במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי bozeman » 09 יוני 2015, 13:24

כן, קשה לי להבין נדב איך אתה כ"כ כי המשחק הזה די מאוזן ומצריך חשיבה (בעיקר מול אוייבים שיש להם קלפים שמוסיפים לעצמם קלפים...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2015, 13:38

בלינג - תחפש TUTORIALS לגוונט ביוטיוב, או TIPS וכו'... זה ממש פשוט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2015, 13:40

קצת קשה לתת טיפים בלי להכיר את החפיסה שלך (רציתי להגיד חבילה אבל זה נשמע לא טוב) אבל אני חושב שזה השלושה דברים הכי חשובים.

יש לך חבילה עם לפחות 22 קלפים, בכל משחק תקבל בהתחלה 10 ויתנו לך את האופציה להחליף שניים. אתה צריך להסתכל על הקלפים שלך ולהבין אם יש קלף ששובר את האסטרטגיה שאתה יכול לבנות עם ה10 האלה. אני למשל אוהב ללכת על כוח SIEGE. אני בוחר במלך שהכוח המיוחד שלו הוא להכפיל את הכוח של כל קלפי הSIEGE. כלומר אם יש לי ב10 קלף SIEGE של 8 נקודות וקלף של 6, אני שם את שניהם ואז מכפיל את הכוח שלהם ומקבל 28 נקודות בעזרת 2 קלפים. יש כל מני צירופים שכאלה וכדאי לך למצא אחד כזה שאתה אוהב כי לרוב זה יכול לתת לך סיבוב מתוך השלושה. כלומר יש צירופים סופר חזקים, אפשר לרוב לבנות אחד כזה לפחות (כמו מה שעשיתי עם הקלפי SIEGE והמלך שמכפיל את הכוח שלהם) ואתה רוצה אחד כזה לפחות.

נצחון הוא הטוב משלושה סיבובים כך שאם אתה גורם לשחקן השני לבזבז הרבה קלפים כנראה, אפילו אם תקריב את הסיבוב הראשון, תוכל לנצח בשני ובשלישי. כלומר אתה צריך לדעת מתי לוותר, לפעמים עדיף לך לזרוק סיבוב שאתה מרגיש שזרקת בו יותר מדי קלפים וזה לא הולך לשום מקום. אסטרטגיה ממש טובה, אם יש לך DECOY (קלף שנותן לך לקחת קלף שכבר שמת בחזרה, הוא נראה כמו בובת אימוני חרב), היא לשים קלף מאוד חזק על השולחן, כזה שיגרום ליריב לזרוק הרבה קלפים חלשים או מעט קלפים חזקים כדי לנצח אותו ואז אחרי שהיריב פוצץ את השולחן בקלפים, משתמשים בDECOY כדי לקחת את הקלף החזק חזרה. כלומר וותרת על הסיבוב, אבל אתה מתחיל את הסיבוב הבא עם יתרון ענקי שבו גם היריב שרף הרבה קלפים וגם לך יש קלף סופר חזק.

הדבר השלישי החשוב הוא חסימות של רמות. המשחק הרי משוחק בשלושה מישורים, CLOSE RANGE, LONG RANGE ו-SIEGE. יש שלושה קלפים שמסוגלים לחסום רמה, קרח חוסם CLOSE RANGE, רוח חוסמת LONG RANGE וגשם חוסם SIEGE. הקלפים האלה גורמים לכל היחידות במישור להפוך לקלף של 1. הרבה פעמים תראה את האוייב שלך שם 4-5 קלפים על אותו מישור, זה הזמן לשחק קלף חוסם מישור. כמובן שהקלף חוסם גם את הקלפים שלך במישור הזה אז תשים לב שאתה דופק אותו יותר מאשר דופק את עצמך. אסטרטגיה טובה שקשורה לזה היא לחסום מישור שלשניכם יש בו הנקודות ואז להשתמש בDECOY כדי לקחת את הקלף עם הכוח החזק ביותר חזרה לשימוש בסיבוב הבא. זה נותן לך הזדמנות לעשות סוג של מהלך שלא התכוונת אליו. אתה ראש בראש עם האוייב על נניח LONG RANGE, הוא שם קלף גבוה, אתה שם שם קלף גבוה, מתחילים לזרוק שם גם כמה ממוצעים ונמוכים ופתאום אתה רואה שלשניכם יש כמעט 5 קלפים על LONG RANGE וזה לא הולך לשום מקום. אתה שולף קלף רוח, הורס לשניכם את הקלפים אבל אז מציל את עצמך עם הDECOY, זה חילוץ מעולה כשאתה נכנס לבעיה שכזאת.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 יוני 2015, 13:58

DrKeo כתב:
bling כתב:אני גם לא נוגע בגוונט, למרות שהם דחפו אותו המון, גם כחלק מהעלילה וכחלק מקווסטים צדדיים בצורה די מגניבה אז זה מרגיש לי די חובה בשלב הזה אבל אין לי כח לזה :(

להגיד את האמת, אלה אם אני מגיע למישהו עם קלפים פשוט הזויים, אני מנצח בערך בכל פעם. זה לא קשה מדי להיות טוב במשחק, אני מנצח משחקים ביחס של איזה 8 ל-1 כך שזה לא מתסכל. מדי פעם מריצים משחק, זה לוקח איזה 5-7 דקות, אחלה הסחת דעת. במשחקי עולם פתוח בדרך כלל יש איזה משחק פח משעמם שאתה לא רוצה לגעת בו. אני לא אומר שגוונט הוא הארת'סטון אבל הוא כן המיני משחק במשחק עולם פתוח הכי טוב שנתקלתי בו אי פעם. הוא ממש יכול לעמוד בפני עצמו כמשחק IOS וזה מרשים :)

העניין סביב זה מזכיר לי את בליטצבול מFFX. העברתי שעות בספירת המים האידיוטית הזאת :)
אספתי שחקנים מכל העולם. אני זוכר שהיה לי חתיכת אס רונסו, עם טונה HP שפשוט התקדם בכל המגרש ובסוף מסר לטידוס שהיה חופשי לגמרי וקרוב לשער.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2015, 14:34

אפילו לא ידעתי שיש קלף DECOY שכזה, גם במשחק ששיחקתי המחשב שם לי קלף שלו בצד שלי מה שהעלה לי את הנקודות, לא הבנתי בדיוק למה זה קרה ומתי, כנראה פספסתי את זה בטוטוריאל ואחרי זה כבר לא טרחתי לנסות שוב, תודה על הטיפים KEO!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2015, 14:40

bling כתב:אפילו לא ידעתי שיש קלף DECOY שכזה, גם במשחק ששיחקתי המחשב שם לי קלף שלו בצד שלי מה שהעלה לי את הנקודות, לא הבנתי בדיוק למה זה קרה ומתי, כנראה פספסתי את זה בטוטוריאל ואחרי זה כבר לא טרחתי לנסות שוב, תודה על הטיפים KEO!

אפשר לשים קלף שנותן נקודות לאוייב, קוראים לזה מרגל (יש לו סמל של עין למטה בצד שמאל), אבל הוא נותן לך שני קלפים. כלומר אם יש לך מרגל שהוא עם 5 נק' תקיפה, אם תשים אותו האוייב יזכה ב5 נקודות תקיפה אבל אתה תקבל 2 קלפים מתוך החבילה שלך. ברמת העיקרון אם אתה רוצה קלף מרגל אתה רוצה את המרגל החלש ביותר שתמצא כדי שהאוייב יקבל כמה שפחות נקודות כשאתה משתמש בו.

יש עוד כמה יכולות מיוחדות. יש קלפים שאם תשים שניים מאותו סוג הם מכפילים את עצמם (כלומר קלף של 2, אם תשים קלף זהה של 2 תקבל 8 נקודות תקיפה כי שניהם יהפכו ל4), יש קלפי ערפד ששולפים את כל קלפי הערפד האחרים שלך וזורקים אותם על השולחן, אפילו אם הקלפים נשארו בחפיסה (כלומר מתוך כל ה22 קלפים שלך, לא רק מה10), יש כאלה שנותנים אקסטרה נקודה לכל הקלפים שבאותו מישור וכך הלאה. אין יותר מדי כאלה, אולי 4-5, אתה תכיר אותם עם המשחק.

רוב הקרבות הם מאוד פשוטים, בנתיים נתקלתי רק בקרב קשה אחד שהוא האישה של הגמד הנפח באזור השני כי יש לה קלפים פשוט הסטרים שאין לי משהו שמתקרב אליהם. כלומר אני צריך מזל הזוי כדי לנצח אותה. אבל עם הזמן מקבלים עוד קלפים ומתחזקים, אם תשחק מול מישהו שיש לו קלפים מדהימים לעומתך פשוט תעזוב אותו ותחזור מאוחר יותר. אני לא חושב שאתה יכול לקחת את המשחק נגד ההוא בבר בתחילת המשחק כדוגמה, אני סתם זרקתי קלפים ללא כל הכרה של החוקים או אסטרטגיה בסיסית ואני משער שגם אתה. זה לא באמת המשחק עצמו :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2015, 15:01

במקרה שלי דלגתי אפילו על המשחק הראשון בבר, את המשחק הראשון ניסיתי בכלל ב VELEN, מאז לא חזרתי, נראה לי שבגלל שדילגתי על ה GWEN באיזור הראשון אם אני אנסה לשחק עכשיו באיזורים המתקדמים איפה שאני נמצא רוב המתמודדים יפרקו אותי כי יש לי כרטיסים הכי בררה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 יוני 2015, 15:02

נדב, נהיית האורן חזן של גוון :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2015, 21:29

bozeman כתב:נדב, נהיית האורן חזן של גוון :)

פשוט נראה שאני היחיד שישב לשחק...

בלינג, אני עדין באזור השני אז אין לי שמץ מה הולך בשלישי אבל כן, אני משער שאתה צודק :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 יוני 2015, 23:30

החלטתי לשחק קצת גוון ואפילו ניצחתי ! (לא אגיד מי - זה חלק מהקווסט) קיבלתי קלף של 10!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 00:25

bozeman כתב:החלטתי לשחק קצת גוון ואפילו ניצחתי ! (לא אגיד מי - זה חלק מהקווסט) קיבלתי קלף של 10!

מזל טוב!

אגב, לשים לב שיש 4 מלכים שונים ולכל אחד יש אוסף קלפים שנמצא תחתיו כך שאם בחרת במלך מסויים ואתה לא מוצא את הקלף החדש שלך, אולי הוא פשוט נמצא תחת מלך אחר. טיפה מבאס כי לפעמים מקבלים קלף נהדר אבל הוא לא תחת הממלכה שמחמיאה לסגנון שלך.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 יוני 2015, 00:26

כן, זה לא בדיוק שייך לחבילה שאני בד"כ משחק - בעיקר כי אין בה כמעט קלפים... נראה מה יהיה בהמשך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 00:55

bozeman כתב:כן, זה לא בדיוק שייך לחבילה שאני בד"כ משחק - בעיקר כי אין בה כמעט קלפים... נראה מה יהיה בהמשך.

אני מרגיש שאני תקוע בסוג של אזור נוח שקשה לי לצאת ממנו. השילוב של SIEGE ומכפיל SIEGE הוא כל כך חזק שאפילו שיש לי קלפים מעולים בחבילות אחרות, עדין אני משחק באותה חבילה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 יוני 2015, 00:56

כל עוד לא דופקים אותך במזג אוויר, לא?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 01:03

bozeman כתב:כל עוד לא דופקים אותך במזג אוויר, לא?

האמת שאני מסתדר עם זה די טוב. לרוב יש לי קלף שמנקה את השמיים ואם אין לי אז אני שומר את הקלפי SIEGE לסיבוב השני או השלישי. עד אז, אם יש להם בכלל קלף גשם, הם לרוב משתמשים בזה. אם יש לי DECOY אז אני מתחיל בקלף SIEGE הכי גבוה שלי ואם זורקים עלי גשם ואני לא יכול להוריד אותו איכשהו אז אני לוקח את הקלף SIEGE חזרה לסיבוב הבא. ואם באמת מצליחים לדפוק אותי פעם באיזה 10 משחקים, לא נורא תמיד אפשר לשחק נגדם שוב :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 יוני 2015, 08:08

נשמע שסה"כ גם יש לך חבילה טובה בלי קשר כבר. החבילה שלי עדיין די התחלתית (קיבלתי לא מעט קלפים - אבל לא לחבילה הגדולה שלי) ככה שלא מעט פעמים זה יותר מזל, ככה שנראה לי שאתה OP :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 11:42

bozeman כתב:נשמע שסה"כ גם יש לך חבילה טובה בלי קשר כבר. החבילה שלי עדיין די התחלתית (קיבלתי לא מעט קלפים - אבל לא לחבילה הגדולה שלי) ככה שלא מעט פעמים זה יותר מזל, ככה שנראה לי שאתה OP :)

קבלתי אתמול את רוץ' שהוא אחלה קלף, 10, ואפילו מתאים בדיוק לחבילה שאני משתמש בה. אגב, למי שמתחמק מהמירוצים, עשיתי את המירוץ הראשון אתמול וקבלתי אוכף של 40 סטמינה ואיזה 100XP סך הכל, שווה לעשות אותם. השקעה מינימאלית של 5 דקות לגמור קווסט כזה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2015, 11:43

DrKeo כתב:
bozeman כתב:נשמע שסה"כ גם יש לך חבילה טובה בלי קשר כבר. החבילה שלי עדיין די התחלתית (קיבלתי לא מעט קלפים - אבל לא לחבילה הגדולה שלי) ככה שלא מעט פעמים זה יותר מזל, ככה שנראה לי שאתה OP :)

קבלתי אתמול את רוץ' שהוא אחלה קלף, 10, ואפילו מתאים בדיוק לחבילה שאני משתמש בה. אגב, למי שמתחמק מהמירוצים, עשיתי את המירוץ הראשון אתמול וקבלתי אוכף של 40 סטמינה ואיזה 100XP סך הכל, שווה לעשות אותם. השקעה מינימאלית של 5 דקות לגמור קווסט כזה.

אני עם אוכף של 50 סטמינה, יא צעיר :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 יוני 2015, 11:50

תן לו זמן, הוא לא הגיע לקווסט של ה-50 סטמינה... אגב שם הייתה אחת השיחות המשעשעות במשחק...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2015, 11:54

אני עם אוכף של 45 סטמינה, אם אני זוכר נכון, ו"שקים" שנותנים לי 100 קילו נוספים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 11:59

bling כתב:
DrKeo כתב:

אני עם אוכף של 50 סטמינה, יא צעיר :)

אני דרגה 8, לא יפה :/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2015, 12:01

bozeman כתב:תן לו זמן, הוא לא הגיע לקווסט של ה-50 סטמינה... אגב שם הייתה אחת השיחות המשעשעות במשחק...

על איזה קווסט מדובר? תכתוב בספויילר, לא זכורה לי פשוט שיחה משעשעת בקטע שהשגתי ממנו את האוכף, זה היה בנוביגראד במסגרת
ספויילר: הצג
החיפוש אחרי החבר של גראלט, שפגשתי את הדוכסית והגנרל של המלך של נילפגארד והם הציעו לי להתחרות שם זכיתי באוכף כפרס
, יכול להיות שהיתה שם שיחה מצחיקה אבל המוח שלי מחוק מרוב שיש כל כך הרבה תוכן אז אני לא אתפלא אם זה ברח לי מהראש...

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 יוני 2015, 12:27

טוב סימתי 2 מישחקים לאחרונה
האחד Skyrim ,המישחק הזה מאוד אכזב אותי ,אבל הרבה מיזה כי רצתי על הסיפור העיקרי
ולא יתעמקתי בעולם המישחק
בכל מקרה שאני אומר סימתי ,אני מיתכוון הרגתי את Alduin ,במפגש השני איתו

יש המון קווסטים במשחק שלא עשיתי ,ולא שיחקתי בחבילות הרחבה

בגדול המישחק הרגיש לי מאוד מיושן ,היו באגים מוזרים ,למרות שהמישחק מקורי לגמרי מסטים
והמישחקיות די צולעת
האויבים עצמם טיפשים ברמה של מישחק לN64

אבל אני בכל זאת מבין את אוהבי הסיגנון ,יש המון פשוט המון תוכן ,למי שמיתענין בזה
המון נשקים \בגדים\אויבים \עלילה \וכו וכו
אבל זה כבר שאלה ,למי שיש זמן ורוצה לחפור על המישחק ,יקבל המון שעות פה
למי שאין זמן ,לעשות רק עלילה עיקרית יצא צולע מאוד

בכל מיקרה עברתי גם את מאריו נייר סטיקרים ,ל3DS ,התחיל די משעמם ,אבל יצא מוצלח בסוף
לקח לי 25 שעות לסיים ,וזה מומלץ לבעלי 3DS

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 יוני 2015, 13:24

bling כתב:
bozeman כתב:תן לו זמן, הוא לא הגיע לקווסט של ה-50 סטמינה... אגב שם הייתה אחת השיחות המשעשעות במשחק...

על איזה קווסט מדובר? תכתוב בספויילר, לא זכורה לי פשוט שיחה משעשעת בקטע שהשגתי ממנו את האוכף, זה היה בנוביגראד במסגרת
החיפוש אחרי החבר של גראלט, שפגשתי את הדוכסית והגנרל של המלך של נילפגארד והם הציעו לי להתחרות שם זכיתי באוכף כפרס
, יכול להיות שהיתה שם שיחה מצחיקה אבל המוח שלי מחוק מרוב שיש כל כך הרבה תוכן אז אני לא אתפלא אם זה ברח לי מהראש...

כן, זאת בדיוק הקווסט שדיברתי עליו.

הקטע המצחיק היה שגם גארלט מסתלבט על הגנרל והסוסים, ושהוא קורא לכל הסוסים שלו רואצ'. ואז כשהמירוץ מסתיים הוא אומר "הראוצ' שבחרתי ניצח" בטבעיות שהרגה אותי מצחוק. ואח"כ בשיחה עם העוזרת של הדוכסית שהיא מדברת שדנדלין הציל את גארלט והוא זורם איתה בסרקסטיות שהיא לא מבינה. ואז יש את הקטע שהיא אומרת שאולי אחותו של דנדלין תעזור לו, וגארלט אומר "את יודעת שאין לו אחות" והיא עונה "הן לא דומות, כנראה זה לא מאותו האבא", וגראלט עונה "גם לא מאותה האמא"... (פה נפלתי :)) והיא עוד עונה "כנראה..."
הנה הלינק לנקודה בשיחה אבל בלי הבחירה של מאותה אמא רק בגדול להזכיר לך.

https://youtu.be/EsnbN6dYlVo?t=1361
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 10 יוני 2015, 14:18

kririn כתב:טוב סימתי 2 מישחקים לאחרונה
האחד Skyrim ,המישחק הזה מאוד אכזב אותי ,אבל הרבה מיזה כי רצתי על הסיפור העיקרי
ולא יתעמקתי בעולם המישחק
בכל מקרה שאני אומר סימתי ,אני מיתכוון הרגתי את Alduin ,במפגש השני איתו .יש המון קווסטים במשחק שלא עשיתי ,ולא שיחקתי בחבילות הרחבה

חבל לשחק בקווסט הראשי של משחקי אלדר סקרולס. זה די בזבוז זמן. עיקר התוכן המעניין הוא דווקא בשאר המשחק, לכן לא הייתי ממהר לשפוט את סקיירים, במיוחד אם זאת גרסת הונילה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים