bling כתב:מוזר שהיילו מכר חלש ככה, לא מוצא לזה גם הסבר, הוא יצא בתקופה טובה יחסית בלי תחרות מצד משחק אחר, הביקורות לא מדהימות אבל הן בסדר גמור, המולטי שלו נחשב לטוב בסדרה (וממילא לרוב האנשים נראה לי אכפת בעיקר מזה), ל ONE מן הסתם יש יותר לקוחות מאקסבוקסים קודמים באותה נקודת זמן (כשאני משווה למשחקים הראשונים בכל דור, לא להיילו 4 שיצא בסוף), אז למה הוא לא מכר טוב?
חוסר אמון ב 343 בעקבות היילו 4 והבעיות שהיו ב MCC?
swiss-the-engine כתב:בצד הקמפיין אני לא יכול להבין את זה... אבל בצד המולטי אני לגמרי יכול להבין אנשים שמעדיפים לשבת על הגדר.
אגב המולטי, גם כאן יש את הסיפור המשונה הזה של להתחיל חיפוש של שחקנים כל פעם מחדש. מאוד לא מובן לי העניין הזה. לפחות הקטע של לייצר קבוצה היא די נוחה... פשוט מתווספים למישהו בקליק וברגע שהמשחק הנוכחי שבו הוא משתתף נגמר אתה נכנס אליו ללובי של המשחק הבא.
bling כתב:swiss-the-engine כתב:בצד הקמפיין אני לא יכול להבין את זה... אבל בצד המולטי אני לגמרי יכול להבין אנשים שמעדיפים לשבת על הגדר.
אגב המולטי, גם כאן יש את הסיפור המשונה הזה של להתחיל חיפוש של שחקנים כל פעם מחדש. מאוד לא מובן לי העניין הזה. לפחות הקטע של לייצר קבוצה היא די נוחה... פשוט מתווספים למישהו בקליק וברגע שהמשחק הנוכחי שבו הוא משתתף נגמר אתה נכנס אליו ללובי של המשחק הבא.
לא הבנתי את השורה הראשונה שלך, דווקא בצד של הקמפיין אתה בעצמך אמרת שהיילו 4 חלש, אז הגיוני שאנשים יירתעו מ 5 במיוחד שהביקורות גם אומרות שהקמפיין לא להיט.
בצד של המולטי באמת היו בעיות עם MCC שיכולות להרתיע, מצד שני אומרים שהמולטי של 5 אדיר אז דווקא פה הם לא צריכים לשבת על הגדר, אולי יהיו לו רגליים ארוכות בזכות פה לאוזן חזק שיעבור בין השחקנים.
LASKIN, בטח יש יותר ONE מאשר XB האורגינל התקופה של היילו 2 ויש לפחות אותה כמות אם לא יותר בתקופה של היילו 3 על ה 360.
דסטיני למשל מכר כמוהו בגרסת ה ONE בלבד (ככה שהוא מותג חזק לא פחות כרגע בקרב שחקני ה ONE) ו TITANFALL למשל מכר בסכ"ה 25K פחות, 2 מותגים חדשים והרבה פחות מבוססים התקרבו למספרים של היילו חדש ראשי, זה באמת מצביע כמו שאתה אומר על החלשות של המותג.
צריך לזכור אגב שזה לא כולל דיגיטלי, למרות שאם אין לו מכירות חריגות בדיגיטל לעומת מותג AAA ממוצע, זה לא אמור לשנות יותר מדי ביחס להיילואים הקודמים.
קרירין, למה שלא יקנו את היילו 5? אתה חושב שהמולטי שלו נופל למשל מזה של COD? מההתרשמות שלי ממש לא נראה לי.
Laskin כתב:אה, אם זה לא כולל דיגיטל זה מאוד בעייתי להתייחס לזה.
במיוחד ביחס למה שהיה לפני איזה עשור עם הישנים יותר.
Wan7ed כתב:אתה בטוח בזה קאז? או שאתה מסיק את זה?
swiss-the-engine כתב:bling כתב:swiss-the-engine כתב:בצד הקמפיין אני לא יכול להבין את זה... אבל בצד המולטי אני לגמרי יכול להבין אנשים שמעדיפים לשבת על הגדר.
לא הבנתי את השורה הראשונה שלך, דווקא בצד של הקמפיין אתה בעצמך אמרת שהיילו 4 חלש, אז הגיוני שאנשים יירתעו מ 5 במיוחד שהביקורות גם אומרות שהקמפיין לא להיט.
בצד של המולטי באמת היו בעיות עם MCC שיכולות להרתיע, מצד שני אומרים שהמולטי של 5 אדיר אז דווקא פה הם לא צריכים לשבת על הגדר, אולי יהיו לו רגליים ארוכות בזכות פה לאוזן חזק שיעבור בין השחקנים.
LASKIN, בטח יש יותר ONE מאשר XB האורגינל התקופה של היילו 2 ויש לפחות אותה כמות אם לא יותר בתקופה של היילו 3 על ה 360.
דסטיני למשל מכר כמוהו בגרסת ה ONE בלבד (ככה שהוא מותג חזק לא פחות כרגע בקרב שחקני ה ONE) ו TITANFALL למשל מכר בסכ"ה 25K פחות, 2 מותגים חדשים והרבה פחות מבוססים התקרבו למספרים של היילו חדש ראשי, זה באמת מצביע כמו שאתה אומר על החלשות של המותג.
צריך לזכור אגב שזה לא כולל דיגיטלי, למרות שאם אין לו מכירות חריגות בדיגיטל לעומת מותג AAA ממוצע, זה לא אמור לשנות יותר מדי ביחס להיילואים הקודמים.
קרירין, למה שלא יקנו את היילו 5? אתה חושב שהמולטי שלו נופל למשל מזה של COD? מההתרשמות שלי ממש לא נראה לי.
כי הקמפיינים הקודמים כולם לא היו משהו מלהיב. אתה יודע מה, בהיילו הראשון והשני לא שיחקתי בזמן יציאתם אבל בכל השאר כן, אז מה שאמרתי רק מהיילו 3 ואילך.
Laskin כתב:בלינג, אני לא משוכנע שהנתון של 10-20 אחוז עדיין נכון. מניח שזה יותר קרוב ל-40 אחוז אפילו במקרה של כותר AAA כזה.
וזה כן "מתקרב למספרים של הקודמים" במקרה כזה, ואולי גם עובר את HALO 2 ו-3, לפי המספרים שהבאתם קודם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים