swiss-the-engine כתב:אתה מתכוון שיש להם הכנסות של משהו כמו 75 מיליארד בשנה.
swiss-the-engine כתב:שחר כן, דיברתי על רבעון.
נדב אין קשר למזומנים, יש קשר להשקעה של משאבים (זה מן הסתם לא כולל רק כסף אלא בני אדם איכותיים שעובדים על המוצרים האלו ועל השיווק שלהם) במה שיניב הכי הרבה רווחים לחברה.
הדוגמא הכי פשוטה שאני יכול להביא זה אופיס לIOS או לאנדרויד. למה אין את זה? כי יש ווינפון וברוב טיפשותם (לדעתי) הם חושבים שאקסקלוסיביות לווינפון היא כדאית. למה לא היה ZUNE לIOS? אותו דבר, כי רצו מתחרה לאייפוד.
לא קשה למצוא דוגמאות כאלה.
swiss-the-engine כתב:אני מבין שיש לך אינסיידר במיק' ואתה יודע בדיוק מי המוחות שפועלים לגבי כל מוצר.
ואכן... אם היו רוצים אז היה אופיס בIOS... באיזה איכות? ANYONES GUESS. והעובדה שאתה מתעלם מכך שיש אופיס לווינפון היא משעשעת.
erezronen כתב:תהייה - למישהו כאן יש נסיון או ידע לגבי רכישות מישראל ב-Xbox Live האמריקאי?
אם למשל ארצה לקנות את Dead Rising 3 דיגיטלית - מבחינת מדיניות מיקרוסופט כבר אמרה שזה יהיה אפשרי, כי אין הגבלות איזוריות וכולם יכולים להתחבר לכל מקום (בהנחה שיש כ. אשראי אמריקאי ויש). אבל ב-X360 היה את הקטע המעיק שחלק מהמשחקים נחסמו ע״פ IP - במיוחד משחקים אלימים במיוחד שעשו למיקרוסופט בעיות מול הרגולטור הגרמני.
מישהו אולי ניסה לקנות דברים דיגיטלים ב-X1 ויכול לדווח אם הוא נתקל בחסימות כאלה?
Kazz כתב:מיקרוסופט בוחנת מחירים זולים יותר ב DD. ממחר ולמשך שבוע RYSE יהיה 40דולר.
http://www.eurogamer.net/articles/2014- ... -one-games
Yahel12 כתב:שאלה - השנה Sledgehammer מפתחת את Cod הבא?
swiss-the-engine כתב:פיגור.
יהל לא, רק פיפא... אני מחכה להשיג את משחקי ההשקה ב20 דולר. תאכלס אם בא לך אז אפשר לקנות ביחד ונקנה שתי משחקים במחיר הנוכחי (30 $).
בלינג אתה חייב להפסיק להתבאס על כל סיפורי הרזולוציה והfps. רק התחיל הדור. אני די בטוח שהדור הקודם התחיל אותו דבר. בינתיים קיבלת כמה סרטונים מרשימים מאוד לדור הבא וכמה משחקים מרשימים מאוד שאתה יכול לקנות ממש עכשיו. עוד שנתיים משחקים הרבה יותר גדולים וטובים יראו ככה בסטנדרט ותהיי בטוח שתהיי שמח מאוד כשתשחק בהם להנאתך ותשכח מסיפורי רזולוציה וזמן רענון מסך. אל תהיי אליטיסט pc
DrKeo כתב:פיל ספנסר אומר שהם פונים לחלק ממפוטרי אירשנאל בשביל 343 ו-BT (כלומר בשביל היילו וגירס). אני מקומם הייתי לוקח את כל ה200+ אנשים ופותח סטודיו חדש עם הובלה טובה, זה יכל להיות מעניין.
Laskin כתב:מסתבר שה"ICO" של הPS4, המשחק RIME - הוצע למיקרוסופט והם דחו אותו:
http://www.vg247.com/2014/02/19/rime-mi ... ve-rumour/
בראיון אחר, פיל ספנסר אומר שזו הייתה טעות שהוא מתחרט עליה:
http://gearnuke.com/phil-spencer-regret ... hise-grow/
ובלי שום קשר, טוען שהצוות של GEOW החדש מצויין וינסה "להצית את הסדרה מחדש".
swiss-the-engine כתב:פיגור.
יהל לא, רק פיפא... אני מחכה להשיג את משחקי ההשקה ב20 דולר. תאכלס אם בא לך אז אפשר לקנות ביחד ונקנה שתי משחקים במחיר הנוכחי (30 $).
בלינג אתה חייב להפסיק להתבאס על כל סיפורי הרזולוציה והfps. רק התחיל הדור. אני די בטוח שהדור הקודם התחיל אותו דבר. בינתיים קיבלת כמה סרטונים מרשימים מאוד לדור הבא וכמה משחקים מרשימים מאוד שאתה יכול לקנות ממש עכשיו. עוד שנתיים משחקים הרבה יותר גדולים וטובים יראו ככה בסטנדרט ותהיי בטוח שתהיי שמח מאוד כשתשחק בהם להנאתך ותשכח מסיפורי רזולוציה וזמן רענון מסך. אל תהיי אליטיסט pc
Yahel12 כתב:
מאיפה נקנה את המשחקים?, אני בעד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים