משחקי 2018

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: משחקי 2018

הודעהעל ידי kririn » 25 ינואר 2018, 22:57

Laskin כתב:MONSTER HUNTER WORLD עומד בציפיות הגבוהות עם ממש אחלה ציונים בינתיים!

The VG247 Review – “a barnstorming series best”
The Sixth Axis – 10/10
The Telegraph – 5/5
US Gamer – 5/5
Famitsu – 39/40
IGN – 9.5
GameInformer – 9.5
Hardcore Gamer – 4.5/5
Hobby Consolas – 95/100
Eurogamer – Essential
RPG Site – 9/10
Destructoid – 9/10
Gaming Bolt – 9/10
Gaming Nexus – 9.5
PlayStation Lifestyle – 9.5
PlayStation Universe – 9/10
Metro – 9/10
God is a Geek – 8.5/10
Spaziogames – 8.5/10
Xbox Achievements – 8/10
Push Square – 8/10
GameSpot – 8

חבל שלא מתוכננת גרסת NS ,שיש פורט סביר או יותר לNS ,אני בדרך כלל קונה לשם ,בגלל הנידות
מתפשר הרבה על גרפיקה ,אבל שיש לי לפעמים אפשרות לשחק בעבודה ,זה עוזר לי להרוג שעות מתות

אולי יוציאו בעתיד משחק בסדרה לNS ,אבל קשה לי להאמין שניראה פורט של המשחק הזה
וזה טימטום כי השוק העיקרי ביפן לסדרה הזאת ,ושם הNS מוכרת המון

DrKeo כתב:אני לא חושב שזה מפתיע מישהו, אבל אנת'ם נדחה ל2019. המפיק של המשחק אמר שהוא יצא "אחרי חג המולד", כלומר לא ב2018.

לא יודע מה קורה שם בEA ,אולי באטלפרונט 2017 ,יצר להם המון בלגן ,בכיוון העסקי
EA הרוויחו המון כסף ,ממיקרו תשלומים ,במשחקים כמו FIFA
היה להם רצון להרחיב את זה ,לעוד זכיונות

ומצד שני הבטיחו שבאטלפרונט 2017 ,יקבל DLC בחינם ,כי הרבה יתאכזבו מבאטלפרונט 2015 או משהו כזה ,לא זוכר מתי יצא
אבל המיקרו תשלומים ,ולוט באקס ,דפקו את המשחק
למעשה בסוף לא היה מיקרו תשלומים ,בגלל הבלגן ,אבל המערכת הייתה בנויה לזה

עכשיו הם צריכים להחליט על כיוון עסקי במשחקים עתידים ,יש סיכוי שלוט באקס בתשלום במשחקים ,יוגדר כמו הימור
ואז יש חוקים נוקשים לזה ,בחלק מהמדינות
ומעניין מה EA תעשה עם הזכיונות שלה ,כי לוקח כמה שנים לפתח משחק גדול

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 ינואר 2018, 18:59

2018 התחילה ממש בסדר:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ינואר 2018, 16:52

אפיק סוגרים את השרתים של פראגון באפריל והצוות עובר אל פורטנייט.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 ינואר 2018, 03:14

לפי ההודעות דרושים של Ghost Story, המשחק הבא של קן לוין רץ על UE4, הצוות מורכב מ-20+ אנשים בלבד והסגנון הוא FPS/action/RPG/strategy/immersive sim. למי שלא מכיר את ההגדרה immersive sim, זה הסגנון ביושוקי. הם עובדים על המשחק שלהם כבר חמש שנים ולא ראינו עדין טריילר, זה אפילו יותר זמן מביושוק אינפינט שלקח להם 5 שנים והוכרז שנתיים לפני שיצא.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 31 ינואר 2018, 09:55

שאומרים immersive sim בדר"כ מתייחסים למשחקים כמו דאוס אקס אבל אני מניח שאפשר להרחיב את ההגדרה גם לביושוק , בטח בהתחשב בעובדה שמדובר בקן לוין. אבל אסטרטגיה? רק לפי זה לא הייתי מצפה למשהו כמו ביושוק, אבל מצד שני הם זרקו שם כל כך הרבה ז'אנרים שלפי התיאור הזה הוא יכול להיות כל דבר בערך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 ינואר 2018, 13:03

idan כתב:שאומרים immersive sim בדר"כ מתייחסים למשחקים כמו דאוס אקס אבל אני מניח שאפשר להרחיב את ההגדרה גם לביושוק , בטח בהתחשב בעובדה שמדובר בקן לוין. אבל אסטרטגיה? רק לפי זה לא הייתי מצפה למשהו כמו ביושוק, אבל מצד שני הם זרקו שם כל כך הרבה ז'אנרים שלפי התיאור הזה הוא יכול להיות כל דבר בערך.

רוב התיאור תואם את הדברים שידענו, זה עולם פתוח סטייל דאוס אקס / ביושוק עם אלמנט של עלילה דינאמית כשהדמויות פותחות קוי עלילה ומשנות את ההתיחסות אליך לפי הפעולות שעשית בעולם. הדבר היחידי שלא יושב עם מה שידענו עד עכשיו זה הקטע של האסטרטגיה אבל זה יכול להיות גם משהו פשוט יחסית כמו הבניית בסיס בFO4. אני משער שהדמיון הכי גדול הוא לביושוק כי היה כתוב שם שחובה לשחק או להכיר את SS2, ביושוק וביושוק אינפינט. להתחשב בזה שקן לוין עבד על לא מעט משחקים כמו SWAT, theif או freedome force אבל הם ציינו רק את הביושוקים ו-SS2, כנראה שהוא מאוד ביושוקי סך הכל.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 פברואר 2018, 18:26

כנראה שהיכולות האסרטגיות, בדומה לדמויות שמשנות התייחסות אליך, מושפעות מShadow of Mordor שקן לוין מאד התלהב ממנו והציע שכבה אסטרטגית דקה. אני לא אתפלא אם הכיוון יהיה של משחק פנטזייה איפשהו בין SoM למשחקי אלדר סקרולס.
בכל מקרה הם לדעתי היו די הרבה זמן בשלב של זריקת רעיונות על הקיר כדי לראות מה נדבק, ויותר עבדו על הרעיון של עולם persistance מאשר על משחק בפועל. רק לאחרונה הם התחילו באמת לגייס מפתחים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 פברואר 2018, 19:57

RDR2 נדחה שוב אבל הפעם יש לנו תאריך מדוייק, 26 לאוקטובר. הוא היה אמור לצאת באביב 18' (ולפני זה סתיו 17').

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 פברואר 2018, 22:18

ובתקופה הכי עמוסה של השנה לא פחות - אני פשוט מת לדעת איך המפיצות הגדולות יגיבו לזה: הם צריכים להזיז את השחרורים השנתיים שלהם מ-RDR2 אם הם לא רוצים לגמגם בסוף הרבעון למשקיעים- כל הAC,COD BF של החגים יצטרכו לצאת מוקדם יותר/לזוז קדימה אל תוך נובמבר או תחילת דצמבר.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 פברואר 2018, 22:44

RDR זה לא GTA. הוא יהיה הצלחה מטורפת, אבל אני לא חושב שהשוק הרחב מאוד של cod נמצא באיום קיומי ממנו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 פברואר 2018, 22:44

Uncle Pey'j כתב:ובתקופה הכי עמוסה של השנה לא פחות - אני פשוט מת לדעת איך המפיצות הגדולות יגיבו לזה: הם צריכים להזיז את השחרורים השנתיים שלהם מ-RDR2 אם הם לא רוצים לגמגם בסוף הרבעון למשקיעים- כל הAC,COD BF של החגים יצטרכו לצאת מוקדם יותר/לזוז קדימה אל תוך נובמבר או תחילת דצמבר.

לא חושב שBF או COD צריכים לזוז יותר מידי. הקהל שלהם נאמן למדי. לא חושב שיהיה AC השנה.
מה שכן, הרבה חבר'ה אחרים יצטרכו לעשות מאמצים ולהתרחק כמה שאפשר, כי RDR2 זה חתיכת חור שחור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 פברואר 2018, 23:10

rdr1 רצח את אלן ווייק אבל אני לא חושב שהקבועים של החגים יסבלו מRDR2 יותר מדי, הם יותר מדי גדולים בשביל זה. אני לא רואה לקוח קבוע של BF מוותר על המשחק כי RDR יצא, זה חג המולד ואנשים קונים יותר ממשחק אחד ובדיוק כמו שBF, COD ו-AC יכולים לצאת במקביל ועדין לעשות 10+ מליון כל אחד, גם RDR2 יכול למצא מקום בלי למחוק אחרים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 פברואר 2018, 00:02

Nucleus_Dawn כתב:
Uncle Pey'j כתב:ובתקופה הכי עמוסה של השנה לא פחות - אני פשוט מת לדעת איך המפיצות הגדולות יגיבו לזה: הם צריכים להזיז את השחרורים השנתיים שלהם מ-RDR2 אם הם לא רוצים לגמגם בסוף הרבעון למשקיעים- כל הAC,COD BF של החגים יצטרכו לצאת מוקדם יותר/לזוז קדימה אל תוך נובמבר או תחילת דצמבר.

לא חושב שBF או COD צריכים לזוז יותר מידי. הקהל שלהם נאמן למדי. לא חושב שיהיה AC השנה.
מה שכן, הרבה חבר'ה אחרים יצטרכו לעשות מאמצים ולהתרחק כמה שאפשר, כי RDR2 זה חתיכת חור שחור.

עם השמועות מהיום על AC Dynasty וההצלחה של origins והתגובות המתחמקות של של המנכל של יוביסוטפט בנוגע לסטטוס של AC כסדרה דו שנתית אני דווקא די בטוח שנראה AC חדש השנה והוא יהיה מהחבר'ה של unity הפעם כי אולי אנשים לא שמו לב אבל ubi נוקטת באותה טקטיקה של Activision עם COD- משחקים שעובדים עליהם במקביל כמה סטודיואים שונים בשבילתת לכל סטודיו זמן פיתוח ארוך יותר. אז השנה אלו היו החבר'ה של black flag עם זמן פיתוח של ארבע שנים ואני בספק אם הצוות של unity ישב ולא עשה כלום 4 שנים (בסוף 2018) כל מי שעובד על AC למעשה הרוויח אקסטרה שנת פיתוח ואם אין AC חדש השנה זה אומר שצוות הפיתוח של unity יסיימו את ה-AC שלהם רק אחרי 5 שנים ובואו נודה על האמת זה די מוגזם ולא סביר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2018, 01:43

אני לא חושב שהצוותים האלה הם בדיוק "X עובד על Y ו-Z עובד על U", על כל משחק עובדים 5-6 צוותים ויש מישמאש די גדול כך שאי אפשר לקחת לוגיקה של כל פיתוח משחק אחר ולהסיק ממנו על AC. רוב ה-AC מובלים על ידי מונטראול (רק סינדיקט ורוג על ידי קוויבק) ומי יודע מי בדיוק עבד על מה. אני למשל יודע שיש צוותים יעודיים שעובדים על העולם, רק הבניה של העולם, והם קופצים מפרוייקט לפרוייקט ובונים את המפה כך שקצת קשה להגיד כמה חופשי כל צוות רק כי משחק מסויים יצא בשנה מסויימת.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 פברואר 2018, 11:37

Uncle Pey'j כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

עם השמועות מהיום על AC Dynasty וההצלחה של origins והתגובות המתחמקות של של המנכל של יוביסוטפט בנוגע לסטטוס של AC כסדרה דו שנתית אני דווקא די בטוח שנראה AC חדש השנה והוא יהיה מהחבר'ה של unity הפעם כי אולי אנשים לא שמו לב אבל ubi נוקטת באותה טקטיקה של Activision עם COD- משחקים שעובדים עליהם במקביל כמה סטודיואים שונים בשבילתת לכל סטודיו זמן פיתוח ארוך יותר. אז השנה אלו היו החבר'ה של black flag עם זמן פיתוח של ארבע שנים ואני בספק אם הצוות של unity ישב ולא עשה כלום 4 שנים (בסוף 2018) כל מי שעובד על AC למעשה הרוויח אקסטרה שנת פיתוח ואם אין AC חדש השנה זה אומר שצוות הפיתוח של unity יסיימו את ה-AC שלהם רק אחרי 5 שנים ובואו נודה על האמת זה די מוגזם ולא סביר.

כבר כשדיברו על זה שלא ייצא AC ב2016 ייבס אמר שהמטרה היא שהסדרה לא תחזור להיות שנתית.
"The goal is not automatically to come back on annual cycle but to come on a regular basis,"

לא ידוע לי על התייחסות מאוחרת יותר לעניין וזה לא נשמע לי כמו התחמקות, אלא כמו הודעה חד משמעית בנוגע לזה שהם לא יוציאו את המשחקים בכל שנה.

כמו שנדב אמר, זה לא שבאמת צוות אחד עובד על משחק, אלא כל הזמן יש איזה 10 צוותים שעובדים על משחק כך שהדוגמא של COD פחות רלוונטית לפי דעתי. נניח על יוניטי התחילו לעבוד מיד אחרי Brotherhood וחלק מהצוות עבד תוך כדי גם על 3. הסטודיו במונטריאל הוביל את הפיתוח, אבל עבדו עליו גם הסטודיואים בטורונטו, קייב, סינגפור, שנגחאי, אנסי, מונטפלייר, בוקרשט, קוויבק וג'נגדו. כך גם על סינדיקט. כך גם על אוריג'נס.
אז אתה צודק לחלוטין בנוגע לזה שהם לא ישבו וחיכו מאז שיוניטי יצא. הם פשוט עבדו על סינדיקט ועל אוריג'נס בדרך כזאת או אחרת. ששמועות על זה שיש כרגע משחק AC בפיתוח לא באמת מלמדות אותנו כלום על מתי הוא ייצא.

ההחלטה האם AC יהיה שנתי או דו שנתי היא לא עניין של איזה צוות שעבד על המשחק מ2014. היא החלטה מנהלתית לחלוטין בדרג הגבוה של יוביסופט ואני חושב שכבר אחרי יוניטי הם הגיעו להחלטה שהמשחקים לא ייצאו כל שנה אחרי סינדיקט. נחכה ונראה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 04 פברואר 2018, 15:12

עוד משחק אינדי ישראלי מצא את דרכו לסטים ב-Early Access. אל תצפו לערכי הפקה ויזואליים של AAA, אבל זה משחק אדיר מניסיון:
http://store.steampowered.com/app/58233 ... _to_Glory/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2018, 11:23

השמועה אומרת שהטרילוגיה של קראש בנדיקוט מגיעה לPC ולסוויטצ' השנה, אין גרסת אקסבוקס.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 פברואר 2018, 11:40

לא רואה את עצמי ,משחק בסדרה מחדש
שאני בבית
אבל בנידות ,כמו הns ,יכול להיות מצוין

למה שלא יעשו גם גרסת סמארטפון ?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 06 פברואר 2018, 21:22

היה צפוי שקראש יגיע מתישהו ל-PC,אבל עדיין כיף לשמוע. אני שמח שדילגתי עליו ב-PS4,פלטפורמר ב-30FPS זה לא סוף העולם,אבל אם יש אופציה ל-60 אני אקח אותה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 פברואר 2018, 10:48

חתיכת משחק יפה!

הטריילר החדש גם מציג עולם חדש - מפלצות בע"מ. זה עולם הפיקסאר השני שהראו (אחרי צעצוע של סיפור).
בסוף גם כתוב שהוא יוצא השנה. מעניין אם זה באמת יקרה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2018, 10:50

הם מבטיחים תאריך ב-E3...
אני עדיין לא יודע מה אני חושב עליו, הוא נראה כמו חגיגה של זיקוקים לעיניים, אבל להפך מהמשחקים הקודמים - אני לא מצליח להתחבר אליו וממש לרצות לשחק בו, בינתיים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 פברואר 2018, 13:50

Kingdom Come יוצא מחר ובעוד כמה שעות למיטב הבנתי יורד האמברגו ביקורות שלו - מה דעתכם,עוד להיט של תחילת השנה או שהקומבו יישבר כאן? אני באמת לא יודע מה לחשוב על המשחק,מצד אחד הוא נראה מדהים ואני אומנם לא מומחה להיסטוריה של התקופה,או להיסטוריה בכלל,אבל זה בהחלט נראה שהמפתחים עשו אקסטרה מאמץ ליצור שיחזור כמה שיותר אותנטי של ימי הביניים עם דגש חזק על ריאליזם - ראיתי בדיוק הרגע GIF קצר של תנאי הראות ביער בלילה וזה כמעט pitch black ושימוש בלפיד הוא בגדר חובה..מהמקרים הבודדים שלילה באמת נראה כמו לילה. אני חושב שמה שעלול להכשיל את המשחק הוא כל הבלגן סביב הבמאי שלו עם הדעות הקיצוניות והגזעניות שלו (ברצינות,תעיפו מבט בטוויטר שלו על רשימת המעקב זה לא משאיר מקום לספקות) זה בהחלט יכול להוביל למצב של חרם צרכנים ולכישלון מסחרי של המשחק ומי יודע,אולי גם הביקורות עצמן יושפעו מזה,משחקים חטפו ציונים נמוכים על הרבה פחות. בכל מקרה יהיה מעניין.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 פברואר 2018, 14:03

מסוג המשחקים שאני יכול לראות את הממוצע שלהם עומד או על 90 או על 60, אבל לא כל כך באמצע..

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 12 פברואר 2018, 14:23

ה-HRE במאה ה-15.. מישהו אמר דרקלנדס?
משחק מסקרן. נראה מה יהיה.

(אם הכוונה היא ל-Vavra אז אני בספק שה-flamewar הקטנה שהציתו בטוויטר במהלך הקיקסטארטר תגיע לרמה של חרם צרכנים. לא זכורות לי התבטאויות יוצאות דופן שלו אבל גם לא ממש עקבתי).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2018, 14:25

הוא נראה מאוד נישתי ולא כל כך מלוטש... הלוואי ואני טועה, למרות שאישית הוא לא מעניין אותי, הוא נראה לי משעמם ולא בא לי לשחק בסימולציה של ימי הביניים.
מהמר שיהיו כאלה שיעריכו את המאמץ, אבל מדובר בחברה ללא נסיון, פרוייקט קיקסטארטר שאפתני מאוד, ואני לא משוכנע שיש להם את מה שצריך, מבחינת הנאה וגיימפליי זורם... אני אזרוק ממוצע 72.

אגב, חיפשתי בטוויטר של היוצר (DANIEL VARVA הזה) את "הדיעות הקיצוניות והגזעניות" שלו ולא מצאתי משהו כזה, רק שכמה לצ"חים זיינו לו את השכל על זה שאין במשחק שלו שחורים והוא מתווכח איתם שזה בגלל שהם לא היו נפוצים באיזור הזה בתקופה הזאת.
מזכיר מאוד את הטענות כלפי איש הסאונד של סאבנאוטיקה שפוטר בשבוע שעבר (כתבתי על זה בנושא ה-PP פה)... פשוט מדובר באנשים שלא מוכנים להכנע למקהלת הSJW אז ישר מכנים אותם גזענים, הומופובים וכד'

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים