bling כתב:
טוב נו,איכשהו הבנתי ממך שאתה מתכוון ספציפית ל AC על ה PC.
לא יודע מה לגבי הוויצ'ר,אני משער שהוא הרבה יותר מרשים אבל לא ראיתי אותו בעצמי רץ על ה PC.
בלי קשר אני חושב ש AC4 נראה נפלא,כשהתמונה כל כך נעימה וחלקה והפריימרייט יציב הוא נראה מצויין בלי קשר לזה שיש משחקים הרבה יותר מתקדמים,זה כבר הגיע לשלב שגם אם אני ארצה לשחק בו עוד 20 שנה הוא יראה לי מאוד נעים לעין אפילו אם בזמן הזה יהיו משחקים שיראו כמו CGI.
נחמד לקבל סוף סוף IQ נורמלי בשביל שחקן קונסולות אומלל שכמותי שמשחק באחד המשחקים הטובים שיצאו (TLOU) וקצת מתבאס עד כמה יכל להיות אפילו יפה יותר אם היה עובר שיפוץ סטייל AC4
רונן,מישהו מאינסומניאק הגיב בניאו-גף וציין שR&C החדש הוא לא בגודל של משחק מלא כמו crack in time אבל הוא הרבה יותר גדול מכל ההוצאות הדיגיטליות האחרות שלהם כמו quest for booty או FFA,ככה שאם CRACK היה בערך 12 שעות ו QFB היה 5 אז אפשר לצפות לאיזה 7-8 שעות ככה,שזה ממש סבבה בשביל 30 דולר ברמת הפקה גבוהה שכזו (הוא נראה משחק הראצ'ט הכי מרשים שיצא עד היום מבחינה גראפית),ממש יפה לראות את סוני מנסה לאמץ מודל מחירים מגוון שכזה,אני מקווה שזה יצליח ויש מצב שאני אקנה רק בשביל לתמוך בכך.
אה ברור, מזל טוב לכל שחקני הקונסולה שיכולים להתחיל להנות קצת מ60 FPS
ביחוד בONE, נראה שמשחקי צד א' שם מתחילים לכוון ל60FPS וגם נחמד שBF4 מכוון ל60FPS, אני חושב שBF4 ב60FPS ב1080P יהיה חווית הדור הבא הראשונה לשחקן קונסולה השנה.