E3 2019 - הנושא הרשמי (לו"ז מסיבות עיתונאים בהודעה הראשונה)

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: E3 2019 - הנושא הרשמי (לו"ז מסיבות עיתונאים בהודעה הראשונה)

הודעהעל ידי bling » 08 יוני 2019, 20:19

13 דקות גיימפליי מהסטאר וורס החדש:

אני רואה שהתגובות ברשת מעורבות, אני חושב שהוא דווקא נראה סבבה, כן אין פה משהו פורץ דרך במיוחד ואולי זה נראה קצת גנרי אבל וואלה, בסכ״ה עושה רושם של אחלה משחק למעריצים, גוף שלישי לניארי עשוי טוב וכיפי בלי יומרות מעבר, מה רע?

בלי קשר למה שאתם חושבים על המשחק אתם חייבים להודות שכבר הסרטון הזה לבד הופך את ההופעה השנה של EA לטובה ביותר שהיתה להם מזה שנים. אשכרה גיימפליי של 13 דקות ממשחק סינגל סינמטי בלי קרינג׳ על הבמה? בלי כוכבי ספורט לא קשורים? בלי מריחה משעממת של 20 דקות על הבמה של קרבות מולטי בבאטלפילד השנתי עם פרשנות מביכה ברקע? איפה אפשר להרשם לעוד!?

מצידי שכל שנה יעשו ככה, אם יש חברה שמצדיקה פורמטים של דיירקטים זו EA :mrgreen:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2019, 20:48

Kazz כתב:זה נחמד אם יכולים להפתיע בהכרזה אבל אם זה מודלף זה לא סוף העולם. אין מה להתרעם על ההדלפה של המשחק של FROM. זו הייתה השמועה ובסך הכל נתנו שם ולוגו.
אם הקמפיין השיווקי שלך שם משקל רב על הכרזה יבשה של לוגו אז משהו עקום אצלכם.

כמו NIOH2 שנה שעברה. טיזר סתמי שרק מודיע שהמשחק (איזה שוק) בפיתוח. ל E3 באים להציג לא להקריא. הנה אני מדליף את המשחק הבא של בארלוג : הסטודיו שלו עובד על משחק המשך ל GoW 2018!

סך הכל אני מסכים עם זה. חבל כשזה דולף אבל לא מדובר בקטסטרופה נוראית.

בלינג, אני בארוחת חג אז נראה מאוחר יותר את הסרטונים של EA. אבל כן, זה פורמט הרבה יותר מתאים לחברה שעושה אותם משחקים כל שנה בלופ :)
We're just normal men. We're just innocent men

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 08 יוני 2019, 21:11

מבחינה ויזואלית אין ספק שהם שיחקו אותה, מהצד השני, לא יודע למה אבל הוא נותן וויב קזואלי וקל מדי... כאילו, למה הסטורם טרופרס יורים כזה לאט? ציפיתי להרבה יותר כאוס על המסך...
נערך לאחרונה על ידי Baba Yaga ב 08 יוני 2019, 21:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 יוני 2019, 21:14

סטאר וורס הזה נראה כמו... המשך של force unleashed
רק עם פחות פיזיקה...
לא יודע, מאוד מקווה שזה היה קטע ממש מתחילת המשחק כי אין המון תנועות והכל נראה גנרי... גנרי מדי.
נראה כמו עוד משחק של 7 ככה, בינתיים. הלוואי ואני טועה, אני מחכה כבר למשחק סטאר וורס נורמלי מאז... מאז ומתמיד בערך. ממש ציפיתי לפרוייקט הזה, אבל נראה שהם די תקועים אי שם בתחילת הדור הזה, זה לא משחק של סוף הדור, האנימציות ו גיימפליי ואפילו חלקים נכבדים מהעיצוב - פשוט נראים rough.
מחזיק אצבעות שיהיה שיפור אדיר בחצי שנה הקרובה, אחרת מצפה לנו עוד אכזבה, גם אם באופן יחסי לא מאוד גדולה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 יוני 2019, 21:30

מסכים שזה נראה די קל וגנרי, בתכל״ס זה נראה מבחינת העיצוב והגיימפליי כמו משחק דור קודם לטוב ולרע, מי שרוצה סוג של אנצ׳רטד עם לייטסייבר אז אני חושב שיהיה לו כיף כמו שאני מאמין שאנצ׳רטד 2 הוא עדיין כיפי היום גם אם התיישן מעט וגם אם הוא כבר לא משחק של ממוצע 96 עוד.

אני מודה שאישית אני לא מעורב רגשית במיוחד בפרויקט הזה ואם זה היה משחק שהייתי מצפה לו (כמו GOW או אנצ׳רטד לדור הזה) ופתאום הייתי רואה שהוא משחק כמו משחק פס360/3 רק עם גראפיקה מודרנית אז הייתי מתאכזב, אבל כמישהו שלא בא עם הייפ ועניין במיוחד זה נראה כמו משהו נחמד בשביל לקנות באיזה סייל.

אני מבין את אלו שציפו להרבה ועכשיו מתאכזבים אבל אני חושב שאפשר להפיק ממנו קצת כיף גם אם זה כרגע נראה משחק של 7 או 8 נמוך במקרה הטוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 יוני 2019, 21:39

אני בטוח שאהנה ממנו אבל צריך להסתכל אחורה ולהבין שזו האכזבה ה-928 בערך שמעריצי סטאר וורס שמייחלים לחוויית סינגל מושקעת ברמה הגבוהה ביותר מקבלים. הפעם היה נדמה שכל הכוכבים התיישרו ונקבל את זה, משחק סטאר וורס של 9 ומעלה, ונראה לי עכשיו שזה לא יקרה.
שוב, ייתכן וזה ממש מתחילת המשחק ועוד אין לו את הכוחות וגם שהשחקן שהדגים היה נוב רציני, אבל יותר סביר שזה לא בדיוק המצב, ושהמשחק הזה יהיה ברמה מעט יותר גבוהה מסדרת FU הממוצעת. אבל לפחות שם שיחקנו ג׳דיי ממש חזק, והיה את הגימיק של הפיזיקה שהיה ממש מגניב בזמנו. פה יהיה הרבה יותר סינמטי ואנצ׳רטד-י כנראה, שזה נחמד מאוד, אבל רציתי גיימפליי הרבה יותר מעניין.
אני רק מדמיין מה סנטה מוניקה או נוטי דוג היו יכולים לעשות עם הזכיון הזה :/

עכשיו קצת מרגיש שאולי אייפקס קיבל הרבה יותר משאבים מאשר המשחק הזה, או שאפילו העבירו משאבים מפה לאייפקס ברגע שהבינו את גודל ההצלחה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2019, 22:23

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 יוני 2019, 06:34

אני חושב שההדגמה של SW הייתה ממש סבבה.. הזכירה לי בגיימפליי הרבה מ Quantum Break (עם כל העצירות זמנים וכו'). הטריילר מוזר קצת.. כאילו מרגיש שהם רצו לעשות משחק יותר מבוסס סקיל, אבל אז הורידו את כל הסליידרים של AI, תנועות יריבים וכו' למטה (למעט זה שקופץ עם הנשק הסגול). אני מעולם לא צפיתי ב SW, אז אין לי איזה עניין אמיתי במשחק/סדרה, אבל זה לגמרי משהו שאני יכול לראות את עצמי משחק, אחרי איזה סייל טוב.

אני סומך על ריספון שהדברים יראו וירגישו טוב. הם לא סטודיו שמפשל הנקודות האלה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2019, 09:34

DrKeo כתב:

ממש אבל. רק שלא זכור לי ש 4chan הדליפו משהו הפעם, זה נראה שיש הרבה הדלפות מכל מני מקורות שונים שלא קשורים אחד לשני אבל כולם מבוססים על התכונה האנושית לתשומת לב ורעש.

מסכים איתך קליימן, אם המשחק יהיה מאתגר יותר אני רואה פה פוטנציאל למשהו כיפי. GOTY זה לא יקבל מן הסתם אבל למשחק מותר גם להיות ״סתם״ TPS סבבה קצת אולד סקול ולא כל פעם להמציא את הגלגל. לי לפחות לא היו כאלו ציפיות מהמשחק הזה.

שלט Avengers מחוץ לבניין שבו מתקיים E3 שמציג את הפלטפורמות שהמשחק יגיע אליהן:

אני חייב להודות שלמרות שאין לי אמון גדול בפלטפורמה הזו, זה עדיין כיף לראות את סטאדיה עומדת שווים בין שווים ומקבלת את כל המשחקים הגדולים שיוצאים עוד לדור הזה (ובטח לבא), יש בזה משהו נחמד שהתחרות רק גוברת ושזו אשכרה גוגל שם שיושבת לצד סוני ומייקרוסופט וה PC.

זה מעלה לי את השאלה שוב של מתי נינטנדו תעשה קונסולה נורמלית ונוכל גם לראות אותה שם, שיהיה ברור שהיא חלק מ״פלטפורמות הדור הבא״ שכל משחק גדול מגיע אליהן? אני מודע לזה שהמודל הנוכחי מצליח להם ואולי הוא גם הציל אותם מגורל סטייל סגה אבל וואלה זה עדיין מבאס שהם לא חלק מהמשחק הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2019, 09:52

עדיין חושבים שפפ7 יקבל יותר זמן מזה?! (:

אוף היום מיקרוסופט (השאר מבחינתי מאוחר מדי אז זה ״מחר״), לא יכול לחכות! פעם ראשונה שאני ממש מצפה למסיבה שלהם, בין היתר כי את הכל אני אוכל לשחק על המחשב, ולשם שינוי אמורים להיות מוכרזים שם משחקים שאני ממש אשמח לשחק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2019, 10:38

היום זו המנה המרכזית ביי פאר. זה קצת מבאס כי פעם זו היתה מנת הפתיחה העסיסית (EA יותר היה הליצן שמביך את כולם לפני הגשת המנות באירוע) ואז משם זה היה נבנה עם יובי, בת׳סדה עד לשיא שזו סוני שבממוצע מביאה את המסיבות הכי טובות ומשם מסיימים עם סקוור ונינטנדו לקינוח. עכשיו זה מרגיש שכל כובד האירוע יושב נטו על מייקרוסופט וברגע שנעבור את המסיבה הזו, בתקווה שתהיה טובה, השיא של E3 יגמר לו ומשם זה רק שאריות בלי משהו גדול נוסף לצפות לו.

בקיצור סוני חסרה :/ אבל אני מקווה שמייקרוסופט תביא וואחד מסיבה שתפצה על זה השנה, זאת הזדמנות בשבילם להיות הכי חזק בדיבור השנה ולהשאיר אימפקט רציני אחרי שסוני פישלה ככה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2019, 10:48

נראה לי שאנחנו בונים יותר מדי הייפ למיקרוסופט, אחרי שהבנתי שרוב ה-14 משחקים מוכרזים אז ההייפ שלי ירד מעבר לציפיה למשהו ״דור הבא״. בראד סמס, אפילו שהוא מפשל חצי מהזמן, הבטיח 3 ip חדשים אבל כבר ראינו אחד מנינג׳ה ת׳אורי (האמת שאני לא ראיתי עדין כלום כי לא רציתי ספויילר). מצד שני אני ממש מחזיק אצבעות שהדמו של היילו וגירס יהיו מרשימים, הטריילר הקודם לגירס נראה ממש מעניין ואחרי 3+ שנים פיתוח של אינפנט אז הציפיות שלי ממנו גבוהות. אגב, ג׳ייסון שריר אמר בפודקאסט של קוטאקו שהוא שמע שהיילו אינפנט הוא סוג של דסטיני. הוא גם ספר סיפור על איך באירוע של היילו 5, לפני שהציגו אותו על הבמה, כל החבר׳ה של 343 שחקו מאחורי הקלעים בכלל דסטיני כך שנראה שהם רוצים לעשות ״דסטיני״ כבר כמה שנים. אני רק מקווה שהסינגל יהיה בשרני אפילו אם הם מחפשים לבנות חווית דסטיני.

בנוגע לסטדיה, לא צללתי עמוק מדי לנושא אבל אני לא אהיה מופתע אם זה פשוט גרסת ה-PC וזהו, גג דורש פורט ללינוקס. כלומר מדובר באשכרה לזרוק את המשחק לשם וזהו כך שאין סיבה שלא יהיה שם כל משחק שמגיע לpc.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2019, 11:06

בתכלס מספיק שיחשפו משהו עסיסי שקשור לדור הבא וכבר הם יעשו רעש. אני חושב שמבחינת הפוטנציאל שלהם לעשות מסיבה מדהימה שקשורה לוואן ספציפית אז העסק הוא די מצומצם עד לא קיים. אם לא תהיה חשיפה עסיסית שקשורה לדור הבא אז התקווה היא שהמסיבה תהיה ממש טובה בזכות זה שהיא תחזיק את כל הצד ג׳ המעניין שעוד נשאר לנו וככה נקבל תצוגת תכלית של משחקי צד ג׳ הגדולים של 2019 ו 2020, הבעיה היא שלמייקרוסופט מסיבה כזו בקושי נותנת PR שמחזק את הפלטפורמה שלה אבל זה כן יכול להיות מבדר ומעניין מספיק בשביל כולנו למרות שאין לנו אקס בוקס. כבר היו להם מסיבות כאלה בעבר לאורך הדור הנוכחי, סוני עדיין ניצחה תודעתית אם היא הביאה חשיפות של בלעדיים גדולים במסיבות שלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2019, 11:26

bling כתב:בתכלס מספיק שיחשפו משהו עסיסי שקשור לדור הבא וכבר הם יעשו רעש. אני חושב שמבחינת הפוטנציאל שלהם לעשות מסיבה מדהימה שקשורה לוואן ספציפית אז העסק הוא די מצומצם עד לא קיים. אם לא תהיה חשיפה עסיסית שקשורה לדור הבא אז התקווה היא שהמסיבה תהיה ממש טובה בזכות זה שהיא תחזיק את כל הצד ג׳ המעניין שעוד נשאר לנו וככה נקבל תצוגת תכלית של משחקי צד ג׳ הגדולים של 2019 ו 2020, הבעיה היא שלמייקרוסופט מסיבה כזו בקושי נותנת PR שמחזק את הפלטפורמה שלה אבל זה כן יכול להיות מבדר ומעניין מספיק בשביל כולנו למרות שאין לנו אקס בוקס. כבר היו להם מסיבות כאלה בעבר לאורך הדור הנוכחי, סוני עדיין ניצחה תודעתית אם היא הביאה חשיפות של בלעדיים גדולים במסיבות שלה.

זה נכון, בעיקר כי בלעדיים מעידים על חוזק הפלטפורמה בזמן שצד ג׳ זה רק פלפול בשביל מסיבה טובה.

אגב, אני לא יודע אם זה אמיתי או לא אבל אם כן זה ממש חמוד:

המספרים בצד יוצרים בפורמט rgb את הצבע סקארלט :)
עריכה:
כן, זה אכן אמיתי :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 יוני 2019, 12:10

DrKeo כתב:

רק שהמשחקים ב E3 רחוקים 5 חודשים עד שנתיים משיגור..ואנחנו לא משלמים להורים בשבילם..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2019, 12:41

מהיילו יש לי ציפיות ממש גבוהות. גם אם הוא קצת או הרבה כמו דסטיני - זה בסדר מבחינתי בתנאי שיש עולם מעניין וגדול מספיק.
לגבי גירס - לא יודע... נראה לי בדיעבד, שההתלהבות שלי מהמשחקים האלה היא 90% בגלל הגרפיקה, הם תמיד כל כך דומים שאני באמת לא יודע אם הסדרה מעניינת אותי בכלל. אני בפנים רק אם יש שינוי כיוון אמיתי.

מה שהכי מעניין אותי זה הפרוייקטים לדור הבא, בתקווה שיש מספיק מה להראות מהם כבר עכשיו ולא סתם טיזר in-engine

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 יוני 2019, 12:46

קצת מוזר לי כל האנטי הזה נגד הדלפות פתאום. אני יכול להבין למה המפתחים עצמם כועסים על זה, אבל 'תרבות ההדלפות' היא חלק בלתי נפרד מקהילת הגיימינג.
הרי כמה פרויקטים גדולים כבר יש במקביל? אנשים מחכים להם שנים על גבי שנים, ההדלפות (האמיתיות והלא) נותנות בסיס להמשיך ולהתעסק במשחקים ובפרנצייזים (ובקונסולות) גם בתוך הזמן שבו כלום לא מוכרז.
חצי מהפורום הזה וכל קהילות הגיימינג מורכבים מדיבורים על שמועות והדלפות. ובואו, זה לא שאין הפתעות או הכרזות שמוציאות אפקט וואו מטורף.

זה גם עניין שקיים בכל תרבות שמזוהה עם גיקים. לדוגמה בקומיקון לא אחת קורה שיש איזו הכרזה מפתיעה או טריילר ראשון (ששווה לתצוגת גיימפלי) עם הפתעה שגוררת באז רציני.
למרות שכשאני חושב על זה האמת זה קיים גם בספורט בצורה כלשהי, מועדון שומרים החתמות של שחקנים בהפתעה עד להכרזה רשמית מיוחדת כדי לייצר באז, ובמקרה קיצון כולם עדיין זוכרים ללברון ג'יימס את זה שהוא שידר בשידור חי את "ההחלטה" שלו, כלומר ההכרזה, לעבור למיאמי בטלוויזיה.

ואגב לגבי ND, אמנם אנחנו לא יודעים על הפרויקט הבא שלהם שבטח כבר בפיתוח מינימלי כלשהו, אבל על TLOU 2 כן שמענו פחות או יותר ישר כשהתחיל פיתוח.
נערך לאחרונה על ידי Stick ב 09 יוני 2019, 12:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 09 יוני 2019, 12:49

בכל מה שנוגע לדור הבא, ה E3 הזה לא מעניין. גם אם מיקרוסופט תציין משהו זה כנראה יהיה מעורפל באופן מכוון.
שנה הבאה יהיה מרחץ דמים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 יוני 2019, 13:35

הרושם שלי מהקצת שידוע לי על היילו איפיניט מראיונות שונים כולל זה של בוני רוס ב-unfiltered,הוא שדווקא לא מדובר באיזה חיקוי דסטיני,אלא משהו שהרבה יותר מזכיר את היילו של פעם. אם הם הולכים לכיוון של קמפיין סטייל דסטיני,אני חושב שאני סיימתי עם הסדרה הזו..אבל אני די בטוח שזה לא יהיה המצב,מה גם שנראה שלאנשים פשוט נשבר מהקונספט הזה של לוטר שוטר בעולם משותף.
מה שכן,אני די בטוח שלא נראה את איפיניט רץ על ה-One X,אלא על איזה dev kit של הדור הבא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2019, 14:04

אני כן חושב שיראו אותו קודם כל על האקס, ואז יראו איך נראה על הדור הבא אבל יכול להיות שפשוט ילכו על גירסת המחשב וזהו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2019, 14:21

Stick כתב:קצת מוזר לי כל האנטי הזה נגד הדלפות פתאום. אני יכול להבין למה המפתחים עצמם כועסים על זה, אבל 'תרבות ההדלפות' היא חלק בלתי נפרד מקהילת הגיימינג.
הרי כמה פרויקטים גדולים כבר יש במקביל? אנשים מחכים להם שנים על גבי שנים, ההדלפות (האמיתיות והלא) נותנות בסיס להמשיך ולהתעסק במשחקים ובפרנצייזים (ובקונסולות) גם בתוך הזמן שבו כלום לא מוכרז.
חצי מהפורום הזה וכל קהילות הגיימינג מורכבים מדיבורים על שמועות והדלפות. ובואו, זה לא שאין הפתעות או הכרזות שמוציאות אפקט וואו מטורף.

זה גם עניין שקיים בכל תרבות שמזוהה עם גיקים. לדוגמה בקומיקון לא אחת קורה שיש איזו הכרזה מפתיעה או טריילר ראשון (ששווה לתצוגת גיימפלי) עם הפתעה שגוררת באז רציני.
למרות שכשאני חושב על זה האמת זה קיים גם בספורט בצורה כלשהי, מועדון שומרים החתמות של שחקנים בהפתעה עד להכרזה רשמית מיוחדת כדי לייצר באז, ובמקרה קיצון כולם עדיין זוכרים ללברון ג'יימס את זה שהוא שידר בשידור חי את "ההחלטה" שלו, כלומר ההכרזה, לעבור למיאמי בטלוויזיה.

ואגב לגבי ND, אמנם אנחנו לא יודעים על הפרויקט הבא שלהם שבטח כבר בפיתוח מינימלי כלשהו, אבל על TLOU 2 כן שמענו פחות או יותר ישר כשהתחיל פיתוח.

ברמה האישית אין בעיה עם הדלפות אבל רק בתנאי שהן באות כמה שבועות/ חודשים/ שנים (זוכרים את ההדלפה המפורסמת ע״י עובד כנראה ממורמר של מייקרוסופט בגאף שאשכרה חשף את כל הליינאפ שלהם לשנתיים שלוש הקרובות?), אבל יום יומיים לפני האירוע? לא רואה בזה ערך וזה סתם הורס לכולם ולא רק למפתחים, היחידים שמרוויחים אלו המדליפים שנהנים מכל תשומת הלב שהם מקבלים במיוחד בתקופה הזו של הטירוף של E3.

העניין זה שככל שמתקרבים ליעד של המסיבה אז נהיה יותר ויותר מאתגר לשמור על כל הסודות כי יותר ויותר מעגלים נחשפים אליהם, הבעיה היא שזה גם הזמן הכי מבאס גם מבחינת הגיימרים לחשוף סודות כי אני חושב שעבור רובנו E3 תהיה מהנה יותר אם לא יחשף כלום בשבוע שמוביל למסיבה וזה גם הזמן שהכי נשבר הלב למפתחת שעובדת על החשיפה הזו כבר זמן מה ופתאום בדקה ה 90 הכל יוצא, גם להם היה יותר קל פסיכולוגית אם היו חושפים את הפרויקט שלהם חודשים מראש ולא יומיים לפני שרצו להראות אותו לעולם, זה ממש גוזל להם את הרגע שהם עבדו עבורו ככה קשה כמו שקורי אמר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2019, 16:02

הבאסה היא לא שיש דליפות, הבאסה היא שהן קורות שעות לפני שאנחנו רואים את ההכרזה אז במקום מידע מגניב זה סתם הופך לספויילר :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2019, 17:16

טוב, הדלפות חדשות מהמסיבה הקרובה:

ספויילר: הצג
סתם, לא ראיתי שום דבר, אבל עובדה שלחצתם, זה כנראה לא כזה חשוב לכם, אז די להתחסד!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2019, 17:20

לאסקין אני לא הולך לקרוא את זה אבל אני אשמח לשמוע ממך בקצרה אם יש למה לצפות או לא.

חחח סתם רציתי להרוס לך את התיאוריה :D אבל אני מתערב שקיאו לא פותח

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2019, 17:48

bling כתב:לאסקין אני לא הולך לקרוא את זה אבל אני אשמח לשמוע ממך בקצרה אם יש למה לצפות או לא.

חחח סתם רציתי להרוס לך את התיאוריה :D אבל אני מתערב שקיאו לא פותח

העובדה ששמת ספוילר הסגירה (: אבל לגבי נדב - נדע רק אם הוא יודה בזה ^_^

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים