נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי bling » 18 נובמבר 2015, 14:10

Death_119 כתב:
swym כתב:המספרים של GTA V מתייחסים למכירות של 11.21 מיליון יחידות בפועל, וגם להכנסות של 800 מיליון ביממה הראשונה - ככה שאת השיא שלו פולאאוט לא שבר.
המשמעות של ההכרזה הזו היא כמובן לא שכל ה-12 מליון יחידות נמכרו, אבל שחנויות (שכבר מריחות את הבלאק פריידיי מעבר לפינה) נערכות לזה שהמלאי שלהן כבר עכשיו מתדלדל ולכן מזמינות עוד מראש. להערכתי זה פשוט אומר שמתוך ה-12 מליון יחידות שנשלחו (ואני לא יודע איך עותקים דיגיטליים מחושבים בשקלול) יש סיכוי לא רע שהמשחק עומד על 10 מליון עותקים בפועל, ולא על נניח 6 מליון מכירות ועוד 6 מליון ששוכבים במחסנים.

לגבי הכי מוכר: המספרים של סאן אנדראס נכון ל-2011 (27.5 מליון) נמצאים מעל המספרים של נינטנדוגס נכון ל2015 (24 מליון לכל הגרסאות השונות יחד), ככה שבטח עם היציאה מחדש למובייל הוא בוודאות משחק הסינגל פלייר הכי נמכר כיום (והאמת היא שאני גם לא אתפלא אם סקיירים כבר עקף את נינטנדוגס בשנתיים ומשהו שעברו מאז שהצהירו שהם חצו את קו ה-20 מליון יחידות).
מריו וטטריס לעומת זאת היו משחקי pack-in כברירת מחדל לנינטנדו ולגיימבוי ככה שלא יכולת להמנע מהם, אז (אפילו אם נניח בצד את אלמנט המולטיפלייר המאד מוגבל שכן היה קיים בהם) עדיין המספרים שלהם לא מייצגים מכירות אלא בעיקר tie-ins. לא ברור לי למה אתה חושב ש"צריך פילטר" בשביל לדבר על משחקי סינגל פלייר בלבד - זה הגיוני בדיוק כמו למדוד ביצועים של משחקי מולטיפלייר בלבד כי זה מעניין אותנו לבדוק את זה.

והנה כמה תזכורות למה חשוב לעשות את הפילטר הזה ולדבר על המצב היום:
Consumers don't want single-player games, says Harrison (שנת 2008)
http://www.gamesindustry.biz/articles/s ... l-harrison
EA: Single-Player Games Are ‘Finished’ (שנת 2010)
http://www.wired.com/2010/12/ea-single-player/
Single-player games will be dead in three years, says industry analyst (שנת 2011)
http://www.engadget.com/2011/08/17/sing ... ndustry-a/
WoW designer: Single player games are dying (שנת 2012)
http://www.gamesindustry.biz/articles/2 ... -are-dying

הייתי רוצה נניח לטעון שגם MGS V מוכיח כמה הטענות האלו לא נכונות וכמה משחקי סינגל פלייר מצליחים היום - אבל בגלל שיש לו אלמנט מולטיפלייר (ולא משנה כמה שולי ו/או tacked-on הוא יהיה) אנחנו לא יכולים באמת לעשות הפרדה מוחלטת ולהוכיח שכל התחזיות האלו התבדו כי תמיד יהיה מישהו שיטען שMGS מכר כ"חבילה" שמציעה גם וגם.
למזלנו, מספיק להתמקד ב-The Witcher 3 כמשחק סינגל פלייר בלבד ששבר את שיאי המכירות ל-2015. אחריו Arkham Knight כמשחק סינגל פלייר בלבד שבר שוב את שיאי המכירות. ועכשיו Fallout 4 כמשחק סינגל פלייר בלבד עם מכירות שכנראה משתוות לשניהם יחד. וגם טומב ריידר מוכיח כמה טוב... אוקי רגע, שכח מטומב ריידר. :?
כל אלו מוכיחים לנו כמה הטענות על "מות הסינגל פלייר" היו קשקוש מוחלט ושמשחקי סינגל פלייר בלבד עדיין יכולים לשבור שיאי מכירות.

אגב טומב ריידר: מישהו זוכר את תאריך היציאה העגום של Alan Wake בצל של Red Dead Redemption איש שם ב-2010? הייתי רוצה להאמין שTomb Raider הוא פרנצייז קצת יותר חזק מAlan Wake, אבל עם ההצלחה הפנומנלית של Fallout 4 שהושק במקביל זה מרגיש לי כמו חזרה על אותו הסיפור בדיוק.
(מצד שני, לטומב ריידר יש עוד סיכוי זעיר לריבאונד בזכות תקופת החגים שמתקרבת: למיקרוסופט לא יצא אף קילר-אפ אמיתי העונה, אבל בין היילו 5 לטומב ריידר לפורצה 5 היא מציעה תמהיל טוב של משחקים אקסלוסיביים שאפשר לבאנדל)

בדיוק שמעתי היום את IGN מדברים על זה שהם היו צריכים לעשות החלפות עם פורצה 6 שיצא בתקופה שלא היה כלום, ואז הם נזכרו ששבוע קודם יצא MGS 5 ובסוף אוקטובר יצא היילו, ככה שלא היה באמת תקופה טובה להוציא את המשחק, רק יוני-יולי (בטח לאור הפלופ של באטמן), אבל זה כבר פוגע בהאם המשחק היה באמת מוכן אז.

מה רע באוגוסט?
ומאיפה הבאת את זה שבאטמן פלופ, אם כבר זה נכון כלפי היילו בדיעבד שלא איים על טומב ריידר, באטמן מוכר סבבה לגמרי.

והיה עדיף לשגר אותו גם לצד מגס5, המשחק לא כזה מפלצת שיאכל מכירות של כל מה שמשוגר מסביב, האופציה הכי גרועה שאפשר לבחור זה באותו היום של פולאאוט 4, בין קוד לבאטלפרונט, כל אופציה אחרת שאתה יכול לחשוב עליה עדיפה מזו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 נובמבר 2015, 14:17

באוגוסט המשחק לא היה מוכן, זו לא אופציה.
ולכן, כמו שאמרתי כבר קודם - ינואר בהחלט היה הכי טוב עבורם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 נובמבר 2015, 14:26

אתה לא באמת יודע את זה לגבי אוגוסט.

בכל אופן אני גם מסכים שינואר עדיף בהרבה, גם אפשר דצמבר, להזכירכם פאר קריי הקודמים יצאו בחודש דצמבר ומכרו מעולה, מספיק עם המיתוס הזה של חודשים רעים, כבר נראה לי יש לנו הוכחה שאפשר להצליח כמעט בכל חודש אפשרי, כמו שפעם מפיצות התרחקו מ Q1 ומחודשים כמו מאי ויוני והיום יוצאים המשחקים הכי מצופים בחודשים האלו ומוכרים מעולה, זה הגיע למצב שמפיצות כבר נאבקות על Q1 ודוחפות המון משחקים שלהן לשם כמו שקורה ב 2016.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2015, 14:59

swym כתב:המספרים של GTA V מתייחסים למכירות של 11.21 מיליון יחידות בפועל, וגם להכנסות של 800 מיליון ביממה הראשונה - ככה שאת השיא שלו פולאאוט לא שבר.
המשמעות של ההכרזה הזו היא כמובן לא שכל ה-12 מליון יחידות נמכרו, אבל שחנויות (שכבר מריחות את הבלאק פריידיי מעבר לפינה) נערכות לזה שהמלאי שלהן כבר עכשיו מתדלדל ולכן מזמינות עוד מראש. להערכתי זה פשוט אומר שמתוך ה-12 מליון יחידות שנשלחו (ואני לא יודע איך עותקים דיגיטליים מחושבים בשקלול) יש סיכוי לא רע שהמשחק עומד על 10 מליון עותקים בפועל, ולא על נניח 6 מליון מכירות ועוד 6 מליון ששוכבים במחסנים.

לגבי הכי מוכר: המספרים של סאן אנדראס נכון ל-2011 (27.5 מליון) נמצאים מעל המספרים של נינטנדוגס נכון ל2015 (24 מליון לכל הגרסאות השונות יחד), ככה שבטח עם היציאה מחדש למובייל הוא בוודאות משחק הסינגל פלייר הכי נמכר כיום (והאמת היא שאני גם לא אתפלא אם סקיירים כבר עקף את נינטנדוגס בשנתיים ומשהו שעברו מאז שהצהירו שהם חצו את קו ה-20 מליון יחידות).
מריו וטטריס לעומת זאת היו משחקי pack-in כברירת מחדל לנינטנדו ולגיימבוי ככה שלא יכולת להמנע מהם, אז (אפילו אם נניח בצד את אלמנט המולטיפלייר המאד מוגבל שכן היה קיים בהם) עדיין המספרים שלהם לא מייצגים מכירות אלא בעיקר tie-ins. לא ברור לי למה אתה חושב ש"צריך פילטר" בשביל לדבר על משחקי סינגל פלייר בלבד - זה הגיוני בדיוק כמו למדוד ביצועים של משחקי מולטיפלייר בלבד כי זה מעניין אותנו לבדוק את זה.

והנה כמה תזכורות למה חשוב לעשות את הפילטר הזה ולדבר על המצב היום:
Consumers don't want single-player games, says Harrison (שנת 2008)
http://www.gamesindustry.biz/articles/s ... l-harrison
EA: Single-Player Games Are ‘Finished’ (שנת 2010)
http://www.wired.com/2010/12/ea-single-player/
Single-player games will be dead in three years, says industry analyst (שנת 2011)
http://www.engadget.com/2011/08/17/sing ... ndustry-a/
WoW designer: Single player games are dying (שנת 2012)
http://www.gamesindustry.biz/articles/2 ... -are-dying

הייתי רוצה נניח לטעון שגם MGS V מוכיח כמה הטענות האלו לא נכונות וכמה משחקי סינגל פלייר מצליחים היום - אבל בגלל שיש לו אלמנט מולטיפלייר (ולא משנה כמה שולי ו/או tacked-on הוא יהיה) אנחנו לא יכולים באמת לעשות הפרדה מוחלטת ולהוכיח שכל התחזיות האלו התבדו כי תמיד יהיה מישהו שיטען שMGS מכר כ"חבילה" שמציעה גם וגם.
למזלנו, מספיק להתמקד ב-The Witcher 3 כמשחק סינגל פלייר בלבד ששבר את שיאי המכירות ל-2015. אחריו Arkham Knight כמשחק סינגל פלייר בלבד שבר שוב את שיאי המכירות. ועכשיו Fallout 4 כמשחק סינגל פלייר בלבד עם מכירות שכנראה משתוות לשניהם יחד. וגם טומב ריידר מוכיח כמה טוב... אוקי רגע, שכח מטומב ריידר. :?
כל אלו מוכיחים לנו כמה הטענות על "מות הסינגל פלייר" היו קשקוש מוחלט ושמשחקי סינגל פלייר בלבד עדיין יכולים לשבור שיאי מכירות.

אגב טומב ריידר: מישהו זוכר את תאריך היציאה העגום של Alan Wake בצל של Red Dead Redemption איש שם ב-2010? הייתי רוצה להאמין שTomb Raider הוא פרנצייז קצת יותר חזק מAlan Wake, אבל עם ההצלחה הפנומנלית של Fallout 4 שהושק במקביל זה מרגיש לי כמו חזרה על אותו הסיפור בדיוק.
(מצד שני, לטומב ריידר יש עוד סיכוי זעיר לריבאונד בזכות תקופת החגים שמתקרבת: למיקרוסופט לא יצא אף קילר-אפ אמיתי העונה, אבל בין היילו 5 לטומב ריידר לפורצה 5 היא מציעה תמהיל טוב של משחקים אקסלוסיביים שאפשר לבאנדל)

בנושא 12 מליון היחידות, כמו שאמרתי כבר נתון שליחה הוא נתון שאולי נותן איזה סוג של BALL PARK מאוד רחב על כמה החנויות מאמינות במשחק אבל אף פעם אי אפשר לדעת אם משחק ששלח לחנויות 8 מליון או משחק ששלח לחנויות 12 מליון ימכרו יותר. FO4 יכול לסיים את חייו עם 15 מליון יחידות ויכול לסיים אותן גם עם 35 מליון, הנתון של ה12 מליון הוא פשוט נתון של אמון החנויות במוצר זה הכל. אני לא חושב שנשמע כאן באמצע דצמבר הכרזה שFO4 שלח לחנויות כמעט 30 מליון יחידות כמו שGTA עשה (אחרי 6 שבועות הם הכריזו על 29 מליון שנשלחו).

בנושא המשחקי סינגל, אני כן חושב שזה קצת רנדומאלי להתחיל להכניס משחקים לקטגוריות אבל למשל NSMB לDS הוא לא משחק מולטי והוא מכר 30.8 מליון יחידות אז אם יש בנצ'מארק סינגל בלבד זה הוא. בכל מקרה אני לא חושב שמישהו כאן מתווכח על הוולידיות של משחקי סינגל וזה גם לא היה הנושא. לא צריך משחק סינגל שמוכר 30 מליון יחידות כדי להוכיח את הנקודה הזאת ואף אחד כאן לא ניסה להוכיח או להפריך אותה כך או כך.

לאסקין, נתוני ה1.2 מליון הגיעו מsteam spy והם מתבססים על המסד נתנוים של סטים. המסד נתונים של סטים כולל בתוכו גם את העותקים הפיזים כי התקנה של עותק פיזי בPC עוברת דרך סטים. גג אתה יכול לטעון שיש אנשים שקנו את FO4 ולא התקינו את המשחק, הם היחידים שלא נספרים. אני בטוח שיש לא מעט כאלה בחגים, קונים כמתנה ארוזה ושמים בצד עד ה24 לדצמבר, אבל בו נגיד שזה לא בדיוק מה שיזיז כאן את הסטטיסטיקה יותר מדי :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 נובמבר 2015, 15:16

bling כתב:אתה לא באמת יודע את זה לגבי אוגוסט.

מה ז"א? המשחק יוצא באמצע נובמבר, מה הסיכויים שהוא היה במצב טוב לשיגור כבר באוגוסט? די נמוכים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2015, 16:06

אני מסכים עם לאסקין, לחתוך למשחק פתאום 3 חודשי פיתוח זה פסיכי.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 23 נובמבר 2015, 13:19

זה לא עניין של שלושה חודשי פיתוח לחתוך, זה עניין של לא להוציא את המשחק *בדיוק* באותו השבוע שבו יוצא המשחק הכי מצליח של השנה. כמשחק סינגל פלייר, גם מול באטלפרונט או COD היה ללארה עדיף על פני תחרות בתשומת הלב האינסופית שניתנה לפולאאוט.

נדב: בNSMB יש גם מצב מולטיפלייר. אפילו על הDS :)
(והוא אפילו יותר עתיק מסאן אנדראס, ככה שהוא לא יכול לעזור בלפרק את הטיעון ש"משחקי סינגל פלייר פשוט לא מוכרים היום")

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2015, 17:48

BF מכר בUK על הפס4 59% מהמכירות הפיזיות, 39% על הONE ו-2% על הPC. כמובן שהמספר לא הוגן לPC כי מדובר במכירות פיזיות וכידוע עולם הPC עבר מזמן לדיגיטלי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 נובמבר 2015, 18:47

DrKeo כתב:BF מכר בUK על הפס4 59% מהמכירות הפיזיות, 39% על הONE ו-2% על הPC. כמובן שהמספר לא הוגן לPC כי מדובר במכירות פיזיות וכידוע עולם הPC עבר מזמן לדיגיטלי.

יש נתונים אמיתיים יותר מהשרתים של EA של כמה משחקים:
PC: 41,425 (24h peak: 49,871)

XBOXONE: 110,704 (24h peak: 110,817)

PS4: 179,511 (24h peak: 187,286)

מצבו של הפיסי לא משהו כנראה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2015, 19:03

לא יודע כמה נתון כזה אומר משהו, לך תדע כמה מהעותקים זאת מתנת קריסמס שלא תפתח בכלל עד ה24 בדצמבר. אבל כן, מאשר משער שזה הסדר כך או כך כי לרוב הפס4 ראשון, הONE שני והPC שלישי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 נובמבר 2015, 19:35

DrKeo כתב:לא יודע כמה נתון כזה אומר משהו, לך תדע כמה מהעותקים זאת מתנת קריסמס שלא תפתח בכלל עד ה24 בדצמבר. אבל כן, מאשר משער שזה הסדר כך או כך כי לרוב הפס4 ראשון, הONE שני והPC שלישי.

מאחר ואין למשחק סינגל ואנחנו בסך הכל שבוע מהשיגור סביר להניח שזה היחס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2015, 19:45

העניין הוא שזה נתון של שיא שחקנים ששחקו בו זמנית, כלומר זה לא באמת יכול להגיד לך כמה שחקנים יש על כל פלטפורמה. סטטיסטית כנראה שזה מראה נתון לא כזה רחוק מהמציאות מבחינת יחסים בין הגרסאות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 נובמבר 2015, 23:43

Death_119 כתב:
DrKeo כתב:BF מכר בUK על הפס4 59% מהמכירות הפיזיות, 39% על הONE ו-2% על הPC. כמובן שהמספר לא הוגן לPC כי מדובר במכירות פיזיות וכידוע עולם הPC עבר מזמן לדיגיטלי.

יש נתונים אמיתיים יותר מהשרתים של EA של כמה משחקים:
PC: 41,425 (24h peak: 49,871)

XBOXONE: 110,704 (24h peak: 110,817)

PS4: 179,511 (24h peak: 187,286)

מצבו של הפיסי לא משהו כנראה.

לא רק שהPC עבר לדיגיטלי ,הבעיה שEA עזבו את סטים ,שזאת כרגע חנות המישחקי קור הגדולה ביותר בPC
לקנות את המישחק ,צריכים לקנות מחנות שהיא לא סטים ,זה מוריד הרבה צרכנים פוטנציאלים ,שלא רוצים לקנות מהרבה חנויות נפרדות

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 נובמבר 2015, 17:15

למדנו שלפני שבועיים TR מכר 42K באנגליה, וביחד עם הנתונים של שבוע שעבר המשחק על ~68K. באטלפרונט מכר טוב עם 325K לערך - ההשקה הרביעית בגודלה השנה באנגליה. גרסת הפס4 מכרה יותר מזו של דסטיני בשבוע הראשון. הספליט של באטלפרונט הוא 59% 39% לטובת הפס4.

TOP 40 ENTERTAINMENT SOFTWARE (ALL PRICES), WEEK ENDING 21 November 2015

(95%)

01 (NE) STAR WARS BATTLEFRONT (ELECTRONIC ARTS) - 325,000 / NEW
02 (02) CALL OF DUTY: BLACK OPS III (ACTIVISION BLIZZARD) - 136,500 / 1,044,500 (-50%)
03 (01) FALLOUT 4 (BETHESDA SOFTWORKS) - 96,400 / 578,400 (-80%)
04 (03) FIFA 16 (ELECTRONIC ARTS) - 71,700 / 1,612,800 (+14%)
05 (04) RISE OF THE TOMB RAIDER (SQUARE ENIX EUROPE) - 26,500 / 68,500 (-37%)
06 (08) LEGO DIMENSIONS (WARNER BROS. INTERACTIVE)
07 (09) ASSASSIN'S CREED: SYNDICATE (UBISOFT) - 18,200 / 225,700 (+7%)
08 (05) MINECRAFT: STORY MODE (TELLTALE GAMES)
09 (11) WWE 2K16 (TAKE 2)
10 (06) NEED FOR SPEED (ELECTRONIC ARTS)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2015, 18:36

והמופרד:
1) BF פס4
2) BF אקסבוקס
3) BO3 פס4
4) BO3 אקסבוקס
5) FO4 פס4
6) FO4 אקסבוקס
7) פיפא 16 אקסבוקס
8) TR אקסבוקס
9) פיפא 16 פס4
10) BO3 אקסבוקס 360

שימו לב איך FO4 תוך שבוע אחד נפל מתחת לBO3. פורצה 5 אגב מטפס בטבלה (ממקום 25 למקום 19), בטח הבאנדל נמכר טוב. היילו 5 יורד ממקום 10 למקום 11. ספלטון ומריו קארט מזנקים ממחוץ לטבלה של הטופ 40 פנימה, כנראה גם בגלל הבאנדל של הWIIU שנותן את שניהם.

BF לPC אגב מכר 2% מתוך ה325K (פיזי, דיגיטלית מן הסתם הוא מכר עוד המון) מה ששם אותו פחות או יותר על 6500 יחידות במקום ה21.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 נובמבר 2015, 10:13

נכון ל22 בנובמבר, הפס4 מכרה (לאנשים) 30.2 מיליון יחידות חומרה.

http://www.theverge.com/2015/11/25/9797 ... 30-million

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 נובמבר 2015, 06:15

הWIIU הצליחה להפתיע בTarget
זה היה הפריט השלישי הנימכר ביותר שלהם בחג העודיה ,וזה בגלל באנדל של ספלטון וSSB עם WIIU דלוקס ,ב250$

מקומות 1-2 ,היו של איפד ושעון אפל

רק מוכיח שאנשים כן רוצים WIIU ,רק במחיר של הWII ,ולא במחיר הרגיל ,אבל זה כבר מאוחר מידי
הWIIU לא תתחיל לקבל בשלב הזה תמיכת צד שלישי גדולה ,וגם נינטנדו מרוכזת כניראה המון בNX

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 נובמבר 2015, 23:48

קצת עפת בתאוריה. חגים, הרבה סבתות/הורים קונים מתנות ונינטנדו היא המתנה הקלאסית. אם היה לאנשים האלה שמץ של מושג שהקונסולה חסרת משחקים ושהיא הולכת למות עוד פחות משנה אז הם לא היו קונים אותה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 נובמבר 2015, 00:13

חסרת משחקים ? -יש לה לפחות 20 מישחקים טובים עם לא יותר ,זה לא כולל את התמיכה לאחור במשחקי WII
ולא כולל משחקי VC

אני כן מסכים שהיא די מתה
נישאר בעיקר ,אקסנובליד ,זלדה ,וסטר פוקס ,ולא הוכרז משהו חדש גדול הרבה זמן ,כניראה גם לא יהיה כזה
אבל בתור מישהו שהיה לו WIIU עד לאחרונה ,אני לא מתחרת שקניתי אותה בכלל ,עם היתי חושב שנינטנדו תמשיך לתמוך בה ,גם לא היתי מוכר אותה

גם הויטה נחשבת מתה ,ואני די מרוצה מימנה

ולא אני לא חושב שהWIIU תתחיל לעוף מהמדפים עכשיו ,אני לא יתפלא עם הפסיקו כבר ליצר אותה ,לפחות לא רואים את נינטנדו מנסה לדחוף אותה
למעשה לפני שהסטורן מתה ,סגה נישתה לדחוף אותה ,הרבה יותר מאיך שנינטנדו מתנהגת לWIIU
אני זוכר שסגה בזמנו ,דחפה סאטורן עם 3 משחקים גדולים לתקופה ,ופרסמה את הבנדל חזק

מה נינטנדו עושה ? ,פעם בכמה זמן נינטנדו דירקט ?

אני חושב שזה חבל ,לא חושב שהWIIU היתה מצליחה להגיע למספרים של הPS4 ,אבל להיות כושלת יותר מהקיוב ,המון בגלל שיווק גרוע
זה עצוב
נקווה שהNX תיהיה מוצלחת יותר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 נובמבר 2015, 00:26

דבר ראשון אין לה 20 משחקים טובים, יש לה חופן טובים ועוד כמה סבירים. הקונסולה הזאת לא קבלה תמיכה מנינטנדו, אני אפילו לא מדבר על צד ג'. זלדה הראשון יצא כשהקונסולה מתה כבר (אם הוא בכלל יצא אליה), מריו היחיד הוא לא בדיוק מריו גלקסי, אין מטרויד, אין פרנצ'ייזים גדולים של AAA אלה בעיקר סדרות צד. עכשיו שהקונסולה הוכרזה כמתה בכלל לא ברור לי למה לקנות אחת אלה אם היא ממש אבל ממש זולה ו-250$ כשהONE והפס4 עולות 300$ זה לא זול. אבל כבוד לנינטנדו, הצליחו לעבוד על כמה סבתות לקנות אותה לנכדים, יש סיבה למה היא נמכרת טוב בטארגט ולא בגיימסטופ.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 נובמבר 2015, 01:04

יש 20 ואולי יותר ,שאתה מכליל את המולטי שיצאו בהתחלה
בעניין מאריו ,יצאו 3 וחצי מישחקים

NSMB
הDLC של לואיגי ,שיש גם גרסה ניפרדת -זה יותר כמו חבילת הרחבה גדולה
מאריו 3D לאנד
ואחרון מאריו מיקר ,שמבקרים מטורפים אליו

זה כבר 3 וחצי

ביונטה 1-2 ,זה 5 וחצי

101-6 וחצי

פיקמין 3 ,ספלטון ,לגו סיטי אנדרקובר -זה כבר 9 וחצי

דונקי קונג -10 וחצי

SSB-11 וחצי

Hyrule Warriors 12 וחצי (קיבל ציון טוב ) 12 וחצי

והזכרתי רק משחקים טובים ,בלי רימיקים ,ורק אחד פורט בינתים
עכשיו תכניס מולטיפלטפורם שיצאו בהתחלה ,AC4 ,ME3
דרקסיד2 ,COD,FIFA ,רימן ,באטמן,באטלפילד 3 ,ספלינטר סל בלקליסט ,וWD
22 וחצי כבר ,בלי רימסטרים ,בלי פורטים מהWII ,ובלי מישחקים עם פוטנציאל כמו זלדה ואקסנובליד ,המשחקים שהזכרתי בציון 8 ומעלה
לא הזכרתי מישחקים קצת מיתחת ,אני לדוגמה מאוד אהבתי את יושי ,אבל הציון לא מתאים לרשימה

ככה שכן ,יש לWIIU כמה פנינים
דרך אגב שכחתי את מאריו קארט 8 ,גם לרשימה

ועם תחבר גם תאימות לאחור לWII ,משחקי VC ,הוצאה מחדש של משחקים דוגמת זלדה WW וזלדה TP
יש מה לשחק בWIIU

נכון שלא היתי בוחר אותה כפלטפורמה ראשונה ,למעשה עם היתי חיב רק אחת ,זה היה :

PC

PS4

XBO

3DS

ורק אז WIIU ,סך הכל אין הרבה מולטיפלטפורם ,וגם אלו שהגיעו בגרסאות ירודות בדרך כלל לאומת הפלטפורמות האחרות
אבל בסולם מ10 עד 1 ,היתי נותן לWIIU 6 וחצי ,שזה בערך מה שהיתי נותן לדרימקסט

נגיד CD-I ,זה 1

הWIIU לא גרועה ,יש לה את הפנינים שלה ,היא פשוט בינונית ,ברמה של דרימקסט ,טורבוגרפיקס ,סאטורן ,קונסולות כאלו ,שלא הצליחו במכירות
אבל היו להם כמה פנינים
זלדה WIIU ,תיהיה השאנמו 1-2 ,של הדרימקסט ,SSB זה הסול קליבר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 נובמבר 2015, 01:09

כן קרירין, אוסף של משחקי הורדה ב15$ במחיר מלא (מריו, דונקי קונג, יושי), פורטים ישנים (ביונטה) או משחקים MEH (כמו היירול ווריירס), אין ספק שהרשימה הרסנית. אל תעשה את הטעות של הWII שעשית בזמנו שהתאבדת על הגנות לליינאפ של הקונסולה. הWIIU קונסולה שצד ג' זנח לגמרי כמעט ביומה הראשון ונינטנדו זנחה אחרי בערך שנתיים וחצי. אין דרך להתנצל על זה, כל הפיתוח של נינטנדו עבר מזמן לNX. זה המצב קרירין, פשוט תשלים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 נובמבר 2015, 07:08

יוצא לי לשחק גי הרבה באינדי ,עם כל הכבוד לא שיחקתה בNSMB ודונקי ,להבין את האיכות ,אני כן ,והציונים מדברים בעד עצמם
והירויל ווריוס ,קיבל ציון טוב ,לא כוס התא שלי ,אבל קיבל ציון טוב

בעניין הWII -שיש מישחקים כמו גלקסי1-2 ,זלדה TP ,זלדה SS ,ועוד ,מבחינתי הקונסולה לא גרועה
מבחינתי גם הWII וגם הWIIU מקבלות 65

זה אומר יש פנינים פה ושם ,לא הרבה ,אבל יש
קונסולות ממש גרועות =יגואר ,ווירטואל בוי ,CD-I ,32X

קונסולות ממש מצליחות =NES,SNES,PS1,PS2

הWIIU לא גרועה ולא טובה ,יש מספיק תוכן בידורי ,להנות מימנה ,הבעיה הגדולה שהרבה תוכן שנמצא באחרות לא מגיע אליה
ואלו שכן הגיעו באיכות פחות טובה
יש גם כמה פיצרים ,כמו יוטיוב ,נטפליקס וכו ,אבל גם הם לא בכמות ואיכות של המתחרות ,זה הכל

שאתה מחבר את כל המשחקים הזמינים ,WIIU ,WII ,VC
יש ספריה נחמדה

כן חסר מאוד GTA5 ,פלאוט3,טומב רידר ,ועוד הרבה משחקים ,לכן זה 65 מבחינתי ולא 90
הPS4 לדוגמה מבחינתי 90 ,למרות שאין לו הרבה בילעדים חובה מבחינתי
והPC -95

ככה שכן יש הבדל ענק ,הWIIU זה ילד שקשה לו לילמוד ,ובקושי מצליח להוציא 65
אבל זה לא ילד עם פיגור קשה כמו הCD-I ,שפשוט לא צריך להיות בכיתה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 נובמבר 2015, 07:38

איך אפשר להתלהב מדיינסטי ווריאורס עם סקין של זלדה, beats me.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 נובמבר 2015, 11:24

Death_119 כתב:איך אפשר להתלהב מדיינסטי ווריאורס עם סקין של זלדה, beats me.

המשחק קיבל ציון 8 ,אז קיבל ציון 8 ,כל אחד מיתחבר לפרוזה ? ,כל אחד מיתחבר לGOW ?
וזה גם לא משנה כל כך ,כי יש עוד מישחקים של 8 ומעלה בWIIU

ועוד הפעם ,אתם לוקחים את זה לכיוון לא נכון ,אני לא אומר שהקונסולה מוצלחת במיוחד ,אני למעשה אומר במפורש,שהיא הכי פחות טובה מהמתחרות
אבל זה יותר כמו NES מול מסטר סיסטם
ולא כמו NES מול 7800

כן הNES קיבלה הרבה הרבה יותר מישחקים טובים ,אבל זה לא אומר שהמסטר סיסטם לא היתה קונסולה חביבה
לאומת זאת מי שקיבל 7800 ,נידפק חזק

זה הכל ,אתם מנסים להראות את הWIIU ,כקונסולה סופר רעה ,ובזה אני לא מסכים ,באותו אופן שלא היתי מסכים עם מישהו היה אומר ,שזאת קונסולה מאוד טובה
ואני הראתי הוכחות ,רשימת מישחקים שקיבלו 8 ומעלה ,חלקם בילעדים
בלי לכלול מישחקים צפוים כמו אקסנובליד וזלדה ,כי לא ידוע מה הציון ,ובלי רימסטרים ,ובלי VC ובלי משחקי WII

שמחברים הכל ביחד ,יש מספיק מה לשחק
לא לא תחליף לPC או PS4 או XBO

אבל לגימר ,הרבה יותר ממה שזמין בסמארטפונים וטאבלטים ,מבחינת משחקי קור כיפים

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים