PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2013, 17:10

bling כתב:
טוב נו,איכשהו הבנתי ממך שאתה מתכוון ספציפית ל AC על ה PC.
לא יודע מה לגבי הוויצ'ר,אני משער שהוא הרבה יותר מרשים אבל לא ראיתי אותו בעצמי רץ על ה PC.
בלי קשר אני חושב ש AC4 נראה נפלא,כשהתמונה כל כך נעימה וחלקה והפריימרייט יציב הוא נראה מצויין בלי קשר לזה שיש משחקים הרבה יותר מתקדמים,זה כבר הגיע לשלב שגם אם אני ארצה לשחק בו עוד 20 שנה הוא יראה לי מאוד נעים לעין אפילו אם בזמן הזה יהיו משחקים שיראו כמו CGI.
נחמד לקבל סוף סוף IQ נורמלי בשביל שחקן קונסולות אומלל שכמותי שמשחק באחד המשחקים הטובים שיצאו (TLOU) וקצת מתבאס עד כמה יכל להיות אפילו יפה יותר אם היה עובר שיפוץ סטייל AC4 :)

רונן,מישהו מאינסומניאק הגיב בניאו-גף וציין שR&C החדש הוא לא בגודל של משחק מלא כמו crack in time אבל הוא הרבה יותר גדול מכל ההוצאות הדיגיטליות האחרות שלהם כמו quest for booty או FFA,ככה שאם CRACK היה בערך 12 שעות ו QFB היה 5 אז אפשר לצפות לאיזה 7-8 שעות ככה,שזה ממש סבבה בשביל 30 דולר ברמת הפקה גבוהה שכזו (הוא נראה משחק הראצ'ט הכי מרשים שיצא עד היום מבחינה גראפית),ממש יפה לראות את סוני מנסה לאמץ מודל מחירים מגוון שכזה,אני מקווה שזה יצליח ויש מצב שאני אקנה רק בשביל לתמוך בכך.

אה ברור, מזל טוב לכל שחקני הקונסולה שיכולים להתחיל להנות קצת מ60 FPS :)
ביחוד בONE, נראה שמשחקי צד א' שם מתחילים לכוון ל60FPS וגם נחמד שBF4 מכוון ל60FPS, אני חושב שBF4 ב60FPS ב1080P יהיה חווית הדור הבא הראשונה לשחקן קונסולה השנה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2013, 20:55

DF של השלב יער בKZ4 ישירות מסוני:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יולי 2013, 21:50

DrKeo כתב:DF של השלב יער בKZ4 ישירות מסוני:

לפחות זה לא נראה רע כמו בתמונות...
שמע,אין ספק שזה לא מרשים כמו השלב של העיר,כנראה כמו שאמרת המנוע שלהם לא מצטיין ברינדור סביבות גדולות ורחבות ביחס לשלב המסדרוני והסינמטי של העיר,בכל זאת היער הזה זה נראה לי השלב הכי פתוח שגרילה אי פעם עיצבו.

מבחנת גיימפליי הוא נראה בהחלט יותר פתוח ובעל חופש מקודמיו,גם הדרון הזה שמסתובב איתך נחמד,AI נוראי שזה די מוזר כשזה בא מחברה שפיתחה את אחד מה AI הכי טובים של הדור הקודם ואף זכתה עליו בפרסים,בסופו של דבר זה היה תכל'ס משעמם טילים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2013, 22:08

bling כתב:
לפחות זה לא נראה רע כמו בתמונות...
שמע,אין ספק שזה לא מרשים כמו השלב של העיר,כנראה כמו שאמרת המנוע שלהם לא מצטיין ברינדור סביבות גדולות ורחבות ביחס לשלב המסדרוני והסינמטי של העיר,בכל זאת היער הזה זה נראה לי השלב הכי פתוח שגרילה אי פעם עיצבו.

מבחנת גיימפליי הוא נראה בהחלט יותר פתוח ובעל חופש מקודמיו,גם הדרון הזה שמסתובב איתך נחמד,AI נוראי שזה די מוזר כשזה בא מחברה שפיתחה את אחד מה AI הכי טובים של הדור הקודם ואף זכתה עליו בפרסים,בסופו של דבר זה היה תכל'ס משעמם טילים.

קשה לי להיות מורשם אחרי קרייס 2 או BF3 להגיד את האמת, אני לא חושב שהוא בליגה שלהם. חבל שאין סרטונים באיכות גבוהה יותר, זה כאילו האינטרנט לא מוכן לדור ה1080P ואנחנו תקועים בסרטוני יוטיוב רשמיים שנראים כמו תחת שאי אפשר לראות בהם בכלל את החדות של המשחק. באסה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יולי 2013, 22:21

DrKeo כתב:קשה לי להיות מורשם אחרי קרייס 2 או BF3 להגיד את האמת, אני לא חושב שהוא בליגה שלהם. חבל שאין סרטונים באיכות גבוהה יותר, זה כאילו האינטרנט לא מוכן לדור ה1080P ואנחנו תקועים בסרטוני יוטיוב רשמיים שנראים כמו תחת שאי אפשר לראות בהם בכלל את החדות של המשחק. באסה.

מהשלב של היער אני לא מורשם בכלל.
אני חושב שהעיר משתווה לטובים שבהם ממה שראיתי והקטע הסינמטי בעיר עם ה 5 אחוז גיימפליי (כשאתה צופה על הנוף ובסוף כשאתה נתלה) הוא עדיין אחד המרשימים שראיתי,לפחות ממה שקיים היום.

בקשר לסרטונים באיכות טובה אתה צריך לחכות לקישורים ש gamersyde מרים כמו שפרסמתי מ GTA5 בת'רד ההוא,הם מעלים את זה עם מקודד הרבה יותר איכותי ואין גרעון לתמונה,זה ברור שהמפתחים יצטרכו למצוא פתרון יותר טוב מיוטיוב אם הם רוצים שאנשים יתרשמו כמו שצריך,האיכות שם ברמה זוועתית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2013, 22:35

bling כתב:מהשלב של היער אני לא מורשם בכלל.
אני חושב שהעיר משתווה לטובים שבהם ממה שראיתי והקטע הסינמטי בעיר עם ה 5 אחוז גיימפליי (כשאתה צופה על הנוף ובסוף כשאתה נתלה) הוא עדיין אחד המרשימים שראיתי,לפחות ממה שקיים היום.

בקשר לסרטונים באיכות טובה אתה צריך לחכות לקישורים ש gamersyde מרים כמו שפרסמתי מ GTA5 בת'רד ההוא,הם מעלים את זה עם מקודד הרבה יותר איכותי ואין גרעון לתמונה,זה ברור שהמפתחים יצטרכו למצוא פתרון יותר טוב מיוטיוב אם הם רוצים שאנשים יתרשמו כמו שצריך,האיכות שם ברמה זוועתית.

אני רוצה סרטונים ב1080P אמיתי ב60FPS, לא יאומן שבעידן שבו כל אתר טורנטים מחזיק סרטי קולנוע ב1080P איכותי עם סראונד בגודל 8 גיגה האתרי משחקים לא יכולים לקודד איזה MKV פשוט של 80 מגה לטריילר של 2 דקות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יולי 2013, 22:51

דווקא אני כן חושב שזה נראה כמו התמונות.. למען ההגינות קצת קשה כשהאיכות של הקידוד כל כך ירודה אבל ככה זה נראה לי... פשוט יש המון MOTION BLUR כמעט תמידי שממסך את מה שראינו בSCREENSHOTS
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2013, 14:43

swiss-the-engine כתב:דווקא אני כן חושב שזה נראה כמו התמונות.. למען ההגינות קצת קשה כשהאיכות של הקידוד כל כך ירודה אבל ככה זה נראה לי... פשוט יש המון MOTION BLUR כמעט תמידי שממסך את מה שראינו בSCREENSHOTS

כן, זה לא נראה בליגה של קרייסס 2 או BF3 למשל והם גם משחקים עם אזורים הרבה יותר פתוחים ממה שראינו כאן.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 יולי 2013, 15:34

זה בגלל שיוטיוב גרוע ויש בעיה כללית בהצגת 60FPS. כפי שנאמר בגיימרסייד יש סרטונים באיכות גבוהה יותר וגם DF מעלים לMEGA כפי שהם עשו עם ההדגמה של BF4 ב1080P ו60FPS.

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 12 יולי 2013, 19:03

להגיד לכם את האמת?
R&C:Tools of Destruction היה אחד המשחקים שהכי התרגשתי לקראתם והראשון שקניתי ל-PS3. גם לפני ACIT מאד התרגשתי ואני זוכר שאני דיהייתי הבנאדם שהחזיק את הנושא הרשמי לו בפורום הישן. אבל מה? עכשיו אני מסתכל על הטריילר למשחק החדש, וכלום. מרגיש שאינסומניאק היו צריכים לקחת קצת הפסקה, לא צריך לשחרר כל שנה עוד כותר מיותר.
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2013, 05:43

Kazz כתב:זה בגלל שיוטיוב גרוע ויש בעיה כללית בהצגת 60FPS. כפי שנאמר בגיימרסייד יש סרטונים באיכות גבוהה יותר וגם DF מעלים לMEGA כפי שהם עשו עם ההדגמה של BF4 ב1080P ו60FPS.

יש את vimeo בשביל להציג וידאו בהזרמה באיכות גבוהה של 1080P ואני די בטוח שהם גם תומכים ב60FPS. אבל גם אם אין 60FPS לפחות שיתנו באיכות גבוהה של 1080P כי אם מצפים ממני לשפוט משחק בסרטון יוטיוב ירוד כשהמשחק בפירוט של משחק דור הבא אז בסוף WD נראה כמו GTA5 :)

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 13 יולי 2013, 07:50

bling כתב:A.I נוראי שזה די מוזר כשזה בא מחברה שפיתחה את אחד מה AI הכי טובים של הדור הקודם ואף זכתה עליו בפרסים,בסופו של דבר זה היה תכל'ס משעמם טילים.

דווקא ברשמים משבחים את הקפיצה ב-AI שעשו כאן.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 יולי 2013, 11:20

swiss-the-engine כתב:למה רק אם זה "לאחרונה" אז זה משהו שאתה עושה? אני לא אחפש ציטוטים כאן ובטח לא בויגיימס אבל עשית את זה המון פעמים.

אני חושב שאתה מבלבל. אם כבר אז להיפך.

Nigga כתב:הוא נראה מרשים יותר כי הם עברו מ 60fps ל 30fps.

שני המשחקים האחרונים שלהם רצים ב-30FPS. הם ציינו כבר אחרי Crank In Time שהם מפסיקים עם 60FPS.

DrKeo כתב:אנשים אוהבים להסתמך על ביקורות כשהן תואמות את מה שהם חושבים. Kz2 היה פשוט משחק fps רע עם פייסינג רע, עיצוב שלבים רע, אפס גיוון ושילוב נשקים ואוייבים מזעזע (כלומר נשקים ספורדים ולא מדוייקים כמו בcod ואוייבים סופגי כדורים כמו בהיילו. שילוב שלא הולך יחד)

האמת היא שאפשר להגיד בערך את אותו הדבר גם על קרייסיס. :)
אבל משחקים נשפטים ביחס לנקודת הזמן שהם יוצאים, וגם לקרייסיס וגם קילזון 2 היה אימפקט מאד חזק בתקופה שהם יצאו, אפילו אם בפועל המשחקים הבאים בתור טובים יותר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 יולי 2013, 12:42

די נו אל תיתמם. בלי קשר למה אמרת או לא אמרת בעבר זה מיותר לגמרי לכתוב "משחק X לא הגיע לרמה הגרפית של משחק Y" או משהו בסגנון מתי ששני המשחקים המדוברים הם בקאליבר רציני מאוד ולא תמצא שבאופן גורף זאת הדעה על המשחק (היותר "טוב").
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2013, 23:19

swym כתב:אני חושב שאתה מבלבל. אם כבר אז להיפך.

שני המשחקים האחרונים שלהם רצים ב-30FPS. הם ציינו כבר אחרי Crank In Time שהם מפסיקים עם 60FPS.

האמת היא שאפשר להגיד בערך את אותו הדבר גם על קרייסיס. :)
אבל משחקים נשפטים ביחס לנקודת הזמן שהם יוצאים, וגם לקרייסיס וגם קילזון 2 היה אימפקט מאד חזק בתקופה שהם יצאו, אפילו אם בפועל המשחקים הבאים בתור טובים יותר.

לא ממש, אין קשר אחד בין קרייסס 1 לבין KZ2 בשום צורה או דרך. הדבר היחיד שאולי מקשר אותם הוא שבשליש האחרון של קרייסס 1 יש אוייבים מעפנים לגמרי שהם ספוגי כדורים לא קטנים. את KZ2 שחקתי וסיימתי כשהוא היה משחק מאוד חדש (בערך בן חודשיים) כך שאני אומר את זה בפרספקטיבה של אדם ששחק בו כשהוא היה חדש, לא בפרספקטיבה של 2013.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 יולי 2013, 17:05

DrKeo כתב:לא ממש, אין קשר אחד בין קרייסס 1 לבין KZ2 בשום צורה או דרך. הדבר היחיד שאולי מקשר אותם הוא שבשליש האחרון של קרייסס 1 יש אוייבים מעפנים לגמרי שהם ספוגי כדורים לא קטנים. את KZ2 שחקתי וסיימתי כשהוא היה משחק מאוד חדש (בערך בן חודשיים) כך שאני אומר את זה בפרספקטיבה של אדם ששחק בו כשהוא היה חדש, לא בפרספקטיבה של 2013.

יותר כמו שני שליש משחק לצערי. וכן, עיצוב השלבים והפייסינג בקרייסיס מהרגע שאתה מוצא את המדענית ההיא היו על הפנים. האויבים היו נוראיים, הנשקים החייזריים היו נוראים, העלילה היתה נוראית. אבל מה, נראה כמו מליון דולר אם היה לך מחשב שמסוגל להריץ אותו.

סוויס, אני כבר לא עוקב אחרי מה אתה אומר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 יולי 2013, 17:11

גיא מה יש לעקוב? יותר מפעם אחת יצא שהצגת את הילו ריץ כפסגת הFPS על הקונסולות. זה שקר וזה מיותר וזה יוצר לא פעם דיונים מפגרים.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 יולי 2013, 05:17

swiss-the-engine כתב:גיא מה יש לעקוב? יותר מפעם אחת יצא שהצגת את הילו ריץ כפסגת הFPS על הקונסולות. זה שקר וזה מיותר וזה יוצר לא פעם דיונים מפגרים.

כשריץ' יצא הוא אכן היה הFPS הכי מרשים על הקונסולות. אבל מאז כבר עברו קצת מים בנהר וגם ככה לא על ריץ דיברנו כאן...
זוכר שאמרתי לך קודם "ההיפך"? אז הנה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 יולי 2013, 06:40

swym כתב:כשריץ' יצא הוא אכן היה הFPS הכי מרשים על הקונסולות. אבל מאז כבר עברו קצת מים בנהר וגם ככה לא על ריץ דיברנו כאן...
זוכר שאמרתי לך קודם "ההיפך"? אז הנה.

נו באמת... תחליף ריץ בהיילו 4... גם בקשר אליו יצאת בהצהרה כזאת יותר מפעם אחת. וגם כשריץ יצא הוא לא היה הכי מרשים. למה הוא לא היה? כי אני בטוח שכולם פה יסכימו איתי שזה לא עניין אובייקטיבי בכלל וככזה זאת הצהרה מיותרת. לא מדובר פה על פי 2 פוליגונים במסך לעומת המתחרה הכי קרוב או משהו כזה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2013, 22:44

swym כתב:יותר כמו שני שליש משחק לצערי. וכן, עיצוב השלבים והפייסינג בקרייסיס מהרגע שאתה מוצא את המדענית ההיא היו על הפנים. האויבים היו נוראיים, הנשקים החייזריים היו נוראים, העלילה היתה נוראית. אבל מה, נראה כמו מליון דולר אם היה לך מחשב שמסוגל להריץ אותו.

סוויס, אני כבר לא עוקב אחרי מה אתה אומר.

יותר משני שליש? יש במשחק 10 שלבים ורק בשביעי אתה מגיע לCORE שם הגיימפליי משתנה (שלב אפס כבידה ופגישה עם החייזרים), השמיני בשלג, התשיעי במסוק והאחרון על הנושאת מטוסים. אז 6 מתוך 10 זה בערך 2 שליש משחק מעולה, זה ששהוא טיפה מדרדר בשליש האחרון זה קצת מבאס אבל הוא עדין נשאר משחק טוב. התגנבות עדין לגמרי ולידית ואתה קובע לעצמך את הפייסינג. קריסס 1 משחק נהדר, אולי השליש האאחרון שלו לא טוב כמו השניים הראשונים אבל הוא עדין משחק נהדר ומאוד מיוחד. KZ2 הוא משחק נוראי, כישלון פייסינג רצחני (שזה מאוד משנה במשחק מסדרון סופר צר סטייל COD), אוייבים שלא מתאימים לנשקים (סופגים המון אש בזמן שהנשקים ראליסטים ומתפזרים סטייל COD), "מכוניות ליצנים" על ימין ועל שמאל שמפסיקות להספים אוייבים רק כשהתקדמת מספיק, עיצוב שלבים לא טוב וחוסר גיוון טוטאלי. מעט מאוד משחקים אפשר להשוות לקרייסס, אולי רק FARCRY שהגיע ממילא מאותה חברה אבל משחקים כמו KZ היה כמו זבל והוא עשה מאוד רע מה שCOD עשה לפניו. לשני המשחקים יש בעיות אבל הן ממש לא דומות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יולי 2013, 15:05

DF ערכו ניתוח טכני ל Watch dogs על הפס4 וזה לא נראה טוב כל כך:

Similar to many multi-platform titles targeting next-gen hardware, Watch Dogs was initially demoed using high-end PCs, rumoured to be using Nvidia GeForce GTX 680 graphics cards, which stood in for the closed-box capabilities of the Xbox One and PlayStation 4. Given the raw power in these PC-based set-ups is much greater than either of the next-gen systems, there is some concern that what people were seeing might not have been representative of the final product, with potentially higher frame-rates and higher grade visuals being the result.

"Clearly it's early days, but judging by the high-quality footage available to us, the image quality on the PS4 version of Watch Dogs does indeed look slightly less refined than in last year's PC demo."

"Watch Dogs performance even at this early stage is promising - we just need to see a little more consistency in the target 30fps update."

To begin with at least then, despite the clear hardware advantages enjoyed by the PlayStation 4 - its unified GDDR5 set-up for example - we should be prepared for differences between PC and console titles which may not necessarily result in superior console versions. In the case of Watch Dogs, the switch to PS4 hardware means a few drawbacks compared to year-old PC code, but in spite of this it's clear that the core experience remains intact, and obviously a cut-above the capabilities of current-gen hardware.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-watch-dogs-on-ps4-tech-analysis

השוואה בוידאו שממחישה את ההבדלים בין 2 הגרסאות:

וואו,איכות תמונה נחותה בצורה בולטת,AA פחות טוב,תאורה ואפקטים פחות מתקדמים,30 FPS,ממש הבדלים מהותיים.
זה נורא עצוב,עוד לא התחיל הדור הבא של הקונסולות וכבר ה PC מחסל בכזה פער משמעותי את גרסת הקונסולה,ועוד במשחק בין-דורי שרץ על PC בין שנה,אני לא חושב שאי פעם הושק דור חדש בכזו עמדת נחיתות מול ה PC.
מה יקרה כשיצאו משחקי דור הבא אמיתי שיסחטו את החומרות אם הפער כה גדול כבר עכשיו?
זה עושה חשק ללכת על מחשב חזק בדור הבא ולסגור עניין,עכשיו אני עוד יותר סקפטי לגבי ה DEVISION על הפס4.SWISS,אני יודע שאתה מתלבט,אולי כדאי לך לקחת את ה PC בכל זאת בחשבון.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 יולי 2013, 17:51

^ נראה לי שקצת הגזמת עם "slightly less refined" שהפך אצלך בתרגום ל"נחותה בצורה בולטת". שים לב גם שההבדל שאתה מציין (PC בן שנה) צריך להמחיש לך דווקא מה הבעיה כאן: הקוד בגרסת הPS4 הוא עדיין טרי ונוצר עבור חומרה שאפילו לא קיימת, בזמן שגרסת המחשב נבנתה על בסיס מוצר קיים שהמפתחים כבר מכירים מצויין.
אה, ובכל מקרה אל תצפה למשחק עולם פתוח עם 60FPS.

swiss-the-engine כתב:נו באמת... תחליף ריץ בהיילו 4... גם בקשר אליו יצאת בהצהרה כזאת יותר מפעם אחת. וגם כשריץ יצא הוא לא היה הכי מרשים. למה הוא לא היה? כי אני בטוח שכולם פה יסכימו איתי שזה לא עניין אובייקטיבי בכלל וככזה זאת הצהרה מיותרת. לא מדובר פה על פי 2 פוליגונים במסך לעומת המתחרה הכי קרוב או משהו כזה.

אם הוא לא היה הכי מרשים, המשמעות היה שהיה משחק אחר שהיה הכי מרשים.... ואם היה משחק כזה, אתה מוזמן בהחלט לנקוב בשם שלו. אבל שים לב טוב טוב לזה שאתה מכניס אותו עכשיו לדיון, לא אני.

DrKeo כתב:האפס כבידה היה רק חלק קטן באמצע, אבל המרדף אחרי החייזרים (בלי שאתה באמת נלחם בהם) התחיל כבר הרבה קודם, ולווה במעבר לשלבים שהם הרבה יותר מסדרון לינארי גם בהיתקלויות עם הצפון קוריאנים. אפילו השלב שבו מלווים את שיירת הכוחות הרגיש די מסכן. בסופו של דבר הפייסינג של המשחק היה ממש ממש נוראי (הבעיה עם ההתגנבות היתה שהיא יותר מידי ולידית, והמשחק על האויבים השונים שם פשוט לא בנוי לstleath). האויבים התחלקו לקוריאנים mooks, קוריאנים בחליפות nanosuit, וחייזרים שהbuild up אליהם היה כל כך ארוך ובסוף הם התגלו כאויבים יותר משעממים אפילו מהצפון קוריאנים. בטח שאי אפשר להשוות אותו לFar Cry שבכלל מציע משחק עולם פתוח אמיתי.

נראה לי שקצת הגזמת עם "slightly less refined" שהפך אצלך בתרגום ל"נחותה בצורה בולטת". שים לב גם שההבדל שאתה מציין (PC בן שנה) צריך להמחיש לך דווקא מה הבעיה כאן: הקוד בגרסת הPS4 הוא עדיין טרי ונוצר עבור חומרה שאפילו לא קיימת, בזמן שגרסת המחשב נבנתה על בסיס מוצר קיים שהמפתחים כבר מכירים מצויין.
אה, ובכל מקרה אל תצפה למשחק עולם פתוח עם 60FPS.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 יולי 2013, 18:12

אני חושב שקצת הגזמת, בלינג.
הרושם שלהם הרבה יותר חיובי, ממה שהצגת. הוא גם מסייגים את הביקורת בכך שהקוד לגירסאות הקונסולה פחות ותיק, שברור להם שמדובר בימים מוקדמים של פיתוח ושעוד צפויים שיפורים.

מעבר לזה, אני לא חושב שזה באמת חריג שביום יציאת הקונסולות, משחקים על הPC החזק ביותר, עובדים טוב יותר ויפה יותר. יכול להיות שהזכרון שלי מטעה אותי, אז חבר'ה יותר מבוגרים מוזמנים לתקן אותי, אבל זה נראה לי ככה בכל דור קונסולות.
יכול להיות שההבדל הפעם הוא דווקא שהמיתוס של "הPC מת!!! אל תפתחו לPC!!! יש שם רק פיראטים!!!" כבר הרבה פחות מקובל, אז חברות משקיעות יותר בגירסאות הPC וכך מנצלות אותו בצורה יותר טובה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יולי 2013, 21:52

SWYM,זה ברור ש DF יהיה מעט פוליטיקלי קורקט כי בכל זאת מדובר על דמו לא סופי ואי אפשר להיות נחרצים בשלב שכזה אבל לא צריך יותר מלראות את הסרטון כדי להבין שההבדלים מאוד גדולים אם לשפוט לפי הסטטוס הנוכחי.
אני מקבל את הסייגים שלך בנוגע לכך שהחומרה במצב עוד מוקדם אבל חשבתי שבגלל שהקונסולות דומות ל PC כל עניין חוסר הניסיון שיש ליובי לא משחק תפקיד.

מה שכן אני מסכים שמעט נסחפתי כי קראתי אחרי זה טוקבקים שאמרו שעם יובי יכול להיות שגם גרסת המחשב עצמה לא תראה ככה,שגם פאר קריי 3 הוצג באיזו גרסה עליונה מסתורית (למרות שאני מודה שלא ראיתי ב FC3 הבדלים מהותיים אבל נראה שיש קונצנזוס על כך) שלעולם לא שוחררה לעולם כולל על ה PC.
תכל'ס נראה שאין הרבה טעם בכתבה השוואתית בשלב כזה שמדובר בגרסה לא גמורה של משחק מחברה שבעבר כבר הוציאה דמואים מפוברקים ראשוניים ככה שנראה שזו סתם כתבת CLCIK BAIT של DF.

קאוטיק,גם אם היו בעבר הבדלים לטובת ה PC זה התבטא בדברים יחסית קטנים כמו אולי רזולוציה ואיזה AA קצת חלק יותר,פה זה נראה כאילו WD בגרסה הראשונית רץ על איזו גרסה מתקדמת יותר של המנוע לעומת הקונסולה,לי ההבדלים נראים חריגים במיוחד בשביל דור שעוד לא התחיל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יולי 2013, 07:12

גיא,האוייבים הקוראנים היו ממש אחלה, לא שיא הai אבל כיף לא נורמלי להתגנב מולם. היו לך שישה שלבים שכאלה ועוד ארבעה שלבים של חייזרים. כן, שלבי החייזרים היו פחות טובים מבחינת גיימפליי (ודווקא טובים יותר עלילתית ואוירתית) אבל הם היו השליש האחרון של המשחק והם עדין היו כמה רמות מעל kz2. זה בכלל לא השוואה, השני שליש הראשונים של המשחק היו פשוט מדהימים והשליש האחרון לא רע, אני ממש לא רואהמה הקשר לkz2. עוד יותר מעבר לזה, אין שום קשר בין סגנון המשחק או הבעיות שיש בין המשחקים ולכן המטפורה כלל לא ברורה לי מעבר לזה ששניהם נראו טוב כשהם יצאו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 12 אורחים