Laskin כתב:לפעמים הפשרות לא באמת כל כך משמעותיות, לפעמים הן שמיים וארץ.
כמו שאמרו פה - יש שדרוגים למנועים שמאפשרים את זה בלי פגיעה שניתן להבחין בה, יש טכנולוגיות אפסקייל מספיק טובות כדי שההבדל יהיה מזערי, בדור הזה אני מסכים עם קאז שהscalability שונה מדורות קודמים, לטובה.
רק במשחקים שבהם הCPU הוא המכשול העיקרי זה יהיה בעייתי אבל גם שם יהיה ניתן לצמצם את טווח הLOD, את מספר הNPC וכו… נניח בGTA6 אני לא רואה את זה קורה, ואפילו במצב תפוח אדמה יהיה כנראה בלתי אפשרי להריץ אותו על הסוויץ׳ 2, אבל ברוב המשחקים זה כן יהיה אפשרי, וגם משחקים שמראש מכוונים ל- 30 פריימים של הדור הזה - יש מצב שנראה מצבי 60 פריימים אם המפתחים יסכימו להוריד מספיק את הFidelity, ואני לגמרי בעד לאפשר את זה, וכנראה אבחר במצב הזה כי בעיניי 30 פריימים זה מציק בעין ממש, על גבול הבלתי אפשרי לשחק כבר, ואני אישית כן אשמח אם נשאיר את המוד הזה מאחורינו ו-60 או לכל הפחות 40 יהיה המינימום (במקרה של 40 זה בעייתי כי לא לכולם יש מסך שתומך).
Klayman כתב:לי אישית לא ממש מפריע לשחק ב30. לא יודע.. הזדקנתי וירדו לי הסטנדרטים.
bling כתב:קאז באמת שלא מצליח להבין אותך, האורדר על הפס4 רץ ב 30 וסוחט לחומרה את המיץ בשביל מה שמנסה לעשות. אין טריק שיגרום לו לרוץ על הפס4 ב 60 בלי פסים שחורים עם פרזנטציה זהה למצבו הנוכחי נכון? יופי. אז מה זה אומר אם הלבלייד 2 יקבל עדכון 60? אם הפרזנטציה לא נפגעת אז המשחק לא דחף למקסימום את החומרה ואפשר היה לעשות עליה משהו מרשים יותר בדיעבד. אם היא כן נפגעת אז זה לא משנה ולא רלוונטי כי זה כבר לא אותה החוויה במיוחד במשחק סינתטי ומצומצם שכזה.
אני באמת לא מבין את הנקודה, זה משחק בסקופ מסכן עם גיימפליי פרימיטיבי, אין פה כלום. ברור שאפשר גם תיאורטית לדמיין מצב שעושים לו שנמוך שגורם לו לרוץ גם ב 90 פריימים אם תוריד מספיק ב settings של הכל. מה הנקודה?
בסוף זה מתמטיקה, אם אתה בונה משחק 30 פריימים שסוחט את החומרה לקצה אין דרך שפנימית הוא ירוץ פתאום ב 60 על אותה החומרה ללא פשרות משמעותיות אחרת לא באמת יצרת משחק ב 30 שסוחט את החומרה לקצה.
DrKeo כתב:בתחילת הפיתוח הצוות הטכני וצוות הקריאייטיב צריכים להחליט אם הולכים על 30 או 60, לעיתים רחוקות קורה נס כלשהו שעוזר למשחק שהלך על 30 בסוף לפגוע ב-60 כמו שקרה ל-AW2, ל-HB2 או ל-CK:D2 . אבל כשיש לצוות שאיפות מסויימות וצריך 30 כדי להשיג את זה, הוא יעשה משחק 30. וביננו יש משחקי 30 שמבזים את עצמם כדי לשים חותמת מזוייפת שאומרת שיש מוד 60, אני מסתכל עליכם סקוואר איניקס, פשוט אין להם את האומץ להגיד ש-FF16 משחק 30.
Stick כתב:אני חושב שכבר די ברור שזה לא יהיה משחק גיימפלי טוב במיוחד. הוא יקום ויפול על הסיפור, האווירה, האימרסיביות - בדיוק כמו מאפיה 1 ו2 שהיו בזמן אמת פשוט מצוינים בעיניי.
האם זה יספיק ב2025 גם אם זה יעבוד "כמו שצריך"? זאת כבר שאלה אחרת, קשה להגיד. אבל זה בבירור לפחות מנסה לחזור לשורשים של הסדרה, ולא להיות חיקוי GTA כמו שלפעמים אנשים נטו לחשוב על הסדרה מבחוץ.
גם צריך לזכור שהמשחק מתומחר ב50$, אני מרשה לעצמי להניח שזה לא מגיע מתוך נדדבנות אלא מהעובדה שהם מראש מודיעים שזה לא הולך להיות משחק AAA של 100 שעות גיימפלי מהים ומהודק, אלא משהו קצת יותר נישתי ששם דגשים אחרים, ולזה צריך לצפות. אז האם זה יהיה משחק טוב בסוף קשה להגיד, אני רק אומר שהעובדה שאני מסכים שהגיימפלי לא נראה כל כך טוב עדיין לא גורמת לי לאבד כל תקווה שיהיה כאן המשך מוצלח ברוח של מאפיה 2.
אבל כן, זה לא נראה משהו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים