Klayman כתב:מי צריך את הדור הבא? יש מספיק מה לשחק כבר עכשיו, לשנים קדימה. העניין הזה לא ייפתר בשום מצב, כי יש סה"כ 3 יצרניות זיכרון( זה לא רק ram, זה גם vram למעבדים הגרפיים), ויצרנית אחת של שבבי העיבוד הגרפיים, והן שמות את יכולות הביצוע שלהן לתחום החשוב ביותר, שיכניס להן הכי הרבה. לא קריטי לי. מצידי שהדור הבא יגיע ב 2030... אולי אשכרה ינצלו את החומרה עד אז.
Uncle Pey'j כתב:אני עוד זוכר את המנכל של קרייטק משכנע את כולם כולל את עצמו שנראה גרפיקה ברמה של אווטאר אם רק סוני ומייקרוסופט יבחרו לשים 8GB RAM בקונסולות שלהן... לא זכרתי את סיפור המפעל שנשרף, אני כן זוכר משהו על הכפלת הנפח של GDDR5 שסוני הימרה שיקרה אבל לא הייתה בטוחה ב-100%, אפילו משחקי שיגור כמו קילזון פותחו על ערכות פיתוח עם 4GB.
glass man כתב:נדב, אנחנו לא יודעים איך נראה החוזה של סוני על הזכרונות. אם הוא חוזה רב שנתי מראש (וזה סביר כי מדובר בחברת ענק עם הרבה משקל) אז הם מבוטחים הרבה מעבר ל6M יחידות PS6 האלו.
אם סוני באמת מוגבלת ל6M יחידות בחוזה שלה ואחריו תצטרך לשלם מחיר RAM יקר יותר היא פשוט תעדיף למכור בהפסד או לגלגל את העלות עלינו בצורת מחיר יקר יותר מאשר להוציא ב2028 והלאה. לסוני יהיה שווה לספוג עלויות כאלה או פשוט לדפוק אותנו במחיר גבוה בהרבה ולא להיבהל מעליית המחיר בדיוק כמו שמשקיע בבורסה עם שכל שמשקיע לטווח ארוך לא נבהל מתקופות שפל זמניות, כי זה גל שיעבור.
אני מסכים לגמרי עם הדוגמא שלך שיש משתנים לא צפויים כמו השריפה הזאת שיכולה לשנות לגמרי את ההיסטוריה ולהפוך דיל פצצה שמייקרוסופט חשבה שיש לה לסיוט.
סוני, היא לא מייקרוסופט השוק יסלח לה על דברים שהוא לא סולח למייקרוסופט כמו מחיר PS6 יקרה וכו'.
בסופו של דבר סוני תוציא ב2027 כי להוציא ב2028 או הלאה משם זה לירות לעצמה ברגל.
אם הניידת PS6 של סוני יוצאת ב 2028 או מאוחר יותר וDQ12 יוצא ב2028 סוני שולחת את הניידת PS6 שלה למות ונינטנדו פותחים שמפנייה סופית, זה יהיה שוב הויטה.
סוני רוצה לשחזר את מה שקרה עם DQ11 שהיתרון שהיה לה על נינטנדו זה שהPS4 לפחות היה המקום היחיד הריאלי אז לשחק בגרסה הכי מרשימה.
הם רוצים שהPS6 הניידת יהיה הקונסולה הניידת הכי מרשימה שאפשר לשחק עליה בשיגור. (וכמובן הPS6 הקונסולה הנייחת הכי מרשימה בשוק היפני)
סוני לא החליטה לייצר ניידת בלי לחשב לעומק את כל הסיכונים אם הם כבר מתאבדים על ניידת הם יעשו את זה מושלם הפעם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים