA אונליין, התחלתי לעשות משימה ופתאום הגעתי לסשן משימות עם מישהו אקראי והוא פשוט היה השותף האולטימטיבי, היה לו רכב משוריין וגם מסוק צבאי והוא היה דרגה 17, בזמן שאני הייתי שתי דרגות מעליו :o , כל משימה לקחה כמה שניות וחבל שאני לא אוכל למצוא עוד אנשים כמוהו שאשכרה עושים משימות בצורה הכי מקצועית ומהירה עם פאקינג מסוק עם טילים, מישהו יודע איך משיגים מסוק עם טילים באונליין?
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2015, 00:01

Mandellla כתב:היום שיחקתי בGTA אונליין, התחלתי לעשות משימה ופתאום הגעתי לסשן משימות עם מישהו אקראי והוא פשוט היה השותף האולטימטיבי, היה לו רכב משוריין וגם מסוק צבאי והוא היה דרגה 17, בזמן שאני הייתי שתי דרגות מעליו :o , כל משימה לקחה כמה שניות וחבל שאני לא אוכל למצוא עוד אנשים כמוהו שאשכרה עושים משימות בצורה הכי מקצועית ומהירה עם פאקינג מסוק עם טילים, מישהו יודע איך משיגים מסוק עם טילים באונליין?

בטלפון אתה יכול לקנות מסוק מהחברה הצבאית.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 01 יוני 2015, 00:22

DrKeo כתב:בטלפון אתה יכול לקנות מסוק מהחברה הצבאית.

כן אני יודע, אבל איך לבנאדם שנמצא בדרגה נמוכה ממני יש הרבה כסף בשביל זה? המסוק שיש לו עולה איזה 2 מיליון וזה דורש חרישות או שהוא בטח חרש על הייסטים או שהוא אשכרה קנה כרטיסי כריש שנתנו לו סכומים גדולים בשביל כל הדברים האלו, זה מראה שצריך לקנות מסוק עם טילים יותר מאשר כמעט כל כלי רכב אם ניתן לקנות, היום ראיתי כמה שהמסוק יעיל ומהיר בטירוף אבל החסרונות הם השליטה בגלל שכלי טייס בGTA דורשים הרבה שליטה אחרת מתרסקים וכמות הנוסעים שמוגבלת ל2, אך היתרון השני זה שאתה יכול להפציץ מלמעלה אנשים שמסתתרים מאחורי גדר במקום לירות עליהם במחסה.

אם מזכירים את המילה הייסט, מי כאן מת לעשות כבר הייסטים? ככה יהיה לנו מספיק כסף לקנות נשקים וכלי רכב טובים :)
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2015, 00:25

Mandellla כתב:
כן אני יודע, אבל איך לבנאדם שנמצא בדרגה נמוכה ממני יש הרבה כסף בשביל זה? המסוק שיש לו עולה איזה 2 מיליון וזה דורש חרישות או שהוא בטח חרש על הייסטים או שהוא אשכרה קנה כרטיסי כריש שנתנו לו סכומים גדולים בשביל כל הדברים האלו, זה מראה שצריך לקנות מסוק עם טילים יותר מאשר כמעט כל כלי רכב אם ניתן לקנות, היום ראיתי כמה שהמסוק יעיל ומהיר בטירוף אבל החסרונות הם השליטה בגלל שכלי טייס בGTA דורשים הרבה שליטה אחרת מתרסקים וכמות הנוסעים שמוגבלת ל2, אך היתרון השני זה שאתה יכול להפציץ מלמעלה אנשים שמסתתרים מאחורי גדר במקום לירות עליהם במחסה.

אם מזכירים את המילה הייסט, מי כאן מת לעשות כבר הייסטים? ככה יהיה לנו מספיק כסף לקנות נשקים וכלי רכב טובים :)

מי שהזמין את המשחק מראש קבל מליון דולר לאונליין, אני משער שזאת הייתה נקודת זינוק טובה לקראת המסוק :)
כנראה שהוא הצטרף לכמה הייסטים, גם הבית ספר טיסה שווה בכיף 250,000 למשל. אגב, המסוק שלו הופיע פשוט כמו הרכב במשימה? חשבתי שאפשר להביא למשימות רק כלי רכב. אם כן אז באמת שווה.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 01 יוני 2015, 01:01

סיימתי את 2 Hyperdimension Neptunia rebirth,אני חייב להגיד שזה משחק ממש כיף וממכר בדיוק כמו הקודם לו. הדמויות מצחיקות בטירוף (למרות שהראשון הרבה יותר מצחיק וקליל ממנו). יש למשחק איזה 9 סופים שונים וממש הרבה תוכן. מי שרוצה משחק JRPG ואין לו בעיה עם דמויות אנימה (כי באמת שהקהילה גורמת למשחק שם רע יותר עם כל הFan service אבל שיהיה) אז זה משחק ממש מומלץ :)

קניתי גם את DmC אני חייב להגיד כמה שזה שונה מהPS3 מבחינת האיכות :lol:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 יוני 2015, 03:53

להפסיד בהארטסטון אחרי רצף של 4 נצחונות, שניה לפני שעולים עוד דרגה, רק בגלל שהיתה בעיית חיבור שלא אפשרה לי לסיים תור, זה הדבר הכי נורא אי פעם.

טוב... לפחות אני יכול ללכת לישון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2015, 12:00

Nucleus_Dawn כתב:להפסיד בהארטסטון אחרי רצף של 4 נצחונות, שניה לפני שעולים עוד דרגה, רק בגלל שהיתה בעיית חיבור שלא אפשרה לי לסיים תור, זה הדבר הכי נורא אי פעם.

שחק גוואנט בוויצ'ר במקום :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 יוני 2015, 12:07

לגמרי נכון
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 יוני 2015, 12:13

DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:להפסיד בהארטסטון אחרי רצף של 4 נצחונות, שניה לפני שעולים עוד דרגה, רק בגלל שהיתה בעיית חיבור שלא אפשרה לי לסיים תור, זה הדבר הכי נורא אי פעם.

שחק גוואנט בוויצ'ר במקום :)

אם היתה אפליקציה לזה, הייתי שמח לנסות. בנתיים, הוויטצ׳ר יחכה עד לאחרי המבחנים, שאסיים את יוניטי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2015, 12:54

אני בכלל לא נוגע בגוונט בוויצ'ר... אולי כשאסיים אותו ולא יהיה לי במה לשחק, אבל ממש לא הולך לבזבז על זה את הזמן כשיש לי תוכן של 300 שעות של משחק AAA מדהים ומהנה גם ככה. בזבוז של הזמן היקר שלי, נכון לעכשיו.

שחר - באסה :) היה לי גם רצף של הפסדים לפני כמה ימים, נראה לי שגם צפית באחד המשחקים האלה.
לגבי מה שכתבת בפוסט אחר עם הגיף-טיזר של מצב חדש - אתלהב כשאדע מה זה. אני מנחש שזה טורניר או משהו כזה, שאפשר "להמר" על כסף וירטואלי. זאת אומרת - אני ואתה נגיד בוחרים כמה דמויות וכמה משחקים אנחנו רוצים לשחק, שמים את אותו הסכום, והמנצח מרוויח אותו.
סתם ניחוש, כי זה משהו שממש יכול לעזור להפוך את המשחק להרבה יותר תחרותי, וגם זה מתבקש :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2015, 13:05

Laskin כתב:אני בכלל לא נוגע בגוונט בוויצ'ר... אולי כשאסיים אותו ולא יהיה לי במה לשחק, אבל ממש לא הולך לבזבז על זה את הזמן כשיש לי תוכן של 300 שעות של משחק AAA מדהים ומהנה גם ככה. בזבוז של הזמן היקר שלי, נכון לעכשיו.

שחר - באסה :) היה לי גם רצף של הפסדים לפני כמה ימים, נראה לי שגם צפית באחד המשחקים האלה.
לגבי מה שכתבת בפוסט אחר עם הגיף-טיזר של מצב חדש - אתלהב כשאדע מה זה. אני מנחש שזה טורניר או משהו כזה, שאפשר "להמר" על כסף וירטואלי. זאת אומרת - אני ואתה נגיד בוחרים כמה דמויות וכמה משחקים אנחנו רוצים לשחק, שמים את אותו הסכום, והמנצח מרוויח אותו.
סתם ניחוש, כי זה משהו שממש יכול לעזור להפוך את המשחק להרבה יותר תחרותי, וגם זה מתבקש :)

משחק סופר כיפי ויש קווסטים שמחוברים אליו אז אני משחק ונהנה :)

זה גם כיף לאסוף קלפים לאורך המשחק, לבנות חבילה לאט לאט. בכל סשן משחק שלי אני עושה איזה משחק גוונט אחד, לא יותר, רק להרוויח איזה קלף טוב ולהתקדם בקווקסט.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2015, 13:11

אני גם לא נוגע בגוונט, למרות שהם דחפו אותו המון, גם כחלק מהעלילה וכחלק מקווסטים צדדיים בצורה די מגניבה אז זה מרגיש לי די חובה בשלב הזה אבל אין לי כח לזה :(

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2015, 13:13

אני תמיד יכול לחזור לזה בהמשך, אפילו אלו שהקווסטים קשורים אליו, ואפילו אם הדמות שהייתי צריך לשחק נגדה כבר מתה (זה קרה לי כבר ב-2 קווסטים והמשימה/תת-משימה הזו עוברת למישהו אחר באיזור או משהו בסגנון). אז אני דוחה את העניין למועד מאוחר יותר.
מה שכן - יש לי די הרבה כסף אז אני קונה קלפים, וביום שארצה - אשחק ותהיה לי חבילה טובה מאוד :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2015, 13:15

bling כתב:אני גם לא נוגע בגוונט, למרות שהם דחפו אותו המון, גם כחלק מהעלילה וכחלק מקווסטים צדדיים בצורה די מגניבה אז זה מרגיש לי די חובה בשלב הזה אבל אין לי כח לזה :(

להגיד את האמת, אלה אם אני מגיע למישהו עם קלפים פשוט הזויים, אני מנצח בערך בכל פעם. זה לא קשה מדי להיות טוב במשחק, אני מנצח משחקים ביחס של איזה 8 ל-1 כך שזה לא מתסכל. מדי פעם מריצים משחק, זה לוקח איזה 5-7 דקות, אחלה הסחת דעת. במשחקי עולם פתוח בדרך כלל יש איזה משחק פח משעמם שאתה לא רוצה לגעת בו. אני לא אומר שגוונט הוא הארת'סטון אבל הוא כן המיני משחק במשחק עולם פתוח הכי טוב שנתקלתי בו אי פעם. הוא ממש יכול לעמוד בפני עצמו כמשחק IOS וזה מרשים :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2015, 13:20

DrKeo כתב:
bling כתב:אני גם לא נוגע בגוונט, למרות שהם דחפו אותו המון, גם כחלק מהעלילה וכחלק מקווסטים צדדיים בצורה די מגניבה אז זה מרגיש לי די חובה בשלב הזה אבל אין לי כח לזה :(

להגיד את האמת, אלה אם אני מגיע למישהו עם קלפים פשוט הזויים, אני מנצח בערך בכל פעם. זה לא קשה מדי להיות טוב במשחק, אני מנצח משחקים ביחס של איזה 8 ל-1 כך שזה לא מתסכל. מדי פעם מריצים משחק, זה לוקח איזה 5-7 דקות, אחלה הסחת דעת. במשחקי עולם פתוח בדרך כלל יש איזה משחק פח משעמם שאתה לא רוצה לגעת בו. אני לא אומר שגוונט הוא הארת'סטון אבל הוא כן המיני משחק במשחק עולם פתוח הכי טוב שנתקלתי בו אי פעם. הוא ממש יכול לעמוד בפני עצמו כמשחק IOS וזה מרשים :)

שיחקתי פעם אחת בטוטוריאל אחרי שהגעתי בכלל ל VELEN שם הפסדתי ומאז לא טרחתי, אם זה באמת ממש קל איזה טיפים יש לך כדי שאנצח בקלות? היה עכשיו קווסט צדדי שכמעט עלה לי בכישלון בגלל המשחק הזה (מזל שתמיד יש אופציות נוספות לפתור דברים)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים