DrKeo כתב:bling כתב:אני גם לא נוגע בגוונט, למרות שהם דחפו אותו המון, גם כחלק מהעלילה וכחלק מקווסטים צדדיים בצורה די מגניבה אז זה מרגיש לי די חובה בשלב הזה אבל אין לי כח לזה
להגיד את האמת, אלה אם אני מגיע למישהו עם קלפים פשוט הזויים, אני מנצח בערך בכל פעם. זה לא קשה מדי להיות טוב במשחק, אני מנצח משחקים ביחס של איזה 8 ל-1 כך שזה לא מתסכל. מדי פעם מריצים משחק, זה לוקח איזה 5-7 דקות, אחלה הסחת דעת. במשחקי עולם פתוח בדרך כלל יש איזה משחק פח משעמם שאתה לא רוצה לגעת בו. אני לא אומר שגוונט הוא הארת'סטון אבל הוא כן המיני משחק במשחק עולם פתוח הכי טוב שנתקלתי בו אי פעם. הוא ממש יכול לעמוד בפני עצמו כמשחק IOS וזה מרשים
bling כתב:אפילו לא ידעתי שיש קלף DECOY שכזה, גם במשחק ששיחקתי המחשב שם לי קלף שלו בצד שלי מה שהעלה לי את הנקודות, לא הבנתי בדיוק למה זה קרה ומתי, כנראה פספסתי את זה בטוטוריאל ואחרי זה כבר לא טרחתי לנסות שוב, תודה על הטיפים KEO!
bozeman כתב:נדב, נהיית האורן חזן של גוון
bozeman כתב:החלטתי לשחק קצת גוון ואפילו ניצחתי ! (לא אגיד מי - זה חלק מהקווסט) קיבלתי קלף של 10!
bozeman כתב:כן, זה לא בדיוק שייך לחבילה שאני בד"כ משחק - בעיקר כי אין בה כמעט קלפים... נראה מה יהיה בהמשך.
bozeman כתב:כל עוד לא דופקים אותך במזג אוויר, לא?
bozeman כתב:נשמע שסה"כ גם יש לך חבילה טובה בלי קשר כבר. החבילה שלי עדיין די התחלתית (קיבלתי לא מעט קלפים - אבל לא לחבילה הגדולה שלי) ככה שלא מעט פעמים זה יותר מזל, ככה שנראה לי שאתה OP
DrKeo כתב:bozeman כתב:נשמע שסה"כ גם יש לך חבילה טובה בלי קשר כבר. החבילה שלי עדיין די התחלתית (קיבלתי לא מעט קלפים - אבל לא לחבילה הגדולה שלי) ככה שלא מעט פעמים זה יותר מזל, ככה שנראה לי שאתה OP
קבלתי אתמול את רוץ' שהוא אחלה קלף, 10, ואפילו מתאים בדיוק לחבילה שאני משתמש בה. אגב, למי שמתחמק מהמירוצים, עשיתי את המירוץ הראשון אתמול וקבלתי אוכף של 40 סטמינה ואיזה 100XP סך הכל, שווה לעשות אותם. השקעה מינימאלית של 5 דקות לגמור קווסט כזה.
bling כתב:DrKeo כתב:bozeman כתב:נשמע שסה"כ גם יש לך חבילה טובה בלי קשר כבר. החבילה שלי עדיין די התחלתית (קיבלתי לא מעט קלפים - אבל לא לחבילה הגדולה שלי) ככה שלא מעט פעמים זה יותר מזל, ככה שנראה לי שאתה OP
קבלתי אתמול את רוץ' שהוא אחלה קלף, 10, ואפילו מתאים בדיוק לחבילה שאני משתמש בה. אגב, למי שמתחמק מהמירוצים, עשיתי את המירוץ הראשון אתמול וקבלתי אוכף של 40 סטמינה ואיזה 100XP סך הכל, שווה לעשות אותם. השקעה מינימאלית של 5 דקות לגמור קווסט כזה.
אני עם אוכף של 50 סטמינה, יא צעיר
bozeman כתב:תן לו זמן, הוא לא הגיע לקווסט של ה-50 סטמינה... אגב שם הייתה אחת השיחות המשעשעות במשחק...
bling כתב:bozeman כתב:תן לו זמן, הוא לא הגיע לקווסט של ה-50 סטמינה... אגב שם הייתה אחת השיחות המשעשעות במשחק...
על איזה קווסט מדובר? תכתוב בספויילר, לא זכורה לי פשוט שיחה משעשעת בקטע שהשגתי ממנו את האוכף, זה היה בנוביגראד במסגרת, יכול להיות שהיתה שם שיחה מצחיקה אבל המוח שלי מחוק מרוב שיש כל כך הרבה תוכן אז אני לא אתפלא אם זה ברח לי מהראש...ספויילר: הצג
kririn כתב:טוב סימתי 2 מישחקים לאחרונה
האחד Skyrim ,המישחק הזה מאוד אכזב אותי ,אבל הרבה מיזה כי רצתי על הסיפור העיקרי
ולא יתעמקתי בעולם המישחק
בכל מקרה שאני אומר סימתי ,אני מיתכוון הרגתי את Alduin ,במפגש השני איתו .יש המון קווסטים במשחק שלא עשיתי ,ולא שיחקתי בחבילות הרחבה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים