Kazz כתב:למקרה ששכחת, EA הלכו מאחורי הגב של Respawn ועשו עסקה עם מיקרוסופט כדי להשאיר את טיטאנפול 'בלעדי' לצמיתות. התכנון היה לגרסת פס4 אחרי שנה. ה IP הוא בבעלות Respawn.
און-טופיק: זמפלה צייץ עוד כמה דברים וזה לא נראה שזה קשור ל EA. ייתכן ומדובר בפרוייקט 'השעות האחרונות' של ג'ף קילי.
Kazz כתב:הIP הוא בבעלות ריספון. אני לא יודע מה האלמנטים המשפטיים שאיפשרו לEA לעשות את הצעד הזה אבל הפואנטה היא שEA הלכו מאחורי הגב של המפתחים וחתמו על הסכם כזה בלי להודיע לזמפלה או שהם הודיעו לי כבר כשזה היה גמור.
Kazz כתב:לא אמרתי שזה לא כשר. לעשות עסקה מהסוג הזה בלי להגיד ולהודיע למפתחים לפני שזה כבר נחתם זו לא התנהגות שאני רואה בעין יפה. ויכול מאוד להיות שזמפלה ילך למפיצה אחרת למשחק ההמשך למרות שאני חושב שלEA יש את הזכות הראשונה לסירוב.
kririn כתב:לא שיחקתי ,כי אין לי מספיק זמן לכל המשחקי סינגל שיש לי
swiss-the-engine כתב:היה סופ"ש חינם לGHOST... שנים שלא שיחקתי COD... מאז MW2 וגם אז ממש בקטנה. נהנתי, בעיקר נהנתי בספליט סקרין עם חבר. שוקל לרכוש את המשחק בשביל לשחק מדי פעם ביחד עם חבר על הספה. החלטות קשות של החיים
swiss-the-engine כתב:טוב בסוף רכשתי את גוסטס כי ראיתי שלטייטאנפול אין ספליט סקרין.
מיקרוסופט מוכרת את הבאנדל של טייטאנפול ב400 דולר בחנות שלהם.
swiss-the-engine כתב:למרבה הטמטום אין לו דמו אז לא שיחקתי במשחק אז הלכתי עם מה שאני מכיר ומה שנתן לי לשחק בדמו
Nucleus_Dawn כתב:
מצד אחד, לגמרי הגיוני שיהיה למשחק חדש, בכותר די חדש דמו.
מצד שני, זה משחק אונליין בלבד, אז לעשות לו דמו זה קצת בעייתי. דמו מוגבל למפה אחת/דמות אחת/שעתיים משחק היה במקום פה, לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 12 אורחים