bozeman כתב:bling כתב:bozeman כתב:תן לו זמן, הוא לא הגיע לקווסט של ה-50 סטמינה... אגב שם הייתה אחת השיחות המשעשעות במשחק...
על איזה קווסט מדובר? תכתוב בספויילר, לא זכורה לי פשוט שיחה משעשעת בקטע שהשגתי ממנו את האוכף, זה היה בנוביגראד במסגרת, יכול להיות שהיתה שם שיחה מצחיקה אבל המוח שלי מחוק מרוב שיש כל כך הרבה תוכן אז אני לא אתפלא אם זה ברח לי מהראש...ספויילר: הצג
כן, זאת בדיוק הקווסט שדיברתי עליו.ספויילר: הצג
Fanta כתב:משהו כאן משחק בX1 בגיאומטרי וורס?
Laskin כתב:דווקא עיקר התוכן או יותר נכון התוכן הטוב ביותר בסקיירים - הוא המודים.
ברצינות, יש מודים מדהימים שלא רק עושים אותו פי אלף יותר מרשים (בכל זאת, זה משחק מ-2011), אלא מוסיפים משימות מעניינות יותר, נשקים פסיכיים, אוייבים מקוריים, ובכלל הופכים את החוויה להרבה יותר משוגעת.
Fanta כתב:חח אני מכיר כמה שמשחקים בPC, אני מחפש כאלו לעשות איתם כו אופ באקסבוקס
אתה מכיר את הפודקאסט גיימפאד אגב?
DrKeo כתב:Fanta כתב:חח אני מכיר כמה שמשחקים בPC, אני מחפש כאלו לעשות איתם כו אופ באקסבוקס
לא
Fanta כתב:DrKeo כתב:Fanta כתב:חח אני מכיר כמה שמשחקים בPC, אני מחפש כאלו לעשות איתם כו אופ באקסבוקס
לא
אז כדאי שתבדוק בפייסבוק או בגוגל כי הם ממש אוהבים את המשחק הזה
והם משחקים במחשב ובעצמם מחפשים אנשים אחרים שמשחקים בזה, אז אם אתה מחפש כואופ וכו זה אחלה של אנשים
DrKeo כתב:Fanta כתב:DrKeo כתב:Fanta כתב:חח אני מכיר כמה שמשחקים בPC, אני מחפש כאלו לעשות איתם כו אופ באקסבוקס
לא
אז כדאי שתבדוק בפייסבוק או בגוגל כי הם ממש אוהבים את המשחק הזה
והם משחקים במחשב ובעצמם מחפשים אנשים אחרים שמשחקים בזה, אז אם אתה מחפש כואופ וכו זה אחלה של אנשים
האמת שאני יותר מחפש אנשים לLEADER BOARD כי יש לי רק את שחר שם
Laskin כתב:אגב HEARTHSTONE - יש פרטים על הMODE החדש:
http://www.vg247.com/2015/06/11/hearths ... rawl-mode/
swym כתב:טוב, אני אשכרה מצליח להנות מMOBA עם Heroes of the Storm. יש עוד אנשים שמשחקים?
וחוץ מזה מעניין לקרוא פה כמה אנשים מדברים על משחק הקלפים בתוך הWitcher 3. נשמע לי כמו פעם ראשונה שחברה מצליחה לספק מיניגיים בתוך משחק שהוא לא אשפה.
Laskin כתב:גם אני הצלחתי להנות מHeroes of the Storm במפתיע. בליזארד אלופים... אבל עד שלא יפתחו עוד דמויות וישנו את שיטת התמחור - אני בחוץ
swiss-the-engine כתב:טוב למרות שאף פעם לא זרם לי כל כך עם הסדרה של אססינס קריד, רכשתי את יוניטי ובלאק פלאג, שניהם ב16 דולר ככה שעם החלוקה עם חבר שלי זה יוצא 8 דולר אז אמרתי לעצמי גם אם אני יחשוב שהמשחק צואה מוחלטת זה לא יהיה נורא כל כך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים