Laskin כתב:אני מניח שזה ישתנה.
באמת הדקה הזו מוגזמת מאוד.
Laskin כתב:אין לי בעייה עם העשר דקות, וזה משהו שבטוח יתנו לאנשים לבחור (לא לגמרי מספר מהראש, אבל בטח בין 10, 20 ו-30 דק').
פשוט עניין הלובי מרגיז. בהרבה משחקים, אבל כאן זה באמת קיצוני. מה לעזאזל יש לי לעשות בדקה שלמה? כולה בוחרים דמות וטיטאן, עשר שניות מספיקות להכל, 20 לאיטיים
Laskin כתב:או כפתור "READY", ובמידה וכולם מיד רוצים להמשיך - זה ייקח שנייה וחצי
bling כתב:אחלה רשמים לאסקין, אני מרגיש שזה משהו שאני הייתי כותב בעצמי למרות שלא התנסתי במשחק
הוא נראה כיף ענק וקילר מטורף לדעתי (הדבר הכי חכם ש MS עשתה היתה להפוך אותו לבלעדי) אבל כמוך אני לא שחקן מולטי ויש דברים שיפריעו לי בו בגלל הגדרתו כמשחק מולטי.
עדיין הוא עושה רושם מעולה וגם אני הייתי נותן לו צ'אנס במחיר מוזל
אה כן ובכלליות בוטים במשחקי מולטי זו תועבה, אבל לא ניסיתי כאמור את טיטאנפול אז אולי השימוש שלהם שם טוב? (לא סביר לדעתי)
Laskin כתב:
זה לא... הבוטים עוזרים לך להשיג טיטאן מהר יותר, ב-ד-י-ו-ק כמו שבEVOLVE (שנראה ענק, בעיניי) יש כל מיני יצורים שבאים להרוג אותך, ואם אתה המפלצת - אתה יכול "לאכול" אותם ולהתפתח מהר יותר. מה ההבדל? שאלו יצורים ואלו נראים כמו בני אדם?
בנוסף, אחרי הנסיון שלי - זה נותן תחושה שהכל מלא יותר מבלי שכל אחד מהם יכול להרוג אותך בירייה אחת![]()
מה שכן, דווקא מה שהוא כתב - שהבוטים בודקים גופה בזמן אקשן, זה קצת פחות טוב, אבל מצד שני הבוטים גם ככה יותר כמו אמצעי להשיג "מולטיפלאייר" (מהמילה MULITIPLIER, לא PLAYER) אז לא אכפת לי מדי, ואם זה באמת תורם לתחושת הכאוס והמלחמה - אז למה לא. (לי אישית פשוט לא יצא להתקל בדבר כזה)
בשורה התחתונה - אתה טועה, ולדעתי יש הרבה מקום לבוטים במשחקים, וגם ההרחבה של TF2 הוכיחה את זה.
אפשר לעשות הרבה מאוד דברים מקוריים איתם. זה לאו דווקא מה שקורה בטיטאנפול, אבל סתם ככה להתנגד לבוטים? על מה ולמה?
Death_119 כתב:1) הריגות קלות, מה שמוריד את המשחק לזילות מסוימת.
2) יש מקום? שים שחקן אנושי שיאתגר אותך, במיוחד במשחק שכן מאפשר ליכולת לבוא לידי ביטוי (לא סתם אבן נייר מספריים כמו היילו או BF).
3) יש בעיה בהשגת טיטאן? שיאזנו את המשחק.
יש סיבה שבוטים לא מופיעים במשחקי מולטי, או לפחות באילו שלי יצא לשחק. הם מפירים את האיזון לצד הקל.
Nucleus_Dawn כתב:
1) שום זילות. קוראים לזה גיוון.
2) יש מקום לדמויות פחות עוצמתיות במשחק מולטיפלייר. אף שחק לא ירצה לשחק גירסא נכה וחלשה של הדמות שהוא יכול לשחק.
3) אין בעיה בהזגת טיטאן. המשחק מרגיש מאוד מאוזן.
בוטים גורמים למשחק להיות קל מידי? לא שיחקת DOTA2, הא?
Death_119 כתב:אבל פה זה שוטר, לא DOTA. אתה לא מתקדם עשרה סנטימטר וחוזר חלילה, הקטע הוא מהירות תגובה ושימוש בשטח ואם תרצה אנאלוגיה מעולם האסטרטגיה זה בדיוק כמו DOTA מול סטארקראפט. אני אשמח שתספר לי על שוטר תחרותי בו אתה משחק עם בוטים בצמוד לשחקנים. אני לא מכיר אחד. גם בסטארקראפט תרצה לשחק 3:3 כששניים מהצבאות יהיו AI?
אם אתה צריך להרוג בוטים כדי להרוויח עוד XP בשביל לקבל טיטאן ואי אפשר אחרת לקבל אחד בזמן סביר אז המשחק לא מאוזן, אחרת לא היה צריך בוטים היית פשוט הורג שחקנים.
שוב, זה נובע מכך ששניכם לא משחקים מולטי ובטח לא תחרותי. תספר לשחקני אנריל או קוויק פה בפורום (ועם כל הכבוד המשחק דומה להם 1:1 בקונספט מינוס הטנק שנקרא טיטאן שלא משנה דבר בגיימפליי) שידחפו להם בוטים במקום שחקנים כדי להעלות את הFrag count שלהם. עם גישה כזאת היו הופכים על יוצרי המשחק שולחן.
DrKeo כתב:לתת לך טייטן רק על בסיס הריגת שחקנים אמיתיים אחרים יצור בדיוק את הבעיה שיש בCOD שנותן לך את המזלטים/פצצה אטומית/מסוק על בסיס הריגת שחקנים אחרים בלבד, זה מפר את כל האיזון של המשחק. בעצם מה שהשיטה הזאת מעודדת זה השמדת כל ידידותיות של המשחק לשחקנים פחות מקצועיים. מה שמצב כזה יצור הוא הסיטואציה הבאה: אתה גרוע? לא תשיג לעולם טייטן ותהורג מעט שחקנים אחרים. אתה טוב? תשיג כל הזמן טייטן ותהרוג אפילו יותר שחקנים ממה שהיית אמור להרוג. אז מה יצא לך מזה? משחק שבו שחקנים פחות טובים בחיים לא יראו טייטן ושחקנים טובים יקבלו חיזוקים שעושים אותם טובים אפילו יותר? זאת בדיוק הבעיה של COD וטייטן פול פותר אותה בצורה כל כך אלגנטית.
בסופו של דבר טייטן פול יוצר מצב שבו הטובים למעלה והגרועים למטה, ההבדל בינו לבין COD וחברים הוא שהמבנה שלו עם הבוטים נותן לשחקנים הגרועים לחוות משחק מהנה שבו הם מצליחים להרוג ולהשיג טייטנים וכך כולם נהנים. זה המשחק הראשון בהסטוריה שפותר את הבעיה של שחקנים חדשים לא נהנים ומפחדים להכנס למשחק ואני לא מבין מה רע בזה.
swiss-the-engine כתב:איזה אבן נייר או מספריים יש בהיילו או bf? אומנם את באטלפילד אני בקושי מכיר אבל אני מתקשה לראות את ההקשר. את היילו לעומת זאת אני מכיר על בוריו ושם אני יכול לקבוע חד משמעית שזה לא קשור במאום להיילו.
אני שחקן תחרותי לחלוטין עם מאות שעות של ניסיון בכמה וכמה שוטרים תחרותיים. לא מובן על מה את הדבר (דודי) ולהכניס את קווייק או ut למשוואה זה לא קשור בעליל.
Death_119 כתב:אבל פה זה שוטר, לא DOTA. אתה לא מתקדם עשרה סנטימטר וחוזר חלילה, הקטע הוא מהירות תגובה ושימוש בשטח ואם תרצה אנאלוגיה מעולם האסטרטגיה זה בדיוק כמו DOTA מול סטארקראפט. אני אשמח שתספר לי על שוטר תחרותי בו אתה משחק עם בוטים בצמוד לשחקנים. אני לא מכיר אחד. גם בסטארקראפט תרצה לשחק 3:3 כששניים מהצבאות יהיו AI?
אם אתה צריך להרוג בוטים כדי להרוויח עוד XP בשביל לקבל טיטאן ואי אפשר אחרת לקבל אחד בזמן סביר אז המשחק לא מאוזן, אחרת לא היה צריך בוטים היית פשוט הורג שחקנים.
שוב, זה נובע מכך ששניכם לא משחקים מולטי ובטח לא תחרותי. תספר לשחקני אנריל או קוויק פה בפורום (ועם כל הכבוד המשחק דומה להם 1:1 בקונספט מינוס הטנק שנקרא טיטאן שלא משנה דבר בגיימפליי) שידחפו להם בוטים במקום שחקנים כדי להעלות את הFrag count שלהם. עם גישה כזאת היו הופכים על יוצרי המשחק שולחן.
Laskin כתב:
אבל אפשר לקבל טיטאן ובזמן סביר, אתה פשוט תקבל אחד הרבה יותר מהר אם תהיה הרבה יותר טוב.
אגב, אני הייתי שחקן קווייק ואנריל, בזמנו... והמשחק הזה בכלל לא דומה להם, "רק עם בוטים וטיטאנים". הגיימפליי שונה לחלוטין והג'טפאק/פארקור הופך אותו בכלל למשהו לחלוטין חדש.
אבל אתה בכלל שיחקת בו?
Death_119 כתב:למה? מה שונה Jet pack מTeleporter או Piston?
ולא, לא שיחקתי בו.
Death_119 כתב:שני שחקנים יורים אחד על השני, אחד מת ורוקן לשני את המגן, עד שהוא מספיק לעשות משהו בא שלישי מהגב ויורה בו. אמרת ששיחקת UT, נכון? אין Dogding" אין Teleporter אין נשקים שבאמת שונים מהותית אחד מהשני שצריך להתמקצע בכל אחד. אין שום יכולת אמיתית לשחקן לפתח סקיל. גם שחקן הכי גרוע בעולם יצליח להרוג את השחקן הכי טוב בעולם. בUT לא היו דברים כאילו, היית יכל להתמודד מול שחקן ואם הוא באמת היה טוב ממך בחיים לא היית מצליח להרוג אותו. היילו הוא אבן נייר מספריים קלאסי.
swiss-the-engine כתב:אתה פשוט כותב שטויות ללא הכר. מה קשור אבן נייר מספריים? איפה זה מתבטא? בכך שמישהו הוריד לך את המגן ובא אחר והרג אותך? אתה יודע איך קוראים לזה? עבודת צוות. יש נשקים שונים מהותית בUT? אל תזרוק טענה לאויר, בוא תמנה את הנשקים שיש בUT ותראה למה הם שונים מהותית ואיך הם שונים ממשחקי SCI FI כמו היילו.
אין DODGING? יש. כשמשחקים עם ELITES. מן הסתם אפשר לעשות מה שבא לך כשאתה משחק עם מודים. אין טלפורטר? יש. שוב, במוד משלך אתה יכול לשנות את חוקי המשחק ולהשתמש במה שבא לך.
השחקן הגורע ביותר בעולם יכול להרוג את הטוב בעולם? הדרך היחידה שתרחיש כזה יכול להתקיים הוא בדוגמאת הפתיחה המטופשת שלך שמישהו שלישי מגיע וגומר את העבודה שמישהו אחר התחיל.
Death_119 כתב:1. רואים שלא שיחקת בחיים UT בצורה מקצועית כי אין לך מושג מה קורה כשפוגשים שחקן טוב בUT ולא משנה כמה אנשים תבוא מולו הוא יהרוג את כולם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים