ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי swym » 20 אוקטובר 2016, 22:40

idan כתב:אם בהרבה פורטים אתה מתכוון לרימאסטרים של משחקי דור קודם כמו סקיירים, אז אוקיי.. אבל לא נראה לי שהרבה אנשים שמעוניינים בצד שלישי יקנו קונסולה בשביל זה

קודם כל, יהיו מספיק אנשים שיקנו Skyrim רק בשביל לשחק בו בצורה ניידת - משהו שאי אפשר לעשות על שום קונסולה אחרת. אבל חוץ מזה אני חושב שהם בחרו להציג את סקיירים פשוט כי מדובר במשחק בפרופיל מאד גבוהה שמגיע דווקא ממפיצה שבעבר לא עבדה עם נינטנדו - ובמקרה גם גרסת הRemaster שלו לקונסולות הדור הנוכחי יוצאת בשבוע הבא לצד קמפיין פרסומי שילווה אותה. ככה שזה תזמון מצויין בשבילם לגרום לאנשים לזכור שעל הSwitch הם יוכלו לשחק בסקיירים גם ברכבת ובמטוס ובפארק.

אבל מעבר לרשימת המפיצות המתרחבת בתמונה שנדב שיתף, מה שאולי יותר רלוונטי זה שתי השורות התחתונות שם שכוללות כמה מהמנועים והכלים השונים לפיתוח משחקים שיתמכו ב-Switch. כדאי רק לזכור שUnreal Engine 4 למשל לא תמך בWiiU ורק הדבר הזה קבר לחלוטין את האפשרות שכל משחק גדול שרץ על המנוע הפופולארי הזה יעשה אי פעם את דרכו אליה, אז לפחות פה אפשר להיות קצת יותר אופטימיים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוקטובר 2016, 23:08

גם פרוסביט של EA ,לא רץ על הWIIU
EA תמכה רק בהתחלה ,אבל ברחה

חוץ מזה ,בגלל שזה ARM ,כנראה ניראה משחקים שנפוצים באנדרואיד ,וIOS ,וגם אפליקציות יהיה כניראה קל להעביר
תלי במערכת ההפעלה
הWIIU הייתה מבוססת פאור PC ,וזה בתקופה ששנים אפל כבר לא הוציאה מחשבים כאלו ,היה כבר שוק טאבלטים וסמארטפונים מבוססי ARM
ונינטנדו כנראה חשבה שסוני וMS ימשיכו ,להשתמש בפאור PC ,שיוכלו לעשות תאימות לאחור קלה ,אבל סוני וMS
החליטו לברוח מזה ,ככה שלא היה טעם לחברות צד שלישי להשקיע בWIIU ,בציוותי פיתוח מיוחדים ,במשחקים שיהיה מורכב בעתיד ,לעשות פורטים לחדשות

נכון שה360 והPS3 ,המשיכו לקבל תמיכה הרבה זמן ,אבל בגלל הזמן בשוק ,וכמות הקונים הפוטנציאלי ,זה היה כלכלי
הWIIU קיבלה בהתחלה ,ואז ברחו

ועדין לא ברור לי למה הWIIU נמכרת ב300$ ? ,זה מטורף החומרה חלשה ,המערכת הפעלה רחוקה מלנצל את החומרה טוב לדברים מעבר למשחקים
ויוטיוב
הטאבלט K1 שלי כניראה חזק יותר ,ונמכר ב200$ ,והרבה יותר פונקציונלי

למה נינטנדו לא הורידה ל250$ ,כולל משחק חזק עד היום ? ,מוזר מאוד ,ובגלל זה אני דואג מבחינת מחיר
רק מתנחם בזה שזה קונסולה אחת

דרך אגב הגודל הפיזי כנראה די קטן לנידת ,אני מעריך שהמסך 6 אינטס ,לא אמרו בדיוק
זה גם כנראה הרבה יותר דק מהגימפאד WIIU

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 21 אוקטובר 2016, 00:04

כן, זה היה סקיירים בטריילר. אם משחק בן 5 שנים הוא הבנצ'מארק שלהם, המצב לא מעודד. גם נראה שזלדה רץ על 20 FPS בלחץ, אבל אולי זה לא משקף.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 אוקטובר 2016, 00:17

זה ניידת קודם כל,תראה את הגודל
התחרות הקרובה ביותר מחברות גדולות, זה ויטה מצד אחד
שהרבה יותר חלשה, ודי מתה

ומהצד הגבוה, מוצרים כמו סורפס פרו,שניראה חזקים בהרבה
אבל מאוד יקרים

אין אף מוצר,מחברה בסדר גודל של נינטנדו
שמתחרה בחוזק מול המחיר הצפוי

כן יש מוצרים סינים כבר שנים,בסגנון דומה,אבל מריצים אנדרואיד, ואין להם סטנדרט אחיד,לא שזה רע
רק שאין תמיכה במשחקים גדולים כמו נינטנדו

במילים אחרות אין תחרות ישירה חזקה,זה יצליח או יפול
בגלל החלטות של נינטנדו

עכשיו אני אוהב את הויטה שלי,אבל אין תמיכה טובה
פה זה תמיכה ענקית של נינטנדו,במוצר חזק בהרבה מהויטה

אני רק מקווה למערכת הפעלה נורמלית
לא החרא ב3ds וwiiu

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 אוקטובר 2016, 10:14

טוב השמועות מדברות על 4 ליבות A57
4 גיגה זיכרון משותף
מסך 6.2 ,בעל יכולות ל10 נגיעות
כרטיס גרפי לא נחשף עדין ,אבל יש אוורור רציני כנראה בנידת ,ככה שבטח יש ציפ גרפי חזק יחסית לנידת

אני מעריך שזה יהיה חצי מהכוח בערך של הXBOX ONE ,אבל נחכה לראות

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 אוקטובר 2016, 12:53

זה הצחיק אותי

תמונה
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 21 אוקטובר 2016, 19:21

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוקטובר 2016, 19:36

בת'סדה הודיעה שסקיירים לא מאושר לסוויטצ'.
מאוד מוזר שבכלל הציגו אותו. יש מצב שזה פשוט לא היה סקיירים?
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 אוקטובר 2016, 20:54

אף משחק לא אושר רשמית ,זה היה רק פרסומת
אני מעריך ,שמה שהראו היה סרטון ווידיאו של המשחקים ,ולא משהו שבאמת פועל כרגע

בדרך כלל שקונסולה קרובה להשקה ,יש דוכני הדגמה ,וכרגע אין את זה לנינטנדו S

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 אוקטובר 2016, 21:25

טוב ,יש אישור ,אין כוח נוסף בתחנת עגינה
ככה שזה בעיקר נידת ,בעלת אפשרות ליתחבר לטלוויזיה ,ואביזרים

בכלל לא משהו שמתחרה בPS4\XBO
אני רק מקווה ,שנינטנדו לא יוציאו פתאום ניחת ,שנה אחרי ההשקה ,אני מעדיף קונסולה אחת מהם

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2016, 22:55

זה שאין כוח נוסף בתחנת עגינה גם השמועות אמרו, השאלה האמיתית היא האם הקובית כוח שהשמועות דברו עליה באמת קיימת.

בנושא סקיירים, צריך לשים את זה בקונטקסט. יש הודעה לעיתונות מכל מני מפיצות על "כמה אנחנו מתרגשות לקראת הסוויטצ'" וכמעט בכל אחת שמשחק שלה הופיע בצורה זו או אחרת בטריילר הם עושים סוג של דיסקליימר שהם עדין לא מכריזים על משחקים לפלטפורמה. גם 2K שNBA2K שלה הופיע בצורה די משמעותית בטריילר אמרה "We’re happy to have had the opportunity to collaborate with Nintendo on the trailer. While we are not confirming any specific titles at this time, we are pleased to announce our partnership with Nintendo and support of Nintendo Switch. We look forward to revealing specific details at a later date.".

כלומר זה שבת'זדה אמרה שסקיירים לא אושר לפלטפורמה זאת כנראה אסטרטגיה מוזרה של נינטנדו שרוצה לחשוף את כל המשחקים לקראת השיגור באיזה אירוע מיוחד, לא צריך לקרא יותר מדי לתוך זה.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 אוקטובר 2016, 01:01

אני לא חושב שניראה הרבה משחקים שמיועדים לPS4\PC\XBO ,בנינטנדו S ,החומרה שונה ,כנראה חלשה משמעותית
יש יותר סיכוי שפרויקטים לאנדרואיד וIOS ,יגיעו גם לנינטנדו S

זאת לא הולכת להיות הקונסולה העיקרית ,לגימר רגיל

ואישית לא חושב שזה רע,כל עוד המחיר יהיה טוב ,ודרקו לא חושב שקופסת כוח קימת ,אולי ניסו רעיון כזה ,והחליטו לדלג
גם ככה זה היה מפצל שחקנים ,כבר בהתחלה ,ומעלה את המחיר ,אולי שמרו אפשרות כזאת לעתיד ,בתוך היחידה הניידת
אבל לא חושב שניראה קופסה כזאת בקרוב

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 22 אוקטובר 2016, 22:27

זו פשוט קונסולה ניידת חזקה שגם מתחברת לטלוויזיה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 אוקטובר 2016, 22:41

עוד פרטים ,אין תאימות לאחור ,אותי זה לא יבריח ,אבל כן יבריח חלק מהקונים הפוטנציאלים שדילגו דור
לא WIIU ולא 3DS

לפחות חלק מהמשחקים מקבלים פורטים ,אז זה חצי נחמה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 23 אוקטובר 2016, 08:13

DrKeo כתב:אבל שוב, ה0.75 הזה שדברת עליו הוא רשמי? כי לא ראיתי אותו בשום מקום

בערך... מה שרשמי זה שהX2 תומך ב1.5 טרהפלופים בFP16, ומזה משתמע 0.75 טרהפלופים בFP32 (זה 50% תוספת ביצועים על הX1 שכבר קיים בפיקסל C).
https://blogs.nvidia.com/blog/2016/08/2 ... ving-cars/
אבל כל זה עדיין בגדר ספקולציות כי לפי Nvidia הצ'יפסט שהם בנו לנינטנדו הוא אחד מותאם, שבפועל יכול להיות יותר חלש או יותר חזק מהX2. בנוסף, הX2 נבנה עבור שימוש בפלטפורמת הרכב של Nvidia (הDrive PX2) ככה שהוא יכול גם בפועל להתממש עם כרטיס גרפי חיצוני וגם עם רכיב X2 נוסף, ככה שזה יהיה קצת מפתיע אם החלק הנייח והמסיבי יותר של הקונסולה משמש רק כתחנת עגינה מנופחת עם יציאת טלוויזיה (להרבה טאבלטים כיום יש תחנת עגינה הרבה יותר קומפקטית). מה הם הכניסו בו מעבר לשנאי?

בכל מקרה הX2 כולל כרטיס גרפי מסדרת פסקל, ככה שלפחות מבחינת היעילות אנחנו מדברים פה על הדור הכי חדש של Nvidia. האם זה מספיק בשביל שחומרה ניידת תוכל להתחרות בהצלחה בחומרה נייחת שמבוססת על טכנולוגיה של 2013? בלי תוספת כח מתחנת העגינה אני קצת בספק. אין פה הרי קסמים, ואם Nvidia היתה מסוגלת לייצר חומרה ניידת כזו שיכולה להתחרות בקונסולות בנות 4 מבחינת ביצועים ועדיין לשמור על ניידות, היית מצפה לראות גם שחקניות מפתח כמו אפל וסמסונג שנמצאות בחזית מכריזות על טאבלטים עם ביצועים דומים.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 23 אוקטובר 2016, 08:50

אני חושב שהטריילרים של זלדה מחקו כל ספקולציה לגבי כושר התחרות של הסוויץ' עם הPS4/ONE... זה לא שם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 אוקטובר 2016, 10:16

אין כוח בתחנת עגינה ,כבר אמרו
אולי יש מקום לארד דיסק ,על זה לא דברו ,חוץ מזה זה מוסיף חריצים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2016, 02:00

EA אומרים שהם לא מתכננים להביא את ME אנדרומדה לסוויטצ' -> פרוסטבייט לא תומך בסוויטצ'? -> להתראות צד ג' - שלב א'.

גיא, נשמע מהבלוג שלהם שהם לא מדברים על הכוח של הGPU; אבל גם אם כן כנראה שזה מקוסטם לנינטנדו ומי יודע מה התוצר הסופי. בכל מקרה יש את השמועות (פלוס הפטנט) שיש קובית כוח, חלק שלישי, שאלחוטית מממשק GPU לסוויטצ' הקרוב אליו. זה יכול להיות הסוויטצ' שלך וזה יכול להיות סוויטצ' של זר ואתה תקבל תגמולי נינטנדו עליו (מה שזה לא יהיה). בכל מקרה הציפיות שלי לא גבוהות, EA היא סממן ראשון.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 אוקטובר 2016, 07:04

DrKeo כתב:EA אומרים שהם לא מתכננים להביא את ME אנדרומדה לסוויטצ' -> פרוסטבייט לא תומך בסוויטצ'? -> להתראות צד ג' - שלב א'.

גיא, נשמע מהבלוג שלהם שהם לא מדברים על הכוח של הGPU; אבל גם אם כן כנראה שזה מקוסטם לנינטנדו ומי יודע מה התוצר הסופי. בכל מקרה יש את השמועות (פלוס הפטנט) שיש קובית כוח, חלק שלישי, שאלחוטית מממשק GPU לסוויטצ' הקרוב אליו. זה יכול להיות הסוויטצ' שלך וזה יכול להיות סוויטצ' של זר ואתה תקבל תגמולי נינטנדו עליו (מה שזה לא יהיה). בכל מקרה הציפיות שלי לא גבוהות, EA היא סממן ראשון.

אם נוסיף לעובדות שאת ME3 הם כן הביאו כאשר הוייו יצאה כדי לנסות ולתת תמיכה כלשהי ולהראות שהם בעניין , זה יותר מראה מה המצב. :|
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוקטובר 2016, 08:52

DrKeo כתב:EA אומרים שהם לא מתכננים להביא את ME אנדרומדה לסוויטצ' -> פרוסטבייט לא תומך בסוויטצ'? -> להתראות צד ג' - שלב א'.

צפוי, אך מצער.
ביחד עם זה שנינטנדו ממשיכים להתעקש שזו הקונסולה הנייחת שלהם ולא ניידת (קצת סותר את כל טריילר החשיפה, אבל נו...), קצת ירד לי החשק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2016, 10:53

והכי חשוב, פיפא זה פרוסטבייט. אם פרוסטבייט לא יגיע יש סיכוי שהפיפא של הסוויטצ׳ יהיה הגרסת אייפון/אייפד וזה יהיה ממש מביך.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 אוקטובר 2016, 11:01

אבל זה קונסולה ניידת, נינטנדו מתעקשים שהדרך לשחק בקונסולה היא בצורתה הניידת. יחסית לניידת היא מגניבה ומרשימה גם מבחינת העוצמה והמעבר שלה למסך הגדול נראה מעולה. אני סמוך שיש להם קונסולה נייחת עתידית שתחשף עוד איזה שנה שנתיים. הביקורות לא במקום.
http://www.gamespot.com/articles/the-ni ... 0-6444680/
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוקטובר 2016, 11:28

Death_119 כתב:

אבל זה קונסולה ניידת, נינטנדו מתעקשים שהדרך לשחק בקונסולה היא בצורתה הניידת. יחסית לניידת היא מגניבה ומרשימה גם מבחינת העוצמה והמעבר שלה למסך הגדול נראה מעולה. אני סמוך שיש להם קונסולה נייחת עתידית שתחשף עוד איזה שנה שנתיים. הביקורות לא במקום.
http://www.gamespot.com/articles/the-ni ... 0-6444680/

הפוך. נינטנדו מתעקשים שמדובר בקונסולה הנייחת שלהם.
אם הכוונה היא שהם מאחדים את הפלטפורמות הנייחות והניידות שלהם לפלטפורמה אחת, אז נהדר.
אם הכוונה היא שזו הקונסולה הנייחת שלהם ותהייה קונסולה אחרת שתהייה הניידת, אז זו בעיה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2016, 11:37

נינטנדו כנראה אחדו את הניידת והנייחת שלהם אבל משאירים פתח להוציא 3DS 2 כי הם כנראה מפחדים שאם הסוויטצ' תכשל הסל שהם שמו בו את כל הביצים נפל והן נשברו. אין להם מקור הכנסה (טוב, בקטנה ממובייל) אחר אם הסוויטצ' נכשלת. כדי לגרום לאנשים להבין שהם אחדו את הפלטפורמות ועכשיו הם נהנים משני העולמות הם צריכים לעשות הכרזה כפולה, אחת של משחק סופר AAA (נניח מריו גלקסי 3) שמראה שהיא נייחת אמיתית ואחד של משחק על נייד (כלומר פוקימון) שמראה שהיא ניידת אמיתית. זאת הדרך היחידה לשכנע את הקהל שבזה מדובר, עד אז אני חושב שאנשים קצת על הגדר בלי מסר אחיד מנינטנדו.

בשביל ניידת? הסוויטצ' מדהימה. בשביל נייחת? המצב יותר גרוע מהWII מבחינת כוח.

בכלליות אני לא מבין אותם, הם אמרו שהם הסיטו את כל הפיתוח לסוויטצ' כבר לפני כמה שנים ושהולך להיות לה LINE-UP הכי גדול שלהם אי פעם. אם זה נכון אז למה לא לבנות את ההייפ עד השיגור? למה לא להכריזה כל חודש על משחק או שניים עד מרץ? למה לחכות ולתת למיקרוסופט וסוני למכור מליונים בחג בלי תחרות?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוקטובר 2016, 11:43

DrKeo כתב:נינטנדו כנראה אחדו את הניידת והנייחת שלהם אבל משאירים פתח להוציא 3DS 2 כי הם כנראה מפחדים שאם הסוויטצ' תכשל הסל שהם שמו בו את כל הביצים נפל והן נשברו. אין להם מקור הכנסה (טוב, בקטנה ממובייל) אחר אם הסוויטצ' נכשלת. כדי לגרום לאנשים להבין שהם אחדו את הפלטפורמות ועכשיו הם נהנים משני העולמות הם צריכים לעשות הכרזה כפולה, אחת של משחק סופר AAA (נניח מריו גלקסי 3) שמראה שהיא נייחת אמיתית ואחד של משחק על נייד (כלומר פוקימון) שמראה שהיא ניידת אמיתית. זאת הדרך היחידה לשכנע את הקהל שבזה מדובר, עד אז אני חושב שאנשים קצת על הגדר בלי מסר אחיד מנינטנדו.

בשביל ניידת? הסוויטצ' מדהימה. בשביל נייחת? המצב יותר גרוע מהWII מבחינת כוח.

לא אופתע בכלל לראות את משחק הפוקימון הבא וגם זה שאחריו יוצאים ל3DS. משחק הפוקימון הבא ייצא לסוויטצ' אך ורק אם הסוויטצ' תהייה הצלחה אדירה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 53 אורחים