Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: Metal Gear Solid V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 06 פברואר 2014, 14:35

bling כתב:אני כבר לא זוכר, זה מגזין שהיה מחלק כל חודש דמואים בחינם, אז לא היה אינטרנט מן הסתם ודמואים לקונסולות לא היה משהו בר השגה ובגל זה המגזין הזה היה בעל ערך רב, בוא נגיד שאני לא אתפלא שהיו מחלקים את הדמו של MGS2 בפלוס אם היה שירות כזה בזמנו.

קאוטיק, אני לא יודע אם פורטל שווה 40 דולר אבל לפחות מדובר על משהו שנכתב כיצירה שלמה והיה חלק מחבילה גדולה ומאוד משתלמת ולא איזה פרולוג שמביא לך טעימה קטנה ומסורסת מהחוויה המלאה שתמכר ב 60 דולר בעוד שנה, כל העסק מרגיש כל כך מאולץ מצד חברה שרעבה למזומנים.

המחיר חשוב בהחלט... הרי 30 דולר הוא כנראה המחיר שכל אחד מאיתנו יוכל לרכוש אותו, מאידך מגזין כנראה לא יכלת לרכוש במחיר אמריקאי אלא מחיר ישראלי והייתי מנחש שהוא עלה לך יותר מ50 שקל... הייתי מנחש שבין 50 ל70 שקל. הקניה התבצעה לפני כמה שנים? 10-13 שנים? תעשה חישוב אינפלציה ותגיע למחיר מאוד מאוד קרוב ל30 דולר. רק היום לא צריך הבזבוז יערות גשם הזה שנקרא עיתונות דפוס :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 פברואר 2014, 15:20

לא חושב שההקבלה שלך רלוונטית, סכ"ה היה מדובר במגזין שהיה מחלק דמואים בחינם, אני אפילו לא זוכר אם הגיעו דמואים נוספים עם מטאל גיר או לא, גם לא שילמתי עליו מחיר ישראלי כי הם הסכימו לשלוח לי בדואר במנוי (אבל כן מגזינים שנמכרו בחנויות בארץ עלו מינימום 50 ש"ח ובטח כאלו עם דיסק), גם היה ערך למגזין עצמו, אז המידע היה יחסית מצומצם, קראתי כל מגזין שכזה שהגיע אלי בכיף, זה לא הרגיש ארכאי ולא רלוונטי כמו לקנות גיליון כזה היום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 פברואר 2014, 15:29

אני חשבתי שהדמו הגיע רק עם ZOE ושזאת הסיבה היחידה שהמשחק הזה מכר :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 פברואר 2014, 23:35

DrKeo כתב:אני חשבתי שהדמו הגיע רק עם ZOE ושזאת הסיבה היחידה שהמשחק הזה מכר :)

ככה אני השגתי אותו... וממש נהנתי מZOE! ומהשני הרבה הרבה יותר... אבל אני הייתי זונת MECHA בגלל שסיימתי בתקופה ההיא את NEON GENESIS EVANGELION

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 פברואר 2014, 15:42

DrKeo כתב:אני חשבתי שהדמו הגיע רק עם ZOE ושזאת הסיבה היחידה שהמשחק הזה מכר :)

אני השכרתי בזמנו ספיישל את ZOE מבלוקבאסטר בשביל הדמו הזה, עפו לי העיניים מהחורים :)

OPM הביאו מאוחר יותר, לא זוכר כמה זמן אחרי.
הם גם נתנו את הדמו של 3 בזמנו.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 פברואר 2014, 08:29

הנה הרשמים של החברה מגייאינפורמר ששיחקו ב GZ:
http://www.gameinformer.com/b/features/ ... eroes.aspx

שניהם לקחו את הזמן וסיימו אותו בשעה וחצי. גם בהתחשב במשימות צדדיות זה value מחפיר. דמו בתמחור של משחקים שלמים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 פברואר 2014, 07:36

Kazz כתב:הנה הרשמים של החברה מגייאינפורמר ששיחקו ב GZ:
http://www.gameinformer.com/b/features/ ... eroes.aspx

שניהם לקחו את הזמן וסיימו אותו בשעה וחצי. גם בהתחשב במשימות צדדיות זה value מחפיר. דמו בתמחור של משחקים שלמים.

מביך.
אבל לפחות הם ציינו שמדובר מבחינת גיימפליי במטאל גיר הטוב בסדרה לדעתם ושהוא מציג את הקפיצה הכי גדולה עד כה.
הם אומרים שהאלמנטים של הסנדבוקס אדירים ואפשר להתנסות המון עם הגיימפליי ועם השטויות שיש במשחק.

כל זה נשמע מבטיח מאוד לקראת הדבר האמיתי שזה MGSV ולא הגניבה הזו, אחד מהם אפילו אומר שאחרי GZ מטאל גיר 5 נמצא בראש הרשימה של המשחקים שהכי מצפה להם.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 פברואר 2014, 10:09

מדובר בגיימאינפורמר. אני כמעט ולא מתייחס למידע שאינו עובדות יבשות שמגיע מהם. הם לא הולכים להגיד דברים רעים על משחק שהם מכסים אותו בלעדית בגליון על פני 20 עמודים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 פברואר 2014, 13:22

כל זה נשמע מבטיח מאוד לקראת הדבר האמיתי שזה MGSV ולא הגניבה הזו, אחד מהם אפילו אומר שאחרי GZ מטאל גיר 5 נמצא בראש הרשימה של המשחקים שהכי מצפה להם.

אף פעם לא יתחברתי לסדרה הזאת ,לטעמי סדרת ספלינטר סל טובה בהרבה
אבל אנשים שוכחים שסדרת MGS ,אף פעם לא היתה באמת ארוכה מבחינת כמות שעות שלוקח לסים משחק בסדרה בריצה אחת
אולי בדרגות קושי גבוהות ,זה לוקח יותר ,אבל בכללי זאת לא סדרה שלוקח הרבה שעות לסיים

ובמיוחד במיוחד עם תורידו את כל כמות הסרטוני מעבר ,וברבורי הקשר

עכשיו אנשים מצפים שMGS 5 יהיה איזה משחק ארוך ?
למה בגלל העולם הפתוח ?

כמה משחקי עולם פתוח ארוכים רק בגלל שמתזזים את השחקן ממקום למקום ?

זה שאנשים הולכים לקנות משהו בגדר דמו מורחב באיזה 30-40$ ,רק מראה כמה מעריצים יש לסדרה
אני בגדול למדתי ממשחקים ממוקדי עלילה שיש להם המשכים מתוכננים ,לחכות עד שהכל מגיע בחבילה גדולה אחת ובמחיר טוב

גם ככה אני אחרי שבועים לא זוכר את רוב העלילה והדמויות ,שלא לדבר אחרי שנתים שלוש
חוץ מיוצאי דופן כמו שאנמו

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 פברואר 2014, 17:19

Kazz כתב:מדובר בגיימאינפורמר. אני כמעט ולא מתייחס למידע שאינו עובדות יבשות שמגיע מהם. הם לא הולכים להגיד דברים רעים על משחק שהם מכסים אותו בלעדית בגליון על פני 20 עמודים.

באופן כללי אתה צודק, אבל יש הבדל בין למשל להשתמש בכפפות של משי כלפי משחק בגלל שמסוקר בלעדית או לזרוק כמה מחמאות מאולצות שמי שיש לו ניסיון עם previews יודע לזהות כמה הכתב מתלהב לעומת השתפכות כמו שראינו בסרטון שהבאת.

הם אומרים באופן הכי ברור שהמשחק אדיר, שהם השתגעו על הגיימפליי שלו שמתארים כטוב בסדרה ושמציג את הקפיצה הכי גדולה עד כה (עוד הצהרה חד משמעית ועוד בסדרה שתמיד ידעה להציג שינויים וחידושים לגיימפליי שלה), שהסנדבוקס מעולה, הם מביאים דוגמאות של אחד שגנב ג'יפ ופרץ פשוט לבסיס מול הפרצוף של כולם, חיסל את החיילים ומהר הכניס את PAZ למושב ליד תא הנהג ונמלט כשכל הבסיס אחריו, בדרך טנק ירה על רכבו והוא החל לעלות באש מה שגרם לו לצאת וסחוב את PAZ ולרוץ בספרינט למסוק, אחר מתאר איך הוא מצא את אספקת החשמל של הבסיס וניתק אותו והתמודד בקלות יותר עם החיילים וכו', הם נשמעים נורא נורא נלהבים, מספרים עד כמה אפשר לבלות שעות גם בדמו הקצר הזה ואיך המשחק הזה גרם ל MGSV להיות בראש רשימת המשחקים המצופים.

אין דבר כזה שאחרי כזה וידאו במידה והם יסקרו את המשחק הוא פתאום יקבל 6, יש מקרים שאתה רואה שכתב ממש מתלהב בלי קשר לזה "שהוא חייב", זה דומה לכתבה ההיא של IGN על GTA5 שהם כל כך השתפכו שכולם ידעו שהמשחק יקבל אצלם 10, פשוט כי לפי הכתבה לא נראה הגיוני שיהיה שום ציון אחר ואם פתאום הוא יקבל 7 הם יצאו ליצנים וזה יראה מגוחך, אותו הדבר פה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 פברואר 2014, 20:32

גם בפאר קרי 3 היו דברים דומים לתאורים האלו ,זה ממש לא חדש בעולם פתוח
אני מזכיר את פאר קרי 3 רק כי זה שם מוכר והרבה שיחקו בו

היה לך מגוון אפשרויות לפתור דברים

במישחקים לינרים ,דברים כאלו היו קימים אמון זמן ,בעולם פתוח זה היה קים פחות זמן ,אבל עדין ,לא נשמע לי מהתאור חידוש ענקי
אולי שיפרו דברים שכבר היו קימים במשחקים אחרים

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 פברואר 2014, 13:16

Kazz כתב:מדובר בגיימאינפורמר. אני כמעט ולא מתייחס למידע שאינו עובדות יבשות שמגיע מהם. הם לא הולכים להגיד דברים רעים על משחק שהם מכסים אותו בלעדית בגליון על פני 20 עמודים.

נו, אבל העובדות היבשות מבטיחות משחק יותר טוב מאי פעם - לפחות אני כמישהו שהסדרה הזו תמיד נראתה לו די מעפנה מצפה לראשונה למשחק בסדרה. הדבר היחיד שרלוונטי מבחינתי הוא האם The Phantom Pain בתור MGS V ה"אמיתי" הולך לכלול בתוכו את התוכן של Ground Zeros.
אם כן אז בטח כל מה שרלוונטי הוא האם המשחק עצמו יספק את הסחורה, ובטח שלא יהיה אכפת לי מהדמו בתשלום הזה (בדיוק כמו שGT5 פרולוג היה דמו בתשלום שלא אמור להפריע למי שרוצה רק את המשחק המלא).
אם לא, אז אני אטרח להתעניין בו רק במידה והוא יוכל לעמוד בזכות עצמו ובלי צורך ברכישה מוקדמת של GZ, אחרת קונאמי יאלצו לחכות עם הרכישה שלי עד שהבאנדל של שניהם יגיע לbargain bin וזו לא ההחלטה הכי חכמה כשמעוניינים לפתוח את הפרנצייז לקהלים חדשים. פאר קרי 3 היה מקרה קצת הפוך אבל כזה שהצליח לספק משחק שלם ואת blood dragon כהרחבה נפרדת לחלוטין שכל אחד מהם הצדיק את הקיום שלו בפני עצמו, ולכן הכל ימדד רק במבחן התוצאה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 פברואר 2014, 08:00

הסוד הכמוס של MGS2 נחשף באיחור של 13 שנה:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 פברואר 2014, 10:53

swym כתב:נו, אבל העובדות היבשות מבטיחות משחק יותר טוב מאי פעם - לפחות אני כמישהו שהסדרה הזו תמיד נראתה לו די מעפנה מצפה לראשונה למשחק בסדרה. הדבר היחיד שרלוונטי מבחינתי הוא האם The Phantom Pain בתור MGS V ה"אמיתי" הולך לכלול בתוכו את התוכן של Ground Zeros.
אם כן אז בטח כל מה שרלוונטי הוא האם המשחק עצמו יספק את הסחורה, ובטח שלא יהיה אכפת לי מהדמו בתשלום הזה (בדיוק כמו שGT5 פרולוג היה דמו בתשלום שלא אמור להפריע למי שרוצה רק את המשחק המלא).
אם לא, אז אני אטרח להתעניין בו רק במידה והוא יוכל לעמוד בזכות עצמו ובלי צורך ברכישה מוקדמת של GZ, אחרת קונאמי יאלצו לחכות עם הרכישה שלי עד שהבאנדל של שניהם יגיע לbargain bin וזו לא ההחלטה הכי חכמה כשמעוניינים לפתוח את הפרנצייז לקהלים חדשים. פאר קרי 3 היה מקרה קצת הפוך אבל כזה שהצליח לספק משחק שלם ואת blood dragon כהרחבה נפרדת לחלוטין שכל אחד מהם הצדיק את הקיום שלו בפני עצמו, ולכן הכל ימדד רק במבחן התוצאה.

אני לא יודע עדין עדין איזה סיפור ספציפי GZ הולך לספר אבל לפי מה שהבנתי הוא הולך להתרחש שנים לפני MGS5 ולשמש כסוג של פרולוג. מה שבטוח הוא שקוג'ימה יודע לסדר דברים עבור אנשים שלא שחקו בחלקים של המשחק (לדוגמה בMGS2, אם היית בוחר שאתה חדש לסדרה היית מתחיל באסדת נפט כראיידן ושומע המון סיפורים על סנייק וברגע שהיית מגיע לטוויסט שפלאסקין הוא סנייק, היית קופץ לפלאשבק בספינה. אם לא היית חדש לסדרה, היית מתחיל ישר בספינה ומשחק את המשחק בסדר אחר) כך שלא הייתי דואג יותר מדי.

כלומר אני בטוח שאם העלילה של GZ אנטגראלית להבנת MGS5, קוג'ימה יכניס פנימה הסברים מתאימים או יחתוך את ה"שלבים" כך שמי שלא שחק בGZ יקבל את המידע בצורה או סדר שונה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 פברואר 2014, 12:13

אז נראה שקונאמי עורכת אירוע של MGS:GZ בעיירה ביפן בשם NASU ועיתונאים שנמצאים שם מפרסמים רשמים מהמשחק, לסכם בקצרה נראה שהם עפים עליו, מתלהבים נורא מהגיימפליי, מצורת הסיפור שיותר זורמת, מהגראפיקה, אומרים שהאורך לא נורא כמו שנדמה וגם מציינים שההבדלים בין גרסת הפס4 ל X1 גדולים (לא מפתיע אחרי שגם קוג'ימה הודה בזה, בדר"כ כשההבדלים קטנים מפתחים מעדיפים לאמר שאין הבדל)

הנה הרשמים המתומצתים מתוך הטוויטר של העיתונאים, מומלץ לקרוא למי שמתעניין:
רשמים חלק 1
רשמים חלק 2

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 פברואר 2014, 12:23

שמפתחים יפסיקו לשקר לקהל השחקנים ולהונות אותם. במקום לדאוג בפגיעה ברגשות מיקרוסופט שידאגו למי שקונה את המשחקים. קוג'ימה אמר קודם שגרסת הפס4 slightly עדיפה. מהרשמים האלה לא עולה שההבדלים הם פעוטים. שיפסיקו להתעלעל בשפה. תדברו בנתונים. אבל לאא, אסור לציין רזולוציה והבדלים באופן כמותי וחד משמעי. זה טאבו. אוי אוי אוי. הרי הצוות הפרסומי של המשחק יילמד על ההבדלים האלה רק כאשר יגידו אותם בפומבי ואז יתחיל במכבש לחצים שיוביל לשינוי המשחק מן הקצה אל הקצה רק כדי להשוות בין הגרסאות כדי שחלילה לא ייראה שהמשחק עדיף באופן גורף על פלטפורמה אחת מאשר השנייה. אז נמשיך לבלבל בשכל, להסתיר מידע ולפגוע בשחקנים כל עוד זה תלוי בנו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2014, 12:24

נשמע מצויין, חוץ מהiDroid, אבל באמת נראה לי שפשוט ישתמשו במסך משני. הלוואי...
אני לא ציפיתי שיהיה יותר מדמו של המנוע וסוג-של-בטא למכניקות של המשחק המלא, אבל נראה שהוא קצת יותר מזה, ואולי אפילו משחק לא רע, של משימה עיקרית אחת

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2014, 12:29

Kazz כתב:שמפתחים יפסיקו לשקר לקהל השחקנים ולהונות אותם. במקום לדאוג בפגיעה ברגשות מיקרוסופט שידאגו למי שקונה את המשחקים. קוג'ימה אמר קודם שגרסת הפס4 slightly עדיפה. מהרשמים האלה לא עולה שההבדלים הם פעוטים. שיפסיקו להתעלעל בשפה. תדברו בנתונים. אבל לאא, אסור לציין רזולוציה והבדלים באופן כמותי וחד משמעי. זה טאבו. אוי אוי אוי. הרי הצוות הפרסומי של המשחק יילמד על ההבדלים האלה רק כאשר יגידו אותם בפומבי ואז יתחיל במכבש לחצים שיוביל לשינוי המשחק מן הקצה אל הקצה רק כדי להשוות בין הגרסאות כדי שחלילה לא ייראה שהמשחק עדיף באופן גורף על פלטפורמה אחת מאשר השנייה. אז נמשיך לבלבל בשכל, להסתיר מידע ולפגוע בשחקנים כל עוד זה תלוי בנו.

זה לא טאבו, זה פשוט פוגע במשחק שלהם. מי שיש לו XB1 יכול להרגיש שקונאמי לא משקיעים מספיק מאמץ ולא יקנה משחקים שלהם, או שישיגו אותו כבר פיראטית ל360 או משהו.
זה די מובן לי, כאדם שעבר את גיל 4 ורבע, שאני צריך להקשיב למה שהשחקנים והמבקרים האמינים אומרים, ולא לחברה שתפקידה הוא לייצר ולשווק את המוצר.
אתה באמת חושב שזה משונה, כאשר בעלים של חברה או מפתח כלשהו מהלל את המוצר שלו יתר על המידה או ממעיט בחשיבות חסרונותיו?
אני לא מצפה שיגיד לי שבגירסת הONE יש 200 אלף פוליגונים ובגירסת הPS4 יש 210 אלף, או שיש באחד עוד 12 אחוז צמחייה או מה לא... אתה כן? נהדר! תמשיך להתאכזב :P

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 פברואר 2014, 12:38

רק שהבדלים של רזולוציה ושל 30\60 FPS זה לא הבדלים כאלה. סליחה שאני חושב שמי שיוצר את המוצר אמור להיות אחד מהמקורות המהימנים ביותר לגביו ולא ההיפך הגמור. להגיד את האמת לא פוגע במשחק שלהם. אתה באמת חושב שהבדלים כמו שציינת ייגרמו למישהו שיש לו רק XB1 פתאום לא לרצות לקנות את המשחק ולהחרים אותו? זו שטות. שיגידו את האמת שהXB1 היא קונסולה חלשה ובעייתית יותר ולכן הם מפיקים ממנה פחות בשלב זה ושזה לא עניין של הקצאת משאבים פחותה לאחת הגרסאות בגלל אג'נדה שלהם, ושלהיפך, הם משקיעים יותר משאבים בגרסה על הקונסולה הנחותה כדי שהיא תפעל כמה שיותר טוב.

החברות לא בולמות את פיהם בכך שהם אומרים שגרסת הווי יו נחותה מגרסאות אחר ואף מגרסאות ה360\פס3. אז הם לא צריכים להתחיל לבלבל בשכל כשזה נוגע לפס4 ולXB1.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 פברואר 2014, 12:43

Kazz כתב:שמפתחים יפסיקו לשקר לקהל השחקנים ולהונות אותם. במקום לדאוג בפגיעה ברגשות מיקרוסופט שידאגו למי שקונה את המשחקים. קוג'ימה אמר קודם שגרסת הפס4 slightly עדיפה. מהרשמים האלה לא עולה שההבדלים הם פעוטים. שיפסיקו להתעלעל בשפה. תדברו בנתונים. אבל לאא, אסור לציין רזולוציה והבדלים באופן כמותי וחד משמעי. זה טאבו. אוי אוי אוי. הרי הצוות הפרסומי של המשחק יילמד על ההבדלים האלה רק כאשר יגידו אותם בפומבי ואז יתחיל במכבש לחצים שיוביל לשינוי המשחק מן הקצה אל הקצה רק כדי להשוות בין הגרסאות כדי שחלילה לא ייראה שהמשחק עדיף באופן גורף על פלטפורמה אחת מאשר השנייה. אז נמשיך לבלבל בשכל, להסתיר מידע ולפגוע בשחקנים כל עוד זה תלוי בנו.

קאז אתה לא מצפה שחברה מסחרית תנכר קהל לקוחות שלם של פלטפורמה בשם "האמת", האינטרס שלהם זה שכולם ייצאו מרוצים וירצו לרכוש את המשחק ולכן תמיד הם ינסו להמעיט בהבדלים ולבטל אותם עד כמה שאפשר, זה ברור ומובן.

אתה חושב שלבעל X1 נעים יהיה לקרוא שקוג'ימה יאמר שהפס4 ב 1080P לעומת 720P (סתם המצאה שלי כן) עם AA הרבה יותר טוב וטקסטורות חדות יותר ושבתכל'ס ההבדלים גדולים?
גם אם אין לו אלטרנטיבות וברירות הוא יכול להשהות את הרכישה של הגרסה הנחותה או לא לקנות אותה בכלל, אנשים לא אוהבים שאומרים להם שהמוצר שלהם נחות, שום דבר טוב לא יצא מזה מבחינת המפתחים חוץ מלתת הרגשה רעה לקהל הלקוחות שלהם על ה X1, מן הסתם יעדיפו להמנע מזה כמה שאפשר.

אלו דברים די בסייסים קאז, לא מבין מה אתה מתפלא, כן זה עולם קפיטליסטי שמבוסס על אינטרסים ו"האמת" (הסיבה שאני שם מרכאות זה בגלל שגם SLIGHTLY זה מונח סובייקטיבי בסופו של דבר ואתה לא יכול לטעון שמישהו משקר כשמשתמש בו, קוג'ימה יכול לציין שאלו לא הבדלים גדולים לטעמו ואתה לא יכול להתווכח על כך) מקבלת תפקיד משני, לכן זה התפקיד של העיתונאים לחשוף ולדבר על כך ולא של המפתחים (כמו שהם גם עושים לרוב).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2014, 22:10

אתה שוב לא מבין איך עולם העסקים עובד...
הוא לא יכול לשקר, אבל הוא ממש לא מחוייב וכצרכן - אני גם לא מצפה ממנו שידגיש את החסרונות. הוא אמר שגירסת הPS4 נראית קצת יותר טוב וזה כנראה נכון.
הוא מפתח משחקים ובאמת ייתכן שעבורו זה הבדלים זניחים, כי הוא לא פקאצאת פוליגונים אינטרנטית מצוייה :)
דבר שני, מישהו אמר שזו 60 וזו 30? שיש הבדלי רזולוציה? עוד לא יודעים, אבל אתה בוחר להקצין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2014, 00:01

זה הרבה מעבר ליחצנות. כל מי שעובד בחברה שנמצאת באנטרקציה עם חברות גדולות יודע שביחסים לא פוגעים וצריך לשמור על סטאטוס קוו. כלומר אם לרגע נסתכל ברצינות על העולם התאגידי שהוא זה שבאמת עומד מאחורי כל משחק קיים חוץ מאשר משחקי אינדי (וצריך לשים לב שמפתחי אינדי כן מפטפטים בצורה שאנשים שעומדים בראש צוות של 250 לעולם לא יעשו), אתה חושב שחברה שצריכה לשמור על יחסים עם חברה אחרת תזרוק עלבונות באויר? יש לך סטארטאפ, חברה X משתפת איתך פעולה ואתה משתף איתה. יש לכם יחסים, אתה מכיר שם אנשים, יש לכם יחסי ציבור משותפים ואתה יושב בפגישות עם האנשים האלה. אתה ברצינות חושב שתבוא ותנדב מידע לציבור על "חברה X שאני עובד איתה לגמרי נחותה לעומת חברה Y שאני עובד איתה"? זה לא עניין של תעשית המשחקים, דמיין שזאת תעשית מסדי הנתונים או כל סטארטאפ גדול אחר שמשתף פעולה עם גוגל או פייסבוק.

בקיצור, איך אפשר לצפות מאדם שהוא חלק מתאגיד עסקי ללכלך על השותפים העסקיים שלו? כי זה מה שזה, להגיד שגרסת הפס4 טובה בהרבה מגרסת הONE זה לזרוק על מיקרוסופט ואתה חושב שמיקרוסופט יראו את זה בצורה יפה? אתה חושב שזה יעשה טוב ליחסי מיקרוסופט קונאמי?
עד שהמשחק יגיע לשוק DF וכל אתר אחר ברשת יגידו לך מי מהם נראה טוב יותר, מי מהם רץ ברזולוציה גבוהה יותר ומי מהם טוב יותר. איך זה רלוונטי מה אומרים שנה לפני שMGS5 יוצא או אפילו שבוע לפני שGZ יוצא? למה משהו חייב להגיד לך מה הגרסה הטובה יותר או הפחות טובה? אם אני הייתי מפתח משחק במשך 6 שנים בשתי גרסאות שירקתי דם עליהן תאמין לי שגם אני הייתי מהלל את שתיהן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2014, 00:17

אגב, יותר בנושא המשחק, כמעט כל המשחק מתחילתו עד סופו יהיה SINGLE SHOT כך שסרטוני המעבר יהיו המשך ישיר של הגיימפליי בלי להחליף זוויות צילום ואז יחזרו לגיימפליי בלי להחליף זוית צילום כך שהמצלמה לא קופצת כמעט כלל במשחק. בנוסף חוץ מזמן הטעינה הראשוני המשחק יהיה ללא אף זמן טעינה והפעם הם לא מכוסים על ידי סטוני מרונדרים מראש סטייל אנצ'רטד אלה ממש משחק שמשוחק מההתחלה עד הסוף בלי אף מסך טעינה. ברוכים הבאים לדור הבא :)

אגב, קוג'ימה רומז שהמשחק רץ ב1080P ב60FPS על הפס4. או במילים אחרות, אם הגרסת ONE באמת כל כך נחותה לגרסת הפס4 הONE מת בשבילי (אלה אם מכריזים על גרסת PC כמובן!). בנוסף הוא אמר שגרסת הפס4 היא פורט מגרסת הPC כך שאני מחזיק אצבעות שגרסת הPC באמת תצא מתישהו.

אז קוג'ימה כן לוקח צד במלחמת הקונסולות הזאת:
"I think, between the home consoles available in the domestic market, the PS4 is the best. It’s also excellent for graphics, being able to render 1080p at 60fps with room to spare. Since it does it a little better than other hardware, the image quality of the PS4 is the most beautiful. It’s the closest to the photorealistic quality we are aiming at."

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2014, 09:57

הקטע של הONE SHOT ממש ממש מגניב, אבל אני מחד שזה אומר שלא ניתן לדלג על קטעי מעבר, מה שיכול לבאס קצת.
מקווה שתהיה האופציה, גם בתמורה לשניות ספורות של מסך טעינה.
אגב, באנצ'רטד יכולת להעביר קטעי מעבר ובתוך שניה זה היה קופץ לסצינה הבאה. נוטי דוג די מטורפים, אף פעם לא הבנתי איך הם הצליחו לעשות את זה... חוץ מהעובדה שהטעינה הראשונה ארוכה מהגלות, כמובן :)
ברצינות, נראה לי שהוא טוען כל נתון אפשרי בערך מהבלו-ריי בטעינות שלהם. בLAST OF US זה בכלל היה מגוחך. בפעם הראשונה חשבתי שהמשחק לא עולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2014, 02:07

Laskin כתב:הקטע של הONE SHOT ממש ממש מגניב, אבל אני מחד שזה אומר שלא ניתן לדלג על קטעי מעבר, מה שיכול לבאס קצת.
מקווה שתהיה האופציה, גם בתמורה לשניות ספורות של מסך טעינה.
אגב, באנצ'רטד יכולת להעביר קטעי מעבר ובתוך שניה זה היה קופץ לסצינה הבאה. נוטי דוג די מטורפים, אף פעם לא הבנתי איך הם הצליחו לעשות את זה... חוץ מהעובדה שהטעינה הראשונה ארוכה מהגלות, כמובן :)
ברצינות, נראה לי שהוא טוען כל נתון אפשרי בערך מהבלו-ריי בטעינות שלהם. בLAST OF US זה בכלל היה מגוחך. בפעם הראשונה חשבתי שהמשחק לא עולה.

באנצ׳רטד אפשר לדלג על הקטעי מעבר רק אחרי כמה שניות. יש loading ברקע וברגע שזה מסיים אחרי כמה שניות של loading אפשר לדלג. לא קסם, גם cod עושה את זה עם הסרטוניה לוויין הנוראיים שלהם, פשוט מריצים סרטון מוקלט מראש בזמן המסך loading במקום סתם תמונה עם מד התקדמות ואחוזים. אני שונא סרטים מוקלטים מראש ב״גרפיקה של המשחק״, הם תמיד נראים מזוייפים, מנותקים ורואים שזה לא בזמן אמיתי. אני מרגיש כאילו עובדים עלי בעיניים או משהו כזה.

אגב, זה לא אומר שאי אפשר לדלג על סרטונים בmgs, גםעל סרטונים בזמן אמיתי אפשר לדלג כל עוד הקטע הבא כבר נטען. עובד בדיוק כמו באנצ׳רטד כשההמשך נטען ברקע פשוט בmgs הכל בזמן אמיתי בלי סרטונים מוקלטים מראש. לדעתי זה מה שצריך לצפות מהדור הזה, 8 גיגה זה המון זיכרון.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 27 אורחים